|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
A apropo zakupów to wcale nie wyglądasz jak tuba gałganie bluzka w paski jest genialna Cytat:
Cytat:
Cytat:
kolor jest naprawdę przepiękny, chyba też szczelę sobie jakąś szamponetkę Cytat:
to jest ekstra Cytat:
Chociaż czasami sama mam takie dni że 3 posiłki mi wystarczają i więcej nie mogę wepchać ![]() Wiecie co ostatnio zauważyłam? że zjem 2 paski czekolady i batonika to tak się źle czuje że coś . I pomyśleć że dawniej potrafiłam zjeśc na dzień 3 batoniki albo paczkę ptasiego mleczka Od niedzieli mnie wogóle nie ciągnie do słodkiego, nic a nic. Oby tylko tak zostało Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-04-26 o 11:29 |
||||||
|
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Alexis,
![]() Ja w ogóle ostatnio nie jem słodkiego, ani mnie do niego nie ciągnie Bardziej mam słabość do kanapek Pobiegane!!! Ale pięknie na dworzu Gorąco, słonecznie Biegałam w bluzce bez rękawów i i tak się zgrzałam i tak ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- http://www.seamsforadesire.com/ Znowu zabójczo wygląda Chyba założę jej fanpejcz na fejsbuku
|
|
|
#4023 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
niech pracuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no, no... ![]() Ja byłam na ponad godzinnym spacerze u nas też ciepło tylko wieje trochę
|
|||||
|
|
|
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już edytuję, skoro to taka tajemnica wielka I nie, nie pisałaś dokładnie, a reagujesz, jakby ktos na Twoja rodzine naskoczyl ![]() Śmietana, ja też nie jem czipsów. Tzn. jakieś dwa tygodnie temu kupiłam i po to, żeby przekonać się, czemu ich nie jem ![]() A i Psyhe, oficjalnie dolaczam (juz tak na przyszlosc) do fanpejdza tej laski Jej zestawy sa coraz lepsze. Generalnie chyba nie podobaja mi sie blogi polskich szafiarek, kiedys lubilam beauty-fashion-shopping, ale teraz zaczela wstawiac ciagle jakies zdjecia z telefonu i ogolnie nuda. w ogole strasznie oficjalny styl ma jak na 21 letnia dziewczyne
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-04-26 o 17:07 |
|
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze jest to, że ten top kosztował w regularnej cenie 19,90! ![]() 2. Powiem Ci, że dostałam obsesji na punkcie włosów Czuję się jak celebrytka nr 1 w caaałym moim mieście Echhh... wiesz jak to jest - my dziennikarze/rzecznicy prasowi/korespondenci mamy swoje metody ![]() Wytopiłam trochę tłuszczu ucząc się na tym pięknym słońcu - mam nadzieję, że pod prysznicem zobaczę jaśniejsze paski od bokserki. Dziś: I: Rosół z makaronem + ziemniaki, pierś z kurczaka, kapusta kiszona z marchewką II: Kawałek maminej szarlotki [jeszcze ciepła ]III: Kromka pieczywa z pastą kawiorową i pomidorem + dwie frankfurterki W międzyczasie kawa z mlekiem i dwiema łyżeczkami cukru!
|
|
|
#4026 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma tam niby cudów, niektóre ćwiczenia kojarzę z wfu czy innych 8 min legs " . A i zawsze miałam problemy z oddychaniem podczas ćwiczeń - tzn. albo nie oddychałam wcale . Brawo winylku, masz dauna, nauczyłaś się robić wdech i wydech w odpowiednim momencie , ale dla mnie to jest duży sukces . Jak dam radę to zrobię dziś wieczorem też, a jak nie to jutro, na pewno nie porzucę tych ćwiczeń! . A dzisiaj czuję zakwasy i to szczególnie w nogach i tyłku i to mnie cieszy!---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja nie wiem co się stało w tym wątku, może po prostu tyle lat się z tym męczymy, że najwyższy czas zakończyć ten dział naszego życia i zacząć się nim cieszyć? Tylko Wy chudzinki nie przesadzajcie, bo moje odchudzanie będzie trwało minimum, w najlepszym wypadku 3 miesiące, także nie chcę zostać sama! A co do braku zapału do słodyczy - zazdroszczę! Cytat:
. A na forum chciałabym zostać w jak największej części anonimowa, nie wiem w czym Ci to tak strasznie przeszkadza. Kłócić się nie będę, ale jestem przekonana, że napisałam, nie było reakcji (a jakaś dyskusja się toczyła dalej) to edytowałam .Nie wydaje mi się, żeby to była jakaś specjalnie ważna informacja
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, mam nową mobilizację do odchudzania
![]() Pewnie się domyślacie jaką Moje dzisiejsze menu i aktywność fizyczna ![]() I. grahamka z wędliną i ogórkiem + 2CLA i kawa z mlekiem bez cukru II. 2 łyżki ziemniaków niczym nie polane + 2CLAkawa z mlekiem bez cukru zielona herbata jabłko III. będzie wieśniak z ogóraskiem znowu biegałam Agniesikk jest naszą zadziorą
|
|
|
#4028 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkim
Postanowiłam do Was dołączyć, bo do wakacji, chcę schudnąć jakieś 3 kilo. Od dzisiaj zaczynam 8 min abs i legs. Mam 165 cm i ważę 53/54 kg. Najbardziej zależy mi na odchudzeniu ud, ale na brzuszku też bardzo Także od dzisiaj zabieram się za dietę i ćwiczenia!
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wreszcie ruszyłyśmy tyłki i zabrałyśmy się za ćwiczenia!
|
|
|
|
#4030 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Winyl!!! Brawo za Twoje sukcesy ej, właśnie zauważyłam lokalizację - Gdn=Gdańsk?![]() Och jak ten wątek tętni dietą i odchudzaniem! ![]() Zrobiłam test..... 1 kreska, ale ani ja ani TZ nie wiemy czy sie cieszymy ![]() od jutra znów dieta, ćwiczenia i koniec schizowania! Zabieram się za naukę i jeszcze intensywniej będę szukać pracy ![]() Ale dalej kręci mi się w głowie
|
|
|
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
MP, mnie bardziej do Gdyni pasuje
![]() Ej tak mi dobrze dietowanie idzie ![]() Powiedzcie mi, że się nie nażrę na urodzinach sisotry
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-04-26 o 18:21 |
|
|
|
|
#4034 |
|
Zadomowienie
|
temu pytam bo różne skróty piszą
![]() co nie zmienia faktu, że wezmę Winylka na kawę
|
|
|
|
|
#4035 |
|
Raczkowanie
|
Tak się zastanawiam, czy schudnę chociaż trochę, bo ja chyba przez całe życie jestem taka sama ( w sensie, że tłuszcz proporcjonalnie do wzrostu, no nie wiem jak to powiedzieć
). No ale miejmy nadzieję, bo na wakacje już chcę mieć wszystko cacy Jeszcze tylko, żeby włosy szybciej rosły EDIT: A słyszałyście o ćwiczeniach fat burning?
1.12.2011 - 31 cm 1.04.2012 - 37 cm 1.05.2012 - 39 cm cel I --> 45 cm pokrzywa : 23.09 - 23.12 kuracja Radicalem Moje zdjęcia: http://photoyama.blogspot.com/ Edytowane przez lokalamuka Czas edycji: 2012-04-26 o 18:35 |
|
|
|
|
#4036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sobie powiedziałam, że koniec z tym! W te wakacje będzie pełno pasztetów na plaży, ale sorry, ja do nich nie dołączę
|
|
|
|
#4038 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty to nie za mało jesz? Moje menu jest karygodne, jem malutko, ale nie mam ochoty na więcej . Tzn. malutko = mniej więcej tyle co Ty, ale wg mnie przy ćwiczeniach to jest stanowczo za mało! Ja bym chciała taka 1200-1400kcal wcinać, a tu nie ma co jeść ... O marny mój losie, czemu słodycze nie działają odchudzająco? To prawda. A ja jestem aniołkiem ![]() Cytat:
zapraszamy . W dobrym momencie, bo o dziwo wszystkie zaczęłyśmy ćwiczyć i się generalnie rzecz biorąc odchudzać, a nie tuczyć, jak to miałyśmy w zwyczaju robić przez ostatnich 5 części wątku . Jesteś tego samego wzorstu co ja, a mi się marzy 52 . Za Twoje 54 teraz też bym wiele oddała, bo póki co to jestem mistrzem wagi wielorybiej![]() Cytat:
Dzięki, dzięki, od razu się człowiekowi morda cieszy .Jak to nie wiecie czy się cieszycie? Cieszcie się, cieszcie, jeszcze nadejdzie odpowiedni czas . Cytat:
)
|
|
|
#4039 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() OMG! Ja z TZ jeszcze nie byłam na plaży - w sensie ja w wodzie
|
|
|
|
|
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Chociaż po ostatnich eksperymentach z nożyczkami może nie powinnam się dziwić ![]() Jak to, nie dołączysz do mnie na plaży?
|
|
|
#4041 |
|
Zadomowienie
|
Winyl dla mnie słodycze tez mogłyby byc odchudzające
Tzn wiesz, cieszymy się ja chyba bardziej bo chodzi mi o kwestie pracy, finansów itd. Co nie zmienia faktu, że zrozumiałam że na pewno chce miec drugie dziecko, ale za jakiś czas ![]() Gałganie chodzę do szkoły w Gdańsku ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- ej, spokojnie! dołączymy, dołączymy
|
|
|
|
|
#4042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jem dość mało (ale za to dużo węgli Z jednej skrajności w drugą ![]() Winylkuuuuuuuu, mówiłam Ci, że nie jesteś wielorybem ![]() Co do spotkań....... Za rok widzimy się w Łodzi na jakimś faszyn łiku, wylaszczone, ubrane mega modnie, sączące jakiś dobry trunek Cytat:
Dlaczego?
|
|
|
|
#4043 |
|
Raczkowanie
|
No to ćwiczymy!!! A macie jakąś specjalną dietę, czy po prostu mniejsze porcje i częstsze, bez obżerania i słodyczy? EDIT: Czytam i czytam o tym ABS, ale piszą, że to wzmacnia mięśnie, ale nie spala tłuszczu
1.12.2011 - 31 cm 1.04.2012 - 37 cm 1.05.2012 - 39 cm cel I --> 45 cm pokrzywa : 23.09 - 23.12 kuracja Radicalem Moje zdjęcia: http://photoyama.blogspot.com/ Edytowane przez lokalamuka Czas edycji: 2012-04-26 o 18:49 |
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Winyl myślałam, że wieloryby żyją w wodzie ![]() A tak poważnie to nie jesteś wielorybem! Ja się załamałam, bo gadałam z koleżankami i wiecie co? Laski mojego wzrostu ważą od 38 do 42-43 MAX. kilo ![]() Czuję się przez to jak mega turbo pasztet! ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Specjalnie się zważę w pon! A co! I wam tutaj obwieszczę moją wagę... Może to mnie zmobilizuje do pilnowania się.....
|
|
|
|
#4045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
IDĘ Z WAMI, mogę?! Będę mogła się przed Wami wdzięczyć Cytat:
![]() 2. Tez tak miałam w pewnym momencie - dzisiaj NAJEM SIE NA ZAPAS, a od jutra koniec. Nigdy się to nie sprawdzało ) Jutro zakończenie, jakoś mi tak smutno
|
|
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ten problem (mówiłam pierdyliard razy), że jak nie jem słodyczy i fast foodów to ciężko mi dobić powyżej 1000 :/. Normalnie nie liczę kalorii, ale parę razy sprawdziłam no i kiepsko to wychodzi. Pewnie dlatego mi tak kiepsko to odchudzanie idzie :P:. W sumie dzisiaj zjadłam: - banana -wrapa razowego z kurczakiem i warzywami - kurczaka z sałatką i banana - batona fitness z ciemną czekoladą (91 kcal, nie bić, postanowiłam zaakceptować ciemną czekoladę itp. na diecie, bo inaczej cierpię na kompulsy :P) pewnie zjem jakąś kanapkę z szynką na kolację no i tyle :/. Chciałabym mieć czas i wenę na duuuże śniadania i wcinać jakieś fajne sałatki pomiędzy posiłkami, no ale jest jak jest ...
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem czy chcę mieć dzieci
Trochę mnie przeraża wydawanie połowy pensji na potomka i jeszcze oddawanie mu jednego pokoju w mieszkaniu. Generalnie ja nie lubię jak ktoś mi tyłek zawraca. Najgorsze jest to, że mój TŻ chce mieć dwójkę dzieci. Dla mnie jedno to max.Psyhe, mam nadzieje, ze chodzi o jakas blogerke, a nie, ze inspirujesz sie kolezanka siostry?! Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-04-26 o 18:54 |
|
|
|
|
#4048 |
|
Zadomowienie
|
yyyy..... bo jetem grubym, obleśnym pasztetem, w dodatku z mega krzywym cielskiem.... Wstyd mi się było rozebrać "publicznie"
![]() ej, nie schizuj się! Takie kg to anoreksja! ![]()
|
|
|
|
|
#4049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewka Ch. opracowała plan treningowy dla osób pracujących w biurze - teraz możemy sobie przesiadywać na wizażu i chudnąć
|
|
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jestem turbopasztetowym wielorybem. Ale nie będę! Spoko, moje koleżanki o ponad 10cm wyższe ode mnie ważą po ponad 10kg mniej niż ja Także widzisz, źle ze mną Poza tym Ty jesteś szczupła, więc nie wiem czemu się przejmujesz innymi . Ja kiedyś miałam fazę, że przy tych moich 165 chcę ważyć 47kg Aa no i co do włosów to mi się one wciąż wydają krótkie . Tzn. wiem, że należą do kategorii "długie", ale wcale nie wydaje mi się, że są jakieś spektakularne (może dlatego, że przez skręt są dużo krótsze). A dzisiaj dostałam tyyyle komplementów od takiej ładnej sprzedawczyni . Aż mi było głupio, ja taka gruba, paszteciarska, niewyspana, mejkap mi dawno spłynął, brzydko ubrana, zmęczona po uczelni, rozczochrana i ogóle obleśna i turbogruba , a ta kobietka szczuplutka, tak ładnie, świeżo wyglądała, pięknie i naturalnie i miała taki ładny miodowy blond kolor włosów, no ogólnie taka zadbana i och i ach i zaczęła mi mówić jak to pięknie wyglądam, czy te włosy to naturalne itd... ale mi było głupio! :|
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2012-04-26 o 18:59 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

bluzka w paski jest genialna 

kolor jest naprawdę przepiękny, chyba też szczelę sobie jakąś szamponetkę
. Jak na moje wielorybie, nieruszane od dawna cielsko to jest naprawdę super. Już mnie naku... tzn. bolą nogi strasznie!
. Niektóre strasznie ciężkie jak dla mnie, ale dało radę! Idę pod prysznic, a potem mam nadzieję, że spędzę cały dzień na nauce na jutrzejsze koło! Adios!

Prawie pół cm. różnicy 
I tutaj proponuje Shape dla Agnesuk - ta dziewczyna po prostu lubi rywalizację i chciała mieć godną konkurentkę.. wszystko jasne!
no, no...
BLOGUJĘ 
]
Piekarnik Laury
nie mam napędu
" 

. Tzn. malutko = mniej więcej tyle co Ty, ale wg mnie przy ćwiczeniach to jest stanowczo za mało! Ja bym chciała taka 1200-1400kcal wcinać, a tu nie ma co jeść ... O marny mój losie, czemu słodycze nie działają odchudzająco?