|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Ja chyba jestem zacofano-bo nie lubie takich rzeczy...
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze po jego uzyciu gra wstepna trwa tylko minute hihihihihi bo dłużej to ciężko wyrobić
|
|
|
|
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-ojojoj ale sie temacik rozkrecił
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wibratorów tez nie lubię ale maści żele itp. naprawdę dają kopa ![]() przynajmniej mi hihihihihihih
|
|
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wibratorow tez nigdy nie mialam
oprocz tej nakladki ale ciekawi mnie ... hehe
|
|
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze zdziwienia hi hi hi hi
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak serio to juz raz mowil mi zebym kupila cos na lepszy poslizg ale jakos odwlekalam z tym -ale jak mowicie ze daje pałera to co mi tam hahahhahahaah
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
A tak apropos tych kremikow -czy one nie szkodza na plemniczki ???
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
za 20 minutek przyjedzie męzus z pracy -hahahha ciekawe co powie na to wszystko
A ja sie długo nie nacieszylam dobrym samopoczuciem -wypilam pol godziny temu tabletke i znowu zaczyna mnie mulic- jeju kiedy to sie skonczy...
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Adatko mysl o czyms innym tylko nie o mdlosciach
|
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie zakupiłam sobie 35 testów owu
bo te które mam juz mi się kończą zostały mi tylko 4. Jutro mam 21 d.c mam nadzieje że w końcu przyjdzie do mnie owu bo zaczynam się już niepokoic.
|
|
|
|
#1788 |
|
BAN stały
|
piszę dla pocieszenia wszystkich tu obecnych:
moja przyjaciółka nie zabezpieczała się przez 7 lat ale nie myślała o tym żeby zajść w ciążę, po prostu co będzie to będzie. W końcu zaczęła się martwić, że chyba coś jest nie tak.. Poszła do lekarza i okazało się że ma bezowulacyjne cykle. Brała jakieś tabletki i w końcu jak pojechała w tym roku nad morze to dwa dni żygała bo zatruła się rybą. Po powrocie do domu okazało się ze rybka była ok to tylko w jej brzuszku rozwija się juz fasolka!!!!!! a teraz ja się staram o drugie bobo
|
|
|
|
#1789 |
|
Raczkowanie
|
To ja też postanowiłam tu dołączyć
![]() Idę dziś do mojego doktorka i zobaczymy co mi powie na temat mojego planu zajścia w ciąże ... Aż się normalnie stresuje przed tą wizytą
|
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
staram sie nie myslec ale to nie takie proste jak wszystko do gardla podchodzi i wogole -wczoraj dalam rade zasnac ,nie bylo tak zle jak pare dni temu fuj fuj fuj.
zostalo mi jeszcze miesiac i tydzień -wytrzymam przeciez twardym trzeba byc... Ja tez myslalam nad kupnem testow owu z allegro ale nie mam gdzie zamowic tzn. u kogo takie w aptece sa bardzo drogie a przydaly by sie jak zaczniemy staranko zeby nie zaprzepascic znowu miesiaca
|
#1791 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
witam nowe staraczki
|
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Hej sloneczka jak samopoczucie??Nas czeka dzis popoludniu malowanie pokoju bleee mam nadzieje ze szybko nam pojdzie.
![]() Wczoraj wieczorkiem tak sobie gadalam z TZ i powiedzial mi ze jak w tym m-cu jak nie bedzie fasolci on idzie na badania.Mam nadzieje ze to nie bedzie potrzebne w lutym mija pol roku od wizyty u pani doktor a od starania mija 8 m-cy ![]() Dopiska wczoraj sie usmialam bo po przytulanku TZ "no to nozki hop do gory "
|
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie z samopoczuciem nawed dobrze-gorzej jest wieczorem, ale jak narazie ok. zobaczymy co bedzie za troche - Po poludniu jade do kuzynki do sklepu moze sobie kupie jakis ciuszek
bo niedawno otwarla sklep i moze trzeba by jej dac cos zarobic ![]() Ja jeszcze nie rozmawialam z TZ na temat jego przebadania- chociaz juz nie raz mi wspominal ze to jest moze jego wina ze nie mamy dzidziusia ,nie wiem moze nie mial by nic przeciwko na badanie...
Zobaczymy co będzie po moich lekach jak znowu nic nie zalapie (choc w sercu czuje ze powiedzie sie tym razem ) to na serio pogadam z mezem o badaniu -mam nadzieje ze nie bedzie zadnego problemu robil... Nasze starania takie juz na calego trwaja pol roku -dobrze ze poszlam za wczasu do lekarza i szybciej zaczelam leczenie.
|
#1794 |
|
Zadomowienie
|
Co wiecie na temat preparaów:
SALFAZIN ANDROVIT TABLETKI SELENOWE? |
|
|
|
#1795 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, mam prośbę - jakie są najlepsze testy owulacyjne. Właśnie przeglądam oferty na allegro i nie wiem, które wybrać. Możecie mi doradzić??
|
|
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupowałam takie: http://www.allegro.pl/item144369171_...dy_gratis.html u tego sprzedawcy: http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=5624951 |
|
|
|
|
#1797 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za odpowiedź, wiem że wszystkie wygladają i działają podobnie, ale chciałam wiedzieć z jakich Wy osobiście korzystacie i czy macie zaufane firmy i sprzedawców.
Zaraz coś dla siebie wybiorę
|
|
|
|
#1798 |
|
Zadomowienie
|
Tak to moja dzidzia, która była efektem naszych starań. Pamiętam, że kiedy postanowiliśmy mieć dzidziusia, od razu poszliśmy do mojego ginka, od razu dał nam skierowanie na badania, mój TŻ miał zrobić test na płodność, a moje badania miały oszacować kiedy mam owulację. Nie było problemów z zaciągnięciem go do kliniki i "napełnieniem " pojemniczka. Zanim poszliśmy do lekarza z wynikami badań, zrobiłam sobie test ciążowy i...okazało się że jestem w ciąży!! Niespodziewałam się że uda nam się tak szybko, ponieważ wcześniej dość długo brałam pigułki i obawiałam się ze jestem bezpłodna. Los uśmiechnął się do nas, dlatego wiem że i Wam się uda!
|
|
|
|
#1799 | |||||||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja zafundowałam sobie taką troszkę sexi bieliznę, którą zamówiłam na allegro http://www.allegro.pl/item153426746_...omplecik_.html Zaprezetowałam się w nim wczoraj TŻi. Nie mógł uwierzyć, ze się troszkę postarałam (jakoś nie gustuję w takich rzeczach, a to ze względu na zaściennego lokatora ).Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kurcze jak mi się znowu wszystko wykasuje to się poddaję bo 3 raz mi się tego pisać nie będzie chciało
|
|
#1800 |
|
Rozeznanie
|
AMILAMIJA są to witaminy dla mężczyzn poprawiajace przy okazji jakość nasienia(cynk,selen...)
http://www.nasz-bocian.pl/modules.ph...light=salfazin Tak mi przyszło do głowy, a może ziółek spróbujesz?? http://www.nasz-bocian.pl/modules.ph...wtopic&t=38314
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

i wcale nie dziala jak pisza 20 min ale dluzej
wsumie duzo kosztuje ale ... zeby sex nie stal sie rutyną
wspominalam ze mamy zel nawilzajacy tez z tej serii ale chyba nie umie go uzywac 
i po ptokach 

ze zdziwienia hi hi hi hi