Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-24, 16:59   #3931
czarnula 1982
Rozeznanie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI

Fioluś ,dziekuje za slowa otuchy
czarnula 1982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-24, 17:04   #3932
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI

fioluś- ja zobaczę jak to wszystko w praktyce wyjdzie
Zakupię Olian i będę go używać na zmianę z płynem babydream - jeżeli skóra będzie b. sucha włączę awaryjnie oliwkę Bambino- pierw potestuję na brzuszku czy nie uczula...

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

dzisiaj jest 24.04 czyli do tp zostało mi równo 2 miesiące - co oznacza, że za 6 tygodni mogę już rodzić donoszoną ciążę....
szybko przeleci bo trzeba się skupić przez najbliższe tygodnie na organizowaniu wyprawki

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-24, 17:07   #3933
czarnula 1982
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
czy może być piękniejsza wiadomość? cieszę sie razem z Tobą

Mnie akurat gin kazała acard odstawić- mówiła, że może spowodować plamienia...przez cykl starankowy do pierwszej lub drugiej wizyty brałam..
co do wieku ciąży to napewno gin pytał o ostatnią @ - skoro nic nie mowił, to znaczy, ze wszystko ok

Ja w sobotę jadę bez Tz-a na wizytę- nie lubię tak.
Zawsze podglądamy razem Kasię a jak już słyszę serduszko to beczę i dalej już nic nie wiem z USG...Tz-et potem mi opowiada jak wracamy co tam jeszcze było widać
zeberko ,pytala sie o @ i powiedziała,że na tym etapie jest wszystko ok,a co do acardu to ja go biore mam Hasimoto-ponoc on wycisza przeciwciała
Stary 2012-04-24, 17:12   #3934
fiolusiek
Zakorzenienie

Do suche skóry noworodka i niemowlęcia dobre są ponoć produkty z Emolium, ale niestety drogie.

A teraz dzwoniła do mnie pani z gabinetu stomatologicznego, że jutro mam wizytę, a ja byłam przekonana, że w piątek
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-24, 17:19   #3935
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Do suche skóry noworodka i niemowlęcia dobre są ponoć produkty z Emolium, ale niestety drogie.
Oilatum czy Oilan są chyba podobne składowo do Emolium?

Mamusie- czy używałyście/używacie rogala do karmienia? Sprawdził się?

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-04-24, 17:43   #3936
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czarnula 1982 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynyByłam dzisiaj na pierwszej wizycie u gina,a więc tak widziałam cudowne bijące serduszko:lov e:gin powiedziała,ze na ten etap ciąży jest ok i mam dużo odpoczywać,mam brać tylko kwas foliowy i jod ,luteiny mi nie dała,dostałam skierowanie na badania i z nimi do położnej-założy mi karte i zważy itp.Nastepna wizyta za miesiąc,chyba że coś bedzie mnie niepokoić to mam przyjść wczesniej.Tylko zastanawiam sie bo wg ostatniej @ jestem w 7t4d a wg usg 5t ,czy to chodzi o to,że cykle mam 34dniowe i owulka była w 20 dc i dlatego taka róznica??Aha nie powiedziałam ,że biore acard będę go brała na własną rękę tylko nie wiem do którego tyg.go brać
CZARNULA to super wiadomości i jak bije serduszko to już poprostu szczyt szczęścia dla kobiety, bardzo się cieszę
A myślałam o Tobie wczoraj bo nie pojawiałaś się przez jakis czas byłam ciekawa co u Ciebie a tu takie cudne wieści.

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
Kunegunda ja najbardziej lubie nivea. sa moim zdaniem genialne. swietnie nawilzaja. zalezy tez jaka masz skore. jesli sucha to granatowe mleczko super sie sprawdzi oraz niebieskie. przy bardzo suchej i do stopek(sprawdza sie swietnie zamiast typowych kremow nawilzajacych do stop) swietny jest nivea SOS.

Teraz jak zrobilo sie cieplej znow czescien nivea baby mleczkiem nawilzajacym dla dzieci sie smaruje i jest super

Na lato super jest balsam happy time lub d wrazliwej taki w jasno fioletowym opakowaniu.
Albo z mineralami z morza martwego.

A jesli masz atopowa skore lub powazniejsze problemy z sucha to ziaja med dobra jest i w przystepnej cenie na tle innych aptecznych

Ale wiadomo,ze kazdemu co innego moze podejsc.
KIedys Garniera tego czerwonego z mleczkiem z klonu uzywalam,ale uczulil mnie i nie moge. nawilzal dobrze,choc jego zapach i konsystencja juz mi nie podobala sie tak do konca....
Co do kremu Nive to ja się pod nim podpisuje, uważam że to najlepszy krem pod słońcem. Moja mama całe życie go używa i ja też i nic innego tak mi nie nawilży skóry jak właśnie Nivea.

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-24, 17:44   #3937
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

A u mnie dzisiaj nie-dzień.
Nawet łózka nie zaścieliłam, tylko wrzuciłam pościel w kąt... 3 tygodnie dzisiaj mijają. I mam już nadzieję na te wyniki hist-pat, bo to czekanie mnie wykańcza po prostu.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-24, 17:51   #3938
fiolusiek
Zakorzenienie

Mnie krem Nivea strasznie zapycha, pewnie przez parafine w składzie.

Ja w sumie najbardziej problematyczną to mam skórę głowy. Jak użyję szamponu Garnier albo Nivea lub czegoś podobnego to od razu mam wielki łupież na głowie. Moja skóra najlepiej toleruję szampon pokrzywowy za 4 zl
Stary 2012-04-24, 17:54   #3939
anusia1808
Rozeznanie

MAGUŚ przykro mi że nie możesz porozmawiać z mamąto z pewnoscią dla niej jeszcze trudny temat. Moja mama nie wiem o # ale przyznam że to bardzo mi ciąży na srecu ze jej nie powiedziałam, noszę się z zamieram zeby jej powiedzieć ale coś mnie blokuje pewnie to ze już kilka razy zawiodła moje zaufanie
AGATKA a ja dziś na 19 idę na dobieranie soczewek jak wróce to oczywiscie podzielę się doświadczeniami może i Ty sie przekonasz.

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Mnie krem Nivea strasznie zapycha, pewnie przez parafine w składzie.

Ja w sumie najbardziej problematyczną to mam skórę głowy. Jak użyję szamponu Garnier albo Nivea lub czegoś podobnego to od razu mam wielki łupież na głowie. Moja skóra najlepiej toleruję szampon pokrzywowy za 4 zl
FIOLUŚ a co to za szampon pokrzywowy??? Bo ja mam cholerną tendencje do łupieżu jak umyje włosy czymś innym niż nizoral lub clear. A im droższy szampon tym większy łupież

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-24, 18:04   #3940
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
Witam dziewczynyByłam dzisiaj na pierwszej wizycie u gina,a więc tak widziałam cudowne bijące serduszko:lov e:
czarnula, cudowne wieści! Cieszę się ogromnie!

Cytat:
Ja Emolium kupuję zawsze na Allegro. Od 2 lat używam emulsji do ciała, 400ml jest chyba za 20 zł. Jest bardzo wydajna (ja stosuję tylko na buzię, bo mam skłonność do alergii tylko w tym miejscu :P).

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33748851]A u mnie dzisiaj nie-dzień.
Nawet łózka nie zaścieliłam, tylko wrzuciłam pościel w kąt... 3 tygodnie dzisiaj mijają. I mam już nadzieję na te wyniki hist-pat, bo to czekanie mnie wykańcza po prostu.[/QUOTE]
Ale ten czas zasuwa. Po jakim czasie kazali się po nie zgłosić?

A ja się zdecydowałam, że dzisiaj idę do gina na 20stą. Mija już szósty tydzień, plamić przestałam, brzuch mnie boli, @ nie przyszła... Boje się, że coś jest nie tak. Fuck, jakby to już człowiek miał już za mało stresów...

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-24, 18:10   #3941
czarnula 1982
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
CZARNULA to super wiadomości i jak bije serduszko to już poprostu szczyt szczęścia dla kobiety, bardzo się cieszę
A myślałam o Tobie wczoraj bo nie pojawiałaś się przez jakis czas byłam ciekawa co u Ciebie a tu takie cudne wieści.
anusia nie pojawiałam się bo stresowałam sie wizytą,ale was podczytywałam,a powiedz mi do jakiego gina zdecydowałas sie chodzić??

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

adunia
Stary 2012-04-24, 18:11   #3942
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
widziałam cudowne bijące serduszko:lov e:
supper

Cytat:

[/COLOR]Zeberko przeczytałam że kupiłaś oliwkę Bambino u mnie w rodzinie każde dziecko się na niej wychowało, ale dziwnym trafem jest to, że dzieci u nas uczulają rzeczy z firmy Johnson
Czytałam, że dobrą oliwkę mam Hipp i chyba ją zakupię i będę ciało smarować
moje dzieci też johnson'y uczulają, jedziemy na Bambino - najlepsza
Cytat:
1Oilatum czy Oilan są chyba podobne składowo do Emolium?

2Mamusie- czy używałyście/używacie rogala do karmienia? Sprawdził się?
1
2 nie używałam, ale ponoć jest to dobry gadżet

Co do balsamów do ciała, b. dobry i polecam Neutrogena https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-i-suchej.html
wspomnę równie o La-roche troszkę droższy ale rewelacyjny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-iso-urea.html

Krem do twarzy używam Vichy Aqualia Thermal: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...mal-riche.html

No dobra przyznam się, też jestem maniaczką kosmetyków....WSZYSTKICH ale

Edytowane przez maksikola
Czas edycji: 2012-04-24 o 18:13
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-24, 18:25   #3943
zebrawpaski
Zakorzenienie

dzięki maksikola- chyba się szarpnę na taka podusię do karmienia....

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-04-24, 18:38   #3944
fiolusiek
Zakorzenienie

anusia1808 ja najczęściej kupuję Barwę Pokrzywową, albo Joanna Naturia https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...i-cytryna.html
A jeśli przeciwłupieżowy to Nizoral na mnie nie działa, lepszy dla mnie był szampon przeciwłupieżowy z Avonu, raz na jakiś czas go kupuje
Stary 2012-04-24, 18:38   #3945
agatkaa1
Zakorzenienie

anusia w takim razie czekam na relację

adunia za Twoją wizytę zaciskam heh a jutro pewnie @ przyjdzie :P

Czarnula gratuluję serduszka i zaciskam cały czas żeby było dalej wszystko dobrze

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-24, 18:40   #3946
fiolusiek
Zakorzenienie

Agatko a co u Ciebie? Mało się odzywasz ostatnio
Stary 2012-04-24, 18:51   #3947
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko a co u Ciebie? Mało się odzywasz ostatnio
a nic ciekawego.....to samo co zawsze....ale dziękuję że pytasz.....czytam ostatnio na bieżąco ale nie mam co pisać....a TY jak Kochana się czujesz??

Piję winko i za Wasze tzn ciężarówek i Waszych dzidziolków zdrowie

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-04-24, 19:07   #3948
fiolusiek
Zakorzenienie

Mnie ślinka cieknie na myśl o piwie z sokiem malinowym.. Ale wiem, musze troche na to poczekać
Stary 2012-04-24, 19:08   #3949
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
FIOLUŚ a co to za szampon pokrzywowy??? Bo ja mam cholerną tendencje do łupieżu jak umyje włosy czymś innym niż nizoral lub clear. A im droższy szampon tym większy łupież
A ja właśnie nigdy nie miałam łupieżu, a niedawno zaczęłam używać tego szamponu Syoss (wiem, wiem, straszny skład, silikony i reszta, ale ja uwielbiam włosy po tych szamponach, są gładkie i miękkie) i coś mi się tam zaczyna pojawiać... Chyba się wścieknę, bo tego problemu akurat nigdy nie miałam.

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Ale ten czas zasuwa. Po jakim czasie kazali się po nie zgłosić?
Po 3 tygodniach, z tym, że 3 tygodnie od sekcji mijają jutro... Rano zadzwonię tam. Już siedzę jak na szpilkach...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-24, 19:11   #3950
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
a mnie dziś w nocy sąsiad zalał!:mad :
O kurczę. Mocno? dostaniecie chyba odszkodowanie?

Cytat:
Wspaniała wiadomość. Cieszę się bardzo

Cytat:
f
dzisiaj jest 24.04 czyli do tp zostało mi równo 2 miesiące - co oznacza, że za 6 tygodni mogę już rodzić donoszoną ciążę....
Czyli równo 2 miesiące do 1 rocznicy mojego ślubu liczę Zeberko, że trafisz w tą datę

Cytat:
MAGUŚ przykro mi że nie możesz porozmawiać z mamąto z pewnoscią dla niej jeszcze trudny temat.
Moja mama bardzo to przeżywa, bo sama 2 razy #, ale rzeczywiście szkoda, że nie chce rozmawiać...
Wierzę, że musi być Ci czasem ciężko, że mamie nie powiedziałaś. Ja nie wiem, czy bym tak dała radę...

Dziewczyny, dziękuję za życzenia zdrowia dla taty. Jednak dzisiaj wylądował w szpitalu. Byłam właśnie u niego. Na razie nic w sumie nie wiadomo, jutro dopiero będzie miał jakieś badania robione

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-24, 19:17   #3951
zebrawpaski
Zakorzenienie

agatko- a masz już jakies hotel upatrzony na wyjazd do Egiptu?

Cytat:
Mnie ślinka cieknie na myśl o piwie z sokiem malinowym.. Ale wiem, musze troche na to poczekać
Bavaria- 0% - samkuje jak wywietrzałe piwo ale z sokiem malinowym całkiem nieźle
do kupienia w tesco za 3,5zł

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Czyli równo 2 miesiące do 1 rocznicy mojego ślubu liczę Zeberko, że trafisz w tą datę
Nie ja będę decydować
A Kasia jak chce po wyjściu dłużej z Mamą posiedzieć to niech się spręża (oczywiście byleby nie za szybko) bo ja od 16.06 planuję macierzyński

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2012-04-24 o 19:15
Stary 2012-04-24, 19:17   #3952
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!k laski:

Cytat:

dzisiaj jest 24.04 czyli do tp zostało mi równo 2 miesiące - co oznacza, że za 6 tygodni mogę już rodzić donoszoną ciążę...
ależ zleciało
Cytat:

mam cholerną tendencje do łupieżu jak umyje włosy czymś innym niż nizoral lub clear. A im droższy szampon tym większy łupież
Mam tak samo. I jak eksperymentuję z kosmetykami. Włosy się buntują. Też najczęściej używam Joanny lub poczciwych trzech ziół. A jak poeksperymentuję to tylko Nizoral mnie ratuje....

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość

Co do balsamów do ciała, b. dobry i polecam Neutrogena https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-i-suchej.html
wspomnę równie o La-roche troszkę droższy ale rewelacyjny https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-iso-urea.html
heheheheh wiedziałam - maniaczka maniaczkę wyczuje miałam te wszystkie. Oprócz twarzy - Vichy mi nie podchodzi....
ale ja jestem leń teraz mam masełka a i tak najczęściej jadę oliwką Hippa. bardzo lubię ten balsam i czasem na gwiazdkę sobie zażyczam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...#review-293337

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość

Piję winko
Twoje zdrowie!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-24, 19:25   #3953
Maga83
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ja będę decydować
No tak powinnam napisać to do Kasi

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-24, 19:34   #3954
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam winko a ostatnio kupiłam jakiegoś lecha nowego cytrynowego chyba :P ale jak masz ochotę to kup sobie BAVARIĘ one 0% są i np o smaku brzoskwiniowym albo zwykła i z soczkiem wypij

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
agatko- a masz już jakies hotel upatrzony na wyjazd do Egiptu?

Bavaria- 0% - samkuje jak wywietrzałe piwo ale z sokiem malinowym całkiem nieźle
do kupienia w tesco za 3,5zł

w 90 % nie lecimy nigdzie w tym roku... ale jak patrzyłam to albo ten co pisałaś że byłaś Amway albo sunny days el palacio....albo Lillyland Beach, Sindbad Club Aquapark Resort

hehe właśnie też o tym pisałam

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Twoje zdrowie!
I Twoje również....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2012-04-24 o 19:37
Stary 2012-04-24, 19:35   #3955
fiolusiek
Zakorzenienie

Jakoś wytrzymam bez tego piwo
Stary 2012-04-24, 19:41   #3956
zebrawpaski
Zakorzenienie

agatko- zmiana planów? Wiem, że bardzo się nastawiałaś na wyjazd

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-04-24, 19:44   #3957
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś wytrzymam bez tego piwo
to jest 0 % piwo hehe bo np lech free ma chyba 0,5 % a to ie ma nic! jest bezpieczne i można pić w ciązy....nawet Lucy piła pamiętam

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-04-24, 19:45   #3958
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
na ile minut chodzisz?
mój by się nie odważył
- byłam tylko raz na 8 minut ale chyba ciut za mało bo słabo widać ale bałam się że spali mi te mało opalone miejcsa Jutro idę na 10 minut.
Ja mam wrażenie, że mój TŻ niczego sie nie boi i nie wstydzi.
A rok temu jak się opalił (na solarium) to bardzo mi sie podobało.

Cytat:
trzeba się skupić przez najbliższe tygodnie na organizowaniu wyprawki
- najwyższa pora

Cytat:

Mamusie- czy używałyście/używacie rogala do karmienia? Sprawdził się?
- Ja mam, nie używam Jeśli ma służyć tylko do karmienia na długo nie starczy, dzidziuś rośnie i potem na kolanach mamy lub brzuszku leży przy karmieniu. Ja na poczatku dużo karmiłam na leżąco dlatego rogal leży na szafie. Przyda się jak mała będzie siadać

Cytat:
moje dzieci też johnson'y uczulają, jedziemy na Bambino - najlepsza
- a u mnie odwrotnie

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-24, 19:49   #3959
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
agatko- zmiana planów? Wiem, że bardzo się nastawiałaś na wyjazd
Tak nastawiałam się bardzo.....ale czas pokaże pewnie jak się zdecydujemy to polecimy i kupimy i będziemy czekac na lasta.....jak zawsze....mój Tz ma zaplanowane 3 tyg urlopu od ostatniego tygodnia czerwca także jak tylko fundusze pozwolą to zawsze się coś znajdzie
Jeszcze musze pogadac ze znajomymi bo oni chcieli i mówili że jak by cos to żeby razem leciez z tym że oni w Egipcie byli i pierw myśleli o Grecji a potem o bułfarii mówili....także jak z Nimi się spotakm inadal będa chchieli leciec to może się skusimy....
Póki co mamy wydatki....nie wiem jak to będzie chcemy zrobić ogrodzenie na taras....kupic jakieś mebelki ogrodowe na taras też ale nie możemy się zdecydować bo mnie się podoba co innego a Tz chce co innego

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-04-24, 20:11   #3960
amilcia
Wtajemniczenie

Nowa fryzura.
Od 2 lat nosiłam fryzurę na boba i nigdy nie miałam grzywki
Co myślicie?

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012

Edytowane przez amilcia
Czas edycji: 2012-04-25 o 11:12
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości