|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
|
|
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miala długie rozpuszczone włosy i one mi sie tak z tobą skojarzyły ![]() bylysmy tam od 11.30 do 13.30
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio jakoś przycichło na wątku. Pewnie znów zacznie zamierać przy samym końcu
.A w ogóle Morsi, co Ci tak słabo idzie to czytanie :P? W ogóle się tam nic nie zmienia w Twoim rankingu :P! |
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od jutra mam 11 dni wolnego jak wróce na uczelnie tak do 29 czerwca nie będę miała się nawet kiedy podrapać
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3936 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale to w ogóle było dziwne wesele, nie zapomnę chyba nigdy widoku koleżanki PM chowającej kotleta, zawiniętego w serwetkę do torebki. A co do samych winietek, to mi tam wszystko jedno, czy są czy nie ma. Tym bardziej, że byłam na wielu weselach, gdzie ich nie było i na serio nie widziałam, żeby ludzie rzucali się jak bydło na krzesła. Ale jak są winietki to też mi to nie przeszkadza. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3937 | |||
|
sajkolidżist
|
Moje nawet TŻ docenia, mimo, że jest jakieś pół metra węższe niż w Kato, ale tamto jest tak okropnie niewygodne, że nie da się na nim wyspać bez bólu pleców
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Daj spokój z tym czytaniem :P Ciągle mam zapieprz na uczelnię, codziennie mam do przeczytania kilka rozdziałów jakiś niesamowicie fascynujących książek, ale w majówkę mam zamiar czytać! ![]() Cytat:
Mi się bardzo podobają winietki, ślicznie wyglądają na stołach, ale nie wiem czy się kiedyś zdecydujemy na nie ![]() Dzień dobry u nas dziś śliczna pogoda, idę wywiesić pranie do ogrodu, a potem czytać książkę, oczywiście na uczelnię, chcę ją mieć szybko z głowy i zabrać się za coś przyjemniejszego ![]() A tak w ogóle co do czytania: czyta któraś z Was blogi?
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie plany na weekend majowy, dziewczynki ? Ja jutro spotykam się z przyjaciółkami- będzie piknik, dzień dla urody, a potem pewnie jakieś szaleństwa .
|
|
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak że myślę, że będzie fajnie. Pogoda podobno ma dopisywać.
|
|
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem jak się nie wie jak usadzić gości to nie powinno się za to braća w temacie winietek to właśnie dziś odebrałam z poczty nasze są śliczne ![]() co do planów na długi weekend to w sumie brak... jutro idę na ślub jednej wizażanki w niedziele bedziemy sie z TŻ relaksować w poniedziałek po pracy prawdopodobnie jedziemy do chrzestnej TŻ z zaproszeniem może we wtorek albo w środę gdzieś we dwoje na wycieczkę pojedziemy... w środę TŻ pracuje i w piątek... a w piątek ja mam próbną fryzurę a moj rektor niech się w nos pocałuje i w środę nie idziemy na zajęcia także ja dopiero 10go maja mam zajęcia ale zaczynam z grubej rury dwoma kolosamia dzisiejsze koło poszło mi dobrze i mam nadzieje że je zalicze
|
|
#3941 |
|
sajkolidżist
|
Kicia, ładnie wyszły te winietki
![]() Co do planów - TŻ w pracy, ja może pójdę do pracy, przynajmniej nie będę tak tęsknić i czas mi szybciej zleci ![]() Wkleję zaraz w klubie w końcu te zdjęcia tulipanów i prezentu
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Ja muszę pisać pracę w te wolne majowe :beczy: . Ja trochę różnych blogów czytam . I zaczynałam kiedyś pisać swoje, a teraz znów zaczęłam :P. Jak popiszę trochę więcej, to Wam podrzucę linka .Cytat:
No i gdzie te zdjęcia?! Ale dziś piękna pogoda! Byłam na spacerze z psem, dość długo, czytałam książkę a wieczorem idę na 2 godziny zumby . Kumpela też ze mną idzie, ciekawe, czy jej się spodoba .
|
||
|
|
|
#3943 | |
|
sajkolidżist
|
W klubie wkleiłam przecież
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
Pogoda piękna, to prawda
|
|
|
|
|
#3944 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() cytowałam jeszcze Dalenkę odnośnie planów majówkowych.. no cóż - jutro i niedziela szkoła, w poniedziałek do pracy, wtorek w domu, środa do pracy, czwartek wolny, piątek do pracy (prowadzę szkolenie!! ), weekend wolny jedyne większe plany to jutro po szkole imprezka imieninowa mojej mamy a 1.05 przyjeżdża moja siostra ![]() a dzisiaj chyba pójdziemy z TŻ obejrzeć jedną salę a teraz wracam do nauki... |
||
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
coś się dzieje z załącznikami na wizażu jak któraś chce zobaczyć wystarczy otworzyć potem prawym przyciskiem myszy i pokaż obrazek
|
#3946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.To zakładaj swojego! Cytat:
Byłam z kumpelą na zumbie, uśmiałam się z niej . A potem siedziałyśmy w parku na ławce i było tak cudnie! Zielono, ciepło, ale jednak rześko- żyć się chce !
|
||
|
|
|
#3947 |
|
sajkolidżist
|
Monni, i jak sala? Pokaż nam!
![]() A ja byłam z kuzynką na rolkach, przejechałyśmy chyba z 7 km
|
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3949 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze mówiąc tak sobie, byliśmy ją zobaczyć ze względu na lokalizację i opinię znajomego, który był tam na weselu. Więc przede wszystkim za droga, bo w tym roku jest od 250zł/os. wzwyż, a w przyszłym jeszcze nie wiedzą ile będzie. Poza tym nie jestem przekonana co do wesela w takim miejscu, chodzi mi o wystrój, na pewien sposób mi się podoba, ale z drugiej strony jest tam jakoś za ciemno i tak ponuro.. wiem, że to też kwestia dekoracji no ale lokal mimo wszystko jest w podziemiu więc.. poza tym nie podoba nam się to, że lokal jest czynny podczas wesela, no chyba, że odpowiednio dużo dopłacimy, no i też to, że na sali weselnej jest bar, a konkretnie jest on za ustawionymi stołami, czyli w sumie byłby za nami i na zdjęciach wyglądałoby to jakbyśmy wesele w jakimś pubie robili :P
http://www.stara-winiarnia.pl/galeria |
|
|
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A macie jakiś number one sali ?Czytałam sobie mało śmieszne żarty (suchary) i zjadłabym sucharki ![]() |
|
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3952 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeść
mój redd's żurawinowy tylko czekał na ten moment... Filipek śpi, mąż na służbie, a ja po pracy i wizaż zaraz nadrabiam ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
Uwielbiam simsy ![]() Cytat:
a propo's ładny lakierCytat:
Ojej, Mamusia przytuliła i napewno strach minął dobrze, że dzieci się tak rzadko szczepi..Cytat:
Cytat:
tylko, że ja nie liczyłam od początku roku, więc chyba zaczekam na Nowy Rok ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Ale popisałyśmy!! Idę spać może dokończę tą nieszczęsną książkę... A właśnie, gdzie Alonka?Dobranoc królowe
|
|
#3953 | |||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
No ale mają strasznie drogo, no i musielibyście mieć super fotografa, bo strasznie ciężkie warunki do fotografowania tam są Cytat:
Cieszę się, że Ci się lakier podoba, mi też strasznie się podoba ten kolor i nawet pani w Naturze się mnie pytała co mam na paznokciach ![]() Idę spać, bo jutro do roboty, papa ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() Jeszcze pojeździmy, możesz przyjechać do Kato i możemy jechać na rolkostradę
|
|||
|
|
|
#3954 |
|
Rozeznanie
|
Dobry
![]() Kończę właśnie przeprowadzkę, odezwę się jak tylko poukładam jakoś te rzeczy. Tak poza tym, to jestem wściekła na Tż-a. Zabrał dupsko i pojechał na majówkę do domu, a mnie zostawił z tym wszystkim na głowie
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
taka mi się marzy na ślubja na momencik wpadłam teraz sie szykuje niedługo idę na ślub koleżanki a za równy msc w końcu mam przymiarkę
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjadłam juz dwa lody dzisiaj
|
|
#3957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...Cytat:
Cytat:
Ja dziś miałam piknik z dziewczynami plus spacer z psem. Zaraz znów idę z psiakiem, tym razem do parku, bo się z kumplem umówiłam, a wieczorem domówka z moimi kobitkami . Miłego wieczoru, kochane !
|
|||
|
|
|
#3958 |
|
Rozeznanie
|
Baty ? Ja go zabiję jak wróci
Ale i tak najgorzej mnie wkurza to, że jak on pojedzie do domu, to kamień w wodę. Na smsa z odpowiedzią czekam po pół godziny, że już nie wspomnę o telefonie.A mnie dzisiaj nieziemsko cieszy ten upał - po 10 minutach mam suche pranie, a trochę tego jeszcze jest
|
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my dzisiaj grilla zrobilismy ![]() a w poniedziałek majówka
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
U nas było chłodniej choć w słońcu to w sumie nie wiadomo. Ale mi się pogoda podobała
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

.

Ale to w ogóle było dziwne wesele, nie zapomnę chyba nigdy widoku koleżanki PM chowającej kotleta, zawiniętego w serwetkę do torebki.

?
), weekend wolny 

może dokończę tą nieszczęsną książkę... A właśnie, gdzie Alonka?
taka mi się marzy na ślub
...
!