Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy najlepsze wózki
x-lander 14 25,93%
Tako 16 29,63%
Graco 5 9,26%
Baby Design 5 9,26%
Roan 1 1,85%
Baby Merc 2 3,70%
Peg Perego 2 3,70%
Coneco 4 7,41%
ABC Design 1 1,85%
Maxi Cosi 8 14,81%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-25, 13:55   #2221
colds
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III

Też jem śniadanie po wstaniu . Tak mi najwygodniej w sumie i jestem już przyzwyczajona . Nie mogłabym Bóg wie ile czekać aby wszamać jakąś kanapeczke czy coś. Prędzej bym chyba zjechała
Stary 2012-04-25, 13:56   #2222
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Kalpana - jakie spodnie zamawiałaś?
Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
te ciążowe mają to odstawanie niestety chyba do siebie ... a jakie zamawiałaś?

mala mysz krawcowe potrafią zdziałać cuda

ja obecnie czekam za tymi leginsami: http://allegro.pl/nowosc-anatomiczne...272457658.html
http://allegro.pl/modne-spodnie-ciaz...271827126.html
Na modelce w sumie też rewelacyjnie nie leżą, ale myślałam, że ona to taki suchy patyk i dlatego, a nie że ze spodniami coś jest nie tak....
Mam nadzieję, że krawcowa zrobi z nimi coś, żeby fajnie leżały, bo czuję się hmm... pio prostu nieatrakcyjnie, jak w worku w nich :/ Z resztą w drugich, które kupowałam na targu też. Nie wiem czy oni robią tylko worki na kobiety w ciąży? :/ Wczoraj ubrałam moje rureczki sprzed ciąży i czułam się normalnie taka seksi w nich w porównaniu do tych worów
Leginsy bardzo fajne Ja na razie chodzę w zwykłych, ale jakoś się tak dziwnie czuję, jakby to były rajstopy i to przeświadczenie, że muszę uważać żeby mi tyłek spod tuniki nie wylazł
Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Ja sobie kupiłam ciążowe jeansy , ale o takim luźnym kroju i z cienkiego jeansu. Nie wiem czy się ne przedrą no i rurki ukochane to nie są, ale są za to bardzo wygodne, bo jak się siedzi te 8 godzin to same wiecie - masakra. No i kosztowały 70 zł. W sklepie. I Kalpana nie odstają w biodrach, ale za to jakby troszkę z przodu
Zaraz postaram się wkleić zdjęcie w spodniach, to zobaczysz o co mi chodzi.... Oj rureczki Jak urodzimy, to rurki już może wyjdą z mody i będzie porurkowane Grunt, żeby te ciążowe się jakoś w miarę układały, a te moje to takie bezkształtne, że głowa boli

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 13:57   #2223
weronika_91
Zakorzenienie

ja ledwo wstaję to myślę co by tu zjeść
Stary 2012-04-25, 14:00   #2224
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

I na tę o to okoliczność idę zrobić sobie herbaty - a maluch mnie wesoło podkopuje teraz na środku brzuszka nie dawno zjadłam "chwasty" jak to moja kumpela zwie i do tego 3 krówki

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 14:11   #2225
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala mysz Pokaż wiadomość
Podeślij linka do tych kurczaczków i przepis na tortille.
Tez wciągam jak odkurzacz i ciagle glodna jestem. Jak mnie ssanie złapie to tak pedze do lodowki ze na zakretach nie wyrabiam. Nawet w nocy!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Taw_ND7aMOg twister, czyli paneirka jak z kfc i placki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=105988

placki właśnie usmażyłam z 8 zostało mi 6, bo pierwsze dwa smażyłam za długo i po zrobieniu łamały się w środku muszą byc krótko na patelni. W smaku jak te ze sklepu kurczaka będę robiła za godzinę, żeby było jeszcze ciepłe jak tżet wróci. Teraz szamam rosołek mniam

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...&ars_rule_id=5 zamawiała może któraś z was tą spódnicę? ja mam podobny fason ale zwykłej, bez panela i oczywiscie już się w nią nie mieszczę

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 14:16   #2226
karolluki
Raczkowanie

Cytat:
Szczerze Wam powiem, że mi jest żal wydać na spodnie ciążowe. Po raz długo w tym nie po chodze, a po dwa po ciąży nie bardzo będę miała, co z nimi zrobić. A wątpię aby ktoś mi je kupił
Dlatego też jestem tak jakoś przeczulana.. I wydaje mi się, że często sklepy przesadzają z cenami ciuchów dla ciężarnych. No bo bez przesady. Mam kupić bluzkę za 60zł, którą ponoszę tylko na czas ciąży? Dobra, może jedną to jeszcze bym kupiła, ale jakbym miała robić takie zakupy jak przed zajściem to chyba bym padła No po prostu żal mi wydać więcej niż 40zł na bluzkę, czy też 70zł na spodnie, w których pochodzę jeszcze tylko kilka miesięcy. No a z drugiej strony chciałabym jak najkorzystniej wyglądać, to wiadomo .
Nom masz rację, w sklepie z odzieżą ciążową u siebie w mieście za dżinsy musiałabym zapłacić min.150 zł, a za tą kasę na allegro kupiłam 2 pary spodni ciążowych-dżinsy i te materiałowe z kokardką, a w tym sklepie spodnie były beznadziejne, jakieś takie wory bezkształtne. A o bluzkach już nie wspomnę, zwykła bluzka w paski z długim rękawem, krój fajny, taka dopasowana w sam raz na większy brzuszek, ale jak zobaczyłam ceną to padłam 80 zł, no masakra jakaś

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...&ars_rule_id=5 zamawiała może któraś z was tą spódnicę? ja mam podobny fason ale zwykłej, bez panela i oczywiscie już się w nią nie mieszczę
Nie zamawiałam ale czaję się na taką, bo też mam taki fason spódnicy bez panela i bardzo ją lubię
Ale może któraś zamawiała, przyznawać się dziewczyny
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 14:24   #2227
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze Wam powiem, że mi jest żal wydać na spodnie ciążowe. Po raz długo w tym nie po chodze, a po dwa po ciąży nie bardzo będę miała, co z nimi zrobić. A wątpię aby ktoś mi je kupił
Dlatego też jestem tak jakoś przeczulana.. I wydaje mi się, że często sklepy przesadzają z cenami ciuchów dla ciężarnych. No bo bez przesady. Mam kupić bluzkę za 60zł, którą ponoszę tylko na czas ciąży? Dobra, może jedną to jeszcze bym kupiła, ale jakbym miała robić takie zakupy jak przed zajściem to chyba bym padła No po prostu żal mi wydać więcej niż 40zł na bluzkę, czy też 70zł na spodnie, w których pochodzę jeszcze tylko kilka miesięcy. No a z drugiej strony chciałabym jak najkorzystniej wyglądać, to wiadomo .
mi tez było szkoda dac za spodnie więcej niż 50zł, więc szukałam okazji i udało mi się wylicytowac za 15 zł te, z przesyłką 30zł i czekam na nie z niecierpliwoscia, bo dopiero w tym tyg wysłałam pieniądze.
http://allegro.pl/g232-dla-modnej-ma...252672678.html
ma może je któraś z was? jak rozmiarówka? wziełam rozmiar większe i teraz już wiem, że na pewno będą za duże o tyle dobrze, że teściu złota rączka i mi je za free zmiejszy

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
Nom masz rację, w sklepie z odzieżą ciążową u siebie w mieście za dżinsy musiałabym zapłacić min.150 zł, a za tą kasę na allegro kupiłam 2 pary spodni ciążowych-dżinsy i te materiałowe z kokardką, a w tym sklepie spodnie były beznadziejne, jakieś takie wory bezkształtne. A o bluzkach już nie wspomnę, zwykła bluzka w paski z długim rękawem, krój fajny, taka dopasowana w sam raz na większy brzuszek, ale jak zobaczyłam ceną to padłam 80 zł, no masakra jakaś
u mnie ceny podobne w sklepie z odzieżą ciążową, bluzki powyżej 50zł, więc nawet nie oglądałam, a spodnie NAJTAŃSZE 110 zł - dresowe z panelem!! jeansy od 140zł, a materiałowe 130. Masakra w dodatku fasony jak z lat 80albo dzwony albo jeans jak ze starej katany

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
I na tę o to okoliczność idę zrobić sobie herbaty - a maluch mnie wesoło podkopuje teraz na środku brzuszka nie dawno zjadłam "chwasty" jak to moja kumpela zwie i do tego 3 krówki
krówki: slina:

Jagódka
Stary 2012-04-25, 14:34   #2228
Kalpana
Zakorzenienie

Wstawiam zdjęcia spodni.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01003.jpg (70,4 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01004.jpg (71,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01005.jpg (67,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01007.jpg (58,4 KB, 17 załadowań)

K

Sz
Stary 2012-04-25, 14:35   #2229
spioszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Wizyta u dentysty to był koszmar. No może nie sama wizyta, ale to, że po powrocie do domu tak mnie zaczął boleć ten ząb, do którego włożyli mi lekarstwo, że przez 2 godziny wyłam z bólu i nie mogłam sobie miejsca znaleźć... TŻ jak wrócił z pracy to siedział przy mnie, nawet chciał jechać gdzieś, żeby mi to jeszcze raz zrobili. Teraz już jest w miarę ok, troszkę boli, ale już da się wytrzymać.
Tez przezylam wczoraj dentyste i nic porzyjemnego, bo te znieczulenie dla kobiet w ciazy, to jakas porazka, dal mi maksymalna dawke i nadal czulam bol... Yyyyy okropne

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
a waga niuni jest chyba normalna, my ważymy w 22tygodniu między 300 a 348 gram a parametry "długościowe" troszke niżej wypadły niż 22tc, więc będzie tusty kurdupelek, no ale może wda się w tatusia ze wzrostem, bo jak po mnie to nie poszalejemy przy 160cm
O kurcze to moj to dopiero tluscioszek, wczoraj wazyl 421g

Poza tym zalaczam fotki mojego kota -Jaska.
Moj najukochanszy.. , tylko z racji przeprowadzki i zmiany otoczenia ,chwilowo ma focha. (przez dwa dni wogole nie wychodzil spod lozka-osiol)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jasiek.jpg (147,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jasiek 2.jpg (139,1 KB, 10 załadowań)

5 cykl staran
ostatnia@-29/11/11
http://enpr.pl/1837
spioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 14:46   #2230
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Wstawiam zdjęcia spodni.
za duże są zdecydowanie na Ciebie ale na pewno krawcowa coś z tym zrobi i po zwężeniu i skróceniu będą super

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

niegrzeczna gratulację wyglądałaś prześlicznie, boska sukienka i bolerko

Jagódka
Stary 2012-04-25, 14:51   #2231
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Wstawiam zdjęcia spodni.
No faktycznie za duże... ale dla krawcowej zmniejszenie nie będzie kłopotem

Przyszły mi dzisiaj próbki z johnsona całkiem o tym nawet zapomniałam

angel166 daj znać potem jak smakowały te twistery to może jutro zrobię
Stary 2012-04-25, 14:52   #2232
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez spioszka Pokaż wiadomość
Tez przezylam wczoraj dentyste i nic porzyjemnego, bo te znieczulenie dla kobiet w ciazy, to jakas porazka, dal mi maksymalna dawke i nadal czulam bol... Yyyyy okropne

O kurcze to moj to dopiero tluscioszek, wczoraj wazyl 421g

Poza tym zalaczam fotki mojego kota -Jaska.
Moj najukochanszy.. , tylko z racji przeprowadzki i zmiany otoczenia ,chwilowo ma focha. (przez dwa dni wogole nie wychodzil spod lozka-osiol)
nie no kotusie sa takie słodkie Tez miałam takiego samego kocura zenon miał na imię ale go prawdopodobnie auto zabiło ale ciała nie znalazłam takze nie wiem.... zaraz po krówci do nasz przyszedł maniuni taki ... ssał krówke juz jako dorosły kot mlaskał pół nocy liząć ją po brzuchu
potem była biały z szarym ogonem Glutek( bo miał różowy nos i w nim zawsze czarne kozy) ale go sąsiad otruł co ma gołębie.... tez ciała nie znalazłam więc to tylko tak usłyszane od sąsiadów wieści... to był kot mojego faceta najukochańdszy i tylko jego tolerował mnie gryzł i drapał chociaz mu sie podlizywałam i ja go tylko karmiłam to i tak kochał tylko Piotrka

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 14:56   #2233
elena_100
Wtajemniczenie

No w końcu mój maluch zapukał do mnie

Dobra - zmykam - za poł godzinki do domu

Kalpana spodnie obejrzę w domu bo mi tu się obrazki nie wyświetlają.

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 14:57   #2234
lukrecja_25
Wtajemniczenie

a ja za godzinkę kręci mi sie dzisiaj w głowie.. pogoda taka jest jak by padac miało no i to pewnie dlatego...

bloguję
Stary 2012-04-25, 14:59   #2235
Kalpana
Zakorzenienie

Angel, Weronika mam nadzieję, że krawcowa coś fajnego z nich zrobi

Spioszka ja dostałam znieczulenie zwykłe, czyli takie pośrodku, bo to dla kobiet w ciąży to jest czyste. Podczas wyrywania kompletnie nie czułam bólu, myślałam że jak przestanie działać, to będzie bolało, ale do tej pory nic. Tylko właśnie jak mi zatruła zęba lekarstwem, to mnie piekielnie bolało przez 2 godziny, potem już było w miarę ok, a dzisiaj jest super. Boże, jak ja nienawidzę dentystów Ale jak trzeba chodzić, to trzeba. A prawda jest taka, że jakby się chodziło jak się dopiero coś zaczyna dziać, to żadnego bólu by nie było. No ale człowiek zawsze odwleka, a później to już nie ma wyjścia....

Moja kotka poroniła i chodzi taka biedna Ona strasznie chciałaby mieć dzieci i załamana jest. Normalnie aż się serce kraje jak patrzę jak cierpi przez to. Niby zwierzę, a zachowuje się lepiej od niejednego człowieka....

K

Sz
Stary 2012-04-25, 15:01   #2236
Konczita
Zakorzenienie

dziekuję laseczki ciesze się że jestem już w domku
jejku chcę takiego twistera z KFC !!!!!!

śliczne Wasze zwierzaki

wybaczcie jeżeli kogoś nastraszyłam ... ale uważajcie na siebie ... nie miałam w zamiarze strachu robić tylko swój przypadek opisałam jak to było z nami
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:02   #2237
muminek88
Zadomowienie

hallo ,chcialabym do was dolaczyć...jestem mamą dwóch skarbów a w listopadzie dolączą do nas dwa kolejne moj termin porodu to 9.11 ale ze wzgledu na ciaze bliźniaczą i problemy z miednica zapewne bede mama październikową
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:05   #2238
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
hallo ,chcialabym do was dolaczyć...jestem mamą dwóch skarbów a w listopadzie dolączą do nas dwa kolejne moj termin porodu to 9.11 ale ze wzgledu na ciaze bliźniaczą i problemy z miednica zapewne bede mama październikową

gratuluje bliźniaków - dbaj o Was i spokojnych kolejnych tygodni życzę
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:06   #2239
Kalpana
Zakorzenienie

A myślicie, że taka spódniczka będzie dobra w ciąży? Materiał jest rozciągliwy. Nie chcę kupować wielu ciuchów ciążowych, bo później ich już nie założę...
http://moda.allegro.pl/olowkowa-spod...276391129.html

K

Sz
Stary 2012-04-25, 15:13   #2240
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
a poprzednie też były bliźniaki ??
Zapraszamy do nas bosze bliźniaki to takie cudowne jest jak ja bym chciała

bloguję
Stary 2012-04-25, 15:13   #2241
karolluki
Raczkowanie

Muminek witamy w naszych skromnych progach
Kalpana też mnie czeka wizyta u dentysty i mam takiego stracha jak stąd do Ameryki Ale zapisałam się do dentysty do którego chodził mój mąż i podobno bardzo fajny facet i porządny stomatolog. A ja mam od dziecka uraz do dentystów, bo jak byłam mała to u mnie w ośrodku zdrowia przyjmowała taka stara jędza dentystka, nie dość że wyglądała jak czarownica, to jeszcze była taka sadystka że masakra, prawie się mdlało z bólu na fotelu a ona się dalej wwiercała w zęba Jak sobie przypominam te wizyty u niej to mam ciary na plecach, okropieństwo.
Mam nadzieję że u tego faceta będzie lepiej

Edytowane przez karolluki
Czas edycji: 2012-04-25 o 15:15
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:14   #2242
Sojka1990
Zadomowienie

Bafi Ty podziwiasz konie z za płota a ja z nimi pracuje na co dzień

Troche mi teraz tego brakuje, bo nie wsiadam, ale satysfakcje daje tez praca z ziemi i z dzieciakami
Stary 2012-04-25, 15:17   #2243
Sojka1990
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
a poprzednie też były bliźniaki ??
Zapraszamy do nas bosze bliźniaki to takie cudowne jest jak ja bym chciała
haha nie wiesz co mowisz nie no żartuje, moje twinsy są cudowne <3
\
haha znalazłam właśnie niechcący swoje zdjęcie jak byłam tyyciiaaa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02059.jpg (124,2 KB, 42 załadowań)
Stary 2012-04-25, 15:20   #2244
weronika_91
Zakorzenienie

muminek88 witamy witamy i o samopoczucie pytamy
Bliźniaki piękna sprawa
Stary 2012-04-25, 15:23   #2245
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
te ciążowe mają to odstawanie niestety chyba do siebie ... a jakie zamawiałaś?
Ja kupiłam w sobotę w szmateksie jedne super obcisłe i nic nie odstaje. Rewelacyjne są. Drugie kupiłam trochę większe i też wyglądają super. Za to te zamawiane na allegro nie układają się. Miały być dobre, były za duże a już po dwóch dniach noszenia masakra. Jak w worze.
A i na rynku kupiłam dopasowane czarne ciążowe - super. Już na all nie zamówię na pewno, szkoda kasy. Dwie pary zamówiłam i dwie są nie fajne.

Cytat:

Ja też jem tuż po wstaniu śniadanie bo tak się przyzwyczaiłam i witaminki wtedy łykam
Ja rano nie umiem jeść. Wszystko mi rośnie w buzi. Dopiero tak po 3 godzinach od wstania coś przełknę. Ale z Paulą w ciąży to pierwsze co robiłam po otwarciu oczu to bieg do lodówki

Cytat:

Fajna

Cytat:
mi tez było szkoda dac za spodnie więcej niż 50zł, więc szukałam okazji i udało mi się wylicytowac za 15 zł te, z przesyłką 30zł i czekam na nie z niecierpliwoscia, bo dopiero w tym tyg wysłałam pieniądze.
http://allegro.pl/g232-dla-modnej-ma...252672678.html
ma może je któraś z was? jak rozmiarówka? wziełam rozmiar większe i teraz już wiem, że na pewno będą za duże o tyle dobrze, że teściu złota rączka i mi je za free zmiejszy
O to te co ja mam z all. Mimo że mierzyłam wymiary bardzo dokładnie są za duże. Jak później sprawdziłam, oni źle podają. Wiszą na tyłku jakbym w nie narobiła.

Cytat:
Gratuluję A dwa wcześniejsze dzieciaczki to też bliźniaki?

Cytat:
A myślicie, że taka spódniczka będzie dobra w ciąży? Materiał jest rozciągliwy. Nie chcę kupować wielu ciuchów ciążowych, bo później ich już nie założę...
http://moda.allegro.pl/olowkowa-spod...276391129.html
Ona nie ma panela? Może się marszczyć jak pod brzuszek dasz, a jak na brzuszek to będzie odstawać. Przynajmniej mi tak się wydaje.

A to moja Luna:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 68126_157769010935322_100001066738640_305329_7536937_n.jpg (52,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Luna.jpg (31,1 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez tamlin111
Czas edycji: 2012-04-25 o 15:24
tamlin111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:24   #2246
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Mnie się marzy piesek Basset Hound Na początku roku mieliśmy sobie kupić, ale stwierdziliśmy, że jak się urodzi dziecko, to nie będę miała czasu się zajmować szczeniakiem, a one są bardzo towarzyskie.... Ale jeśli znajdę w pobliżu jakiegoś słodziaka w w miarę rozsądnej cenie, to może się skuszę, ewentualnie jak Maleństwo podrośnie.
Podoba mi się jeszcze Owczarek Podhalański, czyli słynny Bruno z reklamy, który robi zdrową kupkę Może kiedyś, jak będziemy "na swoim" kupimy sobie takiego.
mamy na osiedlu basseta, Gordon sie zwie bardzoo spokojne i takie flagmatyczne psiaki

Cytat:
Najgorsze było, że niby była przywiązana, ale wcześniej musiała zostać pobita albo coś. Miała nosek zdarty, łapki.. Do teraz wykrzywia jedną łapkę, tak jakby kiedyś miała źle zrośniętą. No i ma żebra takie dziwne. Jak jakaś beczka czy coś. Wygląda przez to na dość grubego psa
Natomiast, co do Maxa.. Faktycznie wymaga pielęgnacji, ale nie mamy poczucia, że jakoś za dużo . Bardziej idzie odczuć finanse z tym psem.

Kociaki są cuuudne. . marzy mi się czarny sierściuch ,ale niestety.. u mnie sami przeciwnicy.

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Kalpana - Zawsze mi się marzył taki duuuuży pies. No, ale jak widać mam dwa średniawe . Może kiedyś, gdy te zdechną, to skusimy się na jakiegoś podwórkowego stwora
ja tez bardziej przeżywam cierpienie zwierząt. odkad adoptowalismy Naja udzielam sie w fundacjach i naprawde dziewczyny jakie tam pisaki trafiają, nie tylko wykonczone zdrowotnie ale psychicznie takie co cale życie w zamknieciu w piwnicy spedzily, bez konaktu z czlowiekiem (tyle co jedzenie przyniosl) no naprawde aż serce sciska

dziewczyny wasze psiaki wszystkie cudneeeee !!! takie madre oczęta mają ahh

ja ide jeść spaghetti

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:32   #2247
tamlin111
Zakorzenienie

A tu jeszcze biegające po niebieskiej łące: królik Bazyl i pies Clifford
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00252 [HDTV (1080)].jpg (135,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fdfcb48777.jpg (28,9 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez tamlin111
Czas edycji: 2012-04-25 o 15:39
tamlin111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:33   #2248
lukrecja_25
Wtajemniczenie

jejuuuu Luna jaka słodka bosze zjadła bym ją

a kotki to co nie fajne?? ze psiaki a moje grube kotecki takiekochane Ariel tłuścioch ONY ją przechrzcił na bomba bo taka gruba jest i woła na nią bomba, pyza, a ja myszka i na to reaguje najbardziej i ona jest dama taką siada zawsze na parapecie po dziewczęcemu nóżka na nóżke założona zwisają z parapetu

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
A tu jeszcze biegające po niebieskiej łące: królik Bazyl i pies Clifford
albo ci sie ciąża rzuciła na mózg i nie dodałas zdjęć albo mnie sie rzuciła na wzrok i nie widze

bloguję
Stary 2012-04-25, 15:36   #2249
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

dziewczyny a kupowała która ostatecznie te leginsy
http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-le...269086855.html

???? bo wiem, że link tu sie pojawił na forum. wydaja sie mocne i tak sie zastanawiam

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 15:38   #2250
lukrecja_25
Wtajemniczenie

matko u mnie to był zwierzyniec w domu ja miałam tak: chomika, wróbelka, rybki, swinke morską potem znowu choika potem kolejnego kota w międzyczasie i psa owczarka niemieckiego, sunie pudla miniature(odeszła w zeszłym roku), królika i psa w między czasie ( nadal jest ma sie świetnie) mieszanka labradora z bokserem kolor biszkopt , kota zenona, kota gluta, kota tacława przybłędę (przyszedł i poszedł po zimie) kota kotke krówcie, psa suke jadzie, kotke ariel pewnie pominęłam jakies zwierze bo tyle tego było ze nie zliczę... no i aktualnie zostały te dwie kotki i pies suka Bianka temn mieszanic boksera z labradorem aaaa i koszatniczki dwie były a włąściwie dwa został sie jeden bo jeden odszedł zimą kosz...

bloguję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości