|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia '09 - nareszcie część XXVI!
Cytat:
Nikki a pisz, niech Ci na zdrowie wyjdzie Ja dziś zamiast pisać analizowałam obrazki i udawałam, że cokolwiek mi to pomoże |
|
|
|
|
#4802 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja jak miałam wybrać parę na semestr do laborek to zgadałam się z koleżanką, która działa podobnie jak ja - może nie wszystko na tydzień przed terminem, ale też nie na ostatnią chwilę i byle jak
Dałyśmy radę i wyszłyśmy z 5.0
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ale cudowna pogoda ![]() Miłego dnia! |
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej!
Rzeczywiście pogoda super, oby tak zostało Objeździłam dziś z mamą pół miasta i wróciłam z butkami i stanikiem I zaraz zmykam do TŻta, a wieczorem biegamy ![]() A powinnam pisać... Liczę tylko, że potem pogoda się trochę popsuje i nie będzie mi żal siedzieć w domu.
|
|
|
|
#4805 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Pisz nocami
Miałam to szczęscie, ze 90% mojej pracy powstało przez ferie jak byłam chora...
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam wczoraj przepis na wizażowe przepisy
Widzicie z boku w pasku, gdzie się wyświetlają produkty z KWC itp? ![]() Viniu odpisałam Ci w komentarzach ![]() padam na pyszczek.
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
Nicru, wiem, ale jakoś nigdy w nocy nie mogę się zebrać. Pocieszam się, że od wtorku-środy ma być gorsza pogoda i wracamy do Wawy, wiec wtedy będę pisać.
![]() Ale dziś z TŻtem przyharciliśmy z bieganiem - 8,99km w około godzinę Tylko pewnie jutro będę mieć nogi jak z waty
|
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() dotarłam do domu wreszcie po weselnym weekendzie pogoda piękna ale ja dzisiaj chyba zostaje w domu i odpoczywam ![]() Może trochę zagadnień zrobię na egzamin... ale to może ;p
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaraz zbieram się do kościoła, a potem jedziemy na działkę na grilla.
|
|
|
|
#4811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja tam nie umiem się uczyć w nocy najpóźniejsza godzina do której siedziałam nad książką, to była 23 a moi rodzice już w Grecji zapewne siedzą ale im zazdroszczę!idę sprzątać, bo siedzę w domu z Bratem, który robi taki syf, że masakra
|
||
|
|
|
#4812 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
uff ale się nasprzątałam
kuchnia, łazienka, toaleta, duży pokój, odkurzone wszędzie pranie zrobione, obiad -> jest pomysł, czekam aż się kurczak rozmrozi a teraz siedzę i moczę stópki w maturzyściowej misce ![]() a wiatr taki, że mi pudełko ze spinaczami zdmuchnęło, ale nie chce mi się po nie iść |
|
|
|
#4814 |
|
Raczkowanie
|
Hej
A ode mnie właśnie pojechali rodzice- przyjechali wczoraj i tak miło spędziłam ten czas, że teraz chciałam wsiąść z nimi do auta i jechać do domu strasznie tęsknie za domem w tym roku i po każdym powrocie ryczę jak głupia, teraz też bo chciałabym z nimi jechać i zostać tam już. niby mam tu TŻta ale szlag mnie trafia, że tu mam mniejszy kontakt z ludźmi niż u siebie w mieście ![]() Ale upał jest przeokropny
Edytowane przez Anamirya Czas edycji: 2012-04-29 o 15:18 |
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Anamirya, a nie mogłaś pojechać z rodzicami na weekend majowy do domu? czy macie tak jak pwr i w środę macie zajęcia
![]() ja zrobiłam na obiad kurczaka w mleku kokosowym z ryżem, tylko teraz czekam aż się ugotuje ale ostry mi wyszedł!
|
|
|
|
#4816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę konsumować kurczaka, ciekawe czy będzie taki dobry jak w moich wyobrażeniach |
|
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
no i wyszło jak wyszło, że pojechałam na poprawiny poprawin ;p ale juz dzisiaj stwierdziłam ze będę kierowcą.
A ramiona mnie pieką że masakra
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, chociaż podejrzewam, że temperatury dzisiejsze są bardzo zbliżone do greckich
![]() Anamirya, ja nie wiem, co Ci doradzić, bo lubię przyjeżdżać do domu, ale nie tęsknię aż tak. Może po prostu jeździj częściej. Wiem, że odległości to kłopot, ale Twoje samopoczucie jest ważniejsze. Siedziałam dziś cały dzień na działce w cieniu, pod drzewem, w ubraniu, a mam tak spalone ramiona, że nie mogę ich dotknąć... Oczywiście, nie planowałam się opalać, więc się nie posmarowałam kremem... |
|
|
|
#4820 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma co narzekać, lepiej tak niż mróz -20
Vinia I jak kurczak wyszedł?? ![]() Ja niedawno wróciłam do domu. Pojechaliśmy z TŻem na Mazury. Wczoraj zatrzymaliśmy się w Rajgrodzie, a dzisiaj jeszcze wyskoczyliśmy do Augustowa i na wycieczkę po Biebrzańskim Parku Narodowym. Weekend jak najbardziej udany i oczywiście pięknie opaliłam się na a'la t-shirt"
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że weekend się udał Ja też już się poopalałam wczoraj mnie ładnie słoneczko przygrzało, ale to pewnie dlatego,że byłam też na solarium, a po zawsze szybciej bierze
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sam kurczak w sobie był dobry, tylko ten sos. Płonął mi przełyk ![]() |
|
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
no co tam Laski?! co robicie w ten jakże piękny dzień?
Ja zaraz lecę na zakupy, bo jutro wszystko pozamykane a potem marynuje karkówkę na jutro i robię dziś obiad dwudniowy. Zupa-krem kalafiorowy i pieczone pałki z kurczaka ![]()
|
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
W ten piękny dzień piszę pracę na temat depresji u dzieci i młodzieży
![]() A wieczorem mam grilla i jadę spać do Tż bo on nie będzie w stanie prowadzić, a ktoś musi go odwieźć ![]() W Poznaniu było super w czerwcu znowu jadę Kończę zajęcia 28 maja Boże jak mało czasu zostało No i może dostanę cały etat w pracy na wakacje byłoby super
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poznań rlz ![]() a wiadomo już coś o tym, co mi proponowałaś?
|
|
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ten piękny dzień siadłam do licencjata (już mam + 0,5 strony, więc jakoś idzie
). Potem idę biegać, a wieczorem na drinka z moimi dziewczynami, sto lat się z nimi nie widziałam, a jedna wychodzi za mąż w sierpniu, więc pewnie ma sporo do opowiadania ![]() A w ogóle jutro nam się pojawił grill u znajomych, także biedna ta moja praca
|
|
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() planowałam na balkonie wziąć się za zagadnienia na egzamin ale stwierdziłam że dam odpocząć trochę moim ramionom od słońca, bo sobie je za mocno w weekend przypaliłam. Ogarnę w pokoju i biorę się, dzisiaj raczej w domku a jutro na działkę w ciągu dnia a wieczorem ognisko
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jadąc dziś po miesięczny stwierdziłam, że odwiedzę uczelnianą bibliotekę i może dowiem się czy mam zajęcia
I zaczyna się u nas Kino na Granicy i kombinuję jak tylko mogę żeby mieć jak dojechać późnym wieczorem do domu i iść na kino plenerowe. Inv też mi wczoraj przybyło 0,5 strony
|
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
a ja idę grać w gry planszowe do pubu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

Ja dziś zamiast pisać analizowałam obrazki i udawałam, że cokolwiek mi to pomoże 

kuchnia, łazienka, toaleta, duży pokój, odkurzone wszędzie
strasznie tęsknie za domem w tym roku i po każdym powrocie ryczę jak głupia, teraz też bo chciałabym z nimi jechać i zostać tam już.

Blog kosmetyczno-pazurkowy