Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IX - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-02, 18:29   #2191
Ando
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IX

juz mi przeszlo. I tak nic nie wymysle sama... przyszedl tz...i poszedl spac... a ja sie glodna zrobilam. No nic-postawilam pol miasta na nogi i niech mysla. Co ma byc to bedzie. Mam nadzieje ze dlugo mi nie każa czekac na przyjecie do szpit. i na diagnoze...

śpij kochanie moje
[/SIZE]
Ando jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 18:59   #2192
wanilllka82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ando Pokaż wiadomość
a konkretnie to tak....

przytylam...pol kilo... i na tym dobre info sie koncza...

no nie-jeszcze dzidziol sie dobrze rozwija, przynajmniej gin mowi ze nie widac nic niepokojącego

a ze zlych to tak:
1. wcieło mi płyn owodniowy...jakies marne resztki zostały
2. Pepowina ma 2 rury zamiast 3, co daje tyle ze dziecko bedzie mniejsze, ponoc niczym wiecej nie grozi....
3. Mam podejrzenie wrastającego łożyska...i tu sie zaczynaja atrakcje

W piatek mam sie umawiac do rzeźni - i jest to jeden z 5 szpit w polsce ktory moze cokolwiek pomoc...
Jesli potwierdzi sie diagnoza to opcje sa takie:

1. umre w czasie porodu
2. umre miesiac po porodzie
3. wytna mi macice

dobre nie?

oczywiscie jest to wskazanie do cesarki, ale moga mnie nie wyratowac....
Cytat:
jesli ktos mi pozyczy lapka... eh, zal mi moich dzieci w tym wszystkim...
kurcze-nie moge umrzec...oni sa za mali zeby mieli zostac sami....
eh,jak sie zmienia perspektywa w obliczu takiego zagrozenia...
Dobra. Koniec tego-najpierw ostateczna diagnoza.

Kuwa-nie chce umierac...

ja pier... przerażają mnie Twoje posty, rozumem Twój strach o pozostałe dzieci, też czasem mnie nachodzi strach żeby syn nie został beze mnie choć ja nie mam przecież żadnego zagrożenia życia a i tak czasem mnie taki strach dopada. Trzymaj się dzielnie i pamiętaj że każda z nas będzie tu o Tobie bardzo ciepło myśleć i trzymać kciuki przede wszystkim za Ciebie! odezwij się ze szczęśliwą nowiną bo na pewno taka będzie!!!! Będziemy tu czekać i przesyłać pozytywne fluidy
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 19:17   #2193
blueberry88
Zakorzenienie

Ando, tragiczne te wieści, ale... niepotwierdzone! Na Polnej na pewno porządnie Cię zbadają i wtedy się okaże co i jak. Będzie dobrze, musi być! A tż niech zapomni o swoim zmartwieniu z tym związanym i niech Cię wspiera!

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Wczoraj TŻ mnie zaskoczył. My od początku nastawialiśmy się, że będzie dziewczynka (Anielka) no i jak dowiedzieliśmy się, że jednak chłopiec, to za każdym razem jak TŻ bolał brzuch, to śmiałam się, że pewnie Anielka go kopie. Wczoraj wracaliśmy z kebaba i złapał go jakiś skurcz brzucha i mu mówię, że pewnie Anielka go porządnie skopała. A TŻ do mnie, że jak mówię Anielka, to on czuje się jakby stracił córkę, tak był na nią nastawiony. I że cieszy się z Fabianka, ale był bardzo nastawiony na Anielkę. No i mówi mi, że jego to nie obchodzi, ale za kilka lat może być i co druga na mieście Anielką a on i tak nazwie tak swoją córkę. Moja mina: Bo TŻ mówił, że nie chce więcej dzieci...
Kurde miło mi się zrobiło TŻ mówił, że za jakieś 5-6 lat chce pomyśleć o powiększeniu rodziny
To będzie walka o córeczkę, jak staniecie na nogi

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Potem do DOZ-u po pampki. A tam istna komedia, pan farmaceuta najpierw przyniósł tylko połowę mojego zamówienia, potem dobre kilka minut się z nim ogarniał, po czym ja mówię, że tu 2 opakowań jeszcze brakuje, bo zamawiałam 4 a nie 2. No to poszedł szukać, znowu parę minut go nie było, przyniósł i znowu parę minut się z tymi dwoma opakowaniami ogarniał. A jak wyszliśmy z apteki, to się zorientowałam, że dał mi nie te pieluchy co trzeba. Zamawiałam 2 opakowania 2-5 kg i 2 opakowania 3-6kg, a on mi dał 4 opakowania 3-6 kg. No to się cofnęliśmy i mówię, w czym rzecz. A on "aaaaa bo to wszystko było niepodpisane, i ja myślałem, że to tamte były, bo leżały" na szczęście wymienił bez problemu. Już tak na marginesie wspomnę tylko, że zamówienie składałam już dawno, dostawa miała być w maks 72h a tu cisza i miał przyjść sms, że jest gotowe do odbioru. W systemie widać tylko, że zamówienie wyszło z magazynu i tyle. Byliśmy w pon w tamtych okolicach, to mogłam odebrać. A jak już byliśmy pod domem, dzwoni babka z DOZ-u, czy ja mam zamiar w ogóle odebrać to zamówienie, bo leży długo i czeka Po 2 godzinach od tej rozmowy przyszedł mi sms, że zamówienie gotowe do odbioru
Heh, mi sms z informacją, że zamówienie jest do odbioru przyszedł na drugi dzień...

Dziękuję za kolejne dobre słowa
Ja już bardzo chcę do domu - takie bez sensu to leżenie. I ten wenflon

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Kilka info ze szpitala
Oddział ginekologiczno-położniczy nie jest tak ładny jak położnictwo Mam za daleko do kibelka - chyba jako jedyna ciągle tam biegam Posiłki są o 7, 12.30 i 17... Także tż zaopatrzył mnie w prowiant. Odwiedziny od 13 do 19, więc jestem już sam na sam z lapkiem Trzy razy dziennie badanie tętna płodu i z racji mojego zabójczego ciśnienia przy przyjęciu (90/70) trzy razy dziennie mam mieć mierzone ciśnienie. Dostałam kartę do liczenia ruchów dzieciaczka - mam liczyć od 9 rano i jak będzie 10, to zaznaczyć o której godzinie. Heh, mam nadzieję, że jak będzie ok, to w piątek mnie wypuszczą
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 19:23   #2194
agunia82
Zakorzenienie

Ando przede wszystkim, to poczekaj aż Cię położą w szpitalu i dokładnie zbadają. Może okaże się, że nie taki diabeł straszny? Poza tym, czy to nie ten sam lekarz wcześniej powiedział Ci, że cud że żyjesz, jak ten krwotok miałaś? Może on lubi tak straszyć, znam niestety takie typy mało delikatne...
Przeszłaś już dla tego dzieciaczka bardzo wiele, i jak widać ciąża nadal się rozwija. Oboje jesteście bardzo silni i ja wiem, że dacie sobie radę. Tak jak dziewczyny piszą, grunt to myśleć pozytywnie, chociaż domyślam się, że może nie być łatwo.
My dorzucamy nasze bardzo mocne

Blue Ty tam leż grzecznie. I żebyś w piątek była już w domku

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 19:26   #2195
prince_polo
Zakorzenienie

Blue 3maj sie tam

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 19:34   #2196
Ando
Rozeznanie

dzieki wszystkim za wsparcie. Mam nadzieje ze wasze pozytywne myslenie przyniesie owoce
tz oczywiscie olal mnie. Znowu naburczal ze mu kaze isc do sklepu... a 2 godz temu oiecal ze mi pizze kupi.. ale cóż wazniejsze zeby sobie pospac zeby miec sile potem na granie, nie? Kur...jak to przezyje to go chyba wypiernicze z chaty. Dosc mam tego -nie dosc ze zadnego wsparcia to ciagle krolewnie cos nie pasuje....

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Ando przede wszystkim, to poczekaj aż Cię położą w szpitalu i dokładnie zbadają. Może okaże się, że nie taki diabeł straszny? Poza tym, czy to nie ten sam lekarz wcześniej powiedział Ci, że cud że żyjesz, jak ten krwotok miałaś? Może on lubi tak straszyć, znam niestety takie typy mało delikatne...
Przeszłaś już dla tego dzieciaczka bardzo wiele, i jak widać ciąża nadal się rozwija. Oboje jesteście bardzo silni i ja wiem, że dacie sobie radę. Tak jak dziewczyny piszą, grunt to myśleć pozytywnie, chociaż domyślam się, że może nie być łatwo.
My dorzucamy nasze bardzo mocne

Blue Ty tam leż grzecznie. I żebyś w piątek była już w domku
no on tak ma ze trudno wylapac granice miedzy "wszystko ok", a "zaraz pani umrze"no ale co zrobic. Wiesz-jak mu kobieta na stole umarla to nic dziwnego ze sie przejmuje... Ale widzialam jak mu mina rzedla gdy mnie badal i tak juz czulam ze cos jest nie tak...

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

przyszla pizza

śpij kochanie moje
[/SIZE]
Stary 2012-05-02, 19:36   #2197
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Kilka info ze szpitala
Oddział ginekologiczno-położniczy nie jest tak ładny jak położnictwo Mam za daleko do kibelka - chyba jako jedyna ciągle tam biegam Posiłki są o 7, 12.30 i 17... Także tż zaopatrzył mnie w prowiant. Odwiedziny od 13 do 19, więc jestem już sam na sam z lapkiem Trzy razy dziennie badanie tętna płodu i z racji mojego zabójczego ciśnienia przy przyjęciu (90/70) trzy razy dziennie mam mieć mierzone ciśnienie. Dostałam kartę do liczenia ruchów dzieciaczka - mam liczyć od 9 rano i jak będzie 10, to zaznaczyć o której godzinie. Heh, mam nadzieję, że jak będzie ok, to w piątek mnie wypuszczą
Pewnie Cię wypuszczą ja tez przelezalam 3 dni w szpitalu, podobnie jak Ty nie wiadomo w sumie po co, takze później ta nuda doskwiera, ale jak zobacza ze czujecie sie dobrze to wypuszczą

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Linka25 na pasku melduj się
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 19:45   #2198
prince_polo
Zakorzenienie

boże jak Mnie tz drażni. masakra

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Jak mi mała brzuch Wygina

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-05-02, 19:47   #2199
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Jak mi mała brzuch Wygina
mi dzisiaj mały też mega
Stary 2012-05-02, 19:48   #2200
muminek82
Wtajemniczenie

blue trzymaj się byle do piątku i żeby Cie wypisali
branzoletka też sie coś ostatnio nie odzywa
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 19:49   #2201
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Fajnie ze sie dobrze bawilas pomimo tego ze zmarzlas. Ja juz wole zmarznac niz sie spocic
A ja w sumie sama nie wiem . Chciałabym żeby było "w sam raz" . Jak zimno źle, jak gorąco też źle

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
Dawno nie było żadnych Brzuszków, więc wkleję swój- chyba już troszkę urośnięty???
przypominam 27tc leci

Cytat:
to jeszcze wrzucam moj prawie 23 tygodniowy brzuchol i deszcz wczorajszy dla tych co za goraco i zmykam sie szykowac do gina
Super

Cytat:

to ja wstawiam mój 29tc
Kamcia - jaki duży

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem po wizycie, piszę na szybko, niestety nie jest za dobrze. Szyjka zamknięta ale skrócona Dostałam skierowanie do szpitala na obserwację Pewnie będę tam musiała zostać jakieś 3 dni. Trzymajcie kciuki. Ja już jadę, tak tylko wpadłam dać znać, że zniknę na jakiś czas.
Trzymam kciuki

Cytat:
a konkretnie to tak....

no nie-jeszcze dzidziol sie dobrze rozwija, przynajmniej gin mowi ze nie widac nic niepokojącego

a ze zlych to tak:
2. Pepowina ma 2 rury zamiast 3, co daje tyle ze dziecko bedzie mniejsze, ponoc niczym wiecej nie grozi....

W piatek mam sie umawiac do rzeźni - i jest to jeden z 5 szpit w polsce ktory moze cokolwiek pomoc...

1. umre w czasie porodu
3. wytna mi macice

dobre nie?

Nie wiem co powiedzieć. Myslę podobnie jak reszta dziewczyn,że warto skonsultować się z innym lekarzem .

Cytat:
uff dotarłam do domku po maratonie...
najpierw pojechaliśmy do castoramy kupić papier ścierny i lakierobejcę, żeby łóżeczko przygotować.

Potem do DOZ-u po pampki. A tam istna komedia, pan farmaceuta najpierw przyniósł tylko połowę mojego zamówienia, potem dobre kilka minut się z nim ogarniał, po czym ja mówię, że tu 2 opakowań jeszcze brakuje, bo zamawiałam 4 a nie 2. No to poszedł szukać, znowu parę minut go nie było, przyniósł i znowu parę minut się z tymi dwoma opakowaniami ogarniał. A jak wyszliśmy z apteki, to się zorientowałam, że dał mi nie te pieluchy co trzeba. Zamawiałam 2 opakowania 2-5 kg i 2 opakowania 3-6kg, a on mi dał 4 opakowania 3-6 kg. No to się cofnęliśmy i mówię, w czym rzecz. A on "aaaaa bo to wszystko było niepodpisane, i ja myślałem, że to tamte były, bo leżały" na szczęście wymienił bez problemu. Już tak na marginesie wspomnę tylko, że zamówienie składałam już dawno, dostawa miała być w maks 72h a tu cisza i miał przyjść sms, że jest gotowe do odbioru. W systemie widać tylko, że zamówienie wyszło z magazynu i tyle. Byliśmy w pon w tamtych okolicach, to mogłam odebrać. A jak już byliśmy pod domem, dzwoni babka z DOZ-u, czy ja mam zamiar w ogóle odebrać to zamówienie, bo leży długo i czeka Po 2 godzinach od tej rozmowy przyszedł mi sms, że zamówienie gotowe do odbioru

Na koniec pojechaliśmy oglądać wózki, no i tak: urban 4 rider odrzuciliśmy, bo po złożeniu stelaż jest mega wielki (w urban rider jest chyba podobnie). Fajny jest mutsy transporter, ale niestety, spacerówka nie jest przekładana przodem/tyłem do kierunku jazdy.
I tak, jak się zdecydujemy wydać więcej kasy, to kupimy x-lander x move, jak nie, zostajemy przy tako jumper

Aguś to miałaś przygody z tym DOZ-em
X-lander x move jest super

-----

Jutro jedziemy do parku dzikich zwierząt. Łącznie jedzie nas 20 osób . Niestety będę jedyną ciężarną,ale za to wszyscy pozostali mają dzieci w wieku od roku do 4 lat więc będzie wesoło .
Kupiłam dzisiaj paluszki rybne na obiad. Babka w sklepie mówiła,że są z fileta. A po usmażeniu zobaczyłam,że to mielona ryba

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 19:52   #2202
Ando
Rozeznanie

zmykam, jakos srednio sie czuje....

śpij kochanie moje
[/SIZE]
Stary 2012-05-02, 19:57   #2203
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
mi dzisiaj mały też mega
Fajne to

Asia
z fileta sa napewno z frosty sama często kupuje są zwykle i meksykańskie oba pyszne

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-05-02, 19:57   #2204
ajka89
Zadomowienie

Ando jestem w szoku, aż nie wiem co napisać. Współczuję Ci, że musisz przez to przechodzić. Poczekaj na diagnozę w szpitalu, staraj się nie martwić! Jesteśmy z Tobą całym sercem!

Linkaobyś szybko do nas wróciła
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 20:01   #2205
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Asia
z fileta sa napewno z frosty sama często kupuje są zwykle i meksykańskie oba pyszne

Widziałam w sklepie paluszki rybne z Frosty,ale sobie pomyślałam ,że podjade do "rybnego" bo tam może lepsze będą . Nie wiem skąd mi taki głupi pomysł przyszedł do głowy

Jestem mamą

Stary 2012-05-02, 20:04   #2206
ajka89
Zadomowienie

Mi też próbki z J&J nie przyszły..a zamawiałam już ponad 2 miechy temu..
ajka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 20:07   #2207
nadalka
Zakorzenienie

Ojej Ando
Stary 2012-05-02, 20:07   #2208
muminek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość

Jutro jedziemy do parku dzikich zwierząt. Łącznie jedzie nas 20 osób . Niestety będę jedyną ciężarną,ale za to wszyscy pozostali mają dzieci w wieku od roku do 4 lat więc będzie wesoło .
Kupiłam dzisiaj paluszki rybne na obiad. Babka w sklepie mówiła,że są z fileta. A po usmażeniu zobaczyłam,że to mielona ryba
super Asiu,udanej wycieczki
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 20:09   #2209
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Widziałam w sklepie paluszki rybne z Frosty,ale sobie pomyślałam ,że podjade do "rybnego" bo tam może lepsze będą . Nie wiem skąd mi taki głupi pomysł przyszedł do głowy
te z frosty sa psepsepsepysne
Cytat:
Napisane przez ajka89 Pokaż wiadomość
A mi przyszły już dawno. czekalam tylko jakoś z 3 tyg

Wieje mi wiatrak w tyłek

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-05-02, 20:10   #2210
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne to
nooo
Cytat:
ja dostałam

wcinam chipsy
Stary 2012-05-02, 20:11   #2211
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem po wizycie, piszę na szybko, niestety nie jest za dobrze. Szyjka zamknięta ale skrócona Dostałam skierowanie do szpitala na obserwację Pewnie będę tam musiała zostać jakieś 3 dni. Trzymajcie kciuki. Ja już jadę, tak tylko wpadłam dać znać, że zniknę na jakiś czas.
Ojej biedactwo! Trzymam kciuki za szybkie wyjście ze szpitala. Będzie dobrzze
Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
O cholera ile ja bym dala za takie warunki
jedyne 4000$ taka przyjemnośc...acha 4000$ za dobę!

Cytat:
Napisane przez Selay Pokaż wiadomość
jazda jest z tymi szyjkami..jak mi w zeszlym tyg gin mierzyl to mialam 3,8 ...ciekawe czy jakbym poszla do innego czy tez by jakies cuda wychodzily jak u blueberry88

martwie sie bo w moczu wyszly mi jakies paskudctwa (leukocyty 5-8 w polu widzenia) i do tego flora bakteryjna obecna boje sie aby nie przeszlo to w cos niebezpiecznego dla maluszka
Ja też mialam jakieś paskudztwa z miesiac temu. I piłam codziennie witamine C i brałam lactovaginal i mi przeszło!
Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość

słyszałam, mój gin polecał, gdy mówiłam mu o moim strachu przed demolką krocza. Ponoć bardzo skuteczne. Niestety to, co mnie przeraziło, to cena /żeby tak prosty w konstrukcji gadżet kosztował ponad 300 zł (w DE jeszcze więcej), to jest lekka przesada /
300zł??? myslałam, że ze 100.....
Cytat:
a konkretnie to tak....

a ze zlych to tak:

1. umre w czasie porodu
3. wytna mi macice

dobre nie?

Cytat:
No wiec rozmawialam ze znajoma lek i ona mowi ze moj gin mial kiedys taki przypadek gdy byl ordynatorem - ponoc to byla glosna sprawa, bo kobieta mu kopnela... Dlatego jest taki przewrazliwiony.

Mowi tez ze wszystko zalezy jak bardzo sie wrosnie, bo jak troche to wyciecie macicy zalatwi sprawe ale jak sie weżre do wnetrza no to sorry... Ponoc krew sika tak ze lekarz jest caly upaprany.

Ma mi poszukac najlepszego zabiegowca jakiego tam mają, i zobaczymy. Jedno jest pewne - wiecej dzieci absolutnie miec nie bede
Cytat:
jesli ktos mi pozyczy lapka... eh, zal mi moich dzieci w tym wszystkim...
kurcze-nie moge umrzec...oni sa za mali zeby mieli zostac sami....
eh,jak sie zmienia perspektywa w obliczu takiego zagrozenia...
Dobra. Koniec tego-najpierw ostateczna diagnoza.

Kuwa-nie chce umierac...

Jezus Maria, ANDO! Dreszcze mi przeszły jak to przeczytałam! Kochana jak ci współczuję. Chwała Bogu za badania USG w ciąży. Wyobraź sobie co by było jakbys nie wiedziala o tym wszystkim??? Nie umrzesz na pewno! Nie ma takiej opcji!!!!!!!!!!!! Grunt, że lekarz to wykrył teraz i przecież nie pozwolą na to! A co do TŻ...to jak się nie wytłumaczy, ze też ciężko to znosi, to kopa mu daj...

Cytat:
Ando, tragiczne te wieści, ale... niepotwierdzone! Na Polnej na pewno porządnie Cię zbadają i wtedy się okaże co i jak. Będzie dobrze, musi być! A tż niech zapomni o swoim zmartwieniu z tym związanym i niech Cię wspiera!

Heh, mi sms z informacją, że zamówienie jest do odbioru przyszedł na drugi dzień...

Dziękuję za kolejne dobre słowa
Ja już bardzo chcę do domu - takie bez sensu to leżenie. I ten wenflon

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Kilka info ze szpitala
Trzymamy kciuki za rychłe wyjście ale co mówili o tych zasłabnięciach? niskie ciśnienie? za gorąco czy jak??
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 20:14   #2212
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe czy się uda tak po prostu córeczkę mieć

Kurde burza idzie, błyska się, a ja sama u mamuśki w domu. Tż sobie poszedł do kolegi Pewnie będę później musiała sama wracać w ten najgorszy deszcz...

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 20:16   #2213
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

Kurde burza idzie, błyska się, a ja sama u mamuśki w domu. Tż sobie poszedł do kolegi Pewnie będę później musiała sama wracać w ten najgorszy deszcz...
uwazaj na siebie, nie wychodz w burze
Stary 2012-05-02, 20:21   #2214
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
uwazaj na siebie, nie wychodz w burze
Będę skazana wyjść, bo Tż wraca koło północy a przecież nie będę siedzieć mamuśce tyle czasu na głowie...

Idę po tosty i film pooglądam Może mi się humor poprawi...

W ogóle to jakaś taka dziwna chmura jest na niebie i wygląda jak tornado

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 20:26   #2215
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
A mi szybko one przyszły,chyba w ciągu 2-3 tygodni.

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
super Asiu,udanej wycieczki

"Nie" dzięki
Cytat:
te z frosty sa psepsepsepysne

Smaka mi robisz

Cytat:
W ogóle to jakaś taka dziwna chmura jest na niebie i wygląda jak tornado

Jestem mamą

Stary 2012-05-02, 20:30   #2216
chce_byc_mama
Zakorzenienie

hej dziewczyny!
Pisze do Was z ... biura wprawdzie jeszcze nie mojego i pewnie moje nigdy nie bedzie z racji ze przechodze na macierzynski niedlugo ale to takie tymczasowe :P
ROBOTY MAM W PIPE>
Nadrobilam Was>

ANDO BLUEBERRY I LINKA TRZYMAM ZA WAS KCIUKI! musicie byc dzielne dziewczyny!

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 20:36   #2217
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
Pisze do Was z ... biura wprawdzie jeszcze nie mojego i pewnie moje nigdy nie bedzie z racji ze przechodze na macierzynski niedlugo ale to takie tymczasowe :P
ROBOTY MAM W PIPE>
Nadrobilam Was>

ANDO BLUEBERRY I LINKA TRZYMAM ZA WAS KCIUKI! musicie byc dzielne dziewczyny!
Ty się ża robotę bierz

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-05-02, 20:39   #2218
chce_byc_mama
Zakorzenienie

no caly dzien przed kompem masakra juz mnie oczy bola, a roboty mam w pip i jeszcze troche. dopiero teraz znalazlam chwile zeby do Was zajrzec.
Wczesniej mialam szkolenie - ba - pol godzinne wyjasnienie co mam robic :P no i troche mi zajelo mi ogarniecie sie no i teraz juz pracuje i pracuje

Amelcia
Stary 2012-05-02, 20:44   #2219
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
no caly dzien przed kompem masakra juz mnie oczy bola, a roboty mam w pip i jeszcze troche. dopiero teraz znalazlam chwile zeby do Was zajrzec.
Wczesniej mialam szkolenie - ba - pol godzinne wyjasnienie co mam robic :P no i troche mi zajelo mi ogarniecie sie no i teraz juz pracuje i pracuje
Pamietaj tylko usuwac historię przeglądanych stron w necie
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 20:47   #2220
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
Pamietaj tylko usuwac historię przeglądanych stron w necie
Pamietam choc watpie zeby ktos to sprawdzal

Amelcia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości