Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-29, 14:43   #4201
bita smietana
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Kooońca nadrabiania nie widać...
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Myślałam, że u moich rodziców w związku zawsze będzie idealnie. Taki numer przed maturą, dziękuję.
co się dzieje?

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Od rolek rzeźbią się piękne nogi , marzyły mi się kiedyś ale to marzenie nigdy się nie spełni. One są takie drogie, przecież Tyle czekolad bym mogła za to kupić

Matko jak przeczytałam wyrywkowo kilka wiadomości to myślałam że wychodzisz gdzieś z koleżanką siostry i już sobie pomyślałam' ten Psyhol to tak się upił że dziś dalej jej się w głowie przewraca'
Serio ładnie rzeźbią? To wyciągam swoje Tylko pewnie potrzebuję asysty
pogrubione-

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
schudlam. a wadze 56,9 a bylo 58
Łaaadnie!

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
niedziela, owszem,jest dniem ciastek, lodow i czekolad myślę nawet, że pierwotne założenie niedzieli było takie, żeby bilans kaloryczny nie istniał. ale wtedy ludzie zaczeli przeginać, i Bóg, Bozia, cała trójca świeta zrobiła:
i tak powstał czokapik
si, niedziela to dzień dobroci, miłości i słodyczy

Cytat:
1.
ja jestem dnem, ale chyba nigdy nie byłam trzezwa na imprezie
z tej perspektywy przyznaję, że zrobienie prawa jazdy było najgłupszą decyzją w życiu

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Wczoraj byliśmy nad jeziorem, miałam w tym roku swój pierwszy raz w bikini przeżyłam ludzie obok też

do jutra!
Jestem pewna, że byłaś gwiazdą kurortu
Stary 2012-04-29, 14:45   #4202
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
tęsknię za Wami, gałgany, wyobrażam sobie spotkanie AGnes- Banna iii uczę się , kuuuu. No nic, muszę w tym tygodniu się wykuć, odpocząć, schudnąć i wpisach w grafik 5 różnych spotkań grillowyc, hm, chyba o 3 pozycje za dużo

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Miszczu painta Musiałam zatrzeć bałagan na stole i fotelu :cojest
buhhaha! paintowskie umiejętności robią wrażenie ;D

Fajne portaski. A jaka to firma i jaki rozmiar? to wtedy uda mi się ogarnąc lepiej jaki z Ciebie chudzielec ;D

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-29, 14:50   #4203
bita smietana
Zakorzenienie

Nadal nie widać końca nadrabiania, ale nie mogę sobie przecież pozwolić na kasowanie emotek, więc będzie pierdyliard postów. Są za to banany?
Cytat:
Smietanka, widze że szukasz BB kremu dla siebie, ja w tej chwili mam kilka probek. Na poczatek polecam Ci zamawiac z asianstore, albo allegro, wiem ze wychodzi drozej ale inaczej sie nie da. Bo w wizazowym zamowieniu dlugo sie czeka. Bralam udzial w zamawianiu odlewek w listopadzie - pierwsze probki dostalam w marcu, kolejne dopiero teraz . Juz myslalam ze sie nie doczekam

ja celuje w beze albo zoltki, kupilam pelny wymiar face shop oil free bo winyl polecala, kolor ma super ale dlaczego ja sie po nim tak swiece napewno musisz uwazac na Mische PC, kryja jak dermacol strasznie ciekie - przynajmniej dla mnie. I raczej rozowe tony. Jarty są fajne, lioele, ostatnio ten mi podpasowal https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...spf30-pa-.html
Faktycznie chyba tak zrobię, bo mam straszny mętlik
Ale te kremu faktycznie chronią przed słońcem? Bo już nie mam sił na używanie filtrów codziennie, a kocham swoją bladą skórę, mimo tego że zdaniem bliskich wyglądam trupio

Missha już odpada, dowiedziałam się że ma do tego różowe tony. Zamówię próbki tego co polecasz Ty i Winyl i będzie testowanie

Cytat:
ja marze o dobrym BB, ale nie wiem jak sie zabrac do dobierania ;(
ale dzieki za wskazowki, choc to do Śmietany było to i ja skorzystalam ;D
A jaką masz cerę?
Ja się radziłam na wątku o BB i co ja pacze? Winyl mi odpisał! Ona jest niezastąpiona

Cytat:
Aaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
Zmieściłam się w jedne krótkie spodenki i są na mnie ok!!! A wcześniej guziki zapinałam, ale suwaka już nie, a teraz są ok i nawet nie wyglądam jak pasztet!!!
A założyłam te czerwone co kiedyś Wam mówiłam, że to mój cel iiiiiiii....... Jeszcze się nie mieszczę... Ale kiedyś brakowało mi do zapięcia guzików 3-4cm., a teraz się zapięłam, ale suwaka nie dało rady jeszcze zasunąć
Ale mam dobry humor!!!!
Jejkuuu, chciałąbym Ci napisać coś miłego, dobrego, motywującego, ale nie.

Nienawidze Cię, też chcę się mieścić w małe rozmiary
Stary 2012-04-29, 14:58   #4204
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
ja bardzo lubie helfy; zamawiam stamtąd amlę , vatikę i jeszcze coś zamawiałam, ale amla jest przenajlepsza polecam! jest niedrogo, a produkty mają świetne!

Beyonce chyba stosuje taka dietę i zostala ona dość mocno rozpowszechniona, ale jest krytykowana - jesli chodzi nam o to samo. przez iles tam dni pije się tylko wodę z syropem klonowym, pieprzem tureckim i cytryną.
a Ty napisalas wersję z imbirem, pewnie sa dwie, albo moja wersja zostala zmodyfikowana ;p
nie wiem. podobno to mocno rusza metabolizm, ale ja bym umarla po pierwszym dniu :P
tak, to jest ta dieta i tez myslalam tak jak winyl, zeby to popijac teraz. Ale tez nie znalazlam na necie nic a nic, jedynie wiem ze syrop kosztuje 100 zl jak nie wiecej!

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Też uważam, że Ewelka jest strasznie dzielna,bo tym bardziej- jeśli mogąc jeszcze studiować pracuje, utrzymuje się sama- jak taka osoba może sobie z czymś nie poradzić?
o to o mnie, o mnie
Cytat:
Ale te kremu faktycznie chronią przed słońcem? Bo już nie mam sił na używanie filtrów codziennie, a kocham swoją bladą skórę, mimo tego że zdaniem bliskich wyglądam trupio
chce wierzyc w to że te filtry naprawde chronia czasem siegam po kwasy wiec wierze ze ochrona jest

zamowilam sobie henne z khadi i olejek sesa, zobaczymy co to za cuda

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

psyhe ja nie zdazylam moze to i lepiej, zalamalabym sie

ide na grila
Stary 2012-04-29, 14:58   #4205
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ładna
Chociaż ja bym ją założyła na imprezę a nie na maturę, sztywniak ze mnie

Też dociera do mnie że jestem stara, mam ochotę dokonać jakiejś wielkiej zmiany w moim życiu Wyjechać gdzieś daleko i zmienić wszystko
1. hehe o tym samym pomyślałam!
2. Ty to robisz, podziwiam, ze nie brak Ci odwagi.

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Wiem, wiem, ale wrzuć do albumu, żeby inne dziewczyny razem ze mną mogły Cię nie lubić za chude nogi!
!
ja się załapałam, zdarzylam obczaic, i tez jej nie lubie
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
A tak poza tym, to papa kobity
a co z Tobą ;>
Cytat:
Nadal nie widać końca nadrabiania, ale nie mogę sobie przecież pozwolić na kasowanie emotek, więc będzie pierdyliard postów. Są za to banany?

A jaką masz cerę?
Ja się radziłam na wątku o BB i co ja pacze? Winyl mi odpisał! Ona jest niezastąpiona
1. niee, chyba im więcej postów tym lepiej ja zauwazylam, ze im wiecej mam postow tym powazniej jestem traktowana na jakis tam watkach

2. brzydką choc juz coraz lepsza. mam coraz mniej wągrów okreslilabym ją jako mieszana

Stary 2012-04-29, 14:58   #4206
bita smietana
Zakorzenienie

W ogóle!
Męża sobie znalazłam!

Łona

Myślicie że on będzie mnie chciał?

Cytat:
No co Ty, duuużo lepiej na ebayu kupować! Tanio, jak zamawiasz z korei i od sprawdzonych sprzedawców to masz 100% pewności, że oryginał! A można też kupować próbki bez problemu .
Ja coprawda nie mam odpowiedniej karty, żeby płacić na ebayu, ale zawsze poproszę kogoś ze znajomych i noł problem .

O nie, nie pasuje Ci face shop , wyyyyybacz mi! O, właśnie się zastanawiam nad tym lioele, fajny jest mówisz? Żóltek, jasny, nie świecisz się po nim, kryje ładnie? Nie ma takiej lepko-klejącej się konsystencji?
ja mam konto na paypalu, to jedno ze źródeł destrukcji moich środków

A próbki z przesyłką nie wyjdą bardzo drogo?

Cytat:
Och, Śmietanka, Ona też jest moją bratnią duszą!!
TAK, jestem. A o co chodzi, bo cytowałam i nie pamiętam co miałam odpisać

Cytat:
A ja mam takie coś, że jak śpię te 8h to mam dużo lepszą cerę, duuużo lepsze włosy, lepiej się czuję, prędzej wtedy się zdrowo odżywiam itd. Jak śpię za mało to cera straszna włosy straszne, zero motywacji do czegokolwiek, masakra!
Też tak mam, dieta paleo każe mi spać minimum 8 godzin, więc nie chodze na poranne zajęcia
(a mama mi mówi, że wtedy jakaś sympatyczniejsza jestem )

Cytat:
Chciałabym jeździć na uczelnię rowerem . Albo samochodem, chce mi ktoś kupić? Anyone, anyone?
Ja sobie wymyśliłam nowe auto! Chcę takiego oldtimera, stare, stylowe auto, będę budziła respekt na drodze?

Mam Holenderkę, ale nie mogę jej w Kato używać, bo mieszkam na 5 piętrze więc raczej nie będę jej wnosić a nie mam piwnicy

Cytat:

face shop mi pasuje, jest lekki, ale tak jak pisalam troche sie po nim swiece, ale napewno nie zaluje ze go mam ten lioele jest najlzejszy z tych co mam czyli jart silver, jart detox, lioele beyond wiec mozesz sobie porownac fajnie kryje. Teraz doszly do mnie probki skin79 i jakies eco, ciekawa jestem co to switny efekt u tej dziewczyny http://www.idaliablog.com/2011/09/li...eam-czyli.html u mnie wyglada ciemniej
ooo już wszystko czytam Napisze Wam potem co wybrałam i ocenicie, ok?

Cytat:
Ja na trzeźwo jestem tak pi****lnięta, że nie przeszkadza mi jak inni są nietrzeźwi, a ja nie .
pjona, mam tak samo!

Cytat:
uzywalyscie cos z helfy.pl ? przypadkiem znalazlam taki blog http://www.idaliablog.com/2012/04/ja...ona-maska.html ojaaa
Nawet mi nie mów, trafiłam u siebie w mieście na mega sklep z ekologicznymi kosmetykami, spędziłam godzinę gadając z właścicielką,. ogólnie och i ach Wyszłam z naturalną farbą do włosów Khadi, ale jeszcze nie miałam kiedy jej nałożyć

Tylko rozwalają mnie ceny tych kosmetyków, ale wiadomo- natura
Stary 2012-04-29, 15:00   #4207
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
tak, to jest ta dieta i tez myslalam tak jak winyl, zeby to popijac teraz. Ale tez nie znalazlam na necie nic a nic, jedynie wiem ze syrop kosztuje 100 zl jak nie wiecej!

ide na grila
1. haha to skoro ten syrop jest tak drogi, to moze realne jest niejedzenie niczego oprocz picia tego koktajlu, ze wzgledu na oszczednosci xD

2. baw sie dobrze!

Stary 2012-04-29, 15:03   #4208
psyhe666
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=129803

Bania, house xs
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-29, 15:06   #4209
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle!
Męża sobie znalazłam!

Łona

Łona to mało komercyjny slodziak, poznałam kiedyś taka dziewczynę, ktora jest ze Szczecina i twierdzi, ze go zna! ja myslę, ze ona i tak kłamie , że go zna, ale pewnie nie klamiez tym, ze on jest sympatyczny.
Myślę, że takie dwa słodziaczki stanowiłyby wartki i wesoly tandem. spróbujcie, walcz o ten związek!

ja kocham mroza odkąd usłyszałam piosenkę rollercoaster, jak słuchałam "globalnie" to wolalam Kastę (w ogole! Psyhe, wiesz, ze Kasta ma na imie Waldek? )

Cytat:
kurcze, ale ktos mial superowa opcje wprowadzajac te eko kosmetyki na rynek, nie?
tak samo jak wprowadzanie zajeć typu zumba, aerobik, pilates, itp...

przez nich ja juz nie mam co wprowadzic

Stary 2012-04-29, 15:08   #4210
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brodorex Pokaż wiadomość
Hej Dołączę się do was
1. Wzrost: 174 cm
2. Waga: 59 kg
3. Wymiarów nie znam :P
4. Cel: 54 kg, kaloryferek na brzuchu
5. Nie układam sobie jadłospisu, bo taki szybko mi się nudzi. Po prostu ograniczam wysokokaloryczne rzeczy
6. Z ćwiczeniami podobnie: nie układam sobie zestawu ćwiczeń, bo szybko robi się to nudne. Jedynymi ćwiczeniami, jakie będę robić regularnie, to a6w. A tak poza tym, to bieganie, hula hop, może pływanie, ale to wtedy, jak będzie się nudziło

Znacie może jakieś dobre ćwiczenia na boczki?
Cześć
Twoje obecne wymiary są moimi wymarzonymi, co świadczy o jednym- nie nadaję się na ten wątek

Cytat:
A masz jakis plan, diete zeby zrzucic te 14kg? musisz wcielic w swoje zycie te punkty o ktorych pisalas ja zawsze jem sniadanie, staram sie zeby bylo jak najwieksze, no i nie opycham sie na kolacje. w ciagu dnia jak najzdrowiej. Duuuuzo owocow! i warzyw. Tylko najgorzej chyba z ruchem u nas ostatnio klientka mnie zaciekawila syropem klonowym. Ona ogolnie miala glodowke 10 dni, bo przez 8 tygodni diety waga w ogole nie leciala w dol. Az w kocu ktos jej polecil. Na tej glodowce pije sie ten syrop + cytryna + imbir. Oczyszcza organizm z syfu. Mam ochote pozadnie oczyscic organizm, oczywiscie glodowka u mnie odpada ale zaciekawilo mnie to :P
Brak ruchu jest okropny, widzę coraz bardziej (im starsza się robię ) jak bardzo to wpływa na ciało...

Ta głodówka jest jakaś dziwna dla mnie Chyba lepiej oczyszczać organizm warzywami i owocami, a nie czymś takim Próbowałam, wytrzymałam jeden dzień

I moim zdaniem ta mikstura była niesmaczna

Cytat:

może i Śmietanka jest naszym zaginionym rodzeństwem, tylko ją przyniósl bocian
a wiecie że moi rodzice też tak mówią? To musi być prawda!

Cytat:
a Ty napisalas wersję z imbirem, pewnie sa dwie, albo moja wersja zostala zmodyfikowana ;p
nie wiem. podobno to mocno rusza metabolizm, ale ja bym umarla po pierwszym dniu :P
nie umieraj dżdżownico!

Cytat:
Mam właśnie taki plan jak pisałam no i ćwiczę z Ewką! Musi się udać!
Co do tego "koktajlu " z syropem klonowym też o tym słyszałam i jeszzce tam się dodawało pieprz cayenne. Chciałam wypróbować i kupiłam pieprz, ale nie mogę nigdzie znaleźć syropu klonowego . Oczywiście żadnych głodówek nie planuję, ale chciałam sobie coś takiego popijać i zobaczyć jak to działa.

Btw. a porpos beyonce. Ja generalnie nie słucham popu, nie jestem fanką tańca, ale jak widzę to: http://www.youtube.com/watch?v=Ob7vObnFUJc&ob=av2e to aaach . Sama mam ochotę tak tańczyć . No i kurde, tym body i adidaskach wygląda jak milion dolarów!
Powiedz mi: czy do ćwiczeń z Ewką potrzebna jest duża przestrzeń?

Ja beyonce uwielbiam, ona jest taaaka kobieca

Cytat:
Cyknęłam, ale się załamałam Widać, że jedno udo mam grubsze!
Po takich postach uznaję, że nie mogłaś sobie wybrać lepszego nicku

Cytat:
Winyl, Beyonce ogolnie dla mnie jest zjawiskowa i megakobieca. Jeszcze w teledysku "Dance for you" super wyglada i tak samo tanczy
Stary 2012-04-29, 15:15   #4211
psyhe666
Zakorzenienie

AAAAAAAaaaaaaaa!!!!!!! !! Zrobiłam sobie spaghetti z cukinią tylko trochę inne Nie kroiłam jej tak, tylko zrobiłam mięso jak się normalnie robi i z połówki cukini zrobiłam taką hmmm miseczkę w środek dodałam farszu zawinęłam w sreberko i wrzuciłam na 30 czy nawet więcej min. na grilla.. Pycha
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-29, 15:15   #4212
bita smietana
Zakorzenienie

Jestem mistrzynią nadrabiania? Powiedzcie
Cytat:
Winylku, nie masz pojęcia, jak miło się czyta o Twoich postanowieniach i o tym, że w końcu wierzysz w to, że Ci się uda!

Amla Gold jest dla blondynek zwykła może przyciemniać włosy, wersja Gold nie ma tego składnika

tęsknię za Wami, gałgany, wyobrażam sobie spotkanie AGnes- Banna iii uczę się , kuuuu. No nic, muszę w tym tygodniu się wykuć, odpocząć, schudnąć i wpisach w grafik 5 różnych spotkań grillowyc, hm, chyba o 3 pozycje za dużo
Olej naukę, chodź do nas! Zrobimy ogromne spotkanie i będzie super

Zwykła może na pewno przyciemnić, bo w mojej farbie do włosów jest jednym z składników dających ciemny kolor

Tez podoba mi sie zapał winyla!

Cytat:
Miszczu painta Musiałam zatrzeć bałagan na stole i fotelu :cojest
Ręce położone tak, żebyście myślały, że mam talię

Zły pomysł wrzucania na główny. Znów ktoś będzie mnie szantażował, że mnie poznał po spodenkach
wybielone-
nie zdążyłam zobaczyć

Cytat:
No bo ileż można. Chcę żeby to było już raz, konkretnie i porządnie, nie chcę się z tym męczyć do końca życia. Będę ćwiczyć i się zdrowo odżywiać, jak to nic zupełnie nie da to wtedy się będę martwić co dalej, ale póki co, muszę zrobić co w mojej mocy . Po raz pierwszy od jakichś 3 lat mam jakąkolwiek chęć porzucenia złych nawyków itd. , więc to chyba dobry znak. Ostatnio jak miałam taki zapał to rzeczywiście chudłam .

Kocham Cię za uświadomienie z amlą, tak właśnie przypuszczałam, że taki jest sekret słowa gold w nazwie .
I tak czymać!

Cytat:
Ciężko się załapać na coś takiego, bo wszędzie biorą facetów, którzy mają doświadczenie .
aż tak źle?
W tym momencie zastanawiam się czy faktycznie nie pisałaś kiedyś co studiujesz, bo zaczyna mi coś świtać

Cytat:
Na mnie też. A w całym wszechświecie nie ma szortów, w które wbiłabym swoje grube cielsko. Także wesoło.

Jeszcze chwila i będę nosiła spodenki od piżamy, bo w nie wchodzę

Cytat:
Wiem, wiem, ale wrzuć do albumu, żeby inne dziewczyny razem ze mną mogły Cię nie lubić za chude nogi!
melduję się do zadania!

Cytat:
Na pewno! Ja ćwiczyłam kiedyś tylko 8min legs, ale religijnie codziennie! I po 10 dniach było -2cm w udziskach! Także każdy ruch coś daje!
miód na moje uszy! (tak się mówi? ) To jutro zaczynam

Cytat:
A tak poza tym, to papa kobity
Eeeej gdzie leziesz, maturę masz dopiero w piątek
Stary 2012-04-29, 15:18   #4213
agniesikk
Zakorzenienie

Nie, nie, tu raczej chodzi o to, że nie potrafię się konstruktywnie wbić w temat, także nie chce mi się pisać dla samego pisania, bo to nie ma sensu
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-29, 15:21   #4214
aniabaniaa
Zakorzenienie

lovciam Was, idę na randkę , a później, upić się i zrobić wioche na ogrodkach piwnych

Śmietanka, jesteś super mistrzynią nadrabiania!
A właśnei, cos kojarzylam, ze jakiś gałgan już eksperymentował z tymi koktajlami ;D

cium cium slodziaczki

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Nie, nie, tu raczej chodzi o to, że nie potrafię się konstruktywnie wbić w temat, także nie chce mi się pisać dla samego pisania, bo to nie ma sensu
gałgaństwo dnia

Bo przyśni Ci się Śmietana w spodniach od piżamy idąca na uczelnie, do klubu, do marketu ;> nie odchodz, bedziemy Cie przesladowaly

Stary 2012-04-29, 15:27   #4215
bita smietana
Zakorzenienie

AAAA DOKONAŁO SIĘ! Nadrobiłam

Cytat:
Ooo to może i ja bym się wybrała do pragi? Ale myślę, że w jakiś wakacyjny weekend! Jak coś to mogę Cię zamęczać prośbami o pomoc?
Jasne! Na weekend w sam raz

Cytat:
ale to duuuże opakowanie Ja kupiłam taki za 20 złotych w Rossmannie i był ok Za wiele i tak go nie zjesz, maksymalnie słodki

Cytat:
o to o mnie, o mnie

Cytat:
chce wierzyc w to że te filtry naprawde chronia czasem siegam po kwasy wiec wierze ze ochrona jest

zamowilam sobie henne z khadi i olejek sesa, zobaczymy co to za cuda

ide na grila
Też chcę wierzyć, po to je zamawiam
Którą Hennę? Ja mam jasny brąz

Baw się dobrze!

Cytat:
tylko między zamiarami a realizacją dłuuuga droga

Ale jeśli np. po studiach zrobię sobie 2 lata przerwy i wylecę na Antypody to moja kariera nie ucierpi, tylko będę bardziej poważana przez pracodawców, prawda prawda?

Cytat:
1. niee, chyba im więcej postów tym lepiej ja zauwazylam, ze im wiecej mam postow tym powazniej jestem traktowana na jakis tam watkach

2. brzydką choc juz coraz lepsza. mam coraz mniej wągrów okreslilabym ją jako mieszana
+100 do respektu? To dobrze, będę tak częściej napierniczała w postami

A jaki odcień?

Cytat:
I z czego Ty się odchudzasz?

Cytat:
Łona to mało komercyjny slodziak, poznałam kiedyś taka dziewczynę, ktora jest ze Szczecina i twierdzi, ze go zna! ja myslę, ze ona i tak kłamie , że go zna, ale pewnie nie klamiez tym, ze on jest sympatyczny.
Myślę, że takie dwa słodziaczki stanowiłyby wartki i wesoly tandem. spróbujcie, walcz o ten związek!
rozpoczynam walkę o naszą miłość

Cytat:
kurcze, ale ktos mial superowa opcje wprowadzajac te eko kosmetyki na rynek, nie?
tak samo jak wprowadzanie zajeć typu zumba, aerobik, pilates, itp...

przez nich ja juz nie mam co wprowadzic
mega, ja mam pomysł (tak, mam 5 pomysłów na biznes dziennie, żaden nie zrealizowany ) żeby otworzyć taki eco-market, gdzie będzie to wszystko razem: jedzenie, kosmetyki, dużo fajnych książek, wykwalifikowana kadra. Jedzenie z bliskich źródeł, dużo certyfikatów- wszystko w jednym miejscu, bo widze po sobie, że nie mam problemu z tym żeby zapłacić więcej za eko rzeczy, ale mam problem ze znalezieniem czasu na szukanie ich

Cytat:
AAAAAAAaaaaaaaa!!!!!!! !! Zrobiłam sobie spaghetti z cukinią tylko trochę inne Nie kroiłam jej tak, tylko zrobiłam mięso jak się normalnie robi i z połówki cukini zrobiłam taką hmmm miseczkę w środek dodałam farszu zawinęłam w sreberko i wrzuciłam na 30 czy nawet więcej min. na grilla.. Pycha
O mniaaaam Musze spróbować!
Uwielbiam cukinię, nadaje się do wszystkiego
Stary 2012-04-29, 15:30   #4216
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
no co Ty, ja to robię gdzieś od ponad godziny i jest super

Cytat:
lovciam Was, idę na randkę , a później, upić się i zrobić wioche na ogrodkach piwnych

Śmietanka, jesteś super mistrzynią nadrabiania!
A właśnei, cos kojarzylam, ze jakiś gałgan już eksperymentował z tymi koktajlami ;D
sasasaaaa

Mam taki sam plan na wieczór, picie w ogródkach piwnych plus koncert Julii Marcell za nie swoją kasę

Cytat:
gałgaństwo dnia

Bo przyśni Ci się Śmietana w spodniach od piżamy idąca na uczelnie, do klubu, do marketu ;> nie odchodz, bedziemy Cie przesladowaly
właśnie!
Anna-Banna-Rutkowska wyśledzi gdzie mieszkasz i nie będzie spokoju
Stary 2012-04-29, 15:42   #4217
Sunday Rose
Zakorzenienie

BŚ, jesteś absolutnym mistrzem nadrabiania! Agniesik, nie gałgań Ewelkę podziwiam za hart ducha ale sesa śmierdzi niemiłosiernie dajcie mi trochę wolnegoooooo! Psyhe, przegięłaś
Stary 2012-04-29, 15:42   #4218
agniesikk
Zakorzenienie

Ja mysle, ze to jednak nie jest dobry pomysl
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-29, 15:53   #4219
psyhe666
Zakorzenienie

Agniesik, dlaczego? Przecież zawsze jest fajnie i śmiesznie.
Nie podchodź tak do tego poważnie. Piszemy bzdury w ramach odstresowania się i zabicia czasu

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Sandej
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-29, 17:38   #4220
lokalamuka
Raczkowanie

Jutro zaczynam dietę Plaż Południowych, zobaczymy ile wytrzymam i czy będą jakieś efekty... Najgorzej będzie wytrwać bez owoców
cel I --> 45 cm
pokrzywa : 23.09 - 23.12
kuracja Radicalem

Moje zdjęcia: http://photoyama.blogspot.com/
lokalamuka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-29, 17:43   #4221
psyhe666
Zakorzenienie

Lokalamuka, ja bym chyba nie wytrzymała... Ale za Ciebie trzymam kciuki!

Bańka mnie natchnęła i wyciągnęłam koleżanki do ogródka piwnego
Do wieczora albo do jutra!
so trójka maybe.

Stary 2012-04-29, 18:08   #4222
Sunday Rose
Zakorzenienie

Lokalamuka, przeczytałam inne Twoje posty, masz 14 lat i 3 kg do zgubienia, bez sensu katować się dietą, jesteś taka młodziutka, że spokojnie wystarczą Ci ćwiczenia Ładnie wymodelujesz sylwetkę i nie będziesz musiała się kontrolować. Inna sprawa, czy to odchudzanie tak naprawdę jest Ci potrzebne

Dziewczyny, napisałam tłumaczenie tekstu na 18 stron, zrobiłam raport z 2 godzinnej sesji fokusowej, napisałam 9 tekstów dot. religii (nie pytajcie xD) i zabieram się za teksty do ekspertyzy na przyszły tydzień powiedzcie, że jestem pracowita jak myślę o tym, co zostało mi do zrobienia, to te dzisiejsze zajęcia wydają mi się bardzo rozrywkowe i niewymagające dużej ilości pracy xD

U Was też jest tak pięknie? Byliśmy rano z tż na spacerze, było cudownie Ale potem zagrzebałam się w robocie i tylko czuję słońce na plecach

A co do Pragi, to chcieliśmy tam się wybrać właśnie na weekend majowy, ale czasu i funduszy nieco zabrakło.Czailiśmy się na Grouponach itd, w sumie było kilka megaofert, ale oczywiście nie na weekend Więc finalnie ja też będę molestować Śmietanę :P
Stary 2012-04-29, 19:15   #4223
lokalamuka
Raczkowanie

Ale właśnie problem w tym, że ja cały czas ważę tyle samo, nawet jeśli mniej i zdrowiej jem. Trenuję praktycznie codziennie, w wakacje nawet kilka godzin, ale przez to mam mięśnie, a tłuszcz jak był tak jest. Dlatego chcę spróbować, chociaż przez tydzień tej I fazy, albo może przejdę od razu do II... A chcę trochę zżucić, żeby dobrze wyglądać w bikini
cel I --> 45 cm
kuracja Radicalem

Edytowane przez lokalamuka
Czas edycji: 2012-04-29 o 19:16

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-29, 19:33   #4224
Sunday Rose
Zakorzenienie

A ćwiczysz siłowo, czy tylko aerobowo? Ja też przez dłuższy czas zdrowo się odżywiałam i ćwiczyłam tylko aeroby i waga stała w miejscu. Dołączyłam trening siłowy i ładnie spadła I faza ma to do siebie, że chudniesz bardzo szybko, II - bardzo trudno wprowadzić węglowodany bez wzrostu wagi. Byłam na tej diecie 2 razy i efekt jojo był niesamowity, właśnie przez węglowodany. A skąd czerpać energię, skoro w 1 etapie drugiej fazy można zjeść 1 porcję węgli dziennie ? Zdajesz sobie sprawę z tego, że to raptem kromka chleba albo pół szklanki makaronu? Ta dieta jest świetna, dla kogoś, komu nie pomogło racjonalne żywienie i ćwiczenia, a nie nastolatce, która chce zrzucić 3 kg. Po prostu chcę Cię ostrzec, bo ja przez tę dietę miałam okropnie rozregulowany metabolizm. Wrzuć swój dzisiejszy jadłospis i trening, może uda znaleźć się przyczynę zastoju Twojej wagi
Stary 2012-04-29, 20:02   #4225
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
COOO?! 100zł?! O.o

WHY?!
No i gdzie to świństwo kupić?
Cytat:
o to o mnie, o mnie
A jak ja tak napisałam, to nie zareagowałaś, pff foch!
Miłego grilla . Pochwal się później ile zjadłaś i ile wypiłaś .

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Lubię banany, więc mogliby dawać za to banany! Ale spoko, myślę, że nie ma banów, bananów ani banananów .
Cytat:

Missha już odpada, dowiedziałam się że ma do tego różowe tony. Zamówię próbki tego co polecasz Ty i Winyl i będzie testowanie

A jaką masz cerę?

Cytat:
Nienawidze Cię, też chcę się mieścić w małe rozmiary

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:

ja się załapałam, zdarzylam obczaic, i tez jej nie lubie
a co z Tobą ;>
Wiedziałam, że na siostrę bliźniaczkę mogę liczyć!
Właśnie Agnesik, co Ty wyprawiasz?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-29, 20:11   #4226
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle!
Męża sobie znalazłam!

Łona

Kto by Cię nie chciał?!
Cytat:

ja mam konto na paypalu, to jedno ze źródeł destrukcji moich środków

A próbki z przesyłką nie wyjdą bardzo drogo?
Ja nie mam, bo z moją kartą coś jest nie tak. Stwierdziłam, że to znak z niebios i nie mogę zakładać .
Zamów u jednego sprzedawcy i najlepiej u kogoś kto do każdego zakupu daje jakieś darmowe próbki, może Ci się uda dostać coś więcej . np. jest taki sprzedawca cosmetics.love jeśli dobrze pamiętam i dziwczyny tam wychwalały, że kupują jedną rzecz i dostają kilka próbek .
Cytat:
TAK, jestem. A o co chodzi, bo cytowałam i nie pamiętam co miałam odpisać
dobrze, że się zgadzasz ! A chodziło o to, że obydwie odpisujemy grubo po północy na posty tych gałganów!

Cytat:
Też tak mam, dieta paleo każe mi spać minimum 8 godzin, więc nie chodze na poranne zajęcia
(a mama mi mówi, że wtedy jakaś sympatyczniejsza jestem )
moja Śmietanka! Ja tak działałam w liceum, teraz sobie nie mogę pozwolić.
Cytat:
Ja sobie wymyśliłam nowe auto! Chcę takiego oldtimera, stare, stylowe auto, będę budziła respekt na drodze?
No pewnie!
Ja w tym momencie to mogłabym i toyotą yaris jeździć, byle mieć coś własnego, działającego!
Cytat:
Mam Holenderkę, ale nie mogę jej w Kato używać, bo mieszkam na 5 piętrze więc raczej nie będę jej wnosić a nie mam piwnicy
Uuu to głupio. Ja na całe szczęście mam piwnicę, ale mam tak obciachowy rower ... Muszę kupić na jakimś targu taką starą holenderkę, odpimpować ją i jeździć .
Cytat:

ooo już wszystko czytam Napisze Wam potem co wybrałam i ocenicie, ok?
OK!
Cytat:
pjona, mam tak samo!
Mówiłam - bratnia dusza!

Cytat:
Nawet mi nie mów, trafiłam u siebie w mieście na mega sklep z ekologicznymi kosmetykami, spędziłam godzinę gadając z właścicielką,. ogólnie och i ach Wyszłam z naturalną farbą do włosów Khadi, ale jeszcze nie miałam kiedy jej nałożyć

Też chcę taki sklep

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Cześć
Twoje obecne wymiary są moimi wymarzonymi, co świadczy o jednym- nie nadaję się na ten wątek
Ejże ej, to ja tu jestem najgrubsza, a przy okazji najniższa .

Cytat:
Brak ruchu jest okropny, widzę coraz bardziej (im starsza się robię ) jak bardzo to wpływa na ciało...
niestety też to znam.
Cytat:

I moim zdaniem ta mikstura była niesmaczna
O niiiee, no nie mów!
Cytat:

Powiedz mi: czy do ćwiczeń z Ewką potrzebna jest duża przestrzeń?
musisz mieć tyle miejsca, żeby się położyć na podłodze . Spoko, ja w mieszkaniu nie mam miejsca na nic i daję radę .

XOXO
Stary 2012-04-29, 20:18   #4227
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem mistrzynią nadrabiania? Powiedzcie

Olej naukę, chodź do nas! Zrobimy ogromne spotkanie i będzie super

Zwykła może na pewno przyciemnić, bo w mojej farbie do włosów jest jednym z składników dających ciemny kolor

Tez podoba mi sie zapał winyla!

wybielone-
nie zdążyłam zobaczyć

I tak czymać!

aż tak źle?
W tym momencie zastanawiam się czy faktycznie nie pisałaś kiedyś co studiujesz, bo zaczyna mi coś świtać

Jeszcze chwila i będę nosiła spodenki od piżamy, bo w nie wchodzę

melduję się do zadania!

miód na moje uszy! (tak się mówi? ) To jutro zaczynam

Eeeej gdzie leziesz, maturę masz dopiero w piątek
: cmok: za całokształt!
Też nie rozumiem, gdzie nam Agnes ucieka, niedobra!

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Lokalamuka, przeczytałam inne Twoje posty, masz 14 lat i 3 kg do zgubienia, bez sensu katować się dietą, jesteś taka młodziutka, że spokojnie wystarczą Ci ćwiczenia Ładnie wymodelujesz sylwetkę i nie będziesz musiała się kontrolować. Inna sprawa, czy to odchudzanie tak naprawdę jest Ci potrzebne

Dziewczyny, napisałam tłumaczenie tekstu na 18 stron, zrobiłam raport z 2 godzinnej sesji fokusowej, napisałam 9 tekstów dot. religii (nie pytajcie xD) i zabieram się za teksty do ekspertyzy na przyszły tydzień powiedzcie, że jestem pracowita jak myślę o tym, co zostało mi do zrobienia, to te dzisiejsze zajęcia wydają mi się bardzo rozrywkowe i niewymagające dużej ilości pracy xD

U Was też jest tak pięknie? Byliśmy rano z tż na spacerze, było cudownie Ale potem zagrzebałam się w robocie i tylko czuję słońce na plecach

A co do Pragi, to chcieliśmy tam się wybrać właśnie na weekend majowy, ale czasu i funduszy nieco zabrakło.Czailiśmy się na Grouponach itd, w sumie było kilka megaofert, ale oczywiście nie na weekend Więc finalnie ja też będę molestować Śmietanę :P
klask i: Podziwiam! Ja mam kilka projektów do zrobienia, ale pewnie będę je robić za tydzień w niedzielę wieczorem, bo po co sobie rozkładać pracę skoro można nie spać w ostatni wolny dzień i robić wszystko na ostatnią chwilę, beznadziejnie i w pośpiechu!

XOXO
Stary 2012-04-29, 20:19   #4228
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
AAAA DOKONAŁO SIĘ! Nadrobiłam

Jasne! Na weekend w sam raz

Cytat:
ale to duuuże opakowanie Ja kupiłam taki za 20 złotych w Rossmannie i był ok Za wiele i tak go nie zjesz, maksymalnie słodki
w Rossmanie no proszę! 2 dyszki, kurde, sporo, ale w porównaniu ze stówką to już brzmi rozsądniej! Jak będę szła po alterrę to kupię, jeśli tylko będzie!
Cytat:
Ale jeśli np. po studiach zrobię sobie 2 lata przerwy i wylecę na Antypody to moja kariera nie ucierpi, tylko będę bardziej poważana przez pracodawców, prawda prawda?
Oczywiście!

XOXO
Stary 2012-04-29, 20:21   #4229
lokalamuka
Raczkowanie

Ćwiczę karate 3 razy w tygodniu, mamy tam i ćwiczenia siłowe, i kondycyjne, i techniczne. 1 lub 2 razy w tygodniu tenis. Raz w tygodniu koszykówka. Odżywiam się dosyć zdrowo, staram się jeść 5 regularnych posiłków i nie jeść słodyczy. Ja już po prostu taka jestem, że nie tyję, ale też nie chudnę... Taka moja natura
cel I --> 45 cm
kuracja Radicalem

Stary 2012-04-29, 20:30   #4230
Loriette
Zakorzenienie

I: Activia ze zbożem

+ 12km biegu.

Wracam do żywych!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości