|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hokus pokus, czary mary, idźcie precz ślubne koszmary! PM2013 cz. 14 :)
dzień dobry dziewuszki
. Witam się z Wami już jako żona
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4383 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
heej
opowiadaj szybko
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
więc czas na opowieść
![]() Wśtalismy sobie rano. Jak gdyby nigdy nic . Wykapałam się, ubrałam i pojechalismy do fryzjera. TŻ-et mnie odwiózł, a sam pojechał na myjnie umyć i wyszykowć autko. Godzinkę dziewczynka mnie czesała. Fryzurka wyszła ładnie. Zwłaszcza z "świeżej" rudości na głowie . Zabraliśmy się do domu. Odstawiliśmy auto pod blok i spacerkiem poszliśmy po bukiet. Okazał się piękny. Ale jak się okazało, łatwo nie było dostać te kwiatki. Mogło byc tak że mogli ich nie sprowadzić, ale jakoś się udało. Przyjechały do nas aż z Holandii. Wrócilismy do domku. I powoli zaczęliśmy cos ogarniać. A to poskładać ubrania, a to pozmywać . Zaczęłam się szykować. Makijaż się udał. Podkład trzymał cały dzień. Rzęsiska też . Potem wpadła moja rodzinka. A ja w tym czasie malowałam sobie paznokcie. Za jakiś czas przyjechali też rodzice i siostra TŻ-ta. Czas na zapoznanie rodzin . Oczywiście przy ubieraniu zabrudziłam sukienkę . Trzeba było zapierać . I trzeba było się zbierać. Oczywiście nikomu się nie spieszyło. O mały włos nie zapomnielibyśmy obrączek . W polowie dorgi do USC przypomniało nam się żę zapomnieliśmy szampana . Wracać nie było czasu ani sensu . Stres też był, bo korki na mieście zrobiły się straszne,a parking pod USC był cały zajęty i mało co się nie spóźniliśmy . Ale daliśmy radę. Przed samą uroczystościa bylismy uśmiechnięci i bez stresu. Ale jak już kazali nam się ustawić ze świadkami to TŻ-towi dłonie zaczęły drżeć a mi szczeka zaczęła drgać . Weszliśmy do sali. Pani kierownik kazała nam usiąść i zaczęła mówić. Ładnie mówiła. A nas z TŻ-tem dalej stresik nie opuszczał. Wpierw TŻ-et mówił przysięgę, potem ja. Patrzyliśmy sobie w oczy . Założył mi obrączkę i ją pocałował . Dostaliśmy sporo prezentów, aż się sami zdziwiliśmy. Potem przyszedł czas na dojazd na salę. Było bardoz miło. Jedzenie dobre i jak się potem okazało sporo nam zostało i teraz gotować nie trzeba . Ja jako że cały dzień nic nie jadłam to mnie po kilku kieliszkach lekko wcięło . Skończyliśmy ok 20. Więc więcej niż nam się wydawało. Po był u nas grill. Dużo ludzi się zebrało. Swiadkowa z narzeczonym zostali u nas na noc bo tak się dobrze bawiliśmy ![]() Rano TŻ-et obudził mnie słowami: "Dzień dobry żono" Po południu pojechaliśmy z TZ-tem na wycieczkę. Wsiedliśmy do auta. Wyjeżdzamy z osiedla a TŻ-et do mnie mówi: "Ktoś nam prezent na szybie zostawił ". Odwracam się a tam na tylniej szybie napisane pomadką "Młoda Para"
Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr Czas edycji: 2012-04-30 o 09:12 |
|
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale super, że się wszystko udało teraz czekamy na zdjęcia w klubie ![]() i ja, ponieważ jeszcze Ci życzeń nie złożyłam...a raczej Wam - życzę Wam duużo miłości, wytrwałości i cierpliwości żebyście się kochali już tylko coraz mocniej i żebyście za te 20-30-40lat powiedzieli, że wtedy (tj. dziś) to Wy się jeszcze tak naprawdę nie kochaliście ![]() ![]()
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zazdroszczę strasznie ![]() aaa no i czekamy na fotki
|
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
fotki wrzucę, jak dostaniemy od znajomych drugą część zdjęć
. Żeby móc powybierać najładniejsze
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
czytam tamten wątek, do którego któraś wrzuciła linka - wybuchnęłam śmiechem jak przeczytałam że laska siedząc w poczekalni myślała że wyciągnęła pomadkę a chciała usta posmarowac tamponem
|
|
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja raz w pracy babce która wchodziła do salonu zamiast powiedzieć "dzień dobry" powiedziałam "do widzenia"
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam, nie nadrabiam....musicie mi wybaczyc
|
|
|
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile razy poszłam z psem do sklepu i wróciłam bez niego raz za mną szczeknął
Edytowane przez mia8544 Czas edycji: 2012-04-30 o 09:40 |
|
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziękuję jeszcze raz Tobie i wszystkim dziewczynom za te wszystkie miłe słowa i życzenia
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- coś się dzieję? ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
|
|
#4400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
ajjj, chociaż dobrze poszły egzaminy?
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4405 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze raz gratulacje a swoją drogą też moja koleżanka miała ślub w ten weekend ale nie zapraszał nikogo, później tylko kilka osób na grillu było, ale że nas nie było to wczoraj jej życzenia składałam i oczywiście sobie musiałam obrączki obejrzeć i dawno nie widziałam tak spieprzo*nych obrączek jak oni mają... Cytat:
|
||
|
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
my mamy dziś propozycję na grilla
. TŻ ma dać mi znać czy się wybieramy . Bo wpierw chłopaki muszą kosztorys zrobić ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
|
|
#4407 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż się zdziwiłam, ale wypili ją![]() Cytat:
A może na sali też by coś pomogła![]() Cytat:
Ale to i tak sukces tego podkładu, na takim gorącu![]() Bardzo udane Ale o ślubie niewiele rozmawialiśmy... Troszkę o obrączkach, o sukni (teściowej się podobają skromne, koronkowe ), o wódce (zastanawiali się czy tej co mieli na stole nie kupić na wesele). Ogólnie było ok![]() Cytat:
A wiesz... Jak mam jechać do Wadowic, żeby zaoszczędzić 3zł na sztuce to mi się nie opłaca Zajrzę do Ikei Mam dużo czasu, żeby szukać Ale dziękiCytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: Gratulacje świeża żonko Super, że wszystko się udało
|
|
#4408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzień dobry U mnie cieplusio już nawet na dworku byłam i siedziałam na słońcu
|
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz relacja ode mnie
![]() Dostaliśmy zaproszenie na wesele 2 czerwca do mojego kuzyna Nie było mnie w domu, przyjechał z narzeczoną Najlepiej bo na zaproszeniach napisali inne nazwisko Ale na wesele idziemy![]() Jutro jedziemy do Ojcowa na 2 dni ![]() Obrączki być może będzie nam robił mój przybrany wujek Ja na początku nie chciałam, ale wiadomo, że on nam zrobi takie porządne jak nikt. Teraz robił temu kuzynowi i właśnie musimy zobaczyć na weselu A facet ma ponad 90lat I takie cuda robi Ze złota to wszystko zrobi. A jakie trunki tworzy Bimbry, nalewki, wina A w domu ma muzeum - mnóstwo antyków Ale jest bardzo miły, taki prawdziwy gentleman![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- I będę mieć pieska! ![]() Kiedyś moi byli u takiego gościa i tata zachorował na tego psa To wiedziałam A ostatnio się z nim spotkali i zamówił tego psa Oczywiście wszyscy wiedzieli, a mi zapomnieli powiedzieć i się przypadkiem wczoraj dowiedziałam
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nam też się marzy piesek . Ale to już, jak to powiedział TŻ-et, jak dziecię się urodzi, co by razem się wychowywali
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

. Witam się z Wami już jako żona

. Wykapałam się, ubrałam i pojechalismy do fryzjera. TŻ-et mnie odwiózł, a sam pojechał na myjnie umyć i wyszykowć autko. Godzinkę dziewczynka mnie czesała. Fryzurka wyszła ładnie. Zwłaszcza z "świeżej" rudości na głowie
. Zabraliśmy się do domu. Odstawiliśmy auto pod blok i spacerkiem poszliśmy po bukiet. Okazał się piękny. Ale jak się okazało, łatwo nie było dostać te kwiatki. Mogło byc tak że mogli ich nie sprowadzić, ale jakoś się udało. Przyjechały do nas aż z Holandii. Wrócilismy do domku. I powoli zaczęliśmy cos ogarniać. A to poskładać ubrania, a to pozmywać
. Trzeba było zapierać
. Skończyliśmy ok 20. Więc więcej niż nam się wydawało. Po był u nas grill. Dużo ludzi się zebrało. Swiadkowa z narzeczonym zostali u nas na noc bo tak się dobrze bawiliśmy 

), o wódce (zastanawiali się czy tej co mieli na stole nie kupić na wesele). Ogólnie było ok
A wiesz... Jak mam jechać do Wadowic, żeby zaoszczędzić 3zł na sztuce to mi się nie opłaca
klask i: Gratulacje świeża żonko