|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Oliwka jest cudowna, piękna i przesłodka ![]() Nasza Księżniczka w poniedziałek będzie miała już pół roczku? ![]() Psyhe miałaś się dziś pokazać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Może idź do lekarza bo coś chyba nie tak jak Cię tak bez powodu boli ![]() Chyba że... Przyznaj się dorwałaś Tż-ta ![]() Jesteśmy dumne! ![]() Jestem przed @ i mam okropny humor! ![]() ![]() Dziś z dietką było ok ale zjadłam o 16 racucha jednego. I już miałam wziąść się za czekoladę ale powiedziałam sobie :NIE! jutro ją zjesz ![]() Laura widziałam Cię! jak będziesz miała czas to powiedz jak Ci matura poszła? trudne było? ![]() Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-05-04 o 19:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4382 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
Laura, no gadaj, ale to już! Jak Ci poszło?
![]() |
![]() |
#4383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem w czerwcu jak będą wyniki ![]() Kocham Was ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4384 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny wczoraj miałam parapetówkę u mnie ![]() ![]() No nic od dziś już na prawdę się ograniczę! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4386 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej.... jestem dnem
![]() Schlałam się w ostatnią środę i narobiłam sobie takiego wstydu, że szok ;( wstyd mi wyjść na miasto w ogole; chociaż znajommi z którymi byłam mowili że wcale nie było źle :P ale na nieszczęscie na mieście wpadlam na tza, ktory balował z kolegami i po prostu................... ......................... ........... żal. zachowałam się jak dziewczyna z nizim społecznych ![]() ![]() a poza tym co. kolejnego dnia wstalam jakoś z łózka, choć jak otworzylam oczy to pomyślalam : O_O koniec, nie żyje :| ciagle chciało mi się wymiotować, ale totalnie nie miałam czym. Waga pokazała mi w ogole 56,4 ![]() ![]() wczoraj bylam u gina. dostalam mase recept, zaplacilam 250 zł, rozumiecie to? ile placicie za gina? pierwszy raz w zyciu tyle zaplacilam u ginekologa. fakt, zrobil mi cytologie i usg dopochwowe ale i tak jestem w szoku ![]() Beatka najlepsza! ![]() Cytat:
![]() 2. oo co Ty? nie wiedzialam ![]() Cytat:
![]() ![]() mnie tez wkurza ten serial , jest taki niezyciowy ze szok ! 2. mi nie przeszkadza, tz nie wypilby piwa z puszki;p Cytat:
![]() 2. słuuuchaj u mnie jakie akcje w lumpie sie dzieja! wszystko jak u Ciebie ![]() malo tego. jest grupa bab, które okupują wejscie od ok. 7.30, zeby byc najblizej i wbiec do srodka jak najszybciej ![]() ![]() a ja pozniej nic w lumpie nie znajduje, bo przyjda takie i mi wszystko wykupia ![]() 3. Alexis góralka? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() o kurde, może dlatego oblewam egzaminy ;D Maturzystki! trzymalam kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#4387 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale bylas tam bez tza z tesciami?! ooo majgad ![]() a ten temat odnosnie: dziecku bedzie za zimno!!!!!!!!!! to jest jakas zmora matek! Cierpliwosc ktorej uczy Cie dziecko wykorzystujesz nie dla Oli, a dla tesciowej ;p oo matko! heheh powaznie?! myslalam ze rajty przykuly uwage, ja jestem taka zawieszona w sklepach, ze totalnie nie zwracam uwagi co sie dzieje wkolo, chyba ze cos zgwalci moj wzrok, zobacze cos dziwnego, czy charakterystycznego. OLI SLICZNA!!!!!!! pamietamy i czekamy na foto + dajemy Ci bana nana na farbowanie :P Nadal walczysz, a jak wyglada u Ciebie teraz waga i wymiary? jestes mega drobniutka od pasa w gore, tylka Ci nie obczajalam ;D hehe ![]() i jak, pieklas? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. czemu nie wypada w szosrtach ![]() ![]() co do dlugich, to moze alladynki? niektore są gałgańskie, ale niektore swietne! ja mam jedne w kwiaty, z zary, co prawda nosze je z psem na spacer, ale je kocham :P tz by sie pewnie oburzyl gdybym w takich wyszla. wg mnie alladynki mozna fajnie wylansowac ![]() albo maxi dress? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Tłumacz się! ![]()
![]() |
![]() |
#4388 | |||
Wtajemniczenie
|
hej Wam
![]() wczorajszy dzień spędziłam na porządkach, zakupach i spacerach z Oli, także nadrabiam Was dzisiaj ![]() kupiłam wczoraj wszystko na owsiankę i zamierzam ją jeść codziennie rano. Bańka teraz mów mi tu szybko jak to przyrządzić i z czym najlepiej? ![]() widziałyście tematy matur? matko jakie łatwe, szok! laura pisz szybko jak Ci poszło!! u mnie dzisiaj : śniadanie: muffinka + bułka z szynką, sałatą, pomidorem i ogórkiem. II. suchary z kminkiem. obiad. pierogi ruskie. pod. kiesiel jabłko - gruszka. k. wieśniak + bułka z szynką i wrzywkami. ćwiczenia: lower 20 + 10 abs + 20 nogi. Cytat:
![]() dziękuje ![]() ja niestety nie widziałam, więc nie pomogę ![]() Cytat:
wczoraj do mnie dzwoniła i była tak milutka,że aż się nie dobrze robiło ![]() taaaaaak, 7maja pół roku ![]() u mnie do @ jeszcze sporo czasu, także współczuję ![]() podziwiam,że nie ruszyłaś czekolady, ja już bym dawno wciągnęła ![]() Cytat:
![]() ![]() no, dobrze że mamy w ogóle taką możliwość, bo inaczej bym skisła w tym domu! no.. pojechałam z teściami, bo Tż pracował od 12 do 20 więc tak czy siak siedziałabym ciągle sama w domu... a tak to pogrillowałam, pośmiałam się i nawkurzałam ![]() rajty masz naprawdę mega! ![]() różu ![]() cały czas skaczę i nawet nie mam pojecia, czy coś ubyło czy nie. dzisiaj zrobię pomiary. waga ciągle pokazuje 49/50 także jest fajnie ![]() ![]() dziękuje ![]() już ja zwalczę te udziska! ![]() muffinki upieczone oto zdjecie! tadaaaaaa
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-05-05 o 10:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4389 |
Zadomowienie
|
Bania co zrobiłaś?
![]() Agnesuk naprawde Cię podziwiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4390 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będziesz zachwycona! teraz będzie duuuużo owocków, także będzie najpysznejsza ![]() ja owsianki sobie nie żaluje, takze robie sobie dużą porcję ;D jako ze mam malo czasu rano, to robie ją w super blyskawiczny sposob ![]() ![]() ![]() bardzo lubie polaczenie banana i truskawki. lubie ją ze wszystkim ![]() ![]() 2. powiem Ci, ze nie widzialam jeszcze, ale slyszalam opinie maturzystow, ze byla mega latwa ! mam nadzieje, ze nikogo nie zzarly nerwy i wszyscy swietnie sobie poradzili ![]() Aga i Laura napewno ;D Cytat:
![]() ![]() 2. jestem ciekawa! ;D 3. Mufiinkiiiiiii aaaaaaaaaaa! chyba dzis wyciagne tza na jakies slodycze ![]() jestescie opalone? swiecilo piekne slonce, zlapalyscie cos? ja o dziwo tak! ja, taka bladziocha! ![]()
![]() |
![]() |
#4391 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez mam akcje z TZ jak za duzo piję więc teraz sobie odpuszczam troszkę z tymi przyjemnosciami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4392 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() masz bana na alko ![]() te muffinki robi sie strasznie latwoi szybko ![]() ja nic. chowalam sie przed tym upałem ![]()
![]() |
![]() |
#4393 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Moje uda są straszne.. Już nie mogę na nie patrzeć. ![]() ![]() 3. Uwielbiam mufiny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uczę się swojej prezentacji maturalnej - staję się ekspertem od erotyzmu, seksu i w ogóle ![]() Ostatnio nawet przechodziłam praktyki ![]()
![]() |
![]() |
#4394 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzis mam dzien dietki, ale moze jutro zrobie, tz bedzie w pracy, w poniedzialek zanioslabym mu zeby sie troche podlizac ![]() i tak by mi oddal, bo nie je slodyczy; ale moze uzna, ze gest sie liczy ? ![]() Cytat:
![]() ee, seks z kminkiem ![]()
![]() |
![]() |
#4395 |
Zakorzenienie
|
To wszystko, co wstydzę się Wam powiedzieć! Ona mnie nie zna, to może pomyśleć, że jestem dietetyczną desperatką, WY NIE
![]() Seks to za dużo powiedziane.. trochę auto nas ograniczało - też sobie wybrał takie g.wno ![]() W ogóle - skąd wiedziałaś? Śledzisz mnie.. Teraz to wiem! ![]()
![]() |
#4396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() wykopałam dołek pod ziemią, nasypałam na moro hełm trochę ziemi i trawy i wyłaniam się co jakiś czas jak hipopotam ![]() ![]() ![]() ssie mnie. chyba zjem mozarelle z pomidorem. dzis czuje sie beznadziejnie psychicznie ;p musze cos zmienic w swoim zyciu. chce do innego kraju ![]() ![]() najpierw pojde na randke, moze to mnie sprowadzi na ziemie ![]() edit: a jeszcze wcześniej ogole nogi, bo z takim buszem to swiata nie podbije ![]() apropo pielęgnacji ;p pisalyscie o lakierach rimmela. uzywalyscie tego z serii 60s? wg mnie szalu nie robi. gdzie Psyhol ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-05-05 o 12:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4397 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ej w ogóle na tym zdjeciu przyczepiłyście sie do opalanizny a wtedy nie było aż tak źle - naprawde. Światło przy tamtym lustrze jest okropne! ![]() ![]() Praktyki to ważna sprawa! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nigdy nie miałam lakieru Rimmela ![]() Psyhol pewnie pije ![]() Poza tematem diety, myślicie, że mam szanse żeby załapać sie na płatne praktyki w jakiejś firmie na miesiąc? Marnie widze jeżdżenie na praktyki + zapłacenie opiekunki bez wynagrodzenia - jakiegokolwiek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4398 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Fajnie, fajnie.. ale problem w tym, że nie byliśmy u mnie w domu ani sekundy, więc KOGO TY WIDZIAŁAŚ ![]() ![]() 3. Nie lubię tych lakierów - trwałość znikoma, a gęstnieje szybciej niż kisiel w garnku. 4. Z Psyholem to ja wczoraj konwersowałam na gadu ![]() Cytat:
2. Jeśli nie spróbujesz to się nie dowiesz czy są szanse. Składaj papiery, pytaj, dzwoń - na pewno coś się znajdzie!
![]() |
![]() |
#4399 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Laura, dokładnie, zastyga już na pedzelku, a na paznokciu wcale nie zasycha w 60 sekund ;p glupi lakier ;p z tamta tuja nie mam nic wspolnego, swoja zabralam ze soba, nie mam zamiaru konczyc szpiegowania ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4400 |
Zadomowienie
|
Wiecie na razie nic konkretnego, bo:
1. im wieksze miasto tym droższe koszty utrzymania mieszkania 2. TZ ma wykształcenie podstawowe ![]() Ale jestem dobrej myśli ![]() a praktyki ewentualnie odpękam pod kierowniczym okiem mojej mamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4401 |
Zakorzenienie
|
Helouuuu Kobitki xD
Tęskniłyście? ![]() ![]() Byłam dzisiaj na zakupach iiiiii........ nic szczególnego ![]() ![]() ![]() Więc kupiłam sobie tylko koszulkę nude na ramiączka i spodenki koronkowe pudrowy róż... ![]() Maxi uszyje mi krawcowa, tylko da mi skrawek materiału jaki mam na nią kupić ![]() Wczoraj oporowo popiłam i cud, że się nie ![]() ![]() ![]() Czyli ogólnie było superowo! ![]() A teraz szłam miastem w moich nowych koronkowych szortach (po piwo, bo muszę się podleczyć ![]() ![]() ![]() Czyli jednym słowem robię szał na wsi ![]() Chciałabym znaleźć sobie chłopaka na lato ![]()
![]() |
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
Psyhe - kupiłaś te boskie spodenki za 149zł w Zarze? Tak mi szkoda kasy na te cudaki
![]() I: Bułka z wędliną, serem żółtym i pomidorem II: Dwa jajka sadzone na oliwie z oliwek + pomidor z oliwą, pieprzem i solą III: Kilka chipsów + dwie kostki czekolady IV: 5 małych sakiewek z ciasta francuskiego [w środku pierś kurczaka z cebulą i serem feta] Za godzinę lecę na moje 8km. Moje uda puchną z minuty na minutę!
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
Nieee, Loriette te w zarze mi się nie podobały jeśli mówimy o tych samych
![]() ![]() ![]() Kupiłam w h&m za 99,90 ![]()
![]() |
![]() |
#4404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co - znalazłam swoje ukochane błękitne spodnie do połowy łydki - obecnie nie wrzynają mi się w tyłek i w brzuchol, więc zaniosłam babci, żeby zrobiła mi z nich krótkie spodenki. Mają taki fajny materiał, że już je widzę z białą koszulą ![]() 8km za mną ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4405 |
Zakorzenienie
|
Podziwiam
![]() Ja miałam iść biegać, ale mam problemy z żołądkiem, trawieniem i boli mnie w lewym dolnym 'rogu' brzucha ![]()
![]() |
![]() |
#4406 |
Wtajemniczenie
|
laura - na pewno zdasz na 100%
![]() ![]() Ty grzesznico ![]() psyhe - pijaaaku Ty jeden!! ![]() Mp - mam nadzieje,ze wszystko uda się tak jak planujecie ![]() ![]() dobra, pora ruszyć dupsko i coś poćwiczyć na nogi. już czuję zakwasy... dawno nimi nic nie robiłam ![]()
![]() |
#4407 |
Zakorzenienie
|
Agnesuk - nie, nie mam fałdek
![]() ![]() Do tego tak wali piorunami! ; ooo
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 |
Wtajemniczenie
|
boooooooże, a ja mam
![]() zaczytałam się trochę na necie i z tego co widzę, to jedyny sposób na nie i na udziska, to bieganie, rower, rolki i basen. kiedy ja na to znajdę czas? ![]() musze połączyć ćwiczenia aerobowe z siłowymi,wtedy zobaczę efekt. muszę pomyśleć kiedy jeździć na rowerze...
![]() |
#4409 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby facetowi łatwiej jest znaleźć pracę, bo zawsze może podłapać coś na budowie, gdziekolwiek, ale... czy ja wiem czy faktycznie tak jest? w rejonach turystycznych faceci chyba nie mają za kolorowo, nie wiem ![]() praktyki pod okiem mamy? ;D jesli platne to czemu nie ;D Cytat:
![]() 2. hehe na lato, takiego sezonowego? ![]() w sumie fakt, najfajniej jest latem ![]() Cytat:
![]() znalazlam za to dosc fajne stroje, przydalby mi sie jakis nowy na ten sezon ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() a moze masz rower stacjonarny, lub taki stoi u jakis znajomych w piwnicy? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oglądałam stroje! Też się na nie czaję ![]() Od jutra zmieniam swoje życie - będę laska jak podpaska. Przed chwilą miałam głodowy kryzys, ale zamiast kolejnej sakiewki z mięsem, wzięłam pomidora z oliwą z oliwek, sosem balsamicznym i pieprzem + zielona herbata Nie po to biegam, żeby potem się nawpierdzielać!
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.