|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł Wam się podoba dla następnej części? ![]() |
|||
Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 44,93% |
Mamy rozpakowane i spakowane razem plotkują i debatują.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
0 | 0% |
Dzieci kwietniowe i majowe czekają na maluchy majowo-czerwcowe.V-VI 2012 cz.VIII |
2 | 2,90% |
Naszym malcom cyca damy i dwupaki wciąż wspieramy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
5 | 7,25% |
Pociechy karmimy, przewijamy i za dwupaki kciuki trzymamy.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
2 | 2,90% |
Mamy rodzą, dzieci mają, na maluchy swe czekają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
1 | 1,45% |
Na porodówkę biegniemy,bo z dzieciaczkami spotkać się już chcemy. V-VI cz.VIII |
0 | 0% |
Wiosna za oknem,wyprawki czekają, kolejne Mamuśki na porodówki gnają.V-VI 2012 cz.VIII |
4 | 5,80% |
Która następna?Której się spieszy? Wciąż mamy w wątku za mało dzieci.V-VI 2012 cz.VIII |
8 | 11,59% |
Ptaszki ćwierkają, wiosna wszędzie, który brzdąc następny będzie? V-VI 2012 cz.VIII |
3 | 4,35% |
Bociany latają i dzieciaczki na bieżąco nam dostarczają.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
4 | 5,80% |
Euro za pasem, najważniejsze dla nas są nasze bobasy. Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
0 | 0% |
Koko spoko, lekarze na nasze Mamusie mają oko ![]() |
1 | 1,45% |
Bociany latają, kapusta rośnie, kolejne dzieciaczki witamy radośnie.Mamy V-VI 2012 cz.VIII |
8 | 11,59% |
Głosujący: 69. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Któregoś dnia całą prawą połowę brzucha miałam zaczerwienioną. Z tego względu mój Mąż tak podsumował naszą Majkę, że jest chyba wampirem i trzeba jej dać na imię Reneesme :P.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33805115]Dzisiaj tylko umówiłam się do poradni genetycznej i dostałam namiar na przychodnię kardiologiczną, która łaskawie przyjmie mnie wcześniej niż w 2013 roku... W poniedziałek tam pojadę i się umówię na jakiś termin, chcę, żeby kardiolog wypowiedział się odnośnie tego ciśnienia.
W poniedziałek też idę do swojej lekarki po skierowania dla siebie i dla męża do poradni genetycznej, bo muszę mieć skierowania po 1 dla nas obu, a po 2 - od jednostki, która ma podpisany kontrakt z NFZ, a że chodzę do gina prywatnie, to skierowanie od niego się nie liczy. No ale i tak bym musiała iść po to dla męża, więc już trudno. Dziewczyny, jak Was zamęczam tymi moimi opisami zmagań po tym wszystkim, to napiszcie, ja się czuję teraz trochę dziwnie pisząc Wam o jakby nie było smutnych rzeczach w momencie, gdy większość z Was zaraz będzie mieć maluchy przy sobie. Gratuluję kolejnym rozpakowanym mamusiom! (przepraszam, że tak, ale już nie pamiętam, komu wcześniej pisałam gratulacje, worek rozwiązał się na dobre ![]() Kochana! Ależ my bardzo czekamy na wieści od Ciebie i bardzo Ci życzymy wszystkiego dobrego (tak myślę, że mogę pisać w liczbie mnogiej...). Byłaś tu z nami tyle czasu, więc tak z dnia na dzień nie zapominamy ![]() Nam z kolei zapewne nieraz trochę nieswojo wyrażać naszą radość z większych i mniejszych spraw i mamy nadzieję, że to Cię nie uraża... Wpadaj do nas i pisz, kiedy tylko masz ochotę, jesteśmy zawsze ciekawe (może to mało odpowiednie słowo, ale lepsze nie przychodzi mi na myśl...) co u Ciebie, choć czasem nie znajdujemy odpowiednich słów, żeby coś odpisać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jem pomidory i Karo nic nie jest a niby alergenne Cytat:
to tylko moja Karo taka długa modelka ![]() Cytat:
bo się nie wywyższa ![]()
![]() |
#2195 |
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33805115]Dzisiaj tylko umówiłam się do poradni genetycznej i dostałam namiar na przychodnię kardiologiczną, która łaskawie przyjmie mnie wcześniej niż w 2013 roku... W poniedziałek tam pojadę i się umówię na jakiś termin, chcę, żeby kardiolog wypowiedział się odnośnie tego ciśnienia.
W poniedziałek też idę do swojej lekarki po skierowania dla siebie i dla męża do poradni genetycznej, bo muszę mieć skierowania po 1 dla nas obu, a po 2 - od jednostki, która ma podpisany kontrakt z NFZ, a że chodzę do gina prywatnie, to skierowanie od niego się nie liczy. No ale i tak bym musiała iść po to dla męża, więc już trudno. Dziewczyny, jak Was zamęczam tymi moimi opisami zmagań po tym wszystkim, to napiszcie, ja się czuję teraz trochę dziwnie pisząc Wam o jakby nie było smutnych rzeczach w momencie, gdy większość z Was zaraz będzie mieć maluchy przy sobie. Gratuluję kolejnym rozpakowanym mamusiom! (przepraszam, że tak, ale już nie pamiętam, komu wcześniej pisałam gratulacje, worek rozwiązał się na dobre ![]() Kochana ![]() ja się cieszę, że piszesz nam co u Ciebie, ponieważ interesuje mnie to i z całego serca życzę Ci, żebyś i Ty jak najszybciej się będzie dało i jeśli będziecie już gotowi rozpoczęli ponowne starania ![]() fajnie, że do nas zaglądasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
ja po wizycie
![]() mam patrzyć na ruchy ma ich być 10 na dobę ![]()
#2197 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
alfa brawa za wizytę i niezła waga, zważywszy na to, że masz jeszcze duuuużo czasu.
MIKOŁAJ ![]() Edytowane przez aga_bre Czas edycji: 2012-04-27 o 15:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mam już nawet tego dziwnego ukłucia jak widzę wózki na dworze - raczej po prostu myślę, że ja jeszcze trochę muszę poczekać. Oczywiście ironia losu sprawia, że od 03.04 codziennie, przysięgam codziennie widzę mój upatrzony wózek u kogoś, podczas gdy wcześniej przez pół roku widziałam go jeden jedyny raz ![]() Ale tak jak mówię - to nic, mi przydarzyła się wielka tragedia, ale mam nadzieję, że spotka mnie w życiu jeszcze szczęście posiadania dziecka i wtedy na pewno nie zapomnę Waszych dobrych rad (tych mniejszych i większych), bo ten wątek jest ich skarbnicą, naprawdę. Tak więc, jak chcecie, to będę Wam sukcesywnie pisać o tym, co załatwiłam, bo teraz dopiero to się rozkręca, kiedy wiem, że mały był zdrowy i musimy szukać innej przyczyny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dokładnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2201 | |
Zakorzenienie
|
Persephone - pisz jak najczęściej, mam nadzieję, że i Tobie się poszczęści, trzymam za Was kciuki
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2202 |
Zakorzenienie
|
nic już na tym usg nie widać
![]() buzię też oczywiście schował, co najwyżej potylicę mogłam obejrzeć ![]() tylko raz w 27 tc mi się udało i mam buźkę ![]()
#2203 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33805293]Tak więc, jak chcecie, to będę Wam sukcesywnie pisać o tym, co załatwiłam, bo teraz dopiero to się rozkręca, kiedy wiem, że mały był zdrowy i musimy szukać innej przyczyny.[/QUOTE] ![]() ![]() Dziękuję... Miałam trochę obawy pisząc tak wszystko w l.mn. ale po prostu napisałam, jak mi serducho podpowiadało... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Rozeznanie
|
W poniedziałek też idę do swojej lekarki po skierowania dla siebie i dla męża do poradni genetycznej, bo muszę mieć skierowania po 1 dla nas obu, a po 2 - od jednostki, która ma podpisany kontrakt z NFZ, a że chodzę do gina prywatnie, to skierowanie od niego się nie liczy. No ale i tak bym musiała iść po to dla męża, więc już trudno. Dziewczyny, jak Was zamęczam tymi moimi opisami zmagań po tym wszystkim, to napiszcie, ja się czuję teraz trochę dziwnie pisząc Wam o jakby nie było smutnych rzeczach w momencie, gdy większość z Was zaraz będzie mieć maluchy przy sobie. [/QUOTE] To dobrze, że cokolwiek ruszyło. Ja nie umiałabym zliczyć, ile razy od wylądowania w szpitalu półtora roku temu miałam wykonywane badania i ile spędziłam godzin w kolejnych szpitalach i u ilu lekarzy byłam, dość, że możnaby tym z tuzin osób obdzielić. Ale wiem, że było warto, bo dzięki temu wiem, że mój organizm mimo tamtej usterki jest zdrowy i nijak nie zagraża dziecku (a strachu się najedliśmy, jak było podejrzenie wady serca u małego). Pisz do nas jak najczęściej! Podpisuję się pod tym, co napisała Kism. Mimo tego, co Cię spotkało, jesteś jedną z nas ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33805293]Nie nie coś Ty, przecież to Wasz wątek - nic mnie nie uraża, szczerze cieszę się Waszym szczęściem, naprawdę! Nie mam już nawet tego dziwnego ukłucia jak widzę wózki na dworze - raczej po prostu myślę, że ja jeszcze trochę muszę poczekać. Oczywiście ironia losu sprawia, że od 03.04 codziennie, przysięgam codziennie widzę mój upatrzony wózek u kogoś, podczas gdy wcześniej przez pół roku widziałam go jeden jedyny raz ![]() Ale tak jak mówię - to nic, mi przydarzyła się wielka tragedia, ale mam nadzieję, że spotka mnie w życiu jeszcze szczęście posiadania dziecka i wtedy na pewno nie zapomnę Waszych dobrych rad (tych mniejszych i większych), bo ten wątek jest ich skarbnicą, naprawdę. Tak więc, jak chcecie, to będę Wam sukcesywnie pisać o tym, co załatwiłam, bo teraz dopiero to się rozkręca, kiedy wiem, że mały był zdrowy i musimy szukać innej przyczyny.[/QUOTE] Pisz, pisz. ![]() Jestem głęboko przekonana, że następna ciąża będzie dla Ciebie łatwiejsza i zakończy się sukcesem. Będziesz bogatsza o te wszystkie przykre doświadczenia, ale i poznasz lepiej swój organizm dzięki wizytom u lekarzy, które teraz przed Tobą. No właśnie, dlatego ja też nie zamierzam sobie niczego odmawiać ![]() Chyba, że młodego ewidentnie wysypie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Raczkowanie
|
Kaśka moje gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
U mnie tak samo wygląda usg. Z resztą położna ostatnio i tak sprawdziła tylko główkę i serducho, resztę zmacała, czy dobrze jest ustawiona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie też będzie dzisiaj na obiad leczo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja musiałam zrobić te zdjęcia, bo bym sobie nie darowała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() nie wiem jak się to stało, że Karo była mniejszą czcionką napisana ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33805293]Nie nie coś Ty, przecież to Wasz wątek - nic mnie nie uraża, szczerze cieszę się Waszym szczęściem, naprawdę! Nie mam już nawet tego dziwnego ukłucia jak widzę wózki na dworze - raczej po prostu myślę, że ja jeszcze trochę muszę poczekać. Oczywiście ironia losu sprawia, że od 03.04 codziennie, przysięgam codziennie widzę mój upatrzony wózek u kogoś, podczas gdy wcześniej przez pół roku widziałam go jeden jedyny raz ![]() Ale tak jak mówię - to nic, mi przydarzyła się wielka tragedia, ale mam nadzieję, że spotka mnie w życiu jeszcze szczęście posiadania dziecka i wtedy na pewno nie zapomnę Waszych dobrych rad (tych mniejszych i większych), bo ten wątek jest ich skarbnicą, naprawdę. Tak więc, jak chcecie, to będę Wam sukcesywnie pisać o tym, co załatwiłam, bo teraz dopiero to się rozkręca, kiedy wiem, że mały był zdrowy i musimy szukać innej przyczyny.[/QUOTE] Nie wygłupiaj się i wpadaj jak najczęściej. A w życiu jeszcze spotka Cię duuuużo szczęścia. Dzidziusia już będziesz pewnie tuliła w przyszłym roku ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
diablica to super ze będziesz miała teraz czas odpocząc zanim się rozpakujesz! wiem co moówię bo ja na zwolnieniu dopiero od tygodnia i trochę odżyłam, choć wkółko jestem zabiegana... do tego mój szef jakiś dziwny jest więc kamień mi z serca spadnie dopiero po weekendzie jak spotkam się z nim, wręczę ostatnie zwolnienie i posprzątam moje biurko. wtedy odejdę z pracy tak "oficjalnie" bo narazie tylko mu telefonicznie powiedziałam że jestem chora. w następną sobotę zaczynam już macierzyński ![]() ![]() Cytat:
kaśka - super!!! gartulejemy!! co za szybki poród!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33805115]Dzisiaj tylko umówiłam się do poradni genetycznej i dostałam namiar na przychodnię kardiologiczną, która łaskawie przyjmie mnie wcześniej niż w 2013 roku... W poniedziałek tam pojadę i się umówię na jakiś termin, chcę, żeby kardiolog wypowiedział się odnośnie tego ciśnienia. W poniedziałek też idę do swojej lekarki po skierowania dla siebie i dla męża do poradni genetycznej, bo muszę mieć skierowania po 1 dla nas obu, a po 2 - od jednostki, która ma podpisany kontrakt z NFZ, a że chodzę do gina prywatnie, to skierowanie od niego się nie liczy. No ale i tak bym musiała iść po to dla męża, więc już trudno. Dziewczyny, jak Was zamęczam tymi moimi opisami zmagań po tym wszystkim, to napiszcie, ja się czuję teraz trochę dziwnie pisząc Wam o jakby nie było smutnych rzeczach w momencie, gdy większość z Was zaraz będzie mieć maluchy przy sobie. Gratuluję kolejnym rozpakowanym mamusiom! (przepraszam, że tak, ale już nie pamiętam, komu wcześniej pisałam gratulacje, worek rozwiązał się na dobre ![]() perse no wiesz co! nawet tak nie myśl!! oczywiście że cieszymy się że dalej z nami piszesz, ja czytam Twoje posty na jednym wdechu! tylko tak jak kism napisała - czasem trudno jest mi coś odpisać ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jem loda drugi czeka na męża w zamrażalniku, ciekawe czy się go doczeka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Rozeznanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33805293]Nie nie coś Ty, przecież to Wasz wątek - nic mnie nie uraża, szczerze cieszę się Waszym szczęściem, naprawdę!
Nie mam już nawet tego dziwnego ukłucia jak widzę wózki na dworze - raczej po prostu myślę, że ja jeszcze trochę muszę poczekać. Oczywiście ironia losu sprawia, że od 03.04 codziennie, przysięgam codziennie widzę mój upatrzony wózek u kogoś, podczas gdy wcześniej przez pół roku widziałam go jeden jedyny raz ![]() Ale tak jak mówię - to nic, mi przydarzyła się wielka tragedia, ale mam nadzieję, że spotka mnie w życiu jeszcze szczęście posiadania dziecka i wtedy na pewno nie zapomnę Waszych dobrych rad (tych mniejszych i większych), bo ten wątek jest ich skarbnicą, naprawdę. Tak więc, jak chcecie, to będę Wam sukcesywnie pisać o tym, co załatwiłam, bo teraz dopiero to się rozkręca, kiedy wiem, że mały był zdrowy i musimy szukać innej przyczyny.[/QUOTE] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Rozeznanie
|
Gaabi super zdjęcie! malusi brzuszek, taki zgrabny! wyglądasz kwitnąco!! nie mogę się napatrzyć
![]() ![]() ja się troszkę obawiam o efekt mojej sesji, za 2 tyg mam poród więc już jestem całkiem spora. nawet fotograf dziwił się że my dopiero teraz, bo zwykle wszyscy przychodzą najpóźniej w 8 mcu. no ale u nas wszystko tak na wariata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no nic, na fotki muszę troszkę poczekać. ale jak już będą i w miarę wyjdą to wrzucę coś niecoś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33805293]Nie nie coś Ty, przecież to Wasz wątek - nic mnie nie uraża, szczerze cieszę się Waszym szczęściem, naprawdę!
Nie mam już nawet tego dziwnego ukłucia jak widzę wózki na dworze - raczej po prostu myślę, że ja jeszcze trochę muszę poczekać. Oczywiście ironia losu sprawia, że od 03.04 codziennie, przysięgam codziennie widzę mój upatrzony wózek u kogoś, podczas gdy wcześniej przez pół roku widziałam go jeden jedyny raz ![]() Ale tak jak mówię - to nic, mi przydarzyła się wielka tragedia, ale mam nadzieję, że spotka mnie w życiu jeszcze szczęście posiadania dziecka i wtedy na pewno nie zapomnę Waszych dobrych rad (tych mniejszych i większych), bo ten wątek jest ich skarbnicą, naprawdę. Tak więc, jak chcecie, to będę Wam sukcesywnie pisać o tym, co załatwiłam, bo teraz dopiero to się rozkręca, kiedy wiem, że mały był zdrowy i musimy szukać innej przyczyny.[/QUOTE] Perse, pisz jeśli tylko masz ochotę, my pewnie wszystkie chętnie czytamy. Mam nadzieję, że do Ciebie szybko uśmiechnie się szczęście i tym razem wszystko zakończy się pomyślnie. Co z polą, co ona tak długo się rozwiera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33805115]Dzisiaj tylko umówiłam się do poradni genetycznej i dostałam namiar na przychodnię kardiologiczną, która łaskawie przyjmie mnie wcześniej niż w 2013 roku... W poniedziałek tam pojadę i się umówię na jakiś termin, chcę, żeby kardiolog wypowiedział się odnośnie tego ciśnienia. W poniedziałek też idę do swojej lekarki po skierowania dla siebie i dla męża do poradni genetycznej, bo muszę mieć skierowania po 1 dla nas obu, a po 2 - od jednostki, która ma podpisany kontrakt z NFZ, a że chodzę do gina prywatnie, to skierowanie od niego się nie liczy. No ale i tak bym musiała iść po to dla męża, więc już trudno. Dziewczyny, jak Was zamęczam tymi moimi opisami zmagań po tym wszystkim, to napiszcie, ja się czuję teraz trochę dziwnie pisząc Wam o jakby nie było smutnych rzeczach w momencie, gdy większość z Was zaraz będzie mieć maluchy przy sobie. Gratuluję kolejnym rozpakowanym mamusiom! (przepraszam, że tak, ale już nie pamiętam, komu wcześniej pisałam gratulacje, worek rozwiązał się na dobre ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gabbi fota cudna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Wiem co z moim laktatorem.Dostałam meila że mieli problemy z meilem,lakatory zostały wysprzedane,oddadzą mi kase ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam z miasta. Kupiłam wreszcie bluzkę na komunię, potem wstawię zdjęcie. Ale się nachodziłyśmy, masakra.
Kism dzięki za przekazanie informacji od kaski k ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Gabi jak Ty ślicznie wyglądasz ![]()
Nasz skarb: http://www.suwaczki.com/tickers/klz9mg7ydcco6bvx.png Nasz ślub: http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png Jesteśmy razem od: http://s1.suwaczek.com/200706022338.png "Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu" |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
|
Gaabi teraz zobaczyłam fotkę. Sliczna naprawde.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perse cieszę sie ze do nas zaglądasz i trzymam za Was kciuki. :-* ![]() *** Msmy juz mebelki. Zdjecia wrzucę później jak bede na kompie, bo piszepisze z komorki. Chyba zaraz wybywamy z domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Timii, koniecznie wstaw zdjęcia na maila, jak już będziesz je miała ![]() Zjadłam leczo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fonn dzięki, ja na pewno sobie druknę, bo chociaż praktycznie jem to co przed ciążą to i tak ciągle się głowię, co tak naprawdę może zaszkodzić, a wszędzie jest tak napisane, że można walić głową - nie jeść pestkowych... tylko które wg nich zaliczają się do takowych - a tu lista prosta i łatwa - jeszcze raz dzięki Cytat:
w takich prawdziwych zamrażalkach do 1 ROKU ale ponieważ, chyba nikt z nas takowej nie ma - to pisałam ogólnie o domowych - 6 miesiecy ![]() ![]() Cytat:
nie bój nic - nawigacja Cię tak doprowadzi że nie zdążysz mrugnąć a już będziesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze któraś mi napisze o tym a zacznę strzelać! u mnie 8 stopni i deszcz i wiatr....litości [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33805115]Dzisiaj tylko umówiłam się do poradni genetycznej i dostałam namiar na przychodnię kardiologiczną, która łaskawie przyjmie mnie wcześniej niż w 2013 roku... W poniedziałek tam pojadę i się umówię na jakiś termin, chcę, żeby kardiolog wypowiedział się odnośnie tego ciśnienia. W poniedziałek też idę do swojej lekarki po skierowania dla siebie i dla męża do poradni genetycznej, bo muszę mieć skierowania po 1 dla nas obu, a po 2 - od jednostki, która ma podpisany kontrakt z NFZ, a że chodzę do gina prywatnie, to skierowanie od niego się nie liczy. No ale i tak bym musiała iść po to dla męża, więc już trudno. Dziewczyny, jak Was zamęczam tymi moimi opisami zmagań po tym wszystkim, to napiszcie, ja się czuję teraz trochę dziwnie pisząc Wam o jakby nie było smutnych rzeczach w momencie, gdy większość z Was zaraz będzie mieć maluchy przy sobie. Gratuluję kolejnym rozpakowanym mamusiom! (przepraszam, że tak, ale już nie pamiętam, komu wcześniej pisałam gratulacje, worek rozwiązał się na dobre ![]() jak Ty w ogóle możesz tak myśleć? ile czasu spędziłyśmy tutaj razem? jesteś członkiem tego forum, byłaś tutaj cały czas, prowadziłaś...bez Ciebie zrobiło sie cholernie pusto - zatem ZAMĘCZAJ bo my chcemy wiedzieć co u Ciebie. Bo my Tęsknimy za naszą Perse! [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33805293]Nie nie coś Ty, przecież to Wasz wątek - nic mnie nie uraża, szczerze cieszę się Waszym szczęściem, naprawdę! Nie mam już nawet tego dziwnego ukłucia jak widzę wózki na dworze - raczej po prostu myślę, że ja jeszcze trochę muszę poczekać. Oczywiście ironia losu sprawia, że od 03.04 codziennie, przysięgam codziennie widzę mój upatrzony wózek u kogoś, podczas gdy wcześniej przez pół roku widziałam go jeden jedyny raz ![]() Ale tak jak mówię - to nic, mi przydarzyła się wielka tragedia, ale mam nadzieję, że spotka mnie w życiu jeszcze szczęście posiadania dziecka i wtedy na pewno nie zapomnę Waszych dobrych rad (tych mniejszych i większych), bo ten wątek jest ich skarbnicą, naprawdę. Tak więc, jak chcecie, to będę Wam sukcesywnie pisać o tym, co załatwiłam, bo teraz dopiero to się rozkręca, kiedy wiem, że mały był zdrowy i musimy szukać innej przyczyny.[/QUOTE] ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 | |||
Zakorzenienie
|
A ja się wzięłam za sprzątanie bo w końcu nie zdążę przed porodem, taras musiałam ogarnąć, krzesła ogrodowe pomyć z syfu zimowego, kanape na huśtawce wyprać, w domu wyszorowałam skórzany narożnik i ledwo żyję.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33805115]Dzisiaj tylko umówiłam się do poradni genetycznej i dostałam namiar na przychodnię kardiologiczną, która łaskawie przyjmie mnie wcześniej niż w 2013 roku... W poniedziałek tam pojadę i się umówię na jakiś termin, chcę, żeby kardiolog wypowiedział się odnośnie tego ciśnienia. W poniedziałek też idę do swojej lekarki po skierowania dla siebie i dla męża do poradni genetycznej, bo muszę mieć skierowania po 1 dla nas obu, a po 2 - od jednostki, która ma podpisany kontrakt z NFZ, a że chodzę do gina prywatnie, to skierowanie od niego się nie liczy. No ale i tak bym musiała iść po to dla męża, więc już trudno. Dziewczyny, jak Was zamęczam tymi moimi opisami zmagań po tym wszystkim, to napiszcie, ja się czuję teraz trochę dziwnie pisząc Wam o jakby nie było smutnych rzeczach w momencie, gdy większość z Was zaraz będzie mieć maluchy przy sobie. [/QUOTE] Podpisuje się pod tym co napisała Kism, bardzo się cieszę że z nami piszesz ![]() Cytat:
![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.