|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cześć.
U mnie ładna pogoda i dzisiaj chyba pojadę w góry.
|
|
#2732 | |
|
Raczkowanie
|
Ja przypadkiem kiedyś ją okryłam jak szłam po domestos czy coś takiego z mamą a teraz co chwilę tam jestem
![]() Cytat:
![]() Ja jakoś nie mam zaufania do Essence, jeśli chodzi o lakiery do paznokci. W sumie z tej firmy niewiele rzeczy mnie zachwyciło... U mnie też ![]() TŻ musiał gdzieś pojechać i zastępuję go w pracy Jestem kierownikiem serwisu aut francuskich![]() Wczoraj przyjechaliśmy do krk koło 18 i postanowiliśmy skoczyć do Factory bo jest tuż za rogiem i co tam się działo.. W Housie/Croppie/Reserved i mohito ( w jednym sklepie te firmy były) Była wyprzedaż -50% od najniższej ceny i poprostu syf... Ludzie rzucili się jak szaleni, ja tam chodziłam z godzinę i znalazłam aż jedne spodnie, które wzięłam bo w sumie za 30 zł mogą być, TŻ2 koszulki... Ale to jak to miejsce wyglądało.. Byłam przerażona ![]() Ja mam narazie ograniczone spamowanie, jedynie nabalsamowałam się, bo woda tutaj okropnie wysuszająca jest. Podkradłam TŻ balsam i chyba będę musiała od niego odgapić i kupić taki sam
|
|
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wstałam specjalnie o 7 na badania, teraz wróciłam [pieszo] i dzwonią do mnie z laboratorium, że musze za tydzien rpzyjsc jeszcze raz, bo laboratorium ten tydzien ma wolne a probki nie moga tytle zwlekać. Grrrrr, a tak miałam ochotę pospać
ale nic, przede mną ABSik,hula hop, może troche rowerek jest taka piękna pogoda, aż marzyu mi się wyskoczyć w sandałkach i szortach lub spodnicy - no ale niestety ;(
|
|
|
|
#2734 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Ale miałam miły weekend ![]() Dziewczyny, które używają depilatora, jak często to robicie? Ja bardzo dokładnie wydepilowałam nogi w sobotę po południu, dosłownie ani jednego włoska nie było. Dziś rano, po prysznicu, zabieram się za balsamowanie nóg, a one znów do depilacji się nadają Codzienne depilowanie nóg mi się nie uśmiecha. A ja przez weekend tylko na podstawach jechałam (makijaż, demakijaż, mycie, kremowanie twarzy, balsamowanie, krem na dłonie i stopy), dziś muszę zaraz wyjść, ale jak wrócę to sobie pospamuję (mam jednaj wolne na długi weekend |
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was po kilku dniach kijowej formy
![]() ![]() Pomalowałam dzisiaj pierwszy raz w sezonie paznokcie u stóp na mój ulubiony amarantowy róż ![]() Planuję dzisiaj zrobić pizzę a z dbania o siebie w zasadzie nic szczególnego, 2 dni temu robiłam sobie duże spa:peeling i maseczkę Dermaglinu z miętą i rumiankiem na twarz, odżywkę na włosy,moczyłam stopy w soli oliwnej, nakładałam balsam do ciała itp. także zajęłam się sobą porządnie
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka ja depilowałam raz w tygdoniu
Zazwyczaj w piątki i co piątek poprawiałam![]() Teraz znowu trzeba depilator wygrzebać do golenie maszynką co 2 dni mi się nie uśmiecha
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Ja użyłam mojego depilatora z 2 razy
mój prog bolu jest niestety tak pokićkany, ze zalewałam się łzami w trakcie depilacji xD ja od jakiś 7 lat golę się maszynką co drugi dzien [ w lato codziennie] i idzie mi to juz tak szybko, że nie bede kombinować xd
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-04-30 o 13:57 |
|
|
|
#2738 |
|
Zadomowienie
|
A ja się zastanawiam (bo ostatnio używałam na zmianę maszynki i depilatora, poza tym depilowałam się rzadziej, bo jak wiadomo długie spodnie/rajstopy) czy to może włoski, które rosną nierównomiernie, albo część włosów złamałam zamiast wyrwać i powiedzmy, że za tydzień/dwa będzie mi wystarczyła depilacja raz w tygodniu, bo depilowanie nóg co 2 dni depilatorem mi się nie uśmiecha
|
|
|
|
#2739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że masz rację. Początkowo pourywały/połamały Ci się włoski i teraz po kilku depilacjach już będziesz miała gładkie nogi na dłużej. Bo niemożliwe, żeby wyrwane włoski odrastały 2 dni ![]() Ja mam to szczęście, że nawet po goleniu mam spokój na kilka dni, bo włoski mi słabo rosną a jak już to jasne i delikatne ![]() Ale mi się nudzi, chciałabym od rana pochodzić po KRK a zamiast tego, czekam do 17 aż mój skończy pracę... No, ale rozumiem. Tylko czemu praca na warsztacie jest taka nudna
|
|
|
|
|
#2740 |
|
zawsze mam racje
|
ghana: też nie lubię niedzieli
Taki dzień ni w lewo ni w prawo, wszędzie pełno ludzi- w parku, kinie, sklepach i nic się robić nie da. lenka: wszystko od tego zależy w jakiej włosy są fazie wzrostu. Też kiedyś sądziłam, że np nie da się nóg robić kremem, bo i tak zaraz odsrastają, a po prostu za szybko je robiłam kremem, jak nie wszystkie włoski miały jakąś długość i efekt był marny. Teraz maszynką golę, niestety zabawa codzienna czy co dwa dni- zależy jaka część ciała, bo na udach jakoś mi wolniej rosną. -- Ale jestem dzisiaj ściorana, chcę już wieczór i spa
|
#2741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nawet jak mam bardzo krótkie/jasne włoski to depiluje się bardzo dokładnie. Całe szczęście, że na udach odrastają dużo wolniej. Ja łydki depiluję najczęściej, uda raz na 3 tygodnie nawet. A z racji tego, że ciepło się zrobiło na okres lata zawieszam suplementację na włosy. Od jutra miałam zacząć, ale rok temu jak piłam pokrzywę i skrzyp to mi dużo szybciej odrastały włosy, więc teraz zawieszam picie pokrzywy, skrzypu, drożdży, tranu i multiwitaminy do końca sierpnia...
|
|
|
|
|
#2744 |
|
Zakorzenienie
|
oj ale tu cisza., ale wiadomo każdy korzysta z pięknej pogody
ja dzisiaj widziałam się z przyjaciółką, właśnie wróciłam i nogi to już mi wysiadają. MIałam dzisiaj nabity niezły dystans. Chwilę posiedzę przed komputerem i pójdę zrobić sobie długą kąpiel z olejkiem z sephory - coś na zmęczone i obolałe nogi ![]() poza tym dostałam zaproszenie do klubu -dziękuję bardzo, muszę się w ogole rozeznać na czym to polega xD ________ marzy mi sie przeokrutie taki tatuaż <3 ♥ przez ostatnie dni troche się naoglądałam dziarek, koleżanka robi i cały cza sjej pomagam w szukaniu czegoś fajnego xD Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-04-30 o 21:09 |
|
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
I w ogóle kusi mnie by skorzsytać z rosmanowej okazji na jakiś podkład.. Przy niektórych to -40 procent daje nawetr 20 zł mniej
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj musiałam ratować się jakimś pudrem mamy xD
|
|
|
|
|
#2747 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
A ja dzisiaj mam dzień lenia
![]() Polezalam w lozku, poszlam na spacer z psem, odpoczelam sobie zaraz idę się wyspamowac do lazienki, poleżę sobie w wannie... ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- A właśnie jakie podkłady są w promocji? O co chodzi?
|
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Rimmel, Wake Me Up, Podkład, Pełna oferta - Manhattan, Perfect Adapt Podkład, Pełna oferta - Astor, Perfect Stay, Podkład, Pełna oferta - Maybelline, Affinitone, Podkład, Pełna oferta - L’Oreal Paris, True Match, Podkład, Pełna oferta - Max Factor, Ageless Elixir, Podkład, Pełna oferta - Bourjois, Healthy Mix, Podkład, Pełna oferta - Wibo, Pure Mineral, Fluid, Pełna oferta ja wzięłam ten z burżuja Ale na waku dziewzyny podawały kody i tak się zastanawiam czy lepiej tego z l'oreal nie brać![]() Okazja jest naprawdę fajna..
|
|
#2749 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Wydaje mi się, że dobry podkład wybrałaś... a jaką masz cerę?
Miałam ten true match no i lubi osadzać się na brwiach, tworzy na mojej buzi maskę. Z tym, że ja mam cerę suchą. Nawet teraz mam na niego kupon w SP, ale nie kupię go na pewno, o nie
|
|
|
|
#2750 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
Ja dopiero po 11 godzinach pracy... Co do depilacji, ja gole nogi depilatorem co 8-10 dni, tylko że praktycznie cały rok tak mam wiec wiadomo że jak reguralnie sie urzywa depilatora ta te włoski odratają wolniej. Nie gole ud bo mam takie jasne w miate włoski i jest ich nie az tak dużo że uważam że tego nie potrzebuje. Wczoraj wieczorem Farbowałam włosy na jesienny liść z Joanny i chłopakowi zrobiłam blond pasemka na irokezie bo jemu to pasuje i nie wygląda tandetnie, a do tego przycinanie włosków golarką do strzyżenia dodatkowo było... Ja ze swojego koloru nie jestem do końca zadowolona i jak tylko zrobie fotke to ocenicie.... Miłego wieczorku
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
szan a
Cytat:
O ile znajdę go jeszcze w rosmanie Bo promocja jest do 6 maja a ja jestem skazana chwilowo na jednego rosmana
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2012-04-30 o 21:43 |
|
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a poza tym mam juz mietowy cien do powiek i nie moge sie doczekać keidy się nim umaluje ![]() ++moje skromne spamowanko - kąpiel w olejku sephora, depilacja, peeling ciała, olejek skin so soft po kąpieli, na twarz cetaphil,usta alterra rumiankowa, krem do rąk też alterra, no i maluje właśnie paznocie u stóp essence colour&go - modern romance
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-04-30 o 22:11 |
|
|
|
|
#2753 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypróbuję mimo wszystko![]() Cześć ![]() Pogoda znowu nas rozpieszcza Ja sobie wczoraj tak spaliłam rękę jedną spać nie mogłam
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
A ja się golę maszynką. Mam jeszcze gdzieś mój krem z Veet i może z niego też zacznę korzystać. ![]() Wczoraj byłam w zamku Książu, a dzisiaj to nie wiem. ![]() Mój Tż. pracuje w święta i ma dopiero piątek i sobotę wolną, a wtedy pogoda ma się popsuć.
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
|
|
|
|
|
#2757 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
czesc
Cytat:
![]() ja na szczęście smaruję się spf50
|
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja równiez korzystam z cudnej pogody Dziś mam zamiar się fajnie opalić, wieczorem koleżanki wpadają Jutro niestety zaliczenie ;/ Miłego dnia!
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dopiero co się ogarnełam i przebrałam z piżamy, bo znajomi wpadają na jakieś ognisko czy coś
dzisiaj jest tak niesamowicie duszno, że nawet ja nie mam na nic siły [chociaż abs zrobiłam dla spokoju sumienia xD] Miłego popołudnia dziewczyny |
|
|
|
#2760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ehh ja się do abs zabieram gdzieś od miesiąca :P czas zacząć coś z sobą robić bo wakacje i bikini się zbliżają hihi ![]() w Poznaniu też pół dnia było strasznie duszno a teraz pada
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

ale nic, przede mną ABSik,hula hop, może troche rowerek