|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#12541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Andzikus no to trochę Cie przeciągnęło bidaku ale już teraz masz z górki
Gratuluje nowych piersiaków i już nie możemy się doczekać żeby Cie oblukać![]() belseno, ajcik słabo to brzmi ale jak trzeba zrobić ruine najpierw żeby na tym coś zbudować to trzeba ale za Mya powiem, że przy takiej przeróbce już większy implant nie wydaje się wielkim problemem. rozumiem, że w tej mniejszej piersi trzeba nowy fałd wytworzyć to przy tym wszystkim nie wydaje się już wielkim halo. ja się musze jeszcze dopytać, dlaczego potrzebne będą pionowe cięcia na piersiach?? kicia to te chłopy w Twojej rodzinie nieźle rozrabiają bardzo mi przykro. niestety Krk to nie mój rejon.
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-25 o 12:35 |
|
|
|
#12542 |
|
Rozeznanie
|
Joasiu jak sądzisz mogę na noc jakiś topik nosić a nie ten sportowy już?? czy za wcześnie? a jak topik to jaki???
![]() Andzikus biedaczku współczuję Ci tego wymiotowania ale musi być o wiele lepiej skoro już możesz pisać a niech Cię rozpieszczają! dla mnie to był przyjemny okres gdy Tż skakał wokół mnie.... hihihiii
|
#12543 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Super że jesteś po!!! Ja też się męczyłam po narkozie ale ona taka właśnie jest Ale grunt, że nie umierasz z bólu ![]() Trzymam kciuki dalej za Ciebie ![]() Kicia - współczuję! niestety nikogo z Krk nie znam a bardzo chciałabym pomóc!! |
|
|
|
|
#12544 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja kupuje topiki Brubeck na allegro koło 19zł, nie rozciąga im się guma na dole po praniach tak jak w Gattcie. teraz zdaża mi się juz spać na golaska ale średnio to lubie, wole mieć te cycki ujarzmione
|
|
|
#12545 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki,
gdzieś mi mignęło, że mam sobie iść w cholerkę, ale od czasu do czasu jeszcze się odezwę....sorki ![]() Ise jak to guma się podciąga??? Może masz za luźno albo ramiączka za bardzo ściągnięte. My wszystkie biegamy i śpimy w nich (mówię o dziewczynkach od mojego lekarza)...ja na razie nie będę się przesiadać na nic innego, bo jednak w tym staniku się czuję bezpieczniej....zresztą jooasi też mi kiedyś mówiła, że one są bardzo dobre i zgadzam się w zupełności po 6 tygodniach noszenia. Zrobisz jak zechcesz, ja jednak do 3 miesiąca sypiam w staniorze. Andzikusku jak fajniutko Kicia przykro mi, cholerka ja niestety nie znam żadnego ortopedy, ale popytam ![]() [/B] Balseno ja bym jednak jeszcze dla spokoju skonsultowała się jeszcze z kimś. Co innego prosta sprawa jak u mnie, gdzie jedyną przeszkodą był brak skóry i wąski rozstaw, a tutaj ten dobrany rozmiar jest malusi rzeczywiście i trzeba by potwierdzić, że nie da rady nic więcej. |
|
|
|
#12546 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rodzynki i Joasiu może faktycznie to tak zabrzmialo, że jestem niecierpliwa - ale jestem cierpliwa Drazni mnie poporstu to że mam tylko ten jeden staniczek - topik na noc, ktory już od przyszłego wtorku przestaję zakładać i staniczek - opaskę na basen. Innego nie mam - bo wiem że nie mogę jeszcze nosić, a i piersi się zmienią, do tego zgody od Dr nie było. No i włąsnie mając ten jeden staniczek - czarny na dodatek - nie mogę sobie pozwolić na bluzeczki w jasnych odcieniach bo odznacza się kolor. Zakładam dodatkowo cielistą bluzeczkę na ramionkach aby zakryć czerń. Skoro więc twierdzicie że na zmianę staniczka przyjdzie mi jeszcze poczekać może zainwestuję więc w odcień cielisty MAMBEL PLAIN, wiadomo idzie lato więc będę się rozbierać
|
|
|
#12547 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#12548 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Andzikus - gratulacje
Szkoda mi tylko Ciebie przez tą narkozę, ale najwazniejsze że już wszystko za Tobą teraz już będzie tylko lepiej
|
|
|
|
#12549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A to wyszło szydło z worka... no oczywiście będziesz ślicznie wyglądać!!!!!oj to widzisz, teraz to musisz trochę w obwodzie przepiąć i ramiączka poluźnić. Opuchlizna schodzi i się robi luźniej
|
|
|
|
|
#12550 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki też już jestem po , narkozę zniosłam bardzo dobrze , dziś już chodzę ale może nie tyle boli co czuję taki okropny ucisk na klatce piersiowej .
|
|
|
|
#12551 |
|
Zadomowienie
|
Andzikusku, Kasiu
Fajnie, że już po . Kurujcie się dziewczynki i wrzucajcie zdjęcia panienekKamiluwa, jak biuścik się układa? Obserwuję Twoje cycuszki namiętnie Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-04-25 o 14:28 |
|
|
|
#12552 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#12553 | |
|
Raczkowanie
|
issabell, KasiaPolak, niewiele mi wyszło z trzymania paluszków za Was ale myślę o Was i tak jak inne Dziewczynki czekam na wieści od Was. W końcu my prawie bliźniaczkii cycuszkowe będziemy.
Cytat:
Nadal mocno podkrwawiam (podobno w czasoe operacji, pomimo dobrych wynikow badan, kwawilam wyjatkowo mocno) więc dreny jeszcze zostały, ale cycuszki już widziałam. Faktycznie takie stożki jak u dojrzewającej dziewczyny. One naprawdę muszą dojrzeć ![]() Niestety, jestem gapa i nie zabralam z domu komory. Jutro nastepny przeglad. Pewnie znowu dostane nowe pojemiczki. plynu juz troche mniej ale nadal wiecej jak 30 ml.
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-04-25 o 16:22 |
|
|
|
|
#12554 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane dziekuje za trzymanie kciukkow przydalo sie
jestem cala i zdrowa z pieknym opuchnietym biuscikiem od rana juz smigam spokojnie troszke boli ale tragedi nie ma bynajmniej na razie slonia tez nie na szczescie KasiaPolak gratuluje cycorkow Andzikus rowniez ciesze sie ze u was wszystko ok
|
|
#12555 |
|
Rozeznanie
|
Oj jaaa! Cieszę się słysząć że u was wszystkich wszytsko dobrzE!!!!! Bardzo fajnie
to teraz nic tylko czekać na LATO i wystawiac cycki!!!
|
#12556 |
|
Raczkowanie
|
Kasia, isabel1, GRATULUJE!!!
![]() Oby teraz gojenie przebiegalo jak nalezy
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-04-25 o 16:30 |
|
|
|
#12557 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)
|
|
#12558 |
|
Raczkowanie
|
Powiem Wam myslalam ze bedzie gorzej a tym czasem no czuje sie bardzo dobrze a op. mialam wczoraj o 18
rece w miare sprawne wszystko kolo siebie moge zrobic no jest super Jedyne co to mialam goraco mi sie robilo jak probowalam wstawac wczoraj wieczorem ale z rana jak startnelam to juz byl luzik i tak jest do teraz
|
|
#12559 |
|
Rozeznanie
|
ale wysyp nowych cycuszków
... normalnie . teraz mimo że boli to jest ta radość, że już są. fajnie ![]() i tu są dwa skrajne przypadki: jedna po narkozie wymiotowała a druga nic a nic. więc nie ma się co kierować opinią innych bo każdy organizm inaczej reaguje. tak samo z bólem. jedną boli bardziej, drugą mniej, a trzecią (tak, Żabko, o Tobie piszę ) prawie w ogóle ![]() teraz czekamy na zdjęcia ![]() ja właśnie wróciłam z solarium... 8min. nawiew tak włączyłam, że myślałam że wyfrunę i kupiłam sobie filtr 50 napaćkałam dużo i przykryłam i mam takie dwa bledsze prostokąty
|
|
|
|
#12560 | |
|
Raczkowanie
|
Hej, hej
![]() Ja ostatnio robię sobie mały odwyk od forum no ale dziś postanowiłam wpaść i zobaczyć jak się czują wszystkie nowe cycolinki. issabel1, Andzikus, KasiaPolak - gratuluję wam serdecznie i mam nadzieję, że wszytskie będziecie w pełni zadowolone z efektów ![]() ilovesleeping - nikomu w domu masz zamiar nie mówić o operacji? Może być ciekawie Jak długo po zabiegu masz zamiar wrócić do domu?Cytat:
Edytowane przez Gipsy Czas edycji: 2012-04-25 o 17:44 |
|
|
|
|
#12561 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i spalac wszystko co sie da na razie rowerku nie mam wiec biore sie codziennie za skakaanke
|
|
|
|
|
#12562 | |
|
Zadomowienie
|
issabel1 i KasiaPolak - gratuluję! Zazdrość to podobno niedobre uczucie ale troszkę Wam zazdroszczę, że już macie to za sobą
Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do normalności.Cytat:
![]() Dziewczynki czy, jest tu ktoś kto miał taki malutki implant? Czyli 200 i 250 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-04-25 o 18:21 |
|
|
|
|
#12563 | |
|
Konto usunięte
|
andzikus, isabel - czekam na foty
![]() Cytat:
i planuję wrócic do domu po tygodniu, a jeśli będzie bardzo źle to po dwóch
|
|
|
|
|
#12564 |
|
Raczkowanie
|
Kicia jeśli ten ortopeda nadal potrzebny to skrobnij do mnie na priv, bo mam pewne informacje dla Ciebie.
|
|
|
|
#12565 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#12566 |
|
Zadomowienie
|
Kochanie, Ty już podjęłaś decyzję więc nie pytaj rodziców o zdanie tylko postaw ich przed faktem, normalny rodzić chciałby pomóc w trudnej chwili nawet jeśli nie akceptuje decyzji dziecka. Ktoś powinien wiedzieć, to jest bardzo poważny zabieg i będziesz potrzebowała pomocy. Wczoraj na konsultacji lekarz powiedział mi, że przez tydzień żadnego podnoszenia rąk a przez miesiąc żadnego dźwigania.
|
|
|
|
#12567 |
|
Zadomowienie
|
Issabel i KasiaPolak gratuluję serdecznie nowych nabytków i życzę szybkiego powrotu do formy
|
#12568 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mama to jeszcze by to jakoś przyjęła, ale tata... i babcia która mieszka obok ... a tata już coś zaczął podejrzewac jak tak weszłam z nim w dyskusję... powiedział, że podnieśc poczucie własnej wartości to można albo nawet trzeba w inny sposób jak np. nauka czy bycie mądrym w życiu by tego nie zrozumiał... i się nigdy nie dowie. mam nadzieję. Jak się postaram to mi się to uda
|
|
|
|
|
#12569 |
|
Raczkowanie
|
Taaa, nauka, zgadza się, ale to nie zawsze wystarcza. Ja sobie tak podnosiłam poczucie wartości przez lata, zdobywałam kolejne stopnie, a teraz żałuję, że tak późno się za cycki zabrałam....
|
|
|
|
#12570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli nawet mamy nie uda Ci się wtajemniczyć to mam pewien pomysł jak "wymusić" drobną pomoc nie mówiąc prawdy a przynajmniej zwolnić się z obowiązków domowych na ten miesiąc ale na pierwszy tydzień musisz sobie kogoś zorganizować, ok?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

Gratuluje nowych piersiaków i już nie możemy się doczekać żeby Cie oblukać
bardzo mi przykro. niestety Krk to nie mój rejon.

a niech Cię rozpieszczają! dla mnie to był przyjemny okres gdy Tż skakał wokół mnie.... hihihiii

Andzikus rowniez 

a tata już coś zaczął podejrzewac jak tak weszłam z nim w dyskusję... powiedział, że podnieśc poczucie własnej wartości to można albo nawet trzeba w inny sposób jak np. nauka czy bycie mądrym