|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
edyta - tu masz swatche kilku odcieni, miedzy innymi ten niebieski
![]() http://www.kissandmakeup.tv/2008/11/...review_76.html
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hosenko gratuluje zerowych zakupow ![]() ksiezniczko podoba mi sie twoj pomysl ze ikonkami na tak i nie
|
|
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
cuciola - faktycznie, ten tez bardzo podobny do tego w avatarze
|
|
#4354 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja może podpytam mamy o te kwiatki a jak nie to coś poczytam na necie nigdy nic w jej ogródku nie robiłam i nie mam zamiaru, nie wiem jak w ogóle mogła sobie pomyśleć że mogłabym tak zrobić zazdroszczę ogródka a mi się marzy piękne oczko wodne Cytat:
![]() ja też biała jak córka młynarza ale ja to chyba nie mogę się opalać co? a tak super cieplutko jest fajnie że TŻ coraz lepiej się czuje Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bilans ładny ![]() Cytat:
![]() muszę obadać to ciasto może szybko się robi w czwartek może przyjadą do mnie dziewczyny z którymi pracowałam a nie chce mi się piec ciasta i w ogóle kręcić po kuchni kiedy jest teściowa i siostra TŻ no ale i tak muszę jakieś przystawki przygotować i coś na grilla macie może jakieś błyskawiczne przepisy?
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe
![]() Bilans bardzo udany Szkoda tylko, że i tak masz więcej na + niż na - ... Ten kawowy? Dla mnie strasznie śmierdzi Super bilans ![]() Fajne To teraz zużywaj
|
|
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
Na paczki ze współprac nie mam za bardzo wpływu
Mam nie odbierać?
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjecia ze slubu:
|
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do grilla świetnie się sprawdzają tzatziki. Ten Fakt, śmierdziuchowy jest, ale brązuje rewelacyjnie jak dla mnie - bez smug chyba jako jedyny, który miałam.
|
|
|
|
|
#4360 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
bardzo ładnie wyglądałaś. dziękuję za podpowiedź w sprawie cieni a nie wiecie jakim cieniem można uzyskać granat na powiece ![]() bo kupiłam niby granat z essence a na powiece wygląda jak niebieski jasny cień |
||
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam pocytowane mnóstwo Waszych postów i wszystko mi zniknęło.
Zbiorowo gratuluję Wam ładnych bilansów , jakoś ten kwiecień w miarę fajnie nam poszedł. ![]() Ale letnia pogoda. i odpoczywam. Myślałam, że cały ten tydzień będę w domu, ale jednak w nocy ze środy na czwartek jadę do Warszawy. Nigdy nie byłam, mam nadzieję, że nie zginę.
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
No ja wiem, ale jednak bardzo dużo kosmetyków Ci dochodzi
Więc mimo iż bilans super, bo zbiór się rozrasta...Cytat:
Ja lubię ten. Właśnie muszę się po niego wybrać na dniach.Tylko żebyś sobie w maju nie odbiła Lecę na grilla
|
|
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
aktogimko daj znac potem jak bylo.
Ja tez nigdy nie bylam a chcialabym jechac zeby tez troche Polski pokazac Tz-towi. |
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko trzeba uważac bo od dziś jest masakra komunikacyjna
|
|
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam bilans kwietniowy
Bilans kwietnia. Zużyte:
Zakupy:
Otrzymałam:
Zauważyłam, że co miesiąc bilans psuje mi AVON, bo odkąd jestem konsultantką zawsze domawiam coś żeby nie stracić rabatu albo daję się skusić na „promocje”… Muszę coś z tym zrobić, bo to tylko psuje moje statystyki i wpędza mnie w zapasy
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-04-30 o 19:04 |
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pogoda
Właśnie siedzę z laptopem na tarasie i oddycham świeżym wiejskim powietrzem ![]() Byłam dziś na mieście i skusiłam się na paletkę z My Secret turkusową i turkusowy lakier Wrzucam bilans, chyba nic już dzisiaj nie zużyję. Zużycia kwiecień: 17 - Herbapol Wrocław, Baifem, Pianka do higieny intymnej łagodząca podrażnienia. - Yves Rocher, Jardins du Monde, Żel pod prysznic z kwiatem lotosu - Blend-amed pasta do zębów - olejek pomarańczowo-brzozowy Alterra - krem do twarzy AA Wrażliwa Natura 20+ na dzień - korektor antybakteryjny Essence - Oriflame, Nature Secrets, Złuszczający żel pod prysznic z energetyzującą miętą i maliną - Oriflame, HairX, Repair Therapy, Split - End Serum, Regenerujące serum na rozdwajające się końcówki włosów - maska do włosów Gloria - kojący krem do stóp Oriflame - Fenjal, Intensive, Creme Deo Roll – On, Dezodorant w kulce - krem do rąk masło kakaowe Ziaja (wymiana) - Delia, Dermo System, micelarny płyn do demakijażu - Oriflame Neon, pomadka (wymiana) - Oriflme Neon, lakier (wymiana) - Ziaja, masło kakaowe krem do rąk (wymiana) - Oriflame Delicacy krem do rąk (oddany) Próbki: 2 - Vichy, krem Normaderm - Ziaja, maseczka oczyszczająca saszetka Przyszło: 6
U mnie jak zwykle bez szaleństw. Poza dzisiejszą paletką i lakierem, ale rzadko sobie robię takie zachcianki, więc należało mi się Zmykam się pakować, bo jutro o 5.30 wyjeżdżamy z TŻ do Torunia |
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
zywieczdroj, miłego wyjazdu!
Bilansuję się. zużyte - 7 1. Rossmann Isana Hair, odżywka wygładzająca z olejkiem z Babassu, 300 ml 2. Intimea (Biedronka), ochronna emulsja do higieny intymnej, 500 ml 3. Yves Rocher, Jardins du Monde, żel pod prysznic Ziarna kakao, 200 ml 4. Yves Rocher, Arnica Essentiel, krem nawilżający do rąk, 75 ml 5. Lirene Dermoprogram, balsam brązujący do jasnej karnacji, 250 ml 6. Laura Conti Face Care, ogórkowa maseczka nawilżająca, 10 ml 7. Cien, bezacetonowy zmywacz do paznokci, 200 ml kupione - 6, wydane - 55,80 zł 1. Yves Rocher, Beaute Des Mains, intensywnie odżywczy krem do rąk, 50 ml 2. Yves Rocher Pure Calmille, delikatny peeling do twarzy, 75 ml 3. Joanna, Rzepa, kuracja wzmacniająca, 100 ml 4. Wellness&Beauty, żel pod prysznic czarny pieprz i kardamon, 200 ml 5. Wellness&Beauty, kremowy żel pod prysznic liczi i kwiat róży, 200 ml 6. Syoss Silicone Free Repair & Fullness, szampon do włosów normalnych po zniszczone, 500 ml Gdyby nie zachcianki z Rossmanna, które poszły do pudła z zapasami, to miesiąc byłby całkiem fajny. YR i Joanna Rzepa już w użyciu. I nawet poszalałam ze zużyciami.
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze jedno zużycie: koncentrat antycellulitowy z Eveline
![]() W maju będzie mniej zużyć
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
Zapomniałam napisać - Cuciola pięknie wyglądałaś na ślubie
|
|
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie ostatnie zużycie kwietnia - 2 fazowy płyn do demakijażu oczu YR
Cuciola bardzo ładnie wyglądałaś
Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-04-30 o 21:24 |
|
|
|
#4371 |
|
Konto usunięte
|
Oddałam mamie bazę Virtual.
Jeszcze maja nie ma, a ja już mam 3 rzeczy na minusie
|
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie z kolei na odwrót. Mam chyba z 5 opakowań które świecą pustkami a jeszcze na dnie coś sie kryje
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
OJ chyba nie ulegnę pokusie w Naturze
Od 4.05 w promocji będą żele Fruttini - 5,59 (zamiast 13,99) ![]() Nawet dzisiaj patrzyłam na nie, bo od dłuższego czasu mnie korcą
|
#4374 |
|
Konto usunięte
|
To ja może jeszcze zadeklaruję przewidywane zużycia na maj:
- szampon Ziaja - żel Oriflame - mus do ciała Avon - peeling do twarzy Avon - tonik Oriflame - maska Lorys (o.O) - płyn micelarny Yves Rocher - pasta do zębów Colgate To chyba na tyle, zobaczymy, czy coś jeszcze się uda
|
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Koniku zuzycia ladne ale Avon faktycznie psuje bilans...no i 4 masla...
zywieczdroj bardzo ladny bilans, brawo! aktogimka no wyszlas na 0 ![]() Powinnam zuzyc w maju: -probki avon -pianka do wlosow -zel Avon senses -BV krem do stop -zel do twarzy Be beauty -podklad Catrice photo finish -tusz False lash effect Max factor -blyszczyk Essence stay with me -peeling kawowy probka z wymianki |
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
ślicznie
![]() Cytat:
![]() mój bilans kwietniowy: kupione 1. woda grace w kulce ori - 9,90 2. tender care wiśnia ori - 7,62 3. balsam po depilacji joanna - 6,39 4. krem do biustu - 21,45 - niestety konieczność ![]() 5. płyn do jamy ustnej - 5,99 6. lakier sensique - 6,19 - zachcianka wydane - 57,52 zużyte: 1. płyn do prostowania włosów marion 2. żel aloesowy 3. odżywka do rzęs my secret 4. oliwka babydream 5. balsam po depilacji ori 6. krem do stóp ori 7. krem pod oczy aqua rhythm ori 8. płyn do płukania jamy ustnej 9. żel do mycia twarzy rejuvenate uważam że nie jest jeszcze aż tak źle
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie maj będzie raczej słaby. Przewiduję tylko (a możliwe, że nawet to nie wyjdzie):
- hydrolat oczarowy - żel pod prysznic borówka i wanilia Alterry - żel punktowy Best - szampon jajeczny Joanny - krem-żel do stóp BeBeauty - szminkę hydra extreme Maybelline - olejek myjący drzewo herbaciane - maseczka do włosów Radical - żel rozgrzewający Rebuild |
|
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak oceniasz ten krem?
Cytat:
![]() Udanego wyjazdu Ja planuję na maj 12 zużyć. Z zakupów krem do rąk i samoopalacz. Poza tym ewentualnie jakieś zachcianki... |
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie ten kupon http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/oferta/2496/30-platkow-kolagenowych (nie wiem, czemu w linku są płatki kolagenowe
) - super oferta i w zasadzie potrzebne mi obie rzeczy, bo kurację Nail Tekiem robię regularnie co jakiś czas (a obecnego mam ok. 1/3 buteleczki), a przyspieszasz wysychania lakieru mam tylko jeden, końcówkę.EDIT: Jakby kogoś interesowało, to widzę że w ofercie mają też inny zestaw na promocji: http://kajuba.pl/pl/nail-tek-zestaw-...dation-ii.html Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-05-01 o 17:48 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

nigdy nic w jej ogródku nie robiłam i nie mam zamiaru, nie wiem jak w ogóle mogła sobie pomyśleć że mogłabym tak zrobić
a mi się marzy piękne oczko wodne
Ale rehabilitacja coraz lepiej mu idzie.
a tak super cieplutko jest 

no ale i tak muszę jakieś przystawki przygotować i coś na grilla
Mam nie odbierać? 

Zbiorowo gratuluję Wam ładnych bilansów