Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-28, 10:51   #2941
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Uuuu . Mnie też po odstawieniu zaatakowało. Potem w ciąży było cud-miód, ale wróciło
Ostatnio ukręciłam sobie na te przypadłości fajny krem , w dodatku rano budzę się z matową, ukojoną skórą
Tak się składa, że będę na dniach kręciła nową, ulepszoną porcję, to zrobię więcej i Ci przyślę tylko jakąś opakowkę muszę wykombinować. Albo w słoiczku po deserku Ueru dostaniesz jak nic innego nie znajdę
Może być i słoiczek po deserku
Ja z kolei budzę się rano strasznie tłusta

Btw. Szykuj się psychicznie na spotkanie za 2 miesiące

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

No i oczywiście {!} modowy, na którym prawie każdego dnia dowiaduję się, że nie powinnam w ogóle z domu wychodzić, bo moje stroje to wstyd i poróbstwo .
Moje też

Cytat:
Nie pitol laska ! { o matko kochana, co za słownictwo !}
Jak to mówią te od ćwiczeń - zmierz obwody .
Zacznę mierzyć

Cytat:
Znam takie, które paznokcie, celem wybielenia, w chlorze moczyły
I mają jeszcze paznokcie?

Cytat:
Wszędzie panuje prawo dżungli .
Niestety

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Wybywam dziś na weekend majowy w Bieszczady, mam nadzieję,że uda mi się tu zajrzeć
Udanego wyjazdu
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-28, 22:36   #2942
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Cześć !

Linka żadnego nie podrzucę, bo to określenie padało w "dyskusji" . Ot, coś typu : idę się teżecić, wczoraj się teżeciłam . Nie znalazłabym nawet . Jak się jeszcze kiedyś natknę się na toto - wstawię.
Czytam trzy włosowe, parę plotkowych i dwa, trzy kosmetyczne . No i oczywiście {!} modowy, na którym prawie każdego dnia dowiaduję się, że nie powinnam w ogóle z domu wychodzić, bo moje stroje to wstyd i poróbstwo .
To pewnie ta jak ja Nawet nie chcę myśleć, co by sobie dziunie o mnie pomyślały
Cytat:
BABYLISS iPro 2000 Ionic - typ : 6642E
http://www.euro.com.pl/suszarki-do-w...tml?from=ceneo
Jeśli wierzyć temu, co pokazało na stronie, to jest u mnie w jednym sklepie.
A powiedz, czemu akurat taka? Ma jakieś funkcje specjalne? Do czego będziesz używać?
Cytat:
Ja piórkuję, czego to ludzie nie wymyślą !
To jeszcze pikuś
Kusi mnie pakiet zabiegów typu jakieś prądy, elektrostymulacje, drenaż limfatyczny i radio-cośtam - to dopiero bajer

Cytat:
Dobrze się sprawuje . Cały czas używam, na zmianę z Dermiką . Żadnych niechcianych niespodzianek . Jeszcze trochę mam .

Miłego dnia
To się cieszę , dawaj znać, kiedy nową porcję nabełtać i opakowania po kremach zbieraj
Cytat:
Proszę mnie tu nie kusić

Wybywam dziś na weekend majowy w Bieszczady, mam nadzieję,że uda mi się tu zajrzeć
Ja nie kuszę, tylko nawracam na właściwe tory

Udanego wypoczynku!
Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Może być i słoiczek po deserku

Btw. Szykuj się psychicznie na spotkanie za 2 miesiące
To ten kremik mógłby Ci trochę pomóc
I na nieproszonych gości i na tłustość.
Idzie długi weekend, to zrobię, bo czasu trochę będzie

Doczekać się nie mogę

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-29, 04:11   #2943
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
I mają jeszcze te paznokcie?
Pewnie mają . Nie moczyły w czystym chlorze, tylko w takich preparatach z domieszką chloru, jak np do WC . Nie było wtedy takich ustrojstw jak teraz .

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Wybywam dziś na weekend majowy w Bieszczady
Miłego weekendu .

Cytat:
Moje też
Cytat:
To pewnie ta jak ja

No to już mi raźniej .

Cytat:
Napisane przez Estelle
A powiedz, czemu akurat taka? Ma jakieś funkcje specjalne? Do czego będziesz używać?
Prawdę powiedziawszy - nie wiem . Powiem tak : na suszarkach zupełnie się nie wyznaję, a muszę mieć . Ostatnią w domu miałam jakieś osiem lat temu . Lalunia używał . Oddałam . Zapytałam dziewczyn w paru wątkach o suszarki i, jakby to kulturnie powiedzieć : zostałam olana. Tak samo jak z pytaniem o produkty do stylizacji . Informację o tym typie suszarki {ważne są te cyferki} dostałam od jednej osoby, która ma pojęcie o pielęgnacji włosów, ma właśnie taką i jest zadowolona. Aparacik, choć duży, dobrze leży w ręku, ma potrzebne funkcję {dobry dyfuzor, jonizację, letni nawiew, przyciski, których nie trzeba cały czas cisnąć itp., itd . }. W związku z tym, że to była jedyna odpowiedź, to taką chcę kupić . Jak stanę w sklepie przed gablotą z suszarkami - nie wiem co wybrać, bo nie znam się . A suszarkę muszę mieć, bo palcami nie daję rady z moją fryzurą .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Kusi mnie pakiet zabiegów typu jakieś prądy, elektrostymulacje, drenaż limfatyczny i radio-cośtam

To Ty taka brzydka jesteś, że za takimi zabiegami rozglądasz się ?!

Cytat:
Napisane przez Estelle
dawaj znać, kiedy nową porcję nabełtać i opakowania po kremach zbieraj
Dobra, dobra .
Wiecie, że ja nigdy skwalanu nie próbowałam.

Dzisiaj postanowiłam posprzątać { }. Już nawet pralka pracuje .

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-29, 21:13   #2944
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
To jeszcze pikuś
Kusi mnie pakiet zabiegów typu jakieś prądy, elektrostymulacje, drenaż limfatyczny i radio-cośtam - to dopiero bajer
A może frytki do tego?

Cytat:
To ten kremik mógłby Ci trochę pomóc
I na nieproszonych gości i na tłustość.
Idzie długi weekend, to zrobię, bo czasu trochę będzie
Będę bardzo wdzięczna za próbkę Twojej twórczości

Cytat:
Doczekać się nie mogę
Ja też

Cytat:

No to już mi raźniej .
Widzisz, nie jesteś sama

Cytat:

Cytat:
U mnie tylko pranie Korzystając z ładnej pogody, żeby na powietrzu wyschło. Bo tak poza tym to sprzątać mi się nie chciało
Stary 2012-04-29, 22:57   #2945
'Estelle'

Cytat:
Prawdę powiedziawszy - nie wiem . Powiem tak : na suszarkach zupełnie się nie wyznaję, a muszę mieć . Ostatnią w domu miałam jakieś osiem lat temu . Lalunia używał . Oddałam . Zapytałam dziewczyn w paru wątkach o suszarki i, jakby to kulturnie powiedzieć : zostałam olana. Tak samo jak z pytaniem o produkty do stylizacji . Informację o tym typie suszarki {ważne są te cyferki} dostałam od jednej osoby, która ma pojęcie o pielęgnacji włosów, ma właśnie taką i jest zadowolona. Aparacik, choć duży, dobrze leży w ręku, ma potrzebne funkcję {dobry dyfuzor, jonizację, letni nawiew, przyciski, których nie trzeba cały czas cisnąć itp., itd . }. W związku z tym, że to była jedyna odpowiedź, to taką chcę kupić . Jak stanę w sklepie przed gablotą z suszarkami - nie wiem co wybrać, bo nie znam się . A suszarkę muszę mieć, bo palcami nie daję rady z moją fryzurą .
To może nie stawaj przed gablotą, tylko konsultanta na miejscu zapytaj - w końcu po coś Ci ludzie są . A z doświadczenia wiem, że całkiem nieźle przeszkoleni w temacie, np. w Media Markt. Wymień wszystkie funkcje, tylko cenę podaj mniejszą może uda się oszczędzić. Dla wszelkiej pewności instrukcję przewertuj, żeby się upewnić, że nikt Ci nie ściemnia

Cytat:

Ano jestem ===>
No dobra, może aż tak, to nie, ale mój tyłek owszem
Cytat:
U mnie pranie było wczoraj Dzisiaj cały dzień poza domem. W gościach na chrzcinach byłam
Cytat:
A może frytki do tego?
A żebyś wiedziała
Właśnie dostałam zniżkowe kupony do Maca
Cytat:
Będę bardzo wdzięczna za próbkę Twojej twórczości
No problem, z przyjemnością
Cytat:
U mnie tylko pranie Korzystając z ładnej pogody, żeby na powietrzu wyschło. Bo tak poza tym to sprzątać mi się nie chciało
Ja nawet gdyby mi się chciało, to nie mam czasu
Poza tym już zwątpiłam w sens porządków, bo co poukładam, to za 5 minut moje diabełki przywracają porządek, ale ten właściwy
jeszcze kuchnia czy łazienka wyglądają jako-tako, ale pokoje...

Stary 2012-04-30, 04:27   #2946
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
E, to ja lepsza ! Cztery pralki, cały dom posprzątany i nawet firanki w gościnnym wyprane . Ale umęczona jestem .

Cytat:
To może nie stawaj przed gablotą, tylko konsultanta na miejscu zapytaj - w końcu po coś Ci ludzie są
Żebym miała minimalne doświadczenie w temacie, to mogłabym pogadać. A tak - d*pa blada. Wcisną mi każdy kit . Do Media Marku to ja mam 80 km. Chętnie kupiłabym tańszą. Ale, uwierz - nie mam żadnego rozeznania. A ta podobno dobra i ładnie w ręku leży. Zależy mi też, aby zbyt ciężka nie była . Może jeszcze po "świętach" okiem rzucę stacjonarnie . Wiem tylko, że chcę dyfuzor, jonizację i żeby guziczka nie trzeba było cały czas przyciskać . Tyle w temacie o suszarkach wyczytałam.
A jaka Ty masz ?

Cytat:
Napisane przez Estelle
A żebyś wiedziała Właśnie dostałam zniżkowe kupony do Maca

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ja nawet gdyby mi się chciało, to nie mam czasu
Ja tak się chwaliłam, że cały dom posprzątałam. Ta, na pewno ! Po kurzach na nizinach szmatą machnęłam i podłogi umyłam. A i tak zajęło mi to ponad sześć godzin .

Uparłam się . Realizuję plan z ubiegłego roku . Jadę dzisiaj po drzewka . Chrzanię koszenie trawy . Nie mam siły. A do tego mam całą trawę zakażoną mleczami. A okazy takie, że ludzie je podziwiają. Obsadzę działkę drzewkami i trawy kosić nie będę . Dlaczego drzewka ? Max swoją sikawką załatwił mi prawie wszystkie iglaki . W ubiegłym roku dosadziłam piętnaście tui . Wszystkie popalone . No, może jedna uchowała się . A ile szlachetnych iglaków zniszczył ...

U mnie burze zapowiadają .

Miłego dnia
Stary 2012-04-30, 09:34   #2947
'Estelle'

Cytat:
Cześć !
E, to ja lepsza ! Cztery pralki, cały dom posprzątany i nawet firanki w gościnnym wyprane . Ale umęczona jestem .
Łożeszkurde, szalejesz
Cytat:
Żebym miała minimalne doświadczenie w temacie, to mogłabym pogadać. A tak - d*pa blada. Wcisną mi każdy kit . Do Media Marku to ja mam 80 km. Chętnie kupiłabym tańszą. Ale, uwierz - nie mam żadnego rozeznania. A ta podobno dobra i ładnie w ręku leży. Zależy mi też, aby zbyt ciężka nie była . Może jeszcze po "świętach" okiem rzucę stacjonarnie . Wiem tylko, że chcę dyfuzor, jonizację i żeby guziczka nie trzeba było cały czas przyciskać . Tyle w temacie o suszarkach wyczytałam.
A jaka Ty masz ?
Ja mam jakąś zwykłą Rowentę, taką za 70 zł. Kupiłam na wszelki wypadek, bo czasem jednak trzeba włosy dosuszyć. Na co dzień nie używam.
Nie ma dyfuzora ani jonizacji [a co ta jonizacja robi?], jest zimny nawiew i dwa stopnie ciepłego. Przyciskać nie trzeba - jest suwak.
Myślę, że z parametrami, które podałaś, da radę spokojnie znaleźć coś tańszego
Może Allegro poprzeglądaj?

Cytat:
Ja tak się chwaliłam, że cały dom posprzątałam. Ta, na pewno ! Po kurzach na nizinach szmatą machnęłam i podłogi umyłam. A i tak zajęło mi to ponad sześć godzin .
No ale Ty to masz kawał domu do ogarnięcia, a ja - parę metrów dosłownie Staram sie odkurzać regularnie, ale na jeżdżenie ze szmatą już czasu brak. Ale spoko - Ueru już pełza, to jej takie kłaczki czyszczące do koszulki na brzuchu przyszyje i będzie frotera, że hej !

Cytat:
Uparłam się . Realizuję plan z ubiegłego roku . Jadę dzisiaj po drzewka . Chrzanię koszenie trawy . Nie mam siły. A do tego mam całą trawę zakażoną mleczami. A okazy takie, że ludzie je podziwiają. Obsadzę działkę drzewkami i trawy kosić nie będę . Dlaczego drzewka ? Max swoją sikawką załatwił mi prawie wszystkie iglaki . W ubiegłym roku dosadziłam piętnaście tui . Wszystkie popalone . No, może jedna uchowała się . A ile szlachetnych iglaków zniszczył ...

U mnie burze zapowiadają .

Miłego dnia
Ojjjjjj, szkoda drzewek. Ale z owocowych będzie za to pożytek
Always look at the bright side of life

Stary 2012-04-30, 10:53   #2948
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No dobra, może aż tak, to nie, ale mój tyłek owszem
Nie wierzę

Cytat:
A żebyś wiedziała
Właśnie dostałam zniżkowe kupony do Maca
No patrz jak trafiłam

Cytat:
Poszalałaś

Cytat:
Mnie by pewnie więcej czasu zajęło wysprzątanie mojego mieszkania, a co dopiero domu

Cytat:
Ja mam jakąś zwykłą Rowentę, taką za 70 zł. Kupiłam na wszelki wypadek, bo czasem jednak trzeba włosy dosuszyć. Na co dzień nie używam.
Ja mam jakąś zwykłą suszarę z Rossmanna, kupiłam kiedyś w tym samym celu co Ty, ale nie pamiętam kiedy ostatnio jej użyłam Dyfuzor ma, chociaż nigdy nie używałam, bo nie wiedziałam po co - zawsze mi się wydawało, że dyfuzor dobry jest do dłuższych kręconych włosów.

Cytat:
Ale spoko - Ueru już pełza, to jej takie kłaczki czyszczące do koszulki na brzuchu przyszyje i będzie frotera, że hej !
Stary 2012-04-30, 21:41   #2949
Finlora
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj pierwszy raz na siłowni i padnięta jestem
Posiedziałabym dłużej niż godzinę, ale woda mi się skończyła Poza tym stopy zaczęły mnie boleć

Pojeździłam sobie na rowerku i pochodziłam na stepperze, chciałam jeszcze spróbować na bieżni, ale nie miałam pojęcia jak ją włączyć, a że byłam tam sama to nie miałam kogo zapytać

Jestem w szoku, bo wypiłam dzisiaj 2 litry wody (w tym litr na siłowni), a ja nie lubię wody
Co ten upał robi z człowiekiem

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2012-04-30 o 21:43
Stary 2012-05-01, 00:24   #2950
'Estelle'

Cytat:
Nie wierzę
No co Ty? Tam wszystko już wisi i powiewa na wietrze, nawet chłop mój zauważył Dziury w fakturze skóry też widać już gołym okiem

No ale jak u mnie byłaś, to jeszcze miałam na sobie trochę mięsa
Cytat:
Ja mam jakąś zwykłą suszarę z Rossmanna, kupiłam kiedyś w tym samym celu co Ty, ale nie pamiętam kiedy ostatnio jej użyłam Dyfuzor ma, chociaż nigdy nie używałam, bo nie wiedziałam po co - zawsze mi się wydawało, że dyfuzor dobry jest do dłuższych kręconych włosów.

Specjalnie kupowałam bez dyfuzora właśnie, bo wiedziałam, że będzie się to to bezużytecznie po domu walało
przy prostych włosach wystarczy suszyć z opuszczoną w dół głową
Cytat:
Posiedziałabym dłużej niż godzinę, ale woda mi się skończyła Poza tym stopy zaczęły mnie boleć

Pojeździłam sobie na rowerku i pochodziłam na stepperze, chciałam jeszcze spróbować na bieżni, ale nie miałam pojęcia jak ją włączyć, a że byłam tam sama to nie miałam kogo zapytać

Jestem w szoku, bo wypiłam dzisiaj 2 litry wody (w tym litr na siłowni), a ja nie lubię wody
Co ten upał robi z człowiekiem
O, polazłabym na siłownię. Kiedyś strasznie lubiłam zajęcia, ale to było... dużo lat temu Ech, czasu brak, a przydałoby się trochę porzeźbić cielsko. Zazdroszczę

Stary 2012-05-01, 04:44   #2951
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Myślę, że z parametrami, które podałaś, da radę spokojnie znaleźć coś tańszego . Może Allegro poprzeglądaj?
No to się jeszcze rozejrzę.
Jonizator wewnątrz suszarki wytwarza ujemne ładunki elektryczne, zwane jonami ujemnymi, które neutralizują dodatnie ładunki na włosach. Włosy zostają wygładzone, lepiej się układają i nie elektryzują się . Tyle się naumiałam . A i jeszcze - im moc większa, tym suszarka lepsza . Chodzi o szybkość przepływu powietrza . I muszą być - 2 prędkości i 3 stopnie regulacji temperatury .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ueru już pełza, to jej takie kłaczki czyszczące do koszulki na brzuchu przyszyje i będzie frotera, że hej !

Cytat:
Napisane przez Estelle
Always look at the bright side of life
Zakonotowałam .
Nie pojechałam, bo znajomy, który miał mnie zawieść, to Kaszub . A jak Wam już wielokrotnie pisałam - oni nie znają ani zegarków, ani kalendarzy . Umówił się na 10-tą, przyjechał o 15-stej . Gdybyśmy pojechali, to do rana musielibyśmy drzewka wkopywać . Wyprawa przełożona.
A co do pożytku - pewnie, zrobię sad, to nie dość, że pojem, to i trawy nie będę musiała kosić .

Cytat:

Trzy podejścia robiłam. Najdłuższa seria - cztery wizyty .

Cytat:
Specjalnie kupowałam bez dyfuzora właśnie, bo wiedziałam, że będzie się to to bezużytecznie po domu walało
Ja właśnie na czubku głowy chcę nieład artystyczny.

Miłego dnia
Stary 2012-05-01, 11:08   #2952
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Udanego wyjazdu
Ja pod wieczór święcę jak lustro

Dziękuję

Cytat:

To jeszcze pikuś

Ja nie kuszę, tylko nawracam na właściwe tory

Udanego wypoczynku!
Nie wiem na co są takie zabiegi,ale chętnie bym się takim poddała

Jutro będę w Sanoku to się rozejrzę. W Naturze jest coś godnego polecenia w zakresie rozświetlaczy?

Dziękuję

Cytat:
Pewnie mają . Nie moczyły w czystym chlorze, tylko w takich preparatach z domieszką chloru, jak np do WC . Nie było wtedy takich ustrojstw jak teraz .

Miłego weekendu .
To i tak nie jest najlepszy pomysł

Dziękuję
Cytat:
Ja mam zwykłą za 30zł z marketu,ale i tak nie używam

Ciekawe jak tam NK idą przygotowania do matury

Powiem Wam,że mogłabym tu zostać dłużej. Ciepło, świeże powietrze, piękne widoki i dobre towarzystwo- raj na Ziemi Opalałam się w niedziele i już mi wyszło tysiąc piegów na buziolu ;o

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-01, 23:22   #2953
'Estelle'

Cytat:
No to się jeszcze rozejrzę.
Jonizator wewnątrz suszarki wytwarza ujemne ładunki elektryczne, zwane jonami ujemnymi, które neutralizują dodatnie ładunki na włosach. Włosy zostają wygładzone, lepiej się układają i nie elektryzują się . Tyle się naumiałam . A i jeszcze - im moc większa, tym suszarka lepsza . Chodzi o szybkość przepływu powietrza . I muszą być - 2 prędkości i 3 stopnie regulacji temperatury .
Szmery bajery
Ciekawe na ile to prawda.
Cytat:
Zakonotowałam .
Nie pojechałam, bo znajomy, który miał mnie zawieść, to Kaszub . A jak Wam już wielokrotnie pisałam - oni nie znają ani zegarków, ani kalendarzy . Umówił się na 10-tą, przyjechał o 15-stej . Gdybyśmy pojechali, to do rana musielibyśmy drzewka wkopywać . Wyprawa przełożona.
A co do pożytku - pewnie, zrobię sad, to nie dość, że pojem, to i trawy nie będę musiała kosić .

Cytat:

Miłego dnia
Wydaje mi się, że i zwykłą suszarką taki efekt uzyskasz. Nawet bez dyfuzora. Głowa w dół i jedziesz Bejbe
Cytat:
Jutro będę w Sanoku to się rozejrzę. W Naturze jest coś godnego polecenia w zakresie rozświetlaczy?
Jak trafisz na limitkę Crystalliced z Essence, to fajny jest ten w płynie. A jak na Circus i lubisz złoto, to też bierz. Nawet nie wiem, czy mi ten złoty pasuje, ale mam Może będzie bardziej pasował przy opaleniźnie

Cytat:
Też ciekawa jestem. Mam nadzieję, że do nas zajrzy
Cytat:
Powiem Wam,że mogłabym tu zostać dłużej. Ciepło, świeże powietrze, piękne widoki i dobre towarzystwo- raj na Ziemi Opalałam się w niedziele i już mi wyszło tysiąc piegów na buziolu ;o
Piegi są urocze
Sama też mam

Stary 2012-05-01, 23:41   #2954
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
O, polazłabym na siłownię. Kiedyś strasznie lubiłam zajęcia, ale to było... dużo lat temu Ech, czasu brak, a przydałoby się trochę porzeźbić cielsko. Zazdroszczę
A ja nie wiem po co to robię, bo jak zajdę w ciążę i się roztyję to wszystko pójdzie się...

Cytat:
Trzy podejścia robiłam. Najdłuższa seria - cztery wizyty .
Będę twarda i wytrzymam trochę dłużej
Szkoda, że ten mój aerobik jest tak późno, bo tak sobie myślałam, że dobrze byłoby potem iść jeszcze na siłownię, ale to by już chyba było przegięcie I tak już 3 dni w tygodniu nie ma mnie wieczorem w domu

Cytat:
Kasia, czy Ty nam się w końcu kiedyś pokażesz?
Bo strasznie jestem ciekawa Twojej nowej fryzury

Cytat:
Jak trafisz na limitkę Crystalliced z Essence, to fajny jest ten w płynie. A jak na Circus i lubisz złoto, to też bierz. Nawet nie wiem, czy mi ten złoty pasuje, ale mam Może będzie bardziej pasował przy opaleniźnie
Albo baza rozświetlająca Catrice z limitki Hidden World

Cytat:
Piegi są urocze
Sama też mam
Też mam kilka
Stary 2012-05-02, 02:46   #2955
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Ano !

Cytat:
Opalałam się w niedziele i już mi wyszło tysiąc piegów na buziolu
Jak ja chciałam mieć piegi ! Nie za dużo, ale tak trochę. Uważam, że to wyjatkowo kokieteryjne .

Cytat:
Ciekawe na ile to prawda.
Ja też -
Prawdę powiedziawszy, włosy mi się nie elektryzują, ale bajer musi być

Cytat:
Napisane przez Estelle
Wydaje mi się, że i zwykłą suszarką taki efekt uzyskasz. Nawet bez dyfuzora. Głowa w dół i jedziesz Bejbe
Pewnie na tym się skończy, bo już zaczynam być z lekka wk...iona .

Cytat:
strasznie jestem ciekawa Twojej nowej fryzury

Już jej nie ma . Odrosła . Po "świętach" wizyta u fryzjera, bo i farba konieczna .

Używała któraś z Was linomagu ? Szału już dostaję z tą swoją suchą skórą na ciele . Już nic nie daje rady . A słyszałam, że właśnie linomag to jakieś cudo . I mam też pytanie o czyste masło shea, bo chyba jeszcze go nie miałam. Nadaje się do smarowania skóry ?

Miłego dnia
Stary 2012-05-02, 22:34   #2956
'Estelle'

Cytat:
A ja nie wiem po co to robię, bo jak zajdę w ciążę i się roztyję to wszystko pójdzie się...

Będę twarda i wytrzymam trochę dłużej
Szkoda, że ten mój aerobik jest tak późno, bo tak sobie myślałam, że dobrze byłoby potem iść jeszcze na siłownię, ale to by już chyba było przegięcie I tak już 3 dni w tygodniu nie ma mnie wieczorem w domu
Warto mieć sprawne i wysportowane ciało niezależnie od okoliczności. A i na ciążę się to przydaje, bo mięśnie wzmocnione, dobrze na kręgosłup. Roztyć wcale się nie musisz tylko nie ulegaj złudnemu przeświadczeniu, że trzeba jeść za dwoje
Cytat:
Ja też -
Prawdę powiedziawszy, włosy mi się nie elektryzują, ale bajer musi być

Pewnie na tym się skończy, bo już zaczynam być z lekka wk...iona .
Szczerze - to myślę, że i tak te bajery mało przydatne są. Człowiek ma a potem nie korzysta. Widzę po telefonie Multum funkcji, a i tak używam trzech podstawowych
Kupuj zwykłą
Cytat:
Używała któraś z Was linomagu ? Szału już dostaję z tą swoją suchą skórą na ciele . Już nic nie daje rady . A słyszałam, że właśnie linomag to jakieś cudo . I mam też pytanie o czyste masło shea, bo chyba jeszcze go nie miałam. Nadaje się do smarowania skóry ?

Miłego dnia
Znam Linomag, bo dziewczynom pod pieluchy smaruję. Jest jak lanolina. Lepkie i tłuste, w konsystencji jak gęsty miód. Raczej nie do smarowania skóry, bo się będzie wszystko do niej przylepiać.
Mówię o wersji w biało-zielonym opakowaniu, bo są jeszcze inne, ale tych nie znam.

Masło shea podobno jest och i ach, ale nie używałam. NAdawać się nadaje . W Naturze dostaniesz gotowy kosmetyk Shea https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...utter-100.html

Stary 2012-05-03, 02:48   #2957
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Warto mieć sprawne i wysportowane ciało niezależnie od okoliczności.
Święte słowa !

Cytat:
Napisane przez Estelle
Kupuj zwykłą
I pewnie tak zrobię .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Lepkie i tłuste, w konsystencji jak gęsty miód.
OK. Nie kupuję .

Cytat:
Napisane przez Estelle
W Naturze dostaniesz gotowy kosmetyk Shea
Widziałam toto, ale nie używałam . Wiem, że miałam szampon i odżywkę z Mypy. Poszukam .

Użyłam lakieru z Catrice {Ulti Mate Nudes} i już sama nie wiem co myśleć . Taki wychwalany, a ja mam bubel . Zawsze u mnie musi być odwrotnie niż u innych . Lakier gęsty, pędzelek nie nadaje się do użytku {jakiś taki zbyt gruby i mało elastyczny}, dwie warstwy lakieru nie chcą schnąć {pomalowałam i zmywałam}, smuży straszliwie . A że musiałam mieć na paznokciach coś w beżu, skończyło się na jednej warstwie . Trzyma się dobrze { już trzeci dzień} i nie ściera się . Ale to chyba jedyne zalety . Ja doprawdy nie wiem jak można nim dwie warstwy, a często i trzy {jak czytam} pomalować i wysuszyć .

Miłego dnia
Stary 2012-05-03, 17:23   #2958
ImmortalLover
Zakorzenienie

Piegi ok,ale jak jest ich kilka i blada buźka,a nie nierówny koloryt+pieg na piegu W Essence kupiłam eyeliner w pudełeczku i pędzelek
Napiszę więcej jak wrócę do domu

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2012-05-03, 19:24   #2959
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Warto mieć sprawne i wysportowane ciało niezależnie od okoliczności. A i na ciążę się to przydaje, bo mięśnie wzmocnione, dobrze na kręgosłup. Roztyć wcale się nie musisz tylko nie ulegaj złudnemu przeświadczeniu, że trzeba jeść za dwoje
Moja mama przytyła w ciąży ponad 20 kg i nigdy nie udało jej się tego zrzucić, więc boję się, że ja też tak mogę mieć. Poza tym w ciąży chyba łatwiej sobie pofolgować, bo zachcianki itd

Cytat:
Użyłam lakieru z Catrice {Ulti Mate Nudes} i już sama nie wiem co myśleć . Taki wychwalany, a ja mam bubel . Zawsze u mnie musi być odwrotnie niż u innych . Lakier gęsty, pędzelek nie nadaje się do użytku {jakiś taki zbyt gruby i mało elastyczny}, dwie warstwy lakieru nie chcą schnąć {pomalowałam i zmywałam}, smuży straszliwie . A że musiałam mieć na paznokciach coś w beżu, skończyło się na jednej warstwie . Trzyma się dobrze { już trzeci dzień} i nie ściera się . Ale to chyba jedyne zalety . Ja doprawdy nie wiem jak można nim dwie warstwy, a często i trzy {jak czytam} pomalować i wysuszyć .
Ja mam jeden z tej serii i nawet go lubię, zazwyczaj maluję 2 warstwy. Fakt, trochę smuży, ale po 2 warstwach wygląda całkiem całkiem. Co do trwałości się nie wypowiem, bo przy mojej pracy czyli stukaniu 8 godzin w klawiaturę i tak żaden lakier nie wytrzyma w nienaruszonym stanie dłużej niż 2 dni

Zrobiłam swój pierwszy bazarek
Mam nadzieję, że ktoś coś kupi...
Stary 2012-05-03, 23:00   #2960
'Estelle'

Cytat:
OK. Nie kupuję .
Będę niedługo wysyłała do Ciebie słowiczego kupsztala to Ci do przesyłki dorzucę trochę Linomagu na próbę [jak nie zapomnę ], przetestujesz Sobie
A kiedy nową porcje kremu będziesz potrzebować? Może ukręcić od razu, co by paczka pusta nie szła
Cytat:

Miłego dnia
Oj, a ostrzegałam
Niestety nie znam dobrego nudziaka.

Dzisiaj natomiast moja mama mnie zastrzeliła - nosi lakier Inglota już drugi tydzień Końce co prawda pościerane już, ale bez odprysków.
Cytat:
Piegi ok,ale jak jest ich kilka i blada buźka,a nie nierówny koloryt+pieg na piegu W Essence kupiłam eyeliner w pudełeczku i pędzelek
O, ja tak mam. I jeszcze mi plamy pod oczami zostały, coś jak ostuda.
W dodatku stosowałam ostatnio trochę preparatów wybielających, co by się właśnie ich pozbyć plus elemong i skóra mi chyba od tego bardzo zjaśniała, bo spora różnica kolorów
A na plamy pigmentacyjne te kosmetyki miały działać
Cytat:
Moja mama przytyła w ciąży ponad 20 kg i nigdy nie udało jej się tego zrzucić, więc boję się, że ja też tak mogę mieć. Poza tym w ciąży chyba łatwiej sobie pofolgować, bo zachcianki itd
No to masz przestrogę, żeby nie folgować i odżywiać się zdrowo mając na uwadze tendencję po swojej mamie.

Podobno zapotrzebowanie energetyczne jest tylko o 500 kcal większe, niż normalnie.
Cytat:
Ja mam jeden z tej serii i nawet go lubię, zazwyczaj maluję 2 warstwy. Fakt, trochę smuży, ale po 2 warstwach wygląda całkiem całkiem. Co do trwałości się nie wypowiem, bo przy mojej pracy czyli stukaniu 8 godzin w klawiaturę i tak żaden lakier nie wytrzyma w nienaruszonym stanie dłużej niż 2 dni
Dawno nie malowałam paznokci. Coś w paskudnej kondycji sa ostatnio, pokruszone, wstyd podkreślać.
Cytat:
Zrobiłam swój pierwszy bazarek
Mam nadzieję, że ktoś coś kupi...

Stary 2012-05-03, 23:05   #2961
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No to masz przestrogę, żeby nie folgować i odżywiać się zdrowo mając na uwadze tendencję po swojej mamie.

Podobno zapotrzebowanie energetyczne jest tylko o 500 kcal większe, niż normalnie.

Dawno nie malowałam paznokci. Coś w paskudnej kondycji sa ostatnio, pokruszone, wstyd podkreślać.

Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić, zwłaszcza znając moje umiłowanie słodyczy

Moje paznokcie ostatnio też nie za szczególne, może dlatego, że przestałam smarować odżywką Eveline - no po prostu zapominam

3 rzeczy już sprzedane
Zrobiłam remanent w szafie, bo stwierdziłam, że czas pozbyć się rzeczy, które są na mnie za szczupłe i przestać się łudzić, że schudnę i znowu się w nie zmieszczę Chociaż przyznam, że kilka sobie zostawiłam, takich, z którymi najtrudniej było mi się rozstać
Stary 2012-05-04, 03:05   #2962
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Czekamy na opowieści .

Cytat:
Poza tym w ciąży chyba łatwiej sobie pofolgować, bo zachcianki itd

Nie ma co martwić się na zapas . Wiem jak to trudno pilnować się z jedzeniem . Sama, jak wiesz, mam z tym duuuże problemy. U mnie to psychiczne . Ale dla chcącego nie ma nic trudnego .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Zrobiłam swój pierwszy bazarek Mam nadzieję, że ktoś coś kupi...

Cytat:
Będę niedługo wysyłała do Ciebie słowiczego kupsztala to Ci do przesyłki dorzucę trochę Linomagu na próbę

Cytat:
Napisane przez Estelle
A kiedy nową porcje kremu będziesz potrzebować? Może ukręcić od razu, co by paczka pusta nie szła
Chętnie, ale jedynie w wówczas, kiedy fakturę na składniki dostanę .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Oj, a ostrzegałam
Cicho, wiem ...
Ale to tak było, jak i u Was : sam mi do koszyka wskoczył .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Dzisiaj natomiast moja mama mnie zastrzeliła - nosi lakier Inglota już drugi tydzień
Takiego lakieru to jeszcze nie spotkałam . Chociaż ten z bioaktywnym szkłem z Golden Rose był trwały, ale nie aż tak .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Coś w paskudnej kondycji sa ostatnio, pokruszone, wstyd podkreślać.
Cytat:
Moje paznokcie ostatnio też nie za szczególne, może dlatego, że przestałam smarować odżywką Eveline

Dziewczyny, posłuchajcie cioci Kasi . Od lat używam tego : http://www.hairstore.pl/Herome_Nouri...e_10ml-65.html
Do tej pory nie spotkałam nic lepszego. Używam od lat . Ten olejek uratował mi nawet zmaltretowane po tipsach paznokcie, a pisałam, że miałam masakrę . Drogie cholerstwo, ale wydajne . Wystarczy raz, dwa razy w tygodniu maznąć i paznokcie jak z reklamy . Idealnie natłuszcza, likwidując nawet bruzdy. "Skórki" znikają . Wiecie jak ja nosem kręcę na większość rzeczy, ale toto mogę szczerze polecić . Niby nic w środku nie ma , ale działa . Powtarzam - efekt rewelacja .

Cytat:
Napisane przez Finlora
3 rzeczy już sprzedane

No widzisz !

Tak mnie wysyłałyście na te prześwietlenia i co ?! Następne choróbsko mi wynaleźli - źle z biodrem . Czas na ortopedę . Zaczynam się sypać. Tylko, że trochę za wcześnie . Jak człowiek nie chodzi po lekarzach, żyje w nieświadomości, to jest zdrowszy
I ciekawostka : nie dostałam "normalnego" zdjęcia; wszystko na płytce do komputera zgrane .

Miłego dnia

Stary 2012-05-04, 10:20   #2963
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, a ostrzegałam
Niestety nie znam dobrego nudziaka.

Dzisiaj natomiast moja mama mnie zastrzeliła - nosi lakier Inglota już drugi tydzień Końce co prawda pościerane już, ale bez odprysków.

O, ja tak mam. I jeszcze mi plamy pod oczami zostały, coś jak ostuda.
W dodatku stosowałam ostatnio trochę preparatów wybielających, co by się właśnie ich pozbyć plus elemong i skóra mi chyba od tego bardzo zjaśniała, bo spora różnica kolorów
A na plamy pigmentacyjne te kosmetyki miały działać
Mnie pasuje z Virtuala ale po 2-3 dniach odchodzi
Mnie Inglot w tym samym dniu odpada co pomaluję

Pod oczami mam jakby potówki,ale nie da się ich usunąć+cienie Na ramionach i dekolcie też już piegi się pojawiły...

Cytat:
Czekamy na opowieści .

Tak mnie wysyłałyście na te prześwietlenia i co ?! Następne choróbsko mi wynaleźli - źle z biodrem . Czas na ortopedę . Zaczynam się sypać. Tylko, że trochę za wcześnie . Jak człowiek nie chodzi po lekarzach, żyje w nieświadomości, to jest zdrowszy
I ciekawostka : nie dostałam "normalnego" zdjęcia; wszystko na płytce do komputera zgrane .
Eee nic się takiego nie dzieje Szwagier jest zafascynowany polowaniami i wujek opowiadał mu jakieś historie Broń pokazał, o zwierzynie opowiedział(nawet z bliska widzieliśmy jelenie )

Lepiej chyba naprawić to zawczasu niż później, jak już całkiem się posypie

Użyłam wczoraj eyelinera z Essence z pędzelkiem i się zakochałam. Strasznie fajnie się go nakłada I nie wiem,czy nie będę co miesiąc kupować po jednym pędzelku,żeby uzbierać jakiś komplet Chciej-listę ubraniową już skompletowałam,więc teraz czas na kosmetyki

Stary 2012-05-04, 23:15   #2964
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma co martwić się na zapas . Wiem jak to trudno pilnować się z jedzeniem . Sama, jak wiesz, mam z tym duuuże problemy. U mnie to psychiczne . Ale dla chcącego nie ma nic trudnego .
No właśnie, dla chcącego Mnie jest baardzo trudno pilnować się z jedzeniem, najlepszym przykładem będzie jak ostatnio pożarłam na raz pół pudełka ptasiego mleczka

Cytat:
Ale to tak było, jak i u Was : sam mi do koszyka wskoczył .
Innego wytłumaczenia nie ma

Cytat:
Dziewczyny, posłuchajcie cioci Kasi . Od lat używam tego : http://www.hairstore.pl/Herome_Nouri...e_10ml-65.html
Do tej pory nie spotkałam nic lepszego. Używam od lat . Ten olejek uratował mi nawet zmaltretowane po tipsach paznokcie, a pisałam, że miałam masakrę . Drogie cholerstwo, ale wydajne . Wystarczy raz, dwa razy w tygodniu maznąć i paznokcie jak z reklamy . Idealnie natłuszcza, likwidując nawet bruzdy. "Skórki" znikają . Wiecie jak ja nosem kręcę na większość rzeczy, ale toto mogę szczerze polecić . Niby nic w środku nie ma , ale działa . Powtarzam - efekt rewelacja .
Hmm, skoro tak reklamujesz to poważnie się zastanowię, chociaż cena dosyć wysoka...

Cytat:
I bardzo dobrze, jeśli jest coś nie tak to lepiej wykryć to jak najszybciej i leczyć

Cytat:
Technika poszła do przodu

Cytat:
Pod oczami mam jakby potówki,ale nie da się ich usunąć+cienie Na ramionach i dekolcie też już piegi się pojawiły...
Też mam potówki pod oczami i w okolicach nosa, zwłaszcza tam gdzie mam noski od okularów

Cytat:
Eee nic się takiego nie dzieje Szwagier jest zafascynowany polowaniami i wujek opowiadał mu jakieś historie Broń pokazał, o zwierzynie opowiedział(nawet z bliska widzieliśmy jelenie )
Nie mogłabym uczestniczyć w polowaniu

Cytat:
Użyłam wczoraj eyelinera z Essence z pędzelkiem i się zakochałam. Strasznie fajnie się go nakłada I nie wiem,czy nie będę co miesiąc kupować po jednym pędzelku,żeby uzbierać jakiś komplet Chciej-listę ubraniową już skompletowałam,więc teraz czas na kosmetyki
Ja też bardzo lubię żelowe eyelinery z Essence, maluje mi się nimi o wiele lepiej niż takimi zwykłymi w pędzelku Mam fioletowy, zielony i czarny, a chciałabym jeszcze szary
Stary 2012-05-04, 23:25   #2965
'Estelle'

Cytat:

3 rzeczy już sprzedane
Zrobiłam remanent w szafie, bo stwierdziłam, że czas pozbyć się rzeczy, które są na mnie za szczupłe i przestać się łudzić, że schudnę i znowu się w nie zmieszczę Chociaż przyznam, że kilka sobie zostawiłam, takich, z którymi najtrudniej było mi się rozstać
Świetnie
Też powinnam zrobić remanent, tym bardziej, że są rzeczy, które mam bo mam, podobają mi się, ale nawet nie mam gdzie ich założyć. I szkoda się pozbyć, bo może kiedyś...
Będzie dla córek
Za 20 lat pewnie znowu będzie modne, więc
Cytat:
Chętnie, ale jedynie w wówczas, kiedy fakturę na składniki dostanę .
Nie pitol mi tutaj, bo
Nakupiłam tego tyle, że nie zdążę zużyć, więc niech jakiś pożytek z tego będzie. I przyjemność dla mnie z gotowania i z tego, że mogę się przydać

Aga, dla Ciebie też już nagotowane
Będzie w słoiczku dzieciowym, dużo wyszło i się do zwykłego pudełka nie zmieściło

Cytat:

Mam coś podobnego, taki pisak z olejkami, ale sęk w tym, że nie bardzo mam jak malować. Bo chciałabym mieć kolor na paznokciach, a tymczasem trzeba mieć do tego wszystko zmyte

Niemniej jednak warto wiedzieć i może kiedyś w domowych warunkach coś ukręcić.
Przypomniało mi się właśnie, że miałam zrobić coś do paznokci z keratyną. Cały czas zapominam i kupuję jakieś inne produkty.

Cytat:

Miłego dnia

Ojojojoj
Ale dobrze, że wykryli, w sumie im wcześniej leczone, tym większa szansa na skuteczne działanie.
Cytat:
Też lubię ten eyeliner i przez długi czas dobrze się u mnie spisywał, ale... chyba mu "pękła" data ważności, bo choć z zewnątrz wszystko wygląda normalnie, to zaczął koszmarnie odbijać mi się na powiece i taki maślany się jakby na niej robi, a wcześniej ładnie wysychał.

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Ja też bardzo lubię żelowe eyelinery z Essence, maluje mi się nimi o wiele lepiej niż takimi zwykłymi w pędzelku Mam fioletowy, zielony i czarny, a chciałabym jeszcze szary
Też mnie ten szary kusi. Chociaż wolałabym, żeby bardziej srebrny był.

Stary 2012-05-04, 23:26   #2966
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Aga, dla Ciebie też już nagotowane
Będzie w słoiczku dzieciowym, dużo wyszło i się do zwykłego pudełka nie zmieściło
Super! Już się nie mogę doczekać
I fakturkę poproszę
Stary 2012-05-05, 04:40   #2967
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
z bliska widzieliśmy jelenie
Mieszkam w lesie { } i dla mnie to prawie codzienność . Często nawet na żer, na bliskie pole ze swoimi paniami sarnami przychodzą, No i dzików jest sporo .

Cytat:
Lepiej chyba naprawić to zawczasu niż później, jak już całkiem się posypie
Cytat:
Napisane przez Finlora
I bardzo dobrze, jeśli jest coś nie tak to lepiej wykryć to jak najszybciej i leczyć

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ale dobrze, że wykryli, w sumie im wcześniej leczone, tym większa szansa na skuteczne działanie.
Pewnie, że czym wczesne wykrycie choróbska, tym większa szansa na wyleczenie . A kiedy ortopeda ? Pewnie za pół roku.
Wczoraj, około 10-tej rano musiałam na pogotowie jechać i żeby nie moja Psiapsiółka czekałabym na przyjęcie do rana . Sześć gabinetów, a tylko jeden lekarz . Psiapsiółka spokojna była dwie godziny, dopóki Jej się cukierki nie skończyły . Zeżarła ostatni, zrobiła chryję na pół szpitala i natychmiast się jeszcze trzech lekarzy znalazło, a do tego mnie "bocznymi" drzwiami przyjęto . Jak widać - inaczej nie można . A ludzie nic. Ludzie potulnie dają się upadlać i to dziwi .

Cytat:
Chciej-listę ubraniową już skompletowałam,więc teraz czas na kosmetyki
Ty lepiej uważaj, bo kosmetyki mają w zwyczaju same do koszyka wskakiwać

Cytat:
najlepszym przykładem będzie jak ostatnio pożarłam na raz pół pudełka ptasiego mleczka
Ze słodyczami nie mam problemu. Ja mięsożerna. U mnie największy problem to pieczywo . Żebym to ja się mogła powstrzymać od żarcia chleba ...

Cytat:
Napisane przez Finlora
Hmm, skoro tak reklamujesz to poważnie się zastanowię, chociaż cena dosyć wysoka...

Aga, zaprawdę powiadam Ci, warto. Mam porównanie, bo próbowałam paru innych, podobnych preparatów i . Sama nie wiem w czym tkwi tajemnica tego Herome . Nic innego z tej firmy nie polecam . Drogie przeciętniaki

Cytat:
I przyjemność dla mnie z gotowania i z tego, że mogę się przydać
No chyba, że tak. Nie będę Ci tej odrobiny przyjemności zabierała { } .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Mam coś podobnego, taki pisak z olejkami, ale sęk w tym, że nie bardzo mam jak malować. Bo chciałabym mieć kolor na paznokciach, a tymczasem trzeba mieć do tego wszystko zmyte
Ja robię sobie przerwę w malowaniu . Dzień bez wyjazdu na miasto = dzień bez lakieru . U Ciebie to może być np. weekend . Wystarczy z dziesięć minut z tym olejkiem na paznokciach wytrzymać .

Parę dni temu widziałam w Rossmannie suszarkę do włosów . Bodajże za 50,00 zł. Miała prawie wszystkie bajery i lekka jak piórko. Nie dotarłam tylko do "guziczków" . Zrobię to w przyszły tygodniu .

Pisałam Wam, że jedyne kosmetyki, których pod prysznic do mycia mogę używać, to te z Dove. Musieli coś pozmieniać w składach, bo i opakowania inne. Już nie polecam !!!

Miłego dnia

Stary 2012-05-05, 14:29   #2968
ImmortalLover
Zakorzenienie

To,że same kosmetyki wpadają to bardzo dobrze wiem Wczoraj od kuzynki dostałam paletkę perłowych cieni i nie wiem,kiedy je wykorzystam Plus dwa lakiery- czerwień i ostatnio ulubiony pomarańcz
Wróciłam własnie do domu i już tęsknię za Bieszczadami

Stary 2012-05-05, 20:21   #2969
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Też mnie ten szary kusi. Chociaż wolałabym, żeby bardziej srebrny był.
Jeśli Tobie wcześniej niż mnie wpadnie do koszyka (sam oczywiście ) to daj znać.

Cytat:
Pewnie, że czym wczesne wykrycie choróbska, tym większa szansa na wyleczenie . A kiedy ortopeda ? Pewnie za pół roku.
Wczoraj, około 10-tej rano musiałam na pogotowie jechać i żeby nie moja Psiapsiółka czekałabym na przyjęcie do rana . Sześć gabinetów, a tylko jeden lekarz . Psiapsiółka spokojna była dwie godziny, dopóki Jej się cukierki nie skończyły . Zeżarła ostatni, zrobiła chryję na pół szpitala i natychmiast się jeszcze trzech lekarzy znalazło, a do tego mnie "bocznymi" drzwiami przyjęto . Jak widać - inaczej nie można . A ludzie nic. Ludzie potulnie dają się upadlać i to dziwi .
Mam nadzieję, że nie będziesz musiała tak długo czekać, chociaż patrząc na to co się dzieje, na te chore limity, może być tak, że do końca roku nie ma już terminów...
Dobrze mieć taką psiapsiółę

Cytat:
Ze słodyczami nie mam problemu. Ja mięsożerna. U mnie największy problem to pieczywo . Żebym to ja się mogła powstrzymać od żarcia chleba ...
A widzisz, ja niestety nie mogę żyć bez słodyczy Jeśli chodzi o pieczywo to też lubię, nie ma nic lepszego niż świeżutka bułeczka (albo chlebek) z masełkiem i dżemem truskawkowym
Zdrobnienia zamierzone

Cytat:
Parę dni temu widziałam w Rossmannie suszarkę do włosów . Bodajże za 50,00 zł. Miała prawie wszystkie bajery i lekka jak piórko. Nie dotarłam tylko do "guziczków" . Zrobię to w przyszły tygodniu .
O, to może ta będzie dobra. Daj znać jak dokładnie obadasz

Cytat:
Pisałam Wam, że jedyne kosmetyki, których pod prysznic do mycia mogę używać, to te z Dove. Musieli coś pozmieniać w składach, bo i opakowania inne. Już nie polecam !!!
Ehh, jak zwykle muszą "ulepszyć" wszystko co dobre

Może to zabrzmi okropnie, ale w tej chwili mam to gdzieś
Jak mnie wkurzają te bachory na dworze, siedzą na ławce pod moimi oknami i prują ryje - ale naprawdę, nie rozmawiają, nie bawią się, tylko po prostu wrzeszczą i mają świetną zabawę, a mnie coś trafia Powinnam się zacząć przyzwyczajać, bo to dopiero początek, boję się co będzie w wakacje, kiedy będą tu przesiadywać całymi dniami (wieczorami też)

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2012-05-05 o 20:22
Stary 2012-05-05, 20:28   #2970
ImmortalLover
Zakorzenienie

Też mam takie podejście,bo na 4tym piętrze słychać to strasznie... I od rana do wieczora na placu zabaw
Słyszałyście o nowej chorobie- jaskra analna? Nie widzi się możliwości ruszenia du.py do pracy

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości