Hokus pokus, czary mary, idźcie precz ślubne koszmary! PM2013 cz. 14 :) - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-30, 10:32   #4411
marta1881
Zakorzenienie

Dot.: Hokus pokus, czary mary, idźcie precz ślubne koszmary! PM2013 cz. 14 :)

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
więc czas na opowieść

Wśtalismy sobie rano. Jak gdyby nigdy nic . Wykapałam się, ubrałam i pojechalismy do fryzjera. TŻ-et mnie odwiózł, a sam pojechał na myjnie umyć i wyszykowć autko. Godzinkę dziewczynka mnie czesała. Fryzurka wyszła ładnie. Zwłaszcza z "świeżej" rudości na głowie . Zabraliśmy się do domu. Odstawiliśmy auto pod blok i spacerkiem poszliśmy po bukiet. Okazał się piękny. Ale jak się okazało, łatwo nie było dostać te kwiatki. Mogło byc tak że mogli ich nie sprowadzić, ale jakoś się udało. Przyjechały do nas aż z Holandii. Wrócilismy do domku. I powoli zaczęliśmy cos ogarniać. A to poskładać ubrania, a to pozmywać . Zaczęłam się szykować. Makijaż się udał. Podkład trzymał cały dzień. Rzęsiska też . Potem wpadła moja rodzinka. A ja w tym czasie malowałam sobie paznokcie. Za jakiś czas przyjechali też rodzice i siostra TŻ-ta. Czas na zapoznanie rodzin . Oczywiście przy ubieraniu zabrudziłam sukienkę . Trzeba było zapierać . Ale dałyśmy z mamą radę . I trzeba było się zbierać. Oczywiście nikomu się nie spieszyło. O mały włos nie zapomnielibyśmy obrączek . W polowie dorgi do USC przypomniało nam się żę zapomnieliśmy szampana . Wracać nie było czasu ani sensu .Więc zadzwoniłam do świadkowej. Oni byli już pod urzędem. Więc szybko pobiegli i kupili 2 szampany . Ale schłodzone to one nie były . Ale najważniejsze że były . Stres też był, bo korki na mieście zrobiły się straszne,a parking pod USC był cały zajęty i mało co się nie spóźniliśmy . Ale daliśmy radę. Przed samą uroczystościa bylismy uśmiechnięci i bez stresu. Ale jak już kazali nam się ustawić ze świadkami to TŻ-towi dłonie zaczęły drżeć a mi szczeka zaczęła drgać . Weszliśmy do sali. Pani kierownik kazała nam usiąść i zaczęła mówić. Ładnie mówiła. A nas z TŻ-tem dalej stresik nie opuszczał. Wpierw TŻ-et mówił przysięgę, potem ja. Patrzyliśmy sobie w oczy i mówilismy. Było cudownie. Założyliśmy sobie obrączki. Mi oczywiście z racji temperatury spuchły nieco palce i TŻ-et musiał się mocniej natrudzić . Założył mi obrączkę i ją pocałował . Potem szampan i życzenia. Sporo czasu nam z tym zeszło. Bo wygadanych gości mieliśmy . Dostaliśmy sporo prezentów, aż się sami zdziwiliśmy. Potem przyszedł czas na dojazd na salę. Było bardoz miło. Jedzenie dobre i jak się potem okazało sporo nam zostało i teraz gotować nie trzeba . Ja jako że cały dzień nic nie jadłam to mnie po kilku kieliszkach lekko wcięło . Skończyliśmy ok 20. Więc więcej niż nam się wydawało. Po był u nas grill. Dużo ludzi się zebrało. Swiadkowa z narzeczonym zostali u nas na noc bo tak się dobrze bawiliśmy

Rano TŻ-et obudził mnie słowami: "Dzień dobry żono"

Po południu pojechaliśmy z TZ-tem na wycieczkę. Wsiedliśmy do auta. Wyjeżdzamy z osiedla a TŻ-et do mnie mówi: "Ktoś nam prezent na szybie zostawił ". Odwracam się a tam na tylniej szybie napisane pomadką "Młoda Para"
Pięknie było
Czekamy na fotki
Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
tak o tym lekko napisałaś...ja bym się każdą pierdołką stresowała ale super, że się wszystko udało teraz czekamy na zdjęcia w klubie
O nie nie,fotki tu a nie w klubie bo też chcemy zobaczyć:P

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
czytam tamten wątek, do którego któraś wrzuciła linka - wybuchnęłam śmiechem jak przeczytałam że laska siedząc w poczekalni myślała że wyciągnęła pomadkę a chciała usta posmarowac tamponem
Ja się popłakałam przy historii jak dziewczyna prawie spóźniła by się na tamwaj,ale prawie,bo torba z zakupami byla w tramwaju a jej ręka trzymająca torbę na zewnątrz,bo drzwi sięzamknęłyona tak fajnie to opisała
Stary 2012-04-30, 10:33   #4412
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
heheh fajnie . Nam też się marzy piesek . Ale to już, jak to powiedział TŻ-et, jak dziecię się urodzi, co by razem się wychowywali
Będziesz miała 2 maleństwa na głowie
Stary 2012-04-30, 10:35   #4413
tajeczka
Zadomowienie

Cytat:
my mamy dziś propozycję na grilla . TŻ ma dać mi znać czy się wybieramy . Bo wpierw chłopaki muszą kosztorys zrobić

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

a co z tymi obrączkami było nie tak?
robili ze swojego złota, ale nei dość, że za robotę dali 700zł gdzie za tyle da radę już normalnie kupić, to jeszcze mają jakieś przebarwienia i w ogóle mi się wydają krzywe tak jakby...
Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
To teraz relacja ode mnie

Dostaliśmy zaproszenie na wesele 2 czerwca do mojego kuzyna Nie było mnie w domu, przyjechał z narzeczoną Najlepiej bo na zaproszeniach napisali inne nazwisko Pomylili się Ale my z nimi praktycznie kontaktu nie utrzymujemy więc usprawiedliwione jest Ale na wesele idziemy

Jutro jedziemy do Ojcowa na 2 dni Tż tak wymyślił

Obrączki być może będzie nam robił mój przybrany wujek Ja na początku nie chciałam, ale wiadomo, że on nam zrobi takie porządne jak nikt. Teraz robił temu kuzynowi i właśnie musimy zobaczyć na weselu A facet ma ponad 90lat I takie cuda robi Ze złota to wszystko zrobi. A jakie trunki tworzy Bimbry, nalewki, wina A w domu ma muzeum - mnóstwo antyków Ale jest bardzo miły, taki prawdziwy gentleman

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

I będę mieć pieska! Pekińczyka
Kiedyś moi byli u takiego gościa i tata zachorował na tego psa To wiedziałam A ostatnio się z nim spotkali i zamówił tego psa Oczywiście wszyscy wiedzieli, a mi zapomnieli powiedzieć i się przypadkiem wczoraj dowiedziałam
mi też się marzy piesek ale to jak już będziemy na swoim bo teściowa nie toleruje zwierząt w domu...
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 10:36   #4414
FlightlessBird
Zakorzenienie

wiecznie super, czekamy na foty

My już wypoczywamy na wsi
Ciągle tylko słyszę "ciocia, ciocia" i latam jak szalona
Dziś szwagierka ze szwagrem przyjadą to pogrillujemy i popiwkujemy sobie

A od jutra zaczynam pisanie pracy Najwyższy czas

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 10:37   #4415
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
Pięknie było
Czekamy na fotki

Ja się popłakałam przy historii jak dziewczyna prawie spóźniła by się na tamwaj,ale prawie,bo torba z zakupami byla w tramwaju a jej ręka trzymająca torbę na zewnątrz,bo drzwi sięzamknęłyona tak fajnie to opisała
też się przy tym śmiałam jak głupek i mi przypomniało jak moja koleżanka jechała autobusem i jej drzwi przycięły torbę i stała całą drogę do następnego przystanku z pupą przy drzwiach
albo jak czekała z kolega na drugiego kolegę bo miał po nich przyjechać. Korek był, podjeżdza auto, oni chcą wsiąść z auto odjeżdza - kolega mówi "Ty patrz jak c**j" no ale idą za nim, wsiadają, zaczynają coś do niego mówić - a to jakiś obcy gość
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 10:39   #4416
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
o tak zdjęcia prosimy też tutaj

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 10:41   #4417
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
My już wypoczywamy na wsi
Ciągle tylko słyszę "ciocia, ciocia" i latam jak szalona
Skąd ja to znam też dzisiaj siedzę z moim bratankiem i też ciągle słyszę ciociu to ciociu tamto hehe dobrze że teraz ogląda bajkę to ma chwilę dla siebie

Stary 2012-04-30, 10:41   #4418
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Będziesz miała 2 maleństwa na głowie
tiaaaa . Dobrze napisałaś "ja" . Bo TŻ-et mądry wymyśla, bo będzie w pracy . A ja dziecię na głowie i szczeniaka

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
o tak zdjęcia prosimy też tutaj
ok
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 10:44   #4419
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
ok
W takim razie cierpliwie wszystkie czekamy na fotki

Dzisiaj rano posmarowałam nogi balsamem brązującym i ciągle czuje zapach spalonego ciałka po solarium

Stary 2012-04-30, 10:44   #4420
truskafkowezycie
Raczkowanie

Cześć Wam. Tak długo mnie nie było, że nie wiem czy mnie ktoś jeszcze pamięta niestety przypiliło mnie do pracy magisterskiej i jestem na dobrej drodze do jej ukończenia. Długiego weekendu praktycznie w ogóle nie będę miała, ale założyłam sobie, że w czerwcu się obronię i dążę do tego. Do końca maja to mnie nie ma prawie dla nikogo. Ale już nie długo Czerwiec też się zapowiada dość ciężko, bo obrona, egzamin na technika i jeszcze jeden egzamin. Ogólnie kończę sporo rzeczy, studia, szkołę policealną i jeszcze kurs, więc sporo się dzieje. Postaram się nadrobić ile dam radę

U nas w sprawie ślubu nic nie poszło do przodu, ale jest dobra wiadomość, bo okazuje się, że będziemy mieli dość pieniędzy na potrzebny remont, a na wesele jakoś się uskłada

Cytat:
dzień dobry dziewuszki . Witam się z Wami już jako żona
Cytat:
więc czas na opowieść

Wśtalismy sobie rano. Jak gdyby nigdy nic . Wykapałam się, ubrałam i pojechalismy do fryzjera. TŻ-et mnie odwiózł, a sam pojechał na myjnie umyć i wyszykowć autko. Godzinkę dziewczynka mnie czesała. Fryzurka wyszła ładnie. Zwłaszcza z "świeżej" rudości na głowie . Zabraliśmy się do domu. Odstawiliśmy auto pod blok i spacerkiem poszliśmy po bukiet. Okazał się piękny. Ale jak się okazało, łatwo nie było dostać te kwiatki. Mogło byc tak że mogli ich nie sprowadzić, ale jakoś się udało. Przyjechały do nas aż z Holandii. Wrócilismy do domku. I powoli zaczęliśmy cos ogarniać. A to poskładać ubrania, a to pozmywać . Zaczęłam się szykować. Makijaż się udał. Podkład trzymał cały dzień. Rzęsiska też . Potem wpadła moja rodzinka. A ja w tym czasie malowałam sobie paznokcie. Za jakiś czas przyjechali też rodzice i siostra TŻ-ta. Czas na zapoznanie rodzin . Oczywiście przy ubieraniu zabrudziłam sukienkę . Trzeba było zapierać . Ale dałyśmy z mamą radę . I trzeba było się zbierać. Oczywiście nikomu się nie spieszyło. O mały włos nie zapomnielibyśmy obrączek . W polowie dorgi do USC przypomniało nam się żę zapomnieliśmy szampana . Wracać nie było czasu ani sensu .Więc zadzwoniłam do świadkowej. Oni byli już pod urzędem. Więc szybko pobiegli i kupili 2 szampany . Ale schłodzone to one nie były . Ale najważniejsze że były . Stres też był, bo korki na mieście zrobiły się straszne,a parking pod USC był cały zajęty i mało co się nie spóźniliśmy . Ale daliśmy radę. Przed samą uroczystościa bylismy uśmiechnięci i bez stresu. Ale jak już kazali nam się ustawić ze świadkami to TŻ-towi dłonie zaczęły drżeć a mi szczeka zaczęła drgać . Weszliśmy do sali. Pani kierownik kazała nam usiąść i zaczęła mówić. Ładnie mówiła. A nas z TŻ-tem dalej stresik nie opuszczał. Wpierw TŻ-et mówił przysięgę, potem ja. Patrzyliśmy sobie w oczy i mówilismy. Było cudownie. Założyliśmy sobie obrączki. Mi oczywiście z racji temperatury spuchły nieco palce i TŻ-et musiał się mocniej natrudzić . Założył mi obrączkę i ją pocałował . Potem szampan i życzenia. Sporo czasu nam z tym zeszło. Bo wygadanych gości mieliśmy . Dostaliśmy sporo prezentów, aż się sami zdziwiliśmy. Potem przyszedł czas na dojazd na salę. Było bardoz miło. Jedzenie dobre i jak się potem okazało sporo nam zostało i teraz gotować nie trzeba . Ja jako że cały dzień nic nie jadłam to mnie po kilku kieliszkach lekko wcięło . Skończyliśmy ok 20. Więc więcej niż nam się wydawało. Po był u nas grill. Dużo ludzi się zebrało. Swiadkowa z narzeczonym zostali u nas na noc bo tak się dobrze bawiliśmy

Po południu pojechaliśmy z TZ-tem na wycieczkę. Wsiedliśmy do auta. Wyjeżdzamy z osiedla a TŻ-et do mnie mówi: "Ktoś nam prezent na szybie zostawił ". Odwracam się a tam na tylniej szybie napisane pomadką "Młoda Para"
Serdecznie gratuluję! Życzę szczęścia i dużo miłości, abyście się wspierali przez całe życie i mieli to, o czym marzycie Pięknie to opisałaś Chętnie zobaczę jakieś zdjęcia
truskafkowezycie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 10:49   #4421
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
W takim razie cierpliwie wszystkie czekamy na fotki

Dzisiaj rano posmarowałam nogi balsamem brązującym i ciągle czuje zapach spalonego ciałka po solarium
nienawidzę tego zapachu . Ja się śmieję, że jak raz na kilka lat przejdę się na solarium to później śmierdzę spalonym świniakiem

Cytat:
Napisane przez truskafkowezycie Pokaż wiadomość
Serdecznie gratuluję! Życzę szczęścia i dużo miłości, abyście się wspierali przez całe życie i mieli to, o czym marzycie Pięknie to opisałaś Chętnie zobaczę jakieś zdjęcia
dziękuję
Stary 2012-04-30, 10:50   #4422
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskafkowezycie Pokaż wiadomość
Cześć Wam. Tak długo mnie nie było, że nie wiem czy mnie ktoś jeszcze pamięta niestety przypiliło mnie do pracy magisterskiej i jestem na dobrej drodze do jej ukończenia. Długiego weekendu praktycznie w ogóle nie będę miała, ale założyłam sobie, że w czerwcu się obronię i dążę do tego. Do końca maja to mnie nie ma prawie dla nikogo. Ale już nie długo Czerwiec też się zapowiada dość ciężko, bo obrona, egzamin na technika i jeszcze jeden egzamin. Ogólnie kończę sporo rzeczy, studia, szkołę policealną i jeszcze kurs, więc sporo się dzieje. Postaram się nadrobić ile dam radę

U nas w sprawie ślubu nic nie poszło do przodu, ale jest dobra wiadomość, bo okazuje się, że będziemy mieli dość pieniędzy na potrzebny remont, a na wesele jakoś się uskłada

o to faktycznie szalejesz w takim razie trzymam za pisanie i za obronę i za wszystko
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 10:58   #4423
melleczka
Zakorzenienie

Ale piękny dzień

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Dziewczyny a powiedzcie mi co warto zobaczyć w Ojcowie?
Zamki nas raczej nie kręcą
Koniecznie chcemy zobaczyć ten Wodospad Szum w Dolinie Będkowskiej A poza tym? Myślałam o Jaskini Łokietka. Maczugę Herkulesa widzieliśmy
Stary 2012-04-30, 11:04   #4424
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
więc czas na opowieść

Wśtalismy sobie rano. Jak gdyby nigdy nic Wykapałam się, ubrałam i pojechalismy do fryzjera. TŻ-et mnie odwiózł, a sam pojechał na myjnie umyć i wyszykowć autko. Godzinkę dziewczynka mnie czesała. Fryzurka wyszła ładnie. Zwłaszcza z "świeżej" rudości na głowie . Zabraliśmy się do domu. Odstawiliśmy auto pod blok i spacerkiem poszliśmy po bukiet. Okazał się piękny. Ale jak się okazało, łatwo nie było dostać te kwiatki. Mogło byc tak że mogli ich nie sprowadzić, ale jakoś się udało. Przyjechały do nas aż z Holandii. Wrócilismy do domku. I powoli zaczęliśmy cos ogarniać. A to poskładać ubrania, a to pozmywać . Zaczęłam się szykować. Makijaż się udał. Podkład trzymał cały dzień. Rzęsiska też Potem wpadła moja rodzinka. A ja w tym czasie malowałam sobie paznokcie. Za jakiś czas przyjechali też rodzice i siostra TŻ-ta. Czas na zapoznanie rodzin . Oczywiście przy ubieraniu zabrudziłam sukienkę . Trzeba było zapierać . Ale dałyśmy z mamą radę . I trzeba było się zbierać. Oczywiście nikomu się nie spieszyło. O mały włos nie zapomnielibyśmy obrączek W polowie dorgi do USC przypomniało nam się żę zapomnieliśmy szampana . Wracać nie było czasu ani sensu .Więc zadzwoniłam do świadkowej. Oni byli już pod urzędem. Więc szybko pobiegli i kupili 2 szampany Ale schłodzone to one nie były Ale najważniejsze że były . Stres też był, bo korki na mieście zrobiły się straszne,a parking pod USC był cały zajęty i mało co się nie spóźniliśmy . Ale daliśmy radę. Przed samą uroczystościa bylismy uśmiechnięci i bez stresu. Ale jak już kazali nam się ustawić ze świadkami to TŻ-towi dłonie zaczęły drżeć a mi szczeka zaczęła drgać Weszliśmy do sali. Pani kierownik kazała nam usiąść i zaczęła mówić. Ładnie mówiła. A nas z TŻ-tem dalej stresik nie opuszczał. Wpierw TŻ-et mówił przysięgę, potem ja. Patrzyliśmy sobie w oczy i mówilismy. Było cudownie. Założyliśmy sobie obrączki. Mi oczywiście z racji temperatury spuchły nieco palce i TŻ-et musiał się mocniej natrudzić . Założył mi obrączkę i ją pocałował . Potem szampan i życzenia. Sporo czasu nam z tym zeszło. Bo wygadanych gości mieliśmy . Dostaliśmy sporo prezentów, aż się sami zdziwiliśmy. Potem przyszedł czas na dojazd na salę. Było bardoz miło. Jedzenie dobre i jak się potem okazało sporo nam zostało i teraz gotować nie trzeba . Ja jako że cały dzień nic nie jadłam to mnie po kilku kieliszkach lekko wcięło Skończyliśmy ok 20. Więc więcej niż nam się wydawało. Po był u nas grill. Dużo ludzi się zebrało. Swiadkowa z narzeczonym zostali u nas na noc bo tak się dobrze bawiliśmy

Po południu pojechaliśmy z TZ-tem na wycieczkę. Wsiedliśmy do auta. Wyjeżdzamy z osiedla a TŻ-et do mnie mówi: "Ktoś nam prezent na szybie zostawił . Odwracam się a tam na tylniej szybie napisane pomadką "Młoda Para"
ahhh! Co to był za ślubTak Ci zazdroszczęTo musi być super uczucieJeszcze raz szczęścia Kochana!
Cytat:
aż mi się zaczęły przypominać moje głupoty
raz na ulicy gość nie trącił ramieniem i mówi "przepraszam" a ja "nie stało się"

Cytat:
To teraz relacja ode mnie

Dostaliśmy zaproszenie na wesele 2 czerwca do mojego kuzyna Nie było mnie w domu, przyjechał z narzeczoną Najlepiej bo na zaproszeniach napisali inne nazwiskoPomylili sięAle my z nimi praktycznie kontaktu nie utrzymujemy więc usprawiedliwione jestAle na wesele idziemy

Jutro jedziemy do Ojcowa na 2 dniTż tak wymyślił

I będę mieć pieska!Pekińczyka
Kiedyś moi byli u takiego gościa i tata zachorował na tego psaTo wiedziałamA ostatnio się z nim spotkali i zamówił tego psaOczywiście wszyscy wiedzieli, a mi zapomnieli powiedzieć i się przypadkiem wczoraj dowiedziałam
Super, że spotkanie rodziców się udało
Gratuluję pieskami nie bardzo się pekińczyki podobają
No i super wyjazd Wam się szykuje

Dzień dobry
Od rana ciągle biegam bo poszłam najpierw do szkoły, żeby mi podpisali ten dziennik praktyk ale muszę przyjśc 7 majaTeraz zdjadłam śniadanie i lecę do miasta. Może kupię sobie jakieś spodnie (treginsy czy jak to tam się zwie)Potem musze pisac dalej pracę bo jutro już wyjeżdżamy.
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 11:11   #4425
marta1881
Zakorzenienie

Posprzątałam mieszkanie i czuje się jak zmokła kura!ale upaaaał

Edytowane przez marta1881
Czas edycji: 2012-04-30 o 11:13
marta1881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 11:18   #4426
tajeczka
Zadomowienie

Cytat:
Posprzątałam mieszkanie i czuje się jak zmokła kura!ale upaaaał
nooooo... ja na pocztę poszłam przed chwilą i twierdzę, że dużo lepiej mi na balkonie na 3 piętrze bo chociaż trochę wieje
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 11:19   #4427
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Ale piękny dzień

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Dziewczyny a powiedzcie mi co warto zobaczyć w Ojcowie?
Zamki nas raczej nie kręcą
Koniecznie chcemy zobaczyć ten Wodospad Szum w Dolinie Będkowskiej A poza tym? Myślałam o Jaskini Łokietka. Maczugę Herkulesa widzieliśmy
Jaskinie Łokietka bardzo polecam tylko nie zapomnij zabrać ze sobą ciepłej bluzy,bo ja pierdoła zapomniałam i marzłam Niedaleko jest jeszcze jedna jaskinia,ale to wysoko trzeba wejść..nie pamiętam jak się nazywała...ciemna?yyy nie wiem...
Stary 2012-04-30, 11:20   #4428
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

a ja oglądam sobie dachy . I nie wiedziałam że można zrobić je z tylu materiałów
Stary 2012-04-30, 11:24   #4429
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Jaskinie Łokietka bardzo polecam tylko nie zapomnij zabrać ze sobą ciepłej bluzy,bo ja pierdoła zapomniałam i marzłam Niedaleko jest jeszcze jedna jaskinia,ale to wysoko trzeba wejść..nie pamiętam jak się nazywała...ciemna?yyy nie wiem...
Ciemna Która ładniejsza?
Ja byłam w Łokietka, ale jak miałam może z 5 lat, więc pamiętam tylko, że było ciemno
Stary 2012-04-30, 11:25   #4430
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
ja podeszłam ostatnio do kasy w biedronce a babka do mnie zamiast "dzień dobry" to "dziękuję"

a ile razy poszłam z psem do sklepu i wróciłam bez niego raz za mną szczeknął
umarłam

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 11:25   #4431
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
a ja oglądam sobie dachy . I nie wiedziałam że można zrobić je z tylu materiałów
Stary 2012-04-30, 11:26   #4432
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
??
Stary 2012-04-30, 11:30   #4433
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
nienawidzę tego zapachu . Ja się śmieję, że jak raz na kilka lat przejdę się na solarium to później śmierdzę spalonym świniakiem
Ja też nie

Stary 2012-04-30, 11:31   #4434
melleczka
Zakorzenienie

biegaczka jak się u Ciebie sprawdził Double Wear
Miałam go na sobie wczoraj razem z bazą Smashboxa i super Myślę, że gdybym dodatkowo nałożyła tą bazę antishine to by była rewelka
Popołudniu chciałam go rozmazać pod oczami, bo mi się troszkę zrolował przy nakładaniu i ani drgnął. Nie było szans. Woda też nic nie dała Dopiero mleczkiem zmyłam

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
??
Z jakich materiałów
Stary 2012-04-30, 11:35   #4435
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Z jakich materiałów
jest:
-dachówka ceramiczna,
-dachówka cementowa,
-blachodachówka i
-gont.
Dla mnie do tej pory dachówka to była dachówka , bez podziałów
Stary 2012-04-30, 11:37   #4436
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
biegaczka jak się u Ciebie sprawdził Double Wear
Miałam go na sobie wczoraj razem z bazą Smashboxa i super Myślę, że gdybym dodatkowo nałożyła tą bazę antishine to by była rewelka
Popołudniu chciałam go rozmazać pod oczami, bo mi się troszkę zrolował przy nakładaniu i ani drgnął. Nie było szans. Woda też nic nie dała Dopiero mleczkiem zmyłam
Ja jestem bardzo zadowolona <ehem> Nie jest ciężki, zakrywa moje delikatne zaczerwienienia i fajnie na nim się róż rozprowadza Myślę, że skuszę się na niego za rok, jak finanse pozwolą Test ostateczny zrobię w lipcu na weselu u kuzyna tż Z bazą i całą resztą

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-04-30, 11:45   #4437
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
jest:
-dachówka ceramiczna,
-dachówka cementowa,
-blachodachówka i
-gont.
Dla mnie do tej pory dachówka to była dachówka , bez podziałów
A to ja wiedziałam

Cytat:
Ja jestem bardzo zadowolona <ehem> Nie jest ciężki, zakrywa moje delikatne zaczerwienienia i fajnie na nim się róż rozprowadza Myślę, że skuszę się na niego za rok, jak finanse pozwolą Test ostateczny zrobię w lipcu na weselu u kuzyna tż Z bazą i całą resztą
Ja w czerwcu na weselu Jeszcze zobaczę jak się Revlon będzie sprawował
I chyba Double Wear jest lepszy od Guerlaina, i tańszy
Stary 2012-04-30, 11:47   #4438
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
A to ja wiedziałam
ja nie bo z budową czy remontem domu nigdy nie miałam doczynienia .
Stary 2012-04-30, 11:53   #4439
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
A to ja wiedziałam

Ja w czerwcu na weselu Jeszcze zobaczę jak się Revlon będzie sprawował
I chyba Double Wear jest lepszy od Guerlaina, i tańszy
Guerlaina nie testowała, ale słyszałam, że rewelacja Jednak no cena zabija...tak samo jak ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...oundation.html Podobno na ślub się sprawdza świetnie

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-04-30, 12:00   #4440
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Guerlaina nie testowała, ale słyszałam, że rewelacja Jednak no cena zabija...tak samo jak ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...oundation.html Podobno na ślub się sprawdza świetnie
Guerlain kosztuje 265zł, a ten MUFE 199zł
Ale powiem Ci że... Byłam w sobotę w Sephorze po próbkę bazy Smashboxa Antishine (dostałam tyle, że mi chyba tylko na jedno oko starczy), posmarowałam sobie tą bazę na rękę. Potem oglądałam właśnie ten podkład i też wypróbowałam go w miejscu gdzie nałożyłam bazę (tylko ciemny odcień wzięłam). Potem myłam ręce wiele razy a on ani drgnął. Cały czas potem miałam ciemną plamkę na ręce. Dopiero podczas kąpieli zszedł
Więc nie wiem czy bym się nie skusiła Następnym razem wezmę jego próbkę

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości