|
|
#2941 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Żaliłam się tu 2 miesiące temu, że czeka mnie 3 (!) termin. Cytat:
Jeśli tylko jutro go kupi, wieczorem głowa jest Twoja Jeszcze ciepłe organy - takiego przerzutu jeszcze tu nie było ![]() Jeszcze tylko moment porozwodzę się nad sobą Dziś koleżanka, z którą razem tworzymy ten mały Benelux'owy podteam, współpracując i siedząc obok siebie powiedziała, że rano w autobusie rozkminiała czy ja kiedyś miewam zły nastrój, bo mijają 3 miesiące odkąd razem pracujemy a ona jeszcze ani razu nie widziała mnie w gorszym humorze ![]() Koniec. Idę po kolejną setkę ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Mam rozumieć, że 10 minut to mało?
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-04-26 o 21:39 |
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem, ale najpierw przelałam za same ciuchy, bo sama podliczyłam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
High five tzn jem tylko sushi
|
|
#2944 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33786752]
1. No tak, tylko jaki ma sens robienie grilla dla 30% osób, które by chciały, ale akurat w ten weekend nie mogą? 2. Zupełnie bez różnicy na którym. Musisz zainstalować na każdym na którym chcesz mieć opcję podglądu. Zainstalujesz z mojego linka? Bo dostanę wtedy 250 mb dodatkowego miejsca ![]() 3. No powrótka średnio, ponieważ wcale nie mam dużo wolnych weekendów przez wyjazdem, a mam naprawdę dużo do zrobienia ![]() 4. No musimy zadecydować czy w ten weekend czy następny.[/QUOTE] 1.3.4. to ja już sama nie wiem Ty zdecyduj skoro jesteś organizatorką2. mogę zainstalować z Twojego linka, nie ma sprawy. czyli jeśli chcę mieć podgląd na swoim i na tym w pracy muszę na obu, tak? bo piszesz, że zupełnie nie ma znaczenia na którym. A co jak zainstaluję na siostry, a ona potem będzie na nim używała swojego gmaila? pewnie to banalne pytania ale musisz mi wybaczyć Cytat:
![]() zrobiłam sobie spacerek po bulwarach a potem siadłam na barce z piwkiem i książką w ręce i wystawiałam się do słonca Cytat:
![]() tiaaa tylko że Ty zawsze możesz się ciążą zasłonić na weekend. i wracam 4.05 a co zabierzesz mnie? mnie chcesz mnie dziadu zabrać? Mistrzyni nie czytaj - jak idzie się od zamku w stronę bramy krakowskiej są 2 uliczki- jedna ta główna, druga równoległa mniej uczęszczana. Idziesz nią do końca i ona w pewnym momencie dochodzi do tej głównej- jak dobrze pamiętam łączy się mostkiem. Zanim się ze sobą zbiegną (na tej wysokości jest też po prawej taki duży blok skalny na który można wejść) są po prawej za ogrodzeniem stawy, a po lewej budy z jedzeniem. chyba ze 3. i w ostatniej, takiej pomarańczowej, z dużym grillem na ogródku i masą stolików są najlepsze gofry na świeciemam nadzieję, że zrozumiale wytłumaczyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za duże tempo masz ostatnio2. Tyyyyy Ty mi tutaj nie jedź Brutusie ![]() 3. a skąd Ty sobie takiego przygruchałaś? TŻ wie? 4. ciekawe czemu? Cytat:
ryba z głową- bryyyy, zupa z głowy rybiej - ![]() zawsze proszę żeby mi odcieli głowę (nie moją ) jak zamawiam rybę,bo nie mogłabym jej zjeść jakby łypała na mnie okiembo Ty jesteś takim typem człowieka który jest zawsze uśmiechnięty i przyjaźnie nastawiony. mnie kupiłaś po 5min rozmowy ![]() był dzisiaj koleś oglądać pokój i co? i przedstawia mi się "cześć, jestem Piotrek" a przed chwilą dzwonił jeszcze jeden, że on to w ciemno bierze od 15.05 i czy ja mu ten pokój przytrzymam, bo on to 500km od Krk mieszka i bla bla bla i że ja pracuję i studiuję to znam miasto i mu powiem gdzie są hurtownie.... a z głosu to jakiś pedał jak złoto![]() robi się wesoło
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#2945 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
iiiiiiiii http://www.katherine.pl/naszyjnik-400067-p-1099.html
szkoda tylko że taki tandetny
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli dobrze myślę, to lody też tam mają dobre jedzenia nie jadłam.Wyobraźcie sobie, że mój dziadek dostal w spadku po ojcu dom w Skale.. I wziął i go sprzedał
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2012-04-26 o 22:55 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2948 |
|
Nie depcze krokusów
|
gg22 - o, to wiem, gdzie te gofry!
|
|
#2949 | |||
|
Zakorzenienie
|
No wiesz co?
![]() Cytat:
Ale uważaj na siebie ![]() Cytat:
Żebyś się nie opiła ![]() Cytat:
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Mistrzyni- http://www.katherine.pl/bransoleta-1003441b-p-3250.html
![]() Cytat:
o jaaaa! żal ![]()
|
|
|
|
#2951 | |||
|
Pani Buka
|
ale się rybnie zrobiło
![]() pff, wybredna... ![]() Cytat:
![]() 2. no i dobrze - zresztą Ty sprawiasz takie sympatyczne wrażenie bardzoo ![]() i czego setkę? ![]() Cytat:
ej, ale Piotrek to jednak popularne imię w tym przedziale wiekowym - TŻ w poprzednie pracy pracował z jednym, teraz pracuje z drugim, a jeszcze w firmie jest kilku... no ale daj znać jak się czegoś dowiesz - tak swoją drogą, nie przeszkadzałoby Ci mieszkanie z obcym facetem? myślałam że zastrzegłaś tylko płeć żeńską ![]() Cytat:
|
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego mój kot przed 6 rano musiał żreć moje włosy ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2954 |
|
Konto usunięte
|
ledwie zyję, ale wczoraj poszalałam na wieczornym koncercie
|
|
|
|
#2955 | |
|
Konto usunięte
|
A ja nada nie wiem i gg koniecznie musi mnie zaprowadzic
![]() Cytat:
dzieki!
|
|
|
|
|
#2956 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny bardzo Wam dziekuje za slowa otuchy
Dzis wkuwania ekonomii ciag dalszy. Pogoda piekna i chociaz to mi sprawia radosc jak wyjrze za okno. Hard na jakim koncercie bylas? Milego dnia
|
|
#2957 |
|
Konto usunięte
|
Frapo - na koncercie zespołu Translola
![]() GG - gdzie są te gofry bo ja nadal nie wiem a mam wrażenie że nie w Krakowie :?
|
|
|
|
#2958 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry...
WrednaMyszka ja kupowałam swoją w King Square. Zapłaciłam 129pln. Jestem bardzo zadowolona. Mam zamiar kupić jeszcze jedną ale czekam na dostawę spódnic od Mamy i wstrzymuje mnie kolor. Dzi-dzi taki troszę "elfowy" ten naszyjnik
|
|
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2960 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
GG i reszta jakbyś miała czas i chęci to dzisiaj tez się wybieramy na spacer. Mogę sie nawet dotoczyć na Błonia albo gdzieś do Centrum podjechać. Wczoraj mi opaliło dekolt a na twarz ratowłam sie Helci kremem.
|
|
|
|
|
#2961 |
|
Konto usunięte
|
iiii to jak w Ojcowie to
![]() mszpilka ja kończę pracę o 15.00 więc możesz po mnie podejść wysyłam Ci PM
|
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie byłam w Ojcowie Wstyd no nie?
|
|
|
#2963 |
|
Konto usunięte
|
GG to wolałabyś napalonego starego zboka ????
|
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że miła, spokojna dziewczyna, z którą można normalnie pogadać i czasem się piwka napić w zupełności by GG wystarczyła....
![]() GG a wstrzymujesz ten pokój dla tego 'złotka' do 15 maja? (nie wiem czemu ale koleś skojarzył mi się od razu właśnie z takim określeniem ).
|
|
#2965 |
|
Nie depcze krokusów
|
Bo miała pustą miskę i jeszcze bardziej pusty brzuszek?
![]() Jak idzie odchudzanie, karma się przyjęła? Ale byłaś w Kołobrzegu. A ja nie
|
|
#2966 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Oddam tego "mojego" wczorajszego z plant!!! Ale ws umie nie wiem, czy wrogowi bym to zrobiła...
|
#2967 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy ta bransoletka nie jest jakas lipna? Chcialam cos delikatnego na codzien ale boje sie o jakosc .
http://www.katherine.pl/bransoleta-1005801c-p-5632.html
|
|
#2968 |
|
Zadomowienie
|
Jakiś śmieszny dzień dziś jest...
Wyszłam na fajkę z pracy i poznałam kolesia, który wprowadza się ze swoją firmą do pokoju obok. Okazało się, że jesteśmy po jednej uczelni. I zostałam zaproszona na kawę jak już zaczną pracować po długim weekendzie... |
|
|
|
#2969 |
|
Nie depcze krokusów
|
Sprawdź najpierw, czy ma obrączkę. Zbyt wiele niezobowiązujących kaw parzy się ostatnio na wizażu...
|
|
#2970 | |
|
Konto usunięte
|
Mam Awanti
![]() Jak Ci wygodniej No według moich obliczeń więcej chetnych jest na przyszły tydzień. Cytat:
ad. 2 W takim razie wysłałam Ci maila. Załóż sobie konto, zainstaluj aplikację na takich kompach jak chcesz i możesz zarządzać plikami wedle swojego uznania. Będa dostępne wszędzie tam gdzie aplikację zainstalujesz oraz w przeglądarce www. Gmail nie ma nic wspólnego z tą aplikacją. Poza tym na siostry kompie zawsze możesz skorzystać z opcji www, żeby nic niepotrzebnie nie instalować. Jakbyś potrzebowała pomocy to pisz, dzwoń |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

Żaliłam się tu 2 miesiące temu, że czeka mnie 3 (!) termin.
a poważnie - to różnie bywa. Łososia opłaca się na sto procent w ten sposób
Dziś koleżanka, z którą razem tworzymy ten mały Benelux'owy podteam, współpracując i siedząc obok siebie powiedziała, że rano w autobusie rozkminiała czy ja kiedyś miewam zły nastrój, bo mijają 3 miesiące odkąd razem pracujemy a ona jeszcze ani razu nie widziała mnie w gorszym humorze 

Przynajmniej moje.
oblalam angielski tak jak przeczuwalam 

tzn jem tylko sushi 

Wstyd no nie?