|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: I Jak Podobały Się Moje Fotki W Ckm? ;)))
Janda grala w reklamie leku chyba na gardlo
|
|
|
|
#1682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A ja pamiętam tą reklamę,to był bodajże początek lat 90,czy jakoś tak-w każdym bądź razie reklama jeszcze prawie raczkowała .O ile mnie pamięć nie myli,chodziło o odkurzacz Zelmer . Poszperałam trochę i coś znalazłam: Cytat:
|
|
#1683 |
|
Zadomowienie
|
To byla reklama w formie zdjecia,na ktorym Tyszkiewicz byla pokazana razem z odkurzaczem.Bylo to bardzo dawno,kiedy stawki dla aktorow wystepujacych w reklamach byly zawrotne(niewielu wtedy sie decydowalo na wystep-stad stawki wielkie) ona byla jedna z pierwszych w Polsce.W jakims wywiadzie mowila pozniej,ze sumka pozwolila na kupno mieszkania.Komentowala na zasadzie;"Glupi by sie nie zgodzil" .
Kora projektowala posciel...Sygnowala "nazwiskiem".Procesow ala sie z jej producentem o udzial w zyskach.O ile pamietam wygrala. |
|
|
|
#1684 |
|
Zadomowienie
|
Janda w jednym z wywiadów, już po zakupie przez nią "Polonii", stwierdziła, że nie odmówi udziału w reklamie jeśli za honorarium będzie mogła w jakimś stopniu sfinansować swoje nowe przedsięwzięcie. Podkreśliła, że przyjmie propozycję, jeśli będzie to "odpowiednia" reklama.
Fakt - poprzednia była mało wyszukana .
|
|
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Salma Hayek też pewnie niechętnie stała się "twarzą" Avonu, a Nicol Kidman na pewno nie wzięła udziału w reklamie chanel nr 5 z własnej woli.
|
|
|
#1686 |
|
Konto usunięte
|
Nicole Kidman była twarza Chanel 5
Na jej miejscu przypuszczam chcialoby byc mnóstwo znanych(oraz nieznanych osób). Niektore osoby *reklamuja* znanych projektantow poprzez noszenie ich ubran,sukni na przeróznych galach. Mają piękne kreacje za które nie muszą płacic ![]() Reklama z Krystyna Janda to reklama Tantum Verde
|
|
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiele z nich to robi i się tego nie wstydzi. W ich przypadku uważam-kasa nie była najważniejsza,choć też nie bez znaczenia. W tych reklamach,a zwłaszcza piątki Chanel pewnie każda dziewczyna/kobieta chciałaby wystąpić.
|
|
#1688 |
|
Konto usunięte
|
Fresa-tak,zgadzam się
Jak już ktos wczesniej napisal-napewno duza role(moze najwiekszą?) odgrywaja tu pieniadze. |
|
|
|
#1689 |
|
Zadomowienie
|
Na zachodzie tez rozmaicie aktorzy podchodza do wystepow w reklamach.Nie wszystkim to pasuje.Nie jestem pewna ale J.Foster,M.Streep chyba tego nie robily.Pisowni nazwisk tez nie jestem pewna.
Anna Dymna?Moze gdyby kasa poszla na zborzny cel...![]() A pamietacie reklame srodka na odchudzanie?Chyba 2 polskie aktorki nie chcialy jej komentowac...Nastepna reklamowala bodaj jakis amulet? Kasa,kasa... |
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ani ona zwiewna jak Nicole Kidman ani piękna jak Salma Hayek Kremy przeciw zmarszczkom reklamuje już Andie McDowell
|
|
#1691 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Konto usunięte
|
Oj tam,Fresa,cos by sie znalazlo.
Np samochod
|
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm,tylko jaki
?Te najlepsze(czyt. najdroższe) nie potrzebują reklamy ,a wątpię,żeby Poloneza chciała reklamować .
|
#1694 | |||
|
Zakorzenienie
|
M. Streep zagrała w filmie "Diabeł ubiera się u Prady".
Niby to nie reklama, ale pod szyldem domu mody i skojarzenia są jednoznaczne. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Na zachodzie aktorzy z najwyższej półki też się "wstydzą" (nie wiem jak to nazwać
) występować w reklamach, które są pokazywane w USA, chyba, że są to naprawdę bardzo, bardzo makrowe produkty np. Channel. Chętniej występują w reklamach za ogromne pieniądze, które nie są puszczane w USA, takim rynkiem zbytu jest przeważnie Japonia, w kontraktach jest napisane dużymi literami, że owa reklama będzie pokazywana tylko i wyłącznie w Japonii. |
|
|
|
#1696 |
|
Konto usunięte
|
Pomadko-nie,nie zaprzeczylam.
Moze źle to przedstawiam-ale dzis inaczej nie umiem. To sa aktorzy-chca grac w filmach i teatrach-nie reklamach batonikow,papierow toaletowych i serkow. Jezeli reklama-to czegos porzadnego,za dobre pieniadze. Bo jak już ktos napisa-a potem ja-one mają tu znaczenie. Tak jak nie wszyscy zgadazja sie na role w sitcomach. A Kermit? Pojecia zielonego nie mam
|
|
|
|
#1697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Perfumy...I Ty mozesz pachniec jak kolekcja oskarow... Pewna Pamela A. zaczela od reklamy piwa |
|
|
|
|
#1698 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Pomadko wiem
,ale swoje 3 grosze musiałam wtrącić .Tam od razu zła-prawdę mówię
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1701 |
|
Konto usunięte
|
Szukałam,szukałam-w miedzyczasie próbowałam przekazać to swoimi słowami ale w koncu znalazłam to,o co mi chodzi cały czas.
Nie po to aktorzy koncza szkoly aktorskie aby grac w reklamach. Oto cytat: "Na studiach aktorskich tego nie uczą. Kompania Doomsday musiała więc przejść przyśpieszony, samodzielny kurs przystosowania do życia w realiach drapieżnego kapitalizmu. - A po co im to? - może ktoś zapytać. - Jedna, druga reklama, reality show, serial i kariera gotowa. - Gdybyśmy chcieli grać w serialach albo reklamach, to nie spędzalibyśmy teraz długich godzin w Białymstoku, tylko ustawiali się w kolejce na casting - odpowiada Marcin Bartnikowski, aktor. Wybrali inną drogę. Czy może raczej ona sama pojawiła się przed nimi? " http://www.e-teatr.pl/pl/artykuly/6691.html |
|
|
|
#1702 |
|
Zadomowienie
|
Ochłapy to jakieś śmieszne piniadze za które nie chce mi sie pracowac.
Pałowac tzn ,hm wysilac sie za grosze.Absolutnie nie krytykuje i nie potepiam woznych itd.Zreszta dla kazdego inne znaczenie ma 100zl. Chodzilo mi o to,ze np. zwykla sesja do rzeczy sportowych powinna kosztowac minimum 1000 zl,a jesli ktos proponuje 300 to moze sobie sam pozowac. Szkoad mi czasu i uwazam ,ze nie uszanuje swojej pracy jesli pojde za takie pieniadze jakie mi zaproponowala.
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1704 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam sie,ze trzeba szanowac,zwlaszcz gdy za podobna prace i podobny jej czas trwania,mozna zarobic wiecej. Inna sprawa to przysluga.
Jeszcze mi sie przypomniala reklama apteki,w ktorej wystapil Poniedzialek? Nie tylko kasa ale i jakosc produkcji powinna miec znaczenie Linda Evangelista (?) zaszokowala niektorych,twierdzac kiedys,ze za pewne stawki ie oplaca jej sie rano wsawac.Byl to czas jej swietnosci... |
|
|
|
#1705 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
po pierwsze ja nie mowilam nic na temat milosci..... po drugie to ze nie krytykuje Sandruni i sie z nia nie wyklocam to tez jestem be? nic mi dziewczyna nie zrobila, jest dla mnie mila wiec ja dla niej tez taka jestem i ja lubie.... po trzecie dlaczego mialoby to mi nie wyjsc na zdrowie?? moze jakis przyklad?
|
|
|
#1706 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1707 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Sandrunia wiesz jak bylam mlodsza chcialam byc fotomodelka
nie mowie tu o zdjeciach do CKMa bo takich bym raczej nie chciala a poza tym bym sie nie odwazyla, ale przeciez jest kupa innych zdjec - np. reklamy ciuchow czy bielizny. nawet jak mialam 17 lat mialam mala sesje zdjeciowa ale taka dla przyjemnosci. po prostu znajomy fotograf zrobil mi takowa i powiem Ci ze zdjecia byly fajne. no ale na tym sie skonczylo a moje zycie potoczylo sie w innym kierunku. jesli odkopie gdzies te fotki to postaram sie wkleic
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie nie spie jeszcze i mysle...
![]() Tak mi tylko do glowy przyszlo... Kurcze, nie taka Sandrunia slodka jak sie tu nam malowala. Tzn slodka ale tylko z zewnatrz. Czyli slodzi, slodzi, dzibdziusiuje a jak nie widzisz to noz w plecy wbije...Bo jej sie nie oplaca komus pomoc. Szanuje sie? Moze. Mozna to i tak nazwac. A moze jej woda sodowa do glowy uderzyla? I teraz jest wielka modelka, bo pozowala w CKM. I juz kolezance nie pomoze, bo przeciez gwiazda jest... Wiecie co, mimo wszystko wolalam wierzyc, ze ona slodka jest. Chociaz na swojej drodze nie chcialabym spotkac takiej osoby. W zadnym wcieleniu. I nie jest to bron boze obrazliwe. Bo mysle, ze i moje towarzystwo by Sandruni nie odpowiadalo...
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W skrocie: Ty nie mowilas o milosci ale ona tak. Kto powiedzial, ze jestes be? Przyklad? jakos nie widac, zeby kolezankom tak chetnie pomagala. Tylko ostrzegalam, bo mam dobre serduszko
|
|
#1710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po drugie to dziewczyna ktora nazwalam kolezanka wlasciwie jest znajoma. Kilka razy malowala mnie do sesji potem poprosila mnie czy nie zrobilabym tego dla nie j ok,zgodzilam sie,ale znowu? Rozumiem nie stac ja na to trzba sobie pomagac,ale laska jesci mercedesem,a ostatio pytala czy czasem nie sprzedaje jeepa,bo Ona chetnie odkupilaby ode mnie. Czuje sie wyraznie wykorzystywana nie uwazasz?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

.

.