|
|
#3001 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
dlatego go wkleiłam
![]() Cytat:
![]() eee tam nie wsty. zabierzemy Cię ze sobą możemy się wybrać w ogóle większą grupą. nawet busiki tam jeżdżąniby dlaczego? nie chcę ani starego ani zboka Cytat:
Krzysio mi zrobił 3półki pod prysznicem chociaż się dziwił że chcę tyle- docelowo 1 miała być dla osoby wynajmującej, ale już wszystkie zagospodarowałam:rolleyes : nie nie wstrzymuję, bo to by była głupota. nie wiem kto to, nie widziałam go, nie wiem czy się nie wycofa, a poza tym brzmiał zbyt pedałowato;kwasny; Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33800374] ad. 1 Mnie bardziej odpowiada przyszły tydzień. ad. 2 W takim razie wysłałam Ci maila. Załóż sobie konto, zainstaluj aplikację na takich kompach jak chcesz i możesz zarządzać plikami wedle swojego uznania. Będa dostępne wszędzie tam gdzie aplikację zainstalujesz oraz w przeglądarce www. Gmail nie ma nic wspólnego z tą aplikacją. Poza tym na siostry kompie zawsze możesz skorzystać z opcji www, żeby nic niepotrzebnie nie instalować. Jakbyś potrzebowała pomocy to pisz, dzwoń 1. szkoda ![]() 2. dzięki za instrukcję dzisiaj nie mam głowy do takich rzeczy ale wykorzystam Twój link
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#3002 |
|
Konto usunięte
|
GG a jaki dziś jest koncert na kazimierzu ??
|
|
|
|
#3003 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tłuką się często, codziennie znajduję po garści futra tu, garści tam, a mój ze stresu wymiotuje Dostał ostatnio zastrzyki i był spokój, ale dziś znowu rzyg...
|
|
|
#3004 |
|
Konto usunięte
|
nie chodzi mi o skrajność, ja już sama nie wiem, chyba zaczne chodzić z torbą na głowie żeby się na facetów nie natykać :/
|
|
|
|
#3005 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tylko wiesz, czasem jest tak, że ludzie się godzą na konkretne ustalenia, a później jednak zaczynają naciskać na swoje racje.Jeżeli Tobie z tym dobrze, a TŻ'owi to zupełnie nie przeszkadza, to w zasadzie nie ma żadnego problemu i nie rozumiem po co miałabyś ten stan zmieniać ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33802353]Domyślam się, że akurat Ty od początku postawiłaś sprawę jasno
Tylko wiesz, czasem jest tak, że ludzie się godzą na konkretne ustalenia, a później jednak zaczynają naciskać na swoje racje.Jeżeli Tobie z tym dobrze, a TŻ'owi to zupełnie nie przeszkadza, to w zasadzie nie ma żadnego problemu i nie rozumiem po co miałabyś ten stan zmieniać [/QUOTE]Co do pierwszego - na szczęście TŻ tak nie ma .Brak obrączki to chyba bardziej przeszkadza mojej mamie .
|
|
|
|
#3007 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bez zapowiedzi?Będziesz w niedzielę na Hucie? Podrzuciłabym Ci te bajki o które pytałaś - nie wiem czy wysiedzi do końca, ale chociaż pół godziny spokoju będziesz miała ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3008 |
|
Nie depcze krokusów
|
Szyrek - już przyszła, aż dziwnie było mi dziś wychodzić z domu bez kurtki, więc wzięłam niepotrzebną bluzę do ręki, żeby nie zwariować
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
"COLIPA każe wyznaczać SPF dla 2mg na cm2. Enigmatyczna ta ilość oznacza 2,5 ml na twarz i szyję, lub – uwaga! – 30 ml na całe ciało. Jednorazowo, ma się rozumieć." -
. Jadę na wakacje i drugie tyle wydanej kasy to filtry .
|
|
|
|
#3010 |
|
Konto usunięte
|
Ale pogoda
jade do Superpharm po maseczki a pozniej to chyba na rower
|
|
|
|
#3011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do mieszkania samemu-rozumiem to doskonale Jak człowiek już się przyzwyczai to docenia tą wygodęPosiedziałam 1,5 godzinki na plantach czytając książkę-teraz wyglądam jak 'pan z budowy' ponieważ opaliłam się w bluzkę bokserkę
|
|
|
#3012 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3013 | ||
|
Zakorzenienie
|
a gra mój kolega z pracy
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ja jestem zawsze chętna tylko jakoś tak ciężko się zgrać ![]() a od 12maja kończą mi się zajęcia więc w ogóle będę miała dużo czasu i pewnie będę Wam siorpać i będziecie musiały mnie wspeirać, bo jestem przerażona wizją wolnych weekendów
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#3014 |
|
Konto usunięte
|
ok GG to już nie wnikam
![]() i nie wybiorę się bo się będziecie krępować |
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3016 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze kilka miesięcy temu rozważałam zapisanie się do jakiejś nowej szkoły od września - no bo przecież jak, tak bez nauki ![]() Ale po dłuższym czasie bez wolnych weekendów doszłam do wniosku ze nieeeee, nadchodzi czas wysypiania się ![]() (czekam do września aż wrócą koszmary o niezaliczonej historii z LO) |
|
|
|
|
#3017 |
|
Konto usunięte
|
weekend czas zacząć
|
|
|
|
#3018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale dziś piękna pogoda!Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33800374]Mam Awanti ![]() [/QUOTE] Super
|
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33802845]Poważnie przeszkadza Twojej mamie? Nie akceptuje Twojego sposobu myślenia?[/QUOTE]
Poważnie. Moja mama wielu rzeczy i moich decyzji nie akceptuje . Wręcz mogę chyba powiedzieć, że więcej nie akceptuje niż akceptuje . No ale cóż... Staram się tym nie przejmować i myśleć, że jestem osobną jednostką w społeczeństwie . Nie jest to łatwe, ale jakoś sobie radzę (jakoś to dobre słowo ).
|
|
|
|
#3020 |
|
Zadomowienie
|
Ineso, mam ją. Głowa odcięta. Czeka w lodówce. Reszta ciała również.
Wieczorem, po powrocie mogę zapakować w gazetę i gdzieś Ci kawałek podrzucić.
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-04-27 o 16:07 |
|
|
|
#3021 |
|
Nie depcze krokusów
|
Zp! Zp! Zp!
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-04-27 o 16:24 |
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to makabrycznie brzmi...
|
|
#3023 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mieście nigdy nie da się zaoszczędzić tak jak na gotowaniu i to całkiem smacznych i zdrowych rzeczy Ja nie mam nic do jedzenia na mieście, jak kogoś stać to proszę bardzo, ale że to jest tańsze to moim zdaniem bzdura, chyba że ktoś się nie liczy z kasą i kupuje drogie i wyszukane składniki to pewnie Ja nie mogę w piątki A w sobotę mam na rano, więc jestem death. Lenka co ja zrobiłam to padniesz Już od jakiegoś czasu sama sobie podcinałam grzywkę i było fajnie, od czasu do czasu tylko chodziłam do fryz żeby mi wycieniował i to cieniowanie jako że szło od góry trzymało mi się kilka moich strzyżeń. Przed świętami myślałam że doszłam do perfekcji, podcięłam się i byłam tak z siebie dumna jak nigdy I już chyba długo się nie odważę na żadne eksperymenty z nożyczkami (a propos nożyczek - wczoraj w pracy oglądałam Rosario Tijeras, przejmujący obraz latynoskiej biedoty, na kanwie którego reżyser oparł dramatyczną historię płatnej morderczyni pochodzącej ze slumsów, właśnie o przydomku tijeras czyli w ichnim języku nożyczki - szokujące, może nie tak jak Miasto Boga Meirellesa, ale i tak polecam bo warto ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2012-04-27 o 18:21 |
|||
|
|
|
#3024 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3025 |
|
Konto usunięte
|
ale jestem najedzona
|
|
|
|
#3026 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3027 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() Co do obrączki - ja swego czasu nosiłam obrączkę jako odstraszacz, ale mój brat mówi, że najlepiej odstrasza pierdzionek zaręczynowy. Na pewno lepsza opcja niż torba na głowie ![]() Przestroga na dziś: nigdy nie rzucajcie w rozmowie zdania "gdybym Cię nie kochała, to bym Cię wysłała w kosmos!" - w ten oto sposób obudziłam w moim dziadzie wewnętrzne dziecko lalaith ja ostatnoi też zmasakrowałam włosy - mam krzywą grzywkę, ale zaczesana na bok nie godzi chyba w niczyje uczucia estetyczne. Czeka aż odrośnie :chlip:
|
|
#3028 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Nie uważam, że jedzenie na mieście jest tańsze. Uważam, że gotowanie dla jednej osoby jest drogie. Jest różnica. A już zwłaszcza, jak chcesz jeść zdrowo i smacznie. Dziś ugotowałam obiad za 3 złote, bo przez 3 dni pod rząd jadłam taki sam i nie chciałam marnować składników. Co z tego, że zdrowy i smaczny, skoro już wczoraj ledwo mogłam patrzeć na talerz tego samego co dzień wcześniej
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-04-27 o 18:54 |
|
|
|
|
#3029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#3030 |
|
Konto usunięte
|
ee ja nie noszę pierdzionków bo zaraz babska się pytają czy zaręczynowy :/
poza tym puchną mi paluszki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.

a na twarz ratowłam sie Helci kremem.
Wstyd no nie?
możemy się wybrać w ogóle większą grupą. nawet busiki tam jeżdżą

bez zapowiedzi?
Zresztą Hard też to ostatnio spotkało.

. Jadę na wakacje i drugie tyle wydanej kasy to filtry