INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;) - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-29, 07:58   #2521
Agnieszka0123
Raczkowanie

Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)

Cytat:
Napisane przez Amelia1223 Pokaż wiadomość
Oj tam, od razu cienias wszystko przed Tobą. A jak wrażenia po 4 dniach? Mi po pierwszych treningach ciężko było wstać z łóżka a największe (te zapamiętane) zakwasy miałam... na plecach
Niestety nie mam zdjęć przed, ale obiecuję, że po ostatnim fit teście (a to już za tydzień!) podzielę się wszystkimi wynikami z fit testów
O tak, taka pogoda to dla nas- biednych maturzystów- istna katorga
nawet dobrze sie czuję po tych 4 dniach ;P ale tak mi się ciężko zabrać wieczorem do tych ćwiczeń.. może z czasem będzie lepiej
a tak po ubraniach widzisz, że luźniejsze? i jeszcze słyszałam że bardzo chudnie się w biuście to prawda?
Stary 2012-04-29, 18:29   #2522
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
a ja już nie mogę się doczekać kiedy wyleczę moje zapalenie kaletki maziowej w kolanie i zacznę... mam nadzieję, że już mi się uda 6-7 maja zacząć bo jak patrzę na te filmiki to bije od nich pozytywna energia i mega pozytywne zmęczenie
pomalutku a dołączysz do insanitanek lepiej dłużej poczekać niż znowu mieć problemy

Cytat:
Napisane przez Agnieszka0123 Pokaż wiadomość
nawet dobrze sie czuję po tych 4 dniach ;P ale tak mi się ciężko zabrać wieczorem do tych ćwiczeń.. może z czasem będzie lepiej
a tak po ubraniach widzisz, że luźniejsze? i jeszcze słyszałam że bardzo chudnie się w biuście to prawda?
No nawet mi nie mów że mi z cycków poleci
Stary 2012-04-29, 19:00   #2523
Amelia1223
Raczkowanie

No cóż, kiedyś gdzieś przeczytałam, że chudniemy od góry, a tyjemy od dołu...
Jeśli chodzi o mnie, to z cycków nie spadło mi chyba nic- nie czuję po stanikach by były luźniejsze Ale za to się bardzo, bardzo ujędrniły ach ta magiczna moc pompek...
Stary 2012-04-29, 20:04   #2524
Agnieszka0123
Raczkowanie

ja potrzebuję je zmniejszyć troszkę ;p
obyy ta teoria z chudnięciem od góry się sprawdziła bo z góry głównie muszę schudnąć ;P
a jeszcze mam pytanie bo gdzieś tu wyczytałam że niektóre dziewczyny zamiast przechodzić do drugiego miesiąca powtarzają pierwszy jeszcze raz, czemu tak? bo nie chce mi się 85 stron przeglądać ;PP
(5. dzień za mną )

Edytowane przez Agnieszka0123
Czas edycji: 2012-04-29 o 21:45
Agnieszka0123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 12:37   #2525
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
dziękuje za przyjęcie
zrobiłam ten fit test ale jest masakra ze mną no cóż oby po 2tyg bylo już lepiej
moje wyniki 1 fit testu
switch kicks--> 80
power jacks--> 44
power knees--> 70
power jumps--> 26
globe jumps--> 8
suicide jumps --> 10
push - up jacks-->8
low plank oblique -->21
Nie oceniaj siebie tak krytycznie nastukałas tego trochę

Cytat:
a głodówka polega na tym że nie jesz nic cały dzień...pijesz tylko wodę i można zieloną herbatkę
to ja nie o takiej głodówce mówię.. ja słyszałam o takiej gdzie fakt pije się duzo wody i herbat bez cukru ale też gęste soki i nawet jogurty pitne czy pochodne jogurtów.. słyszałam też o takich 3-4 dniowych dietach oczyszczających gdzie je sie otręby i takie dania sałatkowe, owocowe itp. po samej wodzie i herbacie można zasłabnąć.. (oczywiście są tacy jak Ty gdzie takie coś im pasuje.. mi np. od razu jest nieodbrze, boli mnie głowa i oczywiście mi słabo)

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Pinsleepee Pokaż wiadomość
Forma rośnie, a bedzie teraz okazja sprawdzić, bo kończe 3ci tydzień i idę na kilka dni w góry
ja zrobiłam TF 5 miesiący i jak poszłam w góry to okazało sie ze nie moge po schodach chodzić.. znaczy chodziło i wspinało sie fajnie.. szybko i bez przerw ale jednak pracują inne mięśnie.. ale
Ci zazdroszcze..

Cytat:
kiedyś mi się zdarzyło jeść przez kilka dni gotowane ziarna pszenicy spożywczej ale od tamtej pory mam alergię na samo słowo "pszenica"
mnie siostra raz namówiła na diete kopenhazką.. chyba z 2 lata nie mogłam patrzeć na zieloną sałatę a na szpinak chyba ze 4
itd itd
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 15:06   #2526
insanity rules
Przyczajenie

Hej Dziewczynki,
Tak sobie od dwóch dni Was czytam i zmotywowało mnie to do ściągnięcia sławnego "Insanity" i rozpoczęcia poważnej walki sama z sobą. Póki co, to jedyna rzecz, która mnie motywuje, bo po dzisiejszym fit teście jestem załamana swoją formą - a raczej jej brakiem ahahhaha.
To tak, żeby Was podnieść na duchu:
Switch Kicks: 42
Power Jacks: 43
Power Knees: 45
Power Jumps: 15
A teraz zacznie się najlepsze
Globe Jumps: 4
Suicide Jumps: 7
Push-up Jacks: 3
Low Plank Oblique: 4 (tutaj chociaż bardzo chciałam siły już za grosz wykrzesać z siebie nie mogłam)

No, to może Was choć trochę dowartościują moje marne wyniki
Tak, czy inaczej, jeśli nie miałybyście nic przeciw temu chciałabym do Was dołączyć i poprosić o takiego porządnego kopa. Bo na razie, to od samego oglądania "Insanity" męczę się, jakbym co najmniej tam z nimi była ahhahahah.
Pozdrawiam cieplutko
insanity rules jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 15:38   #2527
millllenka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez megusiia Pokaż wiadomość
Nie chcesz pomoc , nie pomagaj
juz dobra duszyczka wyslala mi linka, znajdowac w google potrafie, ale znajdowalam w strasznie duzej ilosci partow pliki, chodzilo mi zeby bylo nie porozbijane na party.
mogłabyś mi też przesłać wszędzie rozbite ;/
lato w pełni to może by się wreszcie wziąć za siebie ;D
millllenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 21:38   #2528
Agnieszka0123
Raczkowanie

6 dzień za mną!! i jutro przerwa
dziewczyny! nie poznaję siebie normalnie przy tych ćwiczeniach
wczoraj i dzisiaj mialam takie dramatyczne momenty że już mialam sobie zrobic jakis dzien wolnego zmienić kolejność czy cos tak na poważnie juz lezałam w łóżku
a tu nagle jakas druga ja zaklada już buty, włącza filmik i ćwiczy
Boże proszę żeby tym razem nie skończyło się to znowu słomianym zapałem bo tak mi się to podoba!!:love :
Stary 2012-05-01, 11:08   #2529
markoto
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez insanity rules Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki,
Tak sobie od dwóch dni Was czytam i zmotywowało mnie to do ściągnięcia sławnego "Insanity" i rozpoczęcia poważnej walki sama z sobą. Póki co, to jedyna rzecz, która mnie motywuje, bo po dzisiejszym fit teście jestem załamana swoją formą - a raczej jej brakiem ahahhaha.
To tak, żeby Was podnieść na duchu:
Switch Kicks: 42
Power Jacks: 43
Power Knees: 45
Power Jumps: 15
A teraz zacznie się najlepsze
Globe Jumps: 4
Suicide Jumps: 7
Push-up Jacks: 3
Low Plank Oblique: 4 (tutaj chociaż bardzo chciałam siły już za grosz wykrzesać z siebie nie mogłam)
Hmm wyniki no takie jakby nie najlepsze. Ćwiczyłaś coś wcześniej?? Nie chce cie zniechęcać, ale może powinnaś spróbować coś innego najpierw np Jilian Michaels schudnij w 30 dni albo Banish Fat Boost Metabolism. To cie trochę przygotuje. Na początku filmiku była informacja, że jeśli się ma słabe wyniki to powinno się najpierw przygotować do treningu ale wybór jest oczywiście Twój

No ja wczoraj cardio and resistance robilam, myślałam ze mi ramiona odpadną a od hula hop mam już siniaki

Edytowane przez markoto
Czas edycji: 2012-05-01 o 11:09
markoto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 17:16   #2530
Pinsleepee
Raczkowanie

Hej Dziołszki jo ino na chwilę... właśnie wróciłam, żyję, ale mam zmasakrowane stopy i popsute kolano, dlatego teraz ze dwa dni przerwy przed kontynuacją Insanity. Powiem Wam, że dałam radę (nawet z plecakiem) i przy stromych podejściach to nawet sobie myślałam, że Łysy mi może skoczyć niemniej jednak jak tylko dojdę do siebie, biorę się do roboty
podpisano: Pin wymęczona jak jasna cholera, ale szczęśliwa
Pinsleepee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 22:24   #2531
markoto
Raczkowanie

Zaliczyłam pure cardio ale musiałam zrezygnować z hula hop przez sińce
markoto jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-02, 12:53   #2532
insanity rules
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez markoto Pokaż wiadomość
Hmm wyniki no takie jakby nie najlepsze. Ćwiczyłaś coś wcześniej?? Nie chce cie zniechęcać, ale może powinnaś spróbować coś innego najpierw np Jilian Michaels schudnij w 30 dni albo Banish Fat Boost Metabolism. To cie trochę przygotuje. Na początku filmiku była informacja, że jeśli się ma słabe wyniki to powinno się najpierw przygotować do treningu ale wybór jest oczywiście Twój
No właśnie, nigdy wcześniej nic nie ćwiczyłam, dlatego tak u mnie cieńko ze wszystkim. I do tych samych wniosków doszłam, że powinnam od czegoś mniej wymagającego zacząć. Dlatego ściągnęłam sobie HH ABS i wydaje mi się, że to będzie ok na początek
Dzięki za zainteresowanie i za radę
Stary 2012-05-02, 14:08   #2533
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Dziołszki jo ino na chwilę... właśnie wróciłam, żyję, ale mam zmasakrowane stopy i popsute kolano, dlatego teraz ze dwa dni przerwy przed kontynuacją Insanity. Powiem Wam, że dałam radę (nawet z plecakiem) i przy stromych podejściach to nawet sobie myślałam, że Łysy mi może skoczyć niemniej jednak jak tylko dojdę do siebie, biorę się do roboty
podpisano: Pin wymęczona jak jasna cholera, ale szczęśliwa
zazdroszczę chodzenia po górach i życzę udanego powrotu do Insanity!

insanity rules, dobry plan z tym HH ABS. Warto przygotować organizm na Insanity.
Mi również słabo poszedł pierwszy Fit Test, ale to przede wszystkim dlatego, że była to dla mnie zupełnie nowa forma aktywności i podeszłam do tego zachowawczo, przed Insanity miałam za sobą 10 miesięcy biegania, także już po fit teście organizm szybko się zaadaptował.

No i teraz się pożalę. Ostatni raz ćwiczyłam w niedzielę, trochę to kwestia majówki, ale też trochę mniejszej motywacji. Od poniedziałku mam zacząć rehabilitację, także będę miała 2 tygodnie przerwy i potem pewnie zacznę robić program od 3 tygodnia (od początku nie chcę, dobrze mi idzie i czuję się przygotowana na drugi miesiąc).

Agnieszka0123, część dziewczyn powtarza pierwszy miesiąc żeby być dobrze przygotowanym do drugiego. Ja bym leciała od razu drugi, ale muszę się cofnąć, bo mi wskoczy 2-tygodniowa przerwa.
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 15:32   #2534
insanity rules
Przyczajenie

Święte słowa xzora
Coś mi się zdaje, że po prostu nie zmierzyłam sił na zamiary Naczytałam się o Insanity i doszłam do wniosku, że to będzie to. Jedynym sportem, jaki wcześniej praktykowałam było leżakowanie , więc jak mnie tak ten pierwszy fit wykończył stwierdziłam, że muszę się lepiej sprawie przyjrzeć. Obejrzałam parę części Insanity i już od samego oglądania zakwasów dostałam Więc muszę się wycofać i najpierw moje wielorybie ciało trochę do takiej katorgi przygotować
Fajnie, że Wam tak dobrze idzie... Trzymam kciuki

Edytowane przez insanity rules
Czas edycji: 2012-05-02 o 15:34
Stary 2012-05-02, 21:01   #2535
Agnieszka0123
Raczkowanie

8 dzień za mną! jestem zadowolona..
.. ale dziewczyny ja już nie daje radyy! już dzisiaj jak ćwiczyłam byłam tak zrezygnowana..
proszę o wsparcie dziewczyny, Wy już zaszłyście tak daleko a ja przy 8 dniu wymiekam a nie chce!
Stary 2012-05-03, 10:08   #2536
kate06
Przyczajenie

hej dziewczyny zostały mi jeszcze 2 tygodnie insanity i tak się już zaczęłam zastanawiać co bym mogła ćwiczyć potem, znacie moze cos godnego polecenia?
kate06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 12:42   #2537
aniolbezskrzydel89
Zadomowienie

Cytat:
.. ale dziewczyny ja już nie daje radyy! już dzisiaj jak ćwiczyłam byłam tak zrezygnowana..
proszę o wsparcie dziewczyny, Wy już zaszłyście tak daleko a ja przy 8 dniu wymiekam a nie chce!
Też miałam kryzysy. Musisz je pokonać i przetrzymać- ja przynajmniej tak zrobiłam. Jak się poddasz, to potem może być trudno wrócić...

Zaczęłam od nowa pierwszy miesiąc. Nie czuję się gotowa na drugi. Wczoraj (po 2 tygodniach przeciągania Recovery Week z powodu jakichś rodzinnym imprez, bólu stawów, etc.) robiłam Plyo. Ale to był kop! Wyszłam z pokoju mokra jak szczur, ale za to przeszczęśliwa... Yeah!

Aparatka
20.12.2012 - góra
21.03.2013 - dół + wyciągi
aniolbezskrzydel89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 17:56   #2538
Agnieszka0123
Raczkowanie

spowiadam się od razu że dzisiaj nie moge niestety zrobić.. jutro matura i nie wstane rano ;P
także jutro będzie dzień 9.!
Stary 2012-05-04, 09:33   #2539
smerfetka2808
Zakorzenienie

a ja od wtorku nie robiłam nic proszę o wielkie baty bo mi się należą mimo że byłam na wyjeździe to mogłam chociaż wczoraj czy dzisiaj zrobić ale poprostu brak mi jakichkolwiek sił nie wiem co się dzieje ale jutro już muszę je zrobić!! dzis idę na 14:30 do pracy więc nie mam jak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-04, 10:21   #2540
Dobrenka
Zadomowienie

Hej dziewczyny..
Kurcze tak ostatnio dałam obie popalic tymi ćwiczeniami że ledwo chodziłam.. i stwierdziłam że chyba mi odwaliło.. ja mam być bardziej sprawna a nie połamana przez cały czas.. postanowiłam że jak będę chodzic na rower to juz nie ćwicze.. i jak będę bardziej aktywna fizycznie to też robie rest..

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
ostatnio jak ćwiczyłam Insanity to też mnie bolały kolana, tyle że szybko przeszło
a jak robisz Insanity, to masz buty z amortyzacją? ćwiczysz na podłodze czy dywanie?
mnie bolały na TF.. potem przeszło.. ale robiłam na bosaka.. zresztą teraz też.. bo nie moge w butach bo za głośno.. wybili by mnie..

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
wiadomo, jak się robi przerwy, to efektywność spada, ale jedna na pewno nie zaszkodzi
widzisz.. i nie ma reguły.. ja nabieram 100 % siły i ćwiczenia robię od deski do deski nie wiem czy jak nie zdecyduję się na P90X na jesień (teraz za gorąco) to czy nie będę robić do drugi dzień żeby robić to lepiej i nie spuchnąć (strasznie puchnę po siłowych)
itd itd
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 14:03   #2541
Amelia1223
Raczkowanie

Hej, hej

Cytat:
Tylko nie rezygnuj! Pomyśl, jak się będziesz czuła, gdy odpuścisz. Chcesz, żeby te 8 dni poszło na marne? Ja się właśnie w ten sposób motywowałam i wytrwałam

Cytat:
Napisane przez kate06 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny zostały mi jeszcze 2 tygodnie insanity i tak się już zaczęłam zastanawiać co bym mogła ćwiczyć potem, znacie moze cos godnego polecenia?
Też mam ten problem. Rozważałam P90X, Chalean Extreme, Turbo Fire itp, itd, ale stwierdziłam, że połączę i pomieszam wszystko i sama sobie ułożę program będzie i cardio, i siłowe, i rozciąganie, i joga, na którą się czaję już od dłuższego czasu

Cytat:
a ja od wtorku nie robiłam nic proszę o wielkie baty bo mi się należą mimo że byłam na wyjeździe to mogłam chociaż wczoraj czy dzisiaj zrobić ale poprostu brak mi jakichkolwiek sił nie wiem co się dzieje ale jutro już muszę je zrobić!! dzis idę na 14:30 do pracy więc nie mam jak
:bac ik: ode mnie 4 baty

PS Zaraz ubieram adidaski i śmigam!
Stary 2012-05-04, 19:55   #2542
Werrq
Przyczajenie

Hej dziewczyny
poczytałam troche o insanity i strasznie sie napaliłam, ale nigdy nie moge znaleźć pliku do pobrania, widzę że wiele z was go robi aktualnie jest mi w stanie ktoś pomóc, gdzie pobrać itp?

Edytowane przez Werrq
Czas edycji: 2012-05-04 o 20:21
Werrq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 11:10   #2543
perfect_beauty
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Werrq Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
poczytałam troche o insanity i strasznie sie napaliłam, ale nigdy nie moge znaleźć pliku do pobrania, widzę że wiele z was go robi aktualnie jest mi w stanie ktoś pomóc, gdzie pobrać itp?
na chomiku jest, mogę Ci wysłać na PW linka jak chcesz, mi się właśnie ściąga i zaczynam od poniedziałku
perfect_beauty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 11:24   #2544
jeu
Zakorzenienie

ja jutro do Was dołączam, nie mogę się doczekać, a z drugiej strony trochę stresuję się fit testem
powiedzcie mi gdzie ćwiczycie? w butach? na macie? na podłodze/dywanie?
Stary 2012-05-05, 11:33   #2545
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość
mnie bolały na TF.. potem przeszło.. ale robiłam na bosaka.. zresztą teraz też.. bo nie moge w butach bo za głośno.. wybili by mnie..
niedobrze buty jednak amortyzują i chronią stawy

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
ja jutro do Was dołączam, nie mogę się doczekać, a z drugiej strony trochę stresuję się fit testem
powiedzcie mi gdzie ćwiczycie? w butach? na macie? na podłodze/dywanie?
Ja ćwiczę w butach sportowych w pokoju na dywanie. Przy ćwiczeniach z intensywnym przemieszczaniem czasami zwijam dywan, bo lata razem ze mną. Mata przydaje się tylko (w 1 miesiącu) przy Cardio ABS i Cardio Recovery.
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 12:21   #2546
Werrq
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez perfect_beauty Pokaż wiadomość
na chomiku jest, mogę Ci wysłać na PW linka jak chcesz, mi się właśnie ściąga i zaczynam od poniedziałku
świetnie, ja bym była zobowiązana jakbyś podesłała na weronikawolff@o2.pl )
Stary 2012-05-05, 18:47   #2547
Amelia1223
Raczkowanie

Witajcie
A więc... właśnie skończyłam ostatni trening! Został mi tylko jutrzejszy fit test, którego tak strasznie nienawidzę czy Wy też odczuwacie taką jakąś dziwną presję przed fit testem? Mnie przeraża świadomość, że mam sama ocenić siebie i swoje postępy. No ale mus to mus
Stary 2012-05-05, 20:32   #2548
kuleczka18
Zadomowienie

Wiecie co...a ja zrobiłam pierwszy tydzień i pojechałam na weekend majowy do domu i teściowie 'przyszli' też przyjechali i zaniechałam ćwiczeń jestem tak na siebie wkurzona bo od tygodnia nie ćwiczyłam więc zaczynam od jutra od nowa ale fit test sobie odpuszczę bo wyniki z poprzedniego pewnie niewiele się zmieniły.
Jestem na siebie bardzo zła....nienawidzę długich weekendów!
Do tego nie trzymałam diety w ogóle.
Rowerek-1/40
kuleczka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 21:16   #2549
Werrq
Przyczajenie

Okey ja właśnie ściągam INSANITY, próbowałam z chomika, ale jakoś przeciążony transfer i musiałam korzystać z innych stron, ale juz wszystko mam na dysku. Chciałam zacząć już dziś, ale widzę że wszystko opiera się na 'terminie', dlatego poczekam do poniedziałku. Obejrzałam FIT TEST i poczytałam troche o DIECIE INSANIT'owej i przyznam, że trochę się przeraziłam zarówno jednym jak i drugim! Jednakże postanawiam się poświęcić w imię swojego obwisłego "zadka" i zbędnego tłuszczyku na brzuchu Chyba bardziej przeraża mnie wysiłek, któregoś nienawidzę niż tak naprawdę długość trwania treningu. Słyszałam jednak, że zmęczenie jest tak przyjemne po paru dniach, że aż ciągnie do treningów. Wracając jednak do diety... stosujecie ją? Może macie jakies inne? Czy jecie normalnie czy jak?
Stary 2012-05-05, 21:20   #2550
Werrq
Przyczajenie

Okey ja właśnie ściągam INSANITY, próbowałam z chomika, ale jakoś przeciążony transfer i musiałam korzystać z innych stron, ale juz wszystko mam na dysku. Chciałam zacząć już dziś, ale widzę że wszystko opiera się na 'terminie', dlatego poczekam do poniedziałku. Obejrzałam FIT TEST i poczytałam troche o DIECIE INSANIT'owej i przyznam, że trochę się przeraziłam zarówno jednym jak i drugim! Jednakże postanawiam się poświęcić w imię swojego obwisłego "zadka" i zbędnego tłuszczyku na brzuchu Chyba bardziej przeraża mnie wysiłek, któregoś nienawidzę niż tak naprawdę długość trwania treningu. Słyszałam jednak, że zmęczenie jest tak przyjemne po paru dniach, że aż ciągnie do treningów. Wracając jednak do diety... stosujecie ją? Może macie jakies inne? Czy jecie normalnie czy jak?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości