Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-04, 19:38   #4381
alexis77
Zadomowienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Malinowa? Też bym zjadła ale najbardziej lubię tą co co jakiś czas ma inną nazwę
była pyszna a ja ciągle nie spróbowałam tej Twojej
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
wyobraźcie sobie,że moja wspaniała teściowa w 30stopniowy upał wykłócała się ze mną,żeby ubrać Oli w długi rękach i w długie spodnie, bo na dworze jest dla niej ZA zimno!!
myślałam,że ją zatłukę.. powiedziałam tylko tak : to jest moje dziecko i to JA bede decydować o tym jak będzie ubrana i ile będzie na dworze. dziekuje, do widzenia
Widać że nie miała się do czego teściówka doczepić to jakąs bzdurę wymyśliłaNie martw się nią , rób dalej swoje, Ty wiesz co jest najlepsze dla Twojego Skarba
Oliwka jest cudowna, piękna i przesłodka
Nasza Księżniczka w poniedziałek będzie miała już pół roczku?
Cytat:

Za późno. Psyhe już jest blondasem
Psyhe miałaś się dziś pokazać
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
ok, jak będziemy mieli jechac to Cię poinformuje

Lewo żyję. Nie wiem co sie dzieje ale ledwo chodzę, kolana i w sumie wszystkie stawy tak mnie rwą że wejście po schodach to prawie niemożliwa czynność tylko ani nie tańczyłam, ani nic żeby mieć np zakwasy

I powiedzcie, że jesteście ze mnie dumne - nie wypilam wczoraj ani jednego piwska
Mam nadzieję że ten wyjazd nam wypali Mamy jeszcze jechać nad jezioro machowskie może jeszcze w maju się wyrwiemy
Może idź do lekarza bo coś chyba nie tak jak Cię tak bez powodu boli
Chyba że... Przyznaj się dorwałaś Tż-ta
Jesteśmy dumne!

Jestem przed @ i mam okropny humor! 2 tyg wcześniej mnie piersi zaczęły boleć i jestem wściekła
Dziś z dietką było ok ale zjadłam o 16 racucha jednego. I już miałam wziąść się za czekoladę ale powiedziałam sobie :NIE! jutro ją zjesz

Laura widziałam Cię! jak będziesz miała czas to powiedz jak Ci matura poszła? trudne było?

Edytowane przez alexis77
Czas edycji: 2012-05-04 o 19:39
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-04, 20:19   #4382
winyl
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
była pyszna a ja ciągle nie spróbowałam tej Twojej

Widać że nie miała się do czego teściówka doczepić to jakąs bzdurę wymyśliłaNie martw się nią , rób dalej swoje, Ty wiesz co jest najlepsze dla Twojego Skarba

Psyhe miałaś się dziś pokazać

Mam nadzieję że ten wyjazd nam wypali Mamy jeszcze jechać nad jezioro machowskie może jeszcze w maju się wyrwiemy
Jesteśmy dumne!

Jestem przed @ i mam okropny humor! 2 tyg wcześniej mnie piersi zaczęły boleć i jestem wściekła
Dziś z dietką było ok ale zjadłam o 16 racucha jednego. I już miałam wziąść się za czekoladę ale powiedziałam sobie :NIE! jutro ją zjesz

Laura widziałam Cię! jak będziesz miała czas to powiedz jak Ci matura poszła? trudne było?
No to piątka, ja wlaśnie zaczęłam @ i nic mi się nie chce :P:

Laura, no gadaj, ale to już! Jak Ci poszło?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-04, 23:43   #4383
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Sokoli wzrok!
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Powiem w czerwcu jak będą wyniki

Kocham Was W końcu widzę światełko w tunelu, ale

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-05, 07:48   #4384
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Jesteśmy dumne!
właśnie nie dorwałam, może to z braku
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Sokoli wzrok!

Powiem w czerwcu jak będą wyniki

na pewno dobrze

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-05, 08:21   #4385
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
No to piątka, ja wlaśnie zaczęłam @ i nic mi się nie chce :P:

No to kolejna piątka! Bo ja mam w pon lub wtorek i nawet nie mam takiego apetytu, ale ciągle jakaś okazja do jedzenia i co zrobić.
Dziewczyny wczoraj miałam parapetówkę u mnie i jak się domyślacie dietetycznie nie było
No nic od dziś już na prawdę się ograniczę!

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-05, 09:22   #4386
aniabaniaa
Zakorzenienie

Hej.... jestem dnem

Schlałam się w ostatnią środę i narobiłam sobie takiego wstydu, że szok ;( wstyd mi wyjść na miasto w ogole; chociaż znajommi z którymi byłam mowili że wcale nie było źle :P ale na nieszczęscie na mieście wpadlam na tza, ktory balował z kolegami i po prostu................... ......................... ........... żal. zachowałam się jak dziewczyna z nizim społecznych tz mi wybaczył, ale jestem pod taką kreską, że nie wiem jak to się dalej potoczy.

a poza tym co. kolejnego dnia wstalam jakoś z łózka, choć jak otworzylam oczy to pomyślalam : O_O koniec, nie żyje :| ciagle chciało mi się wymiotować, ale totalnie nie miałam czym. Waga pokazała mi w ogole 56,4 wódka zawsze wyciąga zxe mnie kilogramy w dziwny i tjemniczy sposób. Dziś na wadze jest już 57,2 to i tak nieźle

wczoraj bylam u gina. dostalam mase recept, zaplacilam 250 zł, rozumiecie to? ile placicie za gina? pierwszy raz w zyciu tyle zaplacilam u ginekologa. fakt, zrobil mi cytologie i usg dopochwowe ale i tak jestem w szoku
Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
ej, ja 'przepis na życie' oglądam wyłącznie dla Beatki
Beatka najlepsza! Grubą tez kocham !
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Wpadaj Bania to pojedziemy razem, 100km. i mam jeziora, lasy, żaglówki uwielbiam wodę

A wiecie,że podobno widzowie właśnie wolę Żabcię i Beatkę niż głównych bohaterów bo w rzeczywistości Anka i Szyc się nienawidzą co ponoć widać ja też ich wolę
1. ja tez! choc nie umiem plywac
2. oo co Ty? nie wiedzialam ten glowny watek anki i szyca jakos mnie za mocno nie ciekawi ;p
Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Wiecie co? Wkurza mnie ten Tomek, taka z niego męska cipa. Nie umie się zdecydować na jedną kobietę, w ogóle nie czaję, jaką świnią trzeba być, żeby najpierw całować się z siostrą żony, a teraz jeszcze zdradzać ją ze swoją ex. Wkurza mnie ten serial ogólnie

Aj hejt piwo w puszce To zabija cały smak tego napoju.
1. masakra, a ja widzialam w reklamie mjm, ze powie do agnieszki, ze gdyby mial szanse na drugie zycie, to spedzilby je z nią ! wtf?! chyba ze mowil to do goski, a ta reklama to tylko taki psikus i zmontowane urywki rozmow tomek pala!
mnie tez wkurza ten serial , jest taki niezyciowy ze szok !
2. mi nie przeszkadza, tz nie wypilby piwa z puszki;p
Cytat:
bardzo ładna a jest taka dłuższa czy to taka tunika i trzeba pod nią ubierać leginsy>

Byłam dziś rano w lumpie ale był nowy towar i tyle ludzi że ledwo się mieściliśmy w tym sklepie wszyscy się szarpali, tarnosili, pchali, kopali

MP wyciągnij Tż do zakopanego to może spotkamy się na jakieś piweczko
1. jest krótka, ale ne az tak, zeby zakladac pod nią legginsy, smialo nosze ją na gole giry. moze dzisiaj się ogarnę i się w nią ubiorę to cyknę wam foto. i wlasnie wprzypomnialam sobie, ze kupilam sobie rozowe balerinki, ciekawe czy beda do niej pasowaly.

2. słuuuchaj u mnie jakie akcje w lumpie sie dzieja! wszystko jak u Ciebie ALE
malo tego. jest grupa bab, które okupują wejscie od ok. 7.30, zeby byc najblizej i wbiec do srodka jak najszybciej biora WSZYSTKO, rozumiesz, wszystko, nie patrza za co chwytaja. biora wszystko, a pozniej przegladaja wieszaki gdzies w kącie i to co jest w najlepszym stanie zostawiaja sobie i sprzedaja na gieldach targach i innych tego typu, jakis straganach :| i nie mowie tego, bo sie domyslam, czy cos. nie raz byly widziane jak sprzedaja te lumpy no i nie sa to jakies biedne kobiety. chyba im sie to oplaca bo paniusie z nich ze ho ho.
a ja pozniej nic w lumpie nie znajduje, bo przyjda takie i mi wszystko wykupia xD

3. Alexis góralka?
Cytat:
Chciałam żeby wygrała ta piosenka od morza do podhala, a wygrało koko, koko euro spoko
http://www.youtube.com/watch?v=MIsX5Rh1ktE
ee posralo ich? meksykanska fala miala wygrac, liber ma taki seksowny glos i w ogole piosenka jest fajna, taki folklor wybrali? nawet nie wiedzialam ze jest jakis konkurs. kto to wybieral?
Cytat:
Jak ogolisz nogi przed matura to będziesz miała pecha, to tak jak ze ścinaniem włosów!

o kurde, może dlatego oblewam egzaminy ;D

Maturzystki! trzymalam kciuki i będe trzymala nadal!

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-05, 09:44   #4387
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
trochę mnie nie było, ale wyjechałam z Oliwką i teściami do jego siostry w góry.

żałuję,że w ogóle pojechałam... ciągłe spięcia z teściową mnie wykończyły

ta baba ma wiecznie jakieś do mnie 'ale'.

wyobraźcie sobie,że moja wspaniała teściowa w 30stopniowy upał wykłócała się ze mną,żeby ubrać Oli w długi rękach i w długie spodnie, bo na dworze jest dla niej ZA zimno!!
myślałam,że ją zatłukę.. powiedziałam tylko tak : to jest moje dziecko i to JA bede decydować o tym jak będzie ubrana i ile będzie na dworze. dziekuje, do widzenia

ciesze się,że wróciłam juz do domu... stęsknilam się za Tżem.Biedny musiał pracować...

i nie prawda,że gdyby nie różowe rajstopki to bym Cię nie poznała twarz, chudość, wysokość + tż = bańka
fajnie, że macie szanse wyjechac w gory dzieki temu, ze tz ma tam siostre

Ale bylas tam bez tza z tesciami?! ooo majgad wspolczuje!
a ten temat odnosnie: dziecku bedzie za zimno!!!!!!!!!! to jest jakas zmora matek! Cierpliwosc ktorej uczy Cie dziecko wykorzystujesz nie dla Oli, a dla tesciowej ;p oo matko!

heheh powaznie?! myslalam ze rajty przykuly uwage, ja jestem taka zawieszona w sklepach, ze totalnie nie zwracam uwagi co sie dzieje wkolo, chyba ze cos zgwalci moj wzrok, zobacze cos dziwnego, czy charakterystycznego.

OLI SLICZNA!!!!!!!
Cytat:
Za późno. Psyhe już jest blondasem
pamietamy i czekamy na foto + dajemy Ci bana nana na farbowanie :P
Cytat:
hitt 20 za mną! leje się ze mnie, aaaaaaaaa!
Nadal walczysz, a jak wyglada u Ciebie teraz waga i wymiary? jestes mega drobniutka od pasa w gore, tylka Ci nie obczajalam ;D hehe
Cytat:
mam ochotę upiec dzisiaj muffinki
i jak, pieklas? uwielbiam muffinki. ale jeszcze nigdy ich nie pieklam
Cytat:
wiecie co... ja się chyba nigdy nie pozbędę tego tłuszczu z wew . strony ud! tego się nie da wyćwiczyć, tylko potrzebna jest jakaś dieta które wyeliminuje tłuszcze z tamtych miejsc... szukam czegoś 1500-1700 kcal.
nie da sie! jem/ nie jem, cwicze/ nie cwicze. - uda stoja. chyba juz wiecej mi nie zejda i tyle, mniejsza z tym, moga zostac, ale jak sie pozbyc cellulitu najlepiej w jeden dzien?
Cytat:
Ty wczoraj nie piłaś piwa,a ja za to wyodiłam chyba z 6-7 browarów

Muszę wybrać się na zakupy, chcę kupić jakieś przewiewne długie spodnie do pracy. Mam tylko jedne takie, białe. A przeciez latem nie bedę się kisiła w jeansach,a w szortach nie wypada Widziałyście gdzieś coś fajnego?
1. mysle ze dogadalybysmy sie na jakiejs imprezie ciagnie swoj do swego

2. czemu nie wypada w szosrtach tak myslisz? mi jako klientowi apteki nie przeszkadzaloby to, biedna! a jakies portasy chocby do kolan? w takich nie ma nic gorszącego, a wygladają nawet nieźle

co do dlugich, to moze alladynki? niektore są gałgańskie, ale niektore swietne! ja mam jedne w kwiaty, z zary, co prawda nosze je z psem na spacer, ale je kocham :P tz by sie pewnie oburzyl gdybym w takich wyszla. wg mnie alladynki mozna fajnie wylansowac
albo maxi dress? nigdy nie zwrocilam uwagi na to jak chodza ubrane dziewczyny w aptece

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Tłumacz się!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-05, 10:19   #4388
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej Wam
wczorajszy dzień spędziłam na porządkach, zakupach i spacerach z Oli, także nadrabiam Was dzisiaj

kupiłam wczoraj wszystko na owsiankę i zamierzam ją jeść codziennie rano. Bańka teraz mów mi tu szybko jak to przyrządzić i z czym najlepiej?

widziałyście tematy matur? matko jakie łatwe, szok! laura pisz szybko jak Ci poszło!!

u mnie dzisiaj :
śniadanie: muffinka + bułka z szynką, sałatą, pomidorem i ogórkiem.
II. suchary z kminkiem.
obiad. pierogi ruskie.
pod. kiesiel jabłko - gruszka.
k. wieśniak + bułka z szynką i wrzywkami.

ćwiczenia: lower 20 + 10 abs + 20 nogi.

Cytat:
Ty wczoraj nie piłaś piwa,a ja za to wyodiłam chyba z 6-7 browarów

Agnesuk, Oli sama słodycz

Muszę wybrać się na zakupy, chcę kupić jakieś przewiewne długie spodnie do pracy. Mam tylko jedne takie, białe. A przeciez latem nie bedę się kisiła w jeansach,a w szortach nie wypada Widziałyście gdzieś coś fajnego?
o matko! ja nie dałabym rady nawet dwóch wypić
dziękuje
ja niestety nie widziałam, więc nie pomogę

Cytat:
Widać że nie miała się do czego teściówka doczepić to jakąs bzdurę wymyśliłaNie martw się nią , rób dalej swoje, Ty wiesz co jest najlepsze dla Twojego Skarba .

ona lubi sobie pogadać... ale mam ją gdzies. Oli jest moim dzieckiem i to ja będe decydować w czym będzie chodzić. o!
wczoraj do mnie dzwoniła i była tak milutka,że aż się nie dobrze robiło
taaaaaak, 7maja pół roku kurde... kiedy to zleciało? matko!
u mnie do @ jeszcze sporo czasu, także współczuję
podziwiam,że nie ruszyłaś czekolady, ja już bym dawno wciągnęła

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
fajnie, że macie szanse wyjechac w gory dzieki temu, ze tz ma tam siostre

Ale bylas tam bez tza z tesciami?! ooo majgad wspolczuje!
a ten temat odnosnie: dziecku bedzie za zimno!!!!!!!!!! to jest jakas zmora matek! Cierpliwosc ktorej uczy Cie dziecko wykorzystujesz nie dla Oli, a dla tesciowej ;p oo matko!

heheh powaznie?! myslalam ze rajty przykuly uwage, ja jestem taka zawieszona w sklepach, ze totalnie nie zwracam uwagi co sie dzieje wkolo, chyba ze cos zgwalci moj wzrok, zobacze cos dziwnego, czy charakterystycznego.

OLI SLICZNA!!!!!!!

Nadal walczysz, a jak wyglada u Ciebie teraz waga i wymiary? jestes mega drobniutka od pasa w gore, tylka Ci nie obczajalam ;D hehe

i jak, pieklas? uwielbiam muffinki. ale jeszcze nigdy ich nie pieklam

nie da sie! jem/ nie jem, cwicze/ nie cwicze. - uda stoja. chyba juz wiecej mi nie zejda i tyle, mniejsza z tym, moga zostac, ale jak sie pozbyc cellulitu najlepiej w jeden dzien?
bańka co Ty nawywijałaś? mów szybko!

no, dobrze że mamy w ogóle taką możliwość, bo inaczej bym skisła w tym domu!
no.. pojechałam z teściami, bo Tż pracował od 12 do 20 więc tak czy siak siedziałabym ciągle sama w domu... a tak to pogrillowałam, pośmiałam się i nawkurzałam
rajty masz naprawdę mega! nie wiem czy miałabym odwagę wyjść w takim oczoje**ym
różu
cały czas skaczę i nawet nie mam pojecia, czy coś ubyło czy nie. dzisiaj zrobię pomiary. waga ciągle pokazuje 49/50 także jest fajnie nogi ciągle stoją w miejscu, więc muszę znaleźć jakiś sposób żeby je ruszyć! myślę nad rowerem albo rolkami

dziękuje
już ja zwalczę te udziska!
muffinki upieczone oto zdjecie! tadaaaaaa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1937.jpg (40,2 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-05-05 o 10:25
agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-05, 10:29   #4389
MalaPikanteria
Zadomowienie

Bania co zrobiłaś?

Agnesuk naprawde Cię podziwiam u mnie waga 56,5/57 i nie umiem zejsc niżej

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-05, 10:32   #4390
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
kupiłam wczoraj wszystko na owsiankę i zamierzam ją jeść codziennie rano. Bańka teraz mów mi tu szybko jak to przyrządzić i z czym najlepiej?

widziałyście tematy matur? matko jakie łatwe, szok! laura pisz szybko jak Ci poszło!!
1.
będziesz zachwycona! teraz będzie duuuużo owocków, także będzie najpysznejsza

ja owsianki sobie nie żaluje, takze robie sobie dużą porcję ;D jako ze mam malo czasu rano, to robie ją w super blyskawiczny sposob wsypuje do mojej ukochanej miseczki 4/nawet 5 lyzek, dodaje do tego lyzke /pol lyzki miodu i zalewam wrzatkiem to pecznieje tak w 5/10 minut. dodaje owoce jakie tam akurat kolo siebie mam i wcinam aktualnie zjadam ją z calym jablkiem i calym bananem ale uwazam, ze to za duzo i musze ograniczyc porcje :P
bardzo lubie polaczenie banana i truskawki.

lubie ją ze wszystkim najcześciej jem z mlekiem 2% / 1,5%

2. powiem Ci, ze nie widzialam jeszcze, ale slyszalam opinie maturzystow, ze byla mega latwa !
mam nadzieje, ze nikogo nie zzarly nerwy i wszyscy swietnie sobie poradzili

Aga i Laura napewno ;D
Cytat:
bańka co Ty nawywijałaś? mów szybko!

cały czas skaczę i nawet nie mam pojecia, czy coś ubyło czy nie. dzisiaj zrobię pomiary. waga ciągle pokazuje 49/50 także jest fajnie nogi ciągle stoją w miejscu, więc muszę znaleźć jakiś sposób żeby je ruszyć! myślę nad rowerem albo rolkami

dziękuje
spilam sie; mega mega nie zrobilam nic gorszącego, oprocz tego, ze strasznie poklocilam sie z tzem i mowilam straszne kwasy

2. jestem ciekawa! ;D

3. Mufiinkiiiiiii aaaaaaaaaaa! chyba dzis wyciagne tza na jakies slodycze

jestescie opalone? swiecilo piekne slonce, zlapalyscie cos? ja o dziwo tak! ja, taka bladziocha!

Stary 2012-05-05, 10:42   #4391
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

jestescie opalone? swiecilo piekne slonce, zlapalyscie cos? ja o dziwo tak! ja, taka bladziocha!
ja tak, aż mi wstretnie z ramienia skóra zchodzi ale pod krótkim rekawem nie będzie widać

Ja tez mam akcje z TZ jak za duzo piję więc teraz sobie odpuszczam troszkę z tymi przyjemnosciami

MOJA WYMIANKA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-05, 10:50   #4392
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
Agnesuk naprawde Cię podziwiam u mnie waga 56,5/57 i nie umiem zejsc niżej

Cytat:
1.
będziesz zachwycona! teraz będzie duuuużo owocków, także będzie najpysznejsza

ja owsianki sobie nie żaluje, takze robie sobie dużą porcję ;D jako ze mam malo czasu rano, to robie ją w super blyskawiczny sposob wsypuje do mojej ukochanej miseczki 4/nawet 5 lyzek, dodaje do tego lyzke /pol lyzki miodu i zalewam wrzatkiem to pecznieje tak w 5/10 minut. dodaje owoce jakie tam akurat kolo siebie mam i wcinam aktualnie zjadam ją z calym jablkiem i calym bananem ale uwazam, ze to za duzo i musze ograniczyc porcje :P
bardzo lubie polaczenie banana i truskawki.

lubie ją ze wszystkim najcześciej jem z mlekiem 2% / 1,5%

2. powiem Ci, ze nie widzialam jeszcze, ale slyszalam opinie maturzystow, ze byla mega latwa !
mam nadzieje, ze nikogo nie zzarly nerwy i wszyscy swietnie sobie poradzili

Aga i Laura napewno ;D

spilam sie; mega mega nie zrobilam nic gorszącego, oprocz tego, ze strasznie poklocilam sie z tzem i mowilam straszne kwasy

2. jestem ciekawa! ;D

3. Mufiinkiiiiiii aaaaaaaaaaa! chyba dzis wyciagne tza na jakies slodycze

tak zacze jesc dzieki
masz bana na alko

te muffinki robi sie strasznie latwoi szybko ) polecam!

ja nic. chowalam sie przed tym upałem

Stary 2012-05-05, 11:29   #4393
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Tłumacz się!
Nic nie powiem, bo nie chcę zapeszyć
Cytat:

1. Temat drugi był w moim zasięgu, ale w głównej mierze odwołałam się do całości lektur, a nie do tego shitu, który był w arkuszu.. mam nadzieję, że nie polecą mi po pkt W końcu zapisałam 4 strony!
2. Moje uda są straszne.. Już nie mogę na nie patrzeć. Jestem tak załamana i robię takie głupstwa, że napisałam do Ewki Ch., żeby się wygadać
3. Uwielbiam mufiny
Cytat:
Ja obecnie jestem coś pomiędzy miodem a syropem klonowym - czekam na czekoladę
Cytat:
ja tak, aż mi wstretnie z ramienia skóra zchodzi ale pod krótkim rekawem nie będzie widać
A to brzydkie oparzenie już Ci zeszło ze skóry? Smaruj się oliwką po kąpieli.. to pomaga na schodzącą skórę!

Uczę się swojej prezentacji maturalnej - staję się ekspertem od erotyzmu, seksu i w ogóle
Ostatnio nawet przechodziłam praktyki

Stary 2012-05-05, 11:38   #4394
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez mam akcje z TZ jak za duzo piję więc teraz sobie odpuszczam troszkę z tymi przyjemnosciami
no to piątka. głupio mi teraz. ale staram się o tym nie myśleć :P
Cytat:
te muffinki robi sie strasznie latwoi szybko ) polecam!
dzis mam dzien dietki, ale moze jutro zrobie, tz bedzie w pracy, w poniedzialek zanioslabym mu zeby sie troche podlizac kolejnego dnia sa nadal pyszne?
i tak by mi oddal, bo nie je slodyczy; ale moze uzna, ze gest sie liczy ?
Cytat:
1. Temat drugi był w moim zasięgu, ale w głównej mierze odwołałam się do całości lektur, a nie do tego shitu, który był w arkuszu.. mam nadzieję, że nie polecą mi po pkt W końcu zapisałam 4 strony!
2. Moje uda są straszne.. Już nie mogę na nie patrzeć. Jestem tak załamana i robię takie głupstwa, że napisałam do Ewki Ch., żeby się wygadać

Uczę się swojej prezentacji maturalnej - staję się ekspertem od erotyzmu, seksu i w ogóle
co napisalas od Ewki?
ee, seks z kminkiem

Stary 2012-05-05, 11:59   #4395
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
co napisalas od Ewki?
ee, seks z kminkiem
To wszystko, co wstydzę się Wam powiedzieć! Ona mnie nie zna, to może pomyśleć, że jestem dietetyczną desperatką, WY NIE

Seks to za dużo powiedziane.. trochę auto nas ograniczało - też sobie wybrał takie g.wno
W ogóle - skąd wiedziałaś? Śledzisz mnie.. Teraz to wiem! Możesz już zejść z tej tui w ogrodzie, bo głupio wyglądasz Bańka!

Stary 2012-05-05, 12:22   #4396
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
To wszystko, co wstydzę się Wam powiedzieć! Ona mnie nie zna, to może pomyśleć, że jestem dietetyczną desperatką, WY NIE

Seks to za dużo powiedziane.. trochę auto nas ograniczało - też sobie wybrał takie g.wno
W ogóle - skąd wiedziałaś? Śledzisz mnie.. Teraz to wiem! Możesz już zejść z tej tui w ogrodzie, bo głupio wyglądasz Bańka!
1. spoko Laura, ja jestem życiową desperatką, także dietetyczna nie brzmi jeszcze aż tak strasznie
2.
wykopałam dołek pod ziemią, nasypałam na moro hełm trochę ziemi i trawy i wyłaniam się co jakiś czas jak hipopotam wyrwałam też jedną tuję i przemieszczam się po ogrodzie chowając się za nią

ssie mnie. chyba zjem mozarelle z pomidorem.

dzis czuje sie beznadziejnie psychicznie ;p musze cos zmienic w swoim zyciu. chce do innego kraju juz
najpierw pojde na randke, moze to mnie sprowadzi na ziemie

edit: a jeszcze wcześniej ogole nogi, bo z takim buszem to swiata nie podbije

apropo pielęgnacji ;p pisalyscie o lakierach rimmela. uzywalyscie tego z serii 60s?
wg mnie szalu nie robi.

gdzie Psyhol

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-05-05 o 12:24
Stary 2012-05-05, 12:54   #4397
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Nic nie powiem, bo nie chcę zapeszyć

3. Uwielbiam mufiny

Ja obecnie jestem coś pomiędzy miodem a syropem klonowym - czekam na czekoladę

A to brzydkie oparzenie już Ci zeszło ze skóry? Smaruj się oliwką po kąpieli.. to pomaga na schodzącą skórę!

Laura będzie dobrze zobaczysz niedługo będziesz sie śmiała z tego zamartwiania!
Ej w ogóle na tym zdjeciu przyczepiłyście sie do opalanizny a wtedy nie było aż tak źle - naprawde. Światło przy tamtym lustrze jest okropne! dzień po zdjęciu to była masssssakra! Oparzenie stało się brązowe i jestem po prostu opalona - zuzyłam Małej krem bambino, nawilża idealnie
Praktyki to ważna sprawa!
Cytat:
dzis czuje sie beznadziejnie psychicznie ;p musze cos zmienic w swoim zyciu. chce do innego kraju, juz
najpierw pojde na randke, moze to mnie sprowadzi na ziemie

edit: a jeszcze wcześniej ogole nogi, bo z takim buszem to swiata nie podbije

apropo pielęgnacji ;p pisalyscie o lakierach rimmela. uzywalyscie tego z serii 60s?
wg mnie szalu nie robi.

gdzie Psyhol
Ja ostatnio też duuużo myśle o wyprowadzce stąd. I TZ podziela moje zdanie tylko najpierw musimy kupić auto, myslę, że za rok się w końcu uda, Mała bedzie miała wiek idealny do przedszkola, ja będę kończyc szkołę (mam nadzieję ). O wyjeździe za granicę już nawet nie marzę....

Nigdy nie miałam lakieru Rimmela
Psyhol pewnie pije

Poza tematem diety, myślicie, że mam szanse żeby załapać sie na płatne praktyki w jakiejś firmie na miesiąc? Marnie widze jeżdżenie na praktyki + zapłacenie opiekunki bez wynagrodzenia - jakiegokolwiek

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-05, 13:28   #4398
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
1. spoko Laura, ja jestem życiową desperatką, także dietetyczna nie brzmi jeszcze aż tak strasznie
2.
wykopałam dołek pod ziemią, nasypałam na moro hełm trochę ziemi i trawy i wyłaniam się co jakiś czas jak hipopotam wyrwałam też jedną tuję i przemieszczam się po ogrodzie chowając się za nią

wg mnie szalu nie robi.
1. No nie brzmi, ale jest straszne
2. Fajnie, fajnie.. ale problem w tym, że nie byliśmy u mnie w domu ani sekundy, więc KOGO TY WIDZIAŁAŚ Ale nie powiem - coś ta tuja była podejrzana.. rano była obok garażu, a teraz jest obok oczka wodnego
3. Nie lubię tych lakierów - trwałość znikoma, a gęstnieje szybciej niż kisiel w garnku.
4. Z Psyholem to ja wczoraj konwersowałam na gadu Mnie kocha!
Cytat:
Ja ostatnio też duuużo myśle o wyprowadzce stąd. I TZ podziela moje zdanie tylko najpierw musimy kupić auto, myslę, że za rok się w końcu uda, Mała bedzie miała wiek idealny do przedszkola, ja będę kończyc szkołę (mam nadzieję ). O wyjeździe za granicę już nawet nie marzę....

Poza tematem diety, myślicie, że mam szanse żeby załapać sie na płatne praktyki w jakiejś firmie na miesiąc? Marnie widze jeżdżenie na praktyki + zapłacenie opiekunki bez wynagrodzenia - jakiegokolwiek
1. O, a macie na myśli jakieś konkretne miejsce czy po prostu JAK NAJDALEJ STĄD? Ja długo, długo chciałam wyjechać za granicę.. teraz mi trochę przeszło, ale nie ukrywam, że jeśli dostałabym taką propozycję to nie wahałabym się ani sekundy.

2. Jeśli nie spróbujesz to się nie dowiesz czy są szanse. Składaj papiery, pytaj, dzwoń - na pewno coś się znajdzie!

Stary 2012-05-05, 13:36   #4399
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
o, powaznie? super bedę trzymala kciuki. u Was TZ ma jakies tam mozliwosc zarobkowe, ale Ty siedzisz w domu i denerwujesz sie, bo wcale nie jest Ci tam wspaniale. może przeprowadzka zapewni pracę i Tobie, i TZowi+ wyrwiecie się stamtąd, + Mała zmieni srodowisko.

Cytat:
z tego co widzę, to nawet w sklepach typu tesco nie chcą pracowników, tylko szukają osób na staż, lub babeczek na emeryturze; praktykant dla firmy to wygodna osoba, dużo zrobi, bo zależy jej na tym, zeby dobrze wypaść, moze dostanie etat; nie sądzę, żeby udalo się znaleźć płatne praktyki. ja miałam nieplatne, choc obfitowaly w inne profity Śmietana np. tez miala nieplatne mi mo ze w dosc prestizowym miejscu. Probuj nie jest powiedziane ze Ci sie nie uda

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Laura, dokładnie, zastyga już na pedzelku, a na paznokciu wcale nie zasycha w 60 sekund ;p glupi lakier ;p

z tamta tuja nie mam nic wspolnego, swoja zabralam ze soba, nie mam zamiaru konczyc szpiegowania

Stary 2012-05-05, 14:09   #4400
MalaPikanteria
Zadomowienie

Wiecie na razie nic konkretnego, bo:
1. im wieksze miasto tym droższe koszty utrzymania mieszkania
2. TZ ma wykształcenie podstawowe z doświadczeniem w hotelarstwie/gastronomi (chodzil do Technikum Hotelarskiego, praktyki w hotelach + praca w restauracji) i chyba martwi sie, że nie znajdzie pracy. Nie chce pracować np w hotelu bo wie, że nie utrzyma rodziny.....
Ale jestem dobrej myśli

a praktyki ewentualnie odpękam pod kierowniczym okiem mojej mamy

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-05, 14:57   #4401
psyhe666
Zakorzenienie

Helouuuu Kobitki xD
Tęskniłyście?

Byłam dzisiaj na zakupach iiiiii........ nic szczególnego Bardzo mnie rozczarowała obecna kolekcja Zary Podobała mi się jedna asymetryczna spódnica z tyłu maxi, w której XS się utopiłam i była z tyłu duuużo za długa

Więc kupiłam sobie tylko koszulkę nude na ramiączka i spodenki koronkowe pudrowy róż...
Maxi uszyje mi krawcowa, tylko da mi skrawek materiału jaki mam na nią kupić

Wczoraj oporowo popiłam i cud, że się nie bo piłam na początku wino, później wódkę, a na koniec się doprawiłam piwami (idąc po nie bajerowałam się z panem w sklepie xD, sexy pan po 50-tce )
Czyli ogólnie było superowo!
A teraz szłam miastem w moich nowych koronkowych szortach (po piwo, bo muszę się podleczyć ) i jacyś chUopcy jechali trabantem i przez megafon mi słodzili
Czyli jednym słowem robię szał na wsi

Chciałabym znaleźć sobie chłopaka na lato
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-05, 17:47   #4402
Loriette
Zakorzenienie

Psyhe - kupiłaś te boskie spodenki za 149zł w Zarze? Tak mi szkoda kasy na te cudaki

I: Bułka z wędliną, serem żółtym i pomidorem
II: Dwa jajka sadzone na oliwie z oliwek + pomidor z oliwą, pieprzem i solą
III: Kilka chipsów + dwie kostki czekolady
IV: 5 małych sakiewek z ciasta francuskiego [w środku pierś kurczaka z cebulą i serem feta]

Za godzinę lecę na moje 8km. Moje uda puchną z minuty na minutę!

Stary 2012-05-05, 18:25   #4403
psyhe666
Zakorzenienie

Nieee, Loriette te w zarze mi się nie podobały jeśli mówimy o tych samych Były brudno beżowe i wyglądały jakby się je odwirowało z ciemniejszymi rzeczami i były takie wymięte i jakby zafarbowane
Kupiłam w h&m za 99,90
so trójka maybe.

Stary 2012-05-05, 19:14   #4404
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Nieee, Loriette te w zarze mi się nie podobały jeśli mówimy o tych samych Były brudno beżowe i wyglądały jakby się je odwirowało z ciemniejszymi rzeczami i były takie wymięte i jakby zafarbowane
Kupiłam w h&m za 99,90
O to te w H&M też oglądałam, ale podobno są jeszcze jedne za 49zł.. niestety nie znalazłam ich!
Póki co - znalazłam swoje ukochane błękitne spodnie do połowy łydki - obecnie nie wrzynają mi się w tyłek i w brzuchol, więc zaniosłam babci, żeby zrobiła mi z nich krótkie spodenki. Mają taki fajny materiał, że już je widzę z białą koszulą

8km za mną W tle grzmoty i czarne chmury, ale mi to dodało tempa

Stary 2012-05-05, 19:19   #4405
psyhe666
Zakorzenienie

Podziwiam
Ja miałam iść biegać, ale mam problemy z żołądkiem, trawieniem i boli mnie w lewym dolnym 'rogu' brzucha
so trójka maybe.

Stary 2012-05-05, 20:19   #4406
agnesuk
Wtajemniczenie

laura - na pewno zdasz na 100% gratki za bieganie też masz fałdki wewnątrz ud?

Ty grzesznico
psyhe - pijaaaku Ty jeden!!

Mp - mam nadzieje,ze wszystko uda się tak jak planujecie ja też już marzę o tym,żeby iść do pracy, bo wkurza mnie takie życie od wypłaty do wypłaty.. eh

dobra, pora ruszyć dupsko i coś poćwiczyć na nogi. już czuję zakwasy... dawno nimi nic nie robiłam

Stary 2012-05-05, 20:30   #4407
Loriette
Zakorzenienie

Agnesuk - nie, nie mam fałdek Po prostu ich nie lubię - tak mnie ssie w żołądku, ale nic nie zjem! Bo widzę swoje uda
Do tego tak wali piorunami! ; ooo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-05, 20:38   #4408
agnesuk
Wtajemniczenie

boooooooże, a ja mam jak ja ich nie cierpię!!

zaczytałam się trochę na necie i z tego co widzę, to jedyny sposób na nie i na udziska, to bieganie, rower, rolki i basen. kiedy ja na to znajdę czas?

musze połączyć ćwiczenia aerobowe z siłowymi,wtedy zobaczę efekt. muszę pomyśleć kiedy jeździć na rowerze...

Stary 2012-05-05, 20:50   #4409
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie na razie nic konkretnego, bo:
1. im wieksze miasto tym droższe koszty utrzymania mieszkania
2. TZ ma wykształcenie podstawowe z doświadczeniem w hotelarstwie/gastronomi (chodzil do Technikum Hotelarskiego, praktyki w hotelach + praca w restauracji) i chyba martwi sie, że nie znajdzie pracy. Nie chce pracować np w hotelu bo wie, że nie utrzyma rodziny.....
Ale jestem dobrej myśli

a praktyki ewentualnie odpękam pod kierowniczym okiem mojej mamy
na nic się nie nastawiajcie, to jest powazna decyzja i wymaga sporo przemyśleń, planów.

niby facetowi łatwiej jest znaleźć pracę, bo zawsze może podłapać coś na budowie, gdziekolwiek, ale... czy ja wiem czy faktycznie tak jest? w rejonach turystycznych faceci chyba nie mają za kolorowo, nie wiem

praktyki pod okiem mamy? ;D jesli platne to czemu nie ;D

Cytat:
Byłam dzisiaj na zakupach iiiiii........ nic szczególnego Bardzo mnie rozczarowała obecna kolekcja Zary Podobała mi się jedna asymetryczna spódnica z tyłu maxi, w której XS się utopiłam i była z tyłu duuużo za długa

Chciałabym znaleźć sobie chłopaka na lato
1. tez nie kupilam w tym sezonie nic w zarze

2. hehe na lato, takiego sezonowego?
w sumie fakt, najfajniej jest latem
Cytat:
O to te w H&M też oglądałam, ale podobno są jeszcze jedne za 49zł..

8km za mną W tle grzmoty i czarne chmury, ale mi to dodało tempa
szukałam na stronie h&m, nie ma juz sie zalamalam, ze przegapilam taka super oferte ;D
znalazlam za to dosc fajne stroje, przydalby mi sie jakis nowy na ten sezon

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
boooooooże, a ja mam jak ja ich nie cierpię!!

zaczytałam się trochę na necie i z tego co widzę, to jedyny sposób na nie i na udziska, to bieganie, rower, rolki i basen. kiedy ja na to znajdę czas?

musze połączyć ćwiczenia aerobowe z siłowymi,wtedy zobaczę efekt. muszę pomyśleć kiedy jeździć na rowerze...
no... na mnie tylko bieganie dziala, basen niespecjalnie..;/ bylam dzis, i na saunie ale nawet sie nie spocilam za mocno

a moze masz rower stacjonarny, lub taki stoi u jakis znajomych w piwnicy? w Twoim przypadku taki rower bylby niezlym pomyslem, bo przy Oli to raczej nie wyjdziesz sobie na pol godzinki pojezdzic po parku :P chyba ze TZ mialby akurat odpowiednie zmiany zeby sobie z nia posiedziec

Stary 2012-05-05, 21:17   #4410
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
szukałam na stronie h&m, nie ma juz sie zalamalam, ze przegapilam taka super oferte ;D
znalazlam za to dosc fajne stroje, przydalby mi sie jakis nowy na ten sezon
Właśnie na stronie ich nie ma, a w sklepie tak Więc będę musiała się wybrać, ale to dopiero po maturze i komunii Młodego.
Oglądałam stroje! Też się na nie czaję

Od jutra zmieniam swoje życie - będę laska jak podpaska. Przed chwilą miałam głodowy kryzys, ale zamiast kolejnej sakiewki z mięsem, wzięłam pomidora z oliwą z oliwek, sosem balsamicznym i pieprzem + zielona herbata
Nie po to biegam, żeby potem się nawpierdzielać!

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości