Wszystko co chciecie wiedzieć, ale nie macie kogo zapytać - cz. XIII - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-24, 21:43   #2191
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99
Dot.: Wszystko co chciecie wiedzieć, ale nie macie kogo zapytać - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez souvenir Pokaż wiadomość
to nic tabletki już daawno nie będzie (wchłania się jakieś 4h)
Danke
Stary 2012-04-24, 21:45   #2192
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Czy da się czymś sprać z fartucha blue dextran?

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 21:45   #2193
tekila901
Zakorzenienie

umówiłam się se sprzedawcą na allegro, że wpłacę większą kwotę niż została przeze mnie podana na licytacji, a w zamian dorzuci jeszcze kilka rzeczy. w związku z tym, że nie da się zmienić kwoty płacąc przez allegro - wypełniłam druczek (że płacę przez Payu - odbiorca. mam nadzieje, że rozumiecie o co mi chodzi) i wysłałam na poczcie przelewem tą większą kwotę. dzisiaj dostałam emaila, że pieniądze jeszcze nie zostały wpłacone i żeby się pospieszyć. czy to możliwe? wpłacałam je dokładnie w zeszły wtorek. wysłałam sprzedawcy emaila z potwierdzeniem przelewu. mam czekać czy zacząć panikować? a jeśli panikować - to co zrobić, by te pieniądze dotarły do nadawcy?
Stary 2012-04-24, 21:49   #2194
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
umówiłam się se sprzedawcą na allegro, że wpłacę większą kwotę niż została przeze mnie podana na licytacji, a w zamian dorzuci jeszcze kilka rzeczy. w związku z tym, że nie da się zmienić kwoty płacąc przez allegro - wypełniłam druczek (że płacę przez Payu - odbiorca. mam nadzieje, że rozumiecie o co mi chodzi) i wysłałam na poczcie przelewem tą większą kwotę. dzisiaj dostałam emaila, że pieniądze jeszcze nie zostały wpłacone i żeby się pospieszyć. czy to możliwe? wpłacałam je dokładnie w zeszły wtorek. wysłałam sprzedawcy emaila z potwierdzeniem przelewu. mam czekać czy zacząć panikować? a jeśli panikować - to co zrobić, by te pieniądze dotarły do nadawcy?
Da się zmienić kwotę płacąc przez allegro- wybiera się po prostu inny sposób dostawy i samemu się wpisuje kwotę brakującą.

W tym wypadku szłabym na pocztę i wyjaśniała wszystko... Chociaż wiem, że przelewy z poczty mogą iść i 2 tygodnie.

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 21:57   #2195
matyldaaaa
Zakorzenienie

jak nazywają się takie ogórki w słoiku na ostro z czosnkiem i chyba chilli tam jest ??
matyldaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:14   #2196
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
dziewczyny czy zaryzykowałybyście i pojechały w ciemno na majówkę nad morze z nadzieją, że przy dworcu się wynajdzie tani (na studencką kieszeń ) nocleg?
Też bym zaryzykowała a jakby co - daleko masz nad morze?

Cytat:
Napisane przez matyldaaaa Pokaż wiadomość
jak nazywają się takie ogórki w słoiku na ostro z czosnkiem i chyba chilli tam jest ??
A nazywają się jakoś specjalnie
Coś takiego mi przyszło do głowy: http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-568942/r...-650g-Full.jpg

Ech, przypomniałaś mi moje ogórki po meksykańsku
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:28   #2197
DwaKoty
Raczkowanie

Oj Mitsu Mitsu, widze, ze zglosilas moja poprzednia wypowiedz jako osobisty atak na ciebie. Wiec sparafrazuje to co poprzednio powiedzialam, bez osobistych wycieczek.

Biorac twoj przyklad jazdy na rowerze, tak, jest to banalnie proste jak sie ma doczepione z tylu kolka dla dzieci do nauki jazdy. Tak samo z jezykami. Kazdy jezyk, nawet japonski, jest banalnie prosty, jesli zna sie go zaledwie na poziomie "kali kochac, kali jesc". Ale im dalej w las, tym wiecej drzew.

Sami Japonczycy narzekaja, ze musza sie niezle nameczyc, aby opanowac go w stopniu pozwalajacym im poslugiwac sie swoim wlasnym jezykiem POPRAWNIE na poziomie srednio-rozgarnietej osoby. Wiec czy naprawde jest taki banalnie prosty? Chyba raczej nie, skoro nawet native speakerzy maja odmiennne zdanie.

Ja akurat znam ten jezyk biegle i w zyciu nie powiedzialabym, ze jest banalnie prosty. Choc na poczatku nauki tez tak myslalam.
DwaKoty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 22:39   #2198
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
Da się zmienić kwotę płacąc przez allegro- wybiera się po prostu inny sposób dostawy i samemu się wpisuje kwotę brakującą.

W tym wypadku szłabym na pocztę i wyjaśniała wszystko... Chociaż wiem, że przelewy z poczty mogą iść i 2 tygodnie.
do wyboru był tylko jeden sposób dostawy. próbowałam z bratem i TŻ to pozmieniać, ale jedyne rozwiązanie jakie nam przyszło do głowy to właśnie poczta. no nic, zobaczymy co ona odpisze, a jak nie to przejdę się na pocztę...
Stary 2012-04-24, 23:14   #2199
_kokeshi_
Rozeznanie

Czy dostanę Nail Teka w jakimś stacjonarnym zagranicznym sklepie np. w Bootsie?

_kokeshi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 23:21   #2200
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
A czy witamina C może opóźnić okres?
Bo to że skraca to mitsu przetestowała
Mogę ci jeszcze sprzedać tricki na przyśpieszenie Bo też wtedy znalazłam

Cytat:
Napisane przez DwaKoty Pokaż wiadomość
Oj Mitsu Mitsu, widze, ze zglosilas moja poprzednia wypowiedz jako osobisty atak na ciebie. Wiec sparafrazuje to co poprzednio powiedzialam, bez osobistych wycieczek.

Biorac twoj przyklad jazdy na rowerze, tak, jest to banalnie proste jak sie ma doczepione z tylu kolka dla dzieci do nauki jazdy. Tak samo z jezykami. Kazdy jezyk, nawet japonski, jest banalnie prosty, jesli zna sie go zaledwie na poziomie "kali kochac, kali jesc". Ale im dalej w las, tym wiecej drzew.

Sami Japonczycy narzekaja, ze musza sie niezle nameczyc, aby opanowac go w stopniu pozwalajacym im poslugiwac sie swoim wlasnym jezykiem POPRAWNIE na poziomie srednio-rozgarnietej osoby. Wiec czy naprawde jest taki banalnie prosty? Chyba raczej nie, skoro nawet native speakerzy maja odmiennne zdanie.

Ja akurat znam ten jezyk biegle i w zyciu nie powiedzialabym, ze jest banalnie prosty. Choc na poczatku nauki tez tak myslalam.
Nie tylko ja zgłosiłam i nie tylko ja Twoją wypowiedź odebrałam jako atak. Nie wiem w jaki sposób atakiem nie były teksty o małolacie, której się wydaje, pisanie o tlenieniu włosów czy ocenianiu moich zdolności językowych. Zresztą nagle widzę, że udało Ci się powiedzieć, że uważasz, że to trudny język bez obrażania mnie w każdym zdaniu Mogłaś tak od razu.

Przykład na rowerze nie był analogią do nauki języka, tylko do tego, że uznałaś, że skoro nie znam języka biegle od 60lat to nie mam prawa się o nim wypowiadać.

A swoją drogą - dajmy na to, że znam biegle język X i uważam, że jest banalny. Druga osoba zna biegle ten sam język i uważa, że jest strasznie trudny. I kto teraz ma rację? To jest moim zdaniem dość ruchome pojęcie, bo nie każdy łapie języki tak samo, każdy będzie miał w trakcie nauki inne problemy, a ktoś może nie mieć ich wcale.

Jasne, im dalej w las, tym więcej drzew, ale tak naprawdę to można powiedzieć o każdym języku przecież. Z czasem poznaje się więcej czasów, struktur gramatycznych itp. Ale też z czasem człowiek coraz bardziej osłuchuje się z danym językiem i szybciej łapie te trudniejsze elementy. Więc to nie jest tak, że japoński jest najtrudniejszym językiem na świecie, jestem pewna, ze znalazłoby się coś bardziej szalonego. I w każdym języku są egzaminy, których nawet native by nie rozwiązał Zresztą, żeby daleko nie szukać - nawet na wizażu jest pełno dziewczyn, które mówią niepoprawnie i robią stosy błędów.

Jeśli mówimy o uczeniu się japońskiego samodzielnie, dajmy na to przez wakacje, to przecież nie jest trudny, prawda? Wiadomo, ze jeśli się go zaczyna na poważnie, to pewnie po to, żeby jakoś tą naukę kontynuować, z nauczycielem, czy poprzez wyjazdy. Ale na początek, żeby samemu zacząć albo poszerzać sobie dodatkowo swoją wiedzę, trudny nie jest. Nie uważam przy tym, że można nauczyć się samodzielnie języka biegle. Uważam, że można tak zacząć.

Poza tym wydaje mi się, że przez to, że wspomniałam o anime, odebrałaś mnie jako jakiegoś maniaka, który całe życie spędza na konwentach i farbuje włosy na różowo Pozwolę sobie tylko dodać w tej kwestii: anime w życiu oglądnęłam maksymalnie z 6, daleko mi do bycia świrem na tym punkcie Dawno też zorientowałam się, że Japonia nie jest taka słodziaśna i idealna jak wszystkim tym maniakom się wydaje

Pozdrawiam i mam nadzieję, ze sobie wyjaśniłyśmy o co chodziło

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 23:52   #2201
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Cytat:
Napisane przez DwaKoty Pokaż wiadomość

Matko kobieto.. Wyobraź sobie, że nie raz, nie dwa robiono rankingi najtrudniejszych języków świata i tak się składa, że w ścisłej czołówce (w niektórych nawet na pierwszym miejscu) znajdował się zawsze język polski. Japoński oraz chiński plasowały się dużo niżej
I co, bardzo się namęczyłaś żeby opanować go na poziomie średnio-rozgarniętym? Jakoś nie zauważyłam, żeby wszyscy tak strasznie narzekali na nasz język.
Japoński banalnie prosty z pewnością nie jest, nawet do teoretycznie bardzo łatwego hiszpańskiego trzeba się przyłożyć, ale na litość, nie rób z niego czarnej magii nie do ogarnięcia

Edytowane przez Maggie93
Czas edycji: 2012-04-25 o 00:14
Maggie93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-24, 23:57   #2202
chwast
Zakorzenienie

Na rozjaśniaczu nikt mi nie odpisuje, a sprawa pilna więc zaryzykuję i tutaj.

Czy jeśli:
rozjaśniałam dziś włosy, nie chwyciło mi odrostu (w skrócie to położyłam go zbyt późno bo z reguły chwyta mi bardzo szybko i chciałam uniknąć białego czubka głowy)
to mogę rozjaśnić sam odrost jeszcze raz, jutro? tzn chwyciło go troszkę, jakby zmienił swój odcień na jaśniejszy - to wszystko. Nadal jest ohydnym odrostem.
Pytam bo nie wiem czy nie wypadną mi włosy od nasady :O
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 00:01   #2203
ha psi
Wtajemniczenie

chwast wypadnąć nie wypadną

i kiedy spada tyle gwiazd
ja chcę ocalić choćby Nas..

Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst:
"korzystamy z tego konta w kilka osób,
wcześniej pisała koleżanka
a teraz przedstawiam swój problem.."
ha psi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 00:32   #2204
_basia
Zadomowienie

Dziewczyny, mój TŻ ma bardzo suchą skórę na polikach ( na jednym aż czerwoną) + na jednej powiece również... Nie wiem czy to alergia czy coś innego, ale do lekarza to ja go nie zaciągnę...
Polecicie jakąś maść/ krem co mogłoby nawilżyć i pomóc?
Bo on ciągle męczy, drapie szczególnie tą powiekę
_basia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 01:14   #2205
szprotka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _basia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mój TŻ ma bardzo suchą skórę na polikach ( na jednym aż czerwoną) + na jednej powiece również... Nie wiem czy to alergia czy coś innego, ale do lekarza to ja go nie zaciągnę...
musi iść do lekarza. miałam za dzieciaka coś podobnego i miałam to leczone maścią kręconą w aptece, ale była na receptę. na teraz wapno i jakiś krem mocno nawilżający apteczny.
szprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 02:54   #2206
wredek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lucciola Pokaż wiadomość
A ja robiłam pantomogram i kilka razy rtg zęba u trzech w sumie dentystów i nie kazano mi zdejmować biżuterii Na dodatek przytrzymywałam tę płytkę w ustach palcami dłoni, na której miałam pierścionek. Dentystka nic nie mówiła, żeby go zdjąć a że miałam w ustach pełno jakichś drucików to nie mogłam spytać czy zdjąć. I teraz się własnie zastanawiam czy te dawki promieniowania sa tak małe że zupełnie nie groźne czy to zwykłe niechlujstwo.
Mi też kazano zdjąć kolczyki, schowałam je do kieszeni
Obawiałam się trochę tego promieniowania, bo byłam świeżo po diagnozie pewnej choroby, ale stomatolog mi powiedział, że jest bardzo niewielkie, mniejsze niż podczas podróży samolotem

Edytowane przez wredek
Czas edycji: 2012-04-25 o 02:56
wredek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 05:47   #2207
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Jak gotować brukselkę, zeby nie była gorzka??
Na parze . W wodzie - maksymalnie 10 min.

Cytat:
Napisane przez megamag Pokaż wiadomość
To nie jest do końca tak, że z każdej kwoty musisz się rozliczać.
Tak, ale PIT musi złożyć. Ja składam parę i między innymi taki, w którym bez względu na kwotę wychodzi "O". Ale PIT muszę złożyć .

Cytat:
Napisane przez megamag
Niestety brak PIT 11 nie zwalnia Cię z obowiązku złożenia PIT 37.

Cytat:
Napisane przez TheKey Pokaż wiadomość
A to nie jest ich obowiązek udzielać informacji?
Nie, nie jest .

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeżeli na farbie do włosów pisze, zeby umyc włosy to koniecznie musze? czy mogę ją na suche położyć?
Nie wiem jak inne Dziewczyny, ale ja, nie dość że przed farbowaniem przez dwa, trzy dni nie myję włosów, to jeszcze przed farbą nakładam na nie olej .

Cytat:
Napisane przez ha psi Pokaż wiadomość
Gofrzyca a próbowałaś po goleniu smarować jakimś męskim mleczkiem po goleniu?
dla mnie świetny jest z nivea..
Zgadza się . Ja też tak robię .

Cytat:
Napisane przez Maggie93 Pokaż wiadomość
ale na litość, nie rób z niego czarnej magii nie do ogarnięcia
Z całym respektem - DwaKoty nigdzie nie napisała, że język japoński jest "czarną magią nie do ogarnięcia". Napisała jedynie, że nie jest banalnie prosty .
Nie przeczę, że są geniusze językowi {np. mój Kuzyn}, którym nauka żadnego języka nie sprawiałaby problemu . I dobrze, że takowi istnieją . Zazdroszczę im tego talentu . Jednak nie jest to dowód na to, że opanowanie danego języka to betka .
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 08:20   #2208
Ketamina
Wtajemniczenie

Jakie owoce mają wpływ na tężenie galaretki?
O kiwi i świeżych ananasach to wiem.. ale chciałam galaretkę zrobioną na soku ze świeżych pomarańczy (kwaśnych jak ocet siedmiu złodziei ), całą noc stało to w lodówce i nic
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 08:45   #2209
effcia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez souvenir Pokaż wiadomość
to nic tabletki już daawno nie będzie (wchłania się jakieś 4h)
Wczoraj zgłębiając dylemat egzystencjalny pt. "rozwolnienie czy ciężka biegunka" znalazłam informację, nie wiem na ile potwierdzoną naukowo, że wchłanianie może zostać spowolnione. Np. po ciężkim, tłustym posiłku - do 6 godzin a w przypadku wieczornego przyjmowania tabletek nawet do 9 godzin w związku ze znacznym spowolnieniem procesów trawiennych nocą.
Na koniec przekierowało mnie na stronę o wazektomii
effcia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 09:45   #2210
nadi-a
Raczkowanie

dziękuję za podpowiedzi w sprawie wyboru laptopa
"ja nie chcę wiele - Ciebie i zieleń, i żeby wiatr kołysał gałęzie drzew... ja nie chcę wiele, ale nie mniej niż wszystko: Ciebie i zieleń, i żeby listkom akacji było wietrznie, i żeby sercu - bezpiecznie"

narzeczona
nadi-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 09:46   #2211
Dagunia
Komplikatorka

Jaki ma tytuł gazeta którą ostatnio w TV reklamuje Asia Jabłczyńska ?
Stary 2012-04-25, 09:54   #2212
enamour
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
to chyba gazeta 'happy!'
Stary 2012-04-25, 10:07   #2213
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Napisane przez enamour Pokaż wiadomość
to chyba gazeta 'happy!'
Też mi się tak właśnie wydawało, ale nie mogę nic a nic znaleźć o tym na necie Trzeba będzie iść do kiosku
Stary 2012-04-25, 10:13   #2214
kawa_tylko_z_mlekiem
Zakorzenienie

Cytat:
Zaciągnij go do lekarza koniecznie.
Ale na ten moment polecam maść ochronną z witaminą A.
kawa_tylko_z_mlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 10:16   #2215
megamag
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Caramel1 Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy farba trwale koloryzująca wypłukuje sie tak jak szamponetka, że kolor jest coraz słabszy po każdym myciu, czy pojawiają się po prostu odrosty i dopiero wtedy trzeba zafarbować włosy?
Mnie tam się nic nie wypłukuje, a farbuję na brązy. Co najwyżej w lato płowieje od słońca.

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
mam brać przez 5 dni od 18 dnia cyklu tabletki antykoncepcyjne, by wyregulować okres. Ale wypada mi właśnie 18 dnia cyklu impreza, a chyba z tabletkami nie mogę pić. Ginka kazała brać od 18 dnia cyklu, a co się stanie, jak będę brała od 20 dnia? Albo w tym miesiącu od 20, a następnego od 18? Chyba że mogę spozywać alko z tabletkami
Pewnie, że można pić, inaczej musiałabym być abstynentką od dwóch lat. :p Tylko na początku brania tabletek jest trochę zmniejszona tolerancja na alkohol, możesz się szybciej upić.

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość
A tak z ciekawości jak wezmę po śniadaniu koło 10, a zwymiotuję dajmy na to 22, to co?
Po tylu godzinach możesz wymiotować do woli.

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
dziewczyny czy zaryzykowałybyście i pojechały w ciemno na majówkę nad morze z nadzieją, że przy dworcu się wynajdzie tani (na studencką kieszeń ) nocleg?
Szczerze wątpię. Szukałam noclegu w górach kilka dni temu, wolne pokoje były dopiero chyba w dwudziestym pensjonacie z kolei, do którego dzwoniłam.

Cytat:
Bez dermatologa trochę ciężko. A używa jakiś kremów do twarzy? Może to po prostu przesuszenie. Zawsze można spróbować maści witaminowej albo czegoś na uczulenia typu Hydrocortisonum. Ja się tak czasami sama leczę, ale ja już wiem na co mam alergię i że to w ogóle alergia.
megamag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 10:42   #2216
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
Mogę ci jeszcze sprzedać tricki na przyśpieszenie Bo też wtedy znalazłam

dawaj!
Bo ciepło idzie a on se kurnia urlop zrobił
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 10:44   #2217
Asji
Zadomowienie

Cytat:
Mam to samo. Okropnie sucha skóra na całej twarzy, powieki i generalnie całe okolice oczu mam czerwone. Trochę swędzi, czasem piecze, a jak się czymkolwiek próbuję smarować to aż pali Twój TZ jest alergikiem? U mnie to właśnie alergia, ale niestety dopiero drugi raz w ciągu ostatnich kilku miesięcy przybrała taką formę (zwykle miałam jakąś wysypkę na rękach czy nogach) i jeszcze nie znalazłam skutecznego sposobu na pozbycie się jej. Jedyne, co nie powoduje u mnie wzmożonego swędzenia to maść nagietkowa, o której pisałam wyżej, że łagodzi podrażnienia i nawilża. Kiedyś lekarz polecił mi też Sudocrem na powieki.
Dobrze by było gdyby lekarz zobaczył Twojego TZta, jeśli to alergia to pewnie dostanie jakieś tabletki (na mnie niestety żadne nie działają ).
Wiosna to niezbyt szczęśliwy czas dla alergików
Asji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 11:00   #2218
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość

To jest na 200% gazeta "Happy"

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 11:13   #2219
chwast
Zakorzenienie

Jeśli zostało mi dużo rozjaśniacza (robiłam go dziś, przed chwilą) to mogę go zostawić i użyć wieczorem? Czy nie bardzo?
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 11:15   #2220
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
To jest na 200% gazeta "Happy"
Dzięki bardzo

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości