|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3992 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
Dzień doberek Kobietki, miłego dnia Wam życzę
|
|
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
dzień dobry....
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dacie radę a już nie długo maluszek będzie się po prostu przytulał do Ciebie ![]() ale super pani!!!! jaka świetna idea!!!!!
|
|
|
|
#3995 |
|
Konto usunięte
|
Cześć,
Ja dzisiaj jestem dzisiaj w humorze tak dziwnym, jak ta pogoda... :/ Niech się już ona przynajmniej unormuje... |
|
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
witam
wczoraj nie pisałam, bo padnięta byłam i tylko podczytywałam to co pamiętam: zeberka na temat kosmetyków dla dzieci znasz już moją opinię ![]() co do rogala, ja nie miałam, jak był mały podkładałam pod jego pupę jaśka a potem i tak pani doktor w szpitalu jak byliśmy na kontroli kazała nam karmić się jak najwyżej, zeby małemu się tak nie ulewałow szkole, mały był grzeczny ( z moją mamą się spacerowali ) ja zdecydowanie gorzej to przeszłam. Strasznie się stresowałam, nie wiem do końca czym. Byłam wczoraj na rozmowie z dyrekcją odnośnie moich godzin nie obecnych ( bo powinnam być skreślona już dawno ) ale dyrektorka miła, mam tylko papierki przynieść i się nie przejmować ilutil tulę mocno lucy u mnie raczej wszystkie ciuchy wykorzystane, może te które kiepsko się ubierały to gorzej. Zdecydowanie teraz mam więcej ciuchów w których mały za bardzo nie chodzi - za dużo mam na teraz spodenek, bluzeczek, bodziaków z krótkim rękawem ale jak zrobi się ciepło to znów będą leżeć ciuchy w których teraz chodzi ;p w 100% wykorzystałam kurteczkę i bardzo się cieszę, że ją kupiłam Co do trzymania ciuszków, ja całe szczęście mam jeden pokój nie zamieszkały na razie i tam trzymam ubranka za duże i za małe - cały kąt zawalony jak mały wyrośnie z ciuchów tak do 6 miesiecy będę pakować i wynosić na strych bo chyba za rok się przydają ![]() Persephone fiolusiek ostatnio wszystkie do dentysty jeżdżą, a ja też muszę zadzwonić i się umówić amilcia bardzo ładnie wyglądasz w ej nowej fryzurce A my wczoraj kupiliśmy komputer i chyba będę znów częściej zaglądać ;p bo od styczna jak padł mój laptop spadłam w rankingach ![]() Kupiliśmy stacjonarny bo dłużej wytrzymuje niż laptopy - mój laptop padł po 5 latach ( po 2,5 był naprawiany ) a męża po 7 latach się grzeje i pracować długo na nim nie może
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
Za mną częściowo bezsenna noc. Teoretycznie położyłam się o 1, ale jeszcze długo ryczałam, mąż się obudził nie potrafił mnie w żaden sposób uspokoić, a od przed 6 już nie śpię, nie mogę. Chyba te prochy, które mam już przestają na mnie działać, organizm się przyzwyczaił
Mąż chce mnie wysłać do psychiatry po inne leki. Mam straszny mętlik w głowie, smutno mi jak nie wiem i nie daję już rady. Miałam móc z kimś pogadać, ale chyba nic z tego bo cisza.. Na co ja głupia liczyłam? Jeszcze głowa mnie boli z tego płaczu, niewyspania, ze wszystkiego. Nie mam pojęcia jak będę dziś funkcjonować w pracy, zapowiada się koszmarny dzień.
|
|
|
|
|
#3999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
niektórzy do dzisiaj mi mówią, że woleli mnie jako blondynkę, ale mi się tak podoba i lepiej się czuję i koniec ![]() Cytat:
Trochę namotałam, ale mam nadzieję, że wiadomo, o co mi chodzi ![]() Cytat:
Kurczę, skoro czuję, że musisz się wygadać, to spróbuj jeszcze może z jakimś innym księdzem, może z innym psychologiem. Wiem, że możesz nie mieć sił. Pewnie lepiej by było, jakby ktoś do Ciebie wyciągnął pomocną dłoń... A skąd Ty jesteś, bo nie pamiętam. Może jakaś AM by miała w miarę blisko do Ciebie. Nie mam już innego pomysłu, jak Ci pomoc
|
|
|
#4000 |
|
Wtajemniczenie
|
Adnunia mozesz mi podeslac linke do sprzedawcy emolium?! moj tata uzywa a ze 8 maja ma imieniny bym mu sprawila - skonczyl mu sie ostatnio...
wogole to witam Dziewczeta ja wczoraj tez padlam, moj Tz sie pakowal wlasnie wyjechal na konferencje do Zakopca na 3 dni strasznie sie boje bo wlasnie jedzie ta trasa co byl wypadek kolejowy ![]() Czarnula super ze widzialas bijace serduszko oby teraz dobrze dzidzia sie rozwijala mnie nie bylo dane widziec serduszko![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- a od nosnie uzaleznien od kosmetykow, ja chyba tez potrosze jestem 4 rozne szampony, do tego 4 odzywki do wlosow, natomiast jesli idzie o zele do kapieli i balsamy to uzywam kosmetykow dla dzieci - obecnie jest na tapecie Hipp zel i balsam Babydream...Cieni do oczu tez mam sporo 100% Inglota i sobie chwale . Natomiast nie moge sobie dobrac kremu do stop wiecznie mam piety suche i drapiace ;(
Edytowane przez kunegunda.bis Czas edycji: 2012-04-25 o 09:58 |
|
|
|
|
#4001 | |
|
Rozeznanie
|
Hej kobitki
AGATKO, INUTIL byłam u okulisty po soczewki i mam mieszane uczucia. Niby lekarz pokazał co i jak z zakładaniem ba nawet założył i tak mnie wysłał do domu widok i samopoczucie super A tak nawiasem pisząc nie wiedziałam że to jest takie delikatne i można to zepsuć ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
|
|
|
#4002 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z każdym dniem będzie coraz lepiej, skoro Julek nie ma problemu z przestawieniem, to nie powinnaś cierpieć z tego powodu. Robiłaś co mogłaś |
||
|
|
|
|
#4003 |
|
Rozeznanie
|
Kiedyś mama przyniosła mi taki sok żurawinowy z apteki i był rewelacyjny tylko cena troszkę duża, ja najczęściej kupuje w realu jest taki żurawinowy z lipą też daje radę i kosztuje ok 6zł ale firmy nie pamiętam.
Chwilowo jestem na etapie malinowego z biedronki
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Natalia - czym ty się stresujesz , poznałam twoją mamę , Miki pod jej opieką jest bezpieczny i napewno szczęśliwy , BRAWO za załatwione sprawy ze szkołą ,
to co za niedługo będziemy oglądać tutaj twoje II ? A ja jakoś zmęczona jestem i chyba już czas na powrót do pracy , wiem że będzie ciężko ale już chyba potrzebuje wyrwać się z domu do ludzi . Wiem że za kilka tygodni będę żałować tych słów , ale piszę to co teraz czuję U nas słonecznie , ale też wieje , piorę pranie , nazbierało się tego Inutil - Dobrze że maluch się najada DZIewczyny w dłuuuuuuuuuuugi weekend maja ma być 30stopni jakie macie plany ?
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4006 |
|
Rozeznanie
|
MAGA jak twój tata?
INUTIL nie powinnaś mieć wyrzutów robiłaś co mogłaś FIOLUSIEK trzymam za dentystę.KUNEGUNDA kiedy testujesz bo od trzymania za ciebie kciuków zbielały mi kostki ale trzymam dalej mocno ![]() Zmykam do pracy, miłego dnia wam życzę i duuuuużżżżoooo słońca ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Podbijam pytanie
|
|
#4007 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#4008 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziekuje bardzo za kciuki
|
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Kundzia Ty wiesz Kochana
;* Inutil nie miej wyrzutów i tak dzielna jesteś i byłaś! Zrobiłaś wszystko co było możliwe! Następnym razem pójdzie lepiej zobaczysz!! Anusia oj kurcze ja tez nie wiedziałam że to takie delikatne jest....ehh...trzeba się zastanowić dobrze nad tym...miłego dnia i przyjemnej pracy... A gdzie jest katka???? Nitka heh wiesz 30stopni tak jak w święta miało być 20 żeby sie nie okazało że jeszcze śniegiem sypnie :P u nas planów nie ma....Tż się cieszy że tak ciepło ma być a ja mu mówię no i co się tak cieszysz jak nawet na tarasie nie masz na czym siedzieć :P hehehe Maxi ja tez bladzioch jestem straszny wyglądam jak to wujek zawsze mówi JAK PERSONALNY Z MŁYNA :P hehe ale jakoś na solarkę mnie nie ciągnie a wcześniej też lubiłam iśc się opalić....
|
|
#4010 |
|
Konto usunięte
|
Są wyniki....
Za godzinę mam autobus, jak do tego czasu nie padnę na zawał to będzie dobrze. Dam Wam znać, jak wrócę. |
|
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!!
u nas dziś pogoda do A miałam w planach spacer z tż po sklepach, bo potrzebuję bluzki na chrzciny.. i na solarium chciałam wejść :/ ech... Inutil, dzieki, że mi przypomniałaś o tym lumiku! faktycznie ta babka wymienia Natalia........za rok? ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33761098]Są wyniki.... Za godzinę mam autobus, jak do tego czasu nie padnę na zawał to będzie dobrze. Dam Wam znać, jak wrócę.[/QUOTE] Kochana, jestem z Tobą myślami!!
|
|
|
|
|
#4012 | |||
|
Wtajemniczenie
|
- witaj, jak dziś samopoczucie? Co robisz z pokarmem w dzień? Odciagasz i wylewasz? Mojej Darce by się przydał
![]() Lepiej aby Julek pił mm niż cierpiał z powodu tych srupów Cytat:
kolejna fasolka ? ![]() - no to niedługo pochwalisz się opalenizną ![]() Cytat:
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33761098]Są wyniki.... Za godzinę mam autobus, jak do tego czasu nie padnę na zawał to będzie dobrze. Dam Wam znać, jak wrócę.[/QUOTE] - to czekamy na dobre wieści kochana, trzymam kciuki
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33761098]Są wyniki....
Za godzinę mam autobus, jak do tego czasu nie padnę na zawał to będzie dobrze. Dam Wam znać, jak wrócę.[/QUOTE] 3maj się jesteśmy z Tobą!!
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
jak robisz kwaśną zupę, to stawiaj dodatkowy talerz
lecccęęęę :P[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33761098]Są wyniki.... [/QUOTE]Trzymaj się Mała!
|
|
|
#4015 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie pochmurno i kto wie czy padać nie będzie a ja muszę iść kupić sweterek dla Darii do chrztu bo upatrzyłam ale jeszcze nie kupiłam
![]() Jak mała wstanie, zje cycuchy i dostanie butelkę modyf. i lecimy na spacerek. Potem czeka mnie solarium i zakupy dla siebie A na koniec dnia mega prasowanie i wstepne pakowanie dziewczyn. Taki mój dzień. Lece gotować, nie wiem w co ręce włożyć, miłego dnia
|
|
#4016 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33761098]Są wyniki.... Za godzinę mam autobus, jak do tego czasu nie padnę na zawał to będzie dobrze. Dam Wam znać, jak wrócę.[/QUOTE] czekamy czekamy ![]() ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- U Nas piękne słoneczko świeci, po obiedzie mykamy na spacer, |
|
|
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja sis też miała problem ze sciąganiem, ona to za gwałtownie robiła chwytając i sklejała te soczewki tak że nie dało sie jej rozkleić też parę zepsuła ![]() patrzyłaś na filmiki instruktażowe? na youtubie np zdejmowanie: http://www.youtube.com/watch?v=qKAMGKFQgZ8 zakładanie: http://www.youtube.com/watch?v=bft7X...feature=relmfu ja tak ściągałam jak na tym filmiku, ale tylko dolną powiekę w dół dawałam bo górnej nie musiałam ![]() spokojnie bez stresu i sobie poradzisz
|
|
|
#4018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Monika, nie wiem co zrobiłabym na Twoim miejscu, ale na pewno szukałabym jeszcze jakiegoś innego psychologa czy księdza. A jak coś to zapraszam do Kielc, teraz weekend majowy, a z tego co kojarzę to nie ma tragedii jeśli chodzi o odległość! ![]() ja używam tej emulsji: http://allegro.pl/emolium-emulsja-od...281599146.html Nie mam konkretnego sprzedawcy, po prostu zamawiam u tego gdzie jest aktualnie najtaniej ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33761098]Są wyniki.... Za godzinę mam autobus, jak do tego czasu nie padnę na zawał to będzie dobrze. Dam Wam znać, jak wrócę.[/QUOTE] Perse, czekamy! O proszę, to w takim razie razem modlimy się o wyśmienitą pogodę w świętokrzyskim!
|
|
|
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ!
inutilku- najważniejsze, że Julek zadowolony Tak jak Maga pisze, dla mnie Wy- zafasolkowane byłyście nadzieją, i dowodem że po # można doczekać się szczęścia znowu i gdyby na forum były tylko Mamy po stracie bez brzuszków i dzieci przy boku byłoby bardzo pesymistycznie i smutno- forum nie miałoby takiej mocy terapeutycznej... ![]() inutil- na torbę chyba jeszcze czas ale dobrze, że jesteście - napewno w porę mnie pogonicie z pakowaniem ![]() akcja z wymianą ciuszków w lumpiku- super sprawa! natlia - super, że wczorajszy dzień udany, dołączam sie do tego co napisała Nita- nie masz powodów aby martwić się o Mikołaja gdy zostaje z taką fajną Babcią ![]() z kosmetykami sprawa w trakcie wyjdzie- zobaczymy co małej damie spasuje ![]() i też prosze o rozwinięcie myśli: "jak mały wyrośnie z ciuchów tak do 6 miesiecy będę pakować i wynosić na strych bo chyba za rok się przydają" fajnie, że macie nowy komputer- może będzie Cię więcej na forum ![]() monika- ja dołaczam się do tego co Maguś napisała- szukaj kogoś z kim można pogadać- inny ksiądz, inny psycholog..... tule mocno kunegunda- do stóp stosuję lawendowy nawilżający krem z avonu- uwielbiam za zapach i efekt ![]() Lucy- daj znać, czy pani w lumpiku wymieniła ciuszki ![]() Nitka- nie dziwię się, że chcesz do pracy, długo już w domu siedzisz Nicola dzisiaj lepsza? my bez większych planow na majowy weekend- odwiedzimy chyba znajomych i pobędziemy trochę u Teściowej Perse- czekamy na wieści i jesteśmy z Tobą!
|
|
#4020 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wiem, że z moją mamą jest bezpieczny ale jakoś stres u mnie nie znika, też tęsknię za pracą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Niestety u nas w Polsce tylko w Warszawie, a chętnie bym oddawała, żeby pomóc innym dzieciom hm..... mąż chciałby zacząć starania jak tylko odstawię małego kusi mnie ten pomysł, ale też chciałabym iść do jakieś pracy albo coś otworzyć swojego.... sama nie wiem co robić, a jak nie nam się przydają to mojej siostrze. Już odstawiła małego i zaniedługo zaczynają starania Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33761098]Są wyniki.... Za godzinę mam autobus, jak do tego czasu nie padnę na zawał to będzie dobrze. Dam Wam znać, jak wrócę.[/QUOTE] za ciebie też kciuki zaciśnięte.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

Dacie radę a już nie długo maluszek będzie się po prostu przytulał do Ciebie 
jak mały wyrośnie z ciuchów tak do 6 miesiecy będę pakować i wynosić na strych bo chyba za rok się przydają 

Mąż chce mnie wysłać do psychiatry po inne leki. Mam straszny mętlik w głowie, smutno mi jak nie wiem i nie daję już rady. Miałam móc z kimś pogadać, ale chyba nic z tego bo cisza.. Na co ja głupia liczyłam? Jeszcze głowa mnie boli z tego płaczu, niewyspania, ze wszystkiego. Nie mam pojęcia jak będę dziś funkcjonować w pracy, zapowiada się koszmarny dzień.

Kurczę, skoro czuję, że musisz się wygadać, to spróbuj jeszcze może z jakimś innym księdzem, może z innym psychologiem. Wiem, że możesz nie mieć sił. Pewnie lepiej by było, jakby ktoś do Ciebie wyciągnął pomocną dłoń... A skąd Ty jesteś, bo nie pamiętam. Może jakaś AM by miała w miarę blisko do Ciebie. Nie mam już innego pomysłu, jak Ci pomoc 

za dentystę.