|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
To samo miałam napisać....dziwny jest...
![]() Miałam godzinną przerwę, bo nas wygonili z pokoju... Spryskali nam listwy jakimś środkiem, bo mróweczki łażą...i chyba odparowało to teraz, bo tak śmierdzi, że aż mnie głowa boli
|
|
|
|
#2432 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Tylko jedna stronka do nadrobienia - szok! Ja jestem mega happy, bo jeszcze kilka godzin i długi weekend! Planów konkretnych nie mamy, ale myślę, ze nudzić się też nie będziemy ![]() Wczoraj byliśmy na urodzinach u mamci i jadłam pyszne leczo Amani, super, że już na miejscu!!! Trzymaj się!Emilka trzymam kciuki za wyniki ![]() Bika, fajnie masz z tą rybką w brzuszku ![]() Madzia, jakbym czytała o swoim mężu Też jak ma foszka, to tak się zachowuje Chociaż on nie umie tak długo, a może to ja nie umiem? Hej Onyks, widzę Cię!
|
#2433 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I przyjemnej klimatyzacji i poznawania siostrzenca Za jakis tydzien 2 bedzie Ci lepiej i latwiej, poczatki najtrudniejsze...dasz rade Cytat:
Cytat:
Dzien dobry
|
|
#2434 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Życzę szybkiego końca remontu Cytat:
Mówię tylko, co mi się kiedyś w oczy rzuciło, też nie jestem specjalistą... ![]() Cytat:
![]() Czemu my nie potrafimy się tak paskudnie zachowywać - może w końcu by do nich dotarło, że to wcale nie jest miłe... A my latamy z obiadkami, kawkami, ciasteczkami i "Co słychać misiu?"... ![]() Bo ja na jakość idę Kochana, a nie na ilość! Napiszę raz, a porządnie ![]() Żartuję oczywiście Pisałam przedwczoraj, że to brakoczas mnie straszny dorwał, ale planuję już Was na tak długo nie opuszczać A Futra dobrze, dziękuję Szaleją jak głupie, futro lata dosłownie wszędzie i wciąż tylko krzyczę "Olo, pamiętaj, nie jesteś ubezpieczony!" jak po raz kolejny wyrżnie z impetem o kant ściany czy nie wyrobi jakiegoś zakrętu ![]() Poza tym jest cieplutko, więc całe dnie najchętniej spędzałyby na balkonie Cytat:
Po co Ci mąż ![]() Cytat:
|
|
#2435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Piątek Łoj a co Tobie?Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, w ogóle to jest ta duża działka 2200m którą dzielimy na pół, a do tego po przeciwnej stronie drogi jest taki klin 800 m który będzie można w przyszłości sprzedać Czyli w globalu to nas wychodzi 18zł za m![]()
|
||
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Onyks ale rewelacja!!! No to trzymam kciuki, żeby wszystko pięknie się udało!
Amani jak się zaaklimatyzujesz to czas szybko będzie leciał, zobaczysz! Trzymaj sie i pamiętaj z jakim planem tam jechałaś!
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Onyks super
![]() My też nie mamy w sumie jakis dużych planów na ten długi weekend, bo mąż poza tymi dniami na czerwono pracuje. Dziś ja mam jeszcze ang więc dzień zleci. Jutro jadę na KTG do szpitala a potem idziemy na grilla do rodziców. Wczoraj wiem, że dzwonił świadek i ma do nas wpaść , ale nie wiem czy w sobotę czy w niedzielę bo sie z mężem nie odzywamy więc nie pytałam 1 maja za to idziemy na urodzinki do mojej mamy a potem na 30-stkę do kolegi. Mi jest dziś smutno. Rano dzwoniła moja mama i wyczuła, że jestem przygnębiona. I jak się zapytała dlaczego mi smutno, przecież teraz mamy takie super dni (ciążą, niedługo mała będzie z nami) to wybuchnęłam płaczem i tylko powiedziałam, że nie wiem. Bo po co ma wiedzieć, że się z mężem pokłóciłam. Jakaś przybita dziś jestem. ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Ale bym sobie zjadła taki sernik http://gotowanie.onet.pl/przepisy/se...no,112099.html
|
|
|
|
#2438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie chciałam pytać, czy Twoje futrzaki wychodzą na zewnątrz. Mój gamoń cały czas by teraz na ogrodzie siedział ![]() O tak, nasze wirtualne wsparcie na porodowce jest nie do przecenienia
|
||
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę wam pisała kiedy mam skurcze a wy mi będzie odpisywały kiedy przeć, albo jak bardzo jesteście ze mnie dumne i jak świetnie sobie radzę |
|
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wynajmij jakaś pielęgniarkę, która ci będzie smsy czytać! |
|
|
|
|
#2441 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosiu, Wy się już budujecie z tego co pamiętam, a Abby ma zaczynać.. Możecie coś powiedzieć o budowie, czy systemem gospodarczym robicie, jaki metraż, jakie koszty przewidujecie...itp.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jak tam ta koleżanka z pokoju? Cały czas z tą kobietą siedzisz?Hej Mam wł w tle i zaglądam kiedy mogę ![]() e_vel 3 korony?? Kooooocham góryNikita zdrowiej Dziewczyny trochę jestem nie na bieżącow temacie.. Kotku jak tam Maja? Uczulenie zeszło? Natala, a Twoje gardło? Edytowane przez onyks Czas edycji: 2012-04-27 o 10:25 |
||||
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i widzisz sama, że mąż jest kompletnie zbędny!! |
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę, siedzę...Powiem ci, że sama z siebie zaczęła coś do mnie gadać, zagadywać, itp.
Jakbym normalnie koleżanką jej była i znałyśmy się od x-lat Także w sumie to spoko, bo jakoś taka dziwna atmosfera przestała się unosić w pokoju, ale i tak z rezerwą do tego podchodzę
|
|
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Butter, też się zastanawiałam jak z tym farbowaniem, ale jednak kobiety farbują w ciąży. Ja się zastanawiam czy trwałą można, bo mam włosy prostowane chemicznie i muszę latem odrosty doprostować...a może już fasolka będzie wtedy
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
pewnie z czasem się dotrzecie jakoś
|
|
|
|
|
#2446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale mam już plan... nie rodzę aż się z mężem nie pogodzę. I tego się będę trzymała. Wkleję wam zdjęcia z 38 tyg jakie sobie wczoraj zrobiłam. Brzuszek generalnie nie opada tylko cały czas sie bardziej wypełnia. |
||
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz...nie obstawiam, żebym tak długo pracowała tu...a przede wszystkim, że będziemy obie w pokoju...decyzje zmieniają się non stop, poza tym ten pokój "należy" do mojego działu, a Pani jest z innego...także...:rolleye s: Grunt, że jest przywozicie i to mi starczy
![]() Głowa coraz bardziej boli ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
Na tym drugim zdjęciu jesteś taka chudziutka, a ten brzuszek ci się tak wyróżnia!!!
|
|
|
|
|
#2448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jak super Ci w turkusie Dobry plan
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A możesz wyjść z pracy na jakiś czas i się przewietrzyć?? ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Agnusek dziękuję
|
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia nie mogę Ale postałam teraz przy otwartym oknie, chociaż żadnego wiaterku nie ma A cały czas okno otwarte jest.. hmm chyba pochodzę po urzędzie...
|
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo współczuję w takim razie.
|
|
|
|
#2452 |
|
Wtajemniczenie
|
Maleństwo tulę
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Malenstfo, bidulko ![]() Ja pamiętam jak w poprzedniej pracy malowali lamperię w korytarzu w czasie godzin pracy. Tak śmierdziało lakierem, że jak wróciłam do domu, to zasnęłam od razu, a jak się obudziłam, to czułam się jakbym miała kaca.
|
|
|
|
|
#2454 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja jak bym malowala to wlasnie salon na oliwkowy z dodatkiem jakiegos kremu, ecri a sypipalnia tradycyjnie zostaje moja ukochana sliwka wegierka+biala czekolada ![]() Cytat:
![]() Cytat:
glownie chodzi o to ze farby z amoniakiem zle wplywaja na samopoczucie ![]() Cytat:
Cytat:
nie dosc ze on przeskrobal to jeszcze fochy ma ![]() Cytat:
podlacze sie ![]() Cytat:
gratuluje czasem naprawde sie przydaja Cytat:
wiec tego sie trzymam a jak nie zejdzie to chyba skoczymy na kontrole ![]() Madzik przecudny domek Majeczki wczoraj chcialam Was nadrobic ale moj lapek mial inny plan sie wzial i wylaczyl!!! i nie dalo sie go wlaczyc ponownie ![]() ide szykowac obiad dzis stolowka u Kotka serwuje rybke+ziemniaczki+surowke z kiszonej kapusty z marchewka i jakbiem |
|||||||||
|
|
|
#2455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi sie tez wlasnie taka sliwka podoba ![]() A kiuchnia oliwkowa, bedzie nam sie z jasnym bezem laczyla bo salon jest z kuchni laczony ![]() Onyks super. Zeby sie wszystko udalo Bylam w agencji odniesc klucze i juz w gablocie przy Nszym M jest dopisek SALE AGREED ![]() Musze sie wziasc za obiad
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-04-27 o 11:15 |
||
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mamy kolor budyniu śmietankowego na dwóch ścianach, na których nie ma mebli, a na tych, gdzie są meble i płytki venge jest kolor jasnej, świeżej trawki
|
|
|
|
|
#2457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super! To jest cudowne uczucie!
|
|
#2458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wlasnie sie kapnelam ze sie foto kuchni (takiej mniej wiecej co mi sie podoba) nie dodalo |
||
|
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sliczna kuchnia
|
|
#2460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

Też jak ma foszka, to tak się zachowuje 

gratuluje