ślubujące w 2012:) - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-02, 18:53   #2941
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez Alejka13 Pokaż wiadomość
Rany, gdzie takie cuda kupić...
Pod Warszawą jest zakład który robi właśnie dla nich i dla zwykłych śmiertelników
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 19:28   #2942
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Napisane przez Wariate Pokaż wiadomość
Uważaj Kochana na sprawy urzędowe wydane zaświadczenia w USC mają ważność tylko 3 miesiące od daty ich wystawienia
tak pamiętam, dziś co prawda narzeczony wyciągnął swój odpis aktu urodzenia ale protokół będziemy spisywac dopiero za miesiąc a ten papier tylko do tego jest potrzebny
Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
My wczoraj zaprosiliśmy pierwszych gości bo nadarzyła się okazja
my mieliśmy ambitne plany że cały tydzień będziemy jeździc z zaproszeniami bo akurat mamy wolne a tu się okazało że narzeczony pracował pół tygodnia a do tego popsuł się samochód a to nam bardzo pokrzyżowało plany bo mamy zaprosic 180 osób a możliwe jest to tylko i wyłącznie w soboty i to jeszcze co 2 tyg. a jeżdżenia będzie po całej Polsce nie wiem jak my to zrobimy?
Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Domyślam się, że w avatarku są Wasze obrączki - widzę dwa kolory złota, podrzucisz nam większą fotkę - my uwielbiamy zdjęcia
świetna historia! muszę przyznać, że twardzielka z Ciebie - ja bym chyba nie wytrzymała, gdybym nie mogła każdego dnia spojrzeć choćby na katalogowe zdjęcie mojej kiecki szukałam w grafice google suknia Magdalena, ale żadna nie pasuje do Twojego opisu - zresztą pewnie Ty sama przeszukałaś już w tym celu sieć wzdłuż i wszerz
no pewnie że przekopałam cały internet niestety bez rezultatu
w avku jest fotka ze strony firmy jubilerskiej, my mamy odwrotne kolory, fotki zaraz poszukam
Stary 2012-05-02, 19:40   #2943
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
mabi84 witaj pokazuj co masz. Świetna historia z sukienką
oto co mam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia DSCN2857.jpg (111,1 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2864.jpg (79,5 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia moje butki ślubne.jpg (15,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zapr1.jpg (45,2 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zapr2.jpg (40,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zapr3.jpg (40,8 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez mabi84
Czas edycji: 2012-05-02 o 20:02
mabi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 20:03   #2944
niki19
Zadomowienie

hej

Myslałam ,że z racji długiego weekendu będzie cisza i nie będę miała co nadrabiać

Ja zaraz mykam na piwko ze znajomymi , może jutro uda mi się w końcu was "przelecieć"

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 20:27   #2945
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33870762]pełna już?[/QUOTE]

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;33870792]Kochana, weź...Dopóki nie będę miała dowodu to muszę chodzić z aktem małżeństwa, bo zgodnie z prawem mam już używać nazwiska małża, ale w dowodzie Panieńskie dalej. I będzie aż do połowy czerwca, bo dopiero wtedy mam termin a dowód:/

Jestem zła. Zrobiłam obiad i co? TŻ zostaje dłużej w pracy! Zawsze tak jest. Obiad na gazie a on będzie "godzinkę później" wrrrr[/QUOTE]
pełna wody beczka , bo nie może stać pusta a nie chciałam na razie bimberku lać bo jeszcze tż podkusi i będzie podpijał i tym sposobem zostalibyśmy z niczym do czerwca
oh ja też nie znoszę jak obiad na stole a tż nie ma , dzwonię a on że się spóźni wrrr
ale już za parę dnni , za dni parę odbierzesz dokumenciki
Cytat:
oczywiście :0 do chwili obecnej mam wszystko na sobie- na przymiarke pojechałam "w pełni zrobiona"
wzorowa Pm pojechała na przymiarkę cała wyszykowana dobre dobre
Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Ja się tak kokardami z butów Gatuzo zauroczyłam i zaczęłam kombinować http://www.celebritybridal.pl/catAccesories-1
czy mieszkasz moze w mieście w którym jest adres kontaktowy stronki której podałas???????
Stary 2012-05-02, 20:47   #2946
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
oto co mam
ale mi się podobają Wasze obrączki! Są śliczne!
Chciałam mieć klasyczne-bez żadnych wzorków, nacięc....ale chyba zmienię moją wizję......Ty masz białe z żółtym złotem prawda?

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 20:51   #2947
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
Chciałam mieć klasyczne-bez żadnych wzorków, nacięc....ale chyba zmienię moją wizję......Ty masz białe z żółtym złotem prawda?
ja mam żółte z białym złotem też zawsze brałam pod uwagę zwyczajne klasyczne i z takich wybierałam, dopiero jak jubiler mi zaproponował mieszane złoto bo ładnie będzie się komponowac z pierścionkiem to zaczełam oglądac inne no a w tych się zakochałam i narzeczony też no i tak zostało
Stary 2012-05-02, 20:55   #2948
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Dziewczyny co myślicie o tych butach http://moda.allegro.pl/victoria-dele...300279178.html ??
podobają mi się inne ale są raczej nie osiągalne
Stary 2012-05-02, 21:05   #2949
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

całkiem ładne ale nie dla mnie bo bym chodziła jak na szczudłach no i narzeczony niski... ja z moich butów jestem bardzo niezadowolona na plus to tylko tyle że są bardzo wygodne że biegac w nich można, poza tym zostałam normalnie oszukana były robione na zamówienie rozm.34 tylko że miały byc takie jak w załączniku a mi zrobili z jakiegoś zwykłego matowego materiału tak że są w rzeczywistości dużo brzydsze a model to wogóle inny mi się podoba ale jak się ma stópki jak krasnoludek to można pomarzyc...
Stary 2012-05-02, 21:20   #2950
e s
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stagnacja21 Pokaż wiadomość
Dziękuję za słowa uznania, co do mojego wyboru. Też nie mam jakichś bardzo kobiecych kształtów. Jestem szczupła, ale mam dosyć duże wcięcie w talii i wydaje mi się, że Zasta wystarczająco dobrze to podkreśla.
Buty mam zamiar zamówić ze sklepu białe buty, klasyczne satynowe na niewielkim obcasie. Muszę się właśnie wybrać w poszukiwanie materiału w odpowiednim odcieniu.

Czy to jest Twoja sukienka?
http://suknieslubne.prata.pl/produkt.../terrence/142/

Dziękuję bardzo
W salonie, w którym kupiłam suknię, płaciło się osobno za bolerko i za pas. Bolerko spodobało mi się bardziej (przy okazji też nie muszę myśleć nad jakimś okryciem do kościoła). Mam zamiar zostać w bolerku jak najdłużej na weselu i stwierdziłam, że pas już jest zbędny.

Pewnie już pokazywałaś, ale jeżeli to nie problem to z chęcią zobaczyłbym również Twoją suknię
To zabawne, ale to dokładnie ta, o której piszesz w tym poście

kasioonya już zapoznała się ze zmianami, które wprowadziłam, ale powtórzę m.in. koronka tylko do talii i beżowy szeroki pas, muszę go dopasować dopiero do butków, o takich:

Aha, jeśli to nie problem+ możesz powiedzieć ile płaciłaś za tę suknię? Pytam z czystej ciekawości, bo pomiędzy Katowicami a np. Rzeszowem było 500 zł różnicy w cenie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg menb. [50%].jpg (5,0 KB, 11 załadowań)
e s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 22:06   #2951
stagnacja21
Raczkowanie

Śliczna ta sukienka. Naprawdę bardzo, bardzo mi się podoba. Można ją fajnie wystylizować. Ja nie brałam takiej długości pod uwagę, bo do tego pasują wysokie, piękne buty, a mój narzeczony jest dosyć niski, więc głupio bym wyglądała.

Twoje buty również mi się podobają. Na pewno będą się super komponować z suknią.

Wybrałaś już fryzurę i bukiet?

Za sukienkę razem z bolerkiem zapłaciłam 2300zł.

Edytowane przez stagnacja21
Czas edycji: 2012-05-02 o 22:07
stagnacja21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 22:27   #2952
Alejka13
Zadomowienie

Piękności tu wrzucacie PMki
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 22:37   #2953
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
oto co mam

śliczne obrączki, zresztą wszystko fajne

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
całkiem ładne ale nie dla mnie bo bym chodziła jak na szczudłach no i narzeczony niski... ja z moich butów jestem bardzo niezadowolona na plus to tylko tyle że są bardzo wygodne że biegac w nich można, poza tym zostałam normalnie oszukana były robione na zamówienie rozm.34 tylko że miały byc takie jak w załączniku a mi zrobili z jakiegoś zwykłego matowego materiału tak że są w rzeczywistości dużo brzydsze a model to wogóle inny mi się podoba ale jak się ma stópki jak krasnoludek to można pomarzyc...

jak robili na zamówienie to powinni zrobić takie jakie chcesz bez względu na rozmiar. Próbowałaś reklamować, że towar nie zgadza się z zamówieniem?

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o tych butach http://moda.allegro.pl/victoria-dele...300279178.html ??

całkiem fajne tylko strasznie duży obcas, no i z przodu tylko pasek. Ja bym się bała że nie będą dobrze nogi trzymać
Stary 2012-05-02, 22:37   #2954
e s
Raczkowanie

stagnacja21 No to cena ok, pociesze Cie, ze mierzyłam ja w salonie, w którym kosztowała 2700zl

Bukietu jeszcze nie wybrałam, a włosy mam krótkie wiec będzie coś pomiędzy M. Monroe a Dita von Teese

A tak w ogóle to kiedy ślubujesz?

wybOrOowa- moim zdaniem buty bardzo fajne i chyba nie maja wcale dużego obcasa (?)

Edytowane przez e s
Czas edycji: 2012-05-02 o 22:42
e s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 22:39   #2955
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Świetna ta sukienka! Skąd ona? Przydałaby mi się taka na komunię chrześnicy
Sukienka z Forever21 - firma z USA ale zaczynają rozprzestrzeniać się po Europie, powiedzmy, że to coś jak New Look czy H&M... jak będą otwierać w Polsce to na pewno wyślą mnie na otwarcie

Cytat:
Napisane przez cynaaa Pokaż wiadomość
Goście weselni nie powinni tak robić, ale niestety robią tak, że jeśli nie dzwonią to znaczy, że przyjdą, albo dzwonią, że przyjdą lub nie:P chodzi mi o to, że dużo osób myśli w taki sposób: idę to nie muszę dzwonić bo przecież dzwoni się wtedy, gdy się odmawia przybycia. Dwa, że nie biorą sobie do serca tego, że Ty masz terminy zgłoszenia np do lokalu ścisłej liczby osób i zapominają potwierdzić. Tak czy siak masz dużo gości
Często ludzie zaczynają rozumieć jak sami wydają syna czy córkę za mąż, albo robią wesele i też gonią ich terminy

Cytat:
Sukienka i dodatki bardzo 'smacznie' dobrane ładna tylko nie widzę na zdjęciu czy ona nie jest z grubszego materiału? A może mi się tylko wydaje? Co by Ci gorąco nie było Mordka uśmiechnięta a to najważniejsze i tego akurat wybaczać nie trzeba.
Ma delikatna podszewkę i nie jest najcieńsza, ale nie myślę, że przynajmniej nie jest z jakiegoś sztucznego materiału, który nie przepuszcza powietrza... myślę, że dam radę

Cytat:
Dzisiaj dotarła nasza beczka na bimberek
Super jest myślałam że gorzej będzie wyglądała .
My chcieliśmy kuzynowi kupić taką beczkę (bo tato wiózł mu bimber do Wrocka) - jako dodatek do prezentu, ale stwierdziliśmy, że pewnie wolą więcej kasy, młodzi w końcu i kredyt na mieszkanie mają ....

Cytat:
Cześć, cześć

Bardzo Wam dziękuję Kochane za troskę
Wczoraj niemal do północy byliśmy na pogotowiu, a dziś od rana maraton po lekarzach... Oczywiście jest majówka, więc pracujących ortopedów w mieście brak do końca tygodnia :/ TŻ ma naderwane mięśnie i więzadła klatki piersiowej... Czuje się nieco lepiej, choć wciąż ma trudności z poruszaniem ręką i przez ból nie może spać Trochę ma to na własne życzenie, bo nie dba o siebie i ekstremalnie się eksploatuje w pracy Byłam na niego tak zła, że powiedziałam mu, że nie imponuje mi to, że przenosi wielkie ciężary, a dużo bardziej mi zależy na tym, żeby za kilka lat miał zdrowy kręgosłup i był w stanie nosić na rękach nasze dziecko, grać z nim w piłkę i fikać koziołki! Mam nadzieję, że będzie rozsądniejszy i że z dnia na dzień będzie czuł się lepiej!

Małgoś ślicznotka z Ciebie bardzo lubię takie sukienki i myślę, że jest jak najbardziej OK na poprawiny! rzeczywiście na zdjęciach nie widać różnicy pomiędzy kolorem materiału Twoich butów a krawatem - jak mi się podoba ten słoneczny zestaw! tak się zastanawiam czy wybrałaś już bukiet - będą słoneczniki?
a akwaria w tle - rewelacja!

piękne macie plany podróży poślubnych my jeszcze niczego nie rezerwowaliśmy, ale wstępnie też myślimy o październiku/listopadzie. raczej Europa, być może któraś z hiszpańskich wysp.

mam nadzieję, że wszystkie Wasze i nasze plany będą się spełniały!
Tak, tak oczywiście będą słoneczniki
Akwarium to duże to takie oczko w głowie mojego Tż-ta, wiecznie słyszę, że już nic nie będzie zmieniał, a za dwa dni już ma pomysł na ulepszenie. To mniejsze jest na młode rybki, żeby większe ich nie zjadły.

Co do podróży to listopad troszkę późno, październik jeszcze Madera albo Teneryfa czy Gran Canaria... ale to wiadomo mały "re-search" trzeba zrobić, żeby dobrze wybrać... listopad krótkie dni... i z pogodą wiadomo już często w kratkę, chociaż w sumie wszędzie fajnie jak się jedzie z ukochanym
Nam się deszczyk trafił w Tunezji w czerwcu (wszyscy zdziwieni uciekali) a my nie dość, że parę minut wcześniej lecieliśmy sobie na spadochronie i przez wiatr nie mogliśmy wylądować na plaży (awaryjnie w wodzie lądowaliśmy hahah), to jeszcze biegiem do hotelu i siup do basenu hahah ale mieli z nas ubaw ci co czekali aż deszcz przejdzie

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
My chcieliśmy też klasyczne, ale okazało się, że źle wyglądały na naszych paluchach i spodobały nam się inne. Tyle, że wiedzieliśmy, że chcemy matowe, białe złoto i to zostało. Warto pomierzyć, bo to prawie jak z sukienką

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Mabi a gdzie zamawiałaś swoje buty??
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 22:47   #2956
Malgos_12
Zakorzenienie

tu kilka moich nabytków z dzisiaj ... jeden grzebyk z wczoraj ...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04025.jpg (108,0 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04024.jpg (105,0 KB, 27 załadowań)

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-05-02 o 22:52
Stary 2012-05-02, 22:49   #2957
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
śliczne obrączki, zresztą wszystko fajne
jak robili na zamówienie to powinni zrobić takie jakie chcesz bez względu na rozmiar. Próbowałaś reklamować, że towar nie zgadza się z zamówieniem?
dziękuję nie próbowałam bo nie było takiej możliwości ogólnie mam bardzo małą stopę i buty były zamawiane w ciemno bo w salonie nie mieli ani 34 ani 35 więc nie wiedziałam jaki rozmiar zamówic bo z tym bywa u mnie różnie, wtedy pani mnie uprzedziła że jeśli zamówię 35 i będą niedobre to będę mogła je jeszcze zwrócic ale jak wezmę 34 to już nie przyjmą zwrotu bo 34 nie sprzedadzą...pokażę Wam te moje...i zobaczycie jaka różnica
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Mabi a gdzie zamawiałaś swoje buty??
w tym samym salonie co te moją "tajemniczą" suknie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN2918.jpg (101,3 KB, 39 załadowań)

Edytowane przez mabi84
Czas edycji: 2012-05-02 o 23:00
Stary 2012-05-02, 22:51   #2958
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - zapomniałam dodać, że ślicznie ci w tej sukience. Bardzo prosta z marszczeniami, czyli taka w jakich mi też dobrze. Czekam jedynie na efekt końcowy bo na razie za dużo tego wszystkiego na dole i to jakoś tak szeroko wygląda, ale widać, że trzeba to uciąć i już! Będzie super!

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Mabi - jesteś po prostu nie z tej planety hahaha
Stary 2012-05-02, 22:58   #2959
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję nie próbowałam bo nie było takiej możliwości ogólnie mam bardzo małą stopę i buty były zamawiane w ciemno bo w salonie nie mieli ani 34 ani 35 więc nie wiedziałam jaki rozmiar zamówic bo z tym bywa u mnie różnie, wtedy pani mnie uprzedziła że jeśli zamówię 35 i będą niedobre to będę mogła je jeszcze zwrócic ale jak wezmę 34 to już nie przyjmą zwrotu bo 34 nie sprzedadzą...pokażę Wam te moje...i zobaczycie jaka różnica
no jak to nie przyjmą? Zrobili przede wszystkim z innego materiału niż zamawiałaś co z tego, że nie sprzedadzą. Jakby zrobili takie jakie chciałaś to by nie musieli się wykręcać że nie sprzedadzą No chamstwo normalnie

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Magnusia - zapomniałam dodać, że ślicznie ci w tej sukience. Bardzo prosta z marszczeniami, czyli taka w jakich mi też dobrze. Czekam jedynie na efekt końcowy bo na razie za dużo tego wszystkiego na dole i to jakoś tak szeroko wygląda, ale widać, że trzeba to uciąć i już! Będzie super!

------
dzięki na dole to było ze 20 cm zapasu materiału więc układała się koszmarnie. Jak przytną to będzie OK Już nie mogę doczekac się drugiej przymiarki- 26 maja się umówiłam
Stary 2012-05-02, 23:04   #2960
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Mabi - jesteś po prostu nie z tej planety hahaha
ee tam
Cytat:
no jak to nie przyjmą? Zrobili przede wszystkim z innego materiału niż zamawiałaś co z tego, że nie sprzedadzą. Jakby zrobili takie jakie chciałaś to by nie musieli się wykręcać że nie sprzedadzą No chamstwo normalnie
ciulowa jakośc zdjęcia zaraz znajdę lepsze ale jak zwróciłam im uwagę że to nie ten materiał to mi wciskali kit że to satyna...na pudełku też pisze że to satyna
no ale chyba aż tak dużej wady wzroku nie mam...!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia DSCN2919.jpg (83,3 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Kopia DSCN2923.jpg (105,4 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez mabi84
Czas edycji: 2012-05-02 o 23:10
Stary 2012-05-02, 23:04   #2961
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - wcale się nie dziwię, że nie możesz się doczekać, ja w sumie miałam tylko jedną przymiarkę w marcu i kolejna przed samym ślubem i zaraz tego samego dnia odbiór

Mabi - ogólnie nie wyglądają źle, ale nie mam porównania... z tym, że nawet przy tej jakości zdjęcia to ja bym tego satyną nie nazwała.

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-05-02 o 23:05
Stary 2012-05-02, 23:15   #2962
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
ee tam

ciulowa jakośc zdjęcia zaraz znajdę lepsze ale jak zwróciłam im uwagę że to nie ten materiał to mi wciskali kit że to satyna...na pudełku też pisze że to satyna
no ale chyba aż tak dużej wady wzroku nie mam...!
no Kochana mi to na satynę też nie wygląda.
Ogólnie buty nie są złe tylko jak miała być satyna to powinna być satyna.
Stary 2012-05-02, 23:27   #2963
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Mabi - ogólnie nie wyglądają źle, ale nie mam porównania... z tym, że nawet przy tej jakości zdjęcia to ja bym tego satyną nie nazwała.
te "zamawiane"wstawiałam wyżej razem z innymi rzeczamipocieszam się że właściwie buty są najmniej ważne bo i tak ich nie widac całe szczęście że chociaż rozmiarowo dobre i bardzo wygodne a to chyba najważniejsze
Stary 2012-05-03, 07:15   #2964
niki19
Zadomowienie

Cześć dziewczynki

Cytat:
ładne

Cytat:
Napisane przez e s Pokaż wiadomość

kasioonya już zapoznała się ze zmianami, które wprowadziłam, ale powtórzę m.in. koronka tylko do talii i beżowy szeroki pas, muszę go dopasować dopiero do butków, o takich:
fajne butki

Stary 2012-05-03, 08:05   #2965
Wariate
Raczkowanie

Cytat:
Dzisiaj dotarła nasza beczka na bimberek
Super jest myślałam że gorzej będzie wyglądała .
Dzień dobry z samego ranka o tej porze aż przyjemnie wyjść na spacer - jeszcze nie za gorąco ale już ciepło.

Beczka bardzo ładna kojarzy mi się z dostępną w sklepach wódką dębową, którą można kupić w podobnej beczce ale pewnie pojemność dużo mniejsza. Bardzo ładna

Ja 2 tyg. temu zamówiłam 3,8 l. beczułkę szklaną na drewnianym stojaku z kranikiem dla moich rodziców na prezent dla mojego TŻ na 30-ste urodziny (oni z internetem raczej by nie podziałali). Ale jest na tyle delikatna, że po wlaniu wody, z kranika ledwie leciało niestety Sprawdzałaś jak działa kranik? Leci wartkim strumieniem płyn?

Cytat:
no jestem po przymiarce (pierwszej).
Na fotkach sukienka jest za długa i za obszerna- pani mi zebrała z 5 cm i szpilkami podpięła na jednym zdjęciu jest wstępnie ucięta do planowanej długośc i tak podwinięta - góra też jeszcze nie wykończona. I jak? Co myślicie?

rzesy są moje tylko w kącikach są po 2- 3 kępki
Co do fryzury- chyba wezmę te loki mniej skręcone bo po nocy jak się rozprostowały trochę to chyba lepiej jest
Suknia rewelacja bardzo mi się podoba to drapowanie na jedną stronę

Cytat:
Cześć, cześć

Bardzo Wam dziękuję Kochane za troskę
Wczoraj niemal do północy byliśmy na pogotowiu, a dziś od rana maraton po lekarzach... Oczywiście jest majówka, więc pracujących ortopedów w mieście brak do końca tygodnia :/ TŻ ma naderwane mięśnie i więzadła klatki piersiowej... Czuje się nieco lepiej, choć wciąż ma trudności z poruszaniem ręką i przez ból nie może spać Trochę ma to na własne życzenie, bo nie dba o siebie i ekstremalnie się eksploatuje w pracy Byłam na niego tak zła, że powiedziałam mu, że nie imponuje mi to, że przenosi wielkie ciężary, a dużo bardziej mi zależy na tym, żeby za kilka lat miał zdrowy kręgosłup i był w stanie nosić na rękach nasze dziecko, grać z nim w piłkę i fikać koziołki! Mam nadzieję, że będzie rozsądniejszy i że z dnia na dzień będzie czuł się lepiej!
Jej, to się bidulek męczy. Szkoda chłopiny, mam nadzieję że szybko wyzdrowieje, żeby móc nosić na rękach swoją przyszłą żonę

Cytat:
Jak dla mnie mistrzostwo świata zawsze marzyłam żeby nosić teo typu buty ale nie jest mi to dane przy moich skrajnie chudych i długich stopach szczerze zazdroszczę

Cytat:

Stópki jak krasnoludki to pewnie jest spory problem, ale jak na zamówienie... i jak wg konkretnego modelu to powinny być dokładnie takie, jak zapewniali powalczyłabym...

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Co do rozwożenia zaproszeń.... ech... ale harówa aż się nie spodziewałam takiego zmęczenia. Wczoraj rozwieźliśmy większość zaproszeń z mojej strony. Z racji tego, że jesteśmy z TŻ od 10 lat razem, wszyscy go mniej albo bardziej już znają. A że z reguły lubiana jest ta moja cholera to cóż.... byłam rzecz jasna kierowcą, za każdymi drzwiami czekało nas 'ramię wsparcia' i ... 'butelka otuchy' Tak się wszyscy cieszyli. Po 4 odwiedzinach mój TŻ oznajmił, że zanim zdążymy rozwieźć wszystkie zaproszenia przy takiej gościnności, do czasu wesela będzie musiał zorganizować sobie przeszczep wątroby. Wróciliśmy, odebraliśmy psa od rodziców TŻ (w taki upał nie chcieliśmy go targać samochodem mimo klimy) i poszliśmy spać - nawet kolacji nam się nie chciało zrobić. Dziś kolejny dzień (musimy porozwozić wszystko zanim znowu wyjedzie) już sobie wyobrażam. Póki co wszyscy potwierdzali nam od razu, co przyznam było bardzo miłe. Gotuję rosołek co by mojego przyszłego mężulka podratować na zdrowiu trochę a koło południa znowu w trasę. Nie spodziewałam się, że to taka ciężka robota może być przy rozwożeniu zaproszeń

P.S.
Kiedyś już wspominałam, ze mój TŻ jest większym misiem wczoraj mocno 'uszczęśliwiony' głosił cudowne teorie na temat właściwie wszystkiego niemniej jednak podzielę się kilkoma na temat jego własny (taka auto-ironia w jego wykonaniu):

"Niuńka, zawsze powtarzałem, że powinienem trzymać linię, prawda? Nooo, al linia powinna być gruba i wyrazista przecież"

"Moja przyszła MałaŻonko, czeka Cię przyszłość z facetem o boskim ciele... niewiele odbiegam przecież od samego Buddy..."

"Swoje brzuszysko podkarmiam dla Ciebie, żebyś miała się do czego przytulić.."

i wiele wiele innych.. ech ... mój miSZczunio

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html

Edytowane przez Wariate
Czas edycji: 2012-05-03 o 08:13
Wariate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 08:35   #2966
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
całkiem ładne ale nie dla mnie bo bym chodziła jak na szczudłach no i narzeczony niski... ja z moich butów jestem bardzo niezadowolona na plus to tylko tyle że są bardzo wygodne że biegac w nich można, poza tym zostałam normalnie oszukana były robione na zamówienie rozm.34 t.
mój tż też nie wysoki więc szukam obcasa z umiarem chociaż mi najbardziej podobają się te na 10 cm i wyżej ale niestety ...marzenia na bok ...trzeba być realistką . Obcas nie wydaje się być aż taki wysoki , boję się natomiast czy w ogóle w ten pasek na dole weszła by mi stopa bo wydaje mi się ze mało miejsca .
a 34 to faktycznie mała stópka , ale ja bym chciała mieć mniejszą
buty
Cytat:
[/COLOR]
całkiem fajne tylko strasznie duży obcas, no i z przodu tylko pasek. Ja bym się bała że nie będą dobrze nogi trzymać
mam kilka par butów właśnie tylko z paskiem i ok trzymają bym powiedziała że nie jedno wesele przetańczyłam , tyle że jestem zwolenniczką jednak przymierzenia buta a obcas nie jest bardzo duży aż napiszę do sprzedawcy
Cytat:
Napisane przez e s Pokaż wiadomość
stagnacja21

wybOrOowa- moim zdaniem buty bardzo fajne i chyba nie maja wcale dużego obcasa (?)
też mi się tak wydaje ale dla pewności napiszę do sprzedawcy
Cytat:
Dzień dobry z samego ranka o tej porze aż przyjemnie wyjść na spacer - jeszcze nie za gorąco ale już ciepło.

Beczka bardzo ładna kojarzy mi się z dostępną w sklepach wódką dębową, którą można kupić w podobnej beczce ale pewnie pojemność dużo mniejsza. Bardzo ładna

Stópki jak krasnoludki to pewnie jest spory problem, ale jak na zamówienie... i jak wg konkretnego modelu to powinny być dokładnie takie, jak zapewniali powalczyłabym...

dzie musiał zorganizować sobie przeszczep wątroby. Wróciliśmy, odebraliśmy psa od rodziców TŻ (w taki upał nie chcieliśmy go targać samochodem mimo klimy) i poszliśmy spać - nawet kolacji nam się nie chciało zrobić. Dziś kolejny dzień (musimy porozwozić wszystko zanim znowu wyjedzie) już sobie wyobrażam. Póki co wszyscy potwierdzali nam od razu, co przyznam było bardzo miłe. Gotuję rosołek co by mojego przyszłego mężulka podratować na zdrowiu trochę a po południu znowu w trasę (trzeba poczekać aż ludzie wrócą z pracy). Nie spodziewałam się, że to taka ciężka robota może być przy rozwożeniu zaproszeń

P.S.
Kiedyś już wspominałam, ze mój TŻ jest większym misiem wczoraj mocno 'uszczęśliwiony' głosił cudowne teorie na temat właściwie wszystkiego niemniej jednak podzielę się kilkoma na temat jego własny (taka auto-ironia w jego wykonaniu):

"Niuńka, zawsze powtarzałem, że powinienem trzymać linię, prawda? Nooo, al linia powinna być gruba i wyrazista przecież"

"Moja przyszła MałaŻonko, czeka Cię przyszłość z facetem o boskim ciele... niewiele odbiegam przecież od samego Buddy..."

aż się popłakałam za śmiechu dobry jest
co do kraniku leci ok w sam raz nie za dużo i nie za mało tak aby kieliszki powoli się zapełniły
ty mówisz chude stopy a ja się boje że moje chyba szerokie się nie zmieścił do tych butów ehh
Ciężka i żmudna robota z tym rozwożeniem nam się zeszło 2 miesiące tragedia
Stary 2012-05-03, 08:43   #2967
niki19
Zadomowienie

Cytat:
P.S.

hehe świetne teksty

Ja właśnie piję kawkę , wcianam śniadanko
Po obiedzie jedziemy nad wodę szkoda marnować pięknego dnia na siedzenie w domu tym bardziej ,że podobno pod koniec tygodnia ma się już ochłodzić

Po południu jedziemy odwiedzić babcię tż-a m a wieczorem pewnie będziemy odpoczywać w ogrodzie

Stary 2012-05-03, 08:46   #2968
Karina21
Raczkowanie

Cytat:
P.S.

Miszczunio to mało powiedziane drugie najlepsze hehe
U mnie narzeczony chudzielec więc ja się przytulając tylko na kości nadziewam
Karina21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 08:56   #2969
Wariate
Raczkowanie

Cytat:
mój tż też nie wysoki więc szukam obcasa z umiarem chociaż mi najbardziej podobają się te na 10 cm i wyżej ale niestety ...marzenia na bok ...trzeba być realistką . Obcas nie wydaje się być aż taki wysoki , boję się natomiast czy w ogóle w ten pasek na dole weszła by mi stopa bo wydaje mi się ze mało miejsca .
a 34 to faktycznie mała stópka , ale ja bym chciała mieć mniejszą

buty

mam kilka par butów właśnie tylko z paskiem i ok trzymają bym powiedziała że nie jedno wesele przetańczyłam , tyle że jestem zwolenniczką jednak przymierzenia buta a obcas nie jest bardzo duży aż napiszę do sprzedawcy

też mi się tak wydaje ale dla pewności napiszę do sprzedawcy

aż się popłakałam za śmiechu dobry jest
co do kraniku leci ok w sam raz nie za dużo i nie za mało tak aby kieliszki powoli się zapełniły
ty mówisz chude stopy a ja się boje że moje chyba szerokie się nie zmieścił do tych butów ehh
Ciężka i żmudna robota z tym rozwożeniem nam się zeszło 2 miesiące tragedia
Z 'mojego kranika' leci ledwie ledwie szkoda bo myślałam, że zupełnie mu ją od razu cytrynówką. Ale skoro sama woda ma problem się stamtąd wydostać, to cytrynówka z namiastką miąższu już w ogóle nie poleci pewnie

Mam tak chude stopy, że przy WSZYSTKICH (poza ślubnymi robionymi na miarę), niezaleznie od tego ile pasków je trzyma i tak za wszelką cenę próbują wyleźć przodem buta

2 m-ce... nie strasz nawet.... nie wyobrażam sobie... w przyszłym tyg. dłuższy wyjazd w okolice Poznania a reszta niemalże na miejscu mieszka (do 120 km)

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
hehe świetne teksty

Ja właśnie piję kawkę , wcianam śniadanko
Po obiedzie jedziemy nad wodę szkoda marnować pięknego dnia na siedzenie w domu tym bardziej ,że podobno pod koniec tygodnia ma się już ochłodzić

Po południu jedziemy odwiedzić babcię tż-a m a wieczorem pewnie będziemy odpoczywać w ogrodzie
Ależ Ci zazdroszczę
Chwal się tak chwal, to w końcu poprosimy o adres i wszystkie się wbijemy na taką boską sielankę mam chody u samego buddy, mogę przyprowadzić jakby co.

P.S.
Dopiero teraz dojrzałam jak zabrzmiała moja wypowiedź 'z mojego kranika ...' głodenmu chleb na myśli a mój TŻ śpi jak nieżywy po wczorajszych wojażach

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Karina21 Pokaż wiadomość
Miszczunio to mało powiedziane drugie najlepsze hehe
U mnie narzeczony chudzielec więc ja się przytulając tylko na kości nadziewam
Kości u swojego musiałabym dobrze szukać
Swoją drogą nawet nie wiecie jak się cieszę, że ten mój miszczunio ma taki dystans do siebie. Można mu podokuczać żartobliwie a on zamiast się obrażac jak co niektórzy wiwatuje jeszcze i dokłada do pieca z żartami na swój temat. Bo przy mojej bratowej np. to słowa nie można by powiedzieć obdarłaby ze skóry tego, kto by się odważył, hehe.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html
Wariate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 09:31   #2970
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
oto co mam
Kolorystycznie mamy takie same obrączki tylko zamiast fal pewnie zrobimy piaskowanie. Śliczne są
Cytat:
czy mieszkasz moze w mieście w którym jest adres kontaktowy stronki której podałas???????
Nie, od zawsze w stolicy urzęduję.
Cytat:
Ładne nawet bardzo ale ja mam za wąską stopę do takich ale nawet gdybym nie miała to i tak bym sie obawiała że na parkiet będą zbyt mało stabilne
Cytat:
Nam się deszczyk trafił w Tunezji w czerwcu (wszyscy zdziwieni uciekali) a my nie dość, że parę minut wcześniej lecieliśmy sobie na spadochronie i przez wiatr nie mogliśmy wylądować na plaży (awaryjnie w wodzie lądowaliśmy hahah), to jeszcze biegiem do hotelu i siup do basenu hahah ale mieli z nas ubaw ci co czekali aż deszcz przejdzie
My jak byliśmy w Tunezji to też padało podobno pierwszy raz od 6 lat
Cytat:
tu kilka moich nabytków z dzisiaj ... jeden grzebyk z wczoraj ...
Pierwszy z lewej bardzo mi się podoba
Cytat:
Nie wydaje mi się żeby wolno im było w ten sposób postąpić i jeszcze wpierać że są takie jak zamawiałaś ale ogólnie buty na nodze wyglądają dobrze i co najważniejsze są wygodne wiec główka do góry
Cytat:

Co do rozwożenia zaproszeń.... ech... ale harówa aż się nie spodziewałam takiego zmęczenia. Wczoraj rozwieźliśmy większość zaproszeń z mojej strony. Z racji tego, że jesteśmy z TŻ od 10 lat razem, wszyscy go mniej albo bardziej już znają. A że z reguły lubiana jest ta moja cholera to cóż.... byłam rzecz jasna kierowcą, za każdymi drzwiami czekało nas 'ramię wsparcia' i ... 'butelka otuchy' Tak się wszyscy cieszyli. Po 4 odwiedzinach mój TŻ oznajmił, że zanim zdążymy rozwieźć wszystkie zaproszenia przy takiej gościnności, do czasu wesela będzie musiał zorganizować sobie przeszczep wątroby. Wróciliśmy, odebraliśmy psa od rodziców TŻ (w taki upał nie chcieliśmy go targać samochodem mimo klimy) i poszliśmy spać - nawet kolacji nam się nie chciało zrobić. Dziś kolejny dzień (musimy porozwozić wszystko zanim znowu wyjedzie) już sobie wyobrażam. Póki co wszyscy potwierdzali nam od razu, co przyznam było bardzo miłe. Gotuję rosołek co by mojego przyszłego mężulka podratować na zdrowiu trochę a koło południa znowu w trasę. Nie spodziewałam się, że to taka ciężka robota może być przy rozwożeniu zaproszeń

P.S.

Hahaha mądre sentencje prawi Twój Tż
Co do rozwożenia zaproszeń to właśnie dlatego ja się nie dałam wrobić w rolę kierowcy bo u nas pewnie też by tak było... Wczoraj po krótkotrwałym marudzeniu że on się źle czuje i żebyśmy przełożyli wizytę na jutro byliśmy u jego ciotki więc pierwsze kroki postawione Oczywiści nie obyło się bez delikatnego podniesienia ciśnienia u mnie no ale nic. Dziś mamy jechać do 3 jego kolegów i może do mojego brata ciotecznego ale jeszcze nie wiemy. No i dziś dostałam wiadomość że 3 osoby ode mnie nie przyjadą z zagranicy Smutno mi się zrobiło bo wiem ze to dopiero początek...
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości