|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł Wam się podoba dla następnej części? ![]() |
|||
Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 44,93% |
Mamy rozpakowane i spakowane razem plotkują i debatują.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
0 | 0% |
Dzieci kwietniowe i majowe czekają na maluchy majowo-czerwcowe.V-VI 2012 cz.VIII |
2 | 2,90% |
Naszym malcom cyca damy i dwupaki wciąż wspieramy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
5 | 7,25% |
Pociechy karmimy, przewijamy i za dwupaki kciuki trzymamy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
2 | 2,90% |
Mamy rodzą, dzieci mają, na maluchy swe czekają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
1 | 1,45% |
Na porodówkę biegniemy,bo z dzieciaczkami spotkać się już chcemy. V-VI cz.VIII |
0 | 0% |
Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VIII |
4 | 5,80% |
Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VIII |
8 | 11,59% |
Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz.VIII |
3 | 4,35% |
Bociany latają i dzieciaczki na bieżąco nam dostarczają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
4 | 5,80% |
Euro za pasem, najważniejsze dla nas są nasze bobasy. Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
0 | 0% |
Koko spoko, lekarze na nasze Mamusie mają oko ![]() |
1 | 1,45% |
Bociany latają, kapusta rośnie, kolejne dzieciaczki witamy radośnie.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
8 | 11,59% |
Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Cytat:
HIV i HCV nie powtarzam uciekam spać bo padam po tym fenku - do juterka Edytowane przez Michalowa79 Czas edycji: 2012-04-24 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Paciorkowca miałam już robionego dwa razy (albo nawet trzy) i będę miała jeszcze przed porodem. Grupę krwi mam + więc przeciwciał chyba nie muszę robić. A o HBS zapytam.
Dzięki ![]() I nie wiem po co mi kazała powtórzyć HIV i HCV, |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szukałam u innych sprzedawców, ale nikt już tego modelu nie wystawiał. Zresztą zamówiłam już te "pomarszczone"... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do badań to zobacz sobie na pierwszą stronę, tam jest link do wykazu badań, które się robi w poszczególnych okresach ciąży, ja zawsze z tego korzystam jak potrzebuję ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Ja też już idę spać, bo ta zabawa wózkiem mnie wykończyła ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie ja też się zastanawiam, po co mam powtarzać HIV ![]() ![]() W sumie, na pierwszej stronie, w odnośniku, jest napisane, że zaleca się powtórzenie tego badania...jeśli jest zwiększone ryzyko zakażenia. A co to jest badanie WR? Idę spać. Dobranoc. Ps. Ale mnie bolą ramiona. Mam mega ponapinane mięśnie. Przydałby się masaż. A to wszystko przez te cegłówki ![]() Edytowane przez Gaabbi Czas edycji: 2012-04-24 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1356 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1358 |
Rozeznanie
|
nie wiem czy zasnę, właśnie teściowie zastrzelili nas info że przyjeżdżają w niedzielę na 4 dni
![]() ![]() ![]() a dziś rano jak wstałam to nie poznałam swoich nóg/ a właściwie stóp i kostek- istne balony a już myślałam że mnie to ominie w ciąży ![]() ja też mam powtórzyć HIV , nie wiem po co ale jak trza to powtórzę pewnie- już i tak tyle wydałam na badania w ciązy że jedno mnie nie zbawi- niech mają... uciekam spać , dobranoc Dziewczynki! |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Rozeznanie
|
no będzie w niedzielę i we wtorek bo jest święto- a poniedziałek i środa w pracy. Wiesz to już nawet nie o to chodzi że ja chce jak najwięcej odpoczywać i tak nie leżę tylko generalnie jestem "na chodzie" ale to co innego ugotować coś dla siebie i męża a robić obiad dla 4 osób- bo tu juz raczej coś "na szybko" nie przejdzie... no i pewnie będą chcieli gdzieś wyjść, coś zobaczyć...a ja chyba nie mam już na to siły bo chęci to jeszcze by sie znalazły
|
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | ||||||||
Rozeznanie
|
jestem i ja po całym dniu biegania
![]() no i po południu wkońcu uporządkowaliśmy trochę naszą sypialnie i łóżeczko stoi już na swoim miejscu a nie tak jak do tej pory. w następnej kolejności będę ubranka prasować jak tylko wyschną i układać. a jest ich spooooro ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dlaczego cieszysz sie z cc? ja raczej byłam smutna jak sie dowiedziałam a teraz to już mam mętlik w głowie ![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję że u mnie też znikną problemy ze stopami, puchnięciem i poceniem. wcześniej to nie było takie oczywiste a teraz mam dłonie jak pudzian... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Andzya super wieści!! myślałam dziś o was cały dzień ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- moniczka - super brzuszek!!! ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
|
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1362 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Mebelki mamy już w domu ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, kupowała któraś z Was podgrzewacz do butelek? Jaki wybrałyście? |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 | |
Zadomowienie
|
dzieki za rade za nie długi ide do dentysty jak na złość ząb przestał bolec,ale to normalne że jak trzeba iść to przestaje boleć ciekawe co mi powie stomatolog.
---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1364 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a przy porodzie sn to jest po prostu czysty żywioł, nie wiadomo czego się spodziewać. moja mam rodziła mnie (ułozenie pośladkowe) 29 lat temu, popękała, namęczyła się, mojego brata rodziła 24 godziny (!), co poród to inna historia, nie mam zamiaru liczyć na to, że akurat w moim przypadku będzie łatwo, nie ma reguły. a generalnie po cc wiem czego się spodziewać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |
Zadomowienie
|
Bry
Dzisiaj noc z serii przespanych, więc jakoś funkcjonuję, chociaż od rana bardzo mi serce bije. Myślałam, że coś z ciśnieniem, ale jest idealne. Poleżę trochę, może przejdzie. Myślałam, że poprzesadzam tuje, bo zostało nam po sobotnim sadzeniu kilka i chcę je przesadzić do większych doniczek i tak wsadzić do ziemi na jakiś rok, bo narazie nie wiem, gdzie będą rosły. U mnie pogoda dzisiaj beznadziejna, więc odpuszczę. W ogóle byliśmy wczoraj po nawóz do tych zasadzonych tuj, więc kupiłam przy okazji ukorzeniacz, bo będę potrzebowała do krzewów i dzisiaj patrzę a tam termin przydatności skończył się 4 lata temu ![]() Cytat:
![]() Ja podgrzewacza nie kupuję, więc nie podpowiem. Nastawiam się na podgrzewanie w garnku. rozowa1987 może ten Twój dentysta nie ma specjalnych znieczuleń dla kobiet w ciąży, zapytaj a jak nie to znajdź innego stomatologa, szkoda żebyś się męczyła. tahito od kogo kupowałaś ten wózek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1366 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W przypadku cc też może nie iść wszystko wg planu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jak urodziłam to stwierdziła ,że jedno mi wystarczy,ale gdy moja niunia rosła to widze jak smutno czasem jest jedynakowi, zwłaszcza że sama mam brata i wiem jakie to super jest. Żałuję tylko że tak późno to dostrzegłam i zrozumiałam bo między dziewczynkami będzie aż 5 lat różnicy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Znalazłam podgrzewacz z funkcją sterylizatora taki o: http://violin.otwarte24.pl/16,Podgrz...af0b6f7395d721 i zastanawiam się nad nim super cena przy okazji - ale nie wiem sama co powinno się brać pod uwagę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1369 |
Raczkowanie
|
tahito od kogo kupowałaś ten wózek?[/QUOTE]
ja kupiłam w sklepie internetowym,na pierwszy rzut oka taki badziewny,i bałam się żeby cegłówki zamiast wózka nie przyszły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1370 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ujmę to inaczej: jak mam mieć do wyboru- rozerwaną dupę(pęknięte, lub nacinane krocze) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1371 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja zastanawiam się nad tym podgrzewaczem. Tani i czytałam o nim dużo pozytywnych recenzji. http://allegro.pl/podgrzewacz-snow-b...248454566.html Ten Sisi też biorę pod uwagę. Kolorystycznie bardziej mi pasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() A mi się dzisiaj śnił poród. Wszystko poszło łatwo i bezproblemowo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kupowałaś x-landera z którego roku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Ja dziś od rana na posterunku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A czemu robisz ft3 i 4? A tsh do tego nie? Wydaje mi się, że jak już sprawdzać tarczycę, to wszystkie 3 są ważne. Poza tym ja nie kojarzę jakichś badań specjalnie w 3. trym., prędzej w drugim np. powtarza się toxo i cmv, przeciwciała. Mi nie kazała powtarzać HIV ani HCV, ale pewnie jakby kazała to też bym się zastosowała... Ja poza moczem i morfologią chyba nic więcej nie robiłam w 3. trym, tylko teraz do porodu ten nieszczęsny wymaz, Hbs i OWA ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!!!
ja dzisiaj miałam noc do du.py. Obudziłam się, poszłam do wc, specjalnie nie zapalałam światła, żeby się nie rozbudzić. Potem za chiny nie mogłam zasnąć. przewracałam się z boku na bok. jeszcze męża obudziłam, bo chrapał. On zaraz zasnął, a ja dalej nic... wrrr... |
![]() ![]() |
![]() |
#1377 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.