Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-01, 19:37   #2761
Nattiv
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez kotek6 Pokaż wiadomość
hej

tak jak obiecałam wklejam na razie zestawienie tego co mam
KOLOR PRZEWODNIU RÓŻ MOTYW PRZEWODNI MOTYLE
no może nie całego co mam ale większości wiele rzeczy nie da się przedstawić bo nie mam zdjęć np dekoracji :/ nie mam bukietu (nadal myślę ale kolor będzie taki jak na tym małym bukieciku ), te motylki po prawej to moje zawieszki na wódkę (oczywiście różowe) moja suknia na mnie i na jakieś tam dziewczynie z neta babeczki to moje podziękowanie dla gości będzie stało przed każdym talerzem ewentualnie jak znajdę pudełeczka to goście dostaną je do domu na odchodne babeczki są z kawałkami truskawek
do załatwienia milion sprawa ale powoli się ogarniam w tym tygodniu noclegi garnitur tż i zmusić naszą kościelną dekoratorkę by zgodziła się współpracować z moją dekoratorką (ta nasza kościelna dużo kasuje i robi bardzo bardzo brzydko)
teraz znikam was czytać pewnie na połowę postów nawet nie odpiszę ale w stresie łącze się z przyszłymi pm
za zestawienie

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 19:40   #2762
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

wklejam wam fotki z naszej dzisiejszej wyprawy w gratisie także my :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06297.jpg (188,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06287.jpg (99,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06234.jpg (184,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06254.jpg (103,4 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06276.jpg (104,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06279.jpg (73,7 KB, 102 załadowań)
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 19:58   #2763
kindziulindzia
Zakorzenienie

jakieś obce dziewczyny do mnie piszą czy po ślubie nie odsprzedam im swojej sukni myślałam, że mi gorzej pójdzie
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 20:09   #2764
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
O jak pięknie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
jakieś obce dziewczyny do mnie piszą czy po ślubie nie odsprzedam im swojej sukni myślałam, że mi gorzej pójdzie
No widzisz. Ja to się nie dziwie. Twoja suknia jest taka śliczna, że pewnie PMki będą się bić o nią

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 20:13   #2765
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Hej

Chyba mnie jeszcze pamiętacie Nie odzywałam się bo jakoś nie było ostatnio czasu, na pierwszy ślubny zakup to laptop więc dlatego moge was czesciej podczytywac ale i tak za duzo czasu na to nie mam a szkoda bo ciagle o was mysle i zastanwiam sie jak wyglądały kolejne śluby

Chyba nie ma sensu pisać juz tak spoźnionych życzen PM z 28 kwietnia ale mam nadzieje że sluby były piękne a wesela udane do samego rana
malwus, powiedz płaciliście ten ZAIKS?? jeśli tak to gdzie i za ile się to robi

Cytat:
aż zapachniało lasem...podobało wam się w Suścu?

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
kochana, ja miałam kilka wiadomości w tym temacie, jedna dziewczyna to nawet chciała pożyczyć

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 20:15   #2766
kotek6
Rozeznanie

(kicia) ślicznie wyglądacie
kindziulindzia nic tylko się cieszyć a to świadczy o tym że wybór sukni był jak najbardziej trafny bo wszystkich zachwycasz
dziękuję dziewczyny za wszystkie miłe słowa

tak sobie właśnie myślę o Ewusi że pewnie się denerwuje co i jak pójdzie i tak się poczułam jakbym to ja już była bardzo bardzo blisko tego dnia czytanie o całych tych przygotowaniach zbliża nie do was czuję jakbyśmy się znały tak prywatnie i przezywam śluby i ślubne wasze rozterki

ślub 07. o7. 2012
kotek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 20:21   #2767
Kabriela
Zadomowienie

Cześć dziewczyny, muszę odpowiedzieć a propo mówienia przysięgi, z tego co wiem po naukach i co nam Ksiądz powiedział, to to, że nie można mówić przysięgi z pamięci, ponieważ jest to tekst, który należy powtarzać po Księdzu i to bardzo dokładnie, ponieważ ta przysięga ta deklaracja jest najważniejszą deklaracją Waszego życia i musi być wypowiedziana i powiedziana słowo w słowo za Księdzem.
Do takiego stopnia, jest to ważne, ze Ksiądz właśnie nam opowiadał jak jedna Panna Młoda w dniu ślubu koniecznie chciała wszystko sama i niestety w musiała powtarzać kilka razy po księdzu słowa przysięgi bo ciągle przekręcała słowa....
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-01, 20:26   #2768
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
aż zapachniało lasem...podobało wam się w Suścu?

nio pięknie tam jest tylko gorąco okropnie dziś

Stary 2012-05-01, 20:38   #2769
Kabriela
Zadomowienie

My akurat w Vistuli niestety nie dostaliśmy żadnego fajnego garniaka dla mojego TŻ, w ogóle nie było niczego fajnego i ja sie szczerze załamałam. Na szczęście jednak znaleźliśmy fajny salon New... i tam sobie coś upatrzyliśmy, ma być już pod koniec maja...
Stary 2012-05-01, 20:39   #2770
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kotek6 Pokaż wiadomość
hej

tak jak obiecałam wklejam na razie zestawienie tego co mam
KOLOR PRZEWODNIU RÓŻ MOTYW PRZEWODNI MOTYLE
no może nie całego co mam ale większości wiele rzeczy nie da się przedstawić bo nie mam zdjęć np dekoracji :/ nie mam bukietu (nadal myślę ale kolor będzie taki jak na tym małym bukieciku ), te motylki po prawej to moje zawieszki na wódkę (oczywiście różowe) moja suknia na mnie i na jakieś tam dziewczynie z neta babeczki to moje podziękowanie dla gości będzie stało przed każdym talerzem ewentualnie jak znajdę pudełeczka to goście dostaną je do domu na odchodne babeczki są z kawałkami truskawek
do załatwienia milion sprawa ale powoli się ogarniam w tym tygodniu noclegi garnitur tż i zmusić naszą kościelną dekoratorkę by zgodziła się współpracować z moją dekoratorką (ta nasza kościelna dużo kasuje i robi bardzo bardzo brzydko)
teraz znikam was czytać pewnie na połowę postów nawet nie odpiszę ale w stresie łącze się z przyszłymi pm
Suknia piękna, fryzurka też super! Lubię to
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 20:40   #2771
Kabriela
Zadomowienie

Do ślubu zostało mi równe 3 miesiące i 30 dni....WOW!!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-01, 20:43   #2772
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Hey, wszystkie relacje weselne i fasolkowe przeczytane
Wczoraj byliśmy na spotkaniu z poradni i powiem wam, że jak na początku było fajnie, to potem było coraz gorzej, bo powiedziałam, że zażywam tabletki anty. Babka jechała cały czas po mnie, mówiła, że kobiety, które zażywają te tabletki to zabijają zawsze zarodek, że są nienormalne, że nie mają miesiączki tylko sztuczne, wywołane krwawienie itp. Ogólnie wyszłam zbluzgana. Na drugie spotkanie nie kazała nam przychodzić bo powiedziała, że bez sensu jest prowadzenie kalendarzyka skoro zażywam tabletki. A na karteczce pisze, że trzeba mieć wszystkie pieczątki więc teraz nie wiemy co powie na to ksiądz. Miałyście taką sytuację?
Dzisiaj zrobiliśmy sobie obiadek piknikowy. Pojechaliśmy na łono natury i zrobiliśmy sobie grilla przyjemnie, ale troszkę parno.
Może idźcie na następne spotkanie do innej parafii. Nam babka powiedziała, że oni mają dużo chętnych i możemy iść na drugie do innej parafii albo umówić się wcześniej. A jak Was zapytają czemu przyszliście na drugie gdzie indziej niż na pierwsze to zawsze możecie powiedzieć, że terminy wam już nie pasowały.

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny, wszyscy mają identyczną opinię poza rodzinką TŻta. A najbardziej wkur***ia mnie to że kolejny raz jest tak jak jego matka chce i jeszcze ja jestem zła.
Mało tego nie mówiłam Wam co było jak jechaliśmy na degustację tortów- bo oczywiście ona z nami była
Za 2 tyg jest komunia u rodziny TŻta, kuzynka teściowej ma komunię syna. I będzie tam w sumie 50% osób które zapraszamy z rodziny TŻta. Rozdalibyśmy tak ok 18 zaproszeń. Więc mówię przy niej że dobrze się składa bo będzie na raz, że fajnie. Na co ona oburzona, że ABSOLUTNIE nie wypada w ten sposób dawać. Możemy zabrać tej rodzinie która organizuje komunię CO NAJWYŻEJ, a reszcie trzeba dać osobiście u każdego w jego własnym domu.
Po prostu miałam milion na piecu.
I standardowa gadka TŻta: że ja przesadzam, że stawiam go między młotem a kowadłem. Ja mu mówię: od teraz powinieneś stawać za mną co by się nie działo i bronić NASZEGO a nie co powie mamusia.
I co? I wyszło jak zwykle.

Szkoda mi w ogóle słów. Jechałam po niego po południu jak jechaliśmy nad ode i on do mnie: to wejdź i się przywitaj (z tymi gośmi których nie pozwolila zaprosić) odpowiedziałam mu: NIE. A on na to: to ja przyjadę na zalew autem. I na miejscu do mnie mówi: ale jesteś dzikus, nawet przywitać sie nie mogłaś...
Wody mi odeszły i skończyłam temat.

Jak dotrzeć do tego człowieka?
Musisz chyba z nim poważnie porozmawiać. U mnie co jak co możemy się nie zgadzać, ale przy rodzicach jedno za drugim stoi murem, ewentualnie na osobności rozwiązujemy swoje różnice zdań. Nie może tak być, że Tż cały czas staje po stronie mamy zwłaszcza, że moim zdaniem to ona racji nie ma.

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
aleś mu pojechała podoba mi się

ostatnio też miałam taką sytuację na urodzinach teściowej. Wszyscy nagle zaczęli robić plany dotyczące wesela. A bo to jeden ma urodziny w tym dniu i trzeba by sto lat jakieś, to druga ma urodziny na drugi dzień więc po 12 trzeba by znowu sto lat itp. A ja siedziałam i patrzyłam na to żałosne widowisko i nawet nie chciało mi się tego wszystkiego komentować. Aż w pewnym momencie teść mówi: jak panna młoda pozwoli to zespół zaśpiewa sto lat a jak nie to blada.

Maruda jak tam?
Mi ostatnio kuzynka w święta też chciała wydawać dyspozycje, że chce siedzieć ze swoją siostrą, że mogłaby koło mojej przyjaciółki bo z nią by się mogła dogadać. Ja siedziałam i przytakiwałam jej, a i tak zrobię co będę uznawała za słuszne.

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dziewczynki z wielkim trudem napisałam dzisiaj 4 strony nie dam rady się chyba bronić w czerwcu a nie chcę się bronić przed ślubem
A nie możesz w lipcu?? Ja mam własnie taki plan, że obronię się koło 20 lipca.

Dziewczyny zbieram się do zakupu zaproszeń. Na dniach to zrobimy. Tż postanowił łaskawie uzupełnić listę gości i powpisywał sobie osoby towarzyszące kuzynów z imienia i nazwiska. Dla mnie to jest paranoja, że dziewczyna kuzyna, swoją drogą 16 letnia, z którą jest może pół roku jest wypisana. Ja rozumiem na stoliku, ale bez przesady na zaproszeniu. Jak ja byłam na weselu kuzynki Tż to na zaproszeniu była osoba towarzysząca i to jakoś mogłam przeboleć mimo, że mnie znali, ale bez przesady jak zobaczyłam na stoliku imię i nazwisko Tz i napis osoba towarzysząca to myślałam, że padnę.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 20:57   #2773
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
kochana, ja miałam kilka wiadomości w tym temacie, jedna dziewczyna to nawet chciała pożyczyć
to to już hardkor

jutro jedziemy zrobić ostatnie zakupy czyli pasek i mucha dla TŻ a dla mnie jakieś perfumy tylko ni cholery nie wiem czego szukać chciałabym coś świeżego i nie duszącego

kotek za zestawienie nasz śliczną suknię

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

ewusia majówko nasza kochana

oby ten dzień był najpiękniejszym dniem w Waszym wspólnym życiu, oby Wasza miłość przetrwała jak najwięcej cieszcie się z tego dnia i zapamiętujcie każdy ułamek ceremonii i wesela
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 21:04   #2774
Kabriela
Zadomowienie

Wszystkim Pannom mającym jutro powiedzieć sakramentalne "TAK" życzę dużo szczęścia na nowej drodze życia, dużo miłości i uśmiechu dla nowego wspólnego życia.
Stary 2012-05-01, 21:04   #2775
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Melody_ mam pytanko W Twoim zastawieniu zauważyłam długi welonik typu hiszpanka<tak to się chyba zwie> Jesteś juz na niego zdecydowana? Bo ja w sumie mam dość podobną suknię, w sensie że prosta i paseczek z brylancikami w pasie i zastanawiam się właśnie jaki dobrać welon. W Twoich inspiracjach wygląda to pięknie Mi tez najbardziej podobają się te dłuższe welony z koronką. W ogóle to mi namieszała babka w salonie bo do mojej sukni dopięła mi welonik do pasa z takimi świcącymi akcentami i jakos sie tak na nim zafiksowałam a mogłam zmierzyć jeszcze inne welony ..
Co działać

Znalazłam tez takie zestawienie, ta pani ma suknie prawie identyczna do mojej i wygląda to razem naprawdę ładnie

Co myślicie dziewczyny? HELP
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg welon.jpg (32,4 KB, 42 załadowań)
Stary 2012-05-01, 21:16   #2776
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość

Paulinka oo popacz, szkoda że musiałam dziś iśc do pracy i dopiero teraz przeczytałam bo byśmy się mogły choć na momento zgadać się na mieście ale widze, że często w moje okolice jeździcie fajno
No i serio rabotałam dziś, trochę mi się nie chciało ale nie miałam wyjścia, dobrze, że choć podwójnie płatne

Słuchaj no ten H&M w MOa to jest w tym budynku co Mc Donald, Rema, Peppes, tam od strony Spjelkaviku a w centrum to w Storsenter - w tym centrm handlowym w samym środeczku miasta, na przeciwko kina, kojarzysz co?

Daj znać jak będziesz następnym razem
A tak teraz sobie myslę, że może sie gdzie wczoraj spotałyśmy w tym Moa, widziałam dwie pary Polaków Ja byłam w Moa od koło 16 do po 17 a Ty?
haaa jak dzisiaj bylam w McD to patrze na te reklamy i jest H&M a wiesz nie kojarzylam tego, bo ja zazwyczaj chodze do tej drugiej czesci amfi (z tym szklanym łącznikiem) do Cubusa i Kappahla:P a tam to tylko do McDonalda
Fajnie bylo dzisiaj na tym Fjellstua tylko troche ziiiimno
a wczoraj w Moa ok. 14, a o 17 juz bylam w domu.. wiec to raczej nie byliśmy MY ale spoczko, nastepnym razem dam znać jak już bedziemy sie tam wybierac, bo teraz to ciągle ktoś sie z nami zabieral do miasta

Cytat:
o jak ladnie też dodam coś od siebie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0734.jpg (78,6 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0811.jpg (70,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0804.jpg (65,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0739.jpg (97,2 KB, 21 załadowań)
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 21:22   #2777
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Melody_ mam pytanko W Twoim zastawieniu zauważyłam długi welonik typu hiszpanka<tak to się chyba zwie> Jesteś juz na niego zdecydowana? Bo ja w sumie mam dość podobną suknię, w sensie że prosta i paseczek z brylancikami w pasie i zastanawiam się właśnie jaki dobrać welon. W Twoich inspiracjach wygląda to pięknie Mi tez najbardziej podobają się te dłuższe welony z koronką. W ogóle to mi namieszała babka w salonie bo do mojej sukni dopięła mi welonik do pasa z takimi świcącymi akcentami i jakos sie tak na nim zafiksowałam a mogłam zmierzyć jeszcze inne welony ..
Co działać

Znalazłam tez takie zestawienie, ta pani ma suknie prawie identyczna do mojej i wygląda to razem naprawdę ładnie

Co myślicie dziewczyny? HELP
Ja osobiście nie przepadam na hiszpanskimi welonami, bo troche pod maryję podchodzą mi najbardziej podobają sie dluugie ciete welony ale na tym zdjęciu co wkleilaś PM wygląda cód miod malina i nawet nie jak Maryja idz do salonu jak bedziesz w Pl i poprzymierzaj do sukni wszystko co tam mają bo tak wymyślać mozna bez konca co pasuje a co nie jak naprawde sie tego nie zobaczy
Stary 2012-05-01, 21:24   #2778
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
kocham te Wasze krajobrazy

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 21:26   #2779
89Madzia89
Raczkowanie

Witam dziewczynki
Kocur gratuluje fasolki !!!!!
my czekamy do slubu ze staraniem sie o dzidziusia chodz wszyscy znajomi nam juz zagaduja czy jestem juz czy sie staramy ale jakos nie chce byc w dniu slubu w ciazy lub zastanawiac sie czy jestem chce sie swobodnie pobawic potanczyc (chodz TZ to juz by chcial) tez mam obawy jak bede znosic ciaze. przyjaciolka jest w 5 miesiacu ma termion 2 tyg po naszym slubie to do 4 miesiaca ciagle wymiotowala

Dzis odwalilismy kawal dobrej roboty
sciagalismy etykiety z wodki cale 13 kartonow szybko nam to poszlo z TZ toche przy tym mnie sloneczko opalilo oczywiscie na czerwono

W piatek przyszy nam zaprosznia teraz wypisac i rozdawac bardzo nam sie podobaja widac ze starannie zrobione

Nie wiem czy ktoas pamieta mielismy isc do kuzyna do Warszawy 2 czerwca na wesle a zaproszen nie dostawalismy dlugo zastanawialm sie czy nas zaprosza
Okazalo sie ze narzeczonej kuzyna babcia zmarla 2 miesiace temu i dlatego przelozyli
pytali u mnie w rodzinie kiedy my mamy i wiecie co sie okazalo przelozyli tydzien po naszym slubie
troche jestem zla bo chcielismy sobie wyjechac na tydzien nam morze po weselu w srode i w nastepna wrocic i teraz pokrzyzowali nam plany...
89Madzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-01, 21:28   #2780
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
haaa jak dzisiaj bylam w McD to patrze na te reklamy i jest H&M a wiesz nie kojarzylam tego, bo ja zazwyczaj chodze do tej drugiej czesci amfi (z tym szklanym łącznikiem) do Cubusa i Kappahla:P a tam to tylko do McDonalda
Fajnie bylo dzisiaj na tym Fjellstua tylko troche ziiiimno
a wczoraj w Moa ok. 14, a o 17 juz bylam w domu.. wiec to raczej nie byliśmy MY ale spoczko, nastepnym razem dam znać jak już bedziemy sie tam wybierac, bo teraz to ciągle ktoś sie z nami zabieral do miasta

Piękne zdjęcia Jak takie cuda widzę to od razu mam ochotę założyć witaroszczelną kurtę, trekkingowe buty, czapę i wyruszyć na wyprawę

Hehh tez się w tym Mc Donaldzie stołowaliśmy choc staram się ograniczać Się staram się
Stary 2012-05-01, 21:30   #2781
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:

Pięknie. Kiedyś powiedziałam Tz, że jakbym miała wyjechać za granicę na stałe to własnie do Norwegi bym pojechała.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 21:30   #2782
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

Boziu jak tam u was jest cudownie

Stary 2012-05-01, 21:33   #2783
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Ja osobiście nie przepadam na hiszpanskimi welonami, bo troche pod maryję podchodzą mi najbardziej podobają sie dluugie ciete welony ale na tym zdjęciu co wkleilaś PM wygląda cód miod malina i nawet nie jak Maryja idz do salonu jak bedziesz w Pl i poprzymierzaj do sukni wszystko co tam mają bo tak wymyślać mozna bez konca co pasuje a co nie jak naprawde sie tego nie zobaczy
Dobrze mówisz, trzeba przymierzyć wszystkie opcje I się okaże
Ale z ta Maryją to mnie zgiełaś buhaha, a ponoć ja miewam zwariowane skojarzenia Dzieki
Stary 2012-05-01, 21:44   #2784
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

Hehh tez się w tym Mc Donaldzie stołowaliśmy choc staram się ograniczać Się staram się
ja też sie staram sie ale nie wychodzi mi

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Pięknie. Kiedyś powiedziałam Tz, że jakbym miała wyjechać za granicę na stałe to własnie do Norwegi bym pojechała.
jestes pewna? hehe a tak na poważnie to mi sie tutaj podoba jak jest ladne slonko, bo tak to jest szaro-buro i nic sie nie chce i latwo mozna wpaść w depresje widać to po tych zamulonych Norkach ja nie chce być taka jak oni dlatego też nie zamierzam tutaj zostac na stale (chyba)

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Dobrze mówisz, trzeba przymierzyć wszystkie opcje I się okaże
Ale z ta Maryją to mnie zgiełaś buhaha, a ponoć ja miewam zwariowane skojarzenia Dzieki
mi taki welon poprostu pasuje do grzecznych dziewczynek ale ze skromną suknią bardzo fajnie może wyglądac takze mierz i sama poczujesz czy dobrze sie w takim czujesz
Stary 2012-05-01, 21:55   #2785
201705121336
Konto usunięte

kicia ale ty młodziutka jestes fajne fotki
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 21:58   #2786
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
kicia ale ty młodziutka jestes fajne fotki
Wiem wiem wyglądam na 16 a za pół roku 22 stuknie

Stary 2012-05-01, 21:58   #2787
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Kotek fajne zestawienie

A ja nadal bez koncepcji na dodatki.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 22:04   #2788
201705121336
Konto usunięte

kicia ale to jest plus
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 22:06   #2789
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
malwus kiedy sesja rzepak już pięknie kwitnie w okolicach Krasnegostawu
Jeszcze nie wiemy ale zaczekamy na mega zółty rzepak i na jakiś wolny dzien dla foto i zeby pasowal nam bo teraz czas komunii a foto ma zapchany kalendarz, trudno zgrac terminy
Cytat:
Napisane przez Jamee;33857159[COLOR=Silver
[/COLOR]Mamy pytanie do mężatek
Dziewczyny jak Wam się sprawowało koło w sukni
Bo ja się biję z myślami co z tym kołem zrobić. Niby bez koła super wygodnie ale czy efekt jest może warto się pomęczyć z tym kołem te parę godzin ale wyglądać porządnie
Koło dawało mi mega chłodzenie i zero deptania po butach, ogolnie polecam bo w tej ilosci warstw sukienki bym sie chyba w niej zabiła bez koła a miałam ich az 3 w halce, praktycznie nie siedziałam zbyt długo wiec i mi w siedzeniu nie przeszkadzało bo nie miało kiedy
Cytat:
malwus, powiedz płaciliście ten ZAIKS?? jeśli tak to gdzie i za ile się to robi
Przepisy sie zmieniły z tym zaiksem jesli chce sie sie za to płacic samemu, trzeba wysłac do nich maila o temacie wesele, oni wysyłają wniosek który musisz wypełnić i odesłać i oni dopiero wysyłają Ci numer konta. My sie tym zajmowaliśmy dopierow piatek, nie wiedzielismy ze trzeba wysłać tam jakies maile, wypełniać wnioski i nic z tego nie wyszło, nie zapłaciliśmy i kontroli na weselu nie było na szczescie.

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-05-01 o 22:07
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 22:08   #2790
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
kicia ale to jest plus
Może za kilka lat to docenie teraz ogromnie mnie to wkurza bo wiele osób które nie wiedzą ile mam lat nie traktuje mnie serio bądź uważa za gówniare do tego dochodzi jeszcze to że jestem niska. Ostatnio nawet gimnazjalistki są wyższe ode mnie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości