Nasze blogi kosmetyczne - cz. VI - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-25, 22:23   #4201
Mart_91
Rozeznanie

GG do Mart_91
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VI

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Miałam Dobry produkt, ale mógłby być wydajniejszy. Ja na całe ciało to chyba na 5-6 użyć miałam Dość łatwo się stosuję, chociaż bałam się plam... Schodził równomiernie.

Jednakże więcej już nie kupiłam. Wolę balsamy brązujące. Trzy dni z rzędu się posmaruję i jest opalenizna
dziękuję za info

18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi?
16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk...
12.03
Poprawki w makijażu? You need this in your life!
Mart_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 22:33   #4202
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
znoszę - tż przed tv a ja na laptopie
To tak jak u mnie, np teraz

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 22:48   #4203
kasiaj85
Moderator

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;33770632]No dokładnie, cwana osoba tusz sprawdzi na miejscu, a osoba wierząca w "nienaruszony" kosmetyk, bo wkońcu to sklep lub osoba, która będzie się spieszyć kupi stary tusz i tym sposobem straci pieniądze. Kilka razy kupiłam już "kota w worku", czyli stary tusz, który robił grudki lub miał posklejaną szczoteczkę i nie chcę popełniać tego błędu.
Byłabym za foliowaniem kosmetyku

A stosujesze jakąś dietę?? uprawiasz jakiś sport??

Odczulam się na kurz i roztocza, w lutym minął rok, ale jeszcze ok. 4 lata przede mną Co miesiąc dostaję świra jak mam iść znowu na szczepienie i siedzieć tam min. godzinę mimo wcześniejszej rejestracji[/QUOTE]

dokładnie... A jeszcze jak widzę ta kobiety w drogeriach, tak skłonne żeby pomazać po łapce szminką (nietesterem) albo lakierem po pazurze... ja bym nie chciała takiego użytego produktu, naprawdę.
Jestem na diecie ułożonej przez dietetyczkę dla moich potrzeb. Nie uprawiam żadnego sportu. Chyba że intensywne swatchowanie na bloga i postowanie na wizazu można podciągnąć pod ćwiczenia fizyczne. Sama dieta u mnie przyniosła takie efekty. I od razu powiem, nie nie głodzę się. Wręcz nie przejadam całych porcji. Poczatki były trudne, prawda, bo wydawało mi się że tego będzie strasznie mało. Ale po około 2 tygodniach żołądek się tak przyzwyczaił... Teraz siedzę obżarta sałatką (ilościowo o pomidora mniej niż wg przepisu) i czuję się napchana. Piję dużo wody co prawda, ale to pomaga.
Ajć. współczuję odczulania w takim razie...

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość

Znosicie jakoś piłkę nożną? Mój tż jest wielkim kibicem, także musiałam się z tym oswoić
ja zawsze nogę lubiłam. Trochę się na tych meczach znam, nie jestem jakąś tam specjalistką, ani taką specjalista jak mój mąż, ale powiedzmy, może sobie ze mną pogadać. Tylko ja się okropnie stresuję jak kibicuję klnę, krzyczę, rzucam się hehe tak mam no.

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
W Vica na Kolejowej też bardzo chętnie 'otwierają' produkty
Pomijam fakt, że ta drogeria startuje w konkursie na Drogerie Roku.
Szkoda, że klient nie ma (edit)prawa głosu bo już bym napisała z dwa zdania.
dobrze wiedzieć....
Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
juz czesto poruszalysmy temat otwierania kosmetykow , klientki sa momentami bezczelne a co najlepsze ze im mlodsze tym gorsze :/ starsze czasem spytaja sie czy mozna otworzyc a mlode bez przypalu odrecaja po kolei i maziaja sie po lapach ...ja goraczki dostaje jak cos takiego widze
Candy, no ale często (oczywiście nie zawsze) sprzedające też nie są święte... :/ niestety...
Cytat:
Napisane przez Damaris_ Pokaż wiadomość
Kasiu, gratuluję i zazdroszczę schudnięcia. Ja cały czas planuję coś ze sobą zrobić, ale nic z tego nie wychodzi. Może po weekendzie majowym...
dzięki
u mnie musiała być terapia szokowa... niestety :/
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33773117]Czytałam już na fejsie i się nadziwić nie mogę!
Gdybym ja miała tyle cierpliwości i samozaparcia... Chociaż u mnie po 3 miesiącach ćwiczeń i diety "mniej żreć, zdrowiej żreć" nie było absolutnie żadnych rezultatów... Co robisz?[/QUOTE]
nie ćwiczę bo nie mam sił jakoś po pracy... chociaż chcialabym, może zacznę. Póki co jak wyżej pisałam
Dietetyczka ułożyła dietę pode mnie. pewnie nie ma w niej nic odkrywczego ale na pewno nie ma produktów których nie lubię... a to już dużo. Ogólnie dieta plus dużo wody teraz piję 3 butle po 1,5 litra dziennie

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 23:05   #4204
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
Śpiesze donieść, byłam dzisiaj na kontroli u dietetyczki
Od początku lutego (pocz. diety) schudłam 15 kg
Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
Paczcie
Jesteście w stanie stwierdzić który to CaH?
środkowy? Różnice widać między kolorami, ale pewności nie mam bo CaH nie kupiłam

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Przyszłam się pożalić... Kupiłam dziś piękny miętowy lakier... Do frencha, jak się okazało. Zielony french? Trzymajcie mnie, bo nie wyrobię
no trupi! Przecież Gnijąca Panna Młoda też musiała mieć jakiegoś frencha. Bo jak to ślub bez frencha? no i jeszcze hallowen zostaje

Cytat:
Napisane przez inkaxx Pokaż wiadomość
A o tym Alcinie to ja nigdy nie słyszałam Co do Alpecinu to mi np będzie ciężko mieć obiektywną opinię, bo zaczęłam stosować po dwóch tygodniach picia drożdży i trzy tygodnie od czasu, kiedy zaczęłam olejować i ogólnie dbać o włosy, więc nie będę wiedziała, co im najbardziej pomogło :P
ja nakładam oleje od lat lat, a teraz podchodzę mniej restrykcyjnie do włosów (kiedyś to nawet fryzjerce nie dałam podsuszyć włosów i czegokolwiek w nie wetrzeć)
Cytat:
Napisane przez jofka Pokaż wiadomość
Ja polecam wcieranie w pazurki oliwy z oliwek. Mi tylko to pomaga
tak, to działa genialnie. Ale trzeba mieć czas by robić to regularnie
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 23:12   #4205
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie... A jeszcze jak widzę ta kobiety w drogeriach, tak skłonne żeby pomazać po łapce szminką (nietesterem) albo lakierem po pazurze... ja bym nie chciała takiego użytego produktu, naprawdę.
Jestem na diecie ułożonej przez dietetyczkę dla moich potrzeb. Nie uprawiam żadnego sportu. Chyba że intensywne swatchowanie na bloga i postowanie na wizazu można podciągnąć pod ćwiczenia fizyczne. Sama dieta u mnie przyniosła takie efekty. I od razu powiem, nie nie głodzę się. Wręcz nie przejadam całych porcji. Poczatki były trudne, prawda, bo wydawało mi się że tego będzie strasznie mało. Ale po około 2 tygodniach żołądek się tak przyzwyczaił... Teraz siedzę obżarta sałatką (ilościowo o pomidora mniej niż wg przepisu) i czuję się napchana. Piję dużo wody co prawda, ale to pomaga.

ja zawsze nogę lubiłam. Trochę się na tych meczach znam, nie jestem jakąś tam specjalistką, ani taką specjalista jak mój mąż, ale powiedzmy, może sobie ze mną pogadać. Tylko ja się okropnie stresuję jak kibicuję klnę, krzyczę, rzucam się hehe tak mam no.

dobrze wiedzieć....

Candy, no ale często (oczywiście nie zawsze) sprzedające też nie są święte... :/ niestety...

dzięki

nie ćwiczę bo nie mam sił jakoś po pracy... chociaż chcialabym, może zacznę. Póki co jak wyżej pisałam
Dietetyczka ułożyła dietę pode mnie. pewnie nie ma w niej nic odkrywczego ale na pewno nie ma produktów których nie lubię... a to już dużo. Ogólnie dieta plus dużo wody teraz piję 3 butle po 1,5 litra dziennie
Dużo tej wody pijesz
Stary 2012-04-25, 23:35   #4206
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Mart_91 Pokaż wiadomość
A używała może któraś z Was tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wa-wersja.html ?

Wiecie gdzie go można dorwać? Mi niestety nigdzie nie wpadł w oko, choć jeszcze poszukam...
na pewno jest w SP i w Naturze
Cytat:
Napisane przez Damaris_ Pokaż wiadomość
najpierw maluje się tym przezroczystym 1-2 warstwy, potem glitter i znów tym przezroczystym.

robiłam akurat takie mani na konkurs, jak chcesz to sobie zerknij
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...8&postcount=64
wow, ale fajnie wyszło

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Dziewczyny, którą odżywkę do paznokci wybrać - Eveline Diamentową czy 8w1?
SOS
Cytat:
gratuluję świetny wynik

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 23:36   #4207
Takajakaya
Wtajemniczenie

kasiaj85 bo sama zmiana nawyków żywieniowych bardzo dużo daje. Wcale nie trzeba ćwiczyć. Tylko to takie trudne...

Pochasałam na Fejsie...chwilę, bo chcą ode mnie nr tel i już nic nie mogę zrobić. Wszystkie musiałyście podać żeby korzystać? Jestem laikiem jeśli chodzi o fejsa

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 23:38   #4208
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
kasiaj85 bo sama zmiana nawyków żywieniowych bardzo dużo daje. Wcale nie trzeba ćwiczyć. Tylko to takie trudne...

Pochasałam na Fejsie...chwilę, bo chcą ode mnie nr tel i już nic nie mogę zrobić. Wszystkie musiałyście podać żeby korzystać? Jestem laikiem jeśli chodzi o fejsa
ja nie podawałam chyba :P
wymyśl jakiś
Stary 2012-04-25, 23:41   #4209
Candy Killer
Zakorzenienie

Cytat:
wiem wieeeem , niestety , ale z wiatrakami sie nie wygra :/

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 23:43   #4210
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
ja nie podawałam chyba :P
wymyśl jakiś
Taaa...pewnie mi wyślą jakiś kod na ten numer i tyle sobie poklikałam.

(Nie) lubię to

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 23:44   #4211
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie dieta plus dużo wody teraz piję 3 butle po 1,5 litra dziennie
Ja podziwiam Cię za determinację w diecie i efekty, ale naprawdę tak dużo wody pijesz? To nie jest szkodliwe? Gdzieś coś o tym czytałam... Coś mi się o uszy obiło...

A już wiem! Ostatni Shape! Ale gazeta to w sumie żadne źródło wiedzy, więc raczej nie mam racji.
Stary 2012-04-25, 23:47   #4212
beoneself
Zakorzenienie

Uwaga, dziewczyny, obejrzałam dzisiaj pierwszy mecz w życiu!!! I to całe 120 minut!
Tylko wynik nie taki jaki miał być...
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-25, 23:51   #4213
summerisgone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Gratulacje!

środkowy? Różnice widać między kolorami, ale pewności nie mam bo CaH nie kupiłam
Wiem że widać ale jakby ich do siebie nie przyłożyć to ciężko byłoby stwierdzić czy nie są takie same (mowa o środkowym i prawym). I tak, CaH jest na środku
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 00:00   #4214
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:

dobrze wiedzieć....

dzięki

O kurczę, duuużo wody... Może sama powinnam do tego wrócić, ale ja wypijałam jedną butlę dziennie
Zazdroszczę i gratuluję efektów w każdym razie
A jeszcze tak nieśmiało zapytam - dietetyczka to prywatnie? Ile płaciłaś za wizytę?
I czego unikałaś w jadłospisie?

Strzeliłam na zapas dwie notki na bloga, między innymi o moim żbiko-kocie, bo co chwila ktoś mnie o niego pyta ^^ Wrzucę za kilka dni, a jutro dam ostatnie lumpeksowe zdobycze
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 00:04   #4215
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Gratulacje!
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
gratuluję świetny wynik
dzięki Dziewczyny!

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość

no, teraz widzę jak to jest i jakie to w sumie nietrudne... najadam się naprawdę do syta, żołądek mi się jakoś dziwnie obkurczył, kiedyś bym zjadła salatkę z 2 pomidorów, 3 oliwek i sałaty lodowej i czułabym się pusta w środku... a teraz - zaraz pęknę
Owszem, jest to trudne... Przez całe trzy miesiące wypiłam raptem pół lampki wytrawnego wina. A nie powiem, lubiłam (i umiałam) sporo pohulać na imprezach. na szczęście raz że mi tego nie brakuje, a dwa że widzę że mam bez alko o wiele ładniejszą cerę na przykład. Lubiłam słodycze. W wielkich ilościach. Teraz słodki jest dla mnie batonik Nestlee Fitness. Ale i na kawałek sernika raz na ruski rok sobie pozwalam.... Ale jest to jeden mały kawałek i stop. Trochę wyrzeczeń jest. Ale ćwiczę silną wolę. I mi się to podoba
Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
wiem wieeeem , niestety , ale z wiatrakami sie nie wygra :/
otóż to niestety :/ chociaz można probować zawsze, dlatego sie dzisiaj odezwałam...
Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Ja podziwiam Cię za determinację w diecie i efekty, ale naprawdę tak dużo wody pijesz? To nie jest szkodliwe? Gdzieś coś o tym czytałam... Coś mi się o uszy obiło...

A już wiem! Ostatni Shape! Ale gazeta to w sumie żadne źródło wiedzy, więc raczej nie mam racji.
Tak, piję dwie butelki w pracy do 16. Teraz juz jak mam dzień, że tyle nie wypiję to mnie autentycznie suszy. po prostu organizm domaga się wody. Piję niegazowaną plus kilka herbat. No i jedną kawę, której teoretycznie najlepiej gdyby nie było, ja jednak lubię smak kawy. Więc ta kawa wymaga zniwelowania wodą. Nie obawiam się żadnych osłabień czy wypłukiwania witamin, bo spożywam ich sporo w diecie, w postaci warzyw, owoców, ryb itp. Połączonych z niewielką, minimalną ilością tłuszczy. Do tego biorę od dawna Merz Special. Więc czymś tam uzupełniam. A dużo mi ta woda pomaga. Nie jestem taka głodna, coś mnie wypełnia. Myślę, że moje nerki na tym skorzystają, bo sporo biegam do toelaty siłą rzeczy ja się aż tak dobrze nie znam. Ale od zawsze lekarze i dietetycy polecali wodę więc coś w tym musi być

Mój beauty blog
Stary 2012-04-26, 00:06   #4216
summerisgone
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33778072]O kurczę, duuużo wody... Może sama powinnam do tego wrócić, ale ja wypijałam jedną butlę dziennie
A jeszcze tak nieśmiało zapytam - dietetyczka to prywatnie? Ile płaciłaś za wizytę?

Strzeliłam na zapas dwie notki na bloga, między innymi o moim żbiko-kocie, bo co chwila ktoś mnie o niego pyta ^^ Wrzucę za kilka dni, a jutro dam ostatnie lumpeksowe zdobycze [/QUOTE]
W końcu Tymon!
Stary 2012-04-26, 00:12   #4217
kasiaj85
Moderator

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33778072]O kurczę, duuużo wody... Może sama powinnam do tego wrócić, ale ja wypijałam jedną butlę dziennie
[/QUOTE]
mam nadzieję, że nie za dużo. póki co pracuję nad tym żeby osiągnąć wymagane 50% normy nawodnienia organizmu. Pracuję nad zdrowszymi proporcjami tłuszczu do wody. Mam już 49%
Prywatnie. Przyjmuje w gabinecie, wizyta z ustaleniem jadłospisu kosztuje 90zł. raz. Potem następna po 2 tyg jest bezpłatna - kontrola. I po miesiącu nowy jadłospis. Także jestem pod stałą obserwacją. I naprawdę, nic mi ta dieta zlego nie robi. Nie kręci mi się w głowie, nie poprzestawiały mi się cykle, wszystko jest ok a nawet czytając jadłospis moja lekarz rodzinna była w szoku jaki zróżnicowany i dobroczynny dla organizmu.

Mój beauty blog
Stary 2012-04-26, 00:16   #4218
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Dziewczyny, dostałam się na studia!

Tzn na razie to tylko conditional offer z uniwersytetu na którym najbardziej mi zależało, ale dali mi tak niskie wymagania, że niższych już dać nie mogli i jestem dobrej myśli, bo zbliżam się do celu!
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 00:22   #4219
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość

Tzn na razie to tylko conditional offer z uniwersytetu na którym najbardziej mi zależało, ale dali mi tak niskie wymagania, że niższych już dać nie mogli i jestem dobrej myśli, bo zbliżam się do celu!
Gratuluję

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.
AnnaVanDort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 00:24   #4220
Konto usunięte

Kasiu, zazdroszczę, naprawdę
I baaardzo podziwiam

Tylko obawiam się, że u mnie dieta by nie zdała egzaminu, bo nie mam nadwagi ani nic, zależy mi tylko na zrzuceniu odrobiny tłuszczyku, zwłaszcza z boczków, gdzie jest go najwięcej. Intensywne ćwiczenia nic nie dały, lekarka mi powiedziała, że takich dodatkowych centymetrów skumulowanych przez antykoncepcję nie da się tak łatwo pozbyć

Drozja, gratuluję!
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 00:29   #4221
enn_
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje!
Co to za studia, jeśli można spytać?
Stary 2012-04-26, 00:31   #4222
Sondrina
BAN stały

Czy tylko ja przeżywałam rzuty karne i odpadnięcie Realu Madryt?

Poza tym zaszalałam dzisiaj z lakierami. W końcu dobrałam się do limitki Amazing Amazone I coś czuję, że na tych lakierach nie poprzestanę;P

Poza tym jestem szczęśliwa, bo w końcu będę mogła sprawdzić się w tym co mnie kręci. Od pewnego czasu ciągnie mnie w kierunku marketingu i reklamy. Udało mi się załapać na imprezę, na której będę reklamowała uczelnię Niby nic, ale zawsze jakieś wyzwanie i ciekawe doświadczenie
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 00:35   #4223
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje!
Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość

Poza tym zaszalałam dzisiaj z lakierami. W końcu dobrałam się do limitki Amazing Amazone I coś czuję, że na tych lakierach nie poprzestanę;P

Poza tym jestem szczęśliwa, bo w końcu będę mogła sprawdzić się w tym co mnie kręci. Od pewnego czasu ciągnie mnie w kierunku marketingu i reklamy. Udało mi się załapać na imprezę, na której będę reklamowała uczelnię Niby nic, ale zawsze jakieś wyzwanie i ciekawe doświadczenie
Ja też przeżywałam, razem ze zgrają facetów przed tv Wszyscy załamani
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 00:44   #4224
Konto usunięte

Tak sobie myślę, że chyba puszczę w świat te cienie La Rosa... Są świetne, ale wolę prasowane, wiem, że tych bym prawie nie używała, będą mi zajmować miejsce, a ktoś inny mógłby się z nich cieszyć...
Tylko w moim otoczeniu nikt by się raczej na nie nie skusił - myślicie, że na Allegro by poszły?
Stary 2012-04-26, 00:48   #4225
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Gratulacje!

Ja też przeżywałam, razem ze zgrają facetów przed tv Wszyscy załamani
Ja przeżywałam z mamą, obie się załamałyśmy, gdy Kaka, Ronaldo i Sergio Ramos nie wbili gola... Ale wczoraj była prawdziwa żałoba, bo Barca to mój absolutny numer 1. Ale i wczoraj i dzisiaj darłam się wniebogłosy, aż dziw, że sąsiedzi jeszcze nie przyszli;p Uwielbiam Primera Division i liczyłam na hiszpański akcent w finale. Ale jutro Liga Europejska i tam w półfinale grają przeciwko sobie dwa hiszpańskie teamy, więc jeden z nich siłą rzeczy trafi do finału
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 01:50   #4226
Konto usunięte

Miałyście kiedyś mikrodermabrazję? Warto za 30zł?
Koło mnie niedawno otworzyli salon kosmetyczny i właśnie znalazłam ich ofertę na Citeam, właśnie 29zł za mikrodermabrazję z kremem i nie wiem, czy się nie skusić w ramach zbliżających się imienin
Stary 2012-04-26, 01:54   #4227
enn_
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33778434]Miałyście kiedyś mikrodermabrazję? Warto za 30zł?
Koło mnie niedawno otworzyli salon kosmetyczny i właśnie znalazłam ich ofertę na Citeam, właśnie 29zł za mikrodermabrazję z kremem i nie wiem, czy się nie skusić w ramach zbliżających się imienin [/QUOTE]
Ja nie miałam, ale pamiętam, że kiedyś czytałam, że to strasznie fajne i się napalałam.
Stary 2012-04-26, 02:22   #4228
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Btw, może kogoś to zainteresuje: na moim blogu (link w podpisie) swatche pomadki Chanel, Lancome Rouge in Love, paletki Dior Garden

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.
AnnaVanDort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 02:58   #4229
summerisgone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnnaVanDort Pokaż wiadomość
Btw, może kogoś to zainteresuje: na moim blogu (link w podpisie) swatche pomadki Chanel, Lancome Rouge in Love, paletki Dior Garden
Rany boskie, kliknęłam i włączyła mi się muzyka. Co cie podkusiło do wstawienia samowłączającej się muzyki na bloga
Stary 2012-04-26, 06:58   #4230
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Ja w tym momencie próbowałam zasnąć, za to TŻ się darł jak szalony za co dostał porządny ochrzan ode mnie z delikatną prośbą, żeby się zamknął

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości