Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-02, 14:22   #4351
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
o tej porze smakuje najlepiej ja mam cole w lodowce i udaje ze przez nia nie widze piwa ;p

brawo, ze sie uczylas Bozia się cieszy
no i na grillu sobie odbijesz.

pokoś trawę i zobaczysz, że akcje toples nie są fajne. zbadaj swoją panikę, gdy widzisz, ze masz sutka na wierzchu i w poplochu go chowasz, przy okazji obczajasz, czy nikt tego nie widzi... to komiczne ;p
czuję się taka dobra

od jakiegoś czasu trawę kosi TZ albo głupiutki młodszy brat
Wyobrażam sobie ten nagły przypływ adrenaliny

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-02, 16:01   #4352
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Nadrabiam

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
3. to straszne, ze juz trzeba bedzie nosic bikini , jednak wole zime xD
Wyobraź sobie mój szok w sobotę jak musiałam z jeansów wskoczyć najpierw w szorty,a potem w bikini nie byłam psychicznie na to przygotowana

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
z tej perspektywy przyznaję, że zrobienie prawa jazdy było najgłupszą decyzją w życiu
Ja zawsze mówię,że już wypiłam piwo,więc nie mogę być kierowcą

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Mam w sobie tyle adrenaliny, że zastąpiło mi to jedzenie
W sumie to nic - rodzina mi się wali, ale tak ogólnie to jest ok!
Laura nie wiem o co chodzi,ale jakby co to pisz w klubie

Cytat:
dzis jest znowu gorrrrrrrrrrrrrrrrąco! hura hura. a ja jestem taka blada. Wybieracie się na solar? To prawda, że jak pójdę na solar na kilka minut, to łatwiej będzie mi złapać opaleniznę?
Ja chodziłam na solar i teraz jestem ładnie brązowa,a nie czerwona jak to zawsze miałam na początku

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Co Ty, masz ładne imionko Dobrze mi sie kojarzy. Zawsze imię dopasowuję do osób, które lubię/nie lubię i np. nienawidzę imienia Monika, Karolina, Gosia
Dzięki Agniesik

Cytat:
Mama mnie wykończy! Pojechała do sklepu po SŁODYCZE DLA LAURUNI i orzechy.. mówię, że nie mam ochoty na nic słodkiego - NIE GADAJ TYLKO BĘDZIESZ JADŁA

Zobaczymy jak długo utrzyma mi się to podejście, bo moja przyjaciółka próbuje pode mną tak kopać dołki, że to się w pale nie mieści. Wszystko skrytykuje, nic jej nie pasuje - niezdrowa rywalizacja z Jej strony?

1. Co było w MjM, bo nie oglądałam A co do przepisu na życie ja oglądam na tvnplayer i jestem zawsze jeden odcinek do przodu Podskoczysz mi teraz, bejbe?!
Masz kochaną mamę, jedz słodycze na zdrowie jesteś maturzystką, masz prawo
Przyjaciółeczkę odsuń albo nie mów jej wszystkiego.
Tvn player zastąpił mi telewizję Julka, Przepis na życie, Prawo Agaty,a czasami Na Wspólnej i Kuchenne Rewolucje,moja świętość

Cytat:

Monia pewnie sie chloruje, usprawiedliwiala sie w miedzy czasie,
ale gdzie jest to dziewuszysko Agnes
Jak Ty brzydko o mnie mówisz

Wracam do Was weekendowałam się, najpierw Mazury, potem musiałam jechać na wieś gdzie karmiłam kotki, pieska, kury i od rana mogłam pić piwo,ale za to wypoczęłam Wczoraj buszowaliśmy po ogródkach piwnych,za dużo alko ostatnio A teraz albo jedziemy na domki do znajomych (którzy się pokłócili,więc wyjazd pod znakiem zapytania) albo pojedziemy nad jezioro,szkoda pogody i wolnych dni

Nie wiem czy chudnę, jutro rano jadę na wieś po rodziców,więc może pojutrze będę mogła się zważyć,a jak nie to dopiero w poniedziałek Ciekawa jestem co tam waga i centymetr pokaże bo:
1)mało jem
2)dużo ruchu
3)mam nadzieję,że słońce wytopiło mi trochę tłuszczu
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-02, 16:08   #4353
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Wyobraź sobie mój szok w sobotę jak musiałam z jeansów wskoczyć najpierw w szorty,a potem w bikini nie byłam psychicznie na to przygotowana

Ja zawsze mówię,że już wypiłam piwo,więc nie mogę być kierowcą

Jak Ty brzydko o mnie mówisz

Wracam do Was weekendowałam się, najpierw Mazury, potem musiałam jechać na wieś gdzie karmiłam kotki, pieska, kury i od rana mogłam pić piwo,ale za to wypoczęłam Wczoraj buszowaliśmy po ogródkach piwnych,za dużo alko ostatnio A teraz albo jedziemy na domki do znajomych (którzy się pokłócili,więc wyjazd pod znakiem zapytania) albo pojedziemy nad jezioro,szkoda pogody i wolnych dni

Nie wiem czy chudnę, jutro rano jadę na wieś po rodziców,więc może pojutrze będę mogła się zważyć,a jak nie to dopiero w poniedziałek Ciekawa jestem co tam waga i centymetr pokaże bo:
1)mało jem
2)dużo ruchu
3)mam nadzieję,że słońce wytopiło mi trochę tłuszczu
_________________________ ____________________

brakowalo mi Ciebie ;D

co do ostatniego, to wszystko spoko, ale.... zapomniałaś dodać 4.: dużo alko

ciekawa jestem efektów, ale najwazniejsze jest to jak się czujesz z postów bije szczęście, także - czego chcieć więcej

byłaś na Mazurach ale bosko!

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-02, 16:12   #4354
Sunday Rose
Zakorzenienie

O jaaaa, obejrzałam zdjęcia i filmy z wakacji i dostałam megapowera do nauki, tak jest!

Monia mi też Ciebie brakowało

ej, ja 'przepis na życie' oglądam wyłącznie dla Beatki
Stary 2012-05-02, 16:15   #4355
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wpadaj Bania to pojedziemy razem, 100km. i mam jeziora, lasy, żaglówki uwielbiam wodę

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
O jaaaa, obejrzałam zdjęcia i filmy z wakacji i dostałam megapowera do nauki, tak jest!

Monia mi też Ciebie brakowało

ej, ja 'przepis na życie' oglądam wyłącznie dla Beatki
A wiecie,że podobno widzowie właśnie wolę Żabcię i Beatkę niż głównych bohaterów bo w rzeczywistości Anka i Szyc się nienawidzą co ponoć widać ja też ich wolę
Stary 2012-05-02, 16:57   #4356
Loriette
Zakorzenienie

Żabcia i Beatka są super! Chociaż Gruba też wymiata

Mam coś dla Was!
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=1JbpHACQE5U

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-02, 17:59   #4357
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie cycki mi dziwnie napuchły, pewnie to pokarm juz sie zbiera
Zapewne

Cytat:
ciekawe kiedy basia bania mnie nawiedzi ona jest hojna xD
Moja babcia to tak żydzi, jak da dwie dychy na zająca to jest święto narodowe

Cytat:
2. kuuułde dużo się działo. przede wszystkim, to tomasz wyznał agnieszce w sylwestra (nie wiem jak udało mu się schlać, wytrzeźwieć w między czasie, zbałamucić gośkę zeby zasnęła i dotrzeć na czas do Agi. ) , że jest i zawsze będzie jego marzeniem, rozumiesz?! i zaczli się calowac. juz mial byc seks, ale wyszedl, stanal na klatce i koniec odcinka. ja mysle ze przyszly odcinek zacznie sie tak, ze obudza sie w nowy rok na podlodze po niezlym bzykanku. po czym wpadnie gosia i skopie agnieszke. przytuli tomasza i bedzie happy end. ale nie wiem, moze ilona lepkowska wymyslila cos lepszego okaze sie

pedryl!
Wiecie co? Wkurza mnie ten Tomek, taka z niego męska cipa. Nie umie się zdecydować na jedną kobietę, w ogóle nie czaję, jaką świnią trzeba być, żeby najpierw całować się z siostrą żony, a teraz jeszcze zdradzać ją ze swoją ex. Wkurza mnie ten serial ogólnie

Cytat:
z tym ze zurawine ciezko dorwac ;/ ew. w puszce, w butelce widzialam tylko w almie. a najblize mam zabke, gdzie piwo kosztuje 4,55, dziekuje co mi po jednym piwie
Aj hejt piwo w puszce To zabija cały smak tego napoju.

Cytat:

Dzięki Agniesik
Dlatego ja już dziś przymierzyłam bikini i szorty, brzuch to mój słaby punkt Dla mnie traumą jest taki wyjazd z zaskoku i nagle trzeba się rozebrać

Oj, Moniczka, w dupsko chcesz? Wiesz, której dziewczyny o tym imieniu nie lubię i to z nią mam nieprzyjemne skojarzenia.

Jezu, ale mi nogi zarosły. Mam maturę, więc mi wolno. Nie mam czasu na takie mało wzniosłe rzeczy Cały dzień czytam streszczenia lektur na piątkową maturę- jak się olewało przez 3 lata polski w liceum, to ma się za swoje Na ostatniej próbie pisałam o "Nad Niemnem", a nawet streszczenia na oczy nie widziałam. I tak pewnie nie zdam ustnego polskiego i nie pójdę na żadne studia, albo na ochronę środowiska, bo tylko tam będą miejsca.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-05-02 o 19:31
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-02, 21:00   #4358
alexis77
Zadomowienie

Cytat:

ja ostatnio kupilam w croppie za 35 zł taką:
(nie kupilabym jej pewnie, gdyby kosztowala wiecej, ale ta niska cena sprawila, ze ją przymierzylam, i okazalo sie, ze swietnie lezy. jak macie w swoich croppach taka kiecke, to bierzcie
jest jeszcze wersja granatowa w biale groszki - - ale nie bylo mojego rozmiaru. (są zawyzone, zmiescilam sie w xs )
bardzo ładna a jest taka dłuższa czy to taka tunika i trzeba pod nią ubierać leginsy>
Cytat:
a wiecie co zrobilam?
mylam sie i nie wzielam szlafroka do lazienki. a mam taki ze snoopym no ale go nie wzielam. no i mysle sobie, hm; zaloze spodenki, zejde do kuchni i cos sobie zjem, poklocilam sie z P, wiec czemu nie i wyobrazcie sobie, ze nie trafilam noga w jedna nogawke i sie wypieprzylam prosto na d.pe, nie wiem, polamalam chyba miednice, czy kosc ogonowa, nie wiem gdzie jest co, ale boli
Głupek
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Zjadłam 3 merci i 3 kanapki z białego chleba
Psyhe a już myślałam że Ty nigdy się nie ugnisz, za szybko schudniesz i nas zostawisz Należało Ci się!
Nie masz serca pokazując tu zdj milki zjadłam dziś 2 paski malinowej

Monia
zazdroszczę Ci tych mazur nigdy tam nie byłam

Byłam dziś rano w lumpie ale był nowy towar i tyle ludzi że ledwo się mieściliśmy w tym sklepie wszyscy się szarpali, tarnosili, pchali, kopali jazda ale wyszłam bo to nie na moje nerwynigdy więcej nie pojadę na otwarcie

Tak sobie pomyślałam że może mam zastój bo przecież wcale tak dużo słodkiego nie jem a waga ciągle stoi. Muszę to przeczekać

MP wyciągnij Tż do zakopanego to może spotkamy się na jakieś piweczko
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 09:26   #4359
Loriette
Zakorzenienie

Hej Dzióbki

Chciałam tylko powiedzieć, że wracam za tydzień
Trzymajcie kciuki za tą parszywą rzeź! 4-11.05.2012 - Laura X. walczy o wymarzone studia Dzień w dzień coś mam Ale wracam w piątek po WOSie i do 23.05 mam święty spokój )

P.S. Baletki tak rozwaliły mi piętę, że chodzę w opatrunku i mam jeden wielki ropień Wmawiam sobie, że to na szczęście!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 09:54   #4360
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, trzymamy mocno kciuki i przesyłam Ci telepatycznego kopa na szczęście!

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

O jaaa
Chciałam żeby wygrała ta piosenka od morza do podhala, a wygrało koko, koko euro spoko
http://www.youtube.com/watch?v=MIsX5Rh1ktE
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 09:54   #4361
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

loriette- powodzenia

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 10:31   #4362
psyhe666
Zakorzenienie

A swoją drogą ciekawe co u Adusi

Alexis, właśnie ostatnio zdarza mi się zgrzeszyć
Malinowa? Też bym zjadła ale najbardziej lubię tą co co jakiś czas ma inną nazwę
so trójka maybe.

Stary 2012-05-03, 11:51   #4363
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Monia
zazdroszczę Ci tych mazur nigdy tam nie byłam

Uwielbiam Zakopane, masa wspomnień,ale ostatnio byłam tam hmm rok temu pojechałabym!

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Oj, Moniczka, w dupsko chcesz? Wiesz, której dziewczyny o tym imieniu nie lubię i to z nią mam nieprzyjemne skojarzenia.

Jezu, ale mi nogi zarosły. Mam maturę, więc mi wolno. Nie mam czasu na takie mało wzniosłe rzeczy Cały dzień czytam streszczenia lektur na piątkową maturę- jak się olewało przez 3 lata polski w liceum, to ma się za swoje Na ostatniej próbie pisałam o "Nad Niemnem", a nawet streszczenia na oczy nie widziałam. I tak pewnie nie zdam ustnego polskiego i nie pójdę na żadne studia, albo na ochronę środowiska, bo tylko tam będą miejsca.
Moniki są super, tylko ta jedna kiepska Ci się trafiła, mówię Ci

Moje nogi żyją własnym życiem łydki przeciągnęłam depilatorem, uda wydepilowałam kremem. Ale czuję,że dzisiaj będę musiałam wyrównać nierówności
Jak ogolisz nogi przed matura to będziesz miała pecha, to tak jak ze ścinaniem włosów!

Cytat:
Hej Dzióbki

Trzymajcie kciuki za tą parszywą rzeź! 4-11.05.2012 - Laura X. walczy o wymarzone studia Dzień w dzień coś mam Ale wracam w piątek po WOSie i do 23.05 mam święty spokój )

P.S. Baletki tak rozwaliły mi piętę, że chodzę w opatrunku i mam jeden wielki ropień Wmawiam sobie, że to na szczęście!

Będziemy trzymały kciuki!

Ja mam całe paluchy poorane odciskami,ale chyba już przyzwyczaiłam się do tego bólu
Stary 2012-05-03, 18:30   #4364
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej ho trochę mnie nie było, ale wyjechałam z Oliwką i teściami do jego siostry w góry.

żałuję,że w ogóle pojechałam... ciągłe spięcia z teściową mnie wykończyły

ta baba ma wiecznie jakieś do mnie 'ale'.

podczytywałam Was i nadrobiłam aż 10 stron! niestety nie dam rady każdej odpisać, bo mam obok siebie marudzącą Oliwkę, która zaraz pogryzie wszystko co ma pod ręką!
zęby górną zaczynają się pchać i jest cyrk!

poza tym mam dość grilla... obżarłam się piersi z kurczaka i kiełbasy. Ale mimo to nie odpuściłam ćwiczeń ćwiczyłam z tża siostrą więc było wesoło
zaczęłam 4 tydzień turbo fire i czuję sie bosko!

muszę tylko zacząć bardziej rzeźbić nogi, bo ciągle stoję w miejscu

wyobraźcie sobie,że moja wspaniała teściowa w 30stopniowy upał wykłócała się ze mną,żeby ubrać Oli w długi rękach i w długie spodnie, bo na dworze jest dla niej ZA zimno!!
myślałam,że ją zatłukę.. powiedziałam tylko tak : to jest moje dziecko i to JA bede decydować o tym jak będzie ubrana i ile będzie na dworze. dziekuje, do widzenia

ciesze się,że wróciłam juz do domu... stęsknilam się za Tżem.Biedny musiał pracować...

Bańka - taaaaaaaaak, nasze spotkanie wygrało wszystko!
i nie prawda,że gdyby nie różowe rajstopki to bym Cię nie poznała twarz, chudość, wysokość + tż = bańka
ha! może jeszcze kiedyś uda mi się Ciebie wyciągnąć gdzieś na drina ale by było hahaha
a najchętniej to bym się z Wami wszystkimi spotkała

Bś - uwielbiam Twojego bloga, dodałam go do zakładek uwielbiam Twój styl pisania!

Laura - powodzenia na maturze! rozwalisz wszystko na 100%!

Cindy -o matko, heeeeeej ciesze się,że u Ciebie tak wszystko dobrze sie układa.

Winyl - odkąd piszę na tym wątku nie widziałam AŻ tylu Twoich postów

Psyhe - zniszczysz sobie włosy tym jasnym blondem, dobrze Ci radzę

Ewelka - gratulacje za spadek

Moniaaaa - zazdroszczę wyjazdu też bym chciała kiedyś pojechać na Mazury... ahh

a na koniec moje Majówkowe cudeńko - specjalnie dla ciotek wizażanek :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1921.jpg (43,0 KB, 26 załadowań)

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 18:52   #4365
psyhe666
Zakorzenienie

Agnesuk, urocza

Za późno. Psyhe już jest blondasem
so trójka maybe.

Stary 2012-05-03, 19:20   #4366
agnesuk
Wtajemniczenie

dziekujeeeemy

pokazuj, pokazuj

Stary 2012-05-03, 19:24   #4367
psyhe666
Zakorzenienie

dzisiaj już nie, bo musiałabym zapalić światło + flesz czyli kolor zupełnie inny jutro się pokażę
so trójka maybe.

Stary 2012-05-03, 19:29   #4368
agnesuk
Wtajemniczenie

a jaka farba?

Stary 2012-05-03, 20:48   #4369
lokalamuka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Loriette, trzymamy mocno kciuki i przesyłam Ci telepatycznego kopa na szczęście!

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

O jaaa
Chciałam żeby wygrała ta piosenka od morza do podhala, a wygrało koko, koko euro spoko
http://www.youtube.com/watch?v=MIsX5Rh1ktE
1. Też życzę szczęścia
2. No taka wioska. Wyśmieją nas. Mi się ta piosenka kojarzy z Pietrkiem i Jolką ( dla tych którzy oglądają/oglądali "Ranczo")
cel I --> 45 cm
pokrzywa : 23.09 - 23.12
kuracja Radicalem

Moje zdjęcia: http://photoyama.blogspot.com/

Edytowane przez lokalamuka
Czas edycji: 2012-05-03 o 20:51
lokalamuka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 20:50   #4370
agnesuk
Wtajemniczenie

hitt 20 za mną! leje się ze mnie, aaaaaaaaa!

Stary 2012-05-03, 22:16   #4371
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
h

Winyl - odkąd piszę na tym wątku nie widziałam AŻ tylu Twoich postów

Psyhe - zniszczysz sobie włosy tym jasnym blondem, dobrze Ci radzę
:
Ee no coś, Ty ja wiecznie byłam jedną z bardziej udzielających się . Tylko coś koło przedostatniej części jakoś przestałam się odzywać no i różnie to bywało ...

Co do Psyhola - masz rację. Psyhe! Niby tak dbasz o włosy, chcesz zapuszczać itd. , a tym wiecznym farbowaniem tylko sobie szkodzisz.

Aaa no i Agnes - zdjęcie cudne .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-04, 06:10   #4372
agnesuk
Wtajemniczenie

hej ho witam z samego rańca!

wstałam po 6 i jestem wypoczęta jak nigdy. Zaraz zabieram się za ćwiczenia Fire 55 przede mną, aaaa!

Psyhe - ja włosy musiałam przyciemnić, bo inaczej bym ich nigdy nie zapuściła... bardzo Ci się zniszczą i do tego ciężko będzie je zapuścić. no, ale to Twoja decyzja. jesli czujesz się w takich włosach dobrze, to najważniejsze

Winyl - no to ja jakoś słabo pamiętam

dzisiejsze menu:

śn. wieśniak + kawałek bagietki z serem żółtym i pomidorem + czerwona herbata.
II śn. kisiel truskawkowy.
obiad. pulpeciki w sobie pomidorowym z ryżem.
pod. jabłko z marchewką.
kolacja: dwie kromki chleba z pastą z jajek i makreli + czerwona herbata.

ćwiczenia: 55 minut EZ class + 20 min ćwiczeń na nogi.

Stary 2012-05-04, 08:31   #4373
MalaPikanteria
Zadomowienie

Agnesuk Oli jest słodka
Monia heeeeeeeeeey! no to wypoczęłaś bynajmniej waż się i mierz bo zżera mnie ciekawośc ja to przy tej pogodzie nie mam jakoś nawet ochoty włączać TV
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
ok, jak będziemy mieli jechac to Cię poinformuje
Cytat:
Hej Dzióbki

WSZYSTKIM MATURZYSTKOM POWODZENIA! I WYSYŁAM WAM KOPNIAKA NA SZCZĘŚCIE!!!! Trzymamy kciuki Aniolki, będzie dobrze

Lewo żyję. Nie wiem co sie dzieje ale ledwo chodzę, kolana i w sumie wszystkie stawy tak mnie rwą że wejście po schodach to prawie niemożliwa czynność tylko ani nie tańczyłam, ani nic żeby mieć np zakwasy

I powiedzcie, że jesteście ze mnie dumne - nie wypilam wczoraj ani jednego piwska

MOJA WYMIANKA

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-04, 08:35   #4374
agnesuk
Wtajemniczenie

dziękujemy

taaaak, jesteśmy z Ciebie dumne!
od czego te bóle? hmm może brakuje Ci witamin?

mam ochotę upiec dzisiaj muffinki

Stary 2012-05-04, 08:43   #4375
MalaPikanteria
Zadomowienie

No właśnie nie wiem
Aaa!! Prześlesz mi ze 2? zjadłabym sobie

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-04, 08:47   #4376
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
fajnie, że tak się Tobie poukładało i naprawdę podziwiam Cie - ja bym tej szkoły nie ogarnęła i tyle kasy za różnice programowe?!
No niestety już na końcówce tego nie rzucę, muszę dać radę. Już tylko 2 różnice programowe mi zostały, i cała reszta innych egzaminów.

Cytat:
Cindy mimo tych problemów z uczelnią napawasz mnie optymizmem na przyszłość Wierzę z całego serca, że dasz radę ze wszystkim!
Ja mam taką nadzieję

Cytat:
super! fajnie jesli Wam sie uklada nie mam pojecia jak polaczyc diete ze wspolnym mieszkaniem, wiec tym bardziej trzymam kciuki !
No niestety nie jest łatwo, ale da się

Agnesuk- jaka mała już duża, a pamiętam jak w ciąży byłaś

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-04, 09:16   #4377
Sunday Rose
Zakorzenienie

MATURZYSTKI! powodzenia!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-04, 09:17   #4378
agnesuk
Wtajemniczenie

mp - podesle, podesleeee

cindy - oj tak duza dziewczynka z niej sama nie wiem kiedy to tak szybko zleciało

wiecie co... ja się chyba nigdy nie pozbędę tego tłuszczu z wew . strony ud! tego się nie da wyćwiczyć, tylko potrzebna jest jakaś dieta które wyeliminuje tłuszcze z tamtych miejsc... szukam czegoś 1500-1700 kcal.

Stary 2012-05-04, 13:51   #4379
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
I powiedzcie, że jesteście ze mnie dumne - nie wypilam wczoraj ani jednego piwska

A stawy sama nie wiem, może potrzebujesz połkać przed kilka miesięcy coś w stylu Artresanu?

Ty wczoraj nie piłaś piwa,a ja za to wyodiłam chyba z 6-7 browarów

Agnesuk, Oli sama słodycz

Siedzę dzisiaj w pracy, ale nie chciało mi się tu wracać po tygodniu wolnego ale jeszcze godzina i do domu zaraz wystawię sobie krzesło pod apteką i będe popijała kawkę jeszcze jutro do pracy 9-11,a potem weekendu ciąg dalszy

Muszę wybrać się na zakupy, chcę kupić jakieś przewiewne długie spodnie do pracy. Mam tylko jedne takie, białe. A przeciez latem nie bedę się kisiła w jeansach,a w szortach nie wypada Widziałyście gdzieś coś fajnego?
Stary 2012-05-04, 16:58   #4380
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

A stawy sama nie wiem, może potrzebujesz połkać przed kilka miesięcy coś w stylu Artresanu?

Ty wczoraj nie piłaś piwa,a ja za to wyodiłam chyba z 6-7 browarów

Agnesuk, Oli sama słodycz

Siedzę dzisiaj w pracy, ale nie chciało mi się tu wracać po tygodniu wolnego ale jeszcze godzina i do domu zaraz wystawię sobie krzesło pod apteką i będe popijała kawkę jeszcze jutro do pracy 9-11,a potem weekendu ciąg dalszy

Muszę wybrać się na zakupy, chcę kupić jakieś przewiewne długie spodnie do pracy. Mam tylko jedne takie, białe. A przeciez latem nie bedę się kisiła w jeansach,a w szortach nie wypada Widziałyście gdzieś coś fajnego?
heh... ja po takiej ilości bym nie przeżyła, kiedyś nawet 9 piw i było ok a teraz 3 i faza
Może faktycznie artresan byłby ok....
A spodni niestety nie widziałam nigdzie takich

MOJA WYMIANKA
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości