|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Witajcie
Niestety zdjęć z próbnego makijażu nie będzie, bo wydałam 40zł na makijaż i wróciłam bez A tak poważnie to każde oko mi pani pomalowała inaczej i na końcu t zmyła... Wrażenia: Pani bardzo miła i otwarta, słucha co się do niej mówi. Zaczęła od malowania mnie białym perłowym cieniem. Od razu powiedziałam"nie". Potem było lepiej, chociaż jak dla mnie trochę jasne kolory wybrała. Powiedziała, że ciemny zawsze można dodać, a przy białej sukni nawet pozornie jasny makijaż może być bardzo widoczny. I tutaj potrzebuję porady specjalistki... Normalnie jak się maluję, to cienie nakładam tak do załamania powieki. Jakoś nie lubię wyżej, a ona pomalowała mi pod same brwi... Czy to tak powinno być? Wiktusiaczku dziękuję za kontakt do tej pani I za zestawienie Wesele macie w Gościńcu - w nowym pod Błatnią czy w starym w Jaworzu Górnym (chyba)? Zawsze mówiłam, że tam będzie moje wesele, ale jak przyszło co do czego to wybraliśmy inną salę![]() Kindziu gratuluję zakupu mieszkania
|
#2402 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2403 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ogolnie tesciow mam super, ale zdarzaja sie tematy gdzie nadajemy na innych falach![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i z niecierpliwoscia czekamy na relacje
|
|||||||
|
|
|
#2404 |
|
Podróżniczka
|
Witajcie Podsyłam aktualizację sukien naszych PMek Gratulacje dla wszystkich obecnie już żonek za wszystkie załatwione sprawy jeszcze przyszłych Zakupione/zaklepane/szyjące się suknie PMek 2012 niekoniecznie chronologicznie ![]() + kicia - klik 1 and klik 2 + magdziaS - klik 1 and klik 2 + Evoonia86 - klik 1 and klik 2 + Vesna84 - klik + Jamee - klik + Lubcia - klik 1 and klik 2 and klik 3 + Nattiv - klik and klik 2 + eimear - klik + gamariel - klik + Madziuniusia - klik + sztuczka_magiczka - klik + Oriflame_Rybnik - klik + kooocur - klik + M_ilkaa - klik + ahankara - klik + MARGIDA - klik + paulinka009 -klik + Lilith890502 - klik + jagodzia133 - klik 1 and klik 2 + Ania_M - klik and klik + Ewusia_marchew - klik + kindziulindzia - klik + niut0 - klik and klik + E87 - klik + Magdzia0108 - klik and klik + magduś2 - klik + megan713 - klik + Czarnooka_Paula - klik + patiss89 - klik and klik + mały_człowieczek - klik and klik + Blacky - klik oraz suknia nr 2 - klik and klik + Zubi89 - klik + beat@ - klik and klik and klik + Brydzia_ - klik + Gorska_Kozica - klik and klik and klik + malwus20 - klik and klik + Palulitka - klik and klik and klik + marylka80 - klik and klik + ewika19 - klik + gosza_m - kilk + party_girl7 - klik and klik and klik and klik and klik + Kessi_86 - klik + Talaaa87 - klik + Chatka - klik + tenebrosa - klik + _Paulinka_ - klik + ewuszkaaa - klik and klik + madzia2306 - klik and klik and klik and klik and klik + misiak17 - klik and klik + Kabriela - klik + Wiktusiaczek - klik and klik and klik + kasioonya - klik and klik + Dancing_Lady - klik and klik + Seagirl - klik and klik + moniq_87 - klik and klik and klik and klik + adoosienka - klik and klik and klik + a u d r e y - klik and klik and klik and klik + karolinka85 - klik + zieloneziele - klik + melod_y - klik + klaudusk_a - klik and klik + iceflower - klik and klik Na dzień dzisiejszy mamy 64 szczęśliwe posiadaczki sukni ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2012-05-04 o 12:26 |
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
MagdziaS co słychać?
|
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
aa!! no i kindzia gratuluje zakupu mieszkania!!!!!
|
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
Jest taki ruch w sklepie, że chłopcy nie dają rady. Czemu ludziska nie wyjadą na długi weekend tylko przychodzą do sklepu rowerowego
Kierownik powiedział, że mnie pewnie w środę zwerbuje do pomocy (zajmuję się tylko sprzedażą internetową), bo nie ogarną sami wszystkiego. Znowu Tż nie będzie miał czasu zjeść
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie wiem co tu się dzieje, cały weekend mieliśmy albo grilla albo impreza, dziś wyjechała teściowa (ufff) więc wieczorem was nadrobię
z racji tego, że nie było mnie przed weekendem ani w weekend składam najpiękniejsze życzenia dla sobotnich PMkem, szybkiego potomstwa |
|
|
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękujemy za dodanie zestawienia sukienek I odwiedź nas czasem i napisz co słychać
|
|
#2410 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Szybko zleci Cytat:
![]() U mnie dj też miał zakaz ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas od soboty cudowna pogoda piękna suknia! ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
A co dopiero widzieć wszystko bez okularów i bez soczewek po kilkunastu latach noszenia szkiełek. To dopiero bezcenne uczucie
|
|
#2412 |
|
Zadomowienie
|
Przesylam wam gorace pozdrowinie z serca zatloczonego Amsterdamu, wypelnionego milonami pomaranczowych ludzikow ![]() U nas dzien krolowej, i wszyscy maja wolne...oprocz mnie.... ![]() No ale nie ma co plakac, sama sie zglosilam, nie dosc ze placa dodatkowo to jeszcze dostane za to 2 dni wolnego a u mnie kazdy wolny dzien na wage zlota ![]() Kindzia- ale news, super!!! I jaka cena, nie wiedzialam ze za taka cene mozna jeszcze w PL mieszkanie kupic...Gratuluje ![]() Audrey-Stolik wyglada smakowicie...mniaaaam!!!! Wiktusiaczku-piekne zestawienie, bedziesz cudna panna mloda!!! ![]() Tez probowalam tej szminki Neny, ale do mnie nie pasuje, wygladam jakbym zaraz miala umrzec Ale taki moj typ urody, niestety.Dziekuje za wszystkie pochwaly odnosnie ksiazki, zaraz wszystkie przekaze TZcikowi ![]() A co do wydatkow wesela, to tez wole nie wiedziec ile nas wyniesie. Wstepne zalozenia byly przy 100 os, i 1 dniu 40.000, ale jak przekroczylismy 45000to przeslalam liczyc zeby sie bardziej nie denerwowac...a jakby jeszcze liczyc do tego ubranie TZ (garnitur, koszule, karwaty, buty, pasek) ktore dostalismy w prezencie od jego szefa to byloby jeszcze dodatkowe 8.000 |
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisalam do tej kolezanki i Ona juz kiedys wynajela taka okoliczna babke do strojenia kościoła.... I ma dac nam jakas plytke z propozycjami wiec moze cos tam tez znajde. A jak nie to na pewno bede sie inspirowac czyms ![]() Dziekuje raz jeszcze
|
|
#2414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
mam tak dobry humor, że zachwycam się nowym smakiem wody niegazowanej o smaku malinowym
|
#2416 |
|
Raczkowanie
|
I co? aksamitny?
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2418 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluję mieszkania!Cytat:
![]() Cytat:
Piękna suknia, koleżanka z grupy bierze w takiej ślub w tę sobotę![]() Cytat:
Cytat:
?Zaraz jedziemy do takiego sklepu z artykułami decupage szukać ładnego papieru. Jak zobaczyłam na allegro ceny tablic z rozsadzeniem gości to |
|||||
|
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pochwal się później efektami pracy
|
|
|
|
|
#2420 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z jakiej firmy ? ja uwielbiam wodę o smaku pomarańczowym i jabłkowym
|
|
|
|
|
#2422 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, wyglądam jak Quasimodo.
, a teraz opuchlizna zeszła mi w koło oczu i nosa. Wyglądam jakbym miała starcie z Tigerem albo innym pięściarzem. Byłam się pokazać do lekarza to mi powiedział, że musi samo zejść |
|
|
|
#2424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
ale tak szczerze to współczuję kurna a w aptece nie możesz czegoś dostać bez recepty by Ci tak nie puchło no kochana trzeba zacząć uważać na siebie
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam nie lubię smakowych wód
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2427 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zakładam optymistyczny wariant, w razie problemów będę się martwić, a nie robić tego zanim się coś wydarzy.Cytat:
Wesele 1 dniowe, 170 osób zaproszonych, z tego co liczymy wyjdzie nas ok50 000zł Rodzice płacą Nam za salę, wychodzi ok 30 000 zł. Resztę płacimy sami. Na chwilę obecną pękło 10 tysi już na zaliczki, wódkę itp.Cytat:
![]() piękne zeestawienie ![]() Cytat:
![]() Ja dostałam od TŻta notatnik Panny Młodej Jest super, wypełniony po brzegi umowami, rachunkami itp ![]() Co do kasy którą wisi TŻtowi matka ![]() Cytat:
Wpadaj częściej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wszem i wobec ogłaszam że w B-B w USC pracują jakieś kopnięte baby. Adres do wysłania aktu był na kopercie, wewnątrz i jeszcze na dowodzie przelewu. Tydzień temu wysłałam dokładnie. Dzisiaj dzwoni do mnie Pani że poczta cofnęła list bo nie ma takiego adresu... Pytam jak to? A ona mówi że w tej miejscowości nie ma takiej ulicy. Proszę o podyktowanie mi na jaki adres wysłali akt. Wysłali owszem do miejscowości która brzmi identycznie jak ta w której mieszka TŻt, tylko nie wiem skąd im się wziął inny kod pocztowy i akt poszedł na podlasie Nie wytrzymałam i jeszcze babę zrąbałam no bo bez przesady :/ jest od tego w tym urzędzie, jak d**pa od sr**ania i jeszcze takie błędy popełnia
|
|
#2428 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie mam raczej stresa, bardziej nie mogę się doczekać Cytat:
w ogóle mam cichą nadzieję że Ewuszka, która jest z mojego rodzinnego miasta wpadnie ma mój ślub ![]() dopinać będę dopiero jutro, bo dopiero wieczorem możemy zawieść rzeczy i winietki na salę koło 21 Dziś już jestem po paznokciach i w sumie nie mam szczególnych planów, goście już są niektórzy więc się nimi zajmujemy Cytat:
|
||||
|
|
|
#2429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Audrey co z Twoja fryzura próbna bylas gdzies jeszcze ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

Niestety zdjęć z próbnego makijażu nie będzie, bo wydałam 40zł na makijaż i wróciłam bez
A tak poważnie to każde oko mi pani pomalowała inaczej i na końcu t zmyła... Wrażenia: Pani bardzo miła i otwarta, słucha co się do niej mówi. Zaczęła od malowania mnie białym perłowym cieniem. Od razu powiedziałam"nie". Potem było lepiej, chociaż jak dla mnie trochę jasne kolory wybrała. Powiedziała, że ciemny zawsze można dodać, a przy białej sukni nawet pozornie jasny makijaż może być bardzo widoczny.
za zestawienie

jakby mi sie trafila taka teściówka to by mnie rozniosło i byłby konflikt otwarty.
Zamiast pomóc dziecku to jeszcze go wykorzystuje własna matka
", a po drugie myślę, że tłumaczenia tu i tak nic nie dadzą 

Mam jedną znajomą kosmetyczkę w Monachium, ale czy ona ładnie maluje??? Jak już ustalimy termin to podzwonię po salonach, coś muszę sobie zarezerwować, najwyżej zabulę 50 euro. W sumie raz się żyje 
a z jakiej firmy ?

Nie wytrzymałam i jeszcze babę zrąbałam no bo bez przesady :/ jest od tego w tym urzędzie, jak d**pa od sr**ania i jeszcze takie błędy popełnia