ślubujące w 2012:) - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-24, 16:16   #2431
Camilie
Raczkowanie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Nie mogę się zdecydować na kolor podeszwy w butach. Zamawiam na stronie bialebuty.pl, kolor fiolet - taki dość jasny, lawendowy się nazywa. Do wyboru podeszwa beżowa lub czarna. I nie wiem.

http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/blog-slubny/RO...et-fiolet,5747

http://www.bialebuty.com.pl/TANIEJ_n...i_12-2452.html

http://www.bialebuty.com.pl/A_1503_s...2_mm-1452.html

http://www.bialebuty.com.pl/TANIEJ_n...r_40-2733.html

Pani ze sklepu mówi, że dziewczyny na ślub zamawiają z jasną, faktycznie, może lepiej będzie ona pasowała do jasnego stroju PMki, ale co potem, chcę te buty nosić też po ślubie
ja mam fioletowe buty "takie na co dzień" i ciemno fioletowe (biskupi/śliwka) mają czarną podeszwę a jasny fiolet (lawenda) jasną (taką kremową/ecru) więc na Twoim miejscu (do lawendowego fioletu) wzięłabym jasną, tym bardziej, że buty z jasną podeszwą wyglądają lżej niż z czarną...poza tym jasna podeszwa jest neutralna, więc na pewno nie będzie "razić" w różnych zestawieniach
Camilie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 16:24   #2432
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Clood Pokaż wiadomość
Tusia super zdjęcia, jaka wielka sala

nie taka wielka, ale wystarczajaca jak na 80 gosci

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Tusiacudownie! Pęknie! Wspaniale!!! i mogłabym tak jeszcze wymieniać wyglądaliście powalająco!!!
Jeszcze raz Kochana samych słodkości Wam życzę na całą wieczność która przed Wami
A teraz powiem Ci jaka ja jestem nie przytomna w sobotę z racji tego, że na weekend byłam u rodziców a jeszcze szkoła w między czasie zupełnie nie miałam czasu żeby usiąść do kompa no i tak... Rano jadę do szkołu i myślę sobie, ciekawe jak tam Tusia, czy wstała czy się wyspała, biorę tel do reki i myślę sobie zadzwonię zapytam siedzę w szkole na przerwie i koło południa myślę sobie ciekawe jak fryzura i makijaż szukam tel w torebce żeby zadzwonić i jeszcze ze dwie takie sytuacje były Wierzysz, że można być tak zamotanym i nie przytomnym człowiekiem?? Bo ja sama nie wierzyłam, że tak można

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

No właśnie jest jakaś na tą sobotę ?
hihi

na forum kwietniowek jest pare dziewczyn, ktore beda slubowac.
wiec i tu pewnie ktoras sie chowa

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Tusia- wyglądałaś zabójczo!!!! pięknie, ślicznie cudownie, zjawiskowo!!!

dziękuję!

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Napisane przez gawa Pokaż wiadomość
Tusia wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
Ja wczoraj ustaliłam godzinę ślubu na 15.00, więc teraz chyba powinnam już szukać zaproszeń co ?
szukaj, to czysta przyjemosc

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Następna jestem ja i kilka innych PMek z kwietniowego wątku (patrz: Śluby kwietniowe cz. 2). W celu obejrzenia kwietniowych sukien, zestawień i listy PM-ek zapraszam do pierwszego postu kwietniowego wątku, który znajduje się w sekcji Na ślubnym kobiercu Nieźle się namęczyłam z tymi listami
POtwierdzam, kawal dobrej roboty zrobiłąś

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Ja też popieram pomysł z listą

TUŚKA - OGROMNE GRATULACJE!!! Duuuużo szczęścia na nowej drodze życia życzę Tobie ja

Jak fajnie że masz już to wszystko za sobą

A u nas zostało tylko 46 dni... Masakra
dziękuję!

a te 46 dni to zleci w 5 minut i potem bedziesz chciala brac drugi slub
ja już chce!
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 16:26   #2433
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Ja również się przyłączam i popieram i utworzenie takiej listy.

Tusia może więcej informacji na temat makijażu fryzury, jak minęły przygotowania, chcemy więcej informacji, dokładniejszych

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 17:01   #2434
Wariate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
To mniej więcej miało wyglądać tak tylko przód mam cały podniesiony do góry żeby mi nic nie zwisało na twarz żebym nie dotykała i poprawiała bo mam taką manię i by te włosy gorzej wyglądały ...i tak jak na zdjęciu coś tam z tyłu mi zwisało , góra podniesiona natapirowana aby było ciut więcej tych włosów ,zupełnie inaczej wygląda to na blond włosach a inaczej na czarnych
czuję się jakoś beznadziejnie
No, moim zdaniem fryzurka bardzo ładna i romantyczna szkoda, że nie zrobiłaś sobie zdjęcia z tą próbną, mogłybyśmy zobaczyć. Może wcale nie było tak źle jak sądzisz tylko się stresujesz, stąd ta ocena(?)

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Nie mogę się zdecydować na kolor podeszwy w butach. Zamawiam na stronie bialebuty.pl, kolor fiolet - taki dość jasny, lawendowy się nazywa. Do wyboru podeszwa beżowa lub czarna. I nie wiem.

http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/blog-slubny/RO...et-fiolet,5747

http://www.bialebuty.com.pl/TANIEJ_n...i_12-2452.html

http://www.bialebuty.com.pl/A_1503_s...2_mm-1452.html

http://www.bialebuty.com.pl/TANIEJ_n...r_40-2733.html

Pani ze sklepu mówi, że dziewczyny na ślub zamawiają z jasną, faktycznie, może lepiej będzie ona pasowała do jasnego stroju PMki, ale co potem, chcę te buty nosić też po ślubie
A nie mają w swojej ofercie, że PO ślubie możesz dostarczyć im te buciki a oni Ci np. zmienią podeszwę? Ja zamawiałam, choć co prawda gdzie indziej i śnieżnobiałe ale po ślubie za niewielką dopłatą przefarbują mi na wybrany kolor, zmienią podeszwę do koloru i na życzenie wymienią obcas na wyższy/niższy.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html
Wariate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 17:05   #2435
qmpela86
Raczkowanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33737266]świetnie! makijaz extra i trzymal sie do konca imprezy a nawet i dluzej

Wrocilm od tescia, zrobilam maly mix i wrzucam[/QUOTE]

TUSIA prześlicznie wyglądałaś . Musze przyznać że bardzo ładna z Ciebie dziewczyna! To zdjęcie w aucie... no pięknie

Mam nadzieję że jak będziesz miała profesjonalne zdjęcia to też się podzielisz

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Następna jestem ja i kilka innych PMek z kwietniowego wątku (patrz: Śluby kwietniowe cz. 2). W celu obejrzenia kwietniowych sukien, zestawień i listy PM-ek zapraszam do pierwszego postu kwietniowego wątku, który znajduje się w sekcji Na ślubnym kobiercu Nieźle się namęczyłam z tymi listami
I jak tam wszystko gotowe? A jest jakiś wątek wrześniowych PM? Nie mogę znaleźć
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 17:21   #2436
Alejka13
Zadomowienie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=543388&page=37
Wrześniowe PM
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 17:26   #2437
niki19
Zadomowienie

Cytat:
to się delikatnie załamałam
bo tak ciężko z tych moich cienkich kudłów coś zrobić , fryzjerka próbowała je podnieść żeby zrobić objętość ,na początku kręciła , tapirowała i upinała , są nie dociągnięcia bo widać odrosty i prześwity bo mam mało włosów a długie dlatego chce zagęścić i teraz boję się co z tego wszystkiego wyjdzie

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

nie da się zrobić grubych to mam mało i cienkie włosy i w tym cały problem , bo jak by zrobiła grube wyszło by mi 3 takie loki i koniec

ja też mam taki problem mam cienkie i rzadkie włosy nie wiem jeszcze co z nich zrobie ,mam 3 wesela przed naszym to będę testowała mam nadzieje że fryzjerka coś wykombinuje
wiem na pewno ,że nie chce typowego koka bo w nim mi nie ładnie ,ewentualnie lekko pofalować i jakoś upiąć sama nie wiem

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 17:45   #2438
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Alejka13 Pokaż wiadomość
Dzieki
Stary 2012-04-24, 17:47   #2439
Alejka13
Zadomowienie

Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 17:57   #2440
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Ja również się przyłączam i popieram i utworzenie takiej listy.

Tusia może więcej informacji na temat makijażu fryzury, jak minęły przygotowania, chcemy więcej informacji, dokładniejszych
jutro wracam do pracy, to wam poopowiadam bo teraz z tż robimy maly remont salonu

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
TUSIA prześlicznie wyglądałaś . Musze przyznać że bardzo ładna z Ciebie dziewczyna! To zdjęcie w aucie... no pięknie

Mam nadzieję że jak będziesz miała profesjonalne zdjęcia to też się podzielisz

dziekuję! aż się zaczerwieniłam

sesja jakoś będzie w maju, więc fotki niestety koło czerwca
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 18:01   #2441
wesola84
Rozeznanie

Tusia wyglądałaś zjawiskowo!!! Gratuluję
Wyborowa a może jednak warto pomyśleć o innym upięciu? Np. kok - dobrze się sprawdza przy rzadkich włoskach
Agg005 ładną masz suknię
Co do listy to ja jestem jak najbardziej ZA
Mayeczka co do podeszwy to może tak jak radzi Camilie - jasną... jeśli buty są bardziej jasne niż ciemne

Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni.
wesola84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 18:08   #2442
innersweetness
Raczkowanie

Dołączam się do Was. Czas ucieka, ja coraz bardziej panikuję.

Podczytuję Wasz wątek i tak mi przyszło do głowy, czy do Kościoła konieczne jest coś na ramiona? Mam sukienkę z gołymi ramionami, tzn. gorset bez ramiączek, do tego welon. Cały czas myślałam, że zostanę tak jak jest, czyli bez niczego. Byłam na paru ślubach i dziewczyny nic nie miały i nie było problemu. A teraz zaczynam się zastanawiać, czy tak wypada...

Edytowane przez innersweetness
Czas edycji: 2012-04-24 o 18:10
innersweetness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 18:12   #2443
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Dzieki
Ja również dziękuje
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 18:33   #2444
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
To mniej więcej miało wyglądać tak tylko przód mam cały podniesiony do góry żeby mi nic nie zwisało na twarz żebym nie dotykała i poprawiała bo mam taką manię i by te włosy gorzej wyglądały ...i tak jak na zdjęciu coś tam z tyłu mi zwisało , góra podniesiona natapirowana aby było ciut więcej tych włosów ,zupełnie inaczej wygląda to na blond włosach a inaczej na czarnych
czuję się jakoś beznadziejnie

Kochana jeśli to zdjęcie było pierwowzorem to powiem szczerze że nigdy bym na to nie wpadła Sorka ale w ogóle to nie było podobne choć przodu nie pokazywałaś. Jak masz cienkie włoski to może tylko jakies upięcie na bok co, tak z takich lekkich fal zamiast loków? Albo rozpuszczone i tak pofalowane? Cos w tym stylu (na tym drugim mniejsze loki)...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg y1pwFH2QS1l08gToQS7WlTV_B1579iVp4-2q_Ma6X0XUWsr5q-ojPjUJSaV2x70nosX.jpg (19,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hairoo0.jpg (42,7 KB, 11 załadowań)
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 18:34   #2445
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
kasioonya pokazuj obrączki i torcik (jeśli masz fotkę). Mogę spytać ile kosztuje tort weselny? Bo w ogóle się jeszcze nie interesowałam

No i piękne obrączki - klasyka

Fryzurka całkiem fajna

Dziewczyny zakochałam się w samochodzie.. Brązowa Warszawa M20. Mielismy pozyczyć od jakiegoś znajomego ale to mnie urzekło. Jak myślcie?

http://brazowawarszawa.pl/
obrączki już wypatrzyłaś (cieszę się, że się podobają), a fotki tortu niestety nie mam. ale myślę, że nie będzie żaden zjawiskowy - uznaliśmy, że ma przede wszystkim smakować, więc wybraliśmy przetestowaną cukiernię. tort będzie pięciopiętrowy, klasyczny, kremowy, a jako dekoracje- bukieciki pomarańczowych, cukrowych róż z zielonymi listkami. smaki (od góry): pomarańczowy, irlandzki (kawowy), a la Sacher (czekoladowy z konfiturą morelową), czarny las (szwarcwaldzki) i owocowo-jogurtowy. my mamy duży rabat, więc wyniesie nas 430zł, ale wiem, że normalnie torty kosztują ok. 60zł/kg i trzeba liczyć 10dag/os.

jeśli autko Wam obojgu się podoba, to bierzcie. takie oldtimery mają duszę i mnóstwo uroku - ten w dodatku wygląda na bardzo zadbany, więc jest się nad czym zastanawiać

Cytat:
Napisane przez Wariate Pokaż wiadomość
To i ja się pochwalę zdjęciem
Graweru na tym zdjęciu nie ma (zdjęcie ze strony apartu), bo jakbym nie robiła zdjęć to go nie widać.

A może pochwalicie się, na jakie dekoracje samochodu się zdecydowałyście? Bardziej klasyczne, czy może nietypowe?
za obrączki
my raczej nie będziemy dekorować samochodu, a zamierzamy wynająć jakieś nowe BMW (serii 5, 6 lub 7), ewentualnie Audi A8, S8 lub Q7 jako dekoracje posłużą być może jedynie tablice z naszymi imionami. nie szalejemy w tej kwestii a Wy wybraliście jakieś dekoracje? czym będziecie jechać?

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33737341]Ojeju, no coś ty?! Ja tak nie skladnie napisalam te relacje

bardzo ladna!

ale dużo coli!
obrączki bardzo ladne.

jak mi szkoda, ze ja po slubie juz;([/QUOTE]

świetnie zdjęcia! bardzo ładnie wyglądaliście składnie, czy nieskładnie ja jestem ostatnio bardzo ckliwa i zaczynam się obawiać, że na naszym ślubie - ba! przed ślubem będę ryczeć jak bóbr hihi

fryzurka, którą wrzucałam to tylko takie wygrzebane "cuś" z neta, które być może kiedyś wykorzystam, ale na pewno nie na swoim ślubie

cieszę się, że Tobie też podobają się nasze obrączki, choć tak, jak już pisałam - są proste i klasyczne, a niezwykłości nabędą, jak już będą na swoich miejscach

i nie smuć się, że już po ślubie - macie piękne wspomnienia, a poza tym masz to szczęście, że już na spokojnie i bez żadnego stresu będziesz mogła z nami przeżywać nasze śluby i udzielać cenny rad jako doświadczona mrożonka

Cytat:
Napisane przez maja5826 Pokaż wiadomość
Kasioonya obrączki super-sama na początku o takich myślałam
dziękuję a jakie ostatecznie wybraliście?

Cytat:
ps. co sądzicie o fryzurce którą wrzuciłam wczoraj ?
Czy aż tak tragicznie się prezentuje ??[COLOR="Silver"]

piękne obrączki , my myślimy o czymś podobnym a coli 60 l to na ile osób bo ja mam coli 180 l
jeśli chodzi o fryzurkę, to chyba nie jest całkiem dopracowana i trudno określić czy to dlatego, że próbna, czy dlatego, że niewłaściwa do Twoich włosów... to chyba dobry pomysł - zyskać na objętości lokami i tapirowaniem, ale w tej sytuacji wszystkie włosy zebrałabym w luźny kok (do którego zresztą można włożyć wypełniacz, żeby zrobił jeszcze więcej objętości). dziewczyny wrzuciły kilka przykładów i myślę, że to dobry pomysł uszy do góry - dla każdych włosów można pewnie znaleźć odpowiednią fryzurę! może tylko trzeba nieco zmienić swoją koncepcję

na naszym weselu będzie ok. 100 osób. liczymy 3l napojów na 1 osobę, czyli łącznie 300l. rozłożyliśmy to następująco: 60l coli, 60l sprite, 140l soków i 40l wody. mam nadzieję, że będzie OK

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość
Podłączam się do pytania o stronę bialebuty.pl

Dziewczyny, to może zrobimy taką rozpiskę z datami i ślubującymi ? Kto chętny do podjęcia się tego?
o stronie się nie wypowiem, a chętnie też poczytam jeśli któraś z Was zamawiała tam butki.

a jeśli chodzi o listę, to również jestem ZA. może każda z nas w najbliższych postach napisze jakąś wyrazistą czcionką swoją datę i tej, która będzie tę listę robiła będzie już łatwiej?

ja ślubuję 07.06.2012r. godz. 13:00

jeśli chodzi o kolor podeszwy do lawendowych butów, to ja chyba wzięłabym jasną.

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 18:39   #2446
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez innersweetness Pokaż wiadomość

Podczytuję Wasz wątek i tak mi przyszło do głowy, czy do Kościoła konieczne jest coś na ramiona? Mam sukienkę z gołymi ramionami, tzn. gorset bez ramiączek, do tego welon. Cały czas myślałam, że zostanę tak jak jest, czyli bez niczego. Byłam na paru ślubach i dziewczyny nic nie miały i nie było problemu. A teraz zaczynam się zastanawiać, czy tak wypada...

moim zdaniem to kwestia wybory PM-ki i to jak się czuje. Ja mam na przykład sukienkę z gołymi ramionami i nie będę miała nic na ramiona. Są jednak dziewczynki ktore źle się czują jak nie mają zakrytych ramion w kościele i mają bolerka/szale itp. Przede wszystkim to Ty masz się czuć komfortowo i nieskrępowanie a to czy wypada czy nie to chyba jest kwestia drugorzędna
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 18:42   #2447
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:

Jeśli wiesz, że nie będziesz czuła się "nieswojo" z odkrytymi ramionami w Kościele, to niech tak będzie. Moim zdaniem każdy powinien sam to ocenić - są księża, którzy krzywo patrzą na "goliznę", są też ci wyrozumiali i świadomi, że dla kobiety ważny jest jej wygląd w tym dniu i niekoniecznie ma ochotę czymś się okrywać. ja wiem, że czułabym się źle z gołymi ramionami albo z głęboki dekoltem w Kościele, choć może nie jestem przykładną duszyczką. jeśli zdecydujesz się nie zakładać niczego na ramiona, to może się zdarzyć, że jakaś wrażliwa "ciocia" uzna to za "świętokradztwo", ale co byś nie zrobiła w tym dniu, to pewnie i tak nie wszystkim dogodzisz, więc chyba nie ma konieczności przejmowania się tym, co wypada, a co nie
to mówiłam ja - Jarząbek

EDIT:
magnusia przybij pionę chyba czytamy sobie w myślach

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-04-24 o 18:43
Stary 2012-04-24, 18:54   #2448
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość

EDIT:
magnusia przybij pionę chyba czytamy sobie w myślach

ha ha ha

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Dziewczynki to w końcu ktoś tą listę będzie robił? Która się podejmie wyzwania
Może niech każda w stopce wpisze sobie datę i będzie łatwiej co?
Stary 2012-04-24, 18:59   #2449
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
ha ha ha

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Kobietki ja się żegnam na dziś i siadam do roboty. Muszę popisać co nieco i nastawić się na jutrzejszy ciężko zapowiadający się dzień w pracy Dziś po raz pierwszy byłam obserwatorem na egz. gimn. i chyba nie najlepiej sprawdziłam się w tej roli

Jeśli chodzi o listę, to ja niestety odpadam. mogłabym spróbować się tym zająć w weekend, ale nie mogę niczego obiecać. Daty w stopkach to dobry pomysł, bo daje już jakieś pojęcie o tym, kto, kiedy i co

Miłego wieczorku PMki

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-04-24, 19:29   #2450
niki19
Zadomowienie

Cytat:
ha ha ha

a gdzie tą listę umieścimy ? bo jeżeli chciałybyśmy mieć ją w pierwszym poście tego wątku to musiałaby ją chyba zamieścić autorka pierwszego postu a ona się chyba ostatnio nie udziela

Stary 2012-04-24, 19:34   #2451
qmpela86
Raczkowanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33749139]jutro wracam do pracy, to wam poopowiadam bo teraz z tż robimy maly remont salonu

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

dziekuję! aż się zaczerwieniłam

sesja jakoś będzie w maju, więc fotki niestety koło czerwca[/QUOTE]

e tam, e tam szczera prawda!

czyli jeszcze będziesz mieć okazję żeby założyć suknię do zdjęć! Fajnie

Cytat:

Też uważam że to kwestia tego jak kto się czuje. Mnie się bardzo podobają "bolerka" zakładane od przodu z koronki i takie będę mieć ale... nie zakrywa ono ramion

kasioonya dzięki za info na temat tortu

A co do listy to też jestem za ale nie wiem jak się robi stopkę
Stary 2012-04-24, 19:38   #2452
aisak42
Raczkowanie

dziewczynki a mam takie pytanie jak macie kamerzystę to co macie na 1 płycie na początku tą tzw. czołówkę?
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 19:47   #2453
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Dziewczynki, co myslicie o takich butach?
http://białebuty.pl/EX_NO_Nosek_zaok...numer_-36.html
tylko obcas zamiast 1 cm to byl by 3 cm (szerszy klocek)
sara1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 20:07   #2454
Pradip
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33749139]jutro wracam do pracy, to wam poopowiadam bo teraz z tż robimy maly remont salonu
sesja jakoś będzie w maju, więc fotki niestety koło czerwca[/QUOTE]
Już jutro do pracy? Będę wredna ale powiem że się cieszę bo wtedy więcej z nami piszesz
Gdzie planujecie jechać na plener?
Cytat:
To zleży od Ciebie i od księdza (słyszałam o przypadku kiedy ksiądz poprosił młodą już na mszy żeby sie czymś okryła i przez cały ślub była okryta marynarką młodego)
Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość

Kobietki ja się żegnam na dziś i siadam do roboty. Muszę popisać co nieco i nastawić się na jutrzejszy ciężko zapowiadający się dzień w pracy Dziś po raz pierwszy byłam obserwatorem na egz. gimn. i chyba nie najlepiej sprawdziłam się w tej roli
Jeśli chodzi o listę, to ja niestety odpadam. mogłabym spróbować się tym zająć w weekend, ale nie mogę niczego obiecać. Daty w stopkach to dobry pomysł, bo daje już jakieś pojęcie o tym, kto, kiedy i co
Miłego wieczorku PMki
Dlaczego Ci nie poszło w pilnowaniu gimnazjalistów? próbowali ściągać?
Ja mogłabym zrobić taką listę ale nie mam pojęcia jak to sie robi nawet nie wiem jak mam datę w stopce wstawić
Cytat:
Napisane przez sara1988 Pokaż wiadomość
http://białebuty.pl/EX_NO_Nosek_zaokraglony_p ieta_fantazyjna__skora_ek o_obcas_od_1_cm_Kup_rozmi ar_mniejszy_o_1_numer_-36.html
Podobają mi się jeszcze takich nie widziałam tylko piętę bym trochę bardziej zabudowała
Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
dziewczynki a mam takie pytanie jak macie kamerzystę to co macie na 1 płycie na początku tą tzw. czołówkę?
pewnie będziemy mieli

Dziewczynki przyszły nasze zaproszenia
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 20:09   #2455
justiii87
Zakorzenienie

sara1988 - buty bardzo ładne klask i:

aisak42 - mogę powiedzieć Ci z doświadczenia ( rodzice nagrywają wesela), że czołówki bywają bardzo różne Jedni chcą zdjęcia od początku : ślubne zdjęcia rodziców, chrzest, lata szkolne, później wspólne zdjęcia, następnie wybierają czołówkę plenerową- w czasie robienia zdjęć ślubnych, My będziemy mieć czołówkę jak się ubieramy, jak mnie będzie malowała kosmetyczka, później chwila z pleneru i tyle

innersweetness - Ja nie będę mieć bolerka bo ich nie lubię więc nie będę robić nic na siłę. Ja do swojej sukienki dorabiam cieniutkie ramiączka ale to tak jak by ich nie było Najważniejsze to żebyś ty się dobrze czuła, skoro uważasz że będziesz się krępować to lepiej coś załóż Jest tyle różnych możliwości niż bolerka więc musisz nad tym się zastanowić
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 20:11   #2456
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Już jutro do pracy? Będę wredna ale powiem że się cieszę bo wtedy więcej z nami piszesz
Gdzie planujecie jechać na plener?

To zleży od Ciebie i od księdza (słyszałam o przypadku kiedy ksiądz poprosił młodą już na mszy żeby sie czymś okryła i przez cały ślub była okryta marynarką młodego)

Dlaczego Ci nie poszło w pilnowaniu gimnazjalistów? próbowali ściągać?
Ja mogłabym zrobić taką listę ale nie mam pojęcia jak to sie robi nawet nie wiem jak mam datę w stopce wstawić

Podobają mi się jeszcze takich nie widziałam tylko piętę bym trochę bardziej zabudowała

pewnie będziemy mieli

a jaką bedziesz miała ta czolowke? pochwal sie zdjeciam zaproszen

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

justiii87 - no właśnie ja nie chce zdjec chce cos fajnego tylko nie mam pomysłu
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 20:14   #2457
niki19
Zadomowienie

Cytat:

O i jak ? pokaż zdjęcia zaproszeń

Cytat:
http://białebuty.pl/EX_NO_Nosek_zaokraglony_p ieta_fantazyjna__skora_ek o_obcas_od_1_cm_Kup_rozmi ar_mniejszy_o_1_numer_-36.html
raczej nie w moim typie ale bardzo ładne

Stary 2012-04-24, 20:35   #2458
duvala
Rozeznanie

co do listy to ja mam post na pierwszej stronie, wprawdzie 14. ale jak nie bedzie innej opcji to tam możemy zamieścić...
duvala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 20:41   #2459
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

prosimy o prezentację

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:

bardzo fajne tylko czy nie są za bradzo wycięte na palcach? Mierzyłaś może?
Stary 2012-04-24, 20:42   #2460
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Cytat:
Pokazuj
sara1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości