|
|
#2941 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() Ja z kolei budzę się rano strasznie tłusta ![]() Btw. Szykuj się psychicznie na spotkanie za 2 miesiące ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I mają jeszcze paznokcie? Niestety ![]() Cytat:
![]() |
||||
|
|
|
|
#2942 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
A powiedz, czemu akurat taka? Ma jakieś funkcje specjalne? Do czego będziesz używać? To jeszcze pikuś ![]() Kusi mnie pakiet zabiegów typu jakieś prądy, elektrostymulacje, drenaż limfatyczny i radio-cośtam - to dopiero bajer ![]() Cytat:
, dawaj znać, kiedy nową porcję nabełtać i opakowania po kremach zbieraj ![]() Cytat:
Udanego wypoczynku! Cytat:
I na nieproszonych gości i na tłustość. Idzie długi weekend, to zrobię, bo czasu trochę będzie ![]() Doczekać się nie mogę
|
|
|
|
#2943 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Pewnie mają . Nie moczyły w czystym chlorze, tylko w takich preparatach z domieszką chloru, jak np do WC . Nie było wtedy takich ustrojstw jak teraz . Cytat:
![]() No to już mi raźniej . Cytat:
Cytat:
![]() To Ty aż taka brzydka jesteś, że za takimi zabiegami rozglądasz się ?! ![]() Cytat:
Wiecie, że ja nigdy skwalanu nie próbowałam. Dzisiaj postanowiłam posprzątać { }. Już nawet pralka pracuje . Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#2944 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też ![]() Widzisz, nie jesteś sama ![]() Cytat:
U mnie tylko pranie Korzystając z ładnej pogody, żeby na powietrzu wyschło. Bo tak poza tym to sprzątać mi się nie chciało
|
|||
|
|
|
|
#2945 | |||
|
|
Cytat:
. A z doświadczenia wiem, że całkiem nieźle przeszkoleni w temacie, np. w Media Markt. Wymień wszystkie funkcje, tylko cenę podaj mniejszą może uda się oszczędzić. Dla wszelkiej pewności instrukcję przewertuj, żeby się upewnić, że nikt Ci nie ściemnia ![]() Cytat:
Ano jestem ===> ![]() No dobra, może aż tak, to nie, ale mój tyłek owszem U mnie pranie było wczoraj Dzisiaj cały dzień poza domem. W gościach na chrzcinach byłam ![]() A żebyś wiedziała Właśnie dostałam zniżkowe kupony do Maca No problem, z przyjemnością Cytat:
![]() Poza tym już zwątpiłam w sens porządków, bo co poukładam, to za 5 minut moje diabełki przywracają porządek, ale ten właściwy jeszcze kuchnia czy łazienka wyglądają jako-tako, ale pokoje...
|
|
|
|
#2946 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
A jaka Ty masz ? Cytat:
Cytat:
Uparłam się . Realizuję plan z ubiegłego roku . Jadę dzisiaj po drzewka . Chrzanię koszenie trawy . Nie mam siły. A do tego mam całą trawę zakażoną mleczami. A okazy takie, że ludzie je podziwiają. Obsadzę działkę drzewkami i trawy kosić nie będę . Dlaczego drzewka ? Max swoją sikawką załatwił mi prawie wszystkie iglaki . W ubiegłym roku dosadziłam piętnaście tui . Wszystkie popalone . No, może jedna uchowała się . A ile szlachetnych iglaków zniszczył ... U mnie burze zapowiadają . Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#2947 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie ma dyfuzora ani jonizacji [a co ta jonizacja robi?], jest zimny nawiew i dwa stopnie ciepłego. Przyciskać nie trzeba - jest suwak. Myślę, że z parametrami, które podałaś, da radę spokojnie znaleźć coś tańszego Może Allegro poprzeglądaj? Cytat:
Staram sie odkurzać regularnie, ale na jeżdżenie ze szmatą już czasu brak. Ale spoko - Ueru już pełza, to jej takie kłaczki czyszczące do koszulki na brzuchu przyszyje i będzie frotera, że hej Cytat:
![]() Always look at the bright side of life
|
|
|
|
#2948 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie wierzę
No patrz jak trafiłam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dyfuzor ma, chociaż nigdy nie używałam, bo nie wiedziałam po co - zawsze mi się wydawało, że dyfuzor dobry jest do dłuższych kręconych włosów.Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj pierwszy raz na siłowni i padnięta jestem
![]() Posiedziałabym dłużej niż godzinę, ale woda mi się skończyła ![]() Pojeździłam sobie na rowerku i pochodziłam na stepperze, chciałam jeszcze spróbować na bieżni, ale nie miałam pojęcia jak ją włączyć, a że byłam tam sama to nie miałam kogo zapytać ![]() Jestem w szoku, bo wypiłam dzisiaj 2 litry wody (w tym litr na siłowni), a ja nie lubię wody ![]() Co ten upał robi z człowiekiem ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-04-30 o 21:43 |
|
|
|
|
#2950 | ||
|
|
No co Ty? Tam wszystko już wisi i powiewa na wietrze, nawet chłop mój zauważył
Dziury w fakturze skóry też widać już gołym okiem ![]() No ale jak u mnie byłaś, to jeszcze miałam na sobie trochę mięsa ![]() Cytat:
![]() przy prostych włosach wystarczy suszyć z opuszczoną w dół głową Cytat:
|
|
|
|
#2951 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Jonizator wewnątrz suszarki wytwarza ujemne ładunki elektryczne, zwane jonami ujemnymi, które neutralizują dodatnie ładunki na włosach. Włosy zostają wygładzone, lepiej się układają i nie elektryzują się . Tyle się naumiałam . A i jeszcze - im moc większa, tym suszarka lepsza . Chodzi o szybkość przepływu powietrza . I muszą być - 2 prędkości i 3 stopnie regulacji temperatury . Cytat:
Cytat:
Nie pojechałam, bo znajomy, który miał mnie zawieść, to Kaszub . A jak Wam już wielokrotnie pisałam - oni nie znają ani zegarków, ani kalendarzy . Umówił się na 10-tą, przyjechał o 15-stej . Gdybyśmy pojechali, to do rana musielibyśmy drzewka wkopywać . Wyprawa przełożona. A co do pożytku - pewnie, zrobię sad, to nie dość, że pojem, to i trawy nie będę musiała kosić . Trzy podejścia robiłam. Najdłuższa seria - cztery wizyty . Cytat:
Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#2952 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja pod wieczór święcę jak lustro
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Jutro będę w Sanoku to się rozejrzę. W Naturze jest coś godnego polecenia w zakresie rozświetlaczy? ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Ciekawe jak tam NK idą przygotowania do matury ![]() Powiem Wam,że mogłabym tu zostać dłużej. Ciepło, świeże powietrze, piękne widoki i dobre towarzystwo- raj na Ziemi Opalałam się w niedziele i już mi wyszło tysiąc piegów na buziolu ;o
|
|
|
#2953 | |||||
|
|
Cytat:
Ciekawe na ile to prawda. Cytat:
![]() Wydaje mi się, że i zwykłą suszarką taki efekt uzyskasz. Nawet bez dyfuzora. Głowa w dół i jedziesz Bejbe ![]() Cytat:
Może będzie bardziej pasował przy opaleniźnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sama też mam
|
|
|
|
#2954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę twarda i wytrzymam trochę dłużej Szkoda, że ten mój aerobik jest tak późno, bo tak sobie myślałam, że dobrze byłoby potem iść jeszcze na siłownię, ale to by już chyba było przegięcie I tak już 3 dni w tygodniu nie ma mnie wieczorem w domu ![]() Kasia, czy Ty nam się w końcu kiedyś pokażesz? ![]() Bo strasznie jestem ciekawa Twojej nowej fryzury Cytat:
![]() Też mam kilka
|
||
|
|
|
|
#2955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Ano ! Cytat:
![]() Ja też - ![]() Prawdę powiedziawszy, włosy mi się nie elektryzują, ale bajer musi być ![]() Cytat:
Już jej nie ma . Odrosła . Po "świętach" wizyta u fryzjera, bo i farba konieczna . Używała któraś z Was linomagu ? Szału już dostaję z tą swoją suchą skórą na ciele . Już nic nie daje rady . A słyszałam, że właśnie linomag to jakieś cudo . I mam też pytanie o czyste masło shea, bo chyba jeszcze go nie miałam. Nadaje się do smarowania skóry ? Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#2956 | |||
|
|
Cytat:
tylko nie ulegaj złudnemu przeświadczeniu, że trzeba jeść za dwoje Cytat:
Multum funkcji, a i tak używam trzech podstawowych Kupuj zwykłą ![]() Cytat:
Mówię o wersji w biało-zielonym opakowaniu, bo są jeszcze inne, ale tych nie znam. Masło shea podobno jest och i ach, ale nie używałam. NAdawać się nadaje
|
|
|
|
#2957 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Użyłam lakieru z Catrice {Ulti Mate Nudes} i już sama nie wiem co myśleć . Taki wychwalany, a ja mam bubel . Zawsze u mnie musi być odwrotnie niż u innych . Lakier gęsty, pędzelek nie nadaje się do użytku {jakiś taki zbyt gruby i mało elastyczny}, dwie warstwy lakieru nie chcą schnąć {pomalowałam i zmywałam}, smuży straszliwie . A że musiałam mieć na paznokciach coś w beżu, skończyło się na jednej warstwie . Trzyma się dobrze { już trzeci dzień} i nie ściera się . Ale to chyba jedyne zalety . Ja doprawdy nie wiem jak można nim dwie warstwy, a często i trzy {jak czytam} pomalować i wysuszyć . Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Piegi ok,ale jak jest ich kilka i blada buźka,a nie nierówny koloryt+pieg na piegu
W Essence kupiłam eyeliner w pudełeczku i pędzelek Napiszę więcej jak wrócę do domu
|
|
#2959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobiłam swój pierwszy bazarek ![]() Mam nadzieję, że ktoś coś kupi... |
||
|
|
|
|
#2960 | ||||
|
|
Będę niedługo wysyłała do Ciebie słowiczego kupsztala
], przetestujesz Sobie ![]() A kiedy nową porcje kremu będziesz potrzebować? Może ukręcić od razu, co by paczka pusta nie szła ![]() Cytat:
![]() Niestety nie znam dobrego nudziaka. Dzisiaj natomiast moja mama mnie zastrzeliła - nosi lakier Inglota już drugi tydzień Cytat:
W dodatku stosowałam ostatnio trochę preparatów wybielających, co by się właśnie ich pozbyć plus elemong i skóra mi chyba od tego bardzo zjaśniała, bo spora różnica kolorów ![]() A na plamy pigmentacyjne te kosmetyki miały działać ![]() Cytat:
Podobno zapotrzebowanie energetyczne jest tylko o 500 kcal większe, niż normalnie. Cytat:
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje paznokcie ostatnio też nie za szczególne, może dlatego, że przestałam smarować odżywką Eveline - no po prostu zapominam ![]() 3 rzeczy już sprzedane Zrobiłam remanent w szafie, bo stwierdziłam, że czas pozbyć się rzeczy, które są na mnie za szczupłe i przestać się łudzić, że schudnę i znowu się w nie zmieszczę Chociaż przyznam, że kilka sobie zostawiłam, takich, z którymi najtrudniej było mi się rozstać
|
|
|
|
|
|
#2962 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Czekamy na opowieści . Nie ma co martwić się na zapas . Wiem jak to trudno pilnować się z jedzeniem . Sama, jak wiesz, mam z tym duuuże problemy. U mnie to psychiczne . Ale dla chcącego nie ma nic trudnego . Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cicho, wiem ...Ale to tak było, jak i u Was : sam mi do koszyka wskoczył . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, posłuchajcie cioci Kasi . Od lat używam tego : http://www.hairstore.pl/Herome_Nouri...e_10ml-65.html Do tej pory nie spotkałam nic lepszego. Używam od lat . Ten olejek uratował mi nawet zmaltretowane po tipsach paznokcie, a pisałam, że miałam masakrę . Drogie cholerstwo, ale wydajne . Wystarczy raz, dwa razy w tygodniu maznąć i paznokcie jak z reklamy . Idealnie natłuszcza, likwidując nawet bruzdy. "Skórki" znikają . Wiecie jak ja nosem kręcę na większość rzeczy, ale toto mogę szczerze polecić . Niby nic w środku nie ma , ale działa . Powtarzam - efekt rewelacja . Cytat:
No widzisz !Tak mnie wysyłałyście na te prześwietlenia i co ?! Następne choróbsko mi wynaleźli - źle z biodrem . Czas na ortopedę . Zaczynam się sypać. Tylko, że trochę za wcześnie . Jak człowiek nie chodzi po lekarzach, żyje w nieświadomości, to jest zdrowszy ![]() I ciekawostka : nie dostałam "normalnego" zdjęcia; wszystko na płytce do komputera zgrane . Miłego dnia |
||||||||
|
|
|
|
#2963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie Inglot w tym samym dniu odpada co pomaluję ![]() Pod oczami mam jakby potówki,ale nie da się ich usunąć+cienie Na ramionach i dekolcie też już piegi się pojawiły...Cytat:
Szwagier jest zafascynowany polowaniami i wujek opowiadał mu jakieś historie Broń pokazał, o zwierzynie opowiedział(nawet z bliska widzieliśmy jelenie )Lepiej chyba naprawić to zawczasu niż później, jak już całkiem się posypie Użyłam wczoraj eyelinera z Essence z pędzelkiem i się zakochałam. Strasznie fajnie się go nakłada I nie wiem,czy nie będę co miesiąc kupować po jednym pędzelku,żeby uzbierać jakiś komplet Chciej-listę ubraniową już skompletowałam,więc teraz czas na kosmetyki
|
|
|
#2964 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie jest baardzo trudno pilnować się z jedzeniem, najlepszym przykładem będzie jak ostatnio pożarłam na raz pół pudełka ptasiego mleczka ![]() Innego wytłumaczenia nie ma ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#2965 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Też powinnam zrobić remanent, tym bardziej, że są rzeczy, które mam bo mam, podobają mi się, ale nawet nie mam gdzie ich założyć. I szkoda się pozbyć, bo może kiedyś... Będzie dla córek Za 20 lat pewnie znowu będzie modne, więc ![]() Nie pitol mi tutaj, bo Nakupiłam tego tyle, że nie zdążę zużyć, więc niech jakiś pożytek z tego będzie. I przyjemność dla mnie z gotowania i z tego, że mogę się przydać ![]() Aga, dla Ciebie też już nagotowane Będzie w słoiczku dzieciowym, dużo wyszło i się do zwykłego pudełka nie zmieściło ![]() Cytat:
Mam coś podobnego, taki pisak z olejkami, ale sęk w tym, że nie bardzo mam jak malować. Bo chciałabym mieć kolor na paznokciach, a tymczasem trzeba mieć do tego wszystko zmyte ![]() Niemniej jednak warto wiedzieć i może kiedyś w domowych warunkach coś ukręcić.Przypomniało mi się właśnie, że miałam zrobić coś do paznokci z keratyną. Cały czas zapominam i kupuję jakieś inne produkty. Cytat:
Ale dobrze, że wykryli, w sumie im wcześniej leczone, tym większa szansa na skuteczne działanie. Cytat:
---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Też mnie ten szary kusi. Chociaż wolałabym, żeby bardziej srebrny był.
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2967 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Mieszkam w lesie { } i dla mnie to prawie codzienność . Często nawet na żer, na bliskie pole ze swoimi paniami sarnami przychodzą, No i dzików jest sporo .Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj, około 10-tej rano musiałam na pogotowie jechać i żeby nie moja Psiapsiółka czekałabym na przyjęcie do rana . Sześć gabinetów, a tylko jeden lekarz . Psiapsiółka spokojna była dwie godziny, dopóki Jej się cukierki nie skończyły . Zeżarła ostatni, zrobiła chryję na pół szpitala i natychmiast się jeszcze trzech lekarzy znalazło, a do tego mnie "bocznymi" drzwiami przyjęto . Jak widać - inaczej nie można . A ludzie nic. Ludzie potulnie dają się upadlać i to dziwi . Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Aga, zaprawdę powiadam Ci, warto. Mam porównanie, bo próbowałam paru innych, podobnych preparatów i No chyba, że tak. Nie będę Ci tej odrobiny przyjemności zabierała Cytat:
Parę dni temu widziałam w Rossmannie suszarkę do włosów . Bodajże za 50,00 zł. Miała prawie wszystkie bajery i lekka jak piórko. Nie dotarłam tylko do "guziczków" . Zrobię to w przyszły tygodniu . Pisałam Wam, że jedyne kosmetyki, których pod prysznic do mycia mogę używać, to te z Dove. Musieli coś pozmieniać w składach, bo i opakowania inne. Już nie polecam !!! Miłego dnia |
|||||||
|
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
To,że same kosmetyki wpadają to bardzo dobrze wiem
Wczoraj od kuzynki dostałam paletkę perłowych cieni i nie wiem,kiedy je wykorzystam Plus dwa lakiery- czerwień i ostatnio ulubiony pomarańcz Wróciłam własnie do domu i już tęsknię za Bieszczadami
|
|
#2969 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to daj znać.Cytat:
Dobrze mieć taką psiapsiółę Cytat:
Jeśli chodzi o pieczywo to też lubię, nie ma nic lepszego niż świeżutka bułeczka (albo chlebek) z masełkiem i dżemem truskawkowym Zdrobnienia zamierzone ![]() Cytat:
Cytat:
Może to zabrzmi okropnie, ale w tej chwili mam to gdzieś ![]() Jak mnie wkurzają te bachory na dworze, siedzą na ławce pod moimi oknami i prują ryje - ale naprawdę, nie rozmawiają, nie bawią się, tylko po prostu wrzeszczą i mają świetną zabawę, a mnie coś trafia Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-05-05 o 20:22 |
|||||
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam takie podejście,bo na 4tym piętrze słychać to strasznie... I od rana do wieczora na placu zabaw
![]() Słyszałyście o nowej chorobie- jaskra analna? Nie widzi się możliwości ruszenia du.py do pracy
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

, w dodatku rano budzę się z matową, ukojoną skórą 

}. Już nawet pralka pracuje .
Staram sie odkurzać regularnie, ale na jeżdżenie ze szmatą już czasu brak. Ale spoko - Ueru już pełza, to jej takie kłaczki czyszczące do koszulki na brzuchu przyszyje i będzie frotera, że hej 

Dziury w fakturze skóry też widać już gołym okiem 

No widzisz !
Na ramionach i dekolcie też już piegi się pojawiły...