ślubujące w 2012:) - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-03, 10:15   #2971
Wariate
Raczkowanie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Hahaha mądre sentencje prawi Twój Tż
Co do rozwożenia zaproszeń to właśnie dlatego ja się nie dałam wrobić w rolę kierowcy bo u nas pewnie też by tak było... Wczoraj po krótkotrwałym marudzeniu że on się źle czuje i żebyśmy przełożyli wizytę na jutro byliśmy u jego ciotki więc pierwsze kroki postawione Oczywiści nie obyło się bez delikatnego podniesienia ciśnienia u mnie no ale nic. Dziś mamy jechać do 3 jego kolegów i może do mojego brata ciotecznego ale jeszcze nie wiemy. No i dziś dostałam wiadomość że 3 osoby ode mnie nie przyjadą z zagranicy Smutno mi się zrobiło bo wiem ze to dopiero początek...
U nas było męcząco ale mimo wszystko sprawnie - co sobie założyliśmy to udało się załatwić. O ciśnieniu to nawet nie mówię zaraz po wyjściu z domu zrobiłam małą jadkę. Tak mnie pod...kurzył mój TŻ, że wyrzuciłam w końcu, że to przecież nie żaden obowiązek ani stypa więc ani zmuszać się nie musi ani mieć takiej mrocznej miny juz na starcie burczał nie wiadomo o co od samego rana. Ale spiął się w sobie a później im dalej w las tym już lepiej dzień bez podniesionego ciśnienia dniem straconym My znajomych zostawiamy sobie na później bo u nich niestety dłużej pewnie trzeba będzie posiedzieć niż u rodziny rodzinka bardziej wyrozumiała za to znajomi od razu chcą świętować

Jak ktoś odmówił to ma prawo być Ci przykro, ale pewnie mieli powód solidny. Zdarza się. My pewnie parę odmów mamy przed sobą też i to raczej pewniak. Ale nosek do góry, może to że macie kilka odmów za sobą już na starcie, oznacza że już później nie będzie żadnych

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html

Edytowane przez Wariate
Czas edycji: 2012-05-03 o 10:17
Wariate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 11:56   #2972
e s
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wariate Pokaż wiadomość

P.S.
Kiedyś już wspominałam, ze mój TŻ jest większym misiem wczoraj mocno 'uszczęśliwiony' głosił cudowne teorie na temat właściwie wszystkiego niemniej jednak podzielę się kilkoma na temat jego własny (taka auto-ironia w jego wykonaniu):

"Niuńka, zawsze powtarzałem, że powinienem trzymać linię, prawda? Nooo, al linia powinna być gruba i wyrazista przecież"

"Moja przyszła MałaŻonko, czeka Cię przyszłość z facetem o boskim ciele... niewiele odbiegam przecież od samego Buddy..."

"Swoje brzuszysko podkarmiam dla Ciebie, żebyś miała się do czego przytulić.."

i wiele wiele innych.. ech ... mój miSZczunio

Hello

nieee, teksty Twojego TŻ powalają, ale mnie rozbawiłaś
e s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 12:16   #2973
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

magnusia - ładnie Ci w tej sukience. ja bym ją jeszcze bardziej złapała po bokach, by Ci zrobić talię

kasioonya
- tak, tak. wymeldowana, zameldowana w nowym miejscu, podanie o dowód złożone. cały dzień jazdy, obskoczenie trzech urzędów, ale dałam radę A Tż dupsko przetrzep! Mój też się nie szanuje w pracy, co dzień przychodzi a to z obciętym kawałkiem skóry z palca, z siniakami, z poparzeniemi:/ i nic się nie słucha, że ma być grzeczny.

Pradip - wczoraj oczywiście godzinka spóźnienie skończyłą się tym,że ja zjadłąm sama obiad o 18 a on wrócił o 19.30. nie wiedzialam, że od 16 do 19.30 jest godzinka;]

Wariate
- mój facet, też nie jest extra szczupły, tż jest ale ma brzuszek. przyzwyczaiłam się do tego i mi to nie przeszkadza, bo tez wielki nie jest. i w sumie nie wyobrażam sobie, by go nie miał. nie cierpię chuderlaków!!! mój teraz po ślubie otwiera np paczkę chrupek "mam już żonę, nie muszę dbać o linie" a tekst twojego ""Swoje brzuszysko podkarmiam dla Ciebie, żebyś miała się do czego przytulić.." mnie rozbroił
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 12:23   #2974
Wariate
Raczkowanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33881403]magnusia - ładnie Ci w tej sukience. ja bym ją jeszcze bardziej złapała po bokach, by Ci zrobić talię

kasioonya
- tak, tak. wymeldowana, zameldowana w nowym miejscu, podanie o dowód złożone. cały dzień jazdy, obskoczenie trzech urzędów, ale dałam radę A Tż dupsko przetrzep! Mój też się nie szanuje w pracy, co dzień przychodzi a to z obciętym kawałkiem skóry z palca, z siniakami, z poparzeniemi:/ i nic się nie słucha, że ma być grzeczny.

Pradip - wczoraj oczywiście godzinka spóźnienie skończyłą się tym,że ja zjadłąm sama obiad o 18 a on wrócił o 19.30. nie wiedzialam, że od 16 do 19.30 jest godzinka;]

Wariate
- mój facet, też nie jest extra szczupły, tż jest ale ma brzuszek. przyzwyczaiłam się do tego i mi to nie przeszkadza, bo tez wielki nie jest. i w sumie nie wyobrażam sobie, by go nie miał. nie cierpię chuderlaków!!! mój teraz po ślubie otwiera np paczkę chrupek "mam już żonę, nie muszę dbać o linie" a tekst twojego ""Swoje brzuszysko podkarmiam dla Ciebie, żebyś miała się do czego przytulić.." mnie rozbroił[/QUOTE]

Hehe, świetny ;P Ty tez tak mów ciekawe co powie TŻ

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html
Wariate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 12:45   #2975
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - a kiedy byłaś w Tunezji? Bo może się okazać, że w tym samym roku hahaha

Tusiamar - czy musiałaś płacić coś za wymianę dowodu? a wymieniałaś paszport? jesli tak to były jakieś koszty?

co do tych niebezpieczeństw w pracy, to ja się boję o mojego Tż-ta. W wieku 17 lat wykryli u niego osteoporozę, ale i tak jak na razie się nie łamie... tylko nie wiedzą jak go leczyć... W pracy śmieją się z niego, że w cyrku kiedyś pracował, bo zwinny jak nie wiem co i jak małpka idzie z jednego końca na drugi jedynie podciągając się na rękach gdzieś pod sufitem. Kiedyś spadł z takich rusztowań w magazynie (z jakiś 3 metrów), na szczęście na ... pudełko wypełnione pluszakami .... Przytyć by chciał, ale próbował już wszystkiego i po prostu nie może, ale nie jeden już się pomylił co do jego siły (ja nie wiem skąd ją czerpie, już kilka lat ani nie ćwiczy ani nic), może ja daję mu taką siłę hehhehe

co do rozwożenia zaproszeń, nas oczywiście zatrzymywali, ale mieliśmy super wymówkę, że jeszcze tyle mamy zaproszeń do rozwiezienia a mamy tylko 3 dni, bo potem lecimy z powrotem do IE i musieli zrozumieć ale też Tż wracał "weselnym" krokiem do domu.

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-05-03 o 12:46
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 13:08   #2976
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
P.S.
Kiedyś już wspominałam, ze mój TŻ jest większym misiem wczoraj mocno 'uszczęśliwiony' głosił cudowne teorie na temat właściwie wszystkiego niemniej jednak podzielę się kilkoma na temat jego własny (taka auto-ironia w jego wykonaniu):

"Niuńka, zawsze powtarzałem, że powinienem trzymać linię, prawda? Nooo, al linia powinna być gruba i wyrazista przecież"

"Moja przyszła MałaŻonko, czeka Cię przyszłość z facetem o boskim ciele... niewiele odbiegam przecież od samego Buddy..."

ale masz fajnego TŻa

Malgos_12
ale z Ciebie laska sukienka super dodatki też

Kasioonya mam nadzieję, że TŻ szybko wróci do zdrowia

Przepraszam, że tak tylko trochę Was nadrabiam ale ostatnio tyle piszecie, że jak zdążę nadrobić to już nie mam czasu nic napisać

Poza tym taka piękna pogoda i upał a ja jestem chora i umieram podwójnie nie dość, że mi gorąco to siedzę zasmarkana...

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 13:26   #2977
Malgos_12
Zakorzenienie

Dzięki Jojla, ja tam za laskę się nie uważam, ale miło słyszeć zdrowiej szybciutko!
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 13:31   #2978
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Poza tym taka piękna pogoda i upał a ja jestem chora i umieram podwójnie nie dość, że mi gorąco to siedzę zasmarkana...
to możemy sobie podac ręce ja od dziś na antybiotyku a mieliśmy zaproszenia rozwozic to jak nie auto nawali to znów chora jestem
Cytat:
Kolorystycznie mamy takie same obrączki tylko zamiast fal pewnie zrobimy piaskowanie. Śliczne są
dziękuję z tych wszystkich rzeczy które udało nam się załatwic właśnie te obrączki mnie najbardziej cieszą...i bardzo kuszą żeby już je nosic
Wariate mój Tż też z tych misiowatych ale jego to denerwuje i chciałby schudnąc a ja mu mówię że do czego będę się potem przytulac?
co do proszenia gości to całe szczęście że Tż jest abstynentem
Stary 2012-05-03, 13:32   #2979
XxMartaxX
Raczkowanie

WybOrOwa- 5 l. Tylko jest ciemniejsza troche niż Twoja
XxMartaxX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 15:02   #2980
magnusia
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33881403]magnusia - ładnie Ci w tej sukience. ja bym ją jeszcze bardziej złapała po bokach, by Ci zrobić talię
[/QUOTE]

na zdjęciach słabo widać ale z boku jest zebrany materiał i szplki wbite trzeba jakby odkroić ze 3 cm z boku i wtedy jest OK. Zobaczymy co będzie na 2 przymiarce- oby nie musiały popuszczać szwów

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:

ojojoj zdrowiej,

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
to możemy sobie podac ręce ja od dziś na antybiotyku a mieliśmy zaproszenia rozwozic to jak nie auto nawali to znów chora jestem

kuruj się i zdrówka zyczę
Stary 2012-05-03, 15:18   #2981
Alejka13
Zadomowienie

Dziewczynki zdrowiejcie!
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 17:09   #2982
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Z 'mojego kranika' leci ledwie ledwie szkoda bo myślałam, że zupełnie mu ją od razu cytrynówką. Ale skoro sama woda ma problem się stamtąd wydostać, to cytrynówka z namiastką miąższu już w ogóle nie poleci pewnie

Mam tak chude stopy, że przy WSZYSTKICH (poza ślubnymi robionymi na miarę), niezaleznie od tego ile pasków je trzyma i tak za wszelką cenę próbują wyleźć przodem buta

2 m-ce... nie strasz nawet.... nie wyobrażam sobie... w przyszłym tyg. dłuższy wyjazd w okolice Poznania a reszta niemalże na miejscu mieszka (do 120 km:
Swoją drogą nawet nie wiecie jak się cieszę, że ten mój miszczunio ma taki dystans do siebie. Można mu podokuczać żartobliwie a on zamiast się obrażac jak co niektórzy wiwatuje jeszcze i dokłada do pieca z żartami na swój temat. Bo przy mojej bratowej np. to słowa nie można by powiedzieć obdarłaby ze skóry tego, kto by się odważył, hehe.
a możę wystarczy tylko wymienić ten kranik u mnie była instrukcja że trzeba wypłukać i wylać otworem przez który się wlewa żeby nic nie utkneło w kraiku ...ja chyba widziałam na allegro ten ze szkła , też o nim myślałam ale tż takiego na wesele nie chciał , w domu pewnie by mu się podobał
Cytat:
Nie, od zawsze w stolicy urzęduję.

Ładne nawet bardzo ale ja mam za wąską stopę do takich ale nawet gdybym nie miała to i tak bym sie obawiała że na parkiet będą zbyt mało stabilne
.
szkoda myślałam że kogoś przekupię do zakupienia mi ich butów a tu pech . Trudno .
ja się nie mogę zdecydować co do butów
Stary 2012-05-03, 20:08   #2983
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o tych butach http://moda.allegro.pl/victoria-dele...300279178.html ??
podobają mi się inne ale są raczej nie osiągalne
ładne, delikatne, ale jak dla mnie-za wysokie. jeśli lubisz takie szpilki to Ci zazdroszczę

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
P.S.

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

My jak rozwoziliśmy zaproszenia to niektórzy od razu powiedzieli, że nie będą dzwonić, bo przyjadą, ale jak byłam u 1 cioci to już w drzwiach podziękowała za zaproszenie, ale powiedziała, że nie obiecuje, że będą, bo mają jeszcze jakąś komunię i inne wesele i to za dużo.....a ich syn też nie wie czy będzie bo ma maturę w tym roku i coś tam jeszcze......no trudno się mówi....nie mogę nikogo zmusić aby przyjechał, ale coś mi się wydaje, że to nie są TE konkretne powody.
a My jutro jedziemy po obrączki....kurcze...nie wiem sama czego chcę....strasznie podobają mi się z "oczkami" ale słyszałam, że one wylatują....ehhh

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Dziewczyny a co myslicie o tych butach??
Nie są takie trochę za łyse? Patrzę, że obcas mają ok i kolor taki jak chciałam, ale czegoś mi w nich brakuje
http://moda.allegro.pl/czolenka-t551...309086505.html

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 20:10   #2984
pannalipiec
Przyczajenie

Hej Dziewczyny!
Jestem tu nowa, ale nie moge się oprzeć żeby popisać z osobami które czują to samo co ja- ślub za pasem!!!
Nasz Wielki Dzieć jest 7 lipca, więc już tylko troszkę ponad 2 mies. Mamy już dużo załatwionego, praktycznie wszystko co trzeba rezerwować lub kupić wcześniej... z racji tego że przebywamy za granicą.
Suknia wisi w szafie, tak samo jak garnitur, obrączki w pudełeczku, goście zaproszeni, zapowiedzi wyszły, swiadków mamy, więc tylko czekać na ślub i wesele!
Zamawiała może któraś z Was zaproszenia z allegro? i chce się podzielić swoją opinią...?
pannalipiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 20:16   #2985
monika860902
Zakorzenienie

znalazłam jeszcze takie- ale obcas chyba jest za bardzo masywny
http://moda.allegro.pl/buty-polbuty-...320320197.html
no i sandałki- ale czarny obcas mi tu nie pasuje
http://moda.allegro.pl/buty-satyna-s...253747299.html

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Napisane przez pannalipiec Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
Jestem tu nowa, ale nie moge się oprzeć żeby popisać z osobami które czują to samo co ja- ślub za pasem!!!
Nasz Wielki Dzieć jest 7 lipca, więc już tylko troszkę ponad 2 mies. Mamy już dużo załatwionego, praktycznie wszystko co trzeba rezerwować lub kupić wcześniej... z racji tego że przebywamy za granicą.
Suknia wisi w szafie, tak samo jak garnitur, obrączki w pudełeczku, goście zaproszeni, zapowiedzi wyszły, swiadków mamy, więc tylko czekać na ślub i wesele!
Zamawiała może któraś z Was zaproszenia z allegro? i chce się podzielić swoją opinią...?
Witaj!
Ślubujemy razem
pochwal się suknią, butami, biżuterią.... co tam będę wymieniać- wszystkim co masz!
ja zamawiałam zaproszenia z allegro, jak doszłu to średnio mi się podobały, ze względu na frubośc kartki...ale potem doszłam do wniosku, że goście i tak nie zwrócą na to uwagi.....no a jak rozdawałam to każdy podziwiał zaproszenia- wszystkim się podobały! Każdy mówił, że takie nietypowe i śliczne

Stary 2012-05-03, 20:39   #2986
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
ja zamawiałam zaproszenia z allegro, jak doszłu to średnio mi się podobały, ze względu na frubośc kartki...ale potem doszłam do wniosku, że goście i tak nie zwrócą na to uwagi.....no a jak rozdawałam to każdy podziwiał zaproszenia- wszystkim się podobały! Każdy mówił, że takie nietypowe i śliczne
a pokażesz? ja trochę żałuję że kupiłam w normalnym sklepie bo na allegro znalazłam identyczne i trochę tańsze ale teraz to już po ptokach
Stary 2012-05-03, 20:48   #2987
monika860902
Zakorzenienie

Na pierwszym zdjęciu jest zaproszenie ze strony sprzedawcy
na drugim i trzecim-moje zaproszenie- wzięłam biała wstążkę i jak ktoś zauważyłam przykleiłam czerwoną cyrkonię w pierścionku
dużo osób podziwiało moją cyrkonię u niektórych dałam biała/bezbarwną, bo mi czerwonych nie starczyło
No ale ogólnie to wszystkim się bardzo podobały, gdzie myslałam, że nikt uwagi na zaproszenia nie zwróci
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12Barcelona_listki.jpg (28,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC09501.jpg (22,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC09502.jpg (19,5 KB, 11 załadowań)

Stary 2012-05-03, 20:54   #2988
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

Nie są takie trochę za łyse? Patrzę, że obcas mają ok i kolor taki jak chciałam, ale czegoś mi w nich brakuje

buty fajne ale moi zdaniem za ciężkie do sukienki i tez mi czegoś w nich brakuje

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Hej Dziewczyny!

Witam masz fotki sukienki, gajerku obrączek? Pokazuj
Stary 2012-05-03, 20:57   #2989
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Na pierwszym zdjęciu jest zaproszenie ze strony sprzedawcy
na drugim i trzecim-moje zaproszenie- wzięłam biała wstążkę i jak ktoś zauważyłam przykleiłam czerwoną cyrkonię w pierścionku
dużo osób podziwiało moją cyrkonię u niektórych dałam biała/bezbarwną, bo mi czerwonych nie starczyło
No ale ogólnie to wszystkim się bardzo podobały, gdzie myslałam, że nikt uwagi na zaproszenia nie zwróci
bardzo ładne i pomysłowe
Stary 2012-05-03, 21:06   #2990
pannalipiec
Przyczajenie

Niestety mam tylko zdjęcia sukienki, bo reszta została w Polsce, ale poproszę siostrę żeby mi przesłała, to wstawię...
To jest moja suknia...
Co o niej sądzicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00951.jpg (98,9 KB, 78 załadowań)
Stary 2012-05-03, 21:28   #2991
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
niestety mam tylko zdjęcia sukienki, bo reszta została w polsce, ale poproszę siostrę żeby mi przesłała, to wstawię...
To jest moja suknia...
Co o niej sądzicie?
śliczna!!

Stary 2012-05-03, 21:31   #2992
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety mam tylko zdjęcia sukienki, bo reszta została w Polsce, ale poproszę siostrę żeby mi przesłała, to wstawię...
To jest moja suknia...
Co o niej sądzicie?
bardzo ładna- taka lekka
Stary 2012-05-03, 21:51   #2993
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ktoś odmówił to ma prawo być Ci przykro, ale pewnie mieli powód solidny. Zdarza się. My pewnie parę odmów mamy przed sobą też i to raczej pewniak. Ale nosek do góry, może to że macie kilka odmów za sobą już na starcie, oznacza że już później nie będzie żadnych
Dla mnie powód "mężowi nie starczy urlopu" wiedząc jeszcze w zeszłym roku o naszym ślubie nie jest zbyt przekonujący ale szanuję że od razu odmówili nie robiąc nadziei no i do gości z zagranicy podchodzę z większą ulgą bo zdaje sobie sprawę z ceny biletów i dodatkowych kosztach zamieszkania. Niestety oboje przygotowujemy się na wiele odmów
Cytat:
Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
A mnie już alergia dopadła i nie dość ze ciągle płaczę i kicham to jeszcze ciągle się drapie
Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
szkoda myślałam że kogoś przekupię do zakupienia mi ich butów a tu pech . Trudno .
ja się nie mogę zdecydować co do butów
Nie pomogę niestety ale łącze się w bólu nad wyborem butów
Cytat:

My jak rozwoziliśmy zaproszenia to niektórzy od razu powiedzieli, że nie będą dzwonić, bo przyjadą, ale jak byłam u 1 cioci to już w drzwiach podziękowała za zaproszenie, ale powiedziała, że nie obiecuje, że będą, bo mają jeszcze jakąś komunię i inne wesele i to za dużo.....a ich syn też nie wie czy będzie bo ma maturę w tym roku i coś tam jeszcze......no trudno się mówi....nie mogę nikogo zmusić aby przyjechał, ale coś mi się wydaje, że to nie są TE konkretne powody.
U nas jak dotąd też od razu mówili że będą i nie jestem do końca zadowolona bo to jednak jeszcze 4 miesiące i pewnie miesiąc przed będę się głowić czy nic się nie zmieniło przez ten czas.
Buty mi się podobają i jeśli kolor Ci odpowiada to tym bardziej. Jeszcze mi się bardzo te sandałki podobają które wrzuciłaś.
A waszym zdaniem do sukni satynowej lepsze będą buty satynowe czy welurowe?
Cytat:
Hej Dziewczyny!
Hej czekamy na zdjęcia
My zamawialiśmy zaproszenia z allegro i jesteśmy zadowoleni.

Udało nam się dziś zaprosić 3 pary znajomych ale tak szybciutko bo u wszystkich byli znajomi albo rodzina. Z pierwszym kolegą wyszło śmiesznie bo jak do niego zajechaliśmy to sie okazało ze wyszli na spacer i poprosili żebyśmy do nich dołączyli jeśli możemy no więc pojechaliśmy a na miejscu okazało się że są już z innymi znajomymi którzy też ich właśnie prosili do siebie . Trochę miałam stresa że się data pokryje i będzie lipa ale tylko kolorystyka zaproszeń była taka sama
Zależało mi jeszcze żeby do mojego brata ciotecznego jechać ale jak się odezwali przed 19 żebyśmy wpadali to się okazało że Tż zostawił samochód na światłach i akumulator padł
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 21:51   #2994
pannalipiec
Przyczajenie

Dzięki Dziewczyny
Mi tez bardzo się podoba, była to druga suknia którą zmierzyłam i się zakochałam!!!
Suknia ma jeszcze tren i muszę ją zanieść do krawcowej żeby ją skrócić, bo jest dla mnie za długa a i jeszcze muszę zrobić podpieńcie trenu...
Pytałam Was o wasze opinie o zaproszeniach bo sama się strasznie zawiodłam, 3 tyg. czekałam, mimo że Pani obiecywała że dawno wysłała. Jak się poźniej okazało, kłamała bo na paczce była pieczątka!!!
Ogólnie z zaproszeń jestem zadowolona, tylko tyle nerwów miałam bo musiałam już wyjeżdżać a zaproszeń ciągle nie było... i zostało mi 3 dni na zaproszenie gości.
Tak wyglądają, co sądzicie?

Edytowane przez pannalipiec
Czas edycji: 2012-05-03 o 21:54
Stary 2012-05-03, 21:59   #2995
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
A mnie już alergia dopadła i nie dość ze ciągle płaczę i kicham to jeszcze ciągle się drapie
współczuję
Stary 2012-05-03, 22:01   #2996
pannalipiec
Przyczajenie

nie mogę wstawić zdjęcia zaproszeń, ale to zdjęcie mojej sukni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00933.jpg (100,5 KB, 45 załadowań)

Edytowane przez pannalipiec
Czas edycji: 2012-05-03 o 22:04
Stary 2012-05-03, 22:14   #2997
haczyk7
Raczkowanie

Witam Dziewczyny majowo

Tyle tu naskrobałyśmy, a wszytsko jest prześliczne!!!! Nic, tylko podziwiać i się zachwycać Piękne suknie, ładne fryzurki i makijaże, urocze dodatki

Mam pytanie do dziewczyn, które szukają cielistych pończoch z białą koronką- znalzłyście coś?

A my już dziś prawie zakończyliśmy rozwożenie zaproszeń. Zajęło nam to 5 weekendów. Szczerze się cieszymy, że już koniec. Muszę przyznać, że jest to męczące. Nam na ok. 130 osób od razu odmówiło 8.
Stary 2012-05-03, 22:16   #2998
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
To jest moja suknia...
Co o niej sądzicie?
Po minie widać ze to "ta" a u kogo zamawiałaś zaproszenia?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 22:19   #2999
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie powód "mężowi nie starczy urlopu" wiedząc jeszcze w zeszłym roku o naszym ślubie nie jest zbyt przekonujący ale szanuję że od razu odmówili nie robiąc nadziei no i do gości z zagranicy podchodzę z większą ulgą bo zdaje sobie sprawę z ceny biletów i dodatkowych kosztach zamieszkania. Niestety oboje przygotowujemy się na wiele odmów

Kochana wiem coś o tym i wiem jak to wkurza do tej pory potwierdzonych mam 79 osób a na 65 czekam (nie liczę już tych co wiem że ich nie będzie) od poniedziałku zaczynam ponownie dzwonienie bo szlag mnie jasny trafia! Do mnie argumenty typu "nas nie będzie bo mąż jedzie na szkolenie" czy "kręgosłup mi wysiada i nie mogę tańczyć za bardzo" też słabo przemawiały. Szczytem był tekst "a jak ja tam dojadę?" - ku*** pomyślałam hulajnogą albo osiołkami

Co do butków wydaje mi się, że bardziej będą pasowac satynowe

Edytowane przez magnusia
Czas edycji: 2012-05-03 o 22:20
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 22:24   #3000
pannalipiec
Przyczajenie

Do pradip
http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...317236835.html
To jest link do sprzedajacego, nie wiem czemu tak długo czekaliśmy...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości