|
|
#871 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IX
Dzięki dzięki
![]() slońce swieci od rana az sie chce zyc ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jem śniadanko, ubieram się i jadę do gina. Już mi się nie chce na samą myśl o czekaniu tam tylu godzin
|
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
o rany ja mam ciarki z każdą taką informacją
![]() Niech im się dobrze rodzi ![]() Ando!!!! Wszystkiego naj, wiesz czego przede wszystkim Ci życzę: zdrowego i terminowego bobaska i jak najmniej trudności do końca tej przygody zwanej ciążą I jeszcze dużo zdrowia dla Ciebie i rodzinki I dużo miłości |
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
|
#876 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kochane
muszę wam powiedzieć że jestem już tym wszystkim zmęczona ciąglę coś muszę robic w domu a i tak nikt tego nie docenia mama zawsze przyjedzie z pracy i się do czegoś doczepi ;/ wczoraj np już się doczepiła że nie umyłam patelni a to nie ważne że zrobiłam sto innych rzeczy heh wszystko mają podstawione pod nos a i tak żle ;/
|
#877 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz muszę przejrzeć rzeczy i zostawić to w czym rzeczywiście chodzę ![]() ![]() ![]() Cytat:
Kochana zdrowia, szczęścia, pomyślności ![]() Już? ![]() Cytat:
Ostatnio na 17 był. No i przyjmują tylko 20 osób, więc trzeba się spinać żeby przyjął... Tak, na NFZ chodzę |
|||
|
|
|
#878 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
!
|
|
|
|
|
#879 |
|
Wtajemniczenie
|
witam Was moje kochane w ten piękny i cieplutki poranek
niby nic się nie dzieje, pogoda piękna a ja mam kiepski humor, wydaje mi się że za długo bez pracy jestem, już mam dość siedzenia w domu a to dopiero 2 miesiące, do tego mam strasznego lenia, dosłownie NIC mi się nie chce i jeszcze bierze mnie przeziębieniewitam się też w gronie tych co źle śpią nie będę cytować bo za dużo mi się tego uzbierało ale gratuluje wszystkim udanych wizyt i pięknych dużych dzieciaczków oraz rozpoczętych tygodni mi już 30 tydzień leciPrince dla Ciebie buziaczek na bóle bardzo Ci współczuje![]() Ando ![]() Linka ja też robiłam Bete jakbyś jeszcze chciała to odszukam moje wyniki, u mnie nie było książkowych przyrostów, po 2 dniach miałałam za duży przyrost narazie tyle mi się przypomniało, nadrobię jeszcze wczorajszy wieczór
Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2012-04-27 o 10:14 |
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję tego siedzenia
|
|
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam w planach być w poczekalni o 11:30 i być pierwszą do gina
Może się uda---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() Może zwerbuję TŻ żeby przyjechał do mnie, to bym się nie nudziła. Ale pewnie nie da się namówić |
|
|
|
|
#882 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
heh rodzina, ważne żebyś TZ nauczyła doceniać Twoją pracę w domu bo z nim spędzisz większość życia |
|
|
|
|
#883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() klas ki:![]() ja chwilkę temu wstałam, pogoda zapowiada się piękna to gdzieś sobie wyjdę idę teraz cosik zjeść....pogoda dziś u mnie piękna , to wyjdę na jakiś spacer, może loda ![]() a Małż jak dziś wróci, to ma wolne do wtorku-więc też będzie długi weekend, mam nadzieję, że jakoś miło go spędzimy
|
|
#884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#885 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czyli zadowolona z fryzury? Ja dziś umyłam włosy, ale nie chciało mi się ich układać, więc związałam w mini koczka. To jest dla mnie najgorsze w krótszych włosach. Przy takiej długości, jak mam, trzeba je choć trochę modelować .Cytat:
.Cytat:
Nad ranem złapał mnie skurcz łydki. Pierwszy raz w tej ciąży. Potem noga mnie bolała, na szczęście już ją rozchodziłam. Brzuch też coś skurcze łapał kilka razy z rana. |
|||
|
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego!!!
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Bolą mnie mięśnie brzucha
Jakbym z milion brzuszków zrobiła... jak siedzę to jest ok, ale jak stoję to masakra jakaś... Czyżby mi już dziecko na przeponę uciskało i dlatego tak mi ciężko?
|
|
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już chyba koczka nie dam rady zrobić
|
|
|
|
|
#889 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak leżę na boku, to ulubiony cel Luśki to kości biodrowe, wczoraj aż nieprzyjemne to było jak mi je oklepywałaCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam dzisiaj w planach zrobić w końcu ciasto bananowe, już od kilku dni się do tego zbieram i jakoś zebrać nie mogę
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Wanillka dzięki za info
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Aga rzeczywiście często piszesz o kościach biodrowych U mnie wygrywa zdecydowanie prawe żebro
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie bolą żebra bo mi talerz biodrowy przeskakuje i teraz są dodatkowo obciążone i żebra z dwóch stron, mimo że mały w nie nie kopie
Woli mój pęcherz Ostatnio zrobił sobie z niego poduszkę
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle dziewczyny fajnie macie że Wasi TŻci w wiekszości tak bardzo chcą rodzić z Wami. U nas jest trochę inaczej, TZ woli przy tym nie być
Ja w sumie nie wiem jak wolę, widzę plusy i minusy każdej sytuacji. On jest kochany, zawsze był i teraz w ciąży też, bardzo opiekuńczy itp., chętnie chodzi do szkoły rodzenia i w ogóle jest bardzo we wszystko włączony ale być przy mnie chce do ostatniej fazy porodu, a potem nie wiem .. czekać pod drzwiami
|
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
hello!
Dziewczyny zrobiłam wczoraj hilter cisnieniowy na 24h i naprawde bogu dzieki ze nie wziełam ani jednej tabletki relanium jak ginka kazała, bo cisneinia nie mam normalnego a wrecz niskie! w dzien najnizsze nawet 95/61 a w nocy 84/44 Nie wyszedl ani jeden skok cisnieniaZrobilam tez badnia magnezu i potesu we krwi i oba mam w normie ale przy samej dolnej granicy, biore 3x dziennie asparaginian extra. Zastanwiam sie czy pozwolic sobie na jakas dodatkowa suplementacje, bo wizyte mam za miesiac, jestem w szoku z etak przerabiam ten asparaginian |
|
|
|
#895 |
|
Zadomowienie
|
Witam z kawą z pracy
|
|
|
|
#896 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie moge powiedzieć że mój jakoś skacze z radości, że będzie przy porodzie, cbędzie bo ja chce żeby był i tak jak u Ciebie na ostatnią fazę mamy umowę że wyjdzie, jakoś obojgu nam to pasuje choć i tak uważam że zostanie do końca i sama nie wiem czy chce żeby został, pewnie już mi będzie wszystko jedno ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
codziennie kupuje banany z myślą o tym słynnym cieście Hani i codziennie je zjadamy wczoraj kupiłam już 2 kg więc na dziś powinno zostać![]() zmykam na trawkę bo mnie małż goni że dzidziuś musi się przewietrzyć
|
||
|
|
|
#897 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Soleilka
za udaną wizytę!Cytat:
![]() Cytat:
za wyniki!dobra biore się za prasowanie,a nie chce mi się jak nie wiem ![]() jak byłam w szpitali to leżała ze mną dziewczyna w drugiej ciąży,i opowiadała że jej maż tak samo miał być tylko do ostatniej fazy porodu ale póżniej nie chciał wyjść został i w dodatku przeciął pępowine,mówiła że była w szoku jak się spisał i od początku 2giej ciąży zpowiedział że również będzie przy porodzie
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110430040119.html http://www.suwaczki.com/tickers/mhsv3e5elv15wq8s.png Edytowane przez muminek82 Czas edycji: 2012-04-27 o 10:49 |
||
|
|
|
#898 |
|
Wtajemniczenie
|
ZAWIADAMIAM, ŻE W POLSKIM C&A TEŻ ZNIŻKA NA WSZYSTKO 20%
a oto niektóre z moich zakupów:
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Cisnęłam gdzieś grzebień i nie wiem gdzie. Jak ja się uczeszę
|
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Jak byłam z Dorotką w ciąży to kupiłam tż koszulkę z napisem "Man of steel" i z rysunkiem supermana
A on ją zabrał na porodówkę i jak już mała się urodziła to się w nią przebrał Pytam go wczoraj czy teraz też weźmie tę koszulkę, a on na to że to tylko pierwszy poród był wyzwaniem, a teraz to dla niego pikuś ![]() Ale tak myślę, że może mu jakąś inną z fajnym napisem sprawię Na Dzień Ojca np
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

I dużo miłości
Dlatego czeka mnie jeszcze wymiana 2 szaf na większe i wyższe.
Za to komody raczej nie kupię... Muszę dokładnie zmierzyć pokój (ten mniejszy też jest wąski), przygotować różne rzeczy do wywiezienia na wieś i dopiero wtedy podejąć decyzję, jakie to mają być szafy. Niby podjęłam ją dawno temu, a teraz mam wątpliwości... ale to u mnie normalne... po prostu "ten typ tak ma".
A teraz muszę przejrzeć rzeczy i zostawić to w czym rzeczywiście chodzę 

Może się uda

klas ki: