Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-25, 07:40   #3991
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI

Dzień dobry
Stary 2012-04-25, 08:16   #3992
delilahinsomnia
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI

Dzień doberek Kobietki, miłego dnia Wam życzę
delilahinsomnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 08:30   #3993
agatkaa1
Zakorzenienie

dzień dobry....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 09:00   #3994
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Od wczoraj na mm jesteśmy. Julek zadowolony, bo jemu chodzi o to, żeby zbiorniczek był napełniony.
Asieńko, cieszę się, że Julek się przestawił. Teraz kolej na Ciebie Dacie radę a już nie długo maluszek będzie się po prostu przytulał do Ciebie

Cytat:
aaa, jak nie potrzebujesz zawieź do lumpiku przy rynku na kapuściskach. tam pani wymienia. Oddasz za małe a weźmiesz większe
ale super pani!!!! jaka świetna idea!!!!!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 09:14   #3995
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cześć,

Ja dzisiaj jestem dzisiaj w humorze tak dziwnym, jak ta pogoda... :/ Niech się już ona przynajmniej unormuje...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 09:31   #3996
Nita6
Zakorzenienie

dzien dobry
Stary 2012-04-25, 09:37   #3997
natalia_23
Zakorzenienie

witam

wczoraj nie pisałam, bo padnięta byłam i tylko podczytywałam
to co pamiętam:

zeberka
na temat kosmetyków dla dzieci znasz już moją opinię

co do rogala, ja nie miałam, jak był mały podkładałam pod jego pupę jaśka a potem i tak pani doktor w szpitalu jak byliśmy na kontroli kazała nam karmić się jak najwyżej, zeby małemu się tak nie ulewało

w szkole, mały był grzeczny ( z moją mamą się spacerowali ) ja zdecydowanie gorzej to przeszłam. Strasznie się stresowałam, nie wiem do końca czym. Byłam wczoraj na rozmowie z dyrekcją odnośnie moich godzin nie obecnych ( bo powinnam być skreślona już dawno ) ale dyrektorka miła, mam tylko papierki przynieść i się nie przejmować

ilutil tulę mocno

lucy u mnie raczej wszystkie ciuchy wykorzystane, może te które kiepsko się ubierały to gorzej. Zdecydowanie teraz mam więcej ciuchów w których mały za bardzo nie chodzi - za dużo mam na teraz spodenek, bluzeczek, bodziaków z krótkim rękawem ale jak zrobi się ciepło to znów będą leżeć ciuchy w których teraz chodzi ;p
w 100% wykorzystałam kurteczkę i bardzo się cieszę, że ją kupiłam

Co do trzymania ciuszków, ja całe szczęście mam jeden pokój nie zamieszkały na razie i tam trzymam ubranka za duże i za małe - cały kąt zawalony jak mały wyrośnie z ciuchów tak do 6 miesiecy będę pakować i wynosić na strych bo chyba za rok się przydają

Persephone
podobno w najbliższych dniach ma się unormować

fiolusiek
ostatnio wszystkie do dentysty jeżdżą, a ja też muszę zadzwonić i się umówić tylko ten strach mnie paraliżuje

amilcia bardzo ładnie wyglądasz w ej nowej fryzurce

A my wczoraj kupiliśmy komputer i chyba będę znów częściej zaglądać ;p bo od styczna jak padł mój laptop spadłam w rankingach
Kupiliśmy stacjonarny bo dłużej wytrzymuje niż laptopy - mój laptop padł po 5 latach ( po 2,5 był naprawiany ) a męża po 7 latach się grzeje i pracować długo na nim nie może

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 09:39   #3998
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Za mną częściowo bezsenna noc. Teoretycznie położyłam się o 1, ale jeszcze długo ryczałam, mąż się obudził nie potrafił mnie w żaden sposób uspokoić, a od przed 6 już nie śpię, nie mogę. Chyba te prochy, które mam już przestają na mnie działać, organizm się przyzwyczaił Mąż chce mnie wysłać do psychiatry po inne leki. Mam straszny mętlik w głowie, smutno mi jak nie wiem i nie daję już rady. Miałam móc z kimś pogadać, ale chyba nic z tego bo cisza.. Na co ja głupia liczyłam? Jeszcze głowa mnie boli z tego płaczu, niewyspania, ze wszystkiego. Nie mam pojęcia jak będę dziś funkcjonować w pracy, zapowiada się koszmarny dzień.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 09:51   #3999
Maga83
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
Troche boje sie reakji rodziny i znajomych, ta grzywka robi swoje i włosy wywinięte na zewnątrz, zawsze nosiłam do środka, na gładko
Przyzwyczają się, ważne że Tobie i TŻ się podoba. Ja kiedyś miałam długie blond włosy, obcięłam do ramion, a później jeszcze krócej i zmieniłam kolor na jasny brąz niektórzy do dzisiaj mi mówią, że woleli mnie jako blondynkę, ale mi się tak podoba i lepiej się czuję i koniec

Cytat:
Przepraszam, że tak rzadko wchodzę, zaglądam piszę... czytam was, podczytuję ale smutno mi. Bo co mogę napisać, że przytulam, że w końcu życie jakoś wróci do normy i smutek będzie, ale głębiej? Czy to jest wiarygodne jak obok mnie leży Julek i się do mnie uśmiecha?

Za każdym razem jak piszę o moich problemach przeróżnych myślę Maga o Tobie, o Hani. Przepraszam
Inutil przestań Pisz jak najczęściej i jak najwięcej. Nic mnie tak nie cieszy, jak AM, które mają już dzieci. Ty i inne mamusie jesteście dla nas nadzieją, że nam też się uda. Dla mnie trochę bez sensu byłoby to forum, jeśli by były tu tylko dziewczyny po #, a by już nie pisały jakby im się udało mieć dzieciątko. Takie dołujące by to było...
Trochę namotałam, ale mam nadzieję, że wiadomo, o co mi chodzi

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Mam straszny mętlik w głowie, smutno mi jak nie wiem i nie daję już rady. Miałam móc z kimś pogadać, ale chyba nic z tego bo cisza..
Monika nie mogę tego pojąć, że nie masz z kim pogadać Kurczę, skoro czuję, że musisz się wygadać, to spróbuj jeszcze może z jakimś innym księdzem, może z innym psychologiem. Wiem, że możesz nie mieć sił. Pewnie lepiej by było, jakby ktoś do Ciebie wyciągnął pomocną dłoń... A skąd Ty jesteś, bo nie pamiętam. Może jakaś AM by miała w miarę blisko do Ciebie. Nie mam już innego pomysłu, jak Ci pomoc

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 10:03   #4000
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Adnunia mozesz mi podeslac linke do sprzedawcy emolium?! moj tata uzywa a ze 8 maja ma imieniny bym mu sprawila - skonczyl mu sie ostatnio...
wogole to witam Dziewczeta ja wczoraj tez padlam, moj Tz sie pakowal wlasnie wyjechal na konferencje do Zakopca na 3 dni strasznie sie boje bo wlasnie jedzie ta trasa co byl wypadek kolejowy

Czarnula super ze widzialas bijace serduszko oby teraz dobrze dzidzia sie rozwijala mnie nie bylo dane widziec serduszko

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

a od nosnie uzaleznien od kosmetykow, ja chyba tez potrosze jestem 4 rozne szampony, do tego 4 odzywki do wlosow, natomiast jesli idzie o zele do kapieli i balsamy to uzywam kosmetykow dla dzieci - obecnie jest na tapecie Hipp zel i balsam Babydream...Cieni do oczu tez mam sporo 100% Inglota i sobie chwale . Natomiast nie moge sobie dobrac kremu do stop wiecznie mam piety suche i drapiace ;(

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg

Edytowane przez kunegunda.bis
Czas edycji: 2012-04-25 o 09:58
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 10:09   #4001
anusia1808
Rozeznanie

Hej kobitki
AGATKO, INUTIL byłam u okulisty po soczewki i mam mieszane uczucia. Niby lekarz pokazał co i jak z zakładaniem ba nawet założył i tak mnie wysłał do domu widok i samopoczucie super ale no właśnie jak zwykle jest jakieś ale nie pokazał jak się zdejmuje i powiedział że w domu mam sama zdjąć bo to łatwiejsze niż zakładanie ale jak się potem okazało nie dla mnie tak kombinowałam że uszkodziłam soczewkę (podarła się) i teraz jestem na maksa zniechęcona, zakładanie to pikuś ale to ściąganie totalna masakra na dodatek muszę zamówić soczewkę bo te co dostałam to były dwutygodniowe i na stanie ich nie mają czekać muszę ok 3 dni więc moja przygoda z soczewkami troszkę się przesunie w czasie.
A tak nawiasem pisząc nie wiedziałam że to jest takie delikatne i można to zepsuć

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Za mną częściowo bezsenna noc. Teoretycznie położyłam się o 1, ale jeszcze długo ryczałam, mąż się obudził nie potrafił mnie w żaden sposób uspokoić, a od przed 6 już nie śpię, nie mogę. Chyba te prochy, które mam już przestają na mnie działać, organizm się przyzwyczaił Mąż chce mnie wysłać do psychiatry po inne leki. Mam straszny mętlik w głowie, smutno mi jak nie wiem i nie daję już rady. Miałam móc z kimś pogadać, ale chyba nic z tego bo cisza.. Na co ja głupia liczyłam? Jeszcze głowa mnie boli z tego płaczu, niewyspania, ze wszystkiego. Nie mam pojęcia jak będę dziś funkcjonować w pracy, zapowiada się koszmarny dzień.
Może dzień nie będzie taki zły, życzę ci tego z całego serducha

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 10:15   #4002
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
A który raz idziesz?
Ja mam ciemną cerę to po 3 razach powinien być efekt.
4 razy byłam po 7 minut, efekt już jest, ja zaś bladzioch jestem
Cytat:
no coś ty twój seksi mechanik przecież nie musi na solarium chodzić, przecież oni zawsze tacy opaleni
tiaa...

z każdym dniem będzie coraz lepiej, skoro Julek nie ma problemu z przestawieniem, to nie powinnaś cierpieć z tego powodu. Robiłaś co mogłaś
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 10:15   #4003
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Piłyście może sok żurawinowy? Możecie jakiś mi polecić
Kiedyś mama przyniosła mi taki sok żurawinowy z apteki i był rewelacyjny tylko cena troszkę duża, ja najczęściej kupuje w realu jest taki żurawinowy z lipą też daje radę i kosztuje ok 6zł ale firmy nie pamiętam.
Chwilowo jestem na etapie malinowego z biedronki

Ugo Foscolo
Stary 2012-04-25, 10:19   #4004
Nita6
Zakorzenienie

Natalia - czym ty się stresujesz , poznałam twoją mamę , Miki pod jej opieką jest bezpieczny i napewno szczęśliwy , BRAWO za załatwione sprawy ze szkołą ,
to co za niedługo będziemy oglądać tutaj twoje II ?

A ja jakoś zmęczona jestem i chyba już czas na powrót do pracy , wiem że będzie ciężko ale już chyba potrzebuje wyrwać się z domu do ludzi .
Wiem że za kilka tygodni będę żałować tych słów , ale piszę to co teraz czuję

U nas słonecznie , ale też wieje , piorę pranie , nazbierało się tego

Inutil - Dobrze że maluch się najada

DZIewczyny w dłuuuuuuuuuuugi weekend maja ma być 30stopni
jakie macie plany ?
Stary 2012-04-25, 10:20   #4005
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość

Co do trzymania ciuszków, ja całe szczęście mam jeden pokój nie zamieszkały na razie i tam trzymam ubranka za duże i za małe - cały kąt zawalony jak mały wyrośnie z ciuchów tak do 6 miesiecy będę pakować i wynosić na strych bo chyba za rok się przydają
czekaj czekaj... rozwiń myśl "za rok się przydają"?
Stary 2012-04-25, 10:24   #4006
anusia1808
Rozeznanie

MAGA jak twój tata?
INUTIL nie powinnaś mieć wyrzutów robiłaś co mogłaś Najważniejsze aby Julek był zadowolony.
FIOLUSIEK trzymam za dentystę.
KUNEGUNDA kiedy testujesz bo od trzymania za ciebie kciuków zbielały mi kostki ale trzymam dalej mocno

Zmykam do pracy, miłego dnia wam życzę i duuuuużżżżoooo słońca

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
Podbijam pytanie

Ugo Foscolo
Stary 2012-04-25, 10:27   #4007
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
c
Cytat:
no właśnie podbijam pytanie

Co gotujecie?
u mnie pomidorowa i naleśniki z dżemem i bitą śmietaną
Stary 2012-04-25, 10:28   #4008
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
KUNEGUNDA kiedy testujesz bo od trzymania za ciebie kciuków zbielały mi kostki ale trzymam dalej mocno
Anusia jesli nie przyjdzie @ to w ten weekend
Dziekuje bardzo za kciuki

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 10:44   #4009
agatkaa1
Zakorzenienie

Kundzia Ty wiesz Kochana ;*

Inutil nie miej wyrzutów i tak dzielna jesteś i byłaś! Zrobiłaś wszystko co było możliwe! Następnym razem pójdzie lepiej zobaczysz!!

Anusia oj kurcze ja tez nie wiedziałam że to takie delikatne jest....ehh...trzeba się zastanowić dobrze nad tym...miłego dnia i przyjemnej pracy...

A gdzie jest katka????

Nitka heh wiesz 30stopni tak jak w święta miało być 20 żeby sie nie okazało że jeszcze śniegiem sypnie :P u nas planów nie ma....Tż się cieszy że tak ciepło ma być a ja mu mówię no i co się tak cieszysz jak nawet na tarasie nie masz na czym siedzieć :P hehehe

Maxi ja tez bladzioch jestem straszny wyglądam jak to wujek zawsze mówi JAK PERSONALNY Z MŁYNA :P hehe ale jakoś na solarkę mnie nie ciągnie a wcześniej też lubiłam iśc się opalić....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-04-25, 10:50   #4010
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Są wyniki....
Za godzinę mam autobus, jak do tego czasu nie padnę na zawał to będzie dobrze.
Dam Wam znać, jak wrócę.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 10:51   #4011
Lucy1111
Zakorzenienie

dzień dobry!!

u nas dziś pogoda do słońca brak, pada
A miałam w planach spacer z tż po sklepach, bo potrzebuję bluzki na chrzciny.. i na solarium chciałam wejść :/ ech...

Inutil, dzieki, że mi przypomniałaś o tym lumiku! faktycznie ta babka wymienia

Natalia........za rok?

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33761098]Są wyniki....
Dam Wam znać, jak wrócę.[/QUOTE]

Kochana, jestem z Tobą myślami!!
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 10:58   #4012
amilcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry
- witaj, jak dziś samopoczucie? Co robisz z pokarmem w dzień? Odciagasz i wylewasz? Mojej Darce by się przydał
Lepiej aby Julek pił mm niż cierpiał z powodu tych srupów

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
jak mały wyrośnie z ciuchów tak do 6 miesiecy będę pakować i wynosić na strych bo chyba za rok się przydają
- tzn. że coś się szykuje ? kolejna fasolka ?

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
4 razy byłam po 7 minut, efekt już jest, ja zaś bladzioch jestem
- no to niedługo pochwalisz się opalenizną

Cytat:

jakie macie plany ?
- my jedziemy w świętokrzyskie do rodziny.

Cytat:

Co gotujecie?
- u mnie też pomidorowa i danie chińskie.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33761098]Są wyniki....
Dam Wam znać, jak wrócę.[/QUOTE] - to czekamy na dobre wieści kochana, trzymam kciuki

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 11:00   #4013
agatkaa1
Zakorzenienie

3maj się jesteśmy z Tobą!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-04-25, 11:14   #4014
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
jak robisz kwaśną zupę, to stawiaj dodatkowy talerz lecccęęęę :P
[/QUOTE]Trzymaj się Mała!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 11:19   #4015
amilcia
Wtajemniczenie

U mnie pochmurno i kto wie czy padać nie będzie a ja muszę iść kupić sweterek dla Darii do chrztu bo upatrzyłam ale jeszcze nie kupiłam
Jak mała wstanie, zje cycuchy i dostanie butelkę modyf. i lecimy na spacerek. Potem czeka mnie solarium i zakupy dla siebie A na koniec dnia mega prasowanie i wstepne pakowanie dziewczyn. Taki mój dzień.
Lece gotować, nie wiem w co ręce włożyć, miłego dnia

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 11:50   #4016
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Maxi ja tez bladzioch jestem straszny wyglądam jak to wujek zawsze mówi JAK PERSONALNY Z MŁYNA :P hehe ale jakoś na solarkę mnie nie ciągnie a wcześniej też lubiłam iśc się opalić....
każdy lekarz jak mnie widzi, myśli, że mam anemię...
czekamy
Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
jak robisz kwaśną zupę, to stawiaj dodatkowy talerz lecccęęęę :P
czekamy

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

U Nas piękne słoneczko świeci, po obiedzie mykamy na spacer,
Stary 2012-04-25, 11:53   #4017
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
Hej kobitki
AGATKO, INUTIL byłam u okulisty po soczewki i mam mieszane uczucia. Niby lekarz pokazał co i jak z zakładaniem ba nawet założył i tak mnie wysłał do domu widok i samopoczucie super ale no właśnie jak zwykle jest jakieś ale nie pokazał jak się zdejmuje i powiedział że w domu mam sama zdjąć bo to łatwiejsze niż zakładanie ale jak się potem okazało nie dla mnie tak kombinowałam że uszkodziłam soczewkę (podarła się) i teraz jestem na maksa zniechęcona, zakładanie to pikuś ale to ściąganie totalna masakra na dodatek muszę zamówić soczewkę bo te co dostałam to były dwutygodniowe i na stanie ich nie mają czekać muszę ok 3 dni więc moja przygoda z soczewkami troszkę się przesunie w czasie.
A tak nawiasem pisząc nie wiedziałam że to jest takie delikatne i można to zepsuć

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Może dzień nie będzie taki zły, życzę ci tego z całego serducha
mi też nie pokazali jak sie zdejmuje miałam płytkę z filmikami
moja sis też miała problem ze sciąganiem, ona to za gwałtownie robiła chwytając i sklejała te soczewki tak że nie dało sie jej rozkleić też parę zepsuła

patrzyłaś na filmiki instruktażowe? na youtubie np
zdejmowanie: http://www.youtube.com/watch?v=qKAMGKFQgZ8
zakładanie: http://www.youtube.com/watch?v=bft7X...feature=relmfu
ja tak ściągałam jak na tym filmiku, ale tylko dolną powiekę w dół dawałam bo górnej nie musiałam
spokojnie bez stresu i sobie poradzisz
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 11:59   #4018
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
Nowa fryzura.
Od 2 lat nosiłam fryzurę na boba i nigdy nie miałam grzywki
Co myślicie?
wow, super fryzura amilcia!!!

Cytat:
Za mną częściowo bezsenna noc.
Monika, nie wiem co zrobiłabym na Twoim miejscu, ale na pewno szukałabym jeszcze jakiegoś innego psychologa czy księdza. A jak coś to zapraszam do Kielc, teraz weekend majowy, a z tego co kojarzę to nie ma tragedii jeśli chodzi o odległość!

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Adnunia mozesz mi podeslac linke do sprzedawcy emolium?!
ja używam tej emulsji: http://allegro.pl/emolium-emulsja-od...281599146.html
Nie mam konkretnego sprzedawcy, po prostu zamawiam u tego gdzie jest aktualnie najtaniej

Perse, czekamy!

Cytat:
- my jedziemy w świętokrzyskie do rodziny.
O proszę, to w takim razie razem modlimy się o wyśmienitą pogodę w świętokrzyskim!

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 12:36   #4019
zebrawpaski
Zakorzenienie

HEJ!

inutilku- najważniejsze, że Julek zadowolony

Tak jak Maga pisze, dla mnie Wy- zafasolkowane byłyście nadzieją, i dowodem że po # można doczekać się szczęścia znowu i gdyby na forum były tylko Mamy po stracie bez brzuszków i dzieci przy boku byłoby bardzo pesymistycznie i smutno- forum nie miałoby takiej mocy terapeutycznej...
inutil- na torbę chyba jeszcze czas ale dobrze, że jesteście -
napewno w porę mnie pogonicie z pakowaniem
akcja z wymianą ciuszków w lumpiku- super sprawa!

natlia - super, że wczorajszy dzień udany, dołączam sie do tego co napisała Nita- nie masz powodów aby martwić się o Mikołaja gdy zostaje z taką fajną Babcią

z kosmetykami sprawa w trakcie wyjdzie- zobaczymy co małej damie spasuje

i też prosze o rozwinięcie myśli:
"jak mały wyrośnie z ciuchów tak do 6 miesiecy będę pakować i wynosić na strych bo chyba za rok się przydają"

fajnie, że macie nowy komputer- może będzie Cię więcej na forum

monika- ja dołaczam się do tego co Maguś napisała- szukaj kogoś z kim można pogadać- inny ksiądz, inny psycholog.....
tule mocno

kunegunda- do stóp stosuję lawendowy nawilżający krem z avonu- uwielbiam za zapach i efekt

Lucy- daj znać, czy pani w lumpiku wymieniła ciuszki

Nitka- nie dziwię się, że chcesz do pracy, długo już w domu siedzisz
Nicola dzisiaj lepsza?
my bez większych planow na majowy weekend- odwiedzimy chyba znajomych i pobędziemy trochę u Teściowej

Perse- czekamy na wieści i jesteśmy z Tobą!

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-25, 12:36   #4020
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
tule mocno, u mnie terapią, która mi pomogła jakoś przeżyć to dziewczyny z tego forum dzięki kobitki i szybkie starania. Właściwie nie było dnia bez płaczu do poduszki, oczy ciągle w łzach. A ludzi pomimo, że rozmawiałam o moim poronieniu to jakoś ludzie nie rozumieli mojej tragedii. Ciągle słyszałam lepiej tak niż jakby się miało chore urodzić, większa strata stracić dziecko, które już by żyło na świecie itp ....

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Inutil przestań Pisz jak najczęściej i jak najwięcej. Nic mnie tak nie cieszy, jak AM, które mają już dzieci. Ty i inne mamusie jesteście dla nas nadzieją, że nam też się uda. Dla mnie trochę bez sensu byłoby to forum, jeśli by były tu tylko dziewczyny po #, a by już nie pisały jakby im się udało mieć dzieciątko. Takie dołujące by to było...
Trochę namotałam, ale mam nadzieję, że wiadomo, o co mi chodzi
Jakoś cieżko się przełamać. Wiemy jak wam serca krwawią, a my tu czasem narzekamy na noc nie przespaną przez małego albo coś tam

Cytat:
Natalia - czym ty się stresujesz , poznałam twoją mamę , Miki pod jej opieką jest bezpieczny i napewno szczęśliwy , BRAWO za załatwione sprawy ze szkołą ,

A ja jakoś zmęczona jestem i chyba już czas na powrót do pracy , wiem że będzie ciężko ale już chyba potrzebuje wyrwać się z domu do ludzi .
Wiem że za kilka tygodni będę żałować tych słów , ale piszę to co teraz czuję

U nas słonecznie , ale też wieje , piorę pranie , nazbierało się tego

Inutil - Dobrze że maluch się najada

jakie macie plany ?
oby był taki ciepły

wiem, że z moją mamą jest bezpieczny ale jakoś stres u mnie nie znika,

też tęsknię za pracą

Cytat:
Cytat:
Napisane przez anusia1808;33760473[COLOR=Silver
[/COLOR]

Podbijam pytanie
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
dzień dobry!!

Natalia........za rok?
Cytat:
- witaj, jak dziś samopoczucie? Co robisz z pokarmem w dzień? Odciagasz i wylewasz? Mojej Darce by się przydał
Lepiej aby Julek pił mm niż cierpiał z powodu tych srupów

- tzn. że coś się szykuje ? kolejna fasolka ?
wczoraj czytałam o banku mleka
Niestety u nas w Polsce tylko w Warszawie, a chętnie bym oddawała, żeby pomóc innym dzieciom

hm..... mąż chciałby zacząć starania jak tylko odstawię małego kusi mnie ten pomysł, ale też chciałabym iść do jakieś pracy albo coś otworzyć swojego.... sama nie wiem co robić, a jak nie nam się przydają to mojej siostrze. Już odstawiła małego i zaniedługo zaczynają starania więc bedzie kolejny maluszek w rodzinie

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Anusia jesli nie przyjdzie @ to w ten weekend
Dziekuje bardzo za kciuki
trzymam kciuki mocno

za ciebie też kciuki zaciśnięte.

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości