|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
BAN stały
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VI
kurcze nooo, not good Ci powiem. Nie chce mi się samej jechać az na Nową Hutę :P choć bardzo chcę iść na kilka stoisk. Ciekawią mnie ceny produktów.. czy są takiej jak w sklepach czy taniej ? |
|
|
|
#4652 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Już weekendujecie?
|
#4653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33832040]Bosz, od miesiąca maluję paznokcie tym samym lakierem, bo mam go na biurku
A helmer z pozostałymi trzema setkami lakierów stoi półtora metra za mną [/QUOTE]Nie możliwe !!!! Ja odkąd zaczęłam "kolekcjonowanie lakierów" chyba żadnego nie użyłam dwa razy.. Cały czas testuję kolejne kolory ![]() A mając takie zbiory jak Ty to bym miała zajęcia na kilka ładnych miesięcy, albo i lat
|
|
|
|
#4655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fakt na sprzecie lubia oszczedzic co mnie dziwi tez mocno :/ a jak im mowimy ze mamy genialna maszyne za 46 tys ktora zastapi im kilka kombajnow to nie nie ...wola kupic kilka chinskich badziewi i pozniej latac z reklamacjami :P
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to nieprawda, w sukces trzeba inwestować, zwykle i własną pracę i pieniądze.
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiscie ze trzeba , ale nie ukrywajac , sprzedajac sprzety kosmetyczne wiem niestety jaki jest stan gabinetow i sprzetow :/ 80% klientek wybierze tani chinski odpowiednik :/
np wspomniana kawitacja , chinska kosztuje ok 250 zl , włoska kosztuje juz ok 800 zł , ma zupelnie inna moc , inne parametry na korzysc oczywiscie , ale co ? wybiora ta tansza bo na raz tyle gotowki wywalic? malo kto wywali :/ od ponad pol roku mamy te drozsze kawitacje przenosne i sprzedaly sie zaledwie 4 sztuki a tych tanich idzieee mnostwo :/ tragedia jest...
|
#4658 |
|
BAN stały
|
Mnie w ogóle przeraża oszczędzanie na czym się da w gabinetach fryzjersk0-kosmetycznych. Ja rozumiem, że tnie się koszty, ale żeby farbować włosy farbą za parę złotych;/
|
|
|
|
#4659 |
|
Konto usunięte
|
Tiaaa, ja ostatnio byłam w salonie (mamie fundowałam serię zabiegów), gdzie wszystkie lakiery były Golden Rose. Rozumiem, że to dobra marka, sama ją lubię, ale ona jest dobra w swojej kategorii cenowej... Idąc do salonu na profesjonalny manicure chciałabym jednak czegoś lepszej jakości - choćby China Glaze, która ma wg mnie rewelacyjne lakiery, a nie są jakoś strasznie drogie, zwłaszcza dla salonu, który chce na nich zarabiać...
|
|
|
|
#4660 |
|
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33834320]Tiaaa, ja ostatnio byłam w salonie (mamie fundowałam serię zabiegów), gdzie wszystkie lakiery były Golden Rose. Rozumiem, że to dobra marka, sama ją lubię, ale ona jest dobra w swojej kategorii cenowej... Idąc do salonu na profesjonalny manicure chciałabym jednak czegoś lepszej jakości - choćby China Glaze, która ma wg mnie rewelacyjne lakiery, a nie są jakoś strasznie drogie, zwłaszcza dla salonu, który chce na nich zarabiać...[/QUOTE]
A wiele makijażystek korzysta z kosmetyków Max Factor i liczy sobie jak za zboże. Ja wiem, że przez reklamy Max Factor może wydawać się mega profesjonalny, ale to nieprawda. Płacąc za farbowanie włosów chcę mieć coś lepszego od farby Joanna, idąc na manicure chcę coś lepszego od Golden Rose, płacąc za makijaż chcę coś lepszego od kosmetyków Max Factor. Takie kosmetyki sama mogę zakupić i użyć. Wyjdzie taniej. Zauważyłam, że ludzie chcieliby zarabiać, nie wkładając nic do interesu... |
|
|
|
#4661 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak jak przewidywałam, piątkowe awizo to był Glossybox. Bardzo fajny, bardzo zadowolona jestem (żel pod prysznic cudownie pachnie, no ale kurde, w każdym boxie mam żel pod prysznic ![]() ale mimo wszystko, box nie jest na tyle wspaniały, żeby na niego czekać aż tyle czasu... :/
"People should have chips implanted in their skulls that explode when they say something stupid." Sheldon Cooper Bloguję ![]() marcowy wątek wymiankowy Edytowane przez inkaxx Czas edycji: 2012-04-30 o 04:01 |
|
|
|
|
#4662 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33832040]Bosz, od miesiąca maluję paznokcie tym samym lakierem, bo mam go na biurku
A helmer z pozostałymi trzema setkami lakierów stoi półtora metra za mną [/QUOTE]Leniu ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;33832752]Hahaha Ja dostałam wczoraj zbiorową wiadomość, którą rozesłał kilkunastu osobom gość, który do mnie mocno startował dobre 5 lat temu, że zaprasza na grilla. Nie mogłam akurat odpisać, a później zapomniałam, a dziś się dowiedziałam, że myślał, że więcej dla mnie znaczy [/QUOTE]Biedny chłopina
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z rana mam wenę twórczą i mam wizję makijażu na konkurs u Trust...tylko nie wiem jak go wykonać i czy mam potrzebne materiały
pfff...nie wiem czy coś z tego będzie ![]() W ogóle to.... STAWAĆ ŚPIOCHY Słonko znów pięknie praży
|
#4664 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Powodzenia w tworzeniu makijażu ja chyba postawię dzisiaj na jakiegoś dzienniaka, bo ostatnio cały czas tylko mocne makijaże Na blogu zdjęcia
|
|
|
|
|
#4665 |
|
Life is a drink ...
|
Ja się zastanawiam co ubrać co by się jakoś 'śmieszne' nie opalić w trakcie załatwiania spraw na mieście.
|
|
|
|
#4666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Lirene - Mus samoopalający do twarzy i ciała. Nieumiejętnie nałożony zostawi plamy, ale jak się go dokładnie wmasuje (aż skóra "skrzypi"), to jest super. Nie jest to totalna opalenizna po 2 razach, ale taka delikatna, coby nie straszyć bielą nóg
![]() Cytat:
![]() A jak już jestem przy tym makijażu, to muszę się pochwalić, że został wyróżniony na pszczółce, jako "Hot look of the week" I wyświetlają mnie teraz na fb, hehe ![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
|
|
#4667 |
|
Life is a drink ...
|
|
|
|
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4669 |
|
Life is a drink ...
|
skoro będziesz mnie gonić to w takim razie dzisiaj muszę kupić dodatkowe cienie bo nie mam ich za dużo a tym co mam to wątpie by cokolwiek stworzyła.
|
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, jaką masz kolekcję i nie wiem, jaką masz wizję
|
#4671 |
|
Life is a drink ...
|
Pomysłu jeszcze nie ma ale czerń z Inglota i tak musze kupić tak czy tak ...
![]() i zapełniać powoli moją pustą paletkę Inglota
|
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
po zrobieniu zdjęć wzięłam się za zmywanie makijażu i wtedy uświadomiłam sobie, że....nie wytuszowałam rzęs
|
#4675 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dodałaś banner pinterestu na bloga? Bo ten kod z ich strony kompletnie nie chce wejść, nie zależnie od tego, gdzie go wklejam. Zrobić to na piechotę przez podlinkowanie zdjęcia?
|
|
|
|
|
#4678 |
|
Zadomowienie
|
Hellloł.
![]() Dziewczyny, co sądzicie o konkursach w których uczestnicy muszą zrzec się wszelkich praw autorskich i majątkowych do utworu, na nieograniczonym polu eksploatacji (gazety, radio, billboardy, telewizja, ulotki, reklamy etc) w nieograniczonym czasie. Mają obowiązek na zawołanie występować w tv (dzien dobry tvn), radiu, udzielać wywiadów itp. A ich jedynym wynagrodzeniem jest wygrana w konkursie, czyli książka, lub ewentualnie jak się ma szczęście i zdobędzie główną nagrodę- 5000zł? Dla mnie to brzmi trochę jak zrobienie z siebie niewolnika- maskotki firmy, przy czym zaznaczam że to nie jest casting do programu You Can Dance, Xfactor itp (bo tam podobno tez takie właśnie umowy podpisują). Czytam zawsze uważnie regulaminy wszystkich konkursów w jakich chciałabym wziąć udział i w 90% po przeczytaniu regulaminu rezygnuję, bo warunki są jakieś z kosmosu. Rozumiem że nikt konkursu nie organizuje jeśli sam nie ma z tego jakichś korzyści (nawet bloggerki, zyskują popularność dzięki konkursom), no ale też bez przesady w drugą stronę. ![]() Przesadzam? |
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() trzeba opalić blade nogi
|
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja dzisiaj rano miałam podobną myśl, bo jadę na miasto i wstyd w takiej mące jechać
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

kurcze nooo, not good Ci powiem. 

A helmer z pozostałymi trzema setkami lakierów stoi półtora metra za mną
[/QUOTE]

pfff...nie wiem czy coś z tego będzie 
Słonko znów pięknie praży
I wyświetlają mnie teraz na fb, hehe