|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Przespałam to
.W moich conversach strasznie się starła podeszwa na piętach, a nie chodzę jak słoń. Może nie wytrzymały mojej wagi ciążowej . Potem poszły do butkowego nieba. No ale spadek jakości ma na celu ponowne kupienie danego obuwia. Ponoć tak sobie strzelił w kolano producent niezniszczalnych crocsów, bo je się kupuje raz i ma do końca świata i jeden dzień dłużej.
|
|
|
|
#1832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edit: oj, nie doczytałam, że już wyżej było o Crocsach... |
|
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. To takie markowe, muszą być chyba pancerne. Nie zmienia jednak to faktu, że są brzydkie i nadają się (jak dla mnie) na obuwie do latania po domu, na kampingu, albo do szpitala (dla personelu medycznego).
Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-04-28 o 11:01 |
|
|
|
|
#1834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale to tylko moje osobiste doświadczenie
|
|
|
|
|
#1835 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Dziewczyny za opinie o Conversach - po tym co napisałyście chyba nie kupię ich zbyt prędko.
Co do Szarliz i spółki - czy tylko ja odniosłam wrażenie, że te dziewczyny były jakieś takie... nijakie?
|
|
#1836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1837 |
|
Zadomowienie
|
obejrzałam PYTANIE NA ŚNIADANIE, temat wystąpienia w TVP2 - zakupy przez internet, allegro. od razu widać gołym okiem, że to REKLAMA, bo rzuciło się pewnie czytelnikom blogów ostatnio, że ta platforma była reklamowana przez szafiarki w postach. Rozwala mnie więc występ Charlize, ponieważ ona bardzo rzadko robi zakupy na allegro, większość wystawia, a w jej profilu widnieje aż 14 negatywnych komentarzy, i kupiła zaledwie 141 rzeczy ,więc..? nie rozumiem zapraszania ludzi do programów, które robią taką reklamę na siłę :|
poza tym jej twarz wyglądała jak u nabotoksowanej Edyty Górniak, a te soczewki strasznie drażniły mnie w oczy, jak jej chude udo, z którego cały czas widać było wystającą kość :| tu macie jej występ sprzed roku w PYTANIE NA ŚNIADANIE http://charlize-mystery.blogspot.com...interview.html |
|
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już nie mogę na nią patrzeć.. ani ładna, ani zgrabna, ani mądra jak widać, a sama uważa, że jest wręcz przeciwnie - zero krytycyzmu i pokory. nie wywołuje u mnie żadnych pozytywnych emocji, nawet perfidnie pozazdrościć nie ma czego
|
|
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a charlize nie da się zobaczyć gdzieś w internecie? bo jak tak narzekacie to bym chętnie obejrzała
|
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z drugiej strony, moje klapki basenowe, mam 10 lat i nadal wyglądają jak nowe, pewnie to kwestia plastiku i tego, że niszczy sie inaczej niz skóra. |
|
|
|
|
#1841 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1842 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
ja osobiście wole pooglądać jakiś blog i zielenieć z zazdrości, bo dziewczyna śliczna albo styl ma świetny albo znów naprawde zorientowana jest w świecie mody i przekazuje poprzez bloga ciekawe informacje. wtedy laski nawet mają podstawy by uważać się za mądre i piękne, a o dziwo nie dają tego do zrozumienia każdej napotkanej osobie i nie wywyższają się na każdym kroku
odrazu milej się patrzy i czyta pielegnując narastającą zazdrość
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2012-04-28 o 12:38 |
|
|
|
#1844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez tych wszystkich świecidełek.
|
|
#1845 |
|
Zadomowienie
|
Są faktycznie pancerne, a ja swoje do chodzenia po domu kupiłam za 9,90. Drugą parę noszę w pracy jako właśnie personel medyczny
. Może i nie są piękne,a wręcz okropne ale za to wygodne i łatwe do utrzymania w czystości. I nigdy nie wyszłabym w nich na miasto, a widuję czasem całe wycieczki rodzinne w tym obuwiu![]() Co do osławionej szarliz to nie przepadam za dziewczyną, a już jej ostatni stylizacje są rozwalające. Wygląda na chorą, bo ubiera zupełnie nietwarzowe kolory, wybiera stroje podkreślające jej braki zamiast atuty. http://charlize-mystery.blogspot.com...-me-maybe.html - ten zestaw to jest dla mnie jakaś jawna kpina, ale komcie są też niezłe Jak ktoś pisze że ma źle dobrany stanik albo stwierdza fakt że ma mały biust i nie pasuje jej taki krój to znaczy że jest zawistny, zazdrosny, podobają mu się tylko rozmiary DD i wszystko ostrzyknąłby silikonem.
|
#1846 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zresztą najczęściej noszone przeze mnie zegarki są męskie (wprawdzie nie współczesne, a 60 lat temu były inne standardy i te zegarki są za małe dla faceta, dla kobiety są zupełnie normalne). Tym niemniej spokojnie można zainwestować w męski. Gdybym miała w tym momencie 1000zł na zegarek i chciała kupić coś prostego na bransolecie, pewnie zainwestowałabym w któryś z tych: adin dwa tri czetryie, albo w zupełnie banalnego i taniego Lorusa - serduszko ma na pewno milion razy ładniejsze niż MK, bo to marka Seiko ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1847 |
|
Raczkowanie
|
Mnie nie rozwalają zakolanówki - do niektórych stylizacji wyglądają na prawdę fajnie i uroczo
![]() Jadąc wczoraj na zakończenie roku, tuż przy moim liceum spotkałam panią w skórzanych kozakach ledwo poniżej kolana, spodniach i ciepłej kurtce. Wczoraj miało być 26 stopni, nie wiem jak było, ale ja umierałam z gorąca... A co dopiero ta pani, aż mi się jej żal zrobiło bo widziałam jak ciężko oddycha. Przegrzanie się, to nic fajnego... No i wczoraj rozwaliły mnie dwie dziewczyny na przystanku przyglądające mi się z taką nieukrywaną pogardą. Nie wiem co je bardziej raziło - czy to, że mając niezgrabne nogi z cellulitem założyłam krótkie spodenki, czy moje wściekło różowe skarpetki, które znalazłam u babci w ostatniej chwili gdy się zorientowałam że nie mam czego włożyć do trampek. Szczerze, to bardziej nie mogłam tego olać, głównie ze względu na upał i fakt, że zmierzałam na klasowego grilla, gdzie wolałam się nie przejmować byciem haj feszyn :P |
|
|
|
#1848 |
|
Zadomowienie
|
jest już!
http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyn...rnecie/7204653 materiał z dzisiejszego odcinka "Pytanie na śniadanie" |
|
|
|
#1849 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1852 |
|
Zadomowienie
|
no więc właśnie te kłamstwa mnie aż rażą w oczy, a poza tym fashionelka na swoim manekinie stworzyła outfit zaskakująco podobny do tego, co Charlize dodała niedawno (żółta koszula i spodnie w kwiatowe wzory - ładnie to ujęłam po polsku
)poza tym: od kiedy ma się 10 dni na zwrot ubrań na allegro? oO Edytowane przez lakeithia Czas edycji: 2012-04-28 o 14:36 |
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1854 |
|
Zadomowienie
|
rozwalka z intermarche: kobitka o platynowych wlosach, w: blekitnej bluzce w jakies postaci w stylu hawajskim, spodniczce blekitnej w hawajskie kwiaty, rajstopowych, cienkich, blekitnych legginsach przed kostke i klapeczkach na szpilce, rozowych z kwiatkiem
i drugi, drobniejszy- kobitka w spodnicy przed kostki, w baletkach i stopkach- antygwaltach.
|
#1855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tej pierwszej (Angeliki? Andżeliki?) nawet nie kojarzę, do Fashionelki nie zaglądam (nie skojarzyłabym jej twarzy z blogiem), a Szarliz odwiedzam aż za często, bo przy każdej nowej notce trafia do tego wątku... Jakoś przycichło ostatnio o moich ulubionych blogerkach (Styledigger, Sztywniarze, Pani Mruk, Alice Point itd., kiedyś chyba bardziej popularne), a wypływają do TV takie...P.S. Szarliz ma po prostu jakby za mało skóry na twarzy, dlatego ma zęby na wierzchu i taki dziwny wyraz twarzy. Mój M. podsumował, że mama jej za mocno włoski wiązała jak Sz. była mała... |
|
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam dzisiaj ok. 10 Panów w sandałach i nieodłącznych skarpetach Dlatego też sezon letni uważam za rozpoczęty
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nawet nie będę klikać, bo pewnie sobie zaburzę tak ciężko wypracowany weekendowy relaks oszczędzę sobie tych katuszy i zdam się na wasze komentarze Dziewczęta
|
|
|
|
|
#1858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1859 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znalazłam i o dziwo, na pierwszej stronie pod każdym outfitem nie widnieje słowo ZARA.. a 3/4 firm odzieżowych nie znam oO |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

.
. Potem poszły do butkowego nieba. No ale spadek jakości ma na celu ponowne kupienie danego obuwia. Ponoć tak sobie strzelił w kolano producent niezniszczalnych crocsów, bo je się kupuje raz i ma do końca świata i jeden dzień dłużej.

)

i drugi, drobniejszy- kobitka w spodnicy przed kostki, w baletkach i stopkach- antygwaltach.