Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy! - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-29, 13:36   #2671
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Mabi oj, bo ja tam 18 tydz. zobaczyłam, a to odliczanie do ślubu widzę
tak tak do ślubu aleś mi wywróżyła
Stary 2012-04-29, 14:19   #2672
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Zgłaszam że devolaje wchłonięte
Czyli wyszly super!

Ja siedze na zajeciach i ledwo zyje. Katar, kaszel -jakas ogolna masakra. Pieknie sie zalatwilam na majowy weekend

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 14:56   #2673
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Zaczelismy dzisiaj 35 tydzien
gratki!!!

Cytat:
Byłam wczoraj na tym KTG w szpitalu. Tym razem skurcze były silniejsze bo w tej skali do 100 dochodziły do max 68. Położna jak to zobaczyła to się mnie kilka razy pytała czy mnie to boli. Ja czułam te skurcze, ale jakoś nie bolało. Po KTG stwierdziła, że czas nauczyć mnie przeć bo nie wie czy do kolejnego naszego spotkania (9 maja) zdąży. Więc ćwiczyłyśmy. I nie sądziłam, że to takie trudne. Mam problem bo za mało powietrza biorę. Cała aż się upociłam hehe. mam nadzieję, ze przy porodzie to jakoś naturalnie przyjdzie Następnego KTG mam 3 maja "o ile wcześniej nie urodzę" - słowa położnej

A torby do szpitala dalej do końca nie spakowałam
wow, to juz naprawdę może się zacząć w każdej chwili

Cytat:
Amani, te Twoje jedzonko wcale nie wygląda na dietetyczne, ja na tych pudełkach widziałam same jakieś pizze, lazanie i muffinki aż sobie sprawdziłam czy u nas też takie coś jest i... owszem ale 50zł na dzień. A ty ile za to zapłaciłaś?

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Mam dzisiaj 100 dniówkę do porodową
no właśnie, kurcze boje się, że takie pyszności i jak tu schudnąć? w sumie to są naprawdę małe porcje... a niektóre większe to można zjeść jak na posiłek wcześniej zje się batona. A najbardziej się boję, że u nich najbardziej obfity dinner się je jako kolację, a na diecie zwykle kolację się je lekką, białkową no nic, zobaczymy. Idę jeść pierwsze sniadanie

gratuluję 100dniówki!!!

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Amani to sa mrozone rzeczy?Czy do zamrozenia?Czy tak sobie w lodowce moze to lezec, i jak długo?Ja calkiem inaczej sobie wyobrazilam ten cateringMyslalam,ze np. raz w tyg ktos Ci bedzie jedzenie dowozil,a nie gotowe na caly miesiac(bo to chyba jest na miesiac, tak?czy sie myle?)
to nie są mrożone, mogą cały czas leżeć w tym kartonie. Z tego co widziałam to daty są tak na 1-2 miesiące. Też myślałam, że to będzie trochę inaczej ale tak też jest fajnie, tylko leży i kusi do tego wszystkiego dokupuje się świeże produkty np. warzywa i owoce. Jak je włączać w te posiłki jest napisane wszystko w takim przewodniku i dzienniczku. Tak, ten karton jest do zjedzenia w miesiąc Kurde, pomyślcie, że człowiek nie na diecie zjada dużo więcej w miesiąc... już sama ta myśl robi wrażenie i motywuje

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 14:56   #2674
Ana***
Zakorzenienie

Ale tu pustki ale mi to pasi biorę leżak i idę się pouczyć na zielonej trawce
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 15:00   #2675
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zabcia gratulacje kolejnego tygodnia.
dziekuje

Cytat:
:34 ----------

Mam dzisiaj 100 dniówkę do porodową
gratulacje!!!

Cytat:
Zaabcia bardzo milo
Planujesz do nich wrócic?
Jesli tesciowa zostanie u nas duzej i zajmie sie Dominikiem to pewnie wroce Bo nie ma sensu zebysmy obydwie siedzialy w domu. A teraz na starsza od wrzesnia zaczyna szkole wiec tylko jedna bym miala do opieki Moziwe ze nawet moglabym ja przywozic do siebie.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
ja tam na teściową narazie nie narzekam zobaczymy jak dalej
ja tez nie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Ja siedze na zajeciach i ledwo zyje. Katar, kaszel -jakas ogolna masakra. Pieknie sie zalatwilam na majowy weekend
przytulam

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
gratki!!!
dzieki kochana

Witam sie i zegnam zmykamy do Kosciola , a wieczorem grill

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 16:02   #2676
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

ja tylko na moment, nie mam czasu na kompa, pogoda super letnia i non stop jesteśmy na dworze...teraz mały śpi, zaraz wstanie bo już pora, czekam na tż, bo na ryby pojechał i będziemy grillować dzisiaj i ja sie nafutruję jak Madzia Byłam na oględzinach mieszkania...masakra, co tam jadę to coraz gorzej to wygląda, a dodam, ze i tak jest ruina tż miał mieć od jutra wolne i dupa, do pracy idzie, ale chłopaki co mają urlopy jutro od rana wpadają skrobać - został tylko salon do obskrobania - kilka dni zejdzie.... może już po tym tyg. majowym płytki będę kupowaćahhhh końca nie widać no nic, spadam, miłej niedzieli, madzia - a sio na porodówkęmnie mała kopie i czkawkę ma tak ze 2 razy w ciągu dnia

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 16:03   #2677
tynkusia
Rozeznanie

Dziewczynki pomocyy! Reka mi tak spuchla, ze nie moge zdjac obraczki! nic nie pomaga
tynkusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-29, 16:06   #2678
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
to nie są mrożone, mogą cały czas leżeć w tym kartonie. Z tego co widziałam to daty są tak na 1-2 miesiące. Też myślałam, że to będzie trochę inaczej ale tak też jest fajnie, tylko leży i kusi do tego wszystkiego dokupuje się świeże produkty np. warzywa i owoce. Jak je włączać w te posiłki jest napisane wszystko w takim przewodniku i dzienniczku. Tak, ten karton jest do zjedzenia w miesiąc Kurde, pomyślcie, że człowiek nie na diecie zjada dużo więcej w miesiąc... już sama ta myśl robi wrażenie i motywuje
no to fajnie
Dobre to jedzonko?

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ja tylko na moment, nie mam czasu na kompa, pogoda super letnia i non stop jesteśmy na dworze...teraz mały śpi, zaraz wstanie bo już pora, czekam na tż, bo na ryby pojechał i będziemy grillować dzisiaj i ja sie nafutruję jak Madzia Byłam na oględzinach mieszkania...masakra, co tam jadę to coraz gorzej to wygląda, a dodam, ze i tak jest ruina tż miał mieć od jutra wolne i dupa, do pracy idzie, ale chłopaki co mają urlopy jutro od rana wpadają skrobać - został tylko salon do obskrobania - kilka dni zejdzie.... może już po tym tyg. majowym płytki będę kupowaćahhhh końca nie widać no nic, spadam, miłej niedzieli, madzia - a sio na porodówkęmnie mała kopie i czkawkę ma tak ze 2 razy w ciągu dnia
Bao jeszcze troche i zobaczysz koncowy efekt
Napewno bedzie pieknie

Bylismy na spacerku, jak Wam zazdroszcze tej letniej pogody...u mnie strasznie wieje
Stary 2012-04-29, 17:16   #2679
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
Dziewczynki pomocyy! Reka mi tak spuchla, ze nie moge zdjac obraczki! nic nie pomaga
probowalas smarowac mydlem , maslem , wazelina?

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-04-29, 17:35   #2680
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Baobaku, ale nie stresuj się, jak podrapią i zagipsują to już będzie z górki.

Tynkusia, tak jak mówi żabcia, mydło, masło, wazelina.

Żabcia, grillujcie smacznego też bym chciała ale TŻ mi nigdy nie chce zrobić.

Blonde, ale u nas do południa też był wiatr silny, dopiero teraz jest idealnie, nie za gorąco i żadnego wiatru.

Wizyta teściowej trwała ponad godzinę czyli jakieś 50 minut za dużo, ale nie było źle bo tylko raz się utarłyśmy a tak to było spoko, aluzjonowałam ale nic się nie deklarowała, zobaczymy.
Słodycze nam za to przywiozła.
Z TŻ mi dziś się ciężko dogadać paranoja jakaś. Nie że się kłócimy tylko fuczymy na siebie.

Butter, udały się udały... co prawda było w nich więcej wykałaczek niż farszu ale były pyszne
Stary 2012-04-29, 17:38   #2681
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
o kurde, może masłem posmaruj? Albo włóż rękę do lodowatej wody, wtedy się trochę opuchlizna obkurczy.

Cytat:
no to fajnie
Dobre to jedzonko?

Bao jeszcze troche i zobaczysz koncowy efekt
Napewno bedzie pieknie

Bylismy na spacerku, jak Wam zazdroszcze tej letniej pogody...u mnie strasznie wieje
dziś zjadłam taką malusią babeczkę (pół dłoni) - muffinka z cynamonem, to była średnio dobra, ale moja wina - dopiero po zjedzeniu przeczytałam, że trzeba ją podgrzać wypiłam shakea - duży plus, że nie czuć proszku następnym razem dorzucę sobie owocki do niego. Teraz przekąska PowerFuel - jogurt beztłuszczowy.

-26kg

Stary 2012-04-29, 17:39   #2682
stokrotka24
Zakorzenienie

dobry wieczór
wróciłam ze szkoły dopiero nie dawno i po 2 dniach jestem wykończona
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Czyli wyszly super!

współczuje i witam w klubie mnie gardło tylko boli ale tak ostro. Spróbowałam dzisiaj naturalnego lekarstwa- pucharku lodowego zobaczymy czy zadziała czy mi pogorszy

Cytat:
strong idź ty o mandacie już zapomniałam

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

My na spacer to później, bo teraz jest za gorąco. Zresztą mąż pojechał na myjnie z samochodem.

a dziś mam frytki na obiad, na deser lody. Stwierdziłam, ze na koniec ciąży trzeba się najeść wszystkiego, bo przy karmieniu różnie może być

aaaaaa zapomniałąm Wam napisać, że przyszła ta bransoletka. Jest super Aż nie wiem czy samej sobie takiej nie zamówić
fajnie, ze się najadłaś dobroci, bo faktycznie nie wiadomo kiedy urodzisz

żabcia nie wiem czy mój pierwszy test można zaliczyć jako pozytywny, bo coś tam było różowego ale nie w tym miejscu, więc raczej był nieważny. Więc raczej jest 0:2. Kusi mnie zeby zrobic jeszcze jeden test, ale jeszcze nie teraz, bo ja mam czasami długie cykle po ok 36-37 dni i dopiero jak w tym czasie @ nie przyjdzie to zrobię test (jak wytrzymam oczywiście do tego dnia). Ale raczej nie sadze, żeby @ miała nie przyjść, wszystko jest normalnie jak zawsze w cyklu niestety.

Któraś z was mnie zaprosiła na skarbmamy? przyznać się która

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 17:42   #2683
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Wizyta teściowej trwała ponad godzinę czyli jakieś 50 minut za dużo, ale nie było źle bo tylko raz się utarłyśmy a tak to było spoko, aluzjonowałam ale nic się nie deklarowała, zobaczymy.
Z TŻ mi dziś się ciężko dogadać paranoja jakaś. Nie że się kłócimy tylko fuczymy na siebie.
super podsumowanie
+ dla teściówki za słodkości

-26kg

Stary 2012-04-29, 17:49   #2684
Malensstfo
Zakorzenienie

Witam!!

Myślę, że mogę śmiało powiedzieć, że pokój jest skończony!!! Tzn. wszystko co miało być pomalowane, to jest pomalowane...jutro mama mi sprzątnie, bo będzie w domu i możemy przywieźć i skręcić meble!!!

Dzisiaj malowaliśmy jedną ścianę brokatem, ale niestety niedokońca jestem zadowolona z efektu Pod kątem owszem ściana się mieni, ale normalnie jak się na nią patrzy, to wygląda jak mokra i brudna...myślałam, że efekt będzie inny, no ale trudno...dobrze, że pomalowaliśmy kawałek jednej ściany, a nie wszystkie...ale pójdzie łóżko, oraz i meble i myślę, że nie będzie źle
Teraz nakleiliśmy też naklejkę na kontakt! Oczywiście nic nie mogło być za łatwe...okazało się, że my kontakty mamy stare i inne, i nie są okrągłe, tylko kwadratowe Musiałam ją docinać I bałam się, że z niej nic nie zostanie
Ale jest git! Naklejka jest śliczna! Mąż powiedział, że dodała uroku pokojowi i jest najładniejsza

Zaraz dodam fotki do swojej galerii

Tylko mówię, że koloru ścian może nie być dobrze widać :/ Na zdjęciach dziwnie wychodziło...no ale...

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Aaa zapomniałam dopisać, że po szybkim malowaniu poszliśmy na działkę do rodziców i był grill i gorąco i aż ramiona sobie opaliłam!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 17:57   #2685
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Amani to Ty na tym jedzonku, będziesz zadowoloną dietowiczką !
i smaka mi zrobiłaś na shakeee

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-29, 18:13   #2686
tynkusia
Rozeznanie

Kobietki udalo sie z obraczka!! Przez ponad godzine robilam zimne oklady i juz bylam tak zdenerwowala i zrozpaczona, ze nasmarowalam palec oliwka dla dzieci i z nerwami jak nic zaczelam ciagnac ;P Dziekuje!!

ButterBear i Stokrotko kurowac sie! ;D Mnie przewialo w samochodzie ;P
Nie pozostaje mi nic innego jak cieply termoforek.

Dzisiaj bylismy na obiadku u tesciow- golabki niestety dzisiaj nie moj dzien i po paru kesach czulam sie pelna i zapchana. Takie zarelko mnie ominelo
tynkusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 18:27   #2687
201606201204
Konto usunięte

Witajcie!
Wczoraj byliśmy na rowerkach. Zrobiliśmy z 35 km i tyłek mi odpada.
Dziś za to uczelnia od rana i zaliczenie. Wyniki jutro rano. Teraz leżymy i się lenimy.

Przyszła dziś @ i umieram.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 18:37   #2688
agnusek22
Wtajemniczenie

Melduje, że żyję Przeleciałam Was szybko, więc mogłyście nie zauważyć
Donoszę, że błogo wypoczywam i jest bosko! Ach

Buziaki!

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 20:37   #2689
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Co taka cisza, tylko ja się nudzę ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-29, 20:52   #2690
xxKasiax
Wtajemniczenie

Ja tylko sie melduje
U nas w porzadku, ale brak czasu na wszystko
Pogode mielismy piekna przez weekend, mam nadzieje ze majowka bedzie tez taka piekna
Mam chyba 10 stron do nadrobienia, ale klade sie zaraz do lozka, to sprobuje cos poczytac, co u Was sie dzialo
Komoda dla maluszka juz stoi i sypialnie udalo nam sie tak poustawiac jak chcialam Bardzo sie ciesze
Mamy gosci, takze nie bede tak czesto wpadac
Stary 2012-04-29, 21:08   #2691
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Żabcia, grillujcie smacznego też bym chciała ale TŻ mi nigdy nie chce zrobić.

A Ty nie lubisz stac przy grillu? Ja uwielbiam

nieze podsumowanie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
żabcia nie wiem czy mój pierwszy test można zaliczyć jako pozytywny, bo coś tam było różowego ale nie w tym miejscu, więc raczej był nieważny. Więc raczej jest 0:2. Kusi mnie zeby zrobic jeszcze jeden test, ale jeszcze nie teraz, bo ja mam czasami długie cykle po ok 36-37 dni i dopiero jak w tym czasie @ nie przyjdzie to zrobię test (jak wytrzymam oczywiście do tego dnia). Ale raczej nie sadze, żeby @ miała nie przyjść, wszystko jest normalnie jak zawsze w cyklu niestety.
a kiedy masz dostac @? Nie trace nadziei

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Dzisiaj malowaliśmy jedną ścianę brokatem, ale niestety niedokońca jestem zadowolona z efektu Pod kątem owszem ściana się mieni, ale normalnie jak się na nią patrzy, to wygląda jak mokra i brudna...myślałam, że efekt będzie inny, no ale trudno...dobrze, że pomalowaliśmy kawałek jednej ściany, a nie wszystkie...ale pójdzie łóżko, oraz i meble i myślę, że nie będzie źle
Teraz nakleiliśmy też naklejkę na kontakt! Oczywiście nic nie mogło być za łatwe...okazało się, że my kontakty mamy stare i inne, i nie są okrągłe, tylko kwadratowe Musiałam ją docinać I bałam się, że z niej nic nie zostanie
Ale jest git! Naklejka jest śliczna! Mąż powiedział, że dodała uroku pokojowi i jest najładniejsza

Szkoda ze nie do konca jestescie zadowoleni z tego brokatu na scianie .. ale tak jak piszesz dojda meble i dekoracje i napewno bedzie super

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-04-29, 21:17   #2692
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
J
Kotek dopiero się dopatrzyłam ten tatuaż jest prawdziwy?? Taki na stałe?? super
dzieki Madziula tak tak prawdziwy taki na stale

alez mialam dzis fantastyczny dzien!!!! mialam spotkanie z moimi wizazowymi PMkami i bylo booooskoooo a jaka pyszna kawe pilam!!! mrozona z biala czekolada i malinami no normalnie sie rozplynelam!!!

a Maja dzis mowi nowe slowa "Julu" - tak wola kolezanke Julke , "chodz" i "pepek" albo "pepus"

aa i jeszcze wrzuce Wam male porownanie

Maja 28.04.2011 i Maja 28.04.2012
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 28.04.jpg (86,1 KB, 28 załadowań)

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 21:39   #2693
xxKasiax
Wtajemniczenie

Przeczytalam po lebkach co naskrobalyscie
STRONG widze ze swietowalas swoja 100-dniowke,a ja zapomnialammialysmy razem impreze zrobic.
Oj... bedziemy wspolnie 50-tke obchodzic
Jak sie czujesz?My dzisiaj 27 tydz.zaczelismy,ale te tygodnie ostatnio leca
MADZIA fajnie ze uczylas sie parcia.Myslalam ze wczesniej tego ucza w sumie to chyba najwazniejsza rzecz podczas porodu.
ZABCIA kiedy masz dokladnie Babyshower?Koniecznie bedziesz musiala powstawiac zdjecia z imprezy
Stary 2012-04-29, 21:43   #2694
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

alez mialam dzis fantastyczny dzien!!!! mialam spotkanie z moimi wizazowymi PMkami i bylo booooskoooo a jaka pyszna kawe pilam!!! mrozona z biala czekolada i malinami no normalnie sie rozplynelam!!!

a Maja dzis mowi nowe slowa "Julu" - tak wola kolezanke Julke , "chodz" i "pepek" albo "pepus"

Super ze spotkanie sie udalo!!

Slodkie te zdjecia a z Majki to juz pannica sliczny ma kapelusik S jej "Julu" musi fajnie brzmiec

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
ZABCIA kiedy masz dokladnie Babyshower?Koniecznie bedziesz musiala powstawiac zdjecia z imprezy
Juz 27tydzien Ci leci? Wow!

Impreza w ta spobote 5go Juz sie doczekac nie moge Napewno foteczki wrzuce .. teraz mysle co sobie ubrac ...

Wczoraj zaczelam czuc delikatne skurcze znak ze macica cwiczy. Pisze do meza ze mam skurcze ( byl akurat na silowni ) i dzwoni spanikowany haha a ja mowie ze spokojnie macica cwiczy nic sie nie dzieje

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2012-04-29 o 21:45
Stary 2012-04-29, 21:45   #2695
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki Madziula tak tak prawdziwy taki na stale

Fajnie,ze spotkanie sie udało

Zasnełam razem z Sebai ide juz spac, a mialam w planie sie troche pouczyc
Stary 2012-04-29, 21:46   #2696
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Super ze spotkanie sie udalo!!

Slodkie te zdjecia a z Majki to juz pannica sliczny ma kapelusik S jej "Julu" musi fajnie brzmiec
dziekowac noo to "Julu" to chyba pol osiedla slyszalo hahaha sie darla "Juuuuuuuuuluuuuuuu" hahaha bo szly do domu hahaha

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 22:05   #2697
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

cudna iskra

a mi się właśnie zupa gotuje- obiad na dwa dni bo jutro nie będę miała w ogóle czasu
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 22:05   #2698
xxKasiax
Wtajemniczenie

ZABCIA no czas leci szybko.To czyli 27 tydz. to juz III trymestr?
Lepiej nie stresowac tak naszych mezczyzn,mysle ze nawet jak sie codziennie opowiada o wczesniejszych cwiczeniach macicy i wogole to oni na slowo skurcze beda w panice
Stary 2012-04-30, 05:13   #2699
e_vel
Wtajemniczenie

Witam Was słonecznie
Nie mogę spać z przejęcia więc skoro TŻ i Niunia śpią to zaglądam do Was

Kotku, Maja śliczna dziewczynka

No dobra, a teraz do rzeczy - zrobiłam test ciążowy bo dziś miałabym @ ale nie mam, a na teście...... dwie kreseczki wprawdzie jedna blada ale jest

Ale się cieszę Nasza mała fasoleczka
Do lekarza idę 11 maja
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 05:41   #2700
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Witam Was słonecznie
Nie mogę spać z przejęcia więc skoro TŻ i Niunia śpią to zaglądam do Was

Kotku, Maja śliczna dziewczynka

No dobra, a teraz do rzeczy - zrobiłam test ciążowy bo dziś miałabym @ ale nie mam, a na teście...... dwie kreseczki wprawdzie jedna blada ale jest

Ale się cieszę Nasza mała fasoleczka
Do lekarza idę 11 maja
GRATULACJE:ju pi:
Napisz potem jak maz zareagowal

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości