Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 2011 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tutuł
"Koko Koko Mamuśki wrześ-paź są spoko!" 0 0%
"Dzieciaczki nam po podłodze zasuwają, na kawę i wizaż nam czasu nie daja!" 10 31,25%
"pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" 13 40,63%
"dawno temu były brzuszki, a tu raczkują nam maluszki' 2 6,25%
"Pełzam sobie po pokoju, zabawki w rączki i do boju!" 4 12,50%
"Jestem bobo i wy nie wiecie ze mam najlepsza mame na swiecie!" 1 3,13%
"Mama pyszne zupki gotuje, a dziecku z radości pupka podskakuje' 0 0%
"Stawiamy pierwsze kroczki, za chwilę świętujemy roczki " 2 6,25%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-25, 10:10   #1381
mama zosi
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
ktoś lubi burzę?
bardzo!

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość

zabraniam takiego myslenia! Powiem Ci tak - ja mam meza, ale w dalekie podroze jezdze glownie sama z Nadia! Jakby tu w skrocie... przez pierwsze 3 mce zycia moja corcia dzielna leciala 5 razy samolotem, z tego tylko za pierwszym razem towarzyszyl nam tata. Dalysmy rade i na lotnisku i z autobusem dalekobieznym. W Polsce pociagiem tez sypialnym, ale to juz z mama jechalam.

I ludzie pewnie tez mysleli, ze samotna matka, bo jak to z takim okruszkiem sama, ale mialam to w nosie - dalam rade sama, co niektorzy pytali czy pomoc, jak potrzebowalam pomocy (np zeby wrzucic walize i wozek do luku bagazowego w autobusie) to o nia poprosilam i luz. Takze glowa do gory!
no masz rację, muszę sobie coś zaplanować na maj i przestać się martwic nie tym co trzeba!

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Małgosia będzie się działo

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Sto lat dla Stasia i Miłosza
mama zosi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 10:13   #1382
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20

Ja czasami lubię burzę. Szczególnie po kilku dniach duszności i upałów I wtedy taki letni deszcz lub średnia burza jest ok

Filip pospał z nami dzisiaj do 9.30. W szoku byłam jak się obudziłam

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 10:16   #1383
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mama zosi Pokaż wiadomość

Sto lat dla Stasia i Miłosza
ojej dziękujemy, faktycznie Staś dziś świętuje 8mc
jakiego już dużego mężczyzne mam! Czemu ten czas tak szybko leci

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 10:23   #1384
martunia_199
Zakorzenienie

o tak Sto lat dla Stasia

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 10:24   #1385
MAGiALENA
Zakorzenienie

sto lat dla "jubilatow"!

oj, ciężko mi jest - finansowo (mamy 0 zł na koncie) , cieleśnie (ważę tyle ile niektóre z Was nawet w 9. m-cu nie ważyły...), psychicznie (nie mam na nic siły, nic mi się nie chce)...

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 10:45   #1386
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

hejka dziś mąż w domu bo pogoda deszczowa. Zaraz wpada kumpela na kawkę. później kuzynka a po południu jedziemy do rodziców na kawkę, wiec dzionek zajety
Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
melduje się ze zyje 2 rozdział pracy napisany ale niestety mi go kochana pani promotor nie przyjeła bo stwirdziła ze mam napewno te same bledy co w pierwszym (robiłam przypisy jak na licencjacie a mam robić inaczej i mam pogrubienia w tekscie a tez podobno nie moge) i przez takie pierdoły mi go nie wziela do poprawy w sobote mam jej go przyniesc poprawiony a pozniej pewnie znowu bede poprawiac

z tym pisaniem pracy to tak jest, że promotor zawsze coś wynajdzie i trzeba poprawiać. Oby w sobotę za dużo sie nie czepiała
martusia brawa za szczepienie duzy chlopak z Bartusia
dziękujemy
Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
Brawa dla dzielnego i dużego Bartusia

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość

Martusia gratki za Bartusia, duży chłopak, wazy podobnie co starszy Franus.
dziękujemy duży chłop z niego, ale co zrobic, a przeciez wcale tak duzo nie je
Cytat:
Napisane przez agus1978 Pokaż wiadomość
dla Bartusia..

Cytat:

Brawa za szczepienie i że w końcu zdrowy chłopak jest!

Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
a więc chwalę się... uwaga uwaga...
mamy 2 ząbka

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 11:00   #1387
thelilah
Zadomowienie

dzień dobry

dziękujemy za brawa
dzisiaj kończymy 7 miesięcy zleciało...

troszkę nadrobię, jeśli M pozwoli...

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Pytam się bo mój do tej pory dostawał 150 ale to chyba za mało w sumie chce jeszcze ale tak myślałam że go za bardzo napcham, ale chyba źle rozumowałam

a śpią chociaż więcej po takich ilościach czy e ?
u nas bez znaczenia, czy napchnę jedzeniem na noc czy nie, budzi się zawsze tak samo

Cytat:
Hej, ale masakryczny dzien mialysmy. Marudzenie od 5:30 z mala przerwa na spanie kolo 7 i potem chwile spokojnej zabawy. A tak to nos mnie matka po domu, bo lezec mi sie nie chce, a posiedziec sama moge chwilke

Po poludniu pora spania przeleciala nam na wybieraniu krzeselka do karmienia (jeden chinczyk trzaskal tylko nie wiem dlaczego w Maroku kosztuje prawie dwa razy tyle co w Polsce ) i Nadia nie spala 5h wiec koncowka to bylo jedno ciagle marudzenie az byla tak zmeczona, ze w lozeczku wpadla w histerie i musialam usypiac na rekach. Uspokoila sie szybko na szczescie i padla w 3 sekudny juz w lozeczku.

No, to teraz lece po stronie

Dziekujemy za gratki

Brata mowisz... moja nic nie wola jeszcze, ale ja podobno pierwsze powiedzialam "tata" i mam mlodszego brata a nie wiem co wolala moja bratanica, ale ma siostrzyczke

A w ogole to za "tata".
Moja pewnie zacznie pozno mowic, przynajmniej tak slyszalam, ze dzieci wielojezyczne zaczynaja pozniej mowic, a ona na co dzien slyszy 3 jezyki.

za "nawijanie"

Tez tak probowalam, odzywa sie owszem, ale lyzeczka i warzywka i tak wtedy nie przejda i musze ulec i dac mleko. Dzisiaj w akcie "urozmaicenia" diety dalam jogurt wymieszany z odrobina wody i owocami, zeby przez smoka przeszlo

Kupilismy krzeselko, od jutra zaczne dawac warzywa w calosci, niech chociaz podziubie troche, zeby w ogole cos zjadala innego niz mleko.

za zabka i dziekujemy za gratulacje i przy okazji skladamy juz najlepsze zyczenia z okazji jutrzejszej siodemki
to już było konkretne zmęczenie materiału...
biedna Nadusia... oby dzisiaj było lepiej

dziękujemy

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
cześć!

przepraszam, że nie pisałam, ale sytuacja życiowa mnie przerosła i po raz kolejny udowodniłam sobie, że jestem beznadziejna.
ja tylko tyle - chciałam się usprawiedliwić i już nie przeszkadzam.

pozdrowienia dla Was i buziaki dla Maluszków!
będą baty
super mama jesteś!
zaglądaj częściej

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:

Danika Ty to jesteś moim guru, jak znajdujesz czas chodząc do pracy to nie wiem. Ja jak zacznę pracować, to chyba zniknę z forum albo będę pisać o północy. Do tego dojazdy 80 km w 1 stronę. Już sama myśl mnie przeraża.

.
80km? ja mam pracę 15min marszem od domu a i tak zawsze na wszystko czasu brak dlatego jak tylko znajdę chwilę to wpadam, chociaż żeby się przywitać...

Cytat:
A ja byłam raz w Zakopanem i nie wiem, co w tym fajnego. Nic mi się nie podobało .

Chciałabym pojechać gdzies z Franiem, ale boję się organizacji, przewozu tego całego jedzenia, obiadków

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Asia to widok będzie interesujący
a mnie nigdy nie dowiało do Zakopanego...
w polskich górach tyle razy już byłam a tam nie

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość

ktoś lubi burzę?
ja ja
i Zosi mama chyba też

Cytat:

zabraniam takiego myslenia! Powiem Ci tak - ja mam meza, ale w dalekie podroze jezdze glownie sama z Nadia! Jakby tu w skrocie... przez pierwsze 3 mce zycia moja corcia dzielna leciala 5 razy samolotem, z tego tylko za pierwszym razem towarzyszyl nam tata. Dalysmy rade i na lotnisku i z autobusem dalekobieznym. W Polsce pociagiem tez sypialnym, ale to juz z mama jechalam.

I ludzie pewnie tez mysleli, ze samotna matka, bo jak to z takim okruszkiem sama, ale mialam to w nosie - dalam rade sama, co niektorzy pytali czy pomoc, jak potrzebowalam pomocy (np zeby wrzucic walize i wozek do luku bagazowego w autobusie) to o nia poprosilam i luz. Takze glowa do gory!
podziwiam!

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Mamo Zosi dziękujemy

uciekam na szybką kawkę i do pracy, bo dzisiaj na popołudnie idę...

trzymajcie się kobietki!
miłego dnia!
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 11:04   #1388
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
sto lat dla "jubilatow"!

oj, ciężko mi jest - finansowo (mamy 0 zł na koncie) , cieleśnie (ważę tyle ile niektóre z Was nawet w 9. m-cu nie ważyły...), psychicznie (nie mam na nic siły, nic mi się nie chce)...
A jak z pracą? U nas też ciężko teraz. Tż od kilku miesięcy szuka pracy. Teraz ja wykombinowałam sobie fuchę. Zobaczymy co z tego będzie.

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2012-04-25 o 11:05
Stary 2012-04-25, 11:08   #1389
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
A jak z pracą? U nas też ciężko teraz. Tż od kilku miesięcy szuka pracy. Teraz ja wykombinowałam sobie fuchę. Zobaczymy co z tego będzie.
no właśnie, zapomniałam o najwazniejszym - nie ma...

Stary 2012-04-25, 11:23   #1390
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:
ja zmierzam pod koniec roku zabrać się za szukanie pracy, ale jak piszecie że jest tak źle, to może powinnam zacząć już teraz, skoro to tyle trwa

w każdym bądź razie głowa do góry! ja wierzę ( i sprawdza się to u mnie zawsze), że jak jest juz super źle, to potem nagle los zupełnie się odmienia
Stary 2012-04-25, 11:25   #1391
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Eh i tak macie dobrze, zerknęłam na żonki. Własne mieszkanie i remont. Zazdroszczę

Wymianka.
Stary 2012-04-25, 11:26   #1392
MoniaZ82
Wtajemniczenie

GG do MoniaZ82 Send a message via Skype™ to MoniaZ82

Witamy sie

Mala wreszcie usnela.... Pogoda szkoda pisac....

U mnie brak czasu. Przy raczkujacej Olivce musze miec oczy dookola glowy ...Zaczyna wstwac na nozki a najlepsze podparcie to mama i tata.... Ide ponadrabiac....
Stary 2012-04-25, 11:29   #1393
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Eh i tak macie dobrze, zerknęłam na żonki. Własne mieszkanie i remont. Zazdroszczę
ale przez brak pracy nie mam nawet na głupie mleko dla Kacpra... czuję się jak gówniara - zrobiła sobie dziecko i jest nieodpowiedzialna. moglabym przeryczeć caly dzień, zwłaszcza jak patrzę w lustro.

Stary 2012-04-25, 11:31   #1394
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
ale przez brak pracy nie mam nawet na głupie mleko dla Kacpra... czuję się jak gówniara - zrobiła sobie dziecko i jest nieodpowiedzialna.
Madzia to może poszukaj jakiejś pracy? Ja też właśnie kombinuję i coś sobie wydumałam albo odłożyć remont, skoro jest tak ciężko?

Wymianka.
Stary 2012-04-25, 11:32   #1395
MAGiALENA
Zakorzenienie

boje się, najnormalniej się boję iść do pracy, bo nic nie potrafię. nic.

Stary 2012-04-25, 11:34   #1396
cotynato
Zakorzenienie

Madzia ale ryczenie to nie wyjście. Tzn na pewno ulży, ale siedząc nic się nie zrobi Jeżeli Cię to pocieszy to u nas też jest średnio, ale na szczęście wykombinowałam kilka rzeczy, które jakoś pomagają. Może ty też poszukaj jakiejś pracy dorywczej czy coś?

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
boje się, najnormalniej się boję iść do pracy, bo nic nie potrafię. nic.
Czas się nauczyć kaska niestety sama nie przychodzi

Wymianka.
Stary 2012-04-25, 11:35   #1397
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia to może poszukaj jakiejś pracy? Ja też właśnie kombinuję i coś sobie wydumałam albo odłożyć remont, skoro jest tak ciężko?
Cotka co będziesz robić?
Magda, ja cały czas mam w głowie pracę na własny rachunek, by móc jak najwięcej czasu spędzać z córką. Zastanawiałaś się nad czymś takim? czasem z pozoru najgłupszy pomysł na własny biznes okazuje się strzałem w dziesiątkę.
Stary 2012-04-25, 11:38   #1398
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia ale ryczenie to nie wyjście. Tzn na pewno ulży, ale siedząc nic się nie zrobi Jeżeli Cię to pocieszy to u nas też jest średnio, ale na szczęście wykombinowałam kilka rzeczy, które jakoś pomagają. Może ty też poszukaj jakiejś pracy dorywczej czy coś?

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Czas się nauczyć kaska niestety sama nie przychodzi
no właśnie, przez to, że wczesniej nikt mnie nie chciał zatrudnić przez tyle czasu, to już mi się nie chce. a miałam taką fajna pracę, ale szkoda gadać. chciałaym miec przedszkole, jak juz skończę studia, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - nie poradzę sobie, bo zdziczałam kompletnie i do sklepu się wstydze wyjść.

Stary 2012-04-25, 11:38   #1399
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Cotka co będziesz robić?
Magda, ja cały czas mam w głowie pracę na własny rachunek, by móc jak najwięcej czasu spędzać z córką. Zastanawiałaś się nad czymś takim? czasem z pozoru najgłupszy pomysł na własny biznes okazuje się strzałem w dziesiątkę.
Wracam do robienia paznokci. A w między czasie sprzedaję ciuchy i jakoś się kręci tzn nie ma szału ale na waciki z tego będzie

Wymianka.
Stary 2012-04-25, 11:39   #1400
MoniaZ82
Wtajemniczenie

dla Stasia i Milosza z okazji skonczenia 8 smcy

Cytat:
A ja po siłce faaaaaaaaaaaaaajnie,

Franek też daje popalić, ale dzisiaj się grzecznie nawet bawił. jutro ma wyjezdne do babci, a ja zostaję w domku z ksiązką i muszę chatę ogarnąć.

Ancia zazdroszcze silowni....

Asia zycze Wam milego weekendu majowego

MamoZosi ja sie boje burzy.... jak byla mala to szlam w czasie burzy z ojcem i piorun strzelil w drzewo i galaz na mnie spadla.... dobrze, ze nic mi sie nie stalo.... ale strach pozostal

Magialena wspolczuje sytaucji mam nadfzieje, ze wkrotce wszystko sie poprawi

Sharifa pokazuj krzeselko A corcia jest przeurocza

Malgos1983 jestem - tylko czasem brak czasu...

Theilah za zabka

Martusiaaa21 za piekna wage Twojego przystojniaka

Tusia co za glupia promotorka .... nie przeczytala i z gory zalozyla , ze bedziesz musiala poprawiac.... echhh... oby nastepna praca poszla sparwnie

Danika witaj pracujaca mamusio
Stary 2012-04-25, 11:40   #1401
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie, przez to, że wczesniej nikt mnie nie chciał zatrudnić przez tyle czasu, to już mi się nie chce. a miałam taką fajna pracę, ale szkoda gadać. chciałaym miec porzedszkole, jak juz skończe studia, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - nie poradzę sobie, bo zdziczałam kompletnie.
Madzia to jak wy planujecie żyć? Musisz się przełamać.
Przepraszam, że to napiszę, ale dziwnie wygląda fakt nie mam na mleko ale robię remont Przepraszam, że tak to pisze, ale musiałam.
Przecież jak jest ciężko to nie można patrzeć na to, że się nie umie, że się zdziczało... trzeba wziąć się w garść, pracować gdziekolwiek, oddziczeć i żyć dalej.

Nie bądź na mnie zła za te słowa. Ja was tu wszystkie bardzo lubię i życzę CI jak najlepiej, ale po prostu użalanie się i czekanie na pieniądze z nieba to nie wyjście

Wymianka.
Stary 2012-04-25, 11:42   #1402
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie, przez to, że wczesniej nikt mnie nie chciał zatrudnić przez tyle czasu, to już mi się nie chce. a miałam taką fajna pracę, ale szkoda gadać. chciałaym miec porzedszkole, jak juz skończe studia, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - nie poradzę sobie, bo zdziczałam kompletnie.
w urzędach pracy są specjalne szkolenia odnośnie zakładania własnej dzielności, w tym również dot. prowadzenia przedszkoli. Nie wiem czy aktualnie takie coś jest, ale warto iść się zapytać. Można też skorzystać z programu unijnego (przez urząd pracy), który pomaga sfinansować takie przedsięwzięcie. Ja zamierzam złożyć wniosek, a nuż się uda!

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Wracam do robienia paznokci. A w między czasie sprzedaję ciuchy i jakoś się kręci tzn nie ma szału ale na waciki z tego będzie
a z dojazdem czy u siebie? bo jak z dojazdem to zapraszamy do Opola
Stary 2012-04-25, 11:43   #1403
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
zazdroszczę... na moje hobbistyczne "wyroby" jakoś ostatnio nie ma popytu. tylko kilka zamówień. chciałam się odchudzać, a ciągle coś jem. nic mi nie wychodzi.

Stary 2012-04-25, 11:45   #1404
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:
zazdroszczę... na moje hobbistyczne "wyroby" jakoś ostatnio nie ma popytu. tylko kilka zamówień. chciałam się odchudzać, a ciągle coś jem. nic mi nie wychodzi.
Nie wychodzi, bo z góry zakładasz taki efekt. Wierz mi co piszę, bo za mną dziesiątki godzin walki z takim myśleniem!
Stary 2012-04-25, 11:47   #1405
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia to jak wy planujecie żyć? Musisz się przełamać.
Przepraszam, że to napiszę, ale dziwnie wygląda fakt nie mam na mleko ale robię remont Przepraszam, że tak to pisze, ale musiałam.
Przecież jak jest ciężko to nie można patrzeć na to, że się nie umie, że się zdziczało... trzeba wziąć się w garść, pracować gdziekolwiek, oddziczeć i żyć dalej.

Nie bądź na mnie zła za te słowa. Ja was tu wszystkie bardzo lubię i życzę CI jak najlepiej, ale po prostu użalanie się i czekanie na pieniądze z nieba to nie wyjście
wszystko bylo dobrze dopóki nie zmieniła się sytuacja w pracy TŻ-a. tak sie cieszyłam, że zaczęło się układać... a teraz remont finansują rodzice. jeszcze mój ojcec się wkurza, że tego nie ma i tego. w d...e mam gładź, a on w końcu sam kupuje i robi. on nam chyab nie wierzy, ze nie mamy pieniędzy. czasami mam wrażenie, że myśli, że my ukrywamy jakieś pieniądze.
ja wiem, ze dla |Was moje zachowanie jest żałosne. mąz też ma dosyć, tylko dla mnie to jest a trudne, tak po prostu coś zrobić.

Edytowane przez MAGiALENA
Czas edycji: 2012-04-25 o 11:52
Stary 2012-04-25, 11:52   #1406
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
wszystko bylo dobrze dopóki nie zmieniła się sytuacja w pracy TŻ-a. tak sie cieszyłam, że zaczęło się układać... a teraz remont finansują rodzice.
To może lepiej niech finansują mleczko co? Remont nie ucieknie
Oczywiście to wasza sprawa, ale tak dumam sobie

Wymianka.
Stary 2012-04-25, 11:56   #1407
MAGiALENA
Zakorzenienie

dla niego ten remont to idealna okazja, żeby nie byc w domu. od kilku lat między moimi rodzicami jest bardzo źle i ojciec woli coś u nas dłubać niż być w domu. a jak nie ma co robić, to problem.
no i co ja mam zrobić? kazdy mam do mnie pretensje o coś.

jak miałam fajną pracę i wyglądałam jak kobieta, to chciało mi się żyć. a teraz...

Edytowane przez MAGiALENA
Czas edycji: 2012-04-25 o 11:58
Stary 2012-04-25, 11:57   #1408
MoniaZ82
Wtajemniczenie

Magialena musisz sie przelamac .... Kochana nie masz wyjscia. Masz Kacperka i to dla niego musisz zrobic.... Nie zakladaj z gory , ze jestes do niczego bo nie potrafisz nic robic. Jesli znajdziesz jakas prace to na pewno bedziesz miec szkolenie Jesli chodzi o to, ze duzo jesz i tyjesz to mi sie wydaje ( sorry ze to napisze ) ze to jest teraz dla Ciebie najmniejszy problem.... Ja na serio wiem, jak to jest nie miec kasy .... tez bylam w atkiej sytaucji i fakt, ze zyc sie odechciewa. Ale masz synka i to dla niego powinnas zrobic.
Wierze kochana , ze Ci sie uda.... nie traktuj tego posta jako ataku a tylko jako mobilizacji....
Stary 2012-04-25, 12:00   #1409
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaZ82 Pokaż wiadomość
Magialena musisz sie przelamac .... Kochana nie masz wyjscia. Masz Kacperka i to dla niego musisz zrobic.... Nie zakladaj z gory , ze jestes do niczego bo nie potrafisz nic robic. Jesli znajdziesz jakas prace to na pewno bedziesz miec szkolenie Jesli chodzi o to, ze duzo jesz i tyjesz to mi sie wydaje ( sorry ze to napisze ) ze to jest teraz dla Ciebie najmniejszy problem.... Ja na serio wiem, jak to jest nie miec kasy .... tez bylam w atkiej sytaucji i fakt, ze zyc sie odechciewa. Ale masz synka i to dla niego powinnas zrobic.
Wierze kochana , ze Ci sie uda.... nie traktuj tego posta jako ataku a tylko jako mobilizacji....
coś Ty, ja bardzo bym chciała. tylko mnie nawet (nie chce nikogo obrazić tym "nawet", ale tak prawda, że żadnego odzewu) na kase nie chcieli.

Stary 2012-04-25, 12:01   #1410
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
dla niego ten remont to idealna okazja, żeby nie byc w domu. od kilku lat między moimi rodzicami jest bardzo źle i ojciec woli coś u nas dłubać niż być w domu. a jak nie ma co robić, to problem.
no i co ja mam zrobić? kazdy mam do mnie pretensje o coś.

jak miałam fajną pracę i wyglądałam jak kobieta, to chciało mi się żyć. a teraz...
Madzia dla niego, mleko też dla niego. Zabawki i ubranka przecież też dla niego
A skoro uważasz, że nic nie robienie coś da to ok

Wymianka.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości