Krakowianki - część XVII - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-03, 10:32   #3421
Melka88
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - część XVII

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
hm, do końca tygodnia raczej nie... a Ty jesteś w Krakowie? jakie plany? bo ja jestem i nigdzie nie wyjeżdżam, w weekend pewnie będę w centrum.
Jestem w Krk już w centrum mogę być dzisiaj jakby co
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 10:38   #3422
francuski pocalunek
Zadomowienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33879378]Tak, zamówiłam już wczoraj w pracy...

Tylko olej moja kochana, nic nie da Ci takiego efektu. Tylko musisz po prostu znaleźć swój. Może faktycznie spróbuj Amlę, bo ona daje świetne efekty, tylko po prostu ma taki duszący zapach. Chcesz odlewkę?

Ja pamiętam jak nałożyłam ją pierwszy raz na noc. Budziłam się co pół godziny, bo to taki smród i zastanawiałam się półprzytomna co tak wali Nigdy więcej nie nałożę tego na noc Ale znalazłam sposób - nakładam olej i na to foliowy czepek i na to jeszcze ręcznik. Wtedy zapach staje się znośny

[/QUOTE]
Bardzo chetnie dziekuje
Nalozylam poki co odzywke alterry i zamierzam ja trzymac godzine... ogromnie mnie te moje wlosy wkurzaja ostatnio.

NicRu

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 10:54   #3423
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Bardzo chetnie dziekuje
Nalozylam poki co odzywke alterry i zamierzam ja trzymac godzine... ogromnie mnie te moje wlosy wkurzaja ostatnio.
Nie ma sprawy Przekazać komuś? Czy może jutro jakoś się widzimy?

Odżywkę proponuję Ci jeszcze jakoś podgrzać (wyjdź na słoneczko jak masz możliwość, albo przywal suszarą na 1 min), bo wtedy działa najlepiej.
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 11:07   #3424
Ineso
Matka Smoka

Rozliczenie ZSK:
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf zsk_kolorowka_maj.pdf (196,3 KB, 19 załadowań)
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 11:09   #3425
cholernarejestracja
Copyraptor

Wyobrażam sobie, że parasol chrupie jak paluszki skrzyżowane z selerem naciowym, i smakuje orzeźwiająco
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 11:16   #3426
francuski pocalunek
Zadomowienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33879789]Nie ma sprawy Przekazać komuś? Czy może jutro jakoś się widzimy?

Odżywkę proponuję Ci jeszcze jakoś podgrzać (wyjdź na słoneczko jak masz możliwość, albo przywal suszarą na 1 min), bo wtedy działa najlepiej.[/QUOTE]
Wlasnie bylam z nia na balkonie
Jesli moge wpasc na grilla to bardzo chetnie A jakbym nie dala rady to Blair mowila ze sie wybiera wiec mozesz jej dac a ja od niej odbiore Dziekuje

Tylko jeszcze bym chciala wiedziec czy cos mam na grilla przyniesc.Czy sie skladacie jakos...

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

KLIK
Stary 2012-05-03, 11:19   #3427
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Wyobrażam sobie, że parasol chrupie jak paluszki skrzyżowane z selerem naciowym, i smakuje orzeźwiająco
Nie pamiętam jak smakował, zjadłam taki automatyczny, złożony, chrup chrup chrup... A potem pomyślałam, że przecież może padać i zaczęłam panikować
Stary 2012-05-03, 11:37   #3428
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Miłego dnia
Będę dziś sobie robić kolor na włosach. Jak zwykle się boję. Wzięłam kasztanowy brąz i teraz się obawiam, żeby rudy nie wyszedł

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html
Stosuje się ją jako wcierkę w skórę głowy, użyta wieczorem na lekko nieświeże włosy działa jak suchy szampon, powoduje pojawienie się nowych "baby hair". Tu msz cały wateknt. tej odzywki :P https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380938&page=15
Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Jeszcze nie wiem jak działa na porost włosów ale zdecydowanie pomaga na przetłuszczające się włosy
Dziękuję To skuszę się A czy jedna butelka starczy na 3 tygodniową kurację? Bo czytałam, że do wydajnych ona nie należy...

Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość

jestem na etapie kupienia nowego telefonu... macie jakieś propozycje Laseczki ?
Polecam różne modele HTC

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Właśnie przypomniał mi się mój dzisiejszy sen - wpierw śniło mi się coś z pułciem, a potem, że ze smakiem schrupałam parasol

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33879378]
Spoko, nie ma sprawy. Masz do mnie nr tel w razie czego?[/QUOTE]
Nie mam.

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Kama Napisałam Ci PW, zerknij proszę

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 11:47   #3429
2016070953
Konto usunięte

dzien dobry z domu
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 12:08   #3430
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Nie mam.
Już masz

Niestety z grilla nic nie będzie. Właśnie dostałam tel, że od poniedziałku mamy w pracy kontrolę Urzędu Skarbowego, więc jutro będę siedzieć w pracy do Bóg jeden wie jakiej godziny
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 12:14   #3431
francuski pocalunek
Zadomowienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33881215]Już masz

Niestety z grilla nic nie będzie. Właśnie dostałam tel, że od poniedziałku mamy w pracy kontrolę Urzędu Skarbowego, więc jutro będę siedzieć w pracy do Bóg jeden wie jakiej godziny [/QUOTE]

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Hard witaj

Ja tez z domku pisze --- nie wyjechalam nigdzie

KLIK
Stary 2012-05-03, 12:21   #3432
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Toż to pilates zwykły.
Tak? Nie wiem, w życiu na pilatesie nie byłam Ale trening daje popalić i ja u siebie po 10 treningach zauważyłam różnicę Niestety wyjechałam do domu i tu w ogóle nie ćwiczyłam-ale jak wrócę do krk to znów biorę się do roboty

Cytat:
Dziękuję To skuszę się A czy jedna butelka starczy na 3 tygodniową kurację? Bo czytałam, że do wydajnych ona nie należy...
Mi wystarczyła. Ale podobnie jak Mistrzyni przelałam wcierkę do butelki z atomizerem

Idę do pracy, jupi
Stary 2012-05-03, 13:10   #3433
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kamakrk Pokaż wiadomość
Mistrzyni Ty spać kobieto nie możesz?
Sierota ze mnie zapomniałam wyłączyć budzik i miałam pobudkę o 5:45 a pózniej za nic nie mogłam zasnąć ale za to jakie porządki zrobiłam do 8!

lalaith dzięki

Cytat:
Napisane przez yellow bird Pokaż wiadomość
Dziewczyny polećcie mi jakąś fajną/dobrą kosmetyczkę
Ja Ci polecam moją, robiłam u niej mikrodermambrazje, algi i masaże twarzy i jestem zadowolona. Tylko ma gabinet w Hucie na os. stalowym 515-438-670

Cytat:
Miłego dnia
Będę dziś sobie robić kolor na włosach. Jak zwykle się boję. Wzięłam kasztanowy brąz i teraz się obawiam, żeby rudy nie wyszedł
Przecież masz taki ładny kolor na włosach :
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 13:15   #3434
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Nie pamiętam jak smakował, zjadłam taki automatyczny, złożony, chrup chrup chrup... A potem pomyślałam, że przecież może padać i zaczęłam panikować
spoko, mi się dziś śniły tekturowe transformersy, w które zamieniały się moje pudełka po butach Ale chyba mogę to uznać za efekt chorobowych majaków

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33881215]
Niestety z grilla nic nie będzie. Właśnie dostałam tel, że od poniedziałku mamy w pracy kontrolę Urzędu Skarbowego, więc jutro będę siedzieć w pracy do Bóg jeden wie jakiej godziny [/QUOTE]

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 13:21   #3435
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
powoli załatwiam kolejne sprawy ale ostatnio mam sporo pracy więc to wszystko bardzo się wydłuża w czasie
W weekend idziemy na nauki

No i jestem chora Załatwiłam się zimnym piciem i teraz w te upały umieram podwójnie

nawet nie zaglądam
Przybijam piąteczkę po Egipcie jestem na antybiotykach, jeszcze 3 dni muszę je brać, a fatalnie mi robią na żołądek mimo brania probiotyków

Ale nam okropnie odmalowali blok, nie? Nie wiem kto ten kolor wymyślił, kurczę, taka klasyczna, nowohucka szaroburość

I zwinęłam ten mój duży nóż, bo Panda żadnego nie ma, a nie chce się ugiąć pod moimi naciskami, żeby kupić poradzicie sobie bez niego, czy mam coś kombinować?
Stary 2012-05-03, 13:28   #3436
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Przybijam piąteczkę po Egipcie jestem na antybiotykach, jeszcze 3 dni muszę je brać, a fatalnie mi robią na żołądek mimo brania probiotyków

Ale nam okropnie odmalowali blok, nie? Nie wiem kto ten kolor wymyślił, kurczę, taka klasyczna, nowohucka szaroburość

I zwinęłam ten mój duży nóż, bo Panda żadnego nie ma, a nie chce się ugiąć pod moimi naciskami, żeby kupić poradzicie sobie bez niego, czy mam coś kombinować?
oj antybiotyki ostatnim razem też mi dały popalić, ale mam nadzieję, że pomogą

A bo nasz blok to ma widocznie się wtopić w otoczenie Kolor mi nie przeszkadza tak bardzo jak robotnicy za oknem, mam nadzieję, że w najbliższym czasie już się zabiorą bo nawet nie mogę spokojnie sobie otworzyć okna

Spoko, damy radę bez noża przecież to Twoje jest

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 13:31   #3437
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
oj antybiotyki ostatnim razem też mi dały popalić, ale mam nadzieję, że pomogą

A bo nasz blok to ma widocznie się wtopić w otoczenie Kolor mi nie przeszkadza tak bardzo jak robotnicy za oknem, mam nadzieję, że w najbliższym czasie już się zabiorą bo nawet nie mogę spokojnie sobie otworzyć okna

Spoko, damy radę bez noża przecież to Twoje jest
Zdarzyło mi się parę razy wpaść popracować, i cały czas mnie zagadywali, aż ostentacyjnie spuściłam rolety

No wiem, ale kto daje i odbiera...
Stary 2012-05-03, 14:19   #3438
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Dziewczyny Czy któraś z Was mieszka może blisko Kamy? Albo będzie się z nią widzieć? Miałabym prośbę o odebranie malutkiej rzeczy od niej Dla mnie to niestety drugi koniec miasta

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Tak? Nie wiem, w życiu na pilatesie nie byłam Ale trening daje popalić i ja u siebie po 10 treningach zauważyłam różnicę Niestety wyjechałam do domu i tu w ogóle nie ćwiczyłam-ale jak wrócę do krk to znów biorę się do roboty

Mi wystarczyła. Ale podobnie jak Mistrzyni przelałam wcierkę do butelki z atomizerem

Idę do pracy, jupi
Dziękuje To jeszcze tylko muszę kupić butelkę z atomizerem

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
1. Sierota ze mnie zapomniałam wyłączyć budzik i miałam pobudkę o 5:45 a pózniej za nic nie mogłam zasnąć ale za to jakie porządki zrobiłam do 8!

2. Ja Ci polecam moją, robiłam u niej mikrodermambrazje, algi i masaże twarzy i jestem zadowolona. Tylko ma gabinet w Hucie na os. stalowym 515-438-670

3.Przecież masz taki ładny kolor na włosach :
1. Ja zbieram się do porządków od jakiegoś czasu, ale marnie mi to idzie. Chyba muszę wstać kiedyś o 5.45 skoro tak dobrze się wtedy porządkuje
2. Ooo to moje rejony. A nie wiesz czy ładnie reguluje brwi? Bo ostatnio mi jedna kosmetyczka za cienkie zrobiła I teraz zapuszczam...
3. Dziękuję Ale już nie mam Właśnie zaraz idę spłukiwać. Pomyliła mi się nazwa: nugatowy brąz. Zresztą ja robię tymi szamponami na 24 mycia, więc jak będzie brzydki to szybko się zmyje przynajmniej.

Stary 2012-05-03, 14:23   #3439
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny Czy któraś z Was mieszka może blisko Kamy? Albo będzie się z nią widzieć? Miałabym prośbę o odebranie malutkiej rzeczy od niej Dla mnie to niestety drugi koniec miasta
Ja mieszkam obok Kamy . W bloku obok. Mogę odebrać, ale to oznacza, że ja też jestem na drugim końcu miasta . Szkoda, że nie powiedziałaś wczoraj, bo odbierałam to opakowanie, to i Twoje bym wzięła . W tygodniu mogę podjechać gdzieś do centrum - żaden problem .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 15:00   #3440
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Ja mieszkam obok Kamy . W bloku obok. Mogę odebrać, ale to oznacza, że ja też jestem na drugim końcu miasta . Szkoda, że nie powiedziałaś wczoraj, bo odbierałam to opakowanie, to i Twoje bym wzięła . W tygodniu mogę podjechać gdzieś do centrum - żaden problem .
Wczoraj jeszcze nie wiedziałam gdzie mieszka Kama
To bardzo chętnie skorzystam, ale poczekam jeszcze, może jakaś dziewczyna się jeszcze odezwie W każdym razie dziękuję

Mistrzyni A Ty czasami nie będziesz się widzieć z Kamą? Pytam, bo wiem, że do Ciebie mam blisko

Chyba, że będzie jakieś spotkanie w przyszłym tygodniu?

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Ufff... a kolor nie wyszedł rudy Do nugatowego też mu daleko... Taki jak był tylko się błyszczy bardziej

Stary 2012-05-03, 15:00   #3441
caat
Zakorzenienie

Cytat:
No proszę Pokaż zdjęcia
jak mi przypomnisz to porobię
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 15:04   #3442
blair witch
Zakorzenienie

Pierwsze samodzielne ścięcie włosów uznaję za udane Nawet na prosto dość ładnie wyglądają - obcinałam na prostych Wyrównały się, wyglądają na gęstsze no i mogę normalnie przeczesać bez zatrzymywania się na końcówkach A przy tym nie straciły dużo na długości - jakieś 1,5 cm Teraz dałam olej a potem mycie i zobaczymy co to będzie W sumie na 5 kucyków robiłam

Frapo - a możemy się na sałatkę szarpnąć

Myszka - jak kupujesz farby/szamponetki i nie chcesz rudawego pobłysku to patrz na numer Wszystkie które mają na końcu nr 0 nie mają rudości w sobie, w reszcie (tych tak zwanych "błyszczących") połysk producenci robią za pomocą rudego barwnika. Mi też zależy na tym żeby się nie świeciły brązowe na bordo
Stary 2012-05-03, 15:05   #3443
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Pierwsze samodzielne ścięcie włosów uznaję za udane Nawet na prosto dość ładnie wyglądają - obcinałam na prostych Wyrównały się, wyglądają na gęstsze no i mogę normalnie przeczesać bez zatrzymywania się na końcówkach A przy tym nie straciły dużo na długości - jakieś 1,5 cm Teraz dałam olej a potem mycie i zobaczymy co to będzie W sumie na 5 kucyków robiłam

Frapo - a możemy się na sałatkę szarpnąć

Myszka - jak kupujesz farby/szamponetki i nie chcesz rudawego pobłysku to patrz na numer Wszystkie które mają na końcu nr 0 nie mają rudości w sobie, w reszcie (tych tak zwanych "błyszczących") połysk producenci robią za pomocą rudego barwnika. Mi też zależy na tym żeby się nie świeciły brązowe na bordo
pokaż się
Stary 2012-05-03, 15:15   #3444
blair witch
Zakorzenienie

Na spotkaniu się pochwalę, niestety sama nie umiem sobie fotki fryzury strzelić
Stary 2012-05-03, 15:16   #3445
caat
Zakorzenienie

Cytat:
a kroi się jakieś ?
Stary 2012-05-03, 15:18   #3446
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość
a kroi się jakieś ?
Wiem, że hiper jutro nie może, ale może mimo wszystko wyskoczymy na jakąś kawę?
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 15:19   #3447
caat
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem jeszcze poza Krakowem, ale weekend... czemu nie ?
Stary 2012-05-03, 15:55   #3448
nicRu
maszyna, nie człowiek

Jak ja bym chciała umieć sama obcinać kłaki Na razie mam swoją krzywą grzywkę (tym razem wyszła mi krzywa)
Stary 2012-05-03, 16:52   #3449
201608010929
Konto usunięte

Cytat:
Mnie sie podoba, chciałabym żeby i mój blok tak pomalowali

Cytat:
2. Ooo to moje rejony. A nie wiesz czy ładnie reguluje brwi? Bo ostatnio mi jedna kosmetyczka za cienkie zrobiła I teraz zapuszczam...
Tak, robi brwi dobrze bo czasami chodze też na regulację i na wąsik

Cytat:
Mistrzyni A Ty czasami nie będziesz się widzieć z Kamą? Pytam, bo wiem, że do Ciebie mam blisko
Mogę odebrać ale jeszcze nie planuję ustawki z nią bo jeszce nie dotarło zamówienie na ubrania z allegro.

Cytat:
Pierwsze samodzielne ścięcie włosów uznaję za udane Nawet na prosto dość ładnie wyglądają - obcinałam na prostych Wyrównały się, wyglądają na gęstsze no i mogę normalnie przeczesać bez zatrzymywania się na końcówkach A przy tym nie straciły dużo na długości
Czy muszę pisać, że powinnyśmy to zobaczyć?

Cytat:
Jestem za!
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 16:56   #3450
cholernarejestracja
Copyraptor

No coooo ty, taki buras
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości