|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
Cytat:
---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Nie da się. Na odległość, jak była w Pl... Nie da się jej przegadać, jest uparta jak osioł, a my z mamą osiwiejemy z nerwów
|
|
|
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
Błonnik też jadłam
|
|
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
w ramach ćwiczeń skosiłam podwórek. ale żar... teraz jestem czerwona jak burak ale jadę na miasto po zakupy.
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4325 | |||
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() taka pogoda to mi sie podoba ja jestem mega cieplolubnatak pieknie sloneczko smali, az rano sie lepiej wstaje. w nocy spanie przy otwartych dwoch oknach i wszyskich w calym domu....letnie ciuszki ![]() i pranie wspaniele szybko schnie na balkonie-to mi sie podoba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
prawie 2 kg szczescia![]() Zeberko skoro nie widac nic niepokojacego to dobrze,a wieksza dawka podtrzymywaczy nie zaszkodzi w razie czego Cytat:
Sliczny ten Twoj slodziak ![]()
|
|
|
#4326 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim! Uwielbiam taką pogodę, chcę nad rzekę, na wieś, gdziekolwiek, tylko nie w domu! A tu korki przede mną jeszcze... :/
Cytat:
Zresztą po 1 dniu mnie już nieźle złapało. O wiele lepiej się czuję z opalenizną.Cytat:
![]() Mam jeszcze pytanie do Was odnośnie foliku. Czy karmiłyście nim swoich TŻtów? Jeśli tak to jak go dawkować? Tak samo jak i mnie? |
||
|
|
|
|
#4327 | |
|
Konto usunięte
|
Wróciłam z wyprawy nr 1.
Strasznie się wkurzyłam. Musiałam podjechać jednym autobusem, żeby złapać drugi autobus, który jedzie daleeeeko. No i oczywiście kierowca pierwszego autobusu nie pokwapił się punktualnie na pierwszy przystanek (a zaczyna stamtąd, stał dużo wcześniej:/) i nie zdążyłam na ten drugi autobus przez niego, dosłownie uciekł mi sprzed nosa. Musiałam się tarabanić innym, potem przesiadać (a tak bym miała z podjazdem pod przychodnię prawie) - zważywszy, że ciągle krwawię, nie uśmiechało mi się to :/ No ale o KZK GOP (przewoźnik) to ja bym mogła pisać księgi. W każdym razie kardiolog załatwiony. 8 maja mam wizytę (bez całej tej sprawy pierwszy wolny termin to październik....). Ciekawe co mi powie, tak właściwie to nie wiem, czy ma sens do niego iść, no ale jak już mam skierowanie to skorzystam. Zaraz biorę prysznic i idę do internistki po skierowania do poradni genetycznej. Cytat:
Ja znowu muszę uzbierać kasę na mojego dentystę, bo płaci się u niego nieeeeeźle, ale jest super lekarzem, w sam raz dla histeryczek (czyt. mnie). |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4328 |
|
Zadomowienie
|
kto ma słabe nerwy niech nie ogląda http://vod.onet.pl/rozmowy-w-toku,ro...8,odcinek.html warto podsunac osobie ktora chce dokonac aborcji
|
|
|
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33840908]Ja mam to samo, okna uchylone, firanki podwiewają, rano wstaję, to można na bosaka iść do łazienki, a nie że nie chce się wyjść spod kołdry, potem ubieranie się, skarpetki, szlafroki... Uwielbiam lato. Z jednym zastrzeżeniem: że występuje w porze letniej, bo wiosnę też lubię [/QUOTE] ![]() a gdzie to Lucy i Inutil się podziewają?
|
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie lubię kupować ciuchów, bo nigdy nie mogę znaleźć nic ładnego dla siebie. Pokażesz zakupy?
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Barbie pochwalisz się zakupami
|
|
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pewnie poświęcają się swoim maluchom, ciekawe jak Inutil po przestawieniu na mm.
Kunegunda też się coś ostatnio nie odzywała
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
zakupy pokażę jak znajdę aparat. jestem taka padnięta, że nie mam głowy do szukania
a miałam jeszcze płot pomalować
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie dlatego o niej myślę cały czas
|
|
#4336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane!!
Barbie, jestem ![]() U nas bardzo upalnie. Nie przepadam za taką temperaturą, bo nasze strychowe mieszkanie nagrzewa się do +28stopni i jest niefajnie. Prysznicujemy się z Emilą co chwilę. No ale dosyć narzekania - chciało się ciepełka to i jest ![]() W sobotę przyjedzie do nas moja cała rodzinka haa... nie cytowałam i teraz nie wiem, co miałam Wam napisać Z pamięci, wybaczcie: Zeberko - ale masz już dużą dziewuszkę w brzuchu jak ten czas leci ![]() Natalia, reklamacja stanika nie wchodzi w grę, bo nie mam paragonu (poza tym nigdy nie reklamowałam bielizny - można tak? ) Twój Miki jest słodki, ale co te zdjęcia takie małe? ![]() Jakie masz rajstopy w sprayu? ![]() Pani, przykro mi z powodu dziadka ![]() na czym polega ta dieta dukana? slyszałam, że bardzo kontrowersyjna, dlaczego? ![]() Basiu, dużo zdrówka dla Ciebie i Kamilka. No i trzymam kciuki, aby Tobiaszek nie złapał ospy ![]() Berbie, ja zawsze kosiłam trawnik, gdy chciałam się szybko opalić ![]() Perse, kzk gop.....jesteś ze śląska? Fiolusiek....rocznica ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
Cytat:
dzień wolnego, a ta szaleje z takimi pracami.... jakich baterii używasz?duracell? ooo, i się nie odzywa?? nie mamy do niej namiarów??
|
||
|
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
no nie mamy
![]() Lucy wycałuj ode mnie cudowną Emilkę
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
jakoś ostatnio nie potrafię siedzieć, może gdyby w koło nie bylo tyle roboty to inaczej. ale moje podwórko aż prosi się o porządek i remonty więc nie ma szans usiedzieć. zaraz kończę kawę, odwiruję i wywieszę pranie i lecę malować.
|
|
#4339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzieli się na etapy (atak, zrzucanie wagi - w rytmie kilka dni białkowe naprzepiennie z dniami w których je się białko + warzywa, utrwalenie wagi, ostateczna stabilizacja). Białko (np. chudy twaróg, chude mięso, jaja, owoce morza) można jeść bez ograniczeń, więc nie ma głodu. Elimnujesz za to owoce, alkohol; w zasadzie wszystko co nie jest proteiną I pijesz duuuużo wody (minimum 1,5 l)
|
|
|
|
#4340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o miesnie Kegle tez ćwiczyc musze - tylko by nie zapomniec o tym! FIO [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33840908]Wróciłam z wyprawy nr 1. W każdym razie kardiolog załatwiony. [/QUOTE]PERSE! ![]() Cytat:
LUCY! Emi lubi sie przysznicować?taka temperaturka to rzeczywiścue nie fajnie. Ale sie bedzie działo w weekend!!!!!!!!!!!! |
||
|
|
|
|
#4341 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też kupiłam sobie sukienkę później pokażę. Byłam dziś na solarium, hennie, odrazu człowiek się lepiej czuję.
|
|||
|
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś coś apetytu nie mam
Bardziej się zmuszam do jedzenia niż jem ze smaku, pewnie wszystko przez to, że jest gorąco A ja jestem z tych zimnolubnych
|
|
|
|
|
#4343 |
|
Wtajemniczenie
|
Lucy fajnie, że rodzinka Was odwiedzi. Zaimprezujecie
![]() Eseska jak się czujesz? Gdzie Inutil
|
|
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
MAKSI! dzięki ze pytasz!
Nie moge narzekać - typowo ciązowo - to dobrze. tylko jakos tą temerature źle znoszę. ale to moze dlatego ze jeszcze w dzinsach chodze i pełnych butach bo nie moge letnich odnaleźć w ferworze przeprowadzki
|
|
|
|
|
#4345 |
|
Wtajemniczenie
|
sukienka
|
|
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stwierdzam, że szkoda się męczyć, przecież przegrzewanie też nie jest zdrowe. Muszę się zaopatrzeć w jakieś nowe legginsy bo mi bedzie wygodniej niż w spodenkach
|
|
|
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
MAKSI! ładniutak! a Ty w niej gdzie?
FIO! ja tez bym chodziła tylko nie moge butów letnich znaleść! A Ty jak sie czujesz? brzusiu ju z widac? Edytowane przez eseska Czas edycji: 2012-04-30 o 18:43 |
|
|
|
|
#4348 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#4349 | ||
|
Konto usunięte
|
OK, to mam skierowania i do poradni genetycznej. Więc plan na dziś wykonany. Tak w ogóle to przejeżdżałam dzisiaj obok tej poradni, chyba się tam przejadę wcześniej z tymi skierowaniami, bo w razie czego (jakby brakowało jakiejś pieczątki czy coś) nie chcę stracić terminu.
Kardiolog 8 maja, poradnia gen. 4 czerwca. Pogoda jest boska, ale co z tego, jak opalać się za bardzo nie mogę z tym potopem Ani nawet za dużo chodzić ;( A przy tej cyklonaminie znowu się nie mogę napić piwka Wiatr w oczy cały czas.Cytat:
Cytat:
Tak jest. |
||
|
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
klasycznie
![]() (mamy taką samą wagę łazienkową, ale ja swojej nie lubię )
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

ogólnie nie jestem przekonana do jakichkolwiek suplementów. muszę chyba się przeprosić w kocu z folikiem
to przekonajcie ją jednak do badań....

A ja już męczę się z 6 lat z jedną ósemką i łudzę się, że jednak mi wyrośnie, gdybym to wiedziała to wcześniej bym się jej pozbyła