ślubujące w 2012:) - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-01, 21:31   #2881
josephine_g
Raczkowanie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez Karina21 Pokaż wiadomość
Witam,
ja również jestem na bieżąco z Waszymi wiadomościami ale wydawało mi się, że mam jeszcze tyle czasu na przygotowania że czynnie się do Was dołączę dopiero za jakiś czas. Po powyższym poście jednak przyspieszam decyzję. Ja również biorę ślub 8.09, także dołączam do listy, mam nadzieję że mnie przygarniecie.
To może i ja się ujawnię, jako piąta PMka na 8.09, mam nadzieję, że mnie też przygarniecie Tak pasożytuję na Was od pewnego czasu, ciężko czasem nadążyć - ale sporo się dzięki Wam wszystkim dowiedziałam

Cytat:
Na pocieszenie zmartwionych małą ilością załatwionych rzeczy dodam, że nie mamy jeszcze nic.. tylko ksiądz ma termin zapisany w kalendarzu. No i na nauki się wybieramy w tą sobotę. To tyle za nami
Na pewno zdążycie, znam pary, które się uwinęły ze wszystkim w 3 miesiące I super, że nauki już załatwiliście, dużo osób z tym ma największy problem.
Ja mam większość rzeczy z głowy (przynajmniej tak mi się wydaje ), na chwilę obecną przeraża mnie znalezienie odpowiednich butów, nic mi się nie podoba.

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Mam jeszcze do Was takie pytanie czy wypisując zaproszenia pisałyście pełne imiona tzn Katarzyna, Magdalena, Tomasz, Dariusz czy po prostu Kasia, Magda... ?
My pisaliśmy tak, jak się do kogoś zwracamy, więc były i Kasie i Basie, ale przy "poważniejszych" ciotkach były pełne imiona.

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Karina - no właśnie, gdzie jedziecie?? O podróżach i planach też piszcie... uwielbiam te tematy... ja swojej też nie mogę się doczekać, ale to dopiero w listopadzie....
A gdzie się wybieracie? My też celujemy w listopad, ale jeszcze nie podjęliśmy decyzji gdzie
josephine_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 21:34   #2882
Malgos_12
Zakorzenienie

Josephine - Witaj! My lecimy do Tajlandii taka nasza podróż życia, ale mam nadzieję, że nie ostatnia. W tym okresie ogólnie nie ma zbyt dużego wyboru, bo ja chcę super pogodę... z bliższych krajów to jedynie chyba Egipt, ale dzionek tam strasznie krótki w listopadzie...
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 21:52   #2883
josephine_g
Raczkowanie

Cytat:
Josephine - Witaj! My lecimy do Tajlandii taka nasza podróż życia, ale mam nadzieję, że nie ostatnia. W tym okresie ogólnie nie ma zbyt dużego wyboru, bo ja chcę super pogodę... z bliższych krajów to jedynie chyba Egipt, ale dzionek tam strasznie krótki w listopadzie...
Superrrrr, zazdroszczę, też marzę o Tajlandii, ale TŻ preferuje wyjazdy All + wylegiwanie się brzuchem do góry. Do do Egiptu już lataliśmy i pewnie jeszcze nie raz polecimy, bo to dobre miejsce na lenistwo, ale podróż poślubną zawsze sobie bardziej spektakularnie wyobrażałam, ciągle wierzę, że go do czegoś ciekawego przekonam
Stary 2012-05-01, 21:55   #2884
stagnacja21
Raczkowanie

Cytat:
Witam,
ja również jestem na bieżąco z Waszymi wiadomościami ale wydawało mi się, że mam jeszcze tyle czasu na przygotowania że czynnie się do Was dołączę dopiero za jakiś czas. Po powyższym poście jednak przyspieszam decyzję. Ja również biorę ślub 8.09, także dołączam do listy, mam nadzieję że mnie przygarniecie. Na pocieszenie zmartwionych małą ilością załatwionych rzeczy dodam, że nie mamy jeszcze nic.. tylko ksiądz ma termin zapisany w kalendarzu. No i na nauki się wybieramy w tą sobotę. To tyle za nami
Cieszę się, że byłam Twoim motywatorem żeby się ujawnić
Trzymam kciuki, żeby wszystko udało Wam się szybko załatwić.
stagnacja21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 22:01   #2885
stagnacja21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
stagnacja21 dopisałam Cię do listy najważniejsze sprawy macie więc załatwione pochwalisz nam się suknią, obrączkami i zaproszeniami, które wybraliście?
Przyznam się, że zaproszenia odgapiłam od którejś z Was, przepraszam, ale nie pamiętam teraz od kogo. Obecnie nie ma wystawionej aukcji, a jeszcze ich nie mamy, więc nie mam jak pokazać zdjęcia.

Suknia w załączniku. Moja jest bez trenu. Kolor śmietankowa biel.

Obrączki wybraliśmy zwykłe, całe z żółtego złota, płaskie ze ścinanymi brzegami. Odbieramy je 26 maja, postaram się wtedy wrzucić zdjęcie

Jeszcze pytanie techniczne. Jak cytować kilka osób na raz?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zasta 1.jpg (33,5 KB, 53 załadowań)

Edytowane przez stagnacja21
Czas edycji: 2012-05-01 o 22:02
Stary 2012-05-01, 22:09   #2886
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

ja się żegnam z Wami na jakiś czas - TŻ za 10 minut będzie w domu i jedziemy na pogotowie mam nadzieję, że okaże się, że z jego ręką jest OK!
pewie będę do Was zaglądać, ale raczej nieco rzedziej...

???? ojojoj a co sie stało??? trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Już dodaję zdjęcia wraz z moją sukienką, myślicie że byłaby OK na poprawiny?
Wybaczcie moją minę na zdjęciu, ale ja zawsze cieszę mordkę i ta szmatka na podłodze, to wina mojego Tż-ta, wiecznie coś ulepsza w tym swoim akwarium wrrrr
Ten kawałek materiału to z moich butów, jest delikatnie inny, ale na zdjęciach nie widać. Mam słabe światło w domku.

ale laska z Ciebie- rewelacja
Stary 2012-05-01, 22:12   #2887
Malgos_12
Zakorzenienie

Josephine - w Tajlandii też można się wylegiwać, są tam takie resorty, że szkoda gadać, a niektóre za śmieszną cenę. Jest wyspa Koh Lipe zwana tajskimi malediwami, widoki jak na Malediwach ale duuużo taniej Poza tym my będziemy spędzać nasze wakacje bardziej aktywnie, noclegi mamy w kilku miejscach.... ja planuję, czytam, oglądam zdjęcia i jeszcze bardziej nie mogę się doczekać. Poza tym jak zawsze latacie na "jego" warunkach to może tym razem on powinien ustąpić

Stagnacja - śliczna ta suknia, jedna z Podkarpackich PM-ek też sobie ją wybrała i wygląda prześlicznie, mimo tego, że jest baaardzo prosta. A będziesz zdejmowała bolerko i czy wtedy będziesz miała jakiś pas albo coś?

Magnusia - do laski to mi trochę daleko, w tej Irlandii przybyło mi 10kg!! Ale dzięki, bardzo mi miło.

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-05-01 o 22:14
Stary 2012-05-01, 22:19   #2888
monika860902
Zakorzenienie

kasioonyaCo do Douglasa to myślałam aby najpierw wubrać się na makijaż próbny a potem zobaczę....ale słyszazłam dobre opinie...z tym, że zależy na jaką dziewczynę się trafi....
Malgos naprawdę jest aż tak tanio w Tajlandii??
My ytez chcieliśmy jechać gdzieś w podroż, ale chyba bedziemy musieli sobie ją odpuścić chyba, że nagle dostaniemy jakiś nagłu przypłuyw gotówki.

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 22:21   #2889
magnusia
Zakorzenienie

Dziewczynki oto moja próbna fryzura i makijaż, światło trochę nie bardzo ale zawsze cos tam widać co myslicie? Oczywiście musze jeszcze brwi zrobić- he he
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT2111.jpg (88,3 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT2112.jpg (87,3 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT2123.jpg (125,0 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT2133.jpg (102,7 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT2158.jpg (131,3 KB, 39 załadowań)

Edytowane przez magnusia
Czas edycji: 2012-05-01 o 22:22
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 22:26   #2890
stagnacja21
Raczkowanie

Cytat:
Stagnacja - śliczna ta suknia, jedna z Podkarpackich PM-ek też sobie ją wybrała i wygląda prześlicznie, mimo tego, że jest baaardzo prosta. A będziesz zdejmowała bolerko i czy wtedy będziesz miała jakiś pas albo coś?
Chciałabym jak najdłużej zostać w bolerku, bo wydaje mi się, że jest dużą ozdobą przy tej sukni. Nie brałam już pasa ani nic, więc jak zdejmę bolerko w trakcie wesela to zostanę w samej sukience. Wtedy sukienka będzie zupełnie prosta, ale uważam, że prostota też jest na swój sposób urocza.

Planuję buty w kolorze koralowym, myślicie, że będą pasować. Do tego koralowy krawat i paznokcie. Waham się nad bukietem, czy brać w jakimś kolorze, czy biały ze wstążką w odcieniu butów?

Z biżuterii będą chyba same kolczyki, myślę nad czymś delikatnym, być może z perełkami, ale nie jestem jeszcze zdecydowana.

Największy kłopot mam z fryzurą, ponieważ mam krótkie włosy.
Zastanawiam się nad woalką, ale boję się, żeby nie było za dużo tego wszystkiego, kolorowe buty, koronkowe bolerko, woalka.

Malgos, co do sukienki, którą pokazywałaś, uważam, że bardzo zgrabnie w niej wyglądasz i jak najbardziej nadaje się na poprawiny.
Stary 2012-05-01, 22:31   #2891
Malgos_12
Zakorzenienie

Monika - Do Tajlandii bilety są dość drogie, ale np z 5 nocy za 2 osoby chyba ze śniadaniem płacimy 122 euro w tym miejscu...
http://www.thepanwaguesthouse.com/
Raczej nie nastawiamy się na super warunki, bo i tak nas nie będzie w hotelu, ale chyba nie jest źle

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Stagnacja - myślę, że twoja sukienka zrobi furorę, bo jest super, nawet sama... Tak z ciekawości pytałam, bo ile Pm-ek tyle pomysłów. Uważam również, że woalka będzie pasowała jak najbardziej.

Magnusia - loczki super i śliczny makijaż. Ja bym tylko jakoś tą grzywkę troszkę zmieniła, albo żeby jej mniej było albo może jakoś zakręcić też troszkę... hmmm sama nie wiem.
Stary 2012-05-01, 22:33   #2892
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

Magnusia - loczki super i śliczny makijaż. Ja bym tylko jakoś tą grzywkę troszkę zmieniła, albo żeby jej mniej było albo może jakoś zakręcić też troszkę... hmmm sama nie wiem.

no właśnie grzywka cholera nie urosła i nie można z niej loczka zrobić bo się baranek robi i koszmarnie wygląda Ew wybiorę z niej jeszcze jedno pasemko
Stary 2012-05-01, 23:23   #2893
Karina21
Raczkowanie

Josephine, no właśnie my preferujemy wypady w miejsca, w których można swobodnie się poruszać między miastami. Leżenie na plaży nam nie odpowiada, ja bym czasem się jeszcze wygrzała ale mam alergię na słońce, natomiast tż w ogóle nie lubi się opalać i leżeć brzuchem do góry. Dlatego rezygnujemy z Egiptu i Tunezji. Chętnie bym poleciała jeszcze raz na Majorkę, zakochałam się tam prawie w każdej miejscowości jaką dane nam było zwiedzić. Jak coś to bardzo polecam

O matko Tajlandia, jak Ci Malgos zazdroszczę! No właśnie nas o ile by było jeszcze stać na życie tam, to na przelot niestety nie bardzo.. jeszcze studiujemy więc to będzie pewnie podróż poślubna w wersji oszczędnościowej. Ale będziemy celować w Grecję, Hiszpanię lub Chorwację. Warunek jest jeden: wylot musi być 9.09, dzień po ślubie. Zawsze wybieraliśmy opcję last minute, ale w tym roku chyba jednak wcześniej wypadałoby załatwić sprawę.
Świetna sukienka Malgos, w ogóle wyglądasz na taką mega przesympatyczną kobitkę

Stagnacja, właśnie o sukienkę w tym stylu mi chodzi: prostą i elegancką. Jak czytam Twoje posty przeraża mnie podobieństwo naszych upodobań. Ten sam styl sukienki, dokładnie takie obrączki chcemy i też z biżuterii chciałabym same kolczyki. Tylko o butach myślałam w kolorze nude, z kolorowych mimo że mi się podobają rezygnuję. Wcześniej myślałam o chabrowych, ale z tymi koralowymi rewelacyjny pomysł. Jeszcze bukiet w takiej kolorystyce - super sprawa
A wybrana przez nas data właściwie nic specjalnego dla nas nie znaczy, dopiero będzie. Po prostu sytuacja na nas wymogła ten dzień, założyliśmy, że do końca sierpnia będziemy pracować (pewnie w różnych miastach), potem mamy tydzień na dopięcie wszystkiego na ostatni guzik, ślub, wyjazd na 2 tygodnie, wracamy i trzeba szukać stancji i rozpoczynać ostatni (miejmy nadzieję) rok studencki, już jako małżeństwo. Taki jest plan oby się udał
Karina21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 23:39   #2894
stagnacja21
Raczkowanie

Cytat:
Stagnacja, właśnie o sukienkę w tym stylu mi chodzi: prostą i elegancką. Jak czytam Twoje posty przeraża mnie podobieństwo naszych upodobań. Ten sam styl sukienki, dokładnie takie obrączki chcemy i też z biżuterii chciałabym same kolczyki. Tylko o butach myślałam w kolorze nude, z kolorowych mimo że mi się podobają rezygnuję. Wcześniej myślałam o chabrowych, ale z tymi koralowymi rewelacyjny pomysł. Jeszcze bukiet w takiej kolorystyce - super sprawa
A wybrana przez nas data właściwie nic specjalnego dla nas nie znaczy, dopiero będzie. Po prostu sytuacja na nas wymogła ten dzień, założyliśmy, że do końca sierpnia będziemy pracować (pewnie w różnych miastach), potem mamy tydzień na dopięcie wszystkiego na ostatni guzik, ślub, wyjazd na 2 tygodnie, wracamy i trzeba szukać stancji i rozpoczynać ostatni (miejmy nadzieję) rok studencki, już jako małżeństwo. Taki jest plan oby się udał
U nas również data jest przypadkowa i też w październiku zaczynam ostatni rok na studiach

Dziękuję za poparcie moich pomysłów odnośnie wyglądu w dniu ślubu.

Trzymam kciuki, żeby Wam się wszystko ułożyło tak, jak sobie zaplanowaliście.
Stary 2012-05-01, 23:52   #2895
josephine_g
Raczkowanie

Cytat:
Josephine, no właśnie my preferujemy wypady w miejsca, w których można swobodnie się poruszać między miastami. Leżenie na plaży nam nie odpowiada, ja bym czasem się jeszcze wygrzała ale mam alergię na słońce, natomiast tż w ogóle nie lubi się opalać i leżeć brzuchem do góry. Dlatego rezygnujemy z Egiptu i Tunezji. Chętnie bym poleciała jeszcze raz na Majorkę, zakochałam się tam prawie w każdej miejscowości jaką dane nam było zwiedzić. Jak coś to bardzo polecam

O matko Tajlandia, jak Ci Malgos zazdroszczę! No właśnie nas o ile by było jeszcze stać na życie tam, to na przelot niestety nie bardzo.. jeszcze studiujemy więc to będzie pewnie podróż poślubna w wersji oszczędnościowej. Ale będziemy celować w Grecję, Hiszpanię lub Chorwację. Warunek jest jeden: wylot musi być 9.09, dzień po ślubie. Zawsze wybieraliśmy opcję last minute, ale w tym roku chyba jednak wcześniej wypadałoby załatwić sprawę.
Przelot też nie musi być drogi - polecam 2 strony: TU moja koleżanka kupiła bilet do T w 2 strony za 1300 zł na jakiś miesiąc przed wylotem (widziałam też tańsze oferty, ale bardzo last minute), a TU jest fajna wyszukiwarka hoteli; ogólnie jeśli się dobrze poszpera w internecie, to można się tanio zorganizować, ale trzeba mieć do tego cierpliwość, ja mam, może tego TŻta przekonam na te moje warunki...
Na Majorce nie byłam, jutro w pracy pogoogluję co tam ciekawego do robienia i zobaczenia

Cytat:
Monika - Do Tajlandii bilety są dość drogie, ale np z 5 nocy za 2 osoby chyba ze śniadaniem płacimy 122 euro w tym miejscu...
http://www.thepanwaguesthouse.com/
Raczej nie nastawiamy się na super warunki, bo i tak nas nie będzie w hotelu, ale chyba nie jest źle
Jak dla mnie w porządku, a za taką kasę to w ogóle super

stagnacja21, piękna suknia, bardzo mi się takie proste podobają, sama też chciałam jak najprostszą, ale przymiarki zweryfikowały moje upodobania.

Edytowane przez josephine_g
Czas edycji: 2012-05-01 o 23:54
Stary 2012-05-02, 00:11   #2896
Malgos_12
Zakorzenienie

Josephine - ale gdzie kupiła Twoja koleżanka ten wylot? do Tajlandii??wiadomo, że można (zależy również w jakim czasie - my lecimy jak sezon się zaczyna) , ale ja niestety muszę przeważnie z początku roku podać urlop na cały rok, poza tym ja z Polski nie wylecę, tylko z Dublina, a teraz na last minute bym się nie zdecydowała, bo nie chciałabym stracić ani dnia z mojego urlopu. A jakby nie było wtedy tanich biletów?? Polecam jak najbardziej Grecję - zarówno lądową jak i wyspową... uwielbiam Cypr, spędziłam tam dwa sezony po pół roku, można dużo pozwiedzać. Chyba te wszystkie wyspy mają swój klimat. Tunezję też lubię, my się nie nudziliśmy, ale fakt słoneczko mocne. Byłam w większości krajów europejskich w basenie morza śródziemnego i bardzo mi się podobają, wszędzie mi dobrze, ale jeszcze tyle do zwiedzenia. Chorwacja też świetna (wraz z Plitvickimi jeziorami) tylko dużo plaż kamienistych. Wydaje mi się, że Czarnogóra może być bardzo ciekawa.
Ja często bookuję przez booking.com (agoda to prawie to samo).

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-05-02 o 00:24
Stary 2012-05-02, 07:37   #2897
Karina21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stagnacja21 Pokaż wiadomość
U nas również data jest przypadkowa i też w październiku zaczynam ostatni rok na studiach

Dziękuję za poparcie moich pomysłów odnośnie wyglądu w dniu ślubu.

Trzymam kciuki, żeby Wam się wszystko ułożyło tak, jak sobie zaplanowaliście.
No proszę, coraz więcej podobieństw. Oby nam wszystkim tutaj się udało!

Malgos, Czarnogóra też mi się wydaje ciekawym miejscem - tylko samochodem dla nas troszkę daleko, a z samolotami problem. Poczekamy, aż będzie więcej połączeń.

Josephine, ja też mam cierpliwość jeśli chodzi o wyszukiwanie, kombinowanie itd. Namawiaj TŻa i w długą! My byliśmy na Majorce w s'Arenal czyli tam gdzie jest chyba większość proponowanych wakacji - ale uciekaliśmy stamtąd prawie codziennie - nie lubimy tłoku na plaży a inne, małe miejscowości są niesamowicie urocze no i plaża cała dla nas. Z resztą tam przyjęłam oświadczyny także teraz tak myślę, że przez sentyment mogę być trochę nieobiektywna. Nie no jest pięknie, polecam raz jeszcze.

Dziękuję za stronkę!

Kurcze już macie wypisane zaproszenia, a ja myślałam że jak pod koniec czerwca się wezmę za to będzie ok.. zmotywowałaś mnie. Na pewno też będziemy pisać na zaproszeniach tak jak się do kogoś zwracamy, "Babcia Marysia" itd. Tym bardziej, że zapraszamy samych najbliższych.
Karina21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 08:19   #2898
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

stagnacja21 - bardzo ładna suknia. lubię takie proste Czekamy na foto obrączek

josephine_g - mój, już małż również preferuje all+lenistwo, ale jeszcze nic nie zaczęłam szukać... i jakoś nie mam pomyslu. boję się latać:\

kasioonya - trzymam za Was kciuki! mam nadzieję, że to nic poważnego z ręką partnera

magnusia - u mnie było to samo. nikt nie potwierdzał. po terminie usiedliśmy z tż i dzwoniliśmy po gościach, by łaskawie potwierdzili...

Malgos_12 - świetna sukienka na poprawiny! extra modeluje figura, dzięki czarnemu materiałowi po boku. super!
ps. ale duże te akwarium! i chyba więcej niż jedno?

magnusia - bardzo ładny makijaż! nie lubię diademów, ale na tobie wygląda to dobrze. oby tylko Ci się loki nie wyprostowały przy nocnych hulankach

Ale Wam fajnie, że wy szalejecie jeszcze z przygotowaniami! Ja zjadam śniadanie i lecę się wymeldować od rodziców, zameldować już tu gdzie mieszkam, wymienić prawko i dowód i oficjalnie zmienić nazwisko kierunek - urząd stanu by odebrać akt ślubu
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 08:30   #2899
magnusia
Zakorzenienie

wstałam i makijaż się trzyma nic się nie starło i nie zwałkowało. Fryzura też jest OK- loki wytrzymały tylko z jednej strony się trochę przypłaszczyły Jak wytrzymało spanie to wytrzyma i wesele
Stary 2012-05-02, 09:01   #2900
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez josephine_g Pokaż wiadomość
To może i ja się ujawnię, jako piąta PMka na 8.09, mam nadzieję, że mnie też przygarniecie Tak pasożytuję na Was od pewnego czasu, ciężko czasem nadążyć - ale sporo się dzięki Wam wszystkim dowiedziałam

Ja mam większość rzeczy z głowy (przynajmniej tak mi się wydaje ), na chwilę obecną przeraża mnie znalezienie odpowiednich butów, nic mi się nie podoba.

My pisaliśmy tak, jak się do kogoś zwracamy, więc były i Kasie i Basie, ale przy "poważniejszych" ciotkach były pełne imiona.
Witaj nasza data rośnie w siłę
Też intensywnie myślę teraz nad butami ale z marnym skutkiem jak dotąd.
Ja bym chciała wypisywać tak jak Wy czyli skoro całe życie był np Darek to tak napisać a nie Dariusz ale Tż twierdzi że w języku polskim ie ma takiego imienia i powinno się zapraszać pełnym
Cytat:
Tajlandia... zazdroszczę tak samo jak Kenii...
Cytat:
Przyznam się, że zaproszenia odgapiłam od którejś z Was, przepraszam, ale nie pamiętam teraz od kogo. Obecnie nie ma wystawionej aukcji, a jeszcze ich nie mamy, więc nie mam jak pokazać zdjęcia.
Suknia w załączniku. Moja jest bez trenu. Kolor śmietankowa biel.
Obrączki wybraliśmy zwykłe, całe z żółtego złota, płaskie ze ścinanymi brzegami. Odbieramy je 26 maja, postaram się wtedy wrzucić zdjęcie
Jeszcze pytanie techniczne. Jak cytować kilka osób na raz?
Strasznie mi się podoba bolerko przy Twojej sukni w ogóle dla mnie ona jest taka delikatna ale i dostojna
Pomiędzy "cytuj" i "odp" jest przycisk bez opisu to właśnie nim zaznaczasz wypowiedzi które chcesz zacytować
Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Dziewczynki oto moja próbna fryzura i makijaż, światło trochę nie bardzo ale zawsze cos tam widać co myslicie? Oczywiście musze jeszcze brwi zrobić- he he
Ale masz śliczne rzęsy i loczki fantastyczne ale czy przetrwają próbę czasu i tańca?
Cytat:
Chciałabym jak najdłużej zostać w bolerku, bo wydaje mi się, że jest dużą ozdobą przy tej sukni. Nie brałam już pasa ani nic, więc jak zdejmę bolerko w trakcie wesela to zostanę w samej sukience. Wtedy sukienka będzie zupełnie prosta, ale uważam, że prostota też jest na swój sposób urocza.
Planuję buty w kolorze koralowym, myślicie, że będą pasować. Do tego koralowy krawat i paznokcie. Waham się nad bukietem, czy brać w jakimś kolorze, czy biały ze wstążką w odcieniu butów?
Z biżuterii będą chyba same kolczyki, myślę nad czymś delikatnym, być może z perełkami, ale nie jestem jeszcze zdecydowana.
Kolorowe akcenty będą bardzo ładnie wyglądać z suknią tym bardziej jak zdejmiesz bolerko i ja bym do bukietu też dołączyła cos koralowego
Dobra dziewczynki wstaję z wyrka idę coś zjeść a potem zabieram sie za robienie zdjęć dla Was tak jak obiecałam
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 09:30   #2901
josephine_g
Raczkowanie

Malgos, no właśnie do Tajlandii kupiła. Jest oczywiście ryzyko, że jak się będzie chciało w danym terminie lecieć, to biletów nie będzie, więc to raczej dla osób, które mogą w każdej chwili wziąć urlop. Widzę, że sporo już zwiedziłaś, faaaajnie

Karina, to radzę się już na spokojnie za to zabrać, my już od grubo ponad miesiąca mamy zaproszenia, a rozdaliśmy może z 10, z czego znaczną większość podczas Świąt Wielkanocnych, bo się akurat rodzina zjechała, no i ciężko nam się zmobilizować do dalszego rozdawania... Lepiej mieć w zanadrzu, w razie gdyby się okazja nadarzyła do wręczenia Tym bardziej, że w czerwcu się chyba trzeba wziąć za załatwianie papierologii z USC itd. :/

tusiamar, to nam się lenie trafiły Nie ma się co spieszyć, niektórzy się wybierają nawet rok po ślubie.

Pradip, może da się jeszcze przekonać. Jak ja dostawałam zaproszenia od znajomych czy kuzynów z pełnym imieniem to "brzmiało" to dla mnie tak nienaturalnie ale oczywiście nie miałam z tym żadnego problemu.
Czekamy na zdjęcia
Stary 2012-05-02, 09:48   #2902
magnusia
Zakorzenienie

jadę na przymiarkę trzymajcie kciuki
Stary 2012-05-02, 10:28   #2903
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez josephine_g Pokaż wiadomość
Pradip, może da się jeszcze przekonać. Jak ja dostawałam zaproszenia od znajomych czy kuzynów z pełnym imieniem to "brzmiało" to dla mnie tak nienaturalnie ale oczywiście nie miałam z tym żadnego problemu.
Czekamy na zdjęcia
Pewnie skończy się na tym że powie żebym napisała jak chce i znów będe się głowić
Cytat:
jadę na przymiarkę trzymajcie kciuki
Kciuki już są i oczywiście czekamy na relację i zdjęcia

Wrzucam Wam przód i środek zaproszenia jeszcze mamy dla mamy i na sam ślub ale to tylko treść jest inna. I Tusia z dedykacja dla Ciebie buciki już prawie na finiszu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (61,0 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (87,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00080.jpg (96,5 KB, 60 załadowań)
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 10:34   #2904
agg005
Raczkowanie

magnusia czekamy na zdjecia z przymiarki!

ciesze sie, ze fryzura sie trzyma
Stary 2012-05-02, 10:45   #2905
Wariate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez GagaFace Pokaż wiadomość
Hej. Ja tak z innej beczki ..

Czym kierowałyście się przy wyborze kapeli albo dj na wesele ? ..
Już po mału zaczynam jakieś tam, przygotowania z Tż. I tak się właśnie zastanawiam czym się kierować przy wyborze ..
W końcu jakby nie patrzeć konkurencja jest spora ..
Przede wszystkim tym, jak grają, co potrafią, czy forma w jakiej przedstawiają 'klasyki' Wam odpowiada. Jeśli tak, wtedy patrzyłam na opinie innych, jak miałam dostęp do materiału weselnego z ich udziałem to osobiście starałam się oglądać (albo prosiłam, żeby kawałek podesłali). Później lokalizacja (z tym u mnie czysty przypadek) no i rzecz jasna cena. Mi zalezało np. bardzo na tym, żeby zespół grał na żywo na instrumentach (tzn. w większości) i to, co bierzesz pod uwagę i to w jakiej kolejności ustawiasz priorytetowo kwestie doboru to już indywidualna sprawa warto cisnąć (jak już wybierzecie konkretny zespół) o dopracowanie tematu zabaw weselnych. Żeby nie było czegoś, czego sobie nie życzycie. Kolejna rzecz warto pamiętać, że poza ceną podstawową (za grę w 1 lub 2 dni) dochodzi jeszcze zwykle cena ich dojazdu (te bardziej przyzwoite liczą przeciętnie 0,70 gr. za km) no i zakwaterowanie ich (jak są z daleka nie ma różnicy czy dwa dni grają czy jeden i tak trzeba im nocleg zapewnić). Więc negocjacje negocjacje i jeszcze raz negocjacje i koniecznie zakończone umową, żeby nie wpadło im do głowy na koniec cokolwiek zmieniać.

Cytat:
O to chodzi że możemy jechać nią za przysłowiową "weselną" a Tz kręci nosem !!! jak patrzyłam na ceny wynajmu to jakiś mercedes, audi, bmw około 200-250zł za h a takie zabytkowe to 800-1200zł i często jeszcze pisze ze np godzina 200zł ale wynajem na minimum 4h więc liczą sobie ładnie. Tż ma siostrę ale ona ma dzieci i w samochodzie jest już komplet.
Śmieszny jest ten mój mężczyzna duma jak Pałac Kultury ale rozumek to czasem jak nie powiem co
Ja to w ogóle uwielbiam motory ewentualnie mercedesy starszego typu i właśnie takie stare kabriolety ale ta Warszawa przez ten kolor (którego notabene nie lubię ) jest taka "dostojna" a jednocześnie "szalona" no i odpadłby kolejny wydatek

Właśnie się w pierwszej chwili zastanawiałam czy ten tort nie jest tylko taki pokazowy sztuczny z materiału

U nas Tz od samego początku chciał kapelę i to grająca całkowicie na żywo. NAjpierw ja pozbierałam opinie w internecie, przesłuchałam dema i dowiedziałam się o ceny a potem okrojoną listę dałam Tżowi i razem zdecydowaliśmy do których jedziemy na próby. A potem to juz Tz powiedział że ma być ta i żadna inna i pomimo że ja mam delikatne obawy to nie chciał już szukać dalej

Mam jeszcze do Was takie pytanie czy wypisując zaproszenia pisałyście pełne imiona tzn Katarzyna, Magdalena, Tomasz, Dariusz czy po prostu Kasia, Magda... ?
W naszej okolicy wynajem auta weselnego jest na godziny w tym jest oczywiście wliczony nie tylko przejazd ale i czekanie podczas trwania mszy

Tort jest dekorowany lukrem/cukrem plastycznym ja to się kompletnie na tym nie znam ale podziwiam jak któraś dziewczyna pisałam, że sama robi na własny slub (bo i czas i stres) i poniekąd zazdroszczę bo mając i wiedzę i talent, zrobi dokładnie taki, jaki sobie wymarzyła i na pewno będzie wyjątkowy.

Na nauki nie musieliśmy chodzić... tylko ciiii... bratowa wystawiła nam zaświadczenia, bo prowadzi takie cóś... przyznam że chyba byśmy się zamęczyli :/

Ja właśnie skończyłam wypisywac zaproszenia. U nas przyjęła się zasada pełnych imion i nazwisk np. zapraszamy Sz. P. Jana Kowalskiego i Martynę Prudnicką (imiona i nazwiska wymyślone)

Cytat:
Napisane przez cynaaa Pokaż wiadomość

magnusia
na ile robicie os. wesle? 250 gorzały to sporo!!!! my kupiliśmy 100 ale będziemy musieli jeszcze z 70 dokupić......a wesele mamy na 101 os. w sumie 105 z orkiestrą i fot. z wideof.... W sumie też nie wiadomo czy wszyscy będą...już słyszałam, że ciotka nie obiecuje, kuzynka przyjdzie bez męża, przyjaciółka chyba sama.....no ale mają czas do 26 maja
Chyba dzisiaj pójdę na rolki....też się muszę ostro wziąć za siebie....a do wesela jeszcze tylko 2 miesiące!!!!!
Ja mam wesele na około 90 osób i 110 flaszek, z czego przewidujemy, że nam sporo zostanie, nie dajemy gościom na pożegnanie wódki i nie robimy poprawin, jeśli Ty masz tak samo to 170 butelek na 105 osób to trochę dużo mi się widzi:P[/QUOTE]

My mamy 115 osób (jeszcze nie potwierdzona liczba więc ostatecznie nie wiadomo), liczymy 0,7 l na osobę (niezależnie od tego czy dziecko czy nie). I tutaj sama czysta. Oprócz niej będziemy mieć drink-bar do samoobsługi, gdzie chcemy: wino, whisky, martini, bacardi, etc. (ale tego jeszcze nie wiemy ile). Wesele będziemy mieć z poprawinami.

Cytat:
Dziewczynki potrzebuję Waszej rady.
Którą bransoletkę wybrać?
Wg mnie link 3 masz delikatny naszyjnik i ta 3 bransoleta jest chyba najdelikatniejsza w sumie (mimo, że na 3-ech sznureczkach).

Cytat:
Wiem właśnie ale jakoś mi to nie pasuje takie sztuczne mi się wydaje kiedy całe życie woła się Madzia coś tam a na zaproszeniu SzP Magdalena
No tak, ale to oficjalne, eleganckie zaproszenie więc i taka winna być jego forma ;P

[QUOTE=wybOrOowa;33855152]uwaga! my rozwoziliśmy zaproszenia uwaga 2 miesiące i zostały nas jeszcze 4 !!
...
tyle że właśnie niemożemy dla biednych naszych mamuśkach wyładowywać swoich złych stosunków z teściową .....moja już się ode mnie tyle nasłuchała na teściową że hoho
...
figurka rewelacja

niech tż spina pośladki i rozwozi zaproszenia bo czas goni...a do kościoła się bać nie będzie w dniu ślubu? jak z zaproszeniami ma problem . Jest to na początku stresujące ale z każdym zaproszeniem idzie łatwiej , my też na początku tak drętwo zapraszaliśmy a później już poszłoooooooooo....

cytrynówka , place lizać .....sukienka prześliczna , gdybym miała taką figurkę to bym leciała do tego nadarzyna jej szukać ale niestety ale ta cena 400 euro to masakra . a co do bimbru to u nas bez bimbru to nie ma wesela ...ale mozę spróbuj z tą cytrynówką , u na będzie jeszcze nalewka babuni tzn moja babcia robi przepyszną nalewkę ze swoich winogron na spirytusie a mocnaaaaa jak cholera ale dobra.

no heloł chyba teraz ceny to nie może zmienić skoro macie podpisaną umowę na 170 .
No wybacz ale ja bym tego tak ie zostawiła

strasznie wcześnnie jak dla mnie macie potwierdzenie bo na 2 miesiące przed ślubem połowa jeszcze może się rozmyslić[COLOR="Silver"]

Dziękuję, taka symboliczna, jak pisałam wcześniej

Mój TŻ z zaproszeniami nie miał oporu (wczoraj pierwsze rodzeństwo rozwieźliśmy a dzisiaj zaczynami gości dalszych: trochę wcześnie ale mój TŻ w kółko wyjeżdża ostatnio w delegację i jak wyjedzie teraz po weekendzie majowym to nie wróci może w połowie czerwca albo i później stąd pośpiech) No a jak wraca to też nie na za długo więc nie damy rady później ogarnąć wszystkiego czasowo a sama przecież rozwozić nie będę.

Nad tą cytrynówką faktycznie się zastanowię i zobaczę co na to TŻ. Może by tak dostawić ją do drink-baru(?) - babciną naleweczkę to i ja poproszę ;D 1 kielonek proszę zafoliować i przesłać kurierem

Z tą zmianą ceny to trochę przesada - umawiasz się na coś to tak jest (chyba, ze zastrzega sobie gość ew. wahanie o kilka zł ale to wtedy i na to wahanie się umawiacie przecież..) Dla mnie słowo droższe od pieniędzy i ja bym się postawiła. Chociaż jak tam czytam to sama też zaczynam się denerwować. My mamy zarezerwowaną nową sale (wciąż się buduje, przed nami mają być 3 wesela i 2 komunie) i jej cena na rynku za wesele 2-dniowe to 250 zł/os. Ale że to jakiś 'znajomy znajomego' to przy rozmowie i wstępnej rezerwacji obiecał, że nie weźmie więcej niż 180 zł/os (różnica spora prawda?). Jutro mamy konkretne spotkanie z podpisywaniem umowy... mam nadzieję że słowa dotrzyma bo.. teraz na ostatnią chwilę gdzie salę znaleźć jak w naszej okolicy wszystkie jakieś znośne są już porezerwowane? Zobaczymy....

Co do wczesnych potwierdzeń to my też mamy półtora miesiąca przed ślubem. Ślub 18 sierpnia a prośba o potwierdzenie do 1 lipca. Ale co zrobić jak mus to mus.

Cytat:
kurde robię listę potwierdzeń i jak na razie mam 77 osób na liście jest 179 (zapraszalismy więcej)a już wiem, że 20 nie będzie (w tym dzieci)
82 osoby jeszcze się nie odezwały a termin był do dziś

mam wizję pustej sali!!!!! ale jestem zła! buuuu
Wg mnie nie będzie nietaktem, jeśli podzwonisz do tych, którzy nie dali odpowiedzi. W końcu termin minął a teraz są takie czasy, że za każdą osobę buli się jak za zboże i wszyscy powinni zrozumieć.

Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość
Malgos Wariate super, że tort tanio Was wyniesie, a ta figurka jest bombowa! Możesz zdradzić gdzie można taką kupić?
Co do gości - wszystkim nigdy nie dogodzisz, a i tak pewnie po weselu będą krążyły plotki typu "to nie tak jak powinno było być"... nie ma co się przejmować - to Wasz Dzień
Co do bimbru - sama bym też postawiła na stół wiejski, ale niestety nie ma mi kto zrobić.
Sukienka na poprawiny rewelacyjna! Szkoda tylko, że w takiej cenie.
Ja też polecam zumbę! Byłam też jeden raz jak dotąd, na drugi dzień nie mogłam się ruszyć, ale zabawa była świetna!
Twoja mam uciekała sprzed USC?? Ale faza! Super!
Figurki szukałam oczywiście w internecie, na różnych stronach z detalami ślubno-weselnymi były dokładnie takie same w takich samych wymiarach i cena zaczynała się od 138 zł za szt. Przypadkiem trafiłam na ofertę allegro (S), gdzie była likwidacja hurtowni i wyprzedaż. Kupiłam dokładnie taką samą za 9 zł + koszt przesyłki, który okazał się wyższy niż sam towar - figurka przyszła połamana w 3 kawałkach. napisałam reklamację, bez problemowo uznali i wysłali drugą na swój koszt więc trafiła mi się okazja. Starałam się sporo rzeczy zamawiać wcześniej przed sezonem ślubnym' bo wtedy zawsze taniej. Sukienki nie mogę przeboleć nigdzie nie mogę znaleźć choćby podobnej niestety. No i ta moja mamulka, taak... bardziej spodziewała bym się czegoś podobnego po moim ojcu bo ma taki charakterek zadziorny ale mama... taka poukładana.... a to Ci była dla mnie niespodzianka jak się dowiedziałam

Cytat:
Wariate - fajnie wygląda ten tort, ale dobrze pogadać z kimś kto się na tym zna. Ja porozmawiałam z panią która prowadzi kilka cukierni wiele lat i niektóre moje pomysły okazały się nie do zrobienia. Ale figurka superrrr!
Nie spotkałaś się jeszcze z bimbrem? U nas to dość popularne, a może nawet nie wiedziałaś, że był na weselu, bo często stoi gdzieś z boku cytrynówka też fajny pomysł.

Ja mam Zumbę w domku, bo szaleje na kinekcie. Jak słyszę muzyke to aż człowieka nosi tak pozytywnie. Tak sobie kiedyś poćwiczyłam, że wszystkie mięśnie mnie bolały. Ja w tamtym roku miałam tyle motywacji i pięknie dietę trzymałam, nawet nie było strasznie, niestety przez zimę się zapuściłam... i wiadomo... a teraz nie wiem czemu, jakoś nie mam motywacji...

otrzymałam dziś pocztą żółty krawat, może nie najlepszy jakościowo, ale zobaczymy jak będzie wyglądał (i prawie identyczny z moim kolrem butów), dostałam naklejkę na buty I DO i jedną ze spinek do włosów zrobię potem fotki to wrzucę. I kupiłam u siebie w sklepie sukienkę, zrobię zdjęcie to mi powiecie czy pasuje na drugi dzień (będzie taki luźniejszy, bez orkiestry, ale dalej w hotelu)
Ws tortu zmierzam wydrukować zdjęcie dla dziewczyny, która ma go nam robić i podpytać jak to w realu będzie wyglądać a z tego co widziałam potrafi robić cuda tortowe więc mam nadzieję na efekt ciekawy.

Hehe, ja należę raczej do 'szczupłych' i nie mam pojęcia co to odchudzanie. Nawet nie potrafiłabym. Podziwiam tych, którzy umieją sobie odmówić (mój TŻ jest misiem ;D ale ja zjadam więcej od niego niezależnie od pory dnia i nocy) ale kondycja to po prostu masakra. Żeby kobieta tuz przed 30-stką ledwie wczłapała się na 4 piętro??? To jest masakra przecież

Koniecznie wrzucaj zdjęcia tak się nauczyłam już że z niecierpliwością czekam na każde z nich mimo, że na forum czynnie jestem od niedawna

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html

Edytowane przez Wariate
Czas edycji: 2012-05-02 o 11:53
Wariate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 11:14   #2906
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - a kto leci do Kenii? czy tak po prostu byś chciała tam polecieć? Zaproszenia śliczne, też miałam miec takie na początku, a buty po prostu rewelacja!

Magnusia - ja też czekam na zdjęcia~!

Josephine - większość Europy już zwiedziłam, ale jest jeszcze tyle miejsc do zobaczenia... dobrze, że mój Tż podziela moje podejście do podróży i zwiedzania... chciałabym jeszcze polecieć na Dominikanę albo Meksyku... ale u mnie wchodzi w grę jedynie planowanie długoterminowe przez te moje urlopy, poza tym niedługo po Tajlandii chciałabym zajść w ciążę, bo już wiek troszkę mnie goni

Lecę bo do pracy się spóźnię przez was
Stary 2012-05-02, 11:22   #2907
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Wybaczcie moją minę na zdjęciu, ale ja zawsze cieszę mordkę i ta szmatka na podłodze, to wina mojego Tż-ta, wiecznie coś ulepsza w tym swoim akwarium wrrrr
Ten kawałek materiału to z moich butów, jest delikatnie inny, ale na zdjęciach nie widać. Mam słabe światło w domku.
Świetna ta sukienka! Skąd ona? Przydałaby mi się taka na komunię chrześnicy

Cytat:
Makijaż bardzo ładny, natomiast fryzura zupełnie nie w moim guście. Nie gniewaj się, ale moim zdaniem trochę Cię postarza... No i ten diadem też nie mój typ. Ale grunt, żebyś czuła się dobrze, wtedy będziesz uśmiechnięta i szczęśliwa a o to chodzi

Cytat:
Pewnie skończy się na tym że powie żebym napisała jak chce i znów będe się głowić

Wrzucam Wam przód i środek zaproszenia jeszcze mamy dla mamy i na sam ślub ale to tylko treść jest inna. I Tusia z dedykacja dla Ciebie buciki już prawie na finiszu
Zaproszenia

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 11:27   #2908
stagnacja21
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo ładne zaproszenia i piękny tekst w środku. Buty też mi się bardzo podobają Jakie jeszcze masz dodatki w tym kolorze?

magnusia - trzymamy kciuki i czekamy na zdjęcia z przymiarki.
Makijaż bardzo ładny.
Fryzura zupełnie nie w moim typie dlatego nie będę oceniać, bo nie byłabym obiektywna.
Stary 2012-05-02, 11:32   #2909
cynaaa
Raczkowanie

Cytat:
kurde robię listę potwierdzeń i jak na razie mam 77 osób na liście jest 179 (zapraszalismy więcej)a już wiem, że 20 nie będzie (w tym dzieci)
82 osoby jeszcze się nie odezwały a termin był do dziś

mam wizję pustej sali!!!!! ale jestem zła! buuuu
Goście weselni nie powinni tak robić, ale niestety robią tak, że jeśli nie dzwonią to znaczy, że przyjdą, albo dzwonią, że przyjdą lub nie:P chodzi mi o to, że dużo osób myśli w taki sposób: idę to nie muszę dzwonić bo przecież dzwoni się wtedy, gdy się odmawia przybycia. Dwa, że nie biorą sobie do serca tego, że Ty masz terminy zgłoszenia np do lokalu ścisłej liczby osób i zapominają potwierdzić. Tak czy siak masz dużo gości
cynaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 11:55   #2910
Wariate
Raczkowanie

Cytat:
Wariate chodzi Ci właśnie o ten efekt marszczenia na torcie? wpisałam w google "marszczony tort w stylu angielskim" i właściwie nie było zbyt wielu wyników...
a figurka - pierwsza klasa tym bardziej, że nawiązuje do "historii"
cena sukienki poprawinowej - zabójcza! jeśli gdzieś zobaczę coś w tym stylu, to na pewno dam Ci znać
aaa! ja też chcę na Zumbę! podpytuję już od roku w mojej mieścinie, ale głucha cisza braciszek miał kinekta, więc zamierzałam kupić sobie płytkę i tańcować przed TV, ale durnowaty oddał sprzęt swojej ukochanej i teraz ona tańcuje u siebie po weselu, jak troszkę wyjdziemy na prostą finansowo, to na pewno się na coś zapiszę! przez 2 lata chodziłam na aero systematycznie 1h 3 razy w tygodniu i teraz strasznie mi tego brakuje
Coś na ten kształt, choć to pierwsze zdjęcie wygląda odrobinę jakby było zrobione z plasteliny za to trzecie wyjątkowo ładniutkie
Za podpatrzenie ws. sukience już teraz na wyrost jestem dozgonnie wdzięczna
Ja tez mieszkam w małej miejscowości i podpytując ludzi czy pisząc na forum nikt o niczym podobnym w okolicy nie słyszał. Jak poszłam na aerobik okazało się że jednak jest ktoś i to ktoś kto prowadzi świetnie. Najlepiej pytać u źródeł, tzn. u babek ćwiczących choćby na aerobiku, bo jak nie one to ich znajome pewnie chodzą i tak pocztą pantoflową się dowiedziałam

Cytat:
Sukienka i dodatki bardzo 'smacznie' dobrane ładna tylko nie widzę na zdjęciu czy ona nie jest z grubszego materiału? A może mi się tylko wydaje? Co by Ci gorąco nie było Mordka uśmiechnięta a to najważniejsze i tego akurat wybaczać nie trzeba.

Cytat:
Fryzurka bardzo misternie skręcona zawsze zastanawiałam się czy włoski się nie prostują po paru godzinach (moje flaczeją bo mam raczej trudne do okiełznania). Za grzeczna grzywka do reszty rozentuzjazmowanego wizerunku takie moje zdanie. Coś delikatnie bym ją 'szturchnęła' żeby była bardziej ożywiona.

Makijaż dosyć wyrazisty ale mnie się podoba no i te rzęśiska... piękne...

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:

Zaproszenia bradzo ładne i eleganckie buty baaardzo nietypowe i na pewno przyciągają wzrok ja osobiście takich bym nie zalożyła na swój ślub ale wyłącznie z braku odwagi

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html
Wariate jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości