|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Dwa dni mnie nie było, a tu tyle naprodukowane
![]() Cinduś - przesyłka dotarła, bardzo dziękować, i dziękować za "gratis" - baaaardzo mi się przyda ![]() Spędziłam u mamy dwa dni - szkoda, że tak daleko mam do niej...dodając remont na odcinku ponad 80 km na trasie do Warszawy, robi się koszmarek z dojazdu... |
|
|
|
#1112 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Konto usunięte
|
Bry
![]() ja chcieć urlop ![]() Dziewczęta wrocławskie mam wrażenie, że na wywątku spotkaniowym jakieś dzikie tłumy się zebrały, normalnie straszymy te biedne niewiasty
|
|
|
|
#1114 | |||
|
Lux Mundi
|
Hello
Cytat:
![]() Cytat:
słońcu, ale jednak czekam na to żywe, póki co ![]() Od 7 na nogach, więc ciężko byłoby spać o tej porze Na Pomorzu też cudnie- LATO w pełni ![]() Cytat:
![]() Dziękuję I cieszę się - mam nadzieję, że przypasuje Ci bardziej niż Belissa
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do spotkań to też to właśnie obserwuję. Ale jakoś się zniechęciłam. Fajnie spotkać kogoś nowego, jakaś świeża krew by się przydała, ale jakoś tak.........
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#1116 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uwielbiam taki styl - nazywany niegdyś 'safari' ![]() Oraz zamokły karton walający się po ulicy ![]() Nie wąchałam, ale tak to sobie wyobrażam ![]() Pamiętam jak mama i siostra x lat temu po raz pierwszy zakupiły czerwoną herbę - po jej zaparzeniu miotały się po domu czując podejrzaną woń, otwierały i zamykały okna twierdząc, że to z oczyszczalni ścieków, przeszukiwały wszystkie kąty bo może w ciągu dnia pojawił się u nas wędrowny kot i pozostawił po sobie to i owo, a na koniec oskarżyły niewinną sąsiadkę, która na pewno wieczorem poszła na ogród i znowu spryskała swoje roślinki cuchnącym środkiem insektobójczym. Minęło trochę czasu zanim zdały sobie sprawę z tego, że zapach wydzielał się z ich kubków Pamiętam ich miny przed dokonaniem pierwszego łyku - bezcenne![]() Mama: Każesz mi to pić? Siostra: Nie wiem, poczekaj, sprawdzę datę ważności... ![]() Cytat:
![]() Jak ktoś chce komuś dopiec, zrobi to ze zwykłej złośliwości. Cytat:
![]() Przypomniało mi się przedszkole i wiosenne potrawki tego typu ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;33788907] truskawki- fffuuujjjj..... [/QUOTE] ...że co? ...hę? ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Dziewczynki co do podkładów: jaki poleciłybyście dla kogoś o cerze starczej - prawie 30letniej ( ), z problemami dojrzewającej nastolatki typu zaskórniki, niespodziankowe wykwity od czasu do czasu, przebarwienia, małe blizny, nierówności i inne tego typu gówna?![]() Czyli dla mnie. Szukam czegoś, co będzie lekkie i nie zapcha aż tak bardzo, a jednocześnie zapewni dobre krycie mozaiki na twarzy i nie ściemnieje przypominając zdeptaną wykładzinę podłogową.
SARCASM - only one of the services I offer ![]() Edytowane przez Apsik13 Czas edycji: 2012-04-26 o 23:28 |
||||
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1118 | ||
|
Matka buldoga
|
Dzien dobry
Cytat:
Cytat:
Uwazaj kobieto na slowa - pisze to starsza od ciebie kolezanka ![]() Nic ci w sprawie podkladu nie poradze. Za malo przetestowalam, aby wydawac jakies opinie. Ale dzis cieplo No i weekend, jutro sie wyspie
|
|
#1119 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a tak wogóle to ważne jaka cera, sucha, mieszana czy tłusta. Ja polecam vichy, ale najlepiej iść do apteki po próbki i wypróbować bry u mnie upalnie, na stopach mam klapki i gołe stopy ![]() wygrałam na jutro bilety na imprezę latino, a miałam się alkoholizować
|
|
|
|
|
#1120 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale na wszystkie dziwne rzeczy twarzowe mogę polecić TriAcnal![]() Dziś PIĄTEK |
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
udany - jak się ogarnę i odzyskam siły, bo wczorajszy powrót przez ponad 80km w remontach - korki, upał, masakra - dały mi w kość. Gwoli ścisłości, te 80 km to część 300km trasy...i w sumie, licząc wyjazd z Warszawy - a mama mieszka na drugim końcu, więc muszę przez cale miasto przejechać - polowa drogi, równo 150km, jechałam 4 godziny. Dalsze 150 km dwie...do tego u mamy jest zimno - bardzo zimno - więc ogólnie jestem mocno wypluta. Ale - ogólnie jest dobrze, więc jak się ogarnę (mam jeszcze kłopoty ze składną mową) to napiszę w klubie.
|
|
|
|
#1122 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja Ci nie poradze bo b.rzadko uzywam Milko, wspolczyje podrozy ![]() Bry tak wogole ![]() zgubilma dzis godzine, myslalam ze ide do pracy na 9 a sie okazalo ze to juz 10 . czas na weekendowy odpoczynek ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1123 | |
|
Matka buldoga
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33797795]bry
u mnie upalnie, na stopach mam klapki i gołe stopy ![]() wygrałam na jutro bilety na imprezę latino, a miałam się alkoholizować [/QUOTE]U mnie tez upalnie. Klapek nie zalozylam, bo lepiej wygladam w szpilkach, ale za to tez mam gole stopy, bo nalozylam te z odkrytymi palcami ![]() A jak wygralas? Konkurs radiowy? I gratulacje Cytat:
|
|
#1124 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak, radiowy
|
|
|
|
|
#1125 |
|
Konto usunięte
|
Powróciwszy do domu, po pracy
oczywiście z uwagi na bliską odległość knajpek nie zawahałam się tam zawitać i widzę prawie podwójnie![]() i mam pustą lodówkę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1126 | |||
|
Lux Mundi
|
Dobry... środek nocy
![]() W czw padłam o 19.50 i wstałam następnego dnia o 10 ![]() Cytat:
![]() Wymyśliłam już sobie stylizację do tego cuda ![]() Jutro będę koncepcję wprowadzać w życie ![]() Cytat:
![]() Polecam DW, cena dość zaporowa, ale ostatnio stwierdziłam, że na doopę wydaje więcej niż na twarz, więc basta Tutaj można kupić wersję 15 ml, wychodzi więc w granicach rozsądku ==> http://allegro.pl/estee-lauder-podkl...287361931.html Kupiłam na innej aukcji 6 ml [tutaj nie było koloru, który mnie interesował] i podkład bardzo mi podpasował- pierwszy, po którym się nie świecę i nie muszę oprószać twarzy pudrem ![]() Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33797795] wygrałam na jutro bilety na imprezę latino, a miałam się alkoholizować [/QUOTE]Gratulacje ![]()
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
bry
W koncu wolne ![]() Cytat:
Nad DW i calutka kolorowka EL bez wyjatkow, no moze z malym na DW w pudrze, po ktorym mnie wysypalo, ale to mysle sprawa osobnicza ![]() Cindy dziekowac za namiary allegrowe
|
|
#1128 | ||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
a u mnie tak kruchutko z kasa ostatnio. Chociaz ja nie wiem czy istnieje dla mnie idealny podklad, bo mam obsesje na punkcie matu. Nic a nic mi sie na buzi nie moze swiecic. Tzn tak bym chciala, ale niestety swiece sie, szczegolnie teraz gdy jest cieplo. Najlepiej by bylo zrezygnowac wogole z podkladu, ale to jest niemozliwe ![]() Cytat:
I co ty robisz przy kompie o 7 rano? I to w dzien wolny od pracy?
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
heh wczoraj padlam bardzo wczesnie to i tak wstalam, z kurami
![]() Cytat:
i czekam ![]() Za rekomendacje niech posluzy fakt, ze to cudo wytrzymuje kolacje ...polaczona ze sniadaniem, niemal bez wzruszenia ![]() Pudry matujace to temat rzeka :/ przerobiony przeze mnie wzdluz i wszerz :/ wniosek jest taki sam jak w przypadku podkladow - oszczedzac nie warto polecam Hauschke - puder jedwabny do ciala i Kryolany, po ktorych mnie niestety wysypalo
|
|
#1130 | |||
|
Lux Mundi
|
AloHa!
![]() LATO Śmignęłabym nad jakąś wodę ![]() Cytat:
![]() I nie przerażają mnie nawet opisy Ze słonka korzystałam wczoraj- sztucznego ![]() Zastanawiam się czy by się dziś nie dopiec szcze, ale tak czuję, że to może być nierozsądna decyzja ![]() Cytat:
Zerknęłam na tą aukcję, którą podałaś i jeśli się sprawdzi [nie miałam wcześniej śmiałości z niej skorzystać ] to też poczynię tam zakup Cytat:
![]() I też się nie da
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej,
lato pełną parą. Tolkiena mam już dawno przeczytanego, więc póki co wystawiam blade ciało na słońce przy siakimś powieścidle sensacyjno-kryminalnym. Pięknie jest, kasztany zaczynają kwiść Wieczorem śmigamy z Julą na mohito, przynajmniej taki jest plan
|
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogoda cudowna! Choć szkoda, że po przedwiośniu od razu lato... Jula w ogóle obaliła już 2 piwka na balkonie, czytając rodzinę Borgiów oraz wszamała tortillę Normalnie błogość do kwadratu ))A poza tym to nie wiem w co się ubrać
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#1133 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Puzo wycisnął coś z tej rozmemłanej historii?
|
|
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
Nie
![]() Ale mam jeszcze Pratchetta i "Kryminalne dzieje papiestwa", może to będzie lepsze...
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Podpieklam sie na balkonie, jutro tez bede
![]() I nabylam sporo, m in filtra o TAKIEGO jak kto potrzebuje wysokiego filtra na przecenie to na All jest ten i 50tka za 30 z groszami
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1137 |
|
Lux Mundi
|
Widzę, że Wszystkie pieką się na słoneczku
![]() Dopsh - witaminka D3 potrzebna do życia Dziś miałam urzędować w Szcz, ale mam [nie]spodziewany nalot Gości [mieli być PO majówce ]i weekend mam domowy ![]() W pn ruszam do Wro Jeśli Dziewczynki wrocławskie znajdą chwilę czasu w pn na jakieś hm... w sumie myślałam o ostrym chlańsku i tańcach, ale nie wiem czy będę miała tyle mocy ![]() W każdym bądź razie, jeśli znajdziecie czas w pn na spotkanie, będzie mi bardzo miło Trzeci raz przepakowuję walizkę Primo- nie mam się w co ubrać ![]() Secundo- mają być upały, burze, a później gwałtowne ochłodzenie ![]() Tertio- mam tylko jedną torbę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1138 |
|
Konto usunięte
|
Powróciwszy z masażu i skromnego hazardu, niestety o dość bolesnych porach, bo jedna uczestniczka to właściwie 2uczestniczki
![]() ale za to jutro jadę połazić po Ślęży
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Jaką wiosnę, to już lato pełną gębą...duszno, gorąco, byłam dziś zdechła jak rozdeptany jeż. Dopiero teraz robi się powoli chłodniej...
|
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
Powróciwszy z tańców z Julą
Chętnie, o 19. kończę robotę i mogę się zjawić, gdzie dusza pragnie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

Albo zacznę odpowiadać, że byłam na zmierzchu w kinie i od tego czasu coś niedobrego się ze mną dzieje.

. czas na weekendowy odpoczynek