|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54!
justi trochę się zagalopował ten Twoj tż i pewnie po namyślę doszedł do tego jak to się może skończyć...
dzisiaj chyba pobiłam swój rekord w dochodzeniu nie wiem czy 2 minuty mi to zajęło ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- zrobilam sobie pierwsze zolte paznokcie tej wiosny, mam nadzieje, że nie wywalą mnie z biura w poniedzialek
|
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
do pracy ide zaraz ehhhh
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4504 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziewczyny a ten numer Shape'a to poprzedni od tego co jest obecnie? spróbuję się też coś wywiedzieć od góry |
|||
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
i to wszystko ? Ja mam takie konto na zootool co wszystkie obrazki w internecie zapisuje mi na osobnym serwerze i mam 100 ślubnych inspiracji
jak wykombinuję czy można podzielić się linkiem to pokażę bo może się komuś coś spodoba i zainspiruje ![]() Jeżeli cieszysz się że się pogodziliście to i ja się cieszę chociaż nie ukrywam że materiał na poważny związek powinien być osobą bardziej stabilną emocjonalnie i dojrzałą żeby nie ciskać się o piwko w garażu. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- dobra, dzielę się: http://zootool.com/user/ilsalund można to powiększać |
|
|
|
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
Justi, mam nadzieję, że więcej nie będzie takich rozmów
Ananasku, no... to jeśli tak sprawy się mają, to "fajny" z niego lowelas... Ale cham, żeby tak cię ranić za plecami!!!! ![]() Mam problem ginekologiczny i mam nadzieję, że uda mi się umówić w poniedziałek na jakąś wizytę w tym tygodniu ![]() I oglądałam dzisiaj z mamą film "Żelazna dama". Doszłam do smutnego wniosku, że w sumie dla starszej osoby lepiej, gdy ma haluny, bo przynajmniej nie czuje się samotna...
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Skończył mi się okres i najpierw myślałam, że z upału mam po prostu dłuższe plamienie na koniec, ale to jednak nie to... Nie mam żadnych objawów w postaci "gryzienia", swędzenia czy dyskomfortu. Po prostu mam bardzo płynne, brązowe upławy o bardzo nieprzyjemnym zapachu, które utrzymują się już tydzień po okresie....
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
nienawidzę gdy mam PMS.
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę..to raczej nie pomogę..mam nadzieję, ze będą wolne terminy u gina..
|
|
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choji
|
|
|
#4513 |
|
Rozeznanie
|
Nawiązując do tematu wątku: zazdroszczę dzisiaj podwójnie
Kuzynka (20l.) się zaręczyła niedawno (ślub jeszcze w tym roku
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Med
![]() trzymam kciuki za wizytę u lekarza ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
ja się chyba pogodziłam z faktem, że zostanę starą panną..widzę, że Cz. nawet nie czuje klimatu więc przestałam się łudzić..
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
a kuzynka Mateusza już planuje ślub :/ gdzie są ze sobą od listopada, całą zimę byli razem bo on pracuje na zachodzie na budowach to pracuje latem, teraz on wyjeżdża a ona wraca do domu rodziców (tak to mieszkali razem), rzuciła znowu szkołę (nadal męczy liceum dla dorosłych) i w sumie nie wiem o co cho
|
|
|
|
#4517 |
|
MBZ♥
|
dobry wieczór
![]() wróciliśmy i było dziękuję Dziewczyny za wszystkie miłe pw i smsy niesamowicie się je czyta![]() ![]() Arra napiszę Ci pw ![]() Choji Tysiu sprostowanie przyjęte ale wg mnie nic złego nie zrobiłaś.cierpliwości i wytrwalosci![]() Karmelku udanego wyjazdu Kochana ![]() Med trzymam kciuki za umówienie wizyty ![]() zmykam się potulić
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2012-05-05 o 23:19 |
|
|
|
#4518 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() co ja tak wcześnie robię na nogach?? ![]() ![]() dziś mam w planach znów siedzenie w domu i czytanie
|
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam z pracy 15 minut temu
![]() i jeszcze mam zimno w mieszkaniu, bo wieczorem Lilith wyszla na dach i nie wrocila mimo, ze wolalam i musioalam jej okno zostawic otwarte na cala noc a padal deszcz i mam zimno Ale nocka szybko minela w sumie - ide spac
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Med tulę, mam nadzieję, że to nic poważnego ![]() Elizka pytałaś kto ma pierwszy ślub. Nie wiem czy ktoś ma wcześniej, ale Kawa i ja wychodzimy za mąż 21 lipca ![]() Byou cieszę się, że randka się udała ![]() Arra, ale Lilith w końcu wróciła? Za mną cudowna noc |
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Tż mnie rano przestraszył, napisał że całą noc nie spał bo nocowali w jakimś hostelu w kairze i coś w pościeli chyba było, bo go nogi swędzą... i obawia się, że to świerzb, ale to by chyba od razu nie swędziało kurcze mam nadzieję, że nic nie złapał poważnego, bo teraz w ciąży to nie chciałabym się od niego czymś zarazić a poza tym chcę seksu!!!
|
#4523 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie ![]() Dzień dobry dziołszki. Mam problem, nie wiem czy mogę się Was poradzić. z drugiej strony to będzie nieuprzejme zawracać wam głowę.
|
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawracaj zawracaj Co się dzieje?
|
|
|
|
|
#4525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4526 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem tylko jak to opowiedzieć w skrócie. Mam problem,wyda Wam się błahy,ale mimo wszystko chciałam się Was poradzić. Sytuacja ma sie tak że widuję się z Tżtem tylko w weekendy, tzn soboty i niedziele.Tylko że w soboty on też pracuje wiec zawsze była opcja że przyjeżdżał po mnie tak około 22 i jechaliśmy do niego,ale ostatnimi czasy rodzice zabraniają mi spotkań z nim.Powiedzieli że możemy się tylko w dzień spotykać, bo robię im złą opinię, co jego rodzice sobie o mnie pomyślą itd. Jego rodzice nie widzą w tym nic złego. Mam problem bo zostają tylko niedziele, w dodatku skoro teraz mnie nie puszczaja do niego wieczorem jest problem ze sprawami...no wiecie...intymnymi bo nie ma kiedy po prostu. Moi rodzice orzekli że muszę być jak oni to określili "normalna" i że oni to się nigdy wnieczorem albo po nocach nie spotykali i już. Są przesadnymi nazwijmy to tak katolikami.To jest kolejny problem bo zmuszają mnie żebym chodziła do kościoła i nawet nie chcą słyszeć o tym że ktoś ma inne poglądy i nie chodzić. Nie wiem co mam zrobic.
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
czarodziejka - wyprowadź się z domu - to najlepsze wyjście.
albo postaw na swoim. co Ci mogą zrobić? zamkną Cię w pokoju? poza tym możesz jeszcze ich posłuchać i spotykać się z chłopakiem tylko w niedziele. z jednej strony ich rozumiem, sama starałam się nie przesiadywać po nocy u lubego ani on u mnie, ale jeśli nie było innej możliwości, to nie widziałam w tym nic złego (moi i jego rodzice też nie). józia, mam nadzieję, że takie akcje z jego strony się nie powtórzą ananas, mam nadzieję, że jakoś szybko wszystko Ci się ułoży ![]() By ![]() carmi, dobry wybór, jeśli chodzi o buty. kolczyki podobają mi się z perełkami ![]() med, obyś znalazła lekarza szybko dobry ![]() wczoraj chlaliśmy cały wieczór wina duuuużo rozmawialiśmy i klasycznie - bardzo się kochamy byliśmy w Pszczynie na spacerze, poszliśmy do zagrody żubrów, potem paw chciał wyrwać mojego faceta wdzięczył się do niego, a jak P. się odwrócił, to zaczął na niego krzyczeć superpogoda była cały dzień, dopiero wieczorem była burza było świetnie
|
|
|
|
#4529 |
|
Zadomowienie
|
Ananas trzymaj się
Teraz już będzie tylko lepiej ![]() Czarodziejka jeżeli masz możliwość to się wyprowadź, wtedy będziesz na swoim i nikt Cię nie będzie do niczego zmuszał. Swoją drogą jesteś pełnoletnia i ten zakaz rodziców jest dla mnie absurdalny, szczególnie jeżeli rodzicom Tż to nie przeszkadza. Przecież nie upijasz się publicznie żeby im wstyd przynosić Masz swoją wolę, nie rozumiem jak można dorosłą osobę do czegoś zmuszać np. do chodzenia do Kościoła. Ja z Tż też się widuję w soboty i w niedzielę, nawet w godzinach późnych. Rodzina Tż (siostra ) też przez pierwszy rok robiła z tym straszny problem, ale odkąd ma swojego męża to się odczepiła
|
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
czarodziejko kiepska sprawa. Jak bardzo jesteś uzależniona od rodziców? Przypomnij ile masz lat? Może porozmawiaj z rodzicami i uświadom ich, że te sobotnie wieczory to dla Was bardzo cenny czas, a spotykanie się raz w tygodniu w niedzielę na pewno nie służy związkowi.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

nie wiem czy 2 minuty mi to zajęło 

ale znam ten problem, mój też miał i do tej pory miewa takie odpały, mam nadzieję, że Wam się ułoż
a co do motoru, ekstra, mój M. zdaje w pt. teorię i w przyszłości też kupi sobie motor i będziemy śmigać
ale teraz oczywiście priorytetem jest dom 
13.03.2008
01.08.2013
15.08.2014

a poza tym chcę seksu!!!