Żony 2009 cz.XXXIII - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-05, 03:47   #901
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ja się zastanawiam czy nie zacząć od następnego tygodnia myć okien. (chyba nic mi się nie stanie, jedynie poród może przyspieszyć, tak??). Bo sie boję, ze sie przeterminuje.
Oj przesadzasz przeciez do 15stego jeszcze sporo czasu .. to ze sie teraz super czuje nie znaczy ze za 2-3 dni wyladujesz na porodowce

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
A co do Twojego przeterminowania... przecież masz jeszcze trochę czasu do terminu, nie rozumiem tego zamartwiania się o przeterminowaniu. A jeśli nawet, to nic się nie stanie... najwyraźniej dziecko jeszcze nie jest gotowe...
zgadzam sie !

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

ZGUBIŁAM OBRĄCZKE!
tragedia, jestem załamana,
wczoraj byłam na zdjęciach i było przegorąco i mi cholernie ręka spuchła wiec ściągnęłam i jak debil wrzuciłam ją do torebki, potem zapomniałam i co i nie mam...
dzwoniłam do przyjaciółki, ta mnie kulturalnie mówiąc opierdzieliła ale jak będzie w domu tzn wróci z pracy to poszuka w aucie etc,
za to mój mąż jest mega kochany i wyrozumiały.. jesoo jakby jeszcze on na mnie siadł to bym się rozryczała...
dobrze ze sie znalazla!

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czy jeszcze kiedyś uda mi się być na bierząco...

Marta gapo dobrze ze sie znalazła
sliczna fotka w avku

Witajcie
Caly dzien zabiegany jutro ( u was dzisiaj ) mam Baby Shower Juz sie doczekac nie moge

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:00   #902
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Baja o kurcze... współczuję

Scio jaki śliczny avek.

Zabcia ale z czym niby przesadzam?? Ze napisałam, ze mam przeczucie i że się dziecka doczekać nie mogę??

U nas kolejny dzień ślicznej pogody.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:13   #903
martucha84
Zakorzenienie

Gucia Rosette Ana* iwka SAMBA ktosia MAGiA Katunia Scio Żabcia no kamień z serca ale jestem zamotana

iwka zgadzam sie co do przentów na komunie, czysta nauka konsumpcjonizmu...

Scio widziałam fotkę na fb, jest świetna

a ja dziś od 13 co 2 godziny mam spotkanie, do 21- bo wtedy ląduje w knajpie z moimi kobietami i odstresowuje zabiegany dzień
a teraz idę z młodym robić sernik - domek

U nas dziś wielkie słońce, byle by duszno nie było, wczoraj było super, bo 20 stopni tak rześko fajnie chwilę popadało i sie zrobiło o wiele przyjemniej, wiec mam nadzieję że dzisiejsze słońce nie popsuje cudnego powietrza

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2012-05-05 o 08:15
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:19   #904
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć

Gold dla mnie ten tydzień też zwariowany, raz do pracy, a raz wolne- łatwo się pogubić.

Wczoraj miałam dzień pełen przygód. Mieliśmy się wreszcie wybrać ze znajomymi na przekładany kilka razy wyjazd krajoznawczy do Gołuchowa, jednak na 10 min przed wyjazdem przywaliłam nogą w ławę i złamałam mały palec. Tak wiec zamiast ruszać w Polskę-wyruszyliśmy na izbę przyjęć. Tam oczywiście naczekałam się prawie 2 godziny żeby dowiedzieć się to co już wiedziałam-czyli, że palec jednak złamany. Szybko nastawili co trzeba, założyli plaster,zalecili obuwie z twardą podeszwą i wypisali skierowanie do poradni chirurgicznej na kontrole. A potem szybka zmiana planów i wyjechaliśmy do Kórnika- ależ tam piękne arboretum- wszystko kwitnie, pachnie i zachwyca. Ech nie żałuję tego wyjazdu mimo lekkiego przeforsowania stopy
ojjj ale przygody! Mam nadzieję, że już nie boli.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Witajcie
Caly dzien zabiegany jutro ( u was dzisiaj ) mam Baby Shower Juz sie doczekac nie moge
super! Podoba mi się ta tradycja

A ja dzisiaj jadę do szkoły, także cisza na planie, bo ktoś dostanie lanie

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-05-05 o 08:21
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 08:38   #905
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj miałam dzień pełen przygód. Mieliśmy się wreszcie wybrać ze znajomymi na przekładany kilka razy wyjazd krajoznawczy do Gołuchowa, jednak na 10 min przed wyjazdem przywaliłam nogą w ławę i złamałam mały palec. Tak wiec zamiast ruszać w Polskę-wyruszyliśmy na izbę przyjęć. Tam oczywiście naczekałam się prawie 2 godziny żeby dowiedzieć się to co już wiedziałam-czyli, że palec jednak złamany. Szybko nastawili co trzeba, założyli plaster,zalecili obuwie z twardą podeszwą i wypisali skierowanie do poradni chirurgicznej na kontrole. A potem szybka zmiana planów i wyjechaliśmy do Kórnika- ależ tam piękne arboretum- wszystko kwitnie, pachnie i zachwyca. Ech nie żałuję tego wyjazdu mimo lekkiego przeforsowania stopy
boroczko, ale ważne że ci się podobało, ja jestem zachwycona "obrzeżami" Poznania, bardzo m isie podoba Malta i to zoo "schowane" w lesie, ale atomuffka mi zwróciła uwagę na Kórnik, i serio jest cudnie!

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj jadę do szkoły, także cisza na planie, bo ktoś dostanie lanie
mój mąż tez ma dzis i jutro szkołę ale mam chwilę to napisze pw
Stary 2012-05-05, 09:18   #906
india83
Zakorzenienie

Martuś ufff... z obrączką

Gold ale masz powera trzeba go wykorzystać

ja moze dziś poprasuje, a pozneij zabiorę się do zmian ubran w szafie i garderobie

wczoraj miałam to zrobić, ale jakis taki dzien odwiedzin nam się trafił...
najpierw była moja mama, pozniej koledzy z pracy i dzien zako zył sie odwiedzinami jeszcze jednego kolegi

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej melduje sie ze zyje
a wasciwie powinnam napisc ledwie zyje

ja dalej chora i to nie za dobrze
a najgorsze ze natalie rozłozyło jest chora katar po pas kaszle borajstwo nos zatkany tak ze nie moze oddychac co za tym idzie nie umie spac
wczoraj mielismy koncert od 20 do 2330 i zasneła w koncu na rekach a po godzinie juz był wzask bo nie ma czym oddychac
kiepskie to wszystko
z dobrzych stron byłysmy dzis u lekarki dostałysmy inne leki ale oskrzela i płuca czyste
na szczescie

ide popatrzec co u was
nawet nie mam siły czytac
aniczko zdrówka dla Was moje bidulki

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Kliwia - jak dla mnie Focus, ale ja stronnicza jestem Nie tak duży jak mondeo, a pojemny. A musi być kombi? Bo Focus hatchback ma spory bagażnik, a w wersji kombi to chyba tylko 100 l więcej.

Marta - to ogłoszenie to masakra, co jeszcze wymyślą???? Dla mnie poronione jest kupowanie dziecku kłada albo skutera na komunię

A w ogóle to widzałam świetny pomysł na ścianę do przedpokoju lub salonu. Trzeba wywołać ulubione zdjęcie w dużym formacie np. na pół ściany, następnie ramki w jednym kolorze ale różnej wielkości (prostokąty i kwadraty) układa się na podłodze koło siebie, aby powstał duży prostokąt (coś jak puzzle) wielkości mniej więcej tego zdjęcia (jak cienkie ramki) albo większy niż zdjęcie (jak ramki są grube). Następnie rozcinamy zdjęcie na takie fragmenty aby pasowały do ramek i oprawiamy. Po oprawieniu mamy gotową dekorację do powieszenia na ścianie - super jak się zrobi małe odległości pomiędzy ramkami. A i ramki nie mogą być za małe, bo się obraz "gubi".

JAk ja się cieszę, że jest weekend!!! Matko, dzisiaj już nie mogłam w pracy, odliczałam minuty do wyjścia.
Focus hatchback lepiej sie prezentuje, ale moj ojciec tez kombi kupił ;/
ja tez nie rozumiem takich "głipich " dorosłych i ich nieprzemyslanych prezentów

pomysl na ozdobienie korytarza super

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
iwka musi byc kombi bo z dzieckiem niestety to i van to za malo
zdecydowalismy sie wybierac miedzy trzema autami - bedziemy po porstu czekac na okazje
i tak
focus, mondeo albo laguna hihih jutro pojde do komisu zasiasc w tych autach

kupolam sobie skorzane baleriny, w takim cielistym kolorze w rylko za 145zl, ale nie rylkowej firmy.
i juz wiem ze mnie w jednym miejscu obetra, ale jak obetra to sie uloza i bedzie gites.
jeszcze sandalkow szukam, najlepiej dwoch par, eleganckich i takich sportowych

pokaż butki

Cytat:
Cześć

Gold dla mnie ten tydzień też zwariowany, raz do pracy, a raz wolne- łatwo się pogubić.

baja
oby palec szybko doszedł do siebie
fajny wyjazd

u nas było wczoraj ciepło, ale dzis zapowiada się znowu upał

a ja jutro do pracy... od 9.30-17.30
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 09:54   #907
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Baja

dzieki za komplementy avkowe ostatnio duzo podróżujemy to i chustjemy sie czesciej.

Adzis idziemy na weselicho i Agata pierwszy raz na noc zostanie beze mnie u mamy mojej. stracha mam

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 09:56   #908
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Martuś ufff... z obrączką
no uff
widze miałaś dzień odwiedzin, ja tyakowy mam dziś,
współczuję pracy jutro.. ale jak mus to mus,
jak ty dajesz rade w mundurze w takie ciepło?

uwaga GRYZE ale się w☠☠☠☠iłam.. zaraz wam w klubie opisze
jeszcze chciałam zrobić sernik i co i ser skiśnięty, aż mam ochotę walnąć tym wiaderkiem sprzedawczyni!

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Baja

dzieki za komplementy avkowe ostatnio duzo podróżujemy to i chustjemy sie czesciej.

Adzis idziemy na weselicho i Agata pierwszy raz na noc zostanie beze mnie u mamy mojej. stracha mam
super ze się chustujecie, ja żałuję że mój syn był anty przytulaskowe, teraz się chce dopiero przytulać i oddaje nam z nawiązką, wcześniej absotutnie...
Stary 2012-05-05, 10:27   #909
baja_86
Zakorzenienie

Dziękuje za zainteresowanie moim paluszkiem. Wbrew pozorom nie boli za bardzo, czasem biorę coś przeciwbólowego ale tak zapobiegawczo, bo ból wcale nie jest silny. Jedynie opuchliznę mam lekką i silną stopę-nie wiem czy od uderzenia czy od nastawienia przez lekarza.
To moje pierwsze złamanie mam nadzieję, ze ostatnie

Scio avek cudny

martucha jak dobrze, ze obrączka się znalazła
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 10:36   #910
india83
Zakorzenienie

Marta na szczescie cały ten upalny tydzien miałam w cywilkach bo w sekretariacie ale jutro mam festyn, więc bedę się gotować - bo ja przeciwnik spódniczek
Stary 2012-05-05, 10:39   #911
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India przeciwnik spódniczek?? Dlaczego?? Przy takiej figurze??

Stary 2012-05-05, 10:52   #912
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta na szczescie cały ten upalny tydzien miałam w cywilkach bo w sekretariacie ale jutro mam festyn, więc bedę się gotować - bo ja przeciwnik spódniczek
a masz do wybory spodnie albo spódnice?
jak tak to bierz spódnice!!!!!!
Stary 2012-05-05, 11:20   #913
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Marta Agata tez nie przytulas, ale w chuście lubi bo wysoko i fajnie wszystko widać.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 11:23   #914
india83
Zakorzenienie

Cytat:
India przeciwnik spódniczek?? Dlaczego?? Przy takiej figurze??
a moje grube kolana?

Cytat:
a masz do wybory spodnie albo spódnice?
jak tak to bierz spódnice!!!!!!
oczywiście, że jest wybór, ale jednak zostanę przy spodniach
Stary 2012-05-05, 11:35   #915
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta Agata tez nie przytulas, ale w chuście lubi bo wysoko i fajnie wszystko widać.
a widzisz, jak to się człowiek uczy całe życie, dziękuję za uświadomienie, ja myślałam że jak dziecko nie tuli się to nie da rady w chuście bo ciało do ciała będzie go denerwować, a tu jeszcze bajer oglądania świata, i pewnie kołysanie jak w brzuchu mamy
patrz to jednak to nie głupie
i widziałam jak Gagatek je sama mój młody jak miał focha na karmienie to tez tak jadł, niech naświni ale zje z radością super do teraz je sam, nawet zupę, myślę że przez takie jedzenie samemu rękami już od maleństwa zobił się w tej kwestii mocno samodzielny, bo teraz rzadziej wyrzuca sztućce i pomaga ręką, wiec je czyściej i do tego sam

Cytat:
a moje grube kolana?

oczywiście, że jest wybór, ale jednak zostanę przy spodniach
dostaniesz w głowe za te grube kolana
bierz spódnice dupsko ci się nie zaparzy
Stary 2012-05-05, 12:23   #916
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Baja

baardzo mi się podobają zachustowane dzieciaczki ale ja mam jakąś schizę, ze mi dziecko z tego wypadnie albo w czasie zawiązywania albo dlatego, ze źle zawiążę....

MArta fajnie, ze się obrączka znalazła....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 12:56   #917
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Ktosiu tak mamy kropelki i sol morskąale w ampułkach bo sie tuska boi tego pssikacza, do tego lipomal
a plecki i piersi smarujemy pulmexem baby
niby dzis jest lepiej ale.... dalej harczy jak spi i sie wybudza

i tak sie wycfaniłam bo ona jaki widzi chustczke to z płczem ucieka to nochala wycieramy papmersowymi baby chusteczkami i jest w miare

Kasiu własne bede musiała sie do ciebie odezwac jak noga???

Bajus ales narobiła mam nadzieje ze szybko sie zrosnie

Marta dobrze ze sie obraczka znalazła u mnie maztak robi nie nosi jej prawie wcale a jak załozy to potemsciaga i zostawia albo w kuchni albo w lazience
chodze i zbieram

ide cos posprzatac mloda spi

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 13:07   #918
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
a moje grube kolana?
zaraz będę lała

Stary 2012-05-05, 13:47   #919
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

czesc

Scio - fajny avatarek u nas zaprzyjaznionej fundacji sa naet warsztaty kangurowania-o roznych hustach itp. szkoda ze Tom juz taki duzy...

India - za te kolana bierz kiecke bo ci po nogach bedzie pot cieknac

My dzis po spacerku do mamy, a po poludniu jedziemy do sali zabaw z Tomkie, siostra tz i jej małą. Wieczorem grull urodzinowy u mojej mamy. Zyc nie umierac a teraz nogi do gory i odpoczywac.
Wiecie co w przyszlym tyg bede samotna...tz wyjezdza na tydz na szkolenie dalekoo do tomaszowa
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 13:47   #920
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Baja

Nie strachaj się, baw się dobrze, a Agatek sobie poradzi

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
baardzo mi się podobają zachustowane dzieciaczki ale ja mam jakąś schizę, ze mi dziecko z tego wypadnie albo w czasie zawiązywania albo dlatego, ze źle zawiążę....

MArta fajnie, ze się obrączka znalazła....
Ja też sie balam na początku, ćwiczyłam na dużym misiu, a potem już z Marcelką, ale mąż asystował. Szybko sie dochodzi do wprawy, a dobrze zamotany dzidziuś nie wypadnie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Ktosiu tak mamy kropelki i sol morskąale w ampułkach bo sie tuska boi tego pssikacza, do tego lipomal
a plecki i piersi smarujemy pulmexem baby
niby dzis jest lepiej ale.... dalej harczy jak spi i sie wybudza

i tak sie wycfaniłam bo ona jaki widzi chustczke to z płczem ucieka to nochala wycieramy papmersowymi baby chusteczkami i jest w miare

Kasiu własne bede musiała sie do ciebie odezwac jak noga???

Bajus ales narobiła mam nadzieje ze szybko sie zrosnie

Marta dobrze ze sie obraczka znalazła u mnie maztak robi nie nosi jej prawie wcale a jak załozy to potemsciaga i zostawia albo w kuchni albo w lazience
chodze i zbieram

ide cos posprzatac mloda spi

Zdrówka dla was!

Dzień dobry!
Stary 2012-05-05, 14:03   #921
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Katunia mam nadzieję, ze ci tydzień szybko minie. Mój też teraz cały czas w drodze będzie. W maju ma 3 weekendy zjazdów, w czerwcu tak samo + tydzień ćw. terenowych, więc prawie się nie będziemy widzieli.

Stary 2012-05-05, 14:46   #922
kliwia
Zakorzenienie

india a zwykle takie.
juz dzis w nich bylam i mnie nad pieta lekko ugniataja, ale sie uloza

dzis kupilam sobie jeszcze japonki w ccc
a w tygodniu podejde kupic sobie jakies porzadne sandalki do pracy do rylki.
i jeszcze takich sportowych skorzanych szukam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty2012.jpg (48,5 KB, 116 załadowań)
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 14:48   #923
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

fajne butki.... szalejesz

Stary 2012-05-05, 15:07   #924
india83
Zakorzenienie

Cytat:
a widzisz, jak to się człowiek uczy całe życie, dziękuję za uświadomienie, ja myślałam że jak dziecko nie tuli się to nie da rady w chuście bo ciało do ciała będzie go denerwować, a tu jeszcze bajer oglądania świata, i pewnie kołysanie jak w brzuchu mamy
patrz to jednak to nie głupie
i widziałam jak Gagatek je sama mój młody jak miał focha na karmienie to tez tak jadł, niech naświni ale zje z radością super do teraz je sam, nawet zupę, myślę że przez takie jedzenie samemu rękami już od maleństwa zobił się w tej kwestii mocno samodzielny, bo teraz rzadziej wyrzuca sztućce i pomaga ręką, wiec je czyściej i do tego sam

dostaniesz w głowe za te grube kolana
bierz spódnice dupsko ci się nie zaparzy
nie bij, bo jeszcze poobijaną głowe będę musiała zasłaniać

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

Scio - fajny avatarek u nas zaprzyjaznionej fundacji sa naet warsztaty kangurowania-o roznych hustach itp. szkoda ze Tom juz taki duzy...

India - za te kolana bierz kiecke bo ci po nogach bedzie pot cieknac

My dzis po spacerku do mamy, a po poludniu jedziemy do sali zabaw z Tomkie, siostra tz i jej małą. Wieczorem grull urodzinowy u mojej mamy. Zyc nie umierac a teraz nogi do gory i odpoczywac.
Wiecie co w przyszlym tyg bede samotna...tz wyjezdza na tydz na szkolenie dalekoo do tomaszowa
trudno, jakos to co roku wytrzymuję

oo fajny wieczór

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
india a zwykle takie.
juz dzis w nich bylam i mnie nad pieta lekko ugniataja, ale sie uloza

dzis kupilam sobie jeszcze japonki w ccc
a w tygodniu podejde kupic sobie jakies porzadne sandalki do pracy do rylki.
i jeszcze takich sportowych skorzanych szukam
i bardzo fajne takie zwykłe, naprawdę się rozszalałaś
Mnie oczywiscie tez oczka biegają po wystawach sklepowych, ale czekam do 10 maja... bo jak się okaże, że moja 7ka to jednak kanał to będę spłukana... ale jak zwykła plomba to może i na jakieś buty styknie

a my z TZem chcilismy isc dzis do kina, ale jakas bieda z wyborem. Gdybamy nad "5 dni wojny" lub "dom w głębi lasu". Widziałyście ktorys?
Stary 2012-05-05, 15:51   #925
kliwia
Zakorzenienie

no rozszalalam sie, ale optwieram szafke z butami i wszystckie co sobie zostawialm z poprzednich lat juz sie nie nadaja i to bardzo. i zostawilam je tylko do czasu zakupieneia nowych, wiec z czystym sumieniem wywale zaraz st-ar-e b+-u--+ty +--
a przeparszam to zuzia mi sie wciela
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 16:50   #926
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Zabcia ale z czym niby przesadzam?? Ze napisałam, ze mam przeczucie i że się dziecka doczekać nie mogę??
.
Przesadzasz z tym ze chcesz zrobic cos zeby przyspieszyc porod ( mycie okien) jak Majka bedzie gotowa to przyjdzie sama na swiat widocznie jej narazie w brzuchu dobrze. Kazda kobieta w ciazy z utesknieniem czeka zeby zobaczyc swoje dziecko ale po to mamy podany termin porodu zeby spokojnie czekac a nie wymyslac 2 tyg wczesniej.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 17:29   #927
ktosia86
Zakorzenienie

Wysprzątałam samochód, 2 godz. mi zeszło
Jak się młoda obudzi to idziemy jeszcze na spacer, szkoda pogody
Stary 2012-05-05, 17:53   #928
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Baja

avek słodki od kiedy można się chustować?ja się boję że dziecko mi wypadnie ale powygina się jakoś
nie dziwię się że masz stracha, dziadkowie wzięli karo na spacer to czułam się jak bez ręki, myślałam tylko gdzie oni są

Cytat:
mam!!!!!
napisałam wam i mówię wdech wydech po kolei co robiłam, wiem że jak siedziałam w aucie to wrzucałam ją do czegoś mniejszego i do torebki bo bałam się że zaplącze się w podszewkę, no i przeszukałam wszytko ale jakoś tam mało mi tych rzeczy było wchodzę do łazienki i mówie KOSMETYCZKA, przecież się dziś nie malowałam a wczoraj ją miałam i wrzuciałam w całości do łazienki patrzę i jest
musiałam szybko odwołać red alarm bo przyjaciółka obdzwoniła pół rodziny kto jest koło jej auta zeby szedł szukać
ale jestem gapa
zawsze chowam do portfela a teraz.. bu

ale najważniejsze ze jest
dobrze że się znalazłau nas TŻ nigdy się nie odnalazła a moja leży, na koniec ciąży nie nosiłam bo spuchnięta byłam a teraz włożę ale ciężko ściągnąć

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 19:15   #929
bzyczka1
Zakorzenienie

My mamy chustę elastyczną, Lilka była w niej ze 3 razy i to wszystko. Nie chciała być wiązana i już i chusta leży :/

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-05, 19:23   #930
śliweńka
Zakorzenienie

karo nie nienawidzi wkładania czegokolwiek przez głowę, czapkę uznaje albo opaskę ciekawe jakby z chustą było ale ona się uspokaja jak się przytuli twierdzą że to przez cc

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości