|
|
#901 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witajcie ![]() Caly dzien zabiegany jutro ( u was dzisiaj ) mam Baby Shower Juz sie doczekac nie moge
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Baja o kurcze... współczuję Scio jaki śliczny avek. Zabcia ale z czym niby przesadzam?? Ze napisałam, ze mam przeczucie i że się dziecka doczekać nie mogę?? ![]() U nas kolejny dzień ślicznej pogody. |
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia Rosette Ana* iwka SAMBA ktosia MAGiA Katunia Scio Żabcia no kamień z serca
![]() ale jestem zamotana iwka zgadzam sie co do przentów na komunie, czysta nauka konsumpcjonizmu... Scio widziałam fotkę na fb, jest świetna ![]() a ja dziś od 13 co 2 godziny mam spotkanie, do 21- bo wtedy ląduje w knajpie z moimi kobietami i odstresowuje zabiegany dzień ![]() a teraz idę z młodym robić sernik - domek ![]() U nas dziś wielkie słońce, byle by duszno nie było, wczoraj było super, bo 20 stopni tak rześko fajnie chwilę popadało i sie zrobiło o wiele przyjemniej, wiec mam nadzieję że dzisiejsze słońce nie popsuje cudnego powietrza
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2012-05-05 o 08:15 |
|
|
|
#904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A ja dzisiaj jadę do szkoły, także cisza na planie, bo ktoś dostanie lanie ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-05-05 o 08:21 |
||
|
|
|
#905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale mam chwilę to napisze pw
|
|
|
#906 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Martuś ufff... z obrączką
Gold ale masz powera trzeba go wykorzystaćja moze dziś poprasuje, a pozneij zabiorę się do zmian ubran w szafie i garderobie wczoraj miałam to zrobić, ale jakis taki dzien odwiedzin nam się trafił... najpierw była moja mama, pozniej koledzy z pracy i dzien zako zył sie odwiedzinami jeszcze jednego kolegi ![]() Cytat:
Cytat:
ja tez nie rozumiem takich "głipich " dorosłych i ich nieprzemyslanych prezentów pomysl na ozdobienie korytarza super Cytat:
![]() pokaż butki Cytat:
baja oby palec szybko doszedł do siebie ![]() fajny wyjazd u nas było wczoraj ciepło, ale dzis zapowiada się znowu upał ![]() a ja jutro do pracy... od 9.30-17.30 |
||||
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Baja
dzieki za komplementy avkowe Adzis idziemy na weselicho i Agata pierwszy raz na noc zostanie beze mnie u mamy mojej. stracha mam
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
no uff
![]() widze miałaś dzień odwiedzin, ja tyakowy mam dziś, współczuję pracy jutro.. ale jak mus to mus, jak ty dajesz rade w mundurze w takie ciepło? uwaga GRYZE ale się w☠☠☠☠iłam.. zaraz wam w klubie opisze jeszcze chciałam zrobić sernik i co i ser skiśnięty, aż mam ochotę walnąć tym wiaderkiem sprzedawczyni! ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- super ze się chustujecie, ja żałuję że mój syn był anty przytulaskowe, teraz się chce dopiero przytulać i oddaje nam z nawiązką, wcześniej absotutnie...
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za zainteresowanie moim paluszkiem. Wbrew pozorom nie boli za bardzo, czasem biorę coś przeciwbólowego ale tak zapobiegawczo, bo ból wcale nie jest silny. Jedynie opuchliznę mam lekką i silną stopę-nie wiem czy od uderzenia czy od nastawienia przez lekarza.
To moje pierwsze złamanie mam nadzieję, ze ostatnieScio avek cudny martucha jak dobrze, ze obrączka się znalazła |
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Marta na szczescie cały ten upalny tydzien miałam w cywilkach bo w sekretariacie
ale jutro mam festyn, więc bedę się gotować - bo ja przeciwnik spódniczek
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
India przeciwnik spódniczek?? Dlaczego?? Przy takiej figurze??
|
|
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tak to bierz spódnice!!!!!!
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Marta Agata tez nie przytulas, ale w chuście lubi bo wysoko i fajnie wszystko widać.
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() patrz to jednak to nie głupie ![]() ![]() i widziałam jak Gagatek je sama mój młody jak miał focha na karmienie to tez tak jadł, niech naświni ale zje z radością super do teraz je sam, nawet zupę, myślę że przez takie jedzenie samemu rękami już od maleństwa zobił się w tej kwestii mocno samodzielny, bo teraz rzadziej wyrzuca sztućce i pomaga ręką, wiec je czyściej i do tego sam ![]() Cytat:
![]() bierz spódnice dupsko ci się nie zaparzy
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja mam jakąś schizę, ze mi dziecko z tego wypadnie albo w czasie zawiązywania albo dlatego, ze źle zawiążę....MArta fajnie, ze się obrączka znalazła.... |
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu tak mamy kropelki i sol morskąale w ampułkach bo sie tuska boi tego pssikacza, do tego lipomal
a plecki i piersi smarujemy pulmexem baby niby dzis jest lepiej ale.... dalej harczy jak spi i sie wybudza i tak sie wycfaniłam bo ona jaki widzi chustczke to z płczem ucieka to nochala wycieramy papmersowymi baby chusteczkami i jest w miare Kasiu własne bede musiała sie do ciebie odezwac jak noga???Bajus ales narobiła mam nadzieje ze szybko sie zrosnie Marta dobrze ze sie obraczka znalazła u mnie maztak robi nie nosi jej prawie wcale a jak załozy to potemsciaga i zostawia albo w kuchni albo w lazience chodze i zbieram ide cos posprzatac mloda spi
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Scio - fajny avatarek u nas zaprzyjaznionej fundacji sa naet warsztaty kangurowania-o roznych hustach itp. szkoda ze Tom juz taki duzy...India - za te kolana bierz kiecke bo ci po nogach bedzie pot cieknacMy dzis po spacerku do mamy, a po poludniu jedziemy do sali zabaw z Tomkie, siostra tz i jej małą. Wieczorem grull urodzinowy u mojej mamy. Zyc nie umierac a teraz nogi do gory i odpoczywac. Wiecie co w przyszlym tyg bede samotna...tz wyjezdza na tydz na szkolenie dalekoo do tomaszowa
|
|
|
|
#920 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zdrówka dla was! Dzień dobry! |
|||
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia mam nadzieję, ze ci tydzień szybko minie. Mój też teraz cały czas w drodze będzie. W maju ma 3 weekendy zjazdów, w czerwcu tak samo + tydzień ćw. terenowych, więc prawie się nie będziemy widzieli.
|
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
india a zwykle takie.
juz dzis w nich bylam i mnie nad pieta lekko ugniataja, ale sie uloza dzis kupilam sobie jeszcze japonki w ccc ![]() a w tygodniu podejde kupic sobie jakies porzadne sandalki do pracy do rylki. i jeszcze takich sportowych skorzanych szukam
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
fajne butki.... szalejesz
|
|
|
|
#924 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oo fajny wieczór Cytat:
![]() Mnie oczywiscie tez oczka biegają po wystawach sklepowych, ale czekam do 10 maja... bo jak się okaże, że moja 7ka to jednak kanał to będę spłukana... ale jak zwykła plomba to może i na jakieś buty styknie ![]() a my z TZem chcilismy isc dzis do kina, ale jakas bieda z wyborem. Gdybamy nad "5 dni wojny" lub "dom w głębi lasu". Widziałyście ktorys? |
|||
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
no rozszalalam sie, ale optwieram szafke z butami i wszystckie co sobie zostawialm z poprzednich lat juz sie nie nadaja i to bardzo. i zostawilam je tylko do czasu zakupieneia nowych, wiec z czystym sumieniem wywale zaraz st-ar-e b+-u--+ty +
-- a przeparszam to zuzia mi sie wciela
|
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Wysprzątałam samochód, 2 godz. mi zeszło
![]() Jak się młoda obudzi to idziemy jeszcze na spacer, szkoda pogody
|
|
|
|
#928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od kiedy można się chustować?ja się boję że dziecko mi wypadnie ale powygina się jakośnie dziwię się że masz stracha, dziadkowie wzięli karo na spacer to czułam się jak bez ręki, myślałam tylko gdzie oni są ![]() Cytat:
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy chustę elastyczną, Lilka była w niej ze 3 razy i to wszystko. Nie chciała być wiązana i już
i chusta leży :/
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
karo nie nienawidzi wkładania czegokolwiek przez głowę, czapkę uznaje albo opaskę ciekawe jakby z chustą było ale ona się uspokaja jak się przytuli twierdzą że to przez cc
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

Juz sie doczekac nie moge 

jak noga???