|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł Wam się podoba dla następnej części? ![]() |
|||
Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 44,93% |
Mamy rozpakowane i spakowane razem plotkują i debatują.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
0 | 0% |
Dzieci kwietniowe i majowe czekają na maluchy majowo-czerwcowe.V-VI 2012 cz.VIII |
2 | 2,90% |
Naszym malcom cyca damy i dwupaki wciąż wspieramy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
5 | 7,25% |
Pociechy karmimy, przewijamy i za dwupaki kciuki trzymamy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
2 | 2,90% |
Mamy rodzą, dzieci mają, na maluchy swe czekają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
1 | 1,45% |
Na porodówkę biegniemy,bo z dzieciaczkami spotkać się już chcemy. V-VI cz.VIII |
0 | 0% |
Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VIII |
4 | 5,80% |
Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VIII |
8 | 11,59% |
Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz.VIII |
3 | 4,35% |
Bociany latają i dzieciaczki na bieżąco nam dostarczają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
4 | 5,80% |
Euro za pasem, najważniejsze dla nas są nasze bobasy. Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
0 | 0% |
Koko spoko, lekarze na nasze Mamusie mają oko ![]() |
1 | 1,45% |
Bociany latają, kapusta rośnie, kolejne dzieciaczki witamy radośnie.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
8 | 11,59% |
Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
jedno pranie już wisi, drugie się pierze...
![]() normalnie mam ochotę jechać nad jakąś wodę dzisiaj. a tu lipa, nie da się lecę zrobić trochę miejsca w pokoju na szafki |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny, ale emocje z rana
![]() pola_m i kaśka_k --> POWODZENIA!!! ![]() ![]() Andzya rzeczywiście dzielny ten Twój Antoś, na pewno szybko będziecie razem w domu ![]() Bardzo fajny ten wózek Tutek ![]() Ja niby mam dalej leżeć, ale jak widzę tą pogodę za oknem to jakoś nie mam motywacji ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale dla tych co jeszcze szydełkują - podaję linka do mnóstwa szydełkowych wzorów (głównie jakichś maskotek, ale nie tylko), co prawda strona jest po angielsku, ale te wzory nie są takie trudne, ja kilka zrobiłam i wyszły ![]() http://www.crochetpatterncentral.com/directory.php Cytat:
![]() Cytat:
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki szaleją z dzieciaczkami!!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | ||||
Rozeznanie
|
Łooo Mamo i jak was można na chwilę zostawić, wpadłam zerknąć co się dzieje i nie mogę się oderwać!!
Niee ja jeszcze nie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2046 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2049 |
Wtajemniczenie
|
W piatek zamówiłam laktator i nic dupa-zaczynam się wkurzac,napisałam meila do sprzedawcy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Zakorzenienie
|
Będę szukać czegoś tutaj. Nie chce mi się specjalnie ściągać z Polski żadnych kremów. Poczekam, aż urodzę, wtedy będę walczyć. Nie mam jakiegoś kompleksu na tym punkcie, bo odkąd zaczęłam dojrzewać, mam rozstępy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2052 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33799694]Ślicznie dziękuję za odpowiedź. Do Warszawy niestety mam za daleko, na razie spróbuję u nas. Zobaczymy, co uda mi się dzisiaj załatwić. Pozdrawiam![/QUOTE] Ja również pozdrawiam i trzymam kciuki za powodzenie wizyty. Daj proszę znać, co udało się załatwić! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 |
Zadomowienie
|
wczoraj mężowi pokazałam jak jego córka się rusza w brzuchu i stwierdził że ona chyba jest niespokojna albo zdenerwowana że tak mocno kopie a ja mu mówię ze pewnie za tatą teskniła, a tak serio od tygodnia cały brzuch mi podskakuje a to przecież 34 tydzien i powinna sie uspokajac a nie rozpędzac w kopniakach, i tez czasem mam wrażenie że się przeciąga bo po 2 stronach brzuch się rusza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Hello
![]() dzisiaj będzie jeszcze cieplej ![]() ![]() ![]() ![]() dziś noc była koszmarna... najpierw przed zaśnięciem dzidziol tak się rozpychał, że wszystkie wnętrzności mnie bolały i pchał się w kierunku szyjki, myślałam, że coś się zaczyna dziać, bo nigdy takiego czegoś nie czułam, to było dziwne...ale po jakimś czasie przestał... w nocy wszystko mnie bolało, jakbym się nie położyła...poza tym co chwilę wstawałam na siku ![]() ale ogólnie mam dobry humor ![]() dzisiaj zaczynamy 37 tc ![]() przedwczoraj zamówiłam komplecik dla mojego bobasa na wyjście ze szpitala i dzisiaj już przyszedł ![]() http://allegro.pl/bobo-szyk-exclusiv...302381100.html tylko teraz jak przymierzam te ubranka do kompletu, który w szpitalu miała moje siostra też 56, to jest jakiś większy, szczególnie body i kaftanik a mój siostrzeniec miał 56cm długości a ubranka 56 ( takie pycie pycie) były na niego za duże ![]() Cytat:
Cytat:
jakie inne szpitale bierzesz pod uwagę? w Mikołowie? ( tam chyba jeździsz do lekarza tak?) Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2056 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wlasnie wczoraj mezowi mowilam, ze jestem pewna ze od dzisiaj przez te wolne dni majowki pelno z nas sie rozpakuje ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzis w nocy spalam jak zabita.. ale wczorajszy dzien tak mnie zmordowal, ze jak sie polozylam do lozka tak od razu zasnelam. Nog wczoraj nie czulam- tyle spraw do zalatwienia, a do tego wszystkiego jeszcze praca mgr. Dzis tez, jesli bede sie w miare dobrze czula, to musze smigac i robic dalej badania do mgr... a pozniej wizyta z kroliczkiem kochanym do weta. Znowu dzis padne ![]() Mojego M samego do weta nie puszcze, bo nasz krolik tylko u mnie na rekach lezy spokojnie, poza tym tz sie go troche boi ![]() Lece sie troszke ogarnac, pozniej jeszcze wejde zobacze jak sie akcje porodowe dalej rozwijaja ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2057 |
La Moderatoiure
|
kaśka_k trzymam kciuki!
![]() onething widzę, że dziewczyny już pomogły ![]() MonikaFaustyna ale szybko cholery wylazły! Ja znalazłam dwa malutkie na piersiach ![]() ![]() clauudik no my podobnie idziemy, damy radę, trzeba zaciskać nogi ![]() diablica071086 ja już końcówa a młoda szaleje w brzuchu jak wariat codziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Sie dzieje. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2059 |
Wtajemniczenie
|
Moja cierpliwośc się kończy.Albo kurier był tylko mnie nie było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2060 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najprawdopodobniej LennyLamb albo Natibaby... Do pieluch będę używała wkładek z mikrofibry i bambusowych. Mam kilka, ale tak jak z pieluchami, chcę wypróbować, które najlepsze, i wtedy domówię więcej. Trudno mi tak ocenić lejąc w nie wodę ![]() Będę musiała się posiłkować jednorazówkami, ale trudno... Opinie na temat wielorazówek róznych firm są tak odmienne, że nie podjęłam decyzji które. Wypróbuję, i wtedy będę domawiała ![]() Cytat:
![]() Ten termin jest zajęty! ![]() ![]() Idę dalej pakować. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Zadomowienie
|
dzwoń do dziada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Zakorzenienie
|
A nie dostałaś od sprzedawcy numeru listu przewozowego?
Ja zawsze dostaję, a jak nie to proszę żeby mi przysłali. I dzwonię do kuriera i się umawiam ![]()
![]() |
#2063 |
Zakorzenienie
|
begie od 1.06 będą przyjmować jako szpital prywatny. tylko nie wiem czy będzie kontrakt z nfz.
do lekarza jeżdżę do Bierunia. Co do Mikołowa, to eee raczej nie. wolę Katowice. Koleżanka 2 tyg temu rodziła na Boguciach i baaardzo poleca. o szpitalu możesz tutaj poczytać http://www.rynekzdrowia.pl/Finanse-i...,119161,1.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2064 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam nic na kącie
![]() tzn mam ale na sygnała do mamy w razie w ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Właśnie nic nie dostałam.Zawsze chocby na meila przychodziło,że moge śledzic przesyłkę a teraz nic. |
![]() ![]() |
![]() |
#2065 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2066 |
Zakorzenienie
|
Póki co, rozbierać się publicznie nie zamierzam, czego i wcześniej też nie robiłam (plaża, to co innego). Mężowi rozstępy nie przeszkadzają, uważa, że to taki atrybut mamy i są urocze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Wtajemniczenie
|
Puchne strasznie,stopy i dłonie masakra.A dłonie do tego jeszcze mnie swędzą,pieką tak jak kiedyś jak byłam chora z powodu uczulenia
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2068 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w każdym razie jak wylądujesz na Bogucicach to potem proszę o recenzję ![]() znam ten ból, ja też nic nie mam na koncie tzn, mam bardzo dużo ale tego nie wykorzystuje i wiecznie mam konto zablokowane i tyle dobrze, że mogę zadzwonić w sieci na czyjś koszt Cieszę się, że się podoba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Zakorzenienie
|
Begie zaptam jeszcze koleżanki czy ona chodziła do lekarza, który tam pracuje. wiem że w tychach chodziła na wizyty.
pokój ogarnięty. mąż wczoraj wytrzepał dywan. miałam w planach go wyprać, ale nie wyszło. :P czekam aż się pranie skończy i zmykam na miasto. po dyplom i na korki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też puchnę dlatego jestem od 7 w pracy i zaraz się zmywam bo we wrocku za ciepło dla mnie się robi a ja zawsze lubilam sie wygrzewac a teraz nici z ciepełka ![]() dla dziewczyn z wrocka inf o borowskiej od kolezanki rodzila w trzebnicy i sobie chwali, a jej 3 kolezanki na borowskiej( jedna miała dziecko na innym pietrze, 2 karmili butelką i miała problemy z późniejszym karmieniem, a 3 odesłali mimo iz miała lekarza z borowskiej) Edytowane przez diablica071086 Czas edycji: 2012-04-27 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.