W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VIII - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego mamusiowego wątku dobiega końca, zapraszam wiec do głosowania
Raczkuję coraz szybciej, mam zęby takie ostre, mamusiu popatrz tylko, jak ja cudownie rosnę. 4 6,90%
Raczkuję i siadam, i zęby mam dwa i z nimi wyruszam na podbój świata! 1 1,72%
Mam trzy zęby, chodze raczkiem, jestem dużym niemowlaczkiem. 8 13,79%
U boku swej mamy, lecz już na czworakach, wyruszyć zamierzam na podbój Wszechświata. 6 10,34%
Glutenu jedzenie i próby stawania to naszych bobasów codzienne zmagania. 1 1,72%
Już za chwilę, za troszeczkę, zdmuchną dzieci na torciku pierwszą świeczkę. 11 18,97%
Raczkowanie nam nie straszne, czekaj mamo jak ja chodzić zacznę! 1 1,72%
Bose stópki, gołe główki i nie straszne nam docinki pani staruszki 1 1,72%
Roczki świętujemy, mamy na krok nie odstępujemy-zębami gryziemy, w świat sami niedługo pójdziemy 0 0%
Pierwsze piegi na małych noskach, ach jakże słoneczna jest ta wiosna 1 1,72%
Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy-kuny 11 18,97%
Mamo,mamo Ja już stoję i niczego się nie boję 8 13,79%
Mam już ząbki, stoję ładnie i biorę to co popadnie. 2 3,45%
Ząbki dają się we znaki, bo my fajne wakacyjne dzieciaki. 0 0%
Żegnam zimę, witam wiosnę bo Ja szybko przecież rosnę. 3 5,17%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-26, 21:11   #4021
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

LENKO I LILIANKO klask i: STO LAT!!!!!!

Patik jak miło mi że się o mnie pytasz

Beatko faktycznie nie mam czasu, ale czasem zajrzę tu na sekundkę

Marinko, Beatko, Zapałeczko
może się spotkamy co? pogoda sie robi ładna i na polku posiedziałybyśmy z maluszkami co Wy na to? jak coś to piszcie na pw bo w tym gąszczu postów mogę nie zauważyć

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 21:12   #4022
brumek
Zakorzenienie

Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość

Popołudniu przyszła do nas niespełna 3letnia sąsiadka ze swoją opiekunką i Ala wymyśliła sobie, że będzie wyrzucać zabawki z wózka, by Hania mogła je jej podawać. Zanosiłą się od śmiania dobre 5 min. tylko ja genialna matka wpadłam na pomysł nagrania tego już pod koniec zabawy. Filmik poniżej (wstawiałam pierwszy raz na youtube, więc mam nadzieję, że się ukaże)
http://www.youtube.com/watch?v=JtxzSmzmAIs&featu re=youtu.be
I z wczoraj
http://www.youtube.com/watch?v=cXbZzYzUHpk&featu re=youtu.be
Piękny ma śmiech
Ale oniemiałam przy tym drugim filmie Ona jest niesamowita! Chodzi jak "stara"
W pewnym momencie myślałam, że wejdzie do tego pudła
Świetną masz córeczkę

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
heh, ja mam przyczepioną na 2-3 klamerki od bielizny (nazywane czasem spinaczami)
Fajny patent (u nas się na to mówi spinacze ).

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
dziewczyny, a ja kupiłam igorowi mini okulary słoneczne ( to raptem kilka złotych ) i dziś przejechał w nich całą drogę powrotną. Myślałam, że padnę ze śmiechu. I to taki fajny model a la ray bany w zielonej oprawce . Można spróbować zamiast parasolki.
FOTO!!!!!!

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
Dla mam nieklubowych - no0we zdjęcia Julci z dzisiaj
Zakochałam się w tej niewinnej buzi
Jest urocza i mega pogodna!!!!!!!! I chyba mocno włoski jej ostatnio urosły, co?

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
To i ja pokażę Szymona z dzisiaj
A Szymonek to zawsze taki dystyngowany mi się wydaje On chyba jest spokojnym dzieckiem, co?
A oczka ma takie ciemne jak mój Tymuś

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Brumek jakiego maila teściowa napisała? pochwal się.. Twoja z tych nowoczesnych, skomputeryzowanych
Wklejam, chociaż mi głupio trochę
Kochana Kasiu, dziękuję Ci za to, że jesteś właśnie taka jaka jesteś. Kiedy P. Cię poznał i widziałam jaki był szczęśliwy, ja też czułam radość. Teraz gdy Cię znam już tak długo, wiem, że jesteś najlepszą synową jaką mogłabym sobie wymarzyć. Masz w sobie tyle ciepła i wszystkie te cechy, które uważam za najlepsze. P. jest niezwykłym szczęściarzem, że ma Ciebie za towarzyszkę życia. Kocham bardzo Ciebie, Tymonka i P. Cała Wasza Trójeczka jest wspaniała!
Mama
Wiem, że brzmi ckliwie, ale mi się bardzo miło zrobiło i się wzruszyłam

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
W sobote pojechałyśmy na spotkanie w klubie mam, Agata się świetnie bawiła z dziećmi, ja wróciłam z pofesjonalnym make-upem bo akurat spotkanie z wizażystką było.

W niedziele pędem jechałyśmy na pogotowie wiezorem, bo mi się wydawało, ze połknęła taki plastikowy element przy sznurku od kaptura. Ale lekarka stiwerdziła, ze to nie możliwe (spanikowałam), ze za duzy itd. i w domu przejrzałam zdjęcia ze spaceru i faktycznie zgubiła go wcześniej
Pierwsza podróż - boska Super że takie coś organizują. Chyba się dowiem, czy i u nas nie ma takich spotkań. Naprawdę świetna sprawa

Druga podróż - zgroza! Ale się musiałąś najeść strachu Dobrze, że to fałszywy alarm

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Później więcej poczytam, idę z Domkiem na rowerek
Natka, ja padnę przez Ciebie kiedyś! Ty jesteś pewna, że to ten sam chłopiec, którego rodziłaś w lipcu 2011, a nie jakieś o rok starsze dziecko Bo potrafi tyle co 1,5 roczniak!!!
Padam przez nim w pokłonach, naprawdę
Stary 2012-04-26, 21:13   #4023
iustyna1
Wtajemniczenie

Zanim nadrobię napiszę tylko wieści z wizyt:
* Zuza ostre zapalenie gardła - leki 50zł
* ja byłam u gina, mam zaje.isty stan zapalny i nie tylko - wizyta 100zł, leki 150zł, za dwa tygodnie kontrola, znowu 100zł.

Wiecie co, ryczeć mi się dzisiaj chce. Kolejny tydzień w domu, znowu antybiotyk. No nie mam już siły.
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 21:29   #4024
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
O matko, i Wikusia dziś świętuje Szkoda, że tak w cieniu dziewczynek ale też będzie miała niedługo swój dzień Sto lat Kochanie!
Dziekujemy za pamiec, a Wiki dzis nie czuje sie jakby byla w cieniu. Z samego rana ja wycalowalam i wysciskalam z tej okazji. Sporo dziewczyn mimo wszystko pamietalo o niej dziekujemy

Alibany

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Wklejam, chociaż mi głupio trochę
Kochana Kasiu, dziękuję Ci za to, że jesteś właśnie taka jaka jesteś. Kiedy P. Cię poznał i widziałam jaki był szczęśliwy, ja też czułam radość. Teraz gdy Cię znam już tak długo, wiem, że jesteś najlepszą synową jaką mogłabym sobie wymarzyć. Masz w sobie tyle ciepła i wszystkie te cechy, które uważam za najlepsze. P. jest niezwykłym szczęściarzem, że ma Ciebie za towarzyszkę życia. Kocham bardzo Ciebie, Tymonka i P. Cała Wasza Trójeczka jest wspaniała!
Mama
Wiem, że brzmi ckliwie, ale mi się bardzo miło zrobiło i się wzruszyłam

Bardzo milo takie cos przeczytac zwlaszcza od tesciowej. Napewno zasluzylas na takie slowa. Ja w zyciu sie nie doczekam od mojej.To zimna kobieta jest i ma spojrzenie bazyliszkowe ( zanim sie pobralismy balam sie jej tego wzroku, teraz mam w nosie) Malo tego nigdy nie widzialam zeby sie wzruszyla nie mowie juz o lezce w oku gdy M wyjezdza. Zwyczajny buziak i dowiedznia.

Za to mam fantastyczna mame. Jak wyjechalismy w sobote to po jakiejs godzinie dostalam od niej sms, napisala ze jestem cudowna corka i najlepsza przyjaciolka dla niej. To mi wystarcza.

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
* ja byłam u gina, mam zaje.isty stan zapalny i nie tylko - wizyta 100zł, leki 150zł, za dwa tygodnie kontrola, znowu 100zł.

Wiecie co, ryczeć mi się dzisiaj chce. Kolejny tydzień w domu, znowu antybiotyk. No nie mam już siły.

nie wiem co napisac, przykro mi ze Cie to spotyka

Edytowane przez Stronczek27
Czas edycji: 2012-04-26 o 21:31
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 21:34   #4025
brumek
Zakorzenienie

Cytat:

Co za czarna seria Dobrze, że się wybrałaś do tych lekarzy, bo z dnia na dzień byłoby pewnie gorzej
Nie wiem, co Ci napisać, Justyna, żeby Cię pocieszyć...

Teliczku - przyszła piękna czapa Bardzo dziękuję, kochana moja
Ale mailika minie napisałaś I co za paputki kupiłaś Jasiowi ?

Miałam jeszcze napisać, że Tymuś od wczoraj ulewa po jedzeniu. Oprócz tego, także od wczoraj, leci mu z buzi gęsta ślina, jak kiedyś. No więc wsadziłam palec do buzi, bo juz dawno nie sprawdzałam, a tam... nie nie, nie kolejny ząb Ale mega rozpulchnione dziąsło. Więc już bliżej niż dalej
Stary 2012-04-26, 21:37   #4026
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Hej
(wpadam tylko na chwilę, bo nie mam dziś już na nic siły)

Sto lat dla Wiktorii:roza :

Dziewczyny dziękuję w imieniu moich córeczek za wszystkie życzenia.: cmok:
( Nie mogę uwierzyć, że to już rok minął odkąd są na świecie)
Stary 2012-04-26, 21:38   #4027
brumek
Zakorzenienie

Mamad i Madzia - jak Wasi chłopcy teraz? Dalej gorączkują?
Madzia, co się okazało? Byliście u lekarza?
Stary 2012-04-26, 21:45   #4028
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Justynko

Brumku klub mam rewelacja. Agata miała frajde bo pociagiem jechałyśmy (a i ludzie mieli sensacje bo Agat w chuście)

Agata pokochała ostatnio piosenkę http://www.youtube.com/watch?v=zW1_ANe0l94 jak tylko zobaczy to cała chodzi. Zresztą erknijcie na Młodą: http://www.youtube.com/watch?v=puKbN...ature=youtu.be

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 21:48   #4029
zanetaa88
Zakorzenienie

Iustyna i tak jesteś silna

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Scio fajna jest ! Moja dama wariuje przy Michel Telo - Nosa Nosa potrafi być mega śpiąca a jak to usłyszy to dostaje power'u :P

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 21:53   #4030
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość

Beatko faktycznie nie mam czasu, ale czasem zajrzę tu na sekundkę

Marinko, Beatko, Zapałeczko
może się spotkamy co? pogoda sie robi ładna i na polku posiedziałybyśmy z maluszkami co Wy na to? jak coś to piszcie na pw bo w tym gąszczu postów mogę nie zauważyć
poszło PW

chęęęęętnie
Cytat:

Mama
masz mega za☠☠☠is*ą teściową klask i:

pogratulować takiej naprawdę ciepła kobieta z niej za takiego maila to bym nawet się do niej z jakimś pysznym ciachem wybrała
Cytat:

o kurczę ale Was dopadło..... współłczuję..

a Ty jak się czujesz? stan zapalny i coś jeszcze..? cholercia... zdrowia dla Was obu

Cytat:
Miałam jeszcze napisać, że Tymuś od wczoraj ulewa po jedzeniu. Oprócz tego, także od wczoraj, leci mu z buzi gęsta ślina, jak kiedyś. No więc wsadziłam palec do buzi, bo juz dawno nie sprawdzałam, a tam... nie nie, nie kolejny ząb Ale mega rozpulchnione dziąsło. Więc już bliżej niż dalej
kolejny zębol będzie..? ooo wow - który to już, bo pogubiłam się w rachunkach 9?
Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Hej
(wpadam tylko na chwilę, bo nie mam dziś już na nic siły)

Sto lat dla Wiktorii:roza :

Dziewczyny dziękuję w imieniu moich córeczek za wszystkie życzenia.: cmok:
( Nie mogę uwierzyć, że to już rok minął odkąd są na świecie)

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 21:54   #4031
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Bella

Ariina po raz kolejny Cie prosze wylaz z krzakow !!!! bo nasle Shire z helga

Edytowane przez Stronczek27
Czas edycji: 2012-04-26 o 21:56
Stary 2012-04-26, 21:57   #4032
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość

Scio fajna jest ! Moja dama wariuje przy Michel Telo - Nosa Nosa potrafi być mega śpiąca a jak to usłyszy to dostaje power'u :P
moja ma dokładnie to samo - - coś jest po prostu w tej piosence a jeszcze uwielbia jak z nią tańczyć do tej piosenki i najlepiej śpiewac - mega szał ciał jest

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Scio Agatka jest przesłodka - mogłabym na nią patrzeć cały czas na tym filmie - sama ją uczyłaś klaskać do tej melodii? wie kiedy ma klaskac - superowo - zdolna dziewczynka - i jak podryguje do rytmu wspaniale

zaczarowała mnie

Stary 2012-04-26, 21:57   #4033
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Witam
dla wszystkich potrzebujacych ja tez dolaczam do tej grupynie bede pisac o co chodzi bo jak o nic nie chodzi chodzi o....
brumku mysle ze tyle w tym temacie wystarczy
Moje dziecko podobno w dzisiejszy wiatr sie mega opalilo - a biedna matka z racji braku kasy nadal nie kupila kremu z filtrem - zycie sie to nazywa.
Marysiu buzia juz prawie zagojona, mama i tata nie schodzi z jej ust. A tak po staremu

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 22:02   #4034
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Witam
dla wszystkich potrzebujacych ja tez dolaczam do tej grupynie bede pisac o co chodzi bo jak o nic nie chodzi chodzi o....
tż-ta..?

tulę wirtualnie

i

Stary 2012-04-26, 22:04   #4035
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

a Dziewczyny tak sobie pomyslalam ze czas zaczac myslec nad nowymi tytulami do kolejnego watku. Takze czekam na PW
Stary 2012-04-26, 22:04   #4036
youyou
Zakorzenienie

jestem i ja

Sto lat dla naszych rocznicowych dziewczynek
Lenka i Lilka
I dla naszej Wikusi duży buziak

ale dziś piękna pogoda dzieciaki prawie cały dzień na dworzu. Lila szaleje, łazi na czworaka po podwórku, chodzi wokół wózka, super bawi sie w piaskownicy, tylko ja trzeba pilnowac bo wkłada wszystko do buzi, uwielbia się huśtać, jeździ w samochodzie Filipa (tzn ten ja pcha) itd

adrji za kroczki Jasia zuch chłopak, pięknie się rozwija

Lila tez już się puszcza i próbuje chodzić, straszna złośnica z niej bo jak tylko chce ją podtrzymac to się odpycha i chce sama..
Przy meblach zasuwa już śmiało i ciekawa jestem kiedy się odważy puścić
gdzie na wesele idziecie? my w okolice Mińska

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
super! Nawet jak niszowy, to gdzie go można będzie zobaczyć?

tak jak najbardziej , zdjecia jeszcze trwaja i film ma być gotowy najwcześniej w wakacje.
Jak będzie gotowy i dostępny to dam Wam znać

Cytat:
zuza wstała z 38,2 marudna, zapłakana. Boję się o nią po tej ospie i szpitalu dlatego na 14 jedziemy z nią do lekarza. Nie widać żeby to zęby były. Ją mam lekarza na 19. Do duszy ten dzień dzisiaj. Ciekawe jak go ogarniemy... Bo musimy parę rzeczy załatwić za jedną wizyta w mieście a zuza jest ledwo żywa

kochanie tak mi przykro

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wczoraj wyskoczyla jej wysypka, ale zamiast znikac to bardziej ja wysypalo Czy tak powinno być ????
Filip jak miał trzydniówkę to właśnie wysypka mu wędrowała po ciele, trwała parę dni spokojnie Kasia

Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość
Jaś był dzielny i kupiłam mu za to pierwszy raz soczek ze słomką, nie wiem skąd ale od raz zalapał jak z tego pić i stąd pytanie chcialabym mu kupić kubek ze słomką, jakis polecacie, pamiętam że Nerola kiedyś chyba polecala tommee ale one od 18m :/ albo jakiego nie polecacie Zaneta tobie jakiś przeciekał to napisz tez który to go nie kupie
Lila ma taki kubek http://allegro.pl/akuku-kubek-ze-slo...279758230.html

Mamy go zawsze pod ręką, ale często daję jej pić po prostu ze zwykłego kubka i słomki.
Taki soczek z kartonika też już piła, kupiliśmy jej raz w sklepie i wydudniła na oczach pani ekspedientki która była w neizłym szoku jak to widziała

Edytowane przez youyou
Czas edycji: 2012-04-26 o 22:05
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 22:05   #4037
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Youyou
Stary 2012-04-26, 22:06   #4038
Kajool
Zadomowienie

Cytat:

Biedni jestescie. Zycze wam szybkiego powrotu do zdrowia
Cytat:
C

Zebacz forumowy z naszego Tymka. Fajny mailik od tesciowej
Stary 2012-04-26, 22:11   #4039
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Justynko

Brumku klub mam rewelacja. Agata miała frajde bo pociagiem jechałyśmy (a i ludzie mieli sensacje bo Agat w chuście)

Agata pokochała ostatnio piosenkę http://www.youtube.com/watch?v=zW1_ANe0l94 jak tylko zobaczy to cała chodzi. Zresztą erknijcie na Młodą: http://www.youtube.com/watch?v=puKbN...ature=youtu.be

Scio rewelka fajna i rezolutna dziewczynka
Stary 2012-04-26, 22:12   #4040
pieleszka
Wtajemniczenie

iustynko kochana tulę mocno i
rozumiem Cię doskonale. sama jestem już zmęczona mocno chorobami Hanki więc wiem , jak się czujesz...
a pustkę w portfelu też mam już bo dużo pieniążków też wydałam na leki w tym miesiącu... a dzisiaj się szarpnęłam jeszcze na inhalator bo miałam pożyczony, ale czuję podskórnie, że będę często używać. no 130 zl nie moje...

ale kiedyś się nam dziewczyny wychorują!!!!!!!!!!!i tej myśli musimy się trzymać

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 22:22   #4041
dziubek79
Zakorzenienie

no nie mogę czytać,że kolejne maluszki się pochorowały trzymam kciuki za szybkie powroty do zdrowia

musiałam dziś zajrzeć bo takiej imprezy się nie omija :

Bellówny kochane STO LAT , SUPER ZABAWEK, ZDRÓWKA I POCIECHY Z RODZICÓW

!!!!!!

Justynko trzymaj się kochana !!!!kto da radę jak nie Ty !!!

Żanetka ja zrozumiałam o co chodzi z wąskim fotelikiem ale dziwię się bo on ma np tylko 3cm mniej szerokości zewn. niż recaro więc może to jakieś złudzenie jest Szymek to kawał chłopa i ma luz ale opcja na sprawdzenie czy dziecku wygodnie jest tylko jedna:przymierzyć

nie wiem co więcej , tak "przeleciałam" ostatnie strony i już nie pamiętam

aaaa dla Wiki buziaki z okazji miesięcznicy

Edytowane przez dziubek79
Czas edycji: 2012-04-26 o 22:24
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 22:35   #4042
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isiaok Pokaż wiadomość
Dominik na rowerze! Toż to szok! Jestem pod wrażniem, buziaki dla naszego wątkowego przystojniaka
Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość
Wow Domek to ma fure
Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość
Natka fajne to! to znaczy rowerek bo czy dobrze mi się wydaje on ma takie pedały poki sie nie dosięga do własciwych dla malucha??? no to bardzo to fajne a Dominik jak zawsze prezentuje się super!!!!!!!!!!
a jak wasze kroczki bo Dominik tez juz dużo trenuje, zaczął się troche puszczać?
Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Natka ale fura, wyższa szkoła jazdy . Sara za mała na takie cuda. Tzn " za mało potrafi" , może koło jesieni dogoni
Cytat:
super fura
Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
Domek na rowerku
Cytat:
Natka, ja padnę przez Ciebie kiedyś! Ty jesteś pewna, że to ten sam chłopiec, którego rodziłaś w lipcu 2011, a nie jakieś o rok starsze dziecko Bo potrafi tyle co 1,5 roczniak!!!
Padam przez nim w pokłonach, naprawdę
Dziękujemy kochane cioteczki
Domek śmiga w tym rowerku dopiero drugi dzień, ale tak mu się spodobało, że towarzyszy nam większość dnia
Ma takie nóżki dla jeszcze "niepedałujących", jest od 10m, fajnie zabudowany,nie ma szans żeby wypadł

Adrij Dominik już się puszcza, ale jeszcze upada na tyłek

Brumku chyba nie podmienili mi go,co? Jak myślisz?

Cytat:

Ojej Justynko współczuję Coś ostatnio za dużo na Ciebie spada

Cytat:
Wooooow,suuper! Zazdroszczę, że jesteście już tak daleko

Brumku ten mail od teściowej bardzo miły
No, ale nie wyobrażam sobie, że można Cię nie lubić

Kajool nowy avek, muszę się przyzwyczaić

Madziulka Twój Szymon jak zwykle śliczny, ma bombowe oczy

Youyou czytałam o wypadku Filipa, ajćć Ucaluj go od ciotki

A Twoja Lila to widzę bardzo podobna w zachowaniu do Domka

Dominik też wyjada piasek z piaskownicy, dzisiaj 3 razy wyciągałam kamienie z buzi
Jakiś chłopczyk zabrał mu dzisiaj łopatkę, a mój syn co na to? Piaskiem mu w twarz

WIKI KOCHANA TOBIE TEŻ OCZYWIŚCIE WSZYSTKIEGO NAJJJJ Z OKACJI MIESIĘCZNICY

Edytowane przez Natka_
Czas edycji: 2012-04-26 o 22:39
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-26, 22:49   #4043
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Genialna jest Ale się ładnie interesuje tym teledyskiem Ona to brawo to tak sama z siebie bije, czy jej pokazałaś?

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Lila tez już się puszcza i próbuje chodzić, straszna złośnica z niej bo jak tylko chce ją podtrzymac to się odpycha i chce sama..
Przy meblach zasuwa już śmiało i ciekawa jestem kiedy się odważy puścić

Mamy go zawsze pod ręką, ale często daję jej pić po prostu ze zwykłego kubka i słomki.
Taki soczek z kartonika też już piła, kupiliśmy jej raz w sklepie i wydudniła na oczach pani ekspedientki która była w neizłym szoku jak to widziała
Strasznie samodzielna, ale przy tym zdolna, córa Ci się trafiła
Dziś w biedronce bylismy z Tymciem i były kubki ze słomką dla dzieci i juz prawie wzięłam, ale jakoś sie wystraszyłam, ze będzie miał chińską melaminę czy coś i nie kupiłam

Cytat:
1. Brumku chyba nie podmienili mi go,co? Jak myślisz?

2. Brumku ten mail od teściowej bardzo miły
No, ale nie wyobrażam sobie, że można Cię nie lubić

3. Dominik też wyjada piasek z piaskownicy, dzisiaj 3 razy wyciągałam kamienie z buzi
Jakiś chłopczyk zabrał mu dzisiaj łopatkę, a mój syn co na to? Piaskiem mu w twarz
1. Podmienili! A w zasadzie podrzucili. Ten, którego masz teraz w domu tak naprawdę jest mój i musisz mi go oddać Bo ja miałam dwóch kiedyś!

2. Ale jesteś kochana I vice versa

3. Poradzi sobie chłopak w życiu

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
brumku mysle ze tyle w tym temacie wystarczy

Cytat:
masz mega za☠☠☠is*ą teściową klask i:
pogratulować takiej naprawdę ciepła kobieta z niej za takiego maila to bym nawet się do niej z jakimś pysznym ciachem wybrała
Ja zamiast ciasta wzięłam piękne dziecko i poszłam z nim
Stary 2012-04-26, 22:53   #4044
brumek
Zakorzenienie

Ten kubek z Biedronki to taki. Co myślicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zrzut ekranu 2012-04-26 o 22.52.47.jpg (32,0 KB, 27 załadowań)
Stary 2012-04-26, 22:54   #4045
youyou
Zakorzenienie

odkleiłam dziś plaster Filipowi, pokażę Wam nasze szwy :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _MG_1299.jpg (38,7 KB, 50 załadowań)
Stary 2012-04-26, 22:57   #4046
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Bardzo milo takie cos przeczytac zwlaszcza od tesciowej. Napewno zasluzylas na takie slowa. Ja w zyciu sie nie doczekam od mojej.To zimna kobieta jest i ma spojrzenie bazyliszkowe ( zanim sie pobralismy balam sie jej tego wzroku, teraz mam w nosie) Malo tego nigdy nie widzialam zeby sie wzruszyla nie mowie juz o lezce w oku gdy M wyjezdza. Zwyczajny buziak i dowiedznia.
Za to mam fantastyczna mame. Jak wyjechalismy w sobote to po jakiejs godzinie dostalam od niej sms, napisala ze jestem cudowna corka i najlepsza przyjaciolka dla niej. To mi wystarcza.
Pewnie że miło. Mam szczęście, to prawda. Oczywiście też się na nią wkurzam, ale obiektywnie to dobra, ciepła i kompletnie nie zaborcza kobieta. Podziwiam ją za, że oddała mi swojego syna całkowicie i bez mrugnięcia okiem. Teraz, jak sama jestem mamą, nie wyobrażam sobie, jakie to musi być trudne ustąpić miejsca innej kobiecie u boku synka, którego się miało od zawsze dla siebie.
Stary 2012-04-26, 22:58   #4047
iustyna1
Wtajemniczenie

[QUOTE=Shira_83;33782016
ja dziś wyszłam o 9 na spacer a sąsiadka " o jeronnaaa bez czapeczki????" a ja na to "o jerona sąsiadko, a gdzie wy macie czapeczkę??" pokręciła głową i poszła
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość

Dziewczyny znowu jest goraczka, dochodziło juz do 39st. dałam ibufen i powoli spada, teraz jest 38, śpi... dziwne, że kaszel juz prawie minął, katar tez tylko niewielki został a tu takie coś.. jestem już spanikowana czekam na karola, bedzie po 15. Powiedzcie, że bedzie wszystko dobrze
Byłaś u lekarza? trzymam kciuki, żeby Was ominęło

Cytat:
Dla mam nieklubowych - no0we zdjęcia Julci z dzisiaj
słodka blondyneczka

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
To i ja pokażę Szymona z dzisiaj
słodziak mały

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
iustynko kochana tulę mocno i
rozumiem Cię doskonale. sama jestem już zmęczona mocno chorobami Hanki więc wiem , jak się czujesz...
a pustkę w portfelu też mam już bo dużo pieniążków też wydałam na leki w tym miesiącu... a dzisiaj się szarpnęłam jeszcze na inhalator bo miałam pożyczony, ale czuję podskórnie, że będę często używać. no 130 zl nie moje...

ale kiedyś się nam dziewczyny wychorują!!!!!!!!!!!i tej myśli musimy się trzymać
dzięki . Trochę już sił nie mam, bo jak nie jedno, to drugie. Teraz jeszcze ja i tyle kasy. A już się cieszyłam, że w tym miesiącu zostanie trochę kasy i będę coś mogła kupić do domu. Jeszcze muszę zaliczyć dentystę i alergologa... Oczywiście prywatnie

Ucałuj Hanyskę od cioci i życz jej zdrówka !

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
Justynko trzymaj się kochana !!!!kto da radę jak nie Ty !!!
Nie no takie pierdoły, ale wszystkie razem mnie dzisiaj dobiły

Brumek teściowa tak bez okazji tego maila wysłała? Zazdroszczę
Ja dzisiaj byłam u swojej, ale pomińmy to milczeniem...

No i najważniejsze:
Kochane nasze Bellówny wszystkie najlepszego z okazji pierwszych urodzin!!!
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2012-04-26, 23:01   #4048
brumek
Zakorzenienie

Cytat:

O rajusiu! Ale masakra!

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Brumek teściowa tak bez okazji tego maila wysłała? Zazdroszczę
Ja dzisiaj byłam u swojej, ale pomińmy to milczeniem...
Nooo, sama z siebie
Stary 2012-04-26, 23:17   #4049
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
jak podrośnie to czuję że będziesz mieć z nim ciekawie w kasze sobie nie da dmuchać po prostu

Cytat:
o kurcze - ale jaką ma minę dzielną - ale za to taką blizną będzie się mógł chwalić kolegom -
prawie jak mały Harry Potter

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

lecę do wyra - Julka mi coś się przebudza z dzikim wrzaskiem co jakiś czas - tż w robocie na 2 zmianie do 1.00 pracuje bo jakąś robotę muszą zrobić pilnie, dobranoc

Stary 2012-04-26, 23:21   #4050
iustyna1
Wtajemniczenie

Ulek ale Ci się dziecię poobijało... Ja tez mam bliznę na czole, dwa szwy były. Ucałuj kaskadera
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości