|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IX
juz mi przeszlo. I tak nic nie wymysle sama... przyszedl tz...i poszedl spac... a ja sie glodna zrobilam. No nic-postawilam pol miasta na nogi i niech mysla. Co ma byc to bedzie. Mam nadzieje ze dlugo mi nie każa czekac na przyjecie do szpit. i na diagnoze...
|
|
|
|
#2192 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
przerażają mnie Twoje posty, rozumem Twój strach o pozostałe dzieci, też czasem mnie nachodzi strach żeby syn nie został beze mnie choć ja nie mam przecież żadnego zagrożenia życia a i tak czasem mnie taki strach dopada. Trzymaj się dzielnie i pamiętaj że każda z nas będzie tu o Tobie bardzo ciepło myśleć i trzymać kciuki przede wszystkim za Ciebie! odezwij się ze szczęśliwą nowiną bo na pewno taka będzie!!!! Będziemy tu czekać i przesyłać pozytywne fluidy |
||
|
|
|
#2193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ando, tragiczne te wieści, ale... niepotwierdzone! Na Polnej na pewno porządnie Cię zbadają i wtedy się okaże co i jak. Będzie dobrze, musi być! A tż niech zapomni o swoim zmartwieniu z tym związanym i niech Cię wspiera!
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję za kolejne dobre słowa Ja już bardzo chcę do domu - takie bez sensu to leżenie. I ten wenflon ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Kilka info ze szpitala ![]() Oddział ginekologiczno-położniczy nie jest tak ładny jak położnictwo Posiłki są o 7, 12.30 i 17... Także tż zaopatrzył mnie w prowiant. Odwiedziny od 13 do 19, więc jestem już sam na sam z lapkiem Trzy razy dziennie badanie tętna płodu i z racji mojego zabójczego ciśnienia przy przyjęciu (90/70) trzy razy dziennie mam mieć mierzone ciśnienie. Dostałam kartę do liczenia ruchów dzieciaczka - mam liczyć od 9 rano i jak będzie 10, to zaznaczyć o której godzinie. Heh, mam nadzieję, że jak będzie ok, to w piątek mnie wypuszczą
|
||
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Ando przede wszystkim, to poczekaj aż Cię położą w szpitalu i dokładnie zbadają. Może okaże się, że nie taki diabeł straszny? Poza tym, czy to nie ten sam lekarz wcześniej powiedział Ci, że cud że żyjesz, jak ten krwotok miałaś? Może on lubi tak straszyć, znam niestety takie typy mało delikatne...
Przeszłaś już dla tego dzieciaczka bardzo wiele, i jak widać ciąża nadal się rozwija. Oboje jesteście bardzo silni i ja wiem, że dacie sobie radę. Tak jak dziewczyny piszą, grunt to myśleć pozytywnie, chociaż domyślam się, że może nie być łatwo. My dorzucamy nasze bardzo mocne ![]() Blue Ty tam leż grzecznie. I żebyś w piątek była już w domku
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Blue 3maj sie tam
![]()
|
#2196 | |
|
Rozeznanie
|
dzieki wszystkim za wsparcie. Mam nadzieje ze wasze pozytywne myslenie przyniesie owoce
tz oczywiscie olal mnie. Znowu naburczal ze mu kaze isc do sklepu... a 2 godz temu oiecal ze mi pizze kupi.. ale cóż wazniejsze zeby sobie pospac zeby miec sile potem na granie, nie? Kur...jak to przezyje to go chyba wypiernicze z chaty. Dosc mam tego -nie dosc ze zadnego wsparcia to ciagle krolewnie cos nie pasuje.... ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- przyszla pizza
|
|
|
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Linka25 na pasku melduj się
|
|
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
boże jak Mnie tz drażni. masakra
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Jak mi mała brzuch Wygina
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Wtajemniczenie
|
blue trzymaj się byle do piątku i żeby Cie wypisali
![]() branzoletka też sie coś ostatnio nie odzywa
|
|
|
|
#2201 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Chciałabym żeby było "w sam raz" . Jak zimno źle, jak gorąco też źle![]() Cytat:
Cytat:
Kamcia - jaki duży Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem co powiedzieć. Myslę podobnie jak reszta dziewczyn,że warto skonsultować się z innym lekarzem Cytat:
![]() X-lander x move jest super ----- Jutro jedziemy do parku dzikich zwierząt. Łącznie jedzie nas 20 osób . Niestety będę jedyną ciężarną,ale za to wszyscy pozostali mają dzieci w wieku od roku do 4 lat więc będzie wesoło . Kupiłam dzisiaj paluszki rybne na obiad. Babka w sklepie mówiła,że są z fileta. A po usmażeniu zobaczyłam,że to mielona ryba
|
|
#2202 |
|
Rozeznanie
|
zmykam, jakos srednio sie czuje....
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne to
Asia z fileta sa napewno z frosty sama często kupuje są zwykle i meksykańskie oba pyszne
|
#2204 |
|
Zadomowienie
|
Ando jestem w szoku, aż nie wiem co napisać. Współczuję Ci, że musisz przez to przechodzić. Poczekaj na diagnozę w szpitalu, staraj się nie martwić! Jesteśmy z Tobą całym sercem!
Linkaobyś szybko do nas wróciła
|
|
|
|
#2205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widziałam w sklepie paluszki rybne z Frosty,ale sobie pomyślałam ,że podjade do "rybnego" bo tam może lepsze będą . Nie wiem skąd mi taki głupi pomysł przyszedł do głowy
|
|
#2206 |
|
Zadomowienie
|
Mi też próbki z J&J nie przyszły..a zamawiałam już ponad 2 miechy temu..
|
|
|
|
#2208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te z frosty sa psepsepsepysne ![]() Cytat:
Wieje mi wiatrak w tyłek
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2211 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jedyne 4000$ taka przyjemnośc...acha 4000$ za dobę! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale co mówili o tych zasłabnięciach? niskie ciśnienie? za gorąco czy jak??
|
|||||||
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy się uda tak po prostu córeczkę mieć
![]() Kurde burza idzie, błyska się, a ja sama u mamuśki w domu. Tż sobie poszedł do kolegi Pewnie będę później musiała sama wracać w ten najgorszy deszcz...
|
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
Będę skazana wyjść, bo Tż wraca koło północy
a przecież nie będę siedzieć mamuśce tyle czasu na głowie...Idę po tosty i film pooglądam Może mi się humor poprawi...W ogóle to jakaś taka dziwna chmura jest na niebie i wygląda jak tornado |
|
|
|
#2215 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Nie" dzięki Smaka mi robisz ![]() Cytat:
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
Pisze do Was z ... biura wprawdzie jeszcze nie mojego i pewnie moje nigdy nie bedzie z racji ze przechodze na macierzynski niedlugo ale to takie tymczasowe :PROBOTY MAM W PIPE> Nadrobilam Was> ANDO BLUEBERRY I LINKA TRZYMAM ZA WAS KCIUKI! musicie byc dzielne dziewczyny! |
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
no caly dzien przed kompem masakra juz mnie oczy bola, a roboty mam w pip i jeszcze troche. dopiero teraz znalazlam chwile zeby do Was zajrzec.
Wczesniej mialam szkolenie - ba - pol godzinne wyjasnienie co mam robic :P no i troche mi zajelo mi ogarniecie sie no i teraz juz pracuje i pracuje
|
|
|
|
#2219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Pamietam
choc watpie zeby ktos to sprawdzal
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

przerażają mnie Twoje posty, rozumem Twój strach o pozostałe dzieci, też czasem mnie nachodzi strach żeby syn nie został beze mnie choć ja nie mam przecież żadnego zagrożenia życia a i tak czasem mnie taki strach dopada. Trzymaj się dzielnie i pamiętaj że każda z nas będzie tu o Tobie bardzo ciepło myśleć i trzymać kciuki przede wszystkim za Ciebie! odezwij się ze szczęśliwą nowiną bo na pewno taka będzie!!!!
Będziemy tu czekać i przesyłać pozytywne fluidy
Bo TŻ mówił, że nie chce więcej dzieci...
TŻ mówił, że za jakieś 5-6 lat chce pomyśleć o powiększeniu rodziny 
na szczęście wymienił bez problemu. Już tak na marginesie wspomnę tylko, że zamówienie składałam już dawno, dostawa miała być w maks 72h a tu cisza i miał przyjść sms, że jest gotowe do odbioru. W systemie widać tylko, że zamówienie wyszło z magazynu i tyle. Byliśmy w pon w tamtych okolicach, to mogłam odebrać. A jak już byliśmy pod domem, dzwoni babka z DOZ-u, czy ja mam zamiar w ogóle odebrać to zamówienie, bo leży długo i czeka 
Posiłki są o 7, 12.30 i 17... Także tż zaopatrzył mnie w prowiant. Odwiedziny od 13 do 19, więc jestem już sam na sam z lapkiem

melduj się

. Nie wiem skąd mi taki głupi pomysł przyszedł do głowy 

/żeby tak prosty w konstrukcji gadżet kosztował ponad 300 zł (w DE jeszcze więcej), to jest lekka przesada