|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
bry
zapowiada sie pikny dzionek, jak wczoraj Zanabylam wczoraj wieczorowa pora kilka par gaci z Triumpha, z nadzieja, ze sie nie beda bambolic w praniu :/ Po czym po raz kolejny doszlam do jakze odkrywczego wniosku, ze ta pensja nie starcza na 1/2 moich potrzeb Dziekujmy Stforcy za Alledrogo!![]() Cindy, a przez Kielce przypadkiem nie przejezdzasz?
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie ponownie, śniło mi się, że muszę mieć wycinany jajnik i lekarz kazał mi decydować, czy chcę mieć dzieci, czy nie...
Anyway, ten oto filmik mnie rozwalił z rana, też tak macie, jak ktoś inny dostaje wyższą premię? ![]() http://www.polskieradio.pl/5/3/Artyk...ak-zareagowala Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2012-04-29 o 11:00 |
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero wstałam, lekko zakręcona, chyba wiek na picie już nie ten ![]() a cóż odwalała kelnerka ?
|
|
|
|
|
#1144 | ||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Dawno się tak nie uśmiałam Cytat:
![]() Jak sobie przypomnę kiedy wchodziłam na nią po raz pierwszy ![]() Dusza moja pragnie cobyś się spotkały tak ok 21 ![]() Dopiero przed 19 będę we Wro, muszę zawieźć walizkę i ogarnąć się po podróży ![]() Cytat:
W sensie, że co ? ![]() Przeczytałam 'Sforzy' i zastanawiałam się co ma do allegro królowa Bona ![]() Niestety nie , ale jak się dokopię do jakiejśRodziny, którą nada obaczyć na własne oko w Scyzoryka Grodzie, to na pewno przybędę ![]() Cytat:
![]() Niemiła? Trzeba było złożyć skargę do kiera sali/zmianyna francę
|
|
|
#1145 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Wczoraj smażyłam nogi, ale rezultatów nie widać bo nadal blada jestem jak córka młynarza ![]() Chyba skoczę na rower bo kondycja u mnie na poziomie 0.
|
|
#1146 |
|
Matka buldoga
|
Bry
Ja pitole, poszlam na balkon jako swieze winogrono, a po godzinie czuje sie jak zmasakrowana zasuszona rodzynka ![]() Zapomnialam juz, jaka to ciezka praca lezec na balkonie plackiem i sie smazyc ![]() Na dodatek niezle sie gimnastykuje, zeby facjaty i wlosow nie opalac. W turbanie na glowie i okularach wygladam troche jak arab Chwila przerwy i wracam
|
#1147 |
|
Zadomowienie
|
Elllo
![]() Lato w pełni więc też uskuteczniam czytanie z opalaniem na balkonie. Chyba padło mi na łeb, bo kupiłam okulary przeciwsłoneczne za 190 zł! Ale już nie miałam koncepcji co zrobić - mam straszne problemy ze wzrokiem (o tym już pisałam pewnie wcześniej), a po zimie cos mi się jeszcze porobiło, że jak wychodzę teraz jak słońce świeci, to mnie nawet beton w oczy razi... Okulary za 20 zł w ogóle mi nie pomagają - jak są jasne to nadal mnie razi, jak ciemne to nic nie widzę (mam jeszcze lekką kurzą ślepotę..). Nie wierzyłam, że w lepszych okularach może być lepiej, ale pochodziłam w weekend w brylach sis. Różnica nieziemska! No i dzisiaj zakupiłam swoje - bardzo polecam - marka Solano.
|
|
#1148 |
|
Konto usunięte
|
Pełen hedonizm
słońce, góry, smażony syr a przed chwilą kąpiel i książka tylko niepokój budzi we mnie nastawiony budzik na 7.30 bladym świtem jutrzejszego dnia, ale może sobie zafunduję jeszcze koktajl pietruchowy dla osłody życia
|
|
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
ludzie, niech ten weekend sie nie konczy
ale co ze co? ![]() ze bambole? Cytat:
a ja sie dzisiaj opalalam z morda, a co ![]() tylko sobie filtra dokladnie zaaplikowalam na okolice oczu, ladne miec teraz okulary, okragle ![]() bejbe, trzeba by rowery odkurzyc
|
|
#1150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
nawet hamak zainstalowaliśmy na balkonie Nooo zgadzam się
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
||
|
|
|
#1151 |
|
Lux Mundi
|
Przepakowanam jednak do walizki
![]() Ni uja nie chciało się zmieścić to wszystko, co wymyśliłam [ po stanowczym okrojeniu] do torby ![]() Udanej majówki Dziewczynki I do przeczytania za jakiś hm... tydzień ![]() A z Wrocławiankami do zobaczenia - dziś
|
|
#1152 | ||
|
Matka buldoga
|
Bry
![]() Kurcze, ledwie zrobilo sie cieplo, a ja juz mam problem ze spaniem. Gdybym mogla to wlasna skore bym sciagnela, zeby sie ochlodzic ![]() Cytat:
![]() O rowerach myslalam ![]() Chociaz nie wiem czy w taki upal dam rade pedalowac. Ale...dam rade siasc w cieniu i jesc lody ![]() Cytat:
|
|
#1153 | ||||
|
Zadomowienie
|
Heloł
![]() Jaka pogoda I dwa dni wolnego do tego w pakiecie, juhuu![]() Cytat:
Cytat:
Milko, a jakbyś jeszcze do Wawy kiedyś wpadała, i miałabyś wolne chociaż z pół godzinki, to daj znać, dobrze? Miło byłoby się zobaczyć chociaż na jakiejś ekspresowej kawce, jeśli tylko miałabyś ochotę![]() Cytat:
Lou, gdyby nie Ty, to w życiu bym tego cuda nie odkryła![]() Ja też Może jutro gdzieś się uda![]() Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#1154 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jejku, jak ja Wam spotkania zazdroszczę, to pojęcia nie macie Bawcie się świetnieCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio nie mogłam wytrzymać z tęsknoty za nim i nabyłam w Lidlu mrożoną podróbkę smażonego sera Ujdzie, ale do oryginału mu daleko... Namierzyłam jeszcze w Wawie czeską knajpę, która ten ser serwuje - trzeba się będzie wybrać i spróbowaćCytat:
|
|||||
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1156 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dzis już grilla zaliczyłam i oby cały tydzień taki byłTeraz tylko piwo i lenistwo
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
dzieeeń dobry!
kawy? piwa? cokolwiek? |
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cokolwiek, byle zimne...ja zmienimy chałupę, to klima będzie koniecznym usprawnieniem. Normalnie nie da się pracować, mózg się przegrzewa momentalnie... |
|
|
|
#1159 | |
|
Matka buldoga
|
Bry
![]() Ja poprosze kawe...z mlekiem ![]() Cytat:
![]() W moim pokoju wogole nie ma slonca, wiec odrobine mam chlodniej. Schladzaj sobie nadgarstki zimna woda, troche pomaga
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest wietrzony, a później zamykam i zasuwam okna szczelnie, żeby się nie nagrzewało. W ten sposób miałam lajtowe 24 stopnie zamiast 30 jak na zewnątrz ogólnie w upały zawsze w nocy wietrzę, później zamykam, nie dopuszczam gorącego powietrza do mieszkania. W grubych murach ten patent działa świetnie. |
|
|
|
|
#1161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1162 | ||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Podobnie masz do mnie, moja sypialnia i kuchnia tez sa na polnocy. Czesto sie wsciekalam, ze moj pokoj to najzimniejsze miejsce w calym mieszkaniu, ale jak przychodzi lato, to dziekuje za takie rozmieszczenie ![]() Z roletami i przeciagiem mam takie same patenty No i jakby nie bylo, brak slonca to jeszcze jeden plus....nie widac tak bardzo kurzu na meblach ![]() Dziewczyny, macie laptopy czy komp stacjonarne? Bo jestem ciekawa czy jak pracujecie na laptopie to przy uzyciu baterii czy kabla zasilajacego? Tzn mowie tu o sytuacji w domu, a nie wtedy kiedy laptop bierze sie pod pache i gdzies jedzie. ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
Ja mam, taki malutki, maly, ale wariat wiec szczegolnie jak sie maluje to sie przydaje, a jeszcze jak prostuje wlosy to juz masakra, goraco jak diabli.Co do nadgarstkow A co np z kapiela w morzu? Wiadomo, woda nie zawsze ciepla.
|
|
#1163 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiedziałam ile mleka, mam nadzieję że smakuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
elo
![]() sie dotoczylam ze spotkania z zania, buty mi szkod narobily, obawiam sie, ze sie na bablach skonczy jutro :/ tak bym sie poopier.dalala, ale robota mnie czeka na jutro ![]() chyba se kawe szczele
|
#1165 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Wyobraz sobie, ze mnie tez stopa zapiekla ![]() Kawy tez mi sie chce, ale o tej godzinie to do jutra bym nie usnela ![]() Zatem soczek pomaranczowy dopijam
|
|
#1166 |
|
Konto usunięte
|
Bry
![]() pogoda jest cuuuudna ![]() a jutro wyruszam
|
|
|
|
#1167 | |
|
Matka buldoga
|
Bryyyy,
kto w pracy? Reka do gory ![]() I pogoda jakas dup.na ![]() Ludzie, kawyyyyy! Cos mnie suszy ![]() Cytat:
No i udanego odpoczynku
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1168 |
|
Konto usunięte
|
Ja wstałam bladym świtem o 1o
|
|
|
|
#1169 |
|
Matka buldoga
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33865063]Ja wstałam bladym świtem o 1o
Hurra, chociaz jedna osoba zyje Na skwarke? A u mnie od rana kurna leje i zimno mi jak diabli Mam okrutnie zlodowacialew stopy przez ta pogode, patrzec jak zaraz mi jakis niespodzianki na twarzy wyskocza ![]() Cos na dobry humor
|
#1170 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() zmiana ciśnienia to i wyskakują ja uświadomiłam sobie, że mam poważny problem z alko przedwczorajszą noc spędziłam w łazience, przytulając wiadomo co |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.

Dziekujmy Stforcy za Alledrogo!

, ale jak się dokopię do jakiejś

Miło byłoby się zobaczyć chociaż na jakiejś ekspresowej kawce, jeśli tylko miałabyś ochotę

Ostatnio nie mogłam wytrzymać z tęsknoty za nim i nabyłam w Lidlu mrożoną podróbkę smażonego sera
A co np z kapiela w morzu? Wiadomo, woda nie zawsze ciepla.

i zimno mi jak diabli