|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 | |
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak po ubraniach widzisz, że luźniejsze? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2523 |
Raczkowanie
|
No cóż, kiedyś gdzieś przeczytałam, że chudniemy od góry, a tyjemy od dołu...
![]() Jeśli chodzi o mnie, to z cycków nie spadło mi chyba nic- nie czuję po stanikach by były luźniejsze ![]() ![]() ![]()
#2524 |
Raczkowanie
|
ja potrzebuję je zmniejszyć troszkę ;p
obyy ta teoria z chudnięciem od góry się sprawdziła bo z góry głównie muszę schudnąć ;P a jeszcze mam pytanie bo gdzieś tu wyczytałam że niektóre dziewczyny zamiast przechodzić do drugiego miesiąca powtarzają pierwszy jeszcze raz, czemu tak? bo nie chce mi się 85 stron przeglądać ;PP (5. dzień za mną ![]() ![]() Edytowane przez Agnieszka0123 Czas edycji: 2012-04-29 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
Ci zazdroszcze.. Cytat:
![]()
![]() |
#2526 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczynki,
Tak sobie od dwóch dni Was czytam i zmotywowało mnie to do ściągnięcia sławnego "Insanity" i rozpoczęcia poważnej walki sama z sobą. Póki co, to jedyna rzecz, która mnie motywuje, bo po dzisiejszym fit teście jestem załamana swoją formą - a raczej jej brakiem ahahhaha. To tak, żeby Was podnieść na duchu: Switch Kicks: 42 Power Jacks: 43 Power Knees: 45 Power Jumps: 15 A teraz zacznie się najlepsze ![]() Globe Jumps: 4 Suicide Jumps: 7 Push-up Jacks: 3 Low Plank Oblique: 4 (tutaj chociaż bardzo chciałam siły już za grosz wykrzesać z siebie nie mogłam) ![]() No, to może Was choć trochę dowartościują moje marne wyniki ![]() Tak, czy inaczej, jeśli nie miałybyście nic przeciw temu chciałabym do Was dołączyć i poprosić o takiego porządnego kopa. Bo na razie, to od samego oglądania "Insanity" męczę się, jakbym co najmniej tam z nimi była ahhahahah. Pozdrawiam cieplutko |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() lato w pełni to może by się wreszcie wziąć za siebie ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
Raczkowanie
|
6 dzień za mną!!
![]() ![]() ![]() dziewczyny! nie poznaję siebie normalnie przy tych ćwiczeniach ![]() wczoraj i dzisiaj mialam takie dramatyczne momenty że już mialam sobie zrobic jakis dzien wolnego zmienić kolejność czy cos ![]() a tu nagle jakas druga ja zaklada już buty, włącza filmik i ćwiczy ![]() ![]() Boże proszę żeby tym razem nie skończyło się to znowu słomianym zapałem bo tak mi się to podoba!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No ja wczoraj cardio and resistance robilam, myślałam ze mi ramiona odpadną ![]() ![]() Edytowane przez markoto Czas edycji: 2012-05-01 o 11:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Raczkowanie
|
Hej Dziołszki
![]() ![]() ![]() podpisano: Pin wymęczona jak jasna cholera, ale szczęśliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Raczkowanie
|
Zaliczyłam pure cardio ale musiałam zrezygnować z hula hop przez sińce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2532 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Dzięki za zainteresowanie i za radę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
insanity rules, dobry plan z tym HH ABS. Warto przygotować organizm na Insanity. Mi również słabo poszedł pierwszy Fit Test, ale to przede wszystkim dlatego, że była to dla mnie zupełnie nowa forma aktywności i podeszłam do tego zachowawczo, przed Insanity miałam za sobą 10 miesięcy biegania, także już po fit teście organizm szybko się zaadaptował. No i teraz się pożalę. Ostatni raz ćwiczyłam w niedzielę, trochę to kwestia majówki, ale też trochę mniejszej motywacji. Od poniedziałku mam zacząć rehabilitację, także będę miała 2 tygodnie przerwy i potem pewnie zacznę robić program od 3 tygodnia (od początku nie chcę, dobrze mi idzie i czuję się przygotowana na drugi miesiąc). Agnieszka0123, część dziewczyn powtarza pierwszy miesiąc żeby być dobrze przygotowanym do drugiego. Ja bym leciała od razu drugi, ale muszę się cofnąć, bo mi wskoczy 2-tygodniowa przerwa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Przyczajenie
|
Święte słowa xzora
![]() Coś mi się zdaje, że po prostu nie zmierzyłam sił na zamiary ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie, że Wam tak dobrze idzie... Trzymam kciuki ![]() Edytowane przez insanity rules Czas edycji: 2012-05-02 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Raczkowanie
|
8 dzień za mną!
![]() .. ale dziewczyny ja już nie daje radyy! ![]() ![]() ![]() ![]() proszę o wsparcie dziewczyny, Wy już zaszłyście tak daleko a ja przy 8 dniu wymiekam a nie chce! |
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaczęłam od nowa pierwszy miesiąc. Nie czuję się gotowa na drugi. Wczoraj (po 2 tygodniach przeciągania Recovery Week z powodu jakichś rodzinnym imprez, bólu stawów, etc.) robiłam Plyo. Ale to był kop! Wyszłam z pokoju mokra jak szczur, ale za to przeszczęśliwa... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Raczkowanie
|
spowiadam się od razu że dzisiaj nie moge niestety zrobić.. jutro matura i nie wstane rano ;P
także jutro będzie dzień 9.! |
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Zakorzenienie
|
a ja od wtorku nie robiłam nic
![]() ![]() ![]() ![]()
#2540 | |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny..
Kurcze tak ostatnio dałam obie popalic tymi ćwiczeniami że ledwo chodziłam.. i stwierdziłam że chyba mi odwaliło.. ja mam być bardziej sprawna a nie połamana przez cały czas.. postanowiłam że jak będę chodzic na rower to juz nie ćwicze.. i jak będę bardziej aktywna fizycznie to też robie rest.. ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]() widzisz.. i nie ma reguły.. ja nabieram 100 % siły i ćwiczenia robię od deski do deski nie wiem czy jak nie zdecyduję się na P90X na jesień (teraz za gorąco) to czy nie będę robić do drugi dzień żeby robić to lepiej i nie spuchnąć (strasznie puchnę po siłowych)
![]() |
#2541 | |||
Raczkowanie
|
Hej, hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() PS Zaraz ubieram adidaski i śmigam! ![]()
![]() |
#2542 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() poczytałam troche o insanity i strasznie sie napaliłam, ale nigdy nie moge znaleźć pliku do pobrania, widzę że wiele z was go robi aktualnie jest mi w stanie ktoś pomóc, gdzie pobrać itp? Edytowane przez Werrq Czas edycji: 2012-05-04 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2544 |
Zakorzenienie
|
ja jutro do Was dołączam, nie mogę się doczekać, a z drugiej strony trochę stresuję się fit testem
![]() ![]() powiedzcie mi gdzie ćwiczycie? w butach? na macie? na podłodze/dywanie? ![]()
#2545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ćwiczę w butach sportowych w pokoju na dywanie. Przy ćwiczeniach z intensywnym przemieszczaniem czasami zwijam dywan, bo lata razem ze mną. Mata przydaje się tylko (w 1 miesiącu) przy Cardio ABS i Cardio Recovery. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() A więc... właśnie skończyłam ostatni trening! ![]() ![]() ![]()
#2548 |
Zadomowienie
|
Wiecie co...a ja zrobiłam pierwszy tydzień i pojechałam na weekend majowy do domu i teściowie 'przyszli' też przyjechali i zaniechałam ćwiczeń
![]() Jestem na siebie bardzo zła....nienawidzę długich weekendów! Do tego nie trzymałam diety w ogóle.
#2549 |
Przyczajenie
|
Okey ja właśnie ściągam INSANITY, próbowałam z chomika, ale jakoś przeciążony transfer i musiałam korzystać z innych stron, ale juz wszystko mam na dysku. Chciałam zacząć już dziś, ale widzę że wszystko opiera się na 'terminie', dlatego poczekam do poniedziałku. Obejrzałam FIT TEST i poczytałam troche o DIECIE INSANIT'owej i przyznam, że trochę się przeraziłam zarówno jednym jak i drugim! Jednakże postanawiam się poświęcić w imię swojego obwisłego "zadka" i zbędnego tłuszczyku na brzuchu
![]() ![]()
![]() |
#2550 |
Przyczajenie
|
Okey ja właśnie ściągam INSANITY, próbowałam z chomika, ale jakoś przeciążony transfer i musiałam korzystać z innych stron, ale juz wszystko mam na dysku. Chciałam zacząć już dziś, ale widzę że wszystko opiera się na 'terminie', dlatego poczekam do poniedziałku. Obejrzałam FIT TEST i poczytałam troche o DIECIE INSANIT'owej i przyznam, że trochę się przeraziłam zarówno jednym jak i drugim! Jednakże postanawiam się poświęcić w imię swojego obwisłego "zadka" i zbędnego tłuszczyku na brzuchu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.