|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VI
Cytat:
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
|
#4203 | ||||
|
Moderator
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;33770632]No dokładnie, cwana osoba tusz sprawdzi na miejscu, a osoba wierząca w "nienaruszony" kosmetyk, bo wkońcu to sklep lub osoba, która będzie się spieszyć kupi stary tusz i tym sposobem straci pieniądze. Kilka razy kupiłam już "kota w worku", czyli stary tusz, który robił grudki lub miał posklejaną szczoteczkę i nie chcę popełniać tego błędu.
Byłabym za foliowaniem kosmetyku ![]() A stosujesze jakąś dietę?? uprawiasz jakiś sport?? Odczulam się na kurz i roztocza, w lutym minął rok, ale jeszcze ok. 4 lata przede mną Co miesiąc dostaję świra jak mam iść znowu na szczepienie i siedzieć tam min. godzinę mimo wcześniejszej rejestracjidokładnie... A jeszcze jak widzę ta kobiety w drogeriach, tak skłonne żeby pomazać po łapce szminką (nietesterem) albo lakierem po pazurze... ja bym nie chciała takiego użytego produktu, naprawdę. Jestem na diecie ułożonej przez dietetyczkę dla moich potrzeb. Nie uprawiam żadnego sportu. Chyba że intensywne swatchowanie na bloga i postowanie na wizazu można podciągnąć pod ćwiczenia fizyczne. Sama dieta u mnie przyniosła takie efekty. I od razu powiem, nie nie głodzę się. Wręcz nie przejadam całych porcji. Poczatki były trudne, prawda, bo wydawało mi się że tego będzie strasznie mało. Ale po około 2 tygodniach żołądek się tak przyzwyczaił... Teraz siedzę obżarta sałatką (ilościowo o pomidora mniej niż wg przepisu) i czuję się napchana. Piję dużo wody co prawda, ale to pomaga. Ajć. współczuję odczulania w takim razie... Cytat:
klnę, krzyczę, rzucam się hehe tak mam no. Cytat:
Cytat:
Cytat:
u mnie musiała być terapia szokowa... niestety :/ [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33773117]Czytałam już na fejsie i się nadziwić nie mogę! Gdybym ja miała tyle cierpliwości i samozaparcia... Chociaż u mnie po 3 miesiącach ćwiczeń i diety "mniej żreć, zdrowiej żreć" nie było absolutnie żadnych rezultatów... Co robisz?[/QUOTE] nie ćwiczę bo nie mam sił jakoś po pracy... chociaż chcialabym, może zacznę. Póki co jak wyżej pisałam Dietetyczka ułożyła dietę pode mnie. pewnie nie ma w niej nic odkrywczego ale na pewno nie ma produktów których nie lubię... a to już dużo. Ogólnie dieta plus dużo wody teraz piję 3 butle po 1,5 litra dziennie
|
||||
|
|
|
#4204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
środkowy? Różnice widać między kolorami, ale pewności nie mam bo CaH nie kupiłam Cytat:
Cytat:
tak, to działa genialnie. Ale trzeba mieć czas by robić to regularnie |
|||
|
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4206 | ||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
świetny wynik
|
||||
|
|
|
#4207 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiaj85 bo sama zmiana nawyków żywieniowych bardzo dużo daje. Wcale nie trzeba ćwiczyć. Tylko to takie trudne...
Pochasałam na Fejsie...chwilę, bo chcą ode mnie nr tel i już nic nie mogę zrobić. Wszystkie musiałyście podać żeby korzystać? Jestem laikiem jeśli chodzi o fejsa
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymyśl jakiś
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wieeeem , niestety , ale z wiatrakami sie nie wygra :/
|
#4210 |
|
Wtajemniczenie
|
Taaa...pewnie mi wyślą jakiś kod na ten numer i tyle sobie poklikałam.
(Nie) lubię to
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzieś coś o tym czytałam... Coś mi się o uszy obiło...A już wiem! Ostatni Shape! Ale gazeta to w sumie żadne źródło wiedzy, więc raczej nie mam racji.
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Uwaga, dziewczyny, obejrzałam dzisiaj pierwszy mecz w życiu!!!
I to całe 120 minut! ![]() Tylko wynik nie taki jaki miał być...
|
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4214 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę i gratuluję efektów w każdym razie ![]() A jeszcze tak nieśmiało zapytam - dietetyczka to prywatnie? Ile płaciłaś za wizytę? I czego unikałaś w jadłospisie? Strzeliłam na zapas dwie notki na bloga, między innymi o moim żbiko-kocie, bo co chwila ktoś mnie o niego pyta ^^ Wrzucę za kilka dni, a jutro dam ostatnie lumpeksowe zdobycze
|
|
|
|
|
#4215 | ||
|
Moderator
|
dzięki Dziewczyny!
Cytat:
Owszem, jest to trudne... Przez całe trzy miesiące wypiłam raptem pół lampki wytrawnego wina. A nie powiem, lubiłam (i umiałam) sporo pohulać na imprezach. na szczęście raz że mi tego nie brakuje, a dwa że widzę że mam bez alko o wiele ładniejszą cerę na przykład. Lubiłam słodycze. W wielkich ilościach. Teraz słodki jest dla mnie batonik Nestlee Fitness. Ale i na kawałek sernika raz na ruski rok sobie pozwalam.... Ale jest to jeden mały kawałek i stop. Trochę wyrzeczeń jest. Ale ćwiczę silną wolę. I mi się to podoba otóż to niestety :/ chociaz można probować zawsze, dlatego sie dzisiaj odezwałam... Cytat:
po prostu organizm domaga się wody. Piję niegazowaną plus kilka herbat. No i jedną kawę, której teoretycznie najlepiej gdyby nie było, ja jednak lubię smak kawy. Więc ta kawa wymaga zniwelowania wodą. Nie obawiam się żadnych osłabień czy wypłukiwania witamin, bo spożywam ich sporo w diecie, w postaci warzyw, owoców, ryb itp. Połączonych z niewielką, minimalną ilością tłuszczy. Do tego biorę od dawna Merz Special. Więc czymś tam uzupełniam. A dużo mi ta woda pomaga. Nie jestem taka głodna, coś mnie wypełnia. Myślę, że moje nerki na tym skorzystają, bo sporo biegam do toelaty siłą rzeczy ja się aż tak dobrze nie znam. Ale od zawsze lekarze i dietetycy polecali wodę więc coś w tym musi być
|
||
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33778072]O kurczę, duuużo wody... Może sama powinnam do tego wrócić, ale ja wypijałam jedną butlę dziennie
![]() Zazdroszczę i gratuluję efektów w każdym razie ![]() A jeszcze tak nieśmiało zapytam - dietetyczka to prywatnie? Ile płaciłaś za wizytę? I czego unikałaś w jadłospisie? Strzeliłam na zapas dwie notki na bloga, między innymi o moim żbiko-kocie, bo co chwila ktoś mnie o niego pyta ^^ Wrzucę za kilka dni, a jutro dam ostatnie lumpeksowe zdobycze [/QUOTE]W końcu Tymon!
|
|
|
|
#4217 |
|
Moderator
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33778072]O kurczę, duuużo wody... Może sama powinnam do tego wrócić, ale ja wypijałam jedną butlę dziennie
![]() Zazdroszczę i gratuluję efektów w każdym razie ![]() A jeszcze tak nieśmiało zapytam - dietetyczka to prywatnie? Ile płaciłaś za wizytę? I czego unikałaś w jadłospisie? [/QUOTE] mam nadzieję, że nie za dużo. póki co pracuję nad tym żeby osiągnąć wymagane 50% normy nawodnienia organizmu. Pracuję nad zdrowszymi proporcjami tłuszczu do wody. Mam już 49% Prywatnie. Przyjmuje w gabinecie, wizyta z ustaleniem jadłospisu kosztuje 90zł. raz. Potem następna po 2 tyg jest bezpłatna - kontrola. I po miesiącu nowy jadłospis. Także jestem pod stałą obserwacją. I naprawdę, nic mi ta dieta zlego nie robi. Nie kręci mi się w głowie, nie poprzestawiały mi się cykle, wszystko jest ok a nawet czytając jadłospis moja lekarz rodzinna była w szoku jaki zróżnicowany i dobroczynny dla organizmu. |
|
|
|
#4218 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dostałam się na studia!
Tzn na razie to tylko conditional offer z uniwersytetu na którym najbardziej mi zależało, ale dali mi tak niskie wymagania, że niższych już dać nie mogli i jestem dobrej myśli, bo zbliżam się do celu!
|
|
|
|
#4219 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4220 |
|
Konto usunięte
|
Kasiu, zazdroszczę, naprawdę
![]() I baaardzo podziwiam ![]() Tylko obawiam się, że u mnie dieta by nie zdała egzaminu, bo nie mam nadwagi ani nic, zależy mi tylko na zrzuceniu odrobiny tłuszczyku, zwłaszcza z boczków, gdzie jest go najwięcej. Intensywne ćwiczenia nic nie dały, lekarka mi powiedziała, że takich dodatkowych centymetrów skumulowanych przez antykoncepcję nie da się tak łatwo pozbyć ![]() Drozja, gratuluję!
|
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co to za studia, jeśli można spytać?
|
|
#4222 |
|
BAN stały
|
Czy tylko ja przeżywałam rzuty karne i odpadnięcie Realu Madryt?
Poza tym zaszalałam dzisiaj z lakierami. W końcu dobrałam się do limitki Amazing Amazone I coś czuję, że na tych lakierach nie poprzestanę;PPoza tym jestem szczęśliwa, bo w końcu będę mogła sprawdzić się w tym co mnie kręci. Od pewnego czasu ciągnie mnie w kierunku marketingu i reklamy. Udało mi się załapać na imprezę, na której będę reklamowała uczelnię Niby nic, ale zawsze jakieś wyzwanie i ciekawe doświadczenie
|
|
|
|
#4223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszyscy załamani |
||
|
|
|
#4224 |
|
Konto usunięte
|
Tak sobie myślę, że chyba puszczę w świat te cienie La Rosa... Są świetne, ale wolę prasowane, wiem, że tych bym prawie nie używała, będą mi zajmować miejsce, a ktoś inny mógłby się z nich cieszyć...
Tylko w moim otoczeniu nikt by się raczej na nie nie skusił - myślicie, że na Allegro by poszły? |
|
|
|
#4225 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4226 |
|
Konto usunięte
|
Miałyście kiedyś mikrodermabrazję? Warto za 30zł?
Koło mnie niedawno otworzyli salon kosmetyczny i właśnie znalazłam ich ofertę na Citeam, właśnie 29zł za mikrodermabrazję z kremem i nie wiem, czy się nie skusić w ramach zbliżających się imienin
|
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33778434]Miałyście kiedyś mikrodermabrazję? Warto za 30zł?
Koło mnie niedawno otworzyli salon kosmetyczny i właśnie znalazłam ich ofertę na Citeam, właśnie 29zł za mikrodermabrazję z kremem i nie wiem, czy się nie skusić w ramach zbliżających się imienin [/QUOTE]Ja nie miałam, ale pamiętam, że kiedyś czytałam, że to strasznie fajne i się napalałam.
|
#4228 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Btw, może kogoś to zainteresuje: na moim blogu (link w podpisie) swatche pomadki Chanel, Lancome Rouge in Love, paletki Dior Garden
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tym momencie próbowałam zasnąć, za to TŻ się darł jak szalony za co dostał porządny ochrzan ode mnie z delikatną prośbą, żeby się zamknął
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

Co miesiąc dostaję świra jak mam iść znowu na szczepienie i siedzieć tam min. godzinę mimo wcześniejszej rejestracji
Lush & China Glaze lover!
świetny wynik 

Gdzieś coś o tym czytałam... Coś mi się o uszy obiło...