|
|
#3091 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Cytat:
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3093 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a dziwne bo srednio co 5 min wchodzil ktos z ulicy i byly wolne stoliki ale kelnerki informowaly, ze mozna tylko z wczesniejsza rezerwacja.Ogolnie PORAZKA. Nie polecam. Na kelnerki trzeba bylo bardzo dlugo czekac, dostalismy danie tak jak i inni przy stolikach - po 1.5 h (!) poza tym nie bylo wielu rzeczy z karty, np. wody mineralnej ![]() Samo jedzenie srednie, szalu nie ma ale po takim czasie oczekiwania czlowiek byl glodny. Obsluga - zenada. Kelnerka zapomniala przyniesc karte win, (jak ja juz o to poprosilismy, nie dostawalam posilku pierwsza tylko tz, nie bylo serwetek, kelnerka nie potrafila nalac wina do kieliszka tak jak to sie powinno robic w restauracji. Poza tym po otwarciu butelki wina okazalo sie, ze jest sfermentowane i wogole to wino to byla jakas podroba bo mialo plastikowy korek! dostalismy inne wino a na koniec okazalo sie, ze za wino policzono nam podwojnie, co w dobrej restauracji nie powinno miec miejsca. Odradzam wizyte tam |
|||||
|
|
|
#3094 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
No i czemu dziś nie było tego grilla, no czemu Rozdzialając mazidła nagle odkryłam, że brakuje nakrętek. Wk...jak diabli już się szykowałam do pisania maila i nagle, bang! olśnienie - nałożyli je od razu na butelki |
|
|
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mogę to kliknąć jutro, jeśli tak zarządzisz - w końcu to Twoje zamówienie i nie mam ochoty się narażać .Wody mineralnej?!
|
|
|
|
|
#3096 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zamówienie z Katherine jest przedłużone? Przepraszam, że pytam, ale nie jestem w klubie i nie wiem nic na ten temat. Chyba, że coś przeoczyłam na wątku to wtedy wybaczcie
|
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3099 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3100 | |
|
Pani Buka
|
MS - właśnie, czemu my (tzn. ja i widzę że Ineso też) znowu nic nie wiemy?
![]() Cytat:
![]() ależ moja rodzina potrafi być absorbująca najpierw mama wpadła w panikę bo przy otwieraniu mega ważnego dokumentu w Excelu wyskakiwał jakiś błąd, coś się popsuło przy zapisywaniu, a to była jedyna kopia ) do odzyskiwania uszkodzonych plików .xls, ale udało się... a potem siostra umyśliła sobie że stworzy coś na Corelu Draw z moją pomocą, a ja jestem w tym programie jeszcze dość zielona, więc nieco mnie to zmęczyło... uff. idę pod prysznic a potem z książką (znaczy z Kindlem ) do łóżka. ale nadal ciepło, czuję się jak w środku lipca...a w ogóle znowu muszę sobie poszukać jakiegoś ginekologa, bo z ostatnio wybranego nie byłam zadowolona . tym razem myślę nad którąś z pań z Urzędniczej, które polecałyście. szkoda wydawać kasy, jak się nie ma problemów zdrowotnych, ale cóż... z drugiej strony chcę mieć pewność, że gdyby jednak (odpukać) coś było nie tak, to się o tym dowiem.
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-04-28 o 23:32 |
|
|
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Serio tak źle? A myślałam właśnie o tym aby się tam wybrać po powrocie do krk...I nawet wyciągnąć Lenkę aby móc obgadać całą knajpę Jestem już w domu i zjechała się do nas wielka rodzinka
|
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
I nadeszło wybawienie w postaci mojej mamy
Prawie sobie z wnuczkiem-aniołkiem pobędzie
|
#3103 |
|
Konto usunięte
|
Mistrzyni a miałam iść do tej tajskiej ale jednak się tam nie pokaże
![]() Blair czy macie dalej tego jeżyka w ogródku którego fotkę podesłałaś mi MMsem??? Czy piesio dalej szaleje jak jeżyk mu tupta przed nosem?? Pytam z ciekawości bo jak u nas był jeż to pies wariował i mimo iż wynosiłam jeża daleko to on zawsze wracał, a ostatnio się dorwał do psiej miski
|
|
|
|
#3104 |
|
Zakorzenienie
|
Dalej jest szaleństwo
![]() Tata wyniósł go do 'bezzwierzęcych' sąsiadów, bo jeże dużo pcheł mają i przy bliskim spotkaniu pchły przeskakują na psa czy kota. Co prawda ma obrożę, ale lepiej nie ryzykować Tyle że też wrócił
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kasiencja;33822284
a w ogóle znowu muszę sobie poszukać jakiegoś ginekologa, bo z ostatnio wybranego nie byłam zadowolona . tym razem myślę nad którąś z pań z Urzędniczej, które polecałyście. szkoda wydawać kasy, jak się nie ma problemów zdrowotnych, ale cóż... z drugiej strony chcę mieć pewność, że gdyby jednak (odpukać) coś było nie tak, to się o tym dowiem.[/QUOTE]Panie z Urzędniczej są wypas, ja akurat chodzę do dr Kisielewskiej. A z problemami zdrowotnymi to wiesz.. Lepiej wydać kasę na profilaktykę i być dalej zdrowym niż pluć sobie potem w brodę
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zero pcheł!
|
|
|
#3107 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bez przesady. Niech będzie cały rok wiosna Szkoda, bo pogoda idealna na relaks Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sukienki - pewnie, jak tylko znajdę jakąś, w której będę jako tako wyglądać ![]() Po tej relacji raczej nie zajrzę do tajskiej na wiślnej. Cytat:
Cytat:
Majówka zapowiada się znakomicie. Wczoraj spełniłam jedno z moich małych marzeń ![]()
|
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam się kiedyś zapytać: skąd pochodzi cytat z Twojego podpisu?
|
|
|
|
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam ogólnie pypcia nt kleszczy, ciocia moja miała kiedyś i miała prawie pół roku sparaliżowaną nogę, dalej trochę kuśtyka, no i jest nosicielką boreliozy Od tego czasu jak idę gdziekolwiek gdzie są drzewa, trawa, to po powrocie do domu się oglądam zawsze i macam... wcześniej się tak nie bałam, no ale...Lenka - podzielisz się z nami tym marzeniem?
|
|
#3110 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Działa przez kilka miesięcy, także na kleszcze.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-04-29 o 11:03 |
|
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy okazji
|
|
|
#3112 |
|
Matka Smoka
|
Zrobiłam ściągę do ZSK, jak coś jeszcze Was interesuje to piszcie tutaj.
Lenka - to zróbmy okazję
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę na Bagry się opalać, jak ktoś chętny to sms albo tel
|
#3114 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przedłużone do kiedy?2. Też chodzę na Urzędniczą i jak na razie jestem bardzo zadowolona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To super, oby tak dalej
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, z tej kolorówki, to można by zrobić na przykład podkład mineralny? Jak się wie co i jak?
|
|
|
|
#3116 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3117 |
|
Konto usunięte
|
rany nie wiedziałam że jeże mają pchły
ale widać coś w tym jest bo jak ostatnio byłam w domu to miałam wrażenie że mnie coś oblazło,yyyyyy.Jeże to jeszcze nic, gorsze są wałesające się obcekoty
|
|
|
|
#3118 |
|
Matka Smoka
|
Osamotniona uprawiam drugi dzień domowego spa. Dziś walczyłam chyba z godzinę z pastą cukrową
jedyne, co mogę o niej powiedziec dobrego to to, że zmywa się wodą![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Słyszałyście o czymś takim, jak 3D mapping? To jest wyświetlane na fasadzie budunku: http://www.youtube.com/watch?v=U59n1PZeNho |
|
|
|
#3119 | |||
|
Pani Buka
|
ranyboskie, chyba mnie jakieś uczulenie dopadło, bo od kilku dni tak leje mi się z nosa że zużyłam prawie cały dziesięciopak chusteczek
![]() macie jakiś pomysł, gdzie z Krakowa można na samo popołudnie wyskoczyć w upalny dzień? tak żeby dojazd MPK/pociągiem/busem był niekłopotliwy może poza parkami i Lasem Wolskim jest jeszcze coś, o czym nie wiem?Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tzn słyszałam że w Krakowie był jakiś pokaz na ścianie Wawelu, ale chyba nie aż tak efektowny.
|
|
#3120 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

.

. To może przedłużymy do następnego tygodnia? 

najpierw mama wpadła w panikę bo przy otwieraniu mega ważnego dokumentu w Excelu wyskakiwał jakiś błąd, coś się popsuło przy zapisywaniu, a to była jedyna kopia 

Ciezko mi upolowac takiez ktorych bede w pelniz adowolona.
ale widać coś w tym jest bo jak ostatnio byłam w domu to miałam wrażenie że mnie coś oblazło,yyyyyy.